Találatok a következő kifejezésre: Ha a várt mensi napján (4 db)

Ha a nem várt mensi napján reggel esik 0, 3 tizedet a hő (37-ről 36, 7-re) akkor már biztosan meg fog jönni és kizárt, hogy sikerült volna a baba?

Akinek volt erre ellenpélda kérem írjon!

Legjobb válasz: Nem digivel, hanem higanyossal mérem szájban, nyelv alatt ált. 6-8 percen keresztül. Mindig pontos a mensim, ezért sose teszteltem még, mivel sose késett. Nagyon szeretnék már tesztelni végre! Ez a 10. próbálkozás, jó lenne már, ha sikerülne...

A kérdező hozzászólása: Nem digivel, hanem higanyossal mérem szájban, nyelv alatt ált. 6-8 percen keresztül. Mindig pontos a mensim, ezért sose teszteltem még, mivel sose késett. Nagyon szeretnék már tesztelni végre! Ez a 10. próbálkozás, jó lenne már, ha sikerülne...
szerintem nem biztos, ez még nem akkora hõ esés. Digivel méred?
elsõ vagyok, akkor tesztelj, sokkal egzaktabb, mint az a nyavalyás hõmérõ, én abszolút nem hiszek benne. Simán lehetsz terhes 37.3-mal és 36.3-mal is. Most már mutatnia kell valamit egy 10 ml/U-s tesztnek.
A kérdező hozzászólása: Ha holnapig nem jön meg és nem esik tovább a hõm, akkor talán megpróbálom a tesztet. Pregimax van otthon a szekrényben (aug. óta várja, h használatba vegyék...) 25-ös érzékenységû. Holnap leszek 15. dpo-n.
Sajnos igen...De láttam már olyan hõgörbét, ahol leesett a hõ és mégis terhesség állt fenn, de ez nagyon ritka!

Ha a nem várt mensi napján reggeli vizeletből negativ a teszt akkor biztosan nincs baba?

Legjobb válasz: Az még nem jelent semmit.Várj még pár napot aztán megint csinálj egyet.Ha az is neg.akkor menj el dokihoz,és õ megmondja mivan.

Az még nem jelent semmit.Várj még pár napot aztán megint csinálj egyet.Ha az is neg.akkor menj el dokihoz, és õ megmondja mivan.
Valami tünet?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok és köszi :) tünet nem igazán van a hõm lett a leggyanúsabb mensi elõtt lassan szokott le menni most viszont 37.2 volt ma reggel, a többi az tipikus mensis tünet sajnos.
szerintem is várj 3-4 napot és ismételd meg a tesztet. Drukkolok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi szoritsatok már 8 hónapja nem jön össze
szia. nekem 2 nega tesztem volt, egy a mensi napján egy meg egy hét múlva. most meg mensizek, sajna nem jött össze. neked viszont még lehet szerencséd! drukkolok! csinálj még egy tesztet 4-5 nap múlva.
A hod jo! Es az hogy menzis tuneteid vannak meg nem jelenti azt hogy nincs baba. Nekem is az volt es eleg erossen a nem kell megjonnie napon. Bar nekem akkor mar a peteeres utan 15. napon mar halvany tesztem volt. De nem mindenkinek van ilyenkor meg + tesztje, mert ugye a beagyazodastol eltelt 10. napon mutatja ki a terhesseget (halvanyan ) a 10-es erzekenysegu terhessegi teszt, vagyis legalabb peteeres utan 17 nap eltelik!
elvileg, ha terhes vagy a HCG hormon termelõdik a szervezetedben és ez az a hormon ani meggátolja a menstuációd. Tehát ha a vérzés várható napján negatív a teszted akkor nincs ilyen hormonod, tehát nem vagy terhes. Szerintem...
Szerintem ne izgulj! Még lehet baba! Nekem se mutatta az elsõ két teszt és voltak görcseim is egészen az elsõ hónap végéig. Voltam dokinál, õ azt mondta van baba, de a görcs ha nem túl erõs akkor normális lehet a terhesség legvégéig is. Most 14hetesek vagyunk és imádom! Nagyon szorítok neked!

Ha a nem várt mensi napján a Clearblue negatív, akkor tényleg nincs baba?

El?fordult vkivel, hogy a CB kés?bb mutatta ki a terhességet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 3 napja késett már, pedig rendszeres a havim. A 3. napon egyértelmû negatív lett a tesztem. Aztán 3 nap múlva ismét teszteltem és már pozitív lett. Talán korán teszteltél. Várj Te is pár napot, Kevés lehet még a HCG-d ha baba van a dologban. Szurkolok!!!

Szia! Nekem 3 napja késett már, pedig rendszeres a havim. A 3. napon egyértelmû negatív lett a tesztem. Aztán 3 nap múlva ismét teszteltem és már pozitív lett. Talán korán teszteltél. Várj Te is pár napot, Kevés lehet még a HCG-d ha baba van a dologban. Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Clearblue tesztet használtál?
Nem Clearbluet. HCG-line tesztet, aztán 3 nap múlva Easyt. Aztán elmentem dokihoz, nem látott semmit mert fiatal terhesség volt, mérges lettem és vettem egy clearblue-t. Pozitiv lett az is. De a CB teszt nem annyira érzékeny úgy tudom, tehát ha kevés a HCG-d, megsem érzi...elvileg. Ilyen korán szerintem egy érzékenyebb tesztet válassz. Az Easyt csak javasolni tudom.
Nekem a Clear Blue már 2 nappal mensi elõtt pozitív lett és a 15. napon volt a peteérésem.Ha neked 3-4 nappal késõbb van, akkor azt még a Clear blue sem mutataja ki mensi napján.Tesztelj újra 2 nap múlva!Sok sikert!

Jó jel a nem várt napján mellfájdlom, mensi görcs (ritkán) és hüvelyszárazság? Máskor ha megjönni készül van folyás! Most semmi!

Legjobb válasz: Szia Amikor pozitívat teszteltem ,akkor nekem is az volt a furcsa,hogy mindíg mensi elõtt volt folyásom, és akkor nem volt. A nemvárt napján teszteltem szép erõs pozitívat! Drukkolok!!

Szia Amikor pozitívat teszteltem , akkor nekem is az volt a furcsa, hogy mindíg mensi elõtt volt folyásom, és akkor nem volt. A nemvárt napján teszteltem szép erõs pozitívat! Drukkolok!!
Jó jel, ha eddig ezeket nem tapasztaltad. Teszt?
Hát sajnos te is tudod , hogy ez mind kettõre utalhat de reméljük, hogy nálad most babát jelez! De szerintem ha máskor nem szokott a melled fájni az is jó jel lehet. Nekem iszonyatosan fájtak a melleim. És idõnként mensis görcseim is voltak(szurkálás inkább) A folyásra már nem emlékszem, de nem igazán tapasztaltam szerintem. Szóval akár babás is lehetsz :) Pláne ha közép idõben nem sajnáltátok az idõt... :) Megkérdezhetem mióta próbálkoztok? Sok sikert, szurkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm még várok hétfõig a teszttel, 3 hónapja próbálkozunk!
A kérdező hozzászólása: Ja és peteérés elõtt 1 nappal voltunk együtt 2x is:)
A kérdező hozzászólása: Jujj de jó lenne ha nekem is így lenne, még nem merek tesztelni!
Szurkolok, de pl nekem mensi elõtt 2 nappal abba szokott maradni a folyásom. Ha neked nem, akkor ez lehet jel, de lehet, hogy csak most jobban figyelsz, mint eddig...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!