Találatok a következő kifejezésre: Ha a várt mensi (58 db)

Ha (nem várt) mensi előtt 3 nappal a 36. 9-es (magasnak számít) hő leugrik másnapra 36.5-re, aztán újra fel 37.5-re, az természetes, vagy nagy eséllyel terhesség?

Természetes reggeli h?m 36.0, peteéréskor 36.5 volt, és ma reggel hirtelen nagyon felugrott, pedig úgy tudom, mensi el?tt hirtelen leugrania kéne.

Legjobb válasz: így van mensi elõtt leugrania kellene. Lehet babás vagy. Drukkolok, tesztelj, ha kimarad a mensid!

így van mensi elõtt leugrania kellene. Lehet babás vagy. Drukkolok, tesztelj, ha kimarad a mensid!
a mensi napján ha nem sikerül teherbe esni akkor leesik a hö
Túl nagy a szórás a hõdben, szerintem valamit nem csinálsz jól. Mindig reggel méred? Mindig ugyanott? Ha digitálissal méred, legalább 5 percig mérd. 36, 0 nagyon kevés. Viszont simán lehetsz babás az általad említett hõddel. Viszont 15 tized fok differencia nagyon sok.
A kérdező hozzászólása: Igen, mindig reggel és mindig ugyanott (hüvelyben), és kb ugyanakkor, nem percre pontosan, de 1 órán belül. A normális hõm mindig alacsonyabb volt, mint a többieknek, olyan 35.8-35.9, meg is lepõdtem, hogy annál magasabb. Nem tudom mit rontok el, lehet, hogy akkor nálam nem mûködik... Viszont a babásság mellett szól, hogy vannak egyéb tüneteim, legbiztosabb pár csepp elõtej, bár nem tudom, akkor a teszt miért negatív, és még a mensim se marad el, így most teljes idegbaj az egész:S
A kérdező hozzászólása: Ja, és régi higanyossal mérem, legalább negyed órán át.
Szia.Bocsika, de nem nagyon értelek egyszer azt írod, hogy van még 3 nap a mensidig aztán azt, hogy nem marad el... Ha valóban van elõtejed, akkor szerintem egyértelmû, de ne szaladgálj nõdokihoz még várj legalább egy hetet mert látni semmit sem fog.A lázmérõdet foggd meg és tedd el a fiók mélyére hagyj magadnak egy kicsi idõt.
A kérdező hozzászólása: Igen, kissé érthetetlen lett a kérdés, nem tudtam jobban megfogalmazni. Ma, vagy még talán holnap kéne megjönnie. 3-án 36, 9 volt (3 nappal mensi elõtt) 4-én lement 36, 5-re 5-én 37, 5 és ma meg 36, 6, de 2 órával hamarabb mértem, hamarabb kellett kelni sajna:S idõben (de már felkelve) újból 37.. Mensinek se híre, se hamva:)

Két nappal a várt mensi elött, ha megy felfelé a hőm, reménykedhetek? Mit gondoltok?

Http://www.Ciklus.Hu/images/diagramok/1576311cbf6e05a9f848cc

Legjobb válasz: Nem lehet megnyitni.

Nem lehet megnyitni.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1576311cbf6e05a9f848cc.. Bocsi!
Szia, szerintem szép a görbéd, elég babagyanus.Az enyém is hasonló volt és én pozitivat teszteltem.sok sikert a pozitiv teszthez.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b2ac8aeff991c9d43db60b.. Második válaszoló vagyok, itt a görbém, igy alakult.
A kérdező hozzászólása: Ez szép görbe!Köszönöm, remélem, az lesz!!!
Szerintem nagyon babásodik a dolog:) )
A kérdező hozzászólása: + lett a tesztem!
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást!

Ha nem várt mensi előtt pár nappal elmúlik a mellfeszülés az nem sok jót jelent igaz? Terhesség esetén inkább erősödni szokott, ahogy tudom.

Legjobb válasz: Nekem a nemvárt körül megjelenõ mell érzékenység csak pár napig tartott. Kb 3-4 napig, utána megszûnt. Mégis terhes voltam. Utána a 4. hónapig semmi tünetem nem volt.

Nekem a nemvárt körül megjelenõ mell érzékenység csak pár napig tartott. Kb 3-4 napig, utána megszûnt. Mégis terhes voltam. Utána a 4. hónapig semmi tünetem nem volt.

Jó ha már várom a mensit?

Anyukám azt mondta lehet, hogy már tavasszal lesz. Vagy nyár elején. Július óta van már fehér folyásom. Már nagyon várom! Az osztályból akkor nekem jönne meg másodiknak. Van egy lán yaki azt mondta, hogy a teste már fejlettebb nálam:?148cm,nincs semmi elöjele nekem viszont már sok!

Legjobb válasz: Szia! Mindannyian mások vagyink, tehát nem vagyunk egyformák. Vannak aki korábban érnek (10-11 év) és vannak akik késõbb (14-15év). Ezt nem lehet kiszámítani, hogy mikor fog megjönni a mensid. Én is vártam, mert kiváncsi voltam, és az osztályból már majdnem mindenkinek megvolt. A legtöbb nõ kiváncsi rá, de nem mindenkinek ekkora öröm. van akinek ha megvan a mensije fáj a hasa, feje, vagy épp hangulatváltozásba van. Nekem egyik se ( hála istennek ) bár én is csak most kezdtem nyáron. Szóval nincs semmi gond, ha várod, de azt nem lehet kiszámítani, hogy mikor fog eljönni a pillanat. Azért betét mindig legyen a táskádba, hogyha esetleg iskolába, vagy egyéb helyen jön meg. 14L :)

Szia! Mindannyian mások vagyink, tehát nem vagyunk egyformák. Vannak aki korábban érnek (10-11 év) és vannak akik késõbb (14-15év). Ezt nem lehet kiszámítani, hogy mikor fog megjönni a mensid. Én is vártam, mert kiváncsi voltam, és az osztályból már majdnem mindenkinek megvolt. A legtöbb nõ kiváncsi rá, de nem mindenkinek ekkora öröm. van akinek ha megvan a mensije fáj a hasa, feje, vagy épp hangulatváltozásba van. Nekem egyik se ( hála istennek ) bár én is csak most kezdtem nyáron. Szóval nincs semmi gond, ha várod, de azt nem lehet kiszámítani, hogy mikor fog eljönni a pillanat. Azért betét mindig legyen a táskádba, hogyha esetleg iskolába, vagy egyéb helyen jön meg. 14L :)
Én 12 éves vagyok és szerencsésnek mondhatom magam, mert nem görcsölök. Viszont a hátam fáj. Én viszont igenis azt mondom, hogy várd, mert ez az alapfeltétele annak, hogy legyen majd kisbabád. Lehet szidni, hogy jaj de szar és egyéb dolog. De ha van bármi kérdésed, nyugodtan írj nekem privit, szívesen beszélgetek veled, ha ettõl jobb :)
A kérdező hozzászólása: ja és 11/L vagyok.
Pont nem rád gondoltam és nem sértettél meg. És oké lehet panaszkodni és mindenkinek megvan a maga véleménye. Engem az idegesít, amikor már a halálukat kívánják emiatt. (ezzel PONT nem rád gondoltam)
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy mindenki ennyit írt, de ha lehet a veszekedéseket ne itt. Köszönöm, hogy mindenki ennyit írt. Persze aki még ír nagyon örülök, de aki azt mondta (írta), hogy szivessen írhatok neki számithat rám. (valamikor)
Okés :D Várom a leveledet :)
szia! Nem igazán értem, hogy miért várod, de ha ez neked jó, akkor hajrá. Lesz még belõle eleged, hidd el. én az elsõ 2 napban ki sem tudok mozdulni a házból, és ezt értsd szó szerint...
Nem biztos, h elege lesz belõle! Nekem sincs, pedig 33 éves vagyok 3 gyermekkel... Én azt mondom várd csak, baj nem lehet belõle! A jelek ha már megvannak biztos a siker, csak még várni kell rá! Nyugi, semmirõl nem késtél le! És várd csak!
Ne várd. El jön majd a pillanat, hurrá, és kész. De szerintem te inkább a testi fejlettség miatt várod. Igazam van? Nos, tény, akkor kezd majd el nõni a csípõd, a melleid, akkor kezdesz el nõiesedni. Viszont, vannak dolgok, amik ezzel együtt járnak: -kipattogsz, mikor megjön -fájni, görcsölni fog a hasad(bár nem törvényszerû mindenkinél, de az esetek min 80%ában ez történik) -kellemetlen érzés, mikor érzed, hogy folyik ki belõled "valami" -Amikor felállsz, akkor érzed, hogy az a forró folyadék kicsit megindul -Lüktetni fog "ott lent" akkor, és picit zsibbadni, fájni. -Nos ezt egyenlõre még nem tapasztaltam, de elõtte ingerlékenyebb leszel, és a közérzeteddel is lesznek gondok. -a menstruáció idõtartalma alatt(4-14 nap) könnyebben ingadozik a súlyod -folyton amiatt fogsz aggódni, hogy nem-e érzõdik a szaga(mert igen, a vérnek SZAGA VAN), és hogy mikor cserélheted már ki, mert nehogy elázz. -az elsõ 1-2(és lehet, 3) évben rendszertelen lesz, nem tudhatod, mikor jön meg, bár általában a legrosszabbkor ;) Ó és akkor majd le kell mondanod az uszodázásról, a medencézésrõl! Nem mehetsz strandra majd nyáron. Stb. De annyi biztos, hogy ez jelzi: nem vagy meddõ :) Bár egy kisbabához azért kifejlõdött méh szükséges, és 11-12 évesen egyáltalán nincs kifejlett méhed.
Utolsó válasz író! Jók azok amiket írtál, de nem mindenkinél van ez így! Lehet, h neki semmi baja nem lesz! És általában csak Te érzed a szagot....Legalábbis nálam ez a helyzet! És ma már olyan szuper betétek és tamponok vannak, h a szag csak egy pici gond! (És ez nem azt jelenti, h igénytelen vagyok:egy nap 2* fürdök/zuhanyzok!) Nyugodtan várd csak, bajod nem lesz tõle!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Utcsó elötti, én tudtam már ezeket tudom mivel járnak, és a medencézésrõl is lemondok, de én várom már. Amiket írtál azt mindet tudom.
Bocsánat, kisasszonyka hogy megsértettelek, én több mint 20 éve menstruálok és engedd meg hogy az én véleményem más legyen... esetleg majd pár év után írsz ide, hogy mivel tudod kitolni, meg ilyenek...
Attól még, hogy nekem nem ugyanaz a véleményem, mint NEKTEK és nem azzal töltöm a napjaimat, hogy panaszkodok, attól még nem vagyok hülye. Jó, igaz, [email protected] hogy folyton cserélgeti kell de attól még belehalni nem fogsz. És csak hogy úgy alapinformáció: 9 éves koromtól kezdve menstruálok... Szóval ahelyett, hogy a játszótéren játszottam volna, ezzel kellett foglalkoznom, mert sok volt és még most is sok van. Szerintem nem kéne csak úgy alaptalanul így nyilatkozni...
Adíg örülj amíg nincs......Hidd el ha már megjön nem fogod annyira várni.
elõzõ vagyok. elírtam: vagyunk*
Jajj istenem. Nem kell várni nem villamos. Ha itt lesz az ideje, jönni fog, hidd el!:)
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, hogy mivel jár. De én már várom. De ha már vannak elõjelek akkor már majdnem meg lehet.
Ezt Anyukád sem tudhatja biztosan. Csak az biztos, ha 16 éves korodig nem menstruálsz, akkor orvoshoz kell menned.
Ne várd :) majd szidni fogod, amikor esetleg napokig görcsölsz meg egy hétig az lesz a legnagyobb gondod hogy, hol és mikor tudd kicserélni a betétet :)
Szia!11 éves vagyok, most jött meg a második...Annyira vártam, hogy bármit képes lettem volna megtenni a testemmel csak hogy meg jöjjön.Amikor megjött elõször, azon gondolkoztam a szobámban majd' egy fél napig, hogy hogyan is mondjam meg az anyukámnak.Már mindent tudtam róla, amikor anyukámnak megmondtam hogy megjött akkor elkezdett ki oktatni hogy ezt így kell azt úgy...Ja és még a tesióra is ott van!Rettegés attól hogy nehogy át ázz, hogy ki mehess vécére.És az sem kényelmes amikor át ázol pl. északa.Az ágyad olyan lesz, a pizsamád, a takaród.Ja és amikor ki folyik belõled az kellemetlen érzés.Ja és mivel nemsokára(vagy késõbb)megjön, elõször rendszertelen lesz, lehet hogy amikor a suliban ülsz érzed hogy folyik ki belõled valami. De azért készülhetsz rá betéttel a táskádban, és ha nagyon várod már hogy megjöjjön lehet hogy leszel vagy 16 éves mikor megjön...
Utolsó kicsilány :) errõl inkább majd 20 év múlva nyilatkozz. Ahhoz, hogy kisbabád legyen, elég ha 14 évesen megjön, hacsak nem hamarabb szeretnéd a gyereket, ami azért kizárt dolog.
Úr isten :D mért ne várja ?-.-" szerintem mindenki várra már egy bizonyos idõtõl... :) hiszen ettõl a naptól vagy "nagylány" :) aztán koppanunk hogy hopp. ez nem is olyan jó buli ... :) de mind1 abba igazuk van a csajoknak hogy ezt nem lehet elõre meg jósólni hogy melyik hónapba lesz és hogy mikor ..:) és abba is hogy mindig legyen nálad betét! :) hisz mint mondtam nem lehet meg jósólni mikor lesz..:) de ha valami kérdésed van ...:) nekem is írhatsz nyugodtan levelet. :) szívesen segítek
Esély mindig van babára de szerintem ha megjon kezdjétek idozítve:) sok sikert nagyon szorítok:)
Miért lehetnél terhes ha megjön idõre a mensid? Ne haragudj meg de azt hinné az ember hogy második gyereknél már az ember nem kérdez ilyen butaságot! Ha megjön rendben, idõre a menstruációd, NEM LEHETSZ TERHES!A menstruáció a méhnyálkahártya leválása, melybe nem ágyazódott be a megtermékenyített petesejt!Az ovuláció mensi elõtt 12-16 nappal történik meg, tehát mensi elõtt 6 nappal nagyon kevés az esélye hogy érne petéd! Szexeljetek kedvetekre, ne görcsölj, fõleg ha csak most kezditek!Sok sikert hogy minél hamarabb össze jöjjön!

Ha a barna folyás nem a mensi helyett jelentkezik, hanem a nem várt mensi előtt egy héttel és el is tart a nem vártig, akkor az nem babát jelent már?

Nekem a 20. ciklusnapom kezd?dött, nagyon kevés, krémes folyás, egy napra a 24-en semmi nem volt, most megint van, nagyon kevés, krémes még mindig. Még 2 nap a nem vártig, ez akkor már biztosan mensi lesz? Egyébként a pé-m a 16. napon volt, tehát 10 napja. A teszt már kimutatná? Beágyazódik már ilyenkor? Bocs, ha negyon sokmindent kérdeztem és nem túl érthet?, de már olyan izgalomban vagyok és elkeserít ez a barnázgatás.

Legjobb válasz: Én hasonlóan voltam, s most 30 hetes terhes vagyok. Nálam a beágyazódás ideje alatt (kb. egy hét, 10 nap mensi elõtt) már barnázgattam, s ez nem maradt abba az elmaradt mensi napján sem, csak akkor nem egy csepp, hanem 3-4 csepp volt. Fájt is a hasam, azt hittem megjön, de csak nem jött meg, csak nem jött meg. Pár napra az elmaradt mensi után már teszteltem és pozitív lett. Szóval, minden jel arra utal, hogy kisbabád érkezik. Vigyázz magadra nagyon! :)

Én hasonlóan voltam, s most 30 hetes terhes vagyok. Nálam a beágyazódás ideje alatt (kb. egy hét, 10 nap mensi elõtt) már barnázgattam, s ez nem maradt abba az elmaradt mensi napján sem, csak akkor nem egy csepp, hanem 3-4 csepp volt. Fájt is a hasam, azt hittem megjön, de csak nem jött meg, csak nem jött meg. Pár napra az elmaradt mensi után már teszteltem és pozitív lett. Szóval, minden jel arra utal, hogy kisbabád érkezik. Vigyázz magadra nagyon! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod, remélem neked lesz igazad, már nagy izgalomban vagyok, tegnap óta megint nagyon kevés van, csak pár csepp. Holnap majd kiderül, ha nem jön meg, akkor tesztelek majd hétfõn. Egyébként nekem is nagyon mensisen görcsöl a hasam, a ciciim égnek, és leszakad a derekam. Remélem nem mensi lesz. Neked gratula, további jó babavárást, minden jót és könnyû szülést kívánok. A teszt eredményét megírom , ha esetleg megnézed még.
Tudom, nagyon régen volt, de sikerült??? :) ) Én válaszoltam neked anno.
A kérdező hozzászólása: Szia! ha esetleg olvasod, még nem jött meg, ma kellett volna. Szerintem holnap tesztelek egyet, addig meg izgulok nagyon!
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklödést, igen, pozitiv lett akkor a tesztem, de sajna 7 hetesen elvetéltem.A következõ próbálkozásra viszont újra sikerült, márciusban megszületett a kisfiam, 7, 5 hónapos nagy baba és még mindig sokat szopizik, amire nagyon büszke vagyok.Nálad mizu, ti hogy vagytok, mikor szültél?

Tudom, hogy igazából csak az elmaradt mensi utalhat biztosan a babára, de valaki esetleg érezte már a nem várt mensi előtt ha sikerült?

És ha igen, mib?l érezte...

Legjobb válasz: Szia! Én is megéreztem :) Az elsõt is, most a másodikat is, habár az sajnos elment, de azt is éreztem, hogy valami nem stimmel ezzel a terhességgel.. Úgyhogy nyugodtam megérezheted ;) Várt baba? Drukkoljak? :)

Szia! Én is megéreztem :) Az elsõt is, most a másodikat is, habár az sajnos elment, de azt is éreztem, hogy valami nem stimmel ezzel a terhességgel.. Úgyhogy nyugodtam megérezheted ;) Várt baba? Drukkoljak? :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Igen várt baba, nagyon szeretnénk!!! Igazából csak azt érzem, hogy feszül a hasam alja, meg nincs étvágyam, és olyan rossz a gyomrom mostanában... persze lehet hogy bebeszélem.... Te valami konkrét tünetbõl érezted, vagy csak ugy legbelül....?
én is az elején vagyok, és nekem sincs étvágyam.mindíg fáj a gyomrom, de ha eszem egybõl rosszul vagyok, így napjában max 2x tudok enni amikor jól esik, és ez mindíg este van.
A második vagyok. Én furán éreztem magam.. és úgy csináltam tesztet, hogy azt sem tudtam, mikor kellene megjönnie. A másodikat úgy éreztem meg, hogy buliban voltunk a barátnõmmel és a második pohár vörösbor már nem tudott lecsúszni, mert émelyegtem tõle. És ez nem az az émelygés volt, amit az alkoholtól való elszokás utáni borozás okozna, hanem a "másik" :) Ja, és ott cigiztek mellettem, és attól is rosszul voltam. Tehát így volt. :) Nagyon drukkolok Neked, ha van valami híred, ugye megosztod velünk? ;)
Erre szerintem nincs recept. Egyik babám sem éreztem meg, csak a kimaradás után. Elõtte nem. Most meg mikor szeretnék megint terhes lenni állandóan produkálom a tüneteket már a kimaradás elõtt is és úgy is érzem van ott valaki. Persze nincs semmi, csak nagyon akarom. De nem vagyunk egyformák. Van aki tényleg megérzi.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszi a válaszokat!! Nos, csak a hasam alja feszül, óvatosan kell mozognom, mert állandóan érzem hogy valami nem ugyanolyan ott alul a hasam közepén mint szokott, illetve a mai napon rendkívül fáj a derekam. Nem tudom, hogy ez minek a jele, remélem a beágyazódás miatt van és nem a mensi.....Majd megirom mi lett.
Nekem a szagérzékenység már mensi elõtt 1 héttel jelentkezett. Mindent sokkal erõsebben éreztem, innen sejtettem hogy baba lesz.
ha kimarad a nem várt menszi akkor okossabb leszel.a beágyazódás 14 nap.sok sikert
Kicsit fordítva gondolkodol. Ha a pé-d okt 24-25-én volt, akkor a nem várt mensi napja 14 napos, átlagos luteális fázis esetén nem október 8-a, hanem 9-10-e. Attól ugyanis nem hamarabb jön meg, hogy késõbb volt a pé-d, hanem késõbb. Vagyis ha nincs semmi hormongondod, akkor a pé után mindig ugyanannyi idõ telik el a mensiig, függetlenül attól, hogy mikor van a pé-d. Ha a luteális fázisod ( pé utáni nap az elsõ napja, az utolsó napja pedig a mensi elõtti nap ) legalább 11 napos, akkor elég idõ van a beágyazódásra, ennél rövidebb luteális fázis sárgatest elégtelenséget jelez. És igen, ha babás vagy, valószínûleg kimarad a mensid. ( bár van, aki még rendesen menstruál babásan is, de õk vannak kisebbségben )

Ha a mensim 33-40 napos szokott lenni akkor van peteéréem? És ha van mikor? A mensi félidejében, vagy 14 nappal a nem várt mensi előtt?

Legjobb válasz: szia van egy oldal a www.ciklus.hu itt nézd meg nagyon jó ez az oldal regisztrálni kell

szia van egy oldal a http://www.ciklus.hu itt nézd meg nagyon jó ez az oldal regisztrálni kell
Nekem is 33-36 naposak voltak a ciklusaim es a 14-ik napon mensi elso napjatol szamolva voltam eggyutt a parommal mikor teherbe estem.Lejegyeztem az idopontot tehat ez biztos.
Szia! A ciklus két részre osztható, az elsõ része a peteérés elõtti idõszak amelyik lehet rövidebb v. hosszabb, illetve a második része a peteérés utáni szakasz ami általában 14 nap. Ha 40 napos a ciklusod akkor kb 26.napon lehet a peteérésed. Érdemes lenne hõmérõznöd.
ha 35 napnál tovább huzodik a menzid akkor abban a honapban nemvolt peteérésem. ezt régen énsem hittem, el hiába mondták de nekem is ilyen volt a ciklusom nem is volt peteérésem

Ha valaki babás, akkor a (nem várt) mensi előtt pár nappal van valamilyen folyása? Milyen?

Mik a tapasztalatok? Eléggé eltér? véleményeket olvastam ezzel kapcsolatban..

Legjobb válasz: Ha nincs semmilyen folyás attól még lehetsz terhes, ez nem törvényszerû. Bár mensi elõtt általában mindig van folyás,habár ez is egyénfüggõ, de szerintem reménykedhetsz:)

Ha nincs semmilyen folyás attól még lehetsz terhes, ez nem törvényszerû. Bár mensi elõtt általában mindig van folyás, habár ez is egyénfüggõ, de szerintem reménykedhetsz:)
Bármilyen lehet, kiv. a vizes, mert akkor meg fog jönni.
Valakinek van folyása (fehér, testápoló szerû), valakinek pedig nincs. Szóval egyénfüggõ a dolog.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ha semmilyen folyás nincs, az nem jelenti azt, hogy meg fog jönni?
Szia. Hát nekem mensi elött egy héttel volt nyálkás folyásom és ez kitartott végig...Terhes voltam..
nekem feher testapoloszeru van egy hete es ma kiderult terhes vagyok!!!!!puszi
Szia! Nekem nem volt folyásom, és van egy pozitív tesztem:)
Ez nagyon egyénfüggö. Nekem a nem várt menzi napjáig vizes folyásom volt és csak azon a napon lett tesápolószerü fehér folyásom amikor a nemvárt menzi napja volt. Én is el voltam keseredve, mert nagyon sok helyen olvastam hogy a vizes folyás tuti menzi elöjele, dehát nálam sem így volt, szóval bármi lehet. Azért szurkolok neked, puszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, és a bíztatást :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!