Találatok a következő kifejezésre: Ha a utáni 4 (89 db)

Mennyi az esély a terhességre, ha a mensi elmúlása utáni 3. vagy 4. napon volt az aktus?

Köszi elõre is!

Legjobb válasz: A mensi elmúlása utáni 3. vagy 4. nap, az a ciklus 9. napja körül van. Az én kisfiam 6. napon fogant. De a spermiumok 5 napig életképesek. Tehát simán lehetséges.

A mensi elmúlása utáni 3. vagy 4. nap, az a ciklus 9. napja körül van. Az én kisfiam 6. napon fogant. De a spermiumok 5 napig életképesek. Tehát simán lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Értem. Sajnos nálam az a helyzet, hogy nem szeretnék babát, csupán kiszakadt az óvszer. Utána gyorsan próbáltam kimosni magam , de tudjuk, az mennyit ér...
Hát, nem bíztatlak. 72 órás tabi?
A kérdező hozzászólása: A falu egyetlen patikájában nem tudtam beszerezni. Errõl is külön tudnék mesélni elég sokat, de nem ez a lényeg. Azért még nem tuti, hogy terhes vagyok, ugye? 5 napja történt az aktus, és tegnap reggelre herpeszem lett, ami sosem volt. Itt olvastam, hogy akár a terhességet is jelezheti :( Annyira ideges vagyok, de még hiába tesztelnék... :(
Nem, persze, hogy nem tuti. De jó esélye van. Reméljük a legjobbakat. Most már mást nem tudsz tenni, mint várni. Drukkolok, hogy ne jöjjön be a 9. nap!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :(
A falu egyetlen patikájában nem tudtam beszerezni..... Ha már megpróbáltad beszerezni akkor minden bizonnyal volt recepted (igen ez vény köteles) és ebben az esetben a nõgyógyásznál is jártál (õ írja fel) de ha már ott jártál nem is értem miért nem kérdeztél rá erre?! Vagy esetleg azért annyira nem érdekelt a dolog, hogy felírass ilyet mert úgy, hogy majd azért mert itt azt írják nem lesz baba?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam nõgyógyásznál, kiadták volna vény nélkül is.
A kérdező hozzászólása: Ma megjött! Tudom, hogy ez még nem jelent semmit, és ugyanúgy kell majd tesztelnem, de boldog vagyok :D Mensi elmúlása után teszteljek gondolom, ugye?
A kérdező hozzászólása: ja és megéri 4000 ért??
Ezt egy 2. osztályos gyerek is kitudja számolni szerintem, kicsit erõltesd meg magad :) Egyébként ha 1 kilót veszel jobban megéri (5-6000 körül már van)
Nem.... kérlek 1kg-os már 3.990Ft-ért és az alatt is van. Mikronizált. Csak nincs agyonreklámozva, és csecse neon, vadító piros dobozokba préselve.
Egy kis matek ha neked 1 adag az 5 gramm kreatin: Feltöltés: 7*20 gr = 140 gr Szintentartás: (500-140)/10 gr = 36 nap Azaz 7+36 napig tart = 43 = 6 hétig és 1 napig Üdv,
Alaplap?
A kérdező hozzászólása: Arra nem találtam tesztet. Te ha tudsz ajánlhatsz.
Hát, azt inkább fizikailag lehet tesztelni, keress rá hogy alaplap teszter.
Táp?
én is tápra, ill alaplara tippelek. tipikus jelensége a kiszáradt, felpúposodott, kifolyt elkóknak. ha, Csökkentett módban símán indul, Táp, esetleg videókártya kondi hibák...
Az alaplapi elem nincs véletlenül lemerülve?
A kérdező hozzászólása: Az alaplapi elem nincs lemerülve. De megvan a hiba az alaplap egyik memória foglalata!

Ha a 7 napos tablettamentes szünetet előbb tartom meg 4 nappal, lehet belőle gond? Utána szedjem tovább a következő levelet? Próbálta már valaki így?

SYMICIA fogamzásgátlót szedek. Eredetileg úgy van h 21 napig szedem, utána 7 napos szünet és a 7 napos szüneten belül kell megjönnie. Nyaralás miatt szeretném, hogy el?bb jöjjön meg. Olyan lehetséges, hogy 4 nappal korábban kezdem el a 7 napos szünetet?

Legjobb válasz: Lehet, de lehet össze-vissza fogsz vérezni. Sok nõnek meg se jön a 4. napon.

Lehet, de lehet össze-vissza fogsz vérezni. Sok nõnek meg se jön a 4. napon.
Szia! azt is csinálhatod, hogy nem tartod meg a 7 napos szünetet, hanem egybõl elkezded szedni a következõ csomagot. én is ugyanezt szedem, és megcsináltam a nyári programom miatt. és semmi gáz nem volt, nekem még pecsételõs vérzés sem. :)
4 nap még nem vészes. Annyit én is hoztam elõre. Eltolni sose toltam azt nem akartam én sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat :) Azt még megkérdezhetem, hogy aki elõrehozta a 7 napos szünetet, annak korábban is jött meg?
Nekem ugyanúgy jött a 4. napon a szünetben függetlenül attól, h most 17-18 vagy 21 szemet vettem be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Folytatom a szedését és reménykedek, hogy nem lesz pecsételés. Félek tõle, mert 2 hónapja szedem a tablettát, és az elsõ hónapot végigvéreztem. Majd meglátom mi lesz. :)
Az elsõ 3 hónapban TILOS tolni a tabletta szedési idejét...
A kérdező hozzászólása: Ez nincs a tájékoztatóba se beleírva, és az eddig olvasott weboldalakon sem írta ezt senki. Miért tilos?
Alapból 3 hónap kell mire teljesen megszokja a szervezeted, most ha szépen variálsz rajta, úgy fel fog borulni az egész, mint a fene.

Mire gyanakodjak akkor ha 10 napja késik a menzesz, 4 negatív tesztem lett, és egy hónapja vettem be esemény utáni tabit de akkor megjött, most meg nem? Melleim nagyobbak mint máskor és kemények, derekam néha fájdogál. Nem akarok babát.

Legjobb válasz: sztem nem vagy terhes. meg fog jönni ezért fáj a melled.. a késés meg lehet hogy összezavart a tbl a multkori. ha meg van még 4 negativ teszted is.. akkor tutira nem vagy terges. én várnék 3 hét kését aztán doki.. 32

sztem nem vagy terhes. meg fog jönni ezért fáj a melled.. a késés meg lehet hogy összezavart a tbl a multkori. ha meg van még 4 negativ teszted is.. akkor tutira nem vagy terges. én várnék 3 hét kését aztán doki.. 32
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, de azt mondta h lehetek terhes mert nem biztos h kimutatja a teszt, lehet h csak késõbb lesz pozitív.Most már nem tudom mit gondoljak.Nagyon félek..:(
Ha már 10 napja késik, biztos az a negatív teszt, mert ezek a tesztek nagyon érzékenyek, már a korai terheséget kimutatják.Különben 2 hét késés, még egészséges, ha néha elõfordúl.Ezt mondta a nõgyógyászom.Ne aggódj meg fog jönni.

Az normális ha a menstruáciom előtt 3-4-nappal, és utána 3-4-napig, eléggé fáj a hüvelyem szex közbe? Az illat is elég kellemetlen, és olyan mintha égne.

el?fordulhat hogy valami fert?zésem van? milyen gyogyszert vegyek? hüvelygomba elleni valami segitene?

Legjobb válasz: Ha komolyan hüvelygombára gyanakszol a legokosabb a nõgyógyászt felkeresni õ leveszi a szükséges kenetet a teszthez és az eredmény megnyugtató lesz. A házi tesztek, praktikák (intim mosakodó gél, kamillás ülõ fürdõ stb.)a legtöbb esetben csak tünet kezelésre jók...de meg ér 1 próbát

Ha komolyan hüvelygombára gyanakszol a legokosabb a nõgyógyászt felkeresni õ leveszi a szükséges kenetet a teszthez és az eredmény megnyugtató lesz. A házi tesztek, praktikák (intim mosakodó gél, kamillás ülõ fürdõ stb.)a legtöbb esetben csak tünet kezelésre jók...de meg ér 1 próbát
Fertõzésed lehet, vagy már annyira szétdugták a puncidat! Gondolom összefekszel mindenhol mindenkivel, és ez lett belõle. Menj el nõgyógyászhoz, õ tud majd segíteni. Nem lehetsz túl idõs, ezért egy jótanácsot fogadj meg tõlem: Te egészséged a legfontosabb a számodra (vagy nem), ezért válogasd meg a kuncsaftokat.
A kérdező hozzászólása: Nem feküdtem össze mindenkivel, egy barátom van, akivel már fél éve együtt vagyok, nem csaltam meg soha, ugyhogy ez nem lehet ok, de al elsõ kommentet köszönöm, ki fogom probálni!

Ha a menstruációm utáni 4. napon lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk, akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy magzat foganjon nemi érintkezésre van szükség a peteérés várható idejében. A szabályos menstruációs ciklusban ez a termékeny idõszak kb. félidõben van két menstruáció között. Persze néhány esetben a peteérés egybe esik a menzesszel, vagy közvetlen utána, vagy elõtte van, de ez elég ritka. Tehát, ha felmerül a gyanú, hogy terhes lettél, akkor csinálj egy terhességi tesztet.

Ahhoz, hogy magzat foganjon nemi érintkezésre van szükség a peteérés várható idejében. A szabályos menstruációs ciklusban ez a termékeny idõszak kb. félidõben van két menstruáció között. Persze néhány esetben a peteérés egybe esik a menzesszel, vagy közvetlen utána, vagy elõtte van, de ez elég ritka. Tehát, ha felmerül a gyanú, hogy terhes lettél, akkor csinálj egy terhességi tesztet.
ha a menstruációd elsõ napjától számított 4.napon akkor nem viszont ha a vége utáni 4. napon akkor már igen.mert a menstruációd elsõ napjától a 7. napig nem vagy termékeny viszont utánna a 8naptól beindul a peteérés ami a teherbeesés kockázatát is növeli.
az elõttem lévõ nem írt helyeset már bocsi! az elsõ válaszadó írt jó! a menstruáció utánni hét a peteérés idõszaka ez nem változik
elvileg fokozatosan lehet csak terhelni plusz gyógytorna
de kárnak születtél meg!
lehetsz. nagyon vicces.
Nem lehetsz terhes mivel mikor a pasi elélvez ugy ugymond fellöki a spermákat a petefészekbe:DDD ha megujjaz max a hüvelyed lesz spermás:)
Ha utána elmentél zuhanyozni és kimostad a peckedet akkor nem vagy terhes!:) bocsi, hogy +kérdezem...de miért verte magának a gyíkot mikor te is ott vagy?!:D
A kérdező hozzászólása: remelem hogy nem vagyok terhes :D
ha maradt még spermium az ujján, és úgy ujjazott meg, akkor igen esetleg lehetsz terhes. de nem nagy a valószínûség rá.... DE megeshet.
A kérdező hozzászólása: adjatok nekem egy pontos valaszt nagyon kerlek benneteket
A kérdező hozzászólása: nincs is 4 napja :((
ebbõl a jelbõl ":D" látom, hogy valóban nincs jó kedved, és csak úgy reszketsz az idegtõl.
A kérdező hozzászólása: hat jol van, megkerlek adjatok egy pontos valaszt mert nagyon ideges vagyok es nincs soha jo kedvem es szeretnem tudni
Ha nem ment beléd a sperma akkor a körme alatti piszoktól, max!
há hova verte "ki"? XD
A kérdező hozzászólása: komolyan na? megkerlek mondjatok meg mert nagyon felek
Hallod hany eves vagy? :DDDD ilyen ertelmetlen kerdest.. Még ha egy az egyben gumi nelkul belédélvez, akkor is csak 1 a 8hoz az arány hogy terhes leszel, ettol meg szinte 0 az esély.

Ha a mai napi gyógyszerrel együtt 4 darab van, és utána jön a 7 nap szünet és azután nem szedek több fogamzásgátlót, terhes lehetek?

Legjobb válasz: Hajjjaj. Ezeknek a hormonoknak nincs kiürülési idejük (a régi gyógyszereknél azért kellett várni 3 hónapot, mert a viszonylag magas hormontartalom vékonyíthatta néha a nyálkahártyát), azonnal elveszíti a hatását, ahogy írták, már a szünet utáni elsõ gyógyszermenetes napon. Ezekben a gyógyszerekben alig van hormon. Ráadásul az elsõ gyógyszermentes hónapban a külsõ gátlás alól felszabadult petefészek kicsit túl is "pörög", az ikerterhességek is gyakoribbak, illetve valamivel nõ a teherbeesés esélye is. Tehát: nem, nem véd, attól a naptól nem véd, hogy abbahagytad.

Hajjjaj. Ezeknek a hormonoknak nincs kiürülési idejük (a régi gyógyszereknél azért kellett várni 3 hónapot, mert a viszonylag magas hormontartalom vékonyíthatta néha a nyálkahártyát), azonnal elveszíti a hatását, ahogy írták, már a szünet utáni elsõ gyógyszermenetes napon. Ezekben a gyógyszerekben alig van hormon. Ráadásul az elsõ gyógyszermentes hónapban a külsõ gátlás alól felszabadult petefészek kicsit túl is "pörög", az ikerterhességek is gyakoribbak, illetve valamivel nõ a teherbeesés esélye is. Tehát: nem, nem véd, attól a naptól nem véd, hogy abbahagytad.
Nem kell elõkeresni, eléggé járatos vagyok a farmakológiában és az orvostudmányokban, és olyan tényeket írtam, amelyben abszolút biztos vagyok, így pár linktõl minden bizonnyal nem dobok hátast. A hormontartalomtól függetlenül a régiek sem védtek onnantól, hogy elhagyta õket az ember lánya.
Nagyon kedves, és fõleg intelligens vagy. Borzasztó ez az oldal, aki ért valamihez, és értelmes választ ad, azt lehurrogják, részemrõl ennyi. :/
kedves utolsó, és mindegyki, állati nagy tévedés, hogy sokkal kevesebb hormon van a modern gyógyszerekben! ha emlékszel még a régiek nevére, hasonlítsd össze õket a mai [email protected], és dobsz egy hátast! átverés az egész! ha nem emlékszel elõkeresem neked, és belinkelem.
A sportnak és a mozgásnak semmi köze a plusz hormonok kiürüléséhez. Viszont, ha az ember nem akar ikreket, tényleg ne próbálkozzon 3 hónapig. :)
fogamzásgátló szedése után ajánlott 3 hónap szünet, és nem véletlenül. az általad beszedett rengeteg hormonnak ki kell ürülnie. valaki teherbe sem esik ezen idõszak alatt. sok folyadék, sok sport, mozgás, akkor gyorsabban ürülnek a hormonok :) sok sikert.
Igen. Már a szünet 8. napján.
Bocs az off-ért, de miért hagyod abba?
A kérdező hozzászólása: semmi gond. nem szexelek többet, mert nincs barátom. nincs baj a fogamzásgátlóval, ha arra gondolsz.
Majd lesz. :-) És akkor jobb készen állni, min elölrõl kezdeni. Lehet, hogy két hónap múlva kezdheted elölrõl a szedést. Akkor kár abbahagyni. :-)
A kérdező hozzászólása: háát, én úgy vagyok vele, h ha pont most találnék vkit, akkor is 2-3 hóbap minimum, h lefeküdjünk, szóval igy iagzad lenne, de tuti, h most nem találok senkit:D
Nyugi a 8 napos spermatol nem leszel terhes, mivel a kisfickok elettartama 2-3 nap;) ...mar csak ezert sem :) )
A kérdező hozzászólása: köszi. jó lenne, ha nem kéne még 1 levélnyit beszednem, ha úgysem szexelek és terhes sem lehetek az elõzõ ciklusból. bocs, ha idegesitõen aggódó vagyok, de van már egy nem tervezett lányom. /persze nem igy történt, csak nem tervezek most sem gyereket%
Hat ugy biztos, hogy nem :O:O:O
A kérdező hozzászólása: eddig azt hittem, csak az elsõ értette a kérdésemet, de egyikõtök sem. nem voltam világon, bocsi. tehát NEM szeretnék terhes lenni. van-e esély rá, hogy ha 4 szem volt -már csak 2-, akkor szexeltem, ezt a 4 szemet-már csak 2-t- rendesen beveszem, aztán 7 nap szünet jön, menstruálok. és se gyógyszert nem szedek többet, se nem szexelek, úgy terhes lehetek-e? a 2 nappal-akkor már 9- ezelõtti spermától?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. igaziból direkt nem akarok terhes lenni, tehát nem azért kérdeztem, mert az szeretnék lenni. rendben, akkor még beszedek egy levéllel és utána hagyom csak abba.
A kérdező hozzászólása: köszi
Na pont akkor szokott beköszönni a nagy Õ, amikor nem számítasz rá. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!