Találatok a következő kifejezésre: Ha a utáni 14. nap negatív (3 db)

lombik vagy inszem?
nem hiszem, ez akkor már mutatná, mivel tudod a pontos fogantatás napját. Szerintem ezt az orvos is elmondta.
ha lombik volt akkor már kéne mutatnia, ha inszem akkor esetleg még nem de azért az ritka.
már ki kellene mutatnia a tesztnek, ha babás lettél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ mindenkinek.
Ha dpo napokat számolunk, leghamarabb a 14. napon (kb. a nemvárt) kell mutatnia a tesztnek. Én inszemes vagyok, ma vagyok a 14. dpo-n (remélem), de csak a 17.-en tesztelek (addig Utrózok is); pont ezért. És digitálissal.... Szorítok hogy pár nap múlva változzon a helyzet!

Ha a PÉ utáni 14. nap negatív a teszt mikor próbáljam újra?

Legjobb válasz: Szia! Kimaradt a mensid? Várj 2-3 napot és akkor tesztelj ujra. Lehet, hogy nagyon alacsony még a hcg szint. Nekem a mensi kimaradásának napján már pozitiv volt a tesztem. Clearblue-t használtam.

Szia! Kimaradt a mensid? Várj 2-3 napot és akkor tesztelj ujra. Lehet, hogy nagyon alacsony még a hcg szint. Nekem a mensi kimaradásának napján már pozitiv volt a tesztem. Clearblue-t használtam.

Ha negatív lett inszem utáni 14. napon a 10-es érzékenységű tesztem, akkor már biztos, h nem vagyok terhes?

Az Utrogestannal is le kell állnom és annyira csalódott vagyok. :(

Legjobb válasz: Miért kell leállnod az utrogestannal? Én is inszemes vagyok, most vagyok a 28. ciklusnapon, átlagba 24-25. naposak, tehát késik, de az én tesztem is még mindig negatív. Az orvosom azt mondta, addig használjam az utrogestant, amíg meg nem jön, vagy pozítív tesztem nem lesz, ugyhogy én addig használom! De pár nap múlva megint tesztelek, hátha kimutatná! Drukk neked is! :D

Miért kell leállnod az utrogestannal? Én is inszemes vagyok, most vagyok a 28. ciklusnapon, átlagba 24-25. naposak, tehát késik, de az én tesztem is még mindig negatív. Az orvosom azt mondta, addig használjam az utrogestant, amíg meg nem jön, vagy pozítív tesztem nem lesz, ugyhogy én addig használom! De pár nap múlva megint tesztelek, hátha kimutatná! Drukk neked is! :D
Ne rettegj a lombiktól semmi ördögi nincs benne és én 3 gyönyörû gyereket köszönhetek neki! Remélem így-vagy-úgy neked is sikerül hamarosan
A kérdező hozzászólása: Bocs, nem én vagyok kitartó, hanem Te! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon kitartó vagyok, irigyellek ezért! Hogy nem készülsz ki? Én rettegek attól a gondolattól, h lombikra kell mennem. :( Tudom, h nekem nincs szerencsém, nem is fogok szerintem már tesztelni. Nálatok mi a gond, h nem jön össze a baba? Nálunk elvileg semmi!
Hé! Fel a fejjel! Nem történt semmi! Én 3 sikertelen lombikon és 1 sikertelen inszemen vagyok túl, mégis bízok a csodában! :) Ne keseredj el! Az inszem sikeraránya 10-15%, türelem kell hozzá :S Válasz: Kb. 99%, hogy most nem vagy terhes, a 10-es az nagyon érzékeny teszt. Amíg Utrogestant használtam, nekem sem jött meg, csak legfeljebb pecsételés szintjén, és az abbahagyása után is még kb. 2 napot várnom kellett, mire megjön. Persze van, akinél nem így van. Másik: ha esetleg-esetleg van baba, és életerõs, meg minden, akkor Utrogastan nélkül is meg fog maradni, nem használ minden terhes Utrogestant. Azért még ha gondolod, csinálj egy másik fajta tesztet holnap reggel, és ha negatív, akkor hagyd csak abba. Sok sikert, fel a fejjel!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon kedves vagy. Erõt kellene magamon venni, de nem tudom hogy. Nagyon elhanyagoltam mostanában a férjem, rengeteget veszekszünk, tudom, h miattam van, de nem tudok mit tenni.:( Ma reggel megzuhantam rendesen, meg nem akarjuk világgá kürtölni, h mi van és így elég nehéz, h titkolózunk, meg hová járok mindig korán reggel... És ez még így fog menni nem is tudom, meddig
Bocsi, úgy értettem, hogy lombik sikerült kétszer és nem sikerült 4-szer. Szóval nem inszem. De Utrogestan szempontjából mindegy, hogy melyik és sikeres terhesség fázistól kezdve is már mindegy, hogy inszem, vagy lombik :-). Kitartás, mert neked bírnod kell lelkileg, különben megette a fene az egészet és még egy jó tanács, hogy a férjedre nagyon figyelj, nehogy rámenjen a házasságod erre, mert ez sokszor elõfordul. Ne csak téged lásson egyfolytában összezuhanni, vele is törõdj, foglalkozz sokat! Neki is van ám lelke szegénynek, ha nem is mutatja...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a bíztatást, de elkeseredtem már nagyon, magam alatt vagyok és a férjem nem tud velem mit kezdeni. Pedig még csak az elsõ inszem volt. Mi lesz még ezután... Asszem, belebetegszem, ha nem lesz gyerekem egyhamar.:( És amikor 2x sikerült, nem maradt meg? Miért kellett utána mégis lombikra menned?
Nekem mellfeszülés volt a jele mindig, aztán ha abbamaradt a feszülés, akkor tudtam, hogy nem sikerült (és tényleg megjött utána mindig). Ha nem maradt abba a mellfeszülés, akkor babás lettem. Ez kétszer volt így (sikeres) és 4-szer nem sikeres, úgyhogy rutinos voltam már a végére, teszt nélkül is tudtam... :-) Utrogestant azért csak folytasd, nem árt akkor se, ha mégsincs most baba, de ne ezen múljon...
A kérdező hozzászólása: Az van a tesztbe írva, h 10 perc elteltével már nem érvényes az eredmény. Akkor csináljak még? Nem hiszem, h én beletartoznék abba a szerencsés körbe, aki neg. teszt után mégis babás. És kihagytam a reggeli utrot már, nem baj? Egyébként a hasam az inszem óta folyamatosan fájt. Már egy pár napja a mellem is kicsit érzékeny, de hát ez a mensitõl lehet. Utolsó, volt vmi jele a terhességnek? 9.33 szorítok Neked!!!
Én lombikos vagyok, és azt tanácsolom, ne hagyd abba az Utrogestant, akkor is meg fog jönni, ettõl nem kell tartani. Nekem, mikor terhes lettem, negatív volt, órák múlva halvány csík. Nem akarlak feleslegesen bíztatni, de ne hagyd abba a gyógyszert, csak ha tényleg megjött.
Nekem nem mondta, hogy addig nem jön meg, míg használom! :( Még nem tudom, milyen tesztet fogok venni! De nem hiszem, hogy a 14. napon még kimutatná a HCG-t a szervezetbe, én erre még biztosat nem alapoznék!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem a doki mondta, mert amíg használom, nem fog megjönni. Õ mondta, h a 14. napon teszteljek, ha negtív, akkor sajnos nem sikerült és abba kell hagyni az utrot! Te mivel tesztelsz? Az már nem számít, h 2 órával a teszt után van rajta 1 nagyon-nagyon halvány csík, ugye?
Én is rettegtem, meg el is voltam már keseredve, de csak úgy megy, ha az ember bízik benne! Nem olyan ördögi amúgy :S Onnan veszek erõt, h beszélgettem pár sorsatársammal a dokinál, és nálam sokkal rosszabb helyzetben lévõ nõk olyan optimisták, h csak na! Ebbõl merítek erõt. Nálunk "csak" a férjem spermájával van a gond, szóval a lombiknak sikerülnie kell!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!