Találatok a következő kifejezésre: Ha a utáni (3842 db)

Az már túl sok, ha a 6 hós babám megeszik 200gr almáskrumplit, őszibarackos krumplit egyszerre délelőtt? S utána még szopik is egy kicsit.

3 hete kezdtük a hozzátápit. Anyatejnél és tápszernél is mindig összaszorítja a száját, ha nem kér már.

Legjobb válasz: Kisfiam 6 hónaposan képes volt megenni 200 gr fõzeléket és utána meginni 100 ml tápszert. Én is soknak gondoltam, de utána magától alakította. Most 8,5 hónapos, és egy étkezésre olyan 160-170-gr-ot eszik, többet nem hajlandó. Este és reggel pedig 160-170 ml tápszert iszik, hiába csinálok többet. Ha jóízûen megeszi, és utána nem jön vissza neki semmi akkor add oda. Tudja õ, hogy mi kell neki:)))))

Kisfiam 6 hónaposan képes volt megenni 200 gr fõzeléket és utána meginni 100 ml tápszert. Én is soknak gondoltam, de utána magától alakította. Most 8, 5 hónapos, és egy étkezésre olyan 160-170-gr-ot eszik, többet nem hajlandó. Este és reggel pedig 160-170 ml tápszert iszik, hiába csinálok többet. Ha jóízûen megeszi, és utána nem jön vissza neki semmi akkor add oda. Tudja õ, hogy mi kell neki:) ))))
Nem sok.

Ha pettingelünk és ugye ha leszopom utána csókolózunk utána kinyal a barátom így véletlenül teherbe eshetek?

Nem 13 éves vagyok,nem 2 hete járunk!16 évesek vagyunk féléve járunk.Gondokozunk h fél év útán már nem csak csókolózni kéne hanem valami mást is kipróbálni.Ugy h ez ilyen előre gondolkodós kérdés nem olyan h úristen most mivan?!!!

Legjobb válasz: "leszopom utána csókolózunk" na ez az ami nemfog megtörténni.

"leszopom utána csókolózunk" na ez az ami nemfog megtörténni.
hát mivel nem hiszem hogy úgy csókolóztok hogy közbe a sperma a szátokba van, így nem leszel terhes ha kinyal. a sperma amúgy is csak a punciban életképes, bármilyen más környezetben percek alatt elpusztul. amúgy a 16éves kor sem hú de sok ilyenekhez, de én is csinálnám a helyetekben szóval......:D
igen, jobb lesz, ha még ma elmész nõgyógyászhoz
Becsületes, hogy ilyen odaadó lány vagy!
Ha leszopod, utána tényleg nem fogsz teli szájjal csókolózni vele rögtön. Vagy lenyeled, vagy kiköpöd elõtte. Utána mehet a csók, de akkor már alig van a szádban egy pici nyoma. No meg a nyál egyébként is lebontja. De ha nagyon aggódsz, akkor öblítsd ki a szádat, mielõtt szopás után csókolózni kezdesz! ;)
lesz*pod, és utána g*cis szájjal csókolóztok? nem vagy 100-as
#2 ezt azért gondold újra :) A sperma élettartalma a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.
A kérdésed mutatja hogy még éretlen vagy ehhez. Belátod Te is ugye?
Ami a ti éltetekbõl hiányzik az tudásvágy. Értem hogy 16 éves vagy, de a szexhez kéne egy kicsivel több ismeret önön testedrõl. Különben jönnek az ütõs kérdések és beégeted magad mint állat!
Ha aggódsz, fordítsatok a sorrenden, oszt jónapot! :D

Ha a barátom nem élvezett belém sőtt még esemény utáni tablettát is vettem és a menzeszem utáni 9. napon csináltuk lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha esemény utánit vettél be (Idõben) akkor mit gondolsz mégis hogyan lennél terhes?!

Ha esemény utánit vettél be (Idõben) akkor mit gondolsz mégis hogyan lennél terhes?!
szinte kizárt

Recskázás után álltalában ugy járok, hogy kb 5 perccel utána vizelnem kell és ha elmegyek akkor utána csíp a tököm vagy 20 percig és csak akkor nem ha a WCn ülve várom ki ezt az időt. Mit tegyek?

Volt hogy egész nap nem ittam és 18:00körül vertem ki de ugyanaz.

Legjobb válasz: felfáztál amúgy ha kivered nekem is, meg mindenkinek kell hugyozni utána

felfáztál amúgy ha kivered nekem is, meg mindenkinek kell hugyozni utána
ugyanez a bajom van néha nekem is, pont ahogy leírtad. De érdekes módon nem mindig, és nem tudok rájönni mi befolyásolja.
Attól, hogy egész nap nem iszol. Ha keveset iszol, attól is lehet ilyen. Nekem is volt, hogy azt hittem, sünt hugyozok!
A kérdező hozzászólása: csak az a gáz hogy még szûz vagyok, nem lesz égés majd ha megrakom a csajt és elmegyek hugyozni hogy utána "mozzgásképtelen" leszek?
ha minden egyes alkalommal így vagy akk valami nem oké...
Szar lehet:S Nekem úgy van hogy ha recskázok de még nem élveztem el és AKKOR megyek ki, akkor bizony csíp :(
én is szoktam hugyozni utána de ha gyorsan csináltam nehéz

Ha esemény utáni tablettát szedek be, utánna folytathatom a fogamzásgátló szedését?

Sajnos hétvégén, nem tudok elmenni n?gyógyászhoz, az ügyeletes doki pedig nem tudott segíteni. nem tudom, hogy ha beszedem az eseményutánit akkor utánna ugyanúgy folytassam-e a fogamzásgátló szedését?

Legjobb válasz: Ha szedsz fogamzasgatlot akkor megis minek az esemeny utani ?

Ha szedsz fogamzasgatlot akkor megis minek az esemeny utani ?
Ha fogamzásgátlót szedsz, minek az esemény után? Nem, esemény utáni tablettát követõen 3 hónap hormonmentes. Nem legalábbis nem adtak utána h hónapig fogamzásgátlót, mert ki kell ürülnie.. Ez egy nagyon komoly szer.
ha utána nincs hasmenésed, akkor nem!
csak ha análisan toljátok
ha elõtte van hasmenésed vagy hánysz akk semmi gond... de ha utána akk igen a fog. gátló kb 4 óra alatt szívódik fel teljesen erre figyelj
erre figyelj oda és hsználj kiegészítõ védekezést, ha csak nem akarsz gyereket.én mindkét picimmel gyógyszer mellett lettem terhes.pedig rendesen beszedetem.!
óvszerrel szoktatok közösülni?
Csiklói vagy hüvelyi orgazmusra gondolsz?
Igen normális én is olyan vagyok hogy utána pihenni kell!nem vagyok képes a többszöri orgazmusra sem! 29/n
Nekem is pihennem kell, hisz olyankor kellemetlen, mikor giga orgazmusom van, szabályosan fáj a behatolás, és kb. 20-30 perc pihenés után TALÁN! megy újra a szex. 22/L
Barátnõm csak csikló izgatással tud elmenni. Ezért általában az elõjáték alatt kiszoktam orálisan elégíteni. Ilyenkor pár percig nagyon érzékeny neki és mozogni is alig "tud". Pár perc után viszont Õ is izgat kicsit orálisan, addigra "rendbe jön" és mehet a szex. :) 28F
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Szerintetek gáz, ha a párotok napi kétszer megy mosdóba nagydolgozni, és egyszer sem fürdik utána?

Természetesen fürdik naponta egyszer.

Legjobb válasz: Miért te mindig szoktál utána fürdeni??? :O

Miért te mindig szoktál utána fürdeni??? :O
miért fürdenék minden sz*rás után ??? veledmivan? XD tisztaságmániás vagy???? :O te minden wczés után fürdesz TE JÓ ISTEN
En nem erzem magam tisztanak, ha csak papirral kitorlom. Csak akkor, ha babtorlokendot is hasznalok - alternativa a furdesre:) Persze csak kakilas utan, amugy minden nap furdok:D
Nem értem minek kéne utána fürdeni? Legalábbis én nem szoktam szaros lenni szarás után... nem kenem szét magamon, szóval épp elég kitörölni... De még ha szaros is a párod, mert õ -tegyük fel- szétkeni a seggén, mert neki úgy megy csak, akkor is... szagolgatod vagy fogdosod egész nap a lyukát hogy ez zavarjon?
Szerintem az a gáz, hogy te gáznak tartod.
Köztes megoldásnak bizonyos civilizáltabb mellékhelyiségekben szokott lenni egy "bidé" nevezetû eszköz. :D Mondjuk én is megnézném, hogy valaki naponta 2-3x lefûrdik.
Fürödni minek utána? Elég, ha ott alul lemosakszik.
Nem értem :/ Talán kaki-pisi szex lesz? :O
Miért kéne minden egyes kulázás után lemosdani, ha naponta úgyis fürdik? A bidét is ökörségnek tartom pont emiatt - mert mi a ráknak? Meg hogy nézne már ki? Valahányszor tolsz egy bazinagy fonottkalácsot, egybõl rohansz fertõtleníttetni a segged? Nevetséges. Akkor megérteném, ha valaki hetente egyszer fürdene, akkor indokolt lenne, hogy legalább utána megmosdjon ha nyomott egy csokisvirslit...te fogatmosol minden egyes falat kaja után? Kb. ugyanez a szitu.
szarás után miért kellene lefürdeni? elég, ha kitörli, nem?
víííííízvezeték szerelõõõõõõ
A kérdező hozzászólása: Neki van lehetõsége, és ma is egésznap együtt vagyunk, filmezünk, összebújunk, de õ mégmindig nem fürdött meg.Nekem furcsa.:D
te nem szoktál elõtte is tusolni??
Mért lenne gáz ? A legtöbb embernek nincs lehetõsége naponta 2 szer zuhanyozni
Még hogy a nõk nem hülyékXDDDDDD

Ha a pasim utánam jön buliba, akkor valószínűleg féltékeny?

De legalábbis szeret és félt?

Legjobb válasz: Ha vki ben van bene kis féltékenység az nem baj de ez tisztán arrol szol hogy, nem bizzik benned ha én megbeszéltem a páromal hogy, elmegy mondjuk a haverokal 1 et kimozdulni eszembe se jutott volna utána menni hisz azért engedtem el mert megbizok benne teljesen más dolog az mondjuk mikor felhivja és megszeretné lepni a párját vagy megbeszélikhogy késõbb utána fog menni.

Ha vki ben van bene kis féltékenység az nem baj de ez tisztán arrol szol hogy, nem bizzik benned ha én megbeszéltem a páromal hogy, elmegy mondjuk a haverokal 1 et kimozdulni eszembe se jutott volna utána menni hisz azért engedtem el mert megbizok benne teljesen más dolog az mondjuk mikor felhivja és megszeretné lepni a párját vagy megbeszélikhogy késõbb utána fog menni.
A kérdező hozzászólása: Mert nem beszéltük meg, hogy jönnek õk is, csak írt sms t hogy ott van de én késõn vettem észre 10 perccel, és addigra mondta haverja, hogy elment haza, hívtam telefonon, de nem vette fel, aztán azt mondta fél órára rá, hogy nem vette észre, hogy hívtam, de addigra messze járt. Zaklatott volt, pedig nincs oka rá, azt mondta nem tudja mi a baja, haverja meg mondta h egész nap várta a hívásom, én is vártam övét, direkt nem kerestem. Lehet féltékeny csak nem vallja be? Szemmel akar tartani, vagy nem bízik bennem_? Pedig folyton õ meséli belém, hogy én vagyok féltékeny. Azt mondja családi gondok miatt ideges, de sztem ez nem igaz. Félek nehogy emiatt szakitson velem, pedig nem tehetek semmirõl, remélem tényleg féltékeny, csak restelli bevallani, és hogy ettõl mégjobban szeret csak. Õ mondta, hogy érezzem jól magam.
A kérdező hozzászólása: õ nem féltékeny tipus, nem is látszik rajta hogíy féltékeny, néha a szeretetét sem úgym utatja ki, najó szokott ölelni csókolni, néha mondja is hogy szeret, de tudom, hogy szeret, van mikor elég szenvedélyes :) meg gyengéd de a lényeg, hogy beszéltünk telefonon ott is, akkor sem mondta, hogy jönnek buliba, nem is szeret ilyen buliba járni, aztán hívott, de nem vettem észre, majd írt sms t hogy már ott vannak a buliba a pultnál, mintha azt akarná h menjek oda, 10 perc múlva vettem észre h hívott, és hogy írt, aztán hívtam, de nem vette fel, nem vette észre, aztán haverja megtalált engem, vagyis véletlen futottunk össze, és én nem ismertem fel õt, de egybõl mondta nekem h a párom már elment, és mire felhívott párom, már félúton volt haza gyalog, de nem jött vissza, mert fizetnie kellett volna mégegyszer, mondta h nem baj h buliba vagyok, elõtte is megbeszéltük h megyek és érezzem jól magam, õ meg sörözni ment haverokkal eleinte ahogy szokott, multkor is utánam jött buliba, de csak mert haverjai bulizni akartak, és kértem h jöjjön el majd. Nem igaz hogy nem tudott volna 10 percet várni, nem nagyon talált azon a nagy helyen. De másnap jött hozzám, elmentünk piacra és hozzájuk, aztán meg hozzánk és itt aludt, ma ment haza mert dolgoznia kell.
A kérdező hozzászólása: de bízik bennem, mer látja h szeretem, ezt többször mondta is, de kis egészséges féltés, féltékenység lehet benne nem? vajon mit csinálhatok? én pl nem vagyok féltékeny, csak szeretném ha több idõt lenne velem, nem más nõktõl féltem, csak ha szabadok vagyunk mindketten, ami ritka, akkor azt használjuk ki és ne a haverokra töltse, azok is legyenek a csajukkal :) szal haverja mondtaq meg anyám is, barátnõk is hogy féltékeny, meg szeret maga mellett tudni, csak nem meri bevallani, lehet még magának sem :) tagadja sokszor, meg tényleg néha nem mutatja ki annyira az érzelmeit vagy a féltékenységet, de csak azért, mer emiatt már egyszer egy kapcsija fuccsba ment, nem akarjam égegyszer elrontani, ezt mesélte nekem

Mitől van az ha a barátnőmben megyek el, akkor utána neki csípi bellülről?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem elég nedves, és kidörzsölöd belülrõl és csak utána érzi.

Lehet, hogy nem elég nedves, és kidörzsölöd belülrõl és csak utána érzi.
Szerintem is a dörzsöléstõl, vagy vmilyen allergia.. mondjuk ebben nem vagyok biztos.
Nekem akkor szokta csípni ha valami nincs rendben :S
Bármi is legyen az oka, nem egészséges. Mindenképp menjetek el orvoshoz, a párod nõgyógyászhoz, te meg urológushoz, utána meg elmehettek egy nemibeteg gondozóban is (ott úgyis azt mondják, hogy nõdoki legyen az elsõ). Lehet fertõzés , kidörzsölés, de allergia is. Esetleg próbáljatok sikosítót használni, majd óvszert, de a dokit mindenképpp javaslom!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!