Találatok a következő kifejezésre: Ha a után 1-2 nappal megjött (3 db)

Ha a közösülés után 1-2 nappal megjött a menstruáció akkor biztosan nem lehet terhes az adott személy?

A sex el?tt 1-2 nappal kellett volna hogy megjöjjön,de utánna két nappal jött meg.Tehát 4 napot késett.Ez biztosan azt jelenti hogy nem terhes?

Legjobb válasz: nem valószínû a terhesség de ha bizonytalan vagy bármelyik hipermarketben 5-600 ftért vehetsz egy terhességi tesztet

nem valószínû a terhesség de ha bizonytalan vagy bármelyik hipermarketben 5-600 ftért vehetsz egy terhességi tesztet
olyan nincs, hogy biztos. én 4 hónapig menstruáltam, sõt szedtem a fogamzásgátlót, éltem a 23 évesek bulizós életét 4 hónapig.mégis...gyönyörû kisfiam lett, de bebizonyosodott, biztos csak a halál. egy tesztet megér.
Vegyél tesztet, és megmutatja.
mi lett?? terhes lettél? írd meg kérlek

Lehetek terhes, ha a terhességi teszt aktus után 6 héttel negatívat mutatott? Okt 5én voltunk együtt, 9-én megjött, de 2 nap volt a szokásos 3 helyett. Kövnek november 6án kellett volna megjönnie, de 1 napot késett, normális lefolyású volt!

Úgy érzem,hogy terhes vagyok, bizsereg a mellbimbóm, fájdogál a hasam, derekam. Csináltam tesztet tegnap este (nov. 14), negatív lett, és ma reggel is (nov. 15.), az is negatív lett. Lehet,hogy mégis terhes vagyok? Vagy ennyi idõ eltelte után már biztos,hogy nem vagyok az, ha negatív lett a teszt? Nagyon nem szeretnék most gyereket, és teljesen rágörcsöltem a témára… :( Ja, és védekeztünk, 4 hónapja szedek fogamzásgátlót, nem felejtettem el egy szemet sem bevenni, de olyan volt,hogy nem pont ugyanabban az idõpontban vettem be, de még 12 órán belül.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.

Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.
Nem vagy terhes. De minek mérgezed magad, ha 6 hét alatt csak egyszer vagytok együtt?
nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: azért szedem, mert együtt voltunk, de szakítottunk...búcsúsex volt... ezért sem lenne jó, ha terhes lennék... :S
A kérdező hozzászólása: Péntek délután, mikor hazaértem a munkából, nagyon halvány rózsaszín csík jelent meg a controll zónában, alig látható... Akkor lehetek mégis terhes?? :(( Másik tesztet még nem vettem... majd holnap..
Szerintem már túlságosan rágörcsöltél, és odaképzelsz egy halvány csíkot. Töltsd fel ide, több szem többet lát, de 6 hét után kimutatta volna az elsõ teszt, és nem is halványan szerintem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!