Találatok a következő kifejezésre: Ha a után 1-2 (176 db)

Akkor most nem értem. Mikor nagyobb a teherbeesés esélye? A menstruácó után 1 héttel vagy előtte? Ha menstruácó után 1-2 nappal szeretkeztem a barátommal és belém"ment" akkor most nagyon kell félnem?

Legjobb válasz: A teherbeesésre a legnagyobb esély a ciklusod 14. napja körül van. A napokat az utolsó mensesed elsõ napjától számítsd. Tehát a középidõben. De az sem mindegy hány naposak a ciklusaid, amennyivel hosszabb, annyival tolódik a peteérés is. A peteérésedet a nyúlós, tojásfehérje szerû folyásodból tudod megállapítani. De ha nem szeretnétek babát, akkor a ciklus egyik napján se rizikózzatok! Mindig védekezzetek, mert az esély mindig megvan,csak más az aránya.

A teherbeesésre a legnagyobb esély a ciklusod 14. napja körül van. A napokat az utolsó mensesed elsõ napjától számítsd. Tehát a középidõben. De az sem mindegy hány naposak a ciklusaid, amennyivel hosszabb, annyival tolódik a peteérés is. A peteérésedet a nyúlós, tojásfehérje szerû folyásodból tudod megállapítani. De ha nem szeretnétek babát, akkor a ciklus egyik napján se rizikózzatok! Mindig védekezzetek, mert az esély mindig megvan, csak más az aránya.
Nem, nem kell tartanod. A menstruáció után 12-14 nappal van peteérés nagyjából.
elõtte és utána 1-2 héttel....a két meses között nagyjából

Csökkentem az esélyeket ha szex után 1-2 perccel én már ki is megyek a fürdőbe tisztálkodni?

Legjobb válasz: Deh is.Addigra már régen célba ért a kis fickó.

Deh is.Addigra már régen célba ért a kis fickó.
Egyáltalán nem. Ami kijön, az úgy sem ért volna célba. Több millió spermium van ilyenkor akcióban, hidd el, ha jókor voltatok együtt, akkor az egyik célba is ér.
Én nem megyek ki a fürdõbe sx után, csak beteszek éjszakára egy tisztasági betétet és csak reggel zuhanyzok. Sosem lehet tudni mi segíthet:)
nem

Mit tegyek ha a farmerom 1-2 viselés után kinyúlik? Tippek?

Ha kimosom visszaugrik,de hordom és kinyúlik egyb?l:S vlami mosási taktika esetleg...?

Legjobb válasz: (bershkás gatyák,nemtudom ismeritek-e õket,de az a sejtésem,hogy nem rendes farmer anyag:S)

A kérdező hozzászólása: (bershkás gatyák, nemtudom ismeritek-e õket, de az a sejtésem, hogy nem rendes farmer anyag:S)
az összes farmer ilyen.
A kérdező hozzászólása: a tallys farmerem sosem nyúlt.fõleg nem a fenekénél.mai napig ugyanúgy feszül rám
Velem még nem fordult elõ ilyen. Én egy butikban szoktam vásárolni, egy naci 3-4000 körül van, de ugyanolyan cuccok vannak ott, mint a kínaiban. Ha kínaiban vettem nadrágot, akkor se volt ez. Szóval nem feltétlen azon van a hangsúly, hogy márkás/nem márkás. Szerintem annak a farmernek az anyagával van baj. :)
a márkásabb gatyáknál nincs ilyen probléma.. egyszer én is vettem a kínaiba egy gatyát na az is ilyen volt . idegesítõ. aztán vettem egy jobbat most azokat használom. :)
hát nem tudom én vettem 23ért egy emerica deszkás répagatyát kb 20mosás után már szinte teljesen kifakult piszkos fehér szine van és nyullot is...
akkor fesd be. egy csomó ruhám már kifakult nekem is a mosásoktól befestem és mintha ujj lenne. :)
Velem is így van, de én úgy oldom meg, hogy egy héten 2 nadrágot felváltva hotdok. Nekem egy-két napig még nem tágul, (pl.: hétfõ, kedd) utána való két nap (szerda, csütörtök) felveszem a másikat, utolsó napra (péntek) pedig kimosom azt amit a hét legelején hordtam. :D
Olyan nadrágot vegyél ami alig jön rád...hidd el az 1-2 hét múlva tökéletes lesz :)

Ha peteérés után 1-2 nappal fáj a derekam és a mellbimbóm érzékeny, ez minek a jele? Ilyen hamar lehetnek tünetek, ha összejött a baba, vagy ezek csak a peteérés utóhatásai?

Legjobb válasz: Én a beágyazódást már éreztem, de szerintem nem garantált, hogy te is azt érzed. Ilyenkor még nem tudni, hogy hormonális hatás ez, vagy kisbaba. :(

Én a beágyazódást már éreztem, de szerintem nem garantált, hogy te is azt érzed. Ilyenkor még nem tudni, hogy hormonális hatás ez, vagy kisbaba. :(

Lenne néhány kérdésem, 1. menstruáció közben teherbe eshetek? Vagy menstruáció után 1-2 nappal? 2. Ha védekezünk, akkor nyugodtan élvezhet a barátom belém? 3. miért van az, hogy nem tudom élvezni, ha a csiklómat izgatja a barátom?

Legjobb válasz: 1. igen teherbe eshetsz! 2. menses után is teherbe lehet esni 3. ha rendesen védekeztek akkor semmi baj sincs 4. idõvel kialakul hogy mit élvezel ha a barátod csinálja. 5. nem ártana átlapoznod egy szakkönyvet és 16 év fölé kerülnöd mielõtt még olyat teszel amit késõbb megbánsz ! 22/L

1. igen teherbe eshetsz! 2. menses után is teherbe lehet esni 3. ha rendesen védekeztek akkor semmi baj sincs 4. idõvel kialakul hogy mit élvezel ha a barátod csinálja. 5. nem ártana átlapoznod egy szakkönyvet és 16 év fölé kerülnöd mielõtt még olyat teszel amit késõbb megbánsz ! 22/L
elvileg nem lehetsz terhes, de elõfordult már. azonban ez nagyon ritka. de mensi alatt ne szexelj, mert fertõzést szedhetsz össze. meg nem is tudom h h birnal, nekem most van meg, de annyira görcsölök, h a halálomon vok.. mensi után "üres" a szervezeted, kiürült a petesejt, úgyh nem lehetsz terhes. de minden esetre védekezni kell.. h érted h ha védekeztek, akkor élvezhet beléd??
Kicsi az esélye, hogy terhes legyél, de a inkább az elején csináljátok, utána már ne annyira.
a peteérés a legtöbb esetben a ciklus 8-12. napján van..tehát!mivel a menses elsõ napja a ciklus elsõ napja..a menses utáni pár nap a legveszélyesebb!! az a biztos, ha mindig védekeztek, az sem 100%, de majdnem a legtöbb amit tehetsz, ha gyógyszert sem szedsz még.

Mikortól mutatja ki a terhességi teszt az eredményt? Azt tudom, hogy 10-12 nap a beágyazódás, de nektek nálatok mikor mutatta ki, mert azt halottam, , hogy van amikor mensi után (ha elmarad akkor 1-2 hét után mutatja ki biztonságosan. )

nekem dec. 10 jött meg és utána a 6. naptól egészen a végéig probálkoztunk a 15. napon is ami 25.e volt

Legjobb válasz: Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen

Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen
Szió! A legtöbb terhes teszt, már 3 napos terhességet kimutat. Holt bisztos, hogy nem kell 10-12 napot várni. Higyj nekem, a 38. hétben vagyok!
A kérdező hozzászólása: sziasztok én vagyok az tudom, de a múlt hónapban 30 napra jött meg és ma van 30 napja De régen mindig 28 npos volt a ciklusom. azt nem tudom mikor lehetett a peteérésem. de az jó jel hogy nem jött meg nem??
A kérdező hozzászólása: így még nincs meg a 2-3 nap se csak olvastam hogy van akinek a nem várt mensi elött is jelzi már!! ezért nem bírtam ki várni:) És melyik terhességi tesztet ajánlanátok??? és mikor csináljam meg??
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válszokat!!! Mindenkinek boldog babavárást kívánok!!!
Szerintem korán teszteltél. Milyen tüneteid vannak?
Szia! Nekem 32 naposak a ciklusaim, három nap késéssel olyan pozitívat teszteltem, hogy egy pillanat alatt már ott volt a 2. csík.:D
Szia! Nekem 12 nappal a peteérés után már + lett a tesztem, reggeli pisibõl, Clearblue tesztet használtam. De a dokim azt mondta, hogy csak kb. 5 napos késés után teszteljek, mert addig simán megjöhet, és így megkímélem magam egy csalódástól. Hát, igaza volt, még nincs babám, hiába teszteltem már kétszer is pozitívat... Inkább várj egy kicsit, mint hogy csalódj!

Miért szakítanak a párok 1-2 év után, ha állítólag minden rendben volt?

Legjobb válasz: Szerintem két év után már igazán el tud múlni az a lángoló szerelem, még akkor is, ha mind a két fél korrektül viselkedik. Az egyik egyszer csak rájön, hogy már sokkal inkább a másik hibáit látja csak, ráadásul olyanokat, amik korábban is megvoltak, de addig nem zavarták, vagy kimondottan aranyosnak találták. Ez elég jellegzetes. Meg ilyenkor már jobban szeretnek kicsit többet járni külön bulizni, a srác nem érzi kötelességének már, hogy mindig a barátnõje sarkában legyen, a lány sem várja el az állandó kíséretet (ez amúgy tök normális dolog, de már az elején így kéne kezdeni), és ha ez csak 1-2 év után van így, akkor elõbb utóbb valamelyiküknek eszébe jut, hogy milyen jó is tulajdonképpen az egyedülálló barátoknak/barátnõknek, mert nyugodt szívvel flörtölhetnek, stb. Ez lehet, hogy csak egy érzés, meg sem fogalmazódik az illetõben, de sajnos ilyenkor már egyre jobban gyûlnek az ilyen érzések, és végül ezek vezetnek a szakításhoz. Szerintem ezért is nagyon célszerû megvárni a két-három évet egy esküvõ elõtt, mivel ennyi idõ alatt tényleg kiderül, hogy egy tartós kapcsolatban sem unnak rá egymásra, illetve, hogy az újdonságnak már nincs akkora varázsa. Ehhez tényleg meg kell találni az igazit.

Szerintem két év után már igazán el tud múlni az a lángoló szerelem, még akkor is, ha mind a két fél korrektül viselkedik. Az egyik egyszer csak rájön, hogy már sokkal inkább a másik hibáit látja csak, ráadásul olyanokat, amik korábban is megvoltak, de addig nem zavarták, vagy kimondottan aranyosnak találták. Ez elég jellegzetes. Meg ilyenkor már jobban szeretnek kicsit többet járni külön bulizni, a srác nem érzi kötelességének már, hogy mindig a barátnõje sarkában legyen, a lány sem várja el az állandó kíséretet (ez amúgy tök normális dolog, de már az elején így kéne kezdeni), és ha ez csak 1-2 év után van így, akkor elõbb utóbb valamelyiküknek eszébe jut, hogy milyen jó is tulajdonképpen az egyedülálló barátoknak/barátnõknek, mert nyugodt szívvel flörtölhetnek, stb. Ez lehet, hogy csak egy érzés, meg sem fogalmazódik az illetõben, de sajnos ilyenkor már egyre jobban gyûlnek az ilyen érzések, és végül ezek vezetnek a szakításhoz. Szerintem ezért is nagyon célszerû megvárni a két-három évet egy esküvõ elõtt, mivel ennyi idõ alatt tényleg kiderül, hogy egy tartós kapcsolatban sem unnak rá egymásra, illetve, hogy az újdonságnak már nincs akkora varázsa. Ehhez tényleg meg kell találni az igazit.
Azok a párok, akiknél minden rendben van, nem szakítanak.

Lehetséges, hogy más az olajszint, ha leállítás után 1 nappal vagy 2 héttel nézem a szintet?

Csöpöghet annyival több olaj 2 hét alatt,hogy észrevehet? legyen a különbség?

Legjobb válasz: Ha vársz egy napot akkor már nem. Az idõ alatt lecsöpög ami le bír cseppenni. Leállítás után 2-3 órával már az összes összegyûlt az olajteknõben.

Ha vársz egy napot akkor már nem. Az idõ alatt lecsöpög ami le bír cseppenni. Leállítás után 2-3 órával már az összes összegyûlt az olajteknõben.

Egy no ha teherbe esik 1-2 het utan eszlelheto valtozas a mellen?

Kemeyebb lesz vagy valami valtozik?

Legjobb válasz: 1-2 hét az szinte semmi. Azalatt még azt is nehéz eldönteni, hogy tényleg terhes-e.

1-2 hét az szinte semmi. Azalatt még azt is nehéz eldönteni, hogy tényleg terhes-e.
Keményebb, feszül, és nagyobb lesz. De ez folyamatosan, szóval nem egyszerre, 2 hetesen még nem igazán vannak gyanújelek.
2 hét mulva még semmilyen jel nincsen max a 4-5 .héten beszélhetünk már változásrol de akkor is inkább olyan mintha feszülne érzésre hasonlit!
Nálam már akkor látványos volt a cicinövekedés mielõtt tesztelhettem volna. Ezért is teszteltem korábban, mint, hogy kimaradt volna a mensi. Szóval, van akinél nagyon korán jelentkezik ez a tünet.

Hány gramm sót nyerhetünk a Holttenger vizének 1 köbdeciméteréből a víz elpárologtatása után, ha annak tömege 1, 2 kg és sótartalma 30 tömegszázalék?

Az eredményt megadták: 360 gramm.De hogyan jön ki?Nekem mindig 3600 a megoldás....

Legjobb válasz: Elõször írd ki az ismert adatokat: 1,2 kg tengervíz (=1200g). 30 m/m %, az azt jelenti, hogy: 100 g vízben --> 30g só van. Akkor 1200 g vízben --> X g só van. X=(1200*30)/100=360. Esetleg a kg --> g átváltást ronthattad el... :S

Elõször írd ki az ismert adatokat: 1, 2 kg tengervíz (=1200g). 30 m/m %, az azt jelenti, hogy: 100 g vízben --> 30g só van. Akkor 1200 g vízben --> X g só van. X=(1200*30)/100=360. Esetleg a kg --> g átváltást ronthattad el... :S
"100 g vízben --> 30g só van" 100g oldatban!
De arany szíve anyjának az össztömeg 1, 2kg=1200g! Hogy jöhetne ki háromszor annyi?
Bocs, tényleg pontatlan vagyok. Csak lusta voltam kiírni, hogy tengervíz. De igaz, a tengervíz az oldat. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!