Találatok a következő kifejezésre: Ha a ultrahangra elöbb (2 db)

Nem lesz baj, ha pár nappal előbb megyek a 18. heti ultrahangra?

Pont úgy jönne ki, hogy karácsony hetében töltöm a 18. hetet. De akkor utazok haza, úgyhogy nem tudok elmenni azon a héten, így az el?z? uh alapján 17 hetesen és 4 naposan mennék. Nem fognak problémát csinálni bel?le, ugye?

Legjobb válasz: Dehogy baj, én a 22 hetire 21 hetesen mentem

Dehogy baj, én a 22 hetire 21 hetesen mentem
igaz orvos nem vagyok, de inkább karácsony utánra halaszd, mert ezt az ultrahangot a 18. és a 20. hét között kell elvégezni, szóval bõven van idõd az ünnepek után is elmenni. én kicsúsztam egy nappal pont mindenszentek miatt és már 21 hét 1 naposan mentem, a doki tisztára pánikban volt, már abba sem ment bele, hogy a délutáni rendelésére menjek, inkább délelõttre hívott a kórházba rendelésen kívül. de biztosan minden doki másképp van ezzel.
A kérdező hozzászólása: Felhívtam a védõnõt és azt mondta, hogy nyugodtan mehetek korábban, az a pár nap nem számít. Remélem az ultrahangos doki is így fogja gondolni... max visszahív karácsony utánra, de azért most megpróbálom elvégeztetni a vizsgálatot.
nekem AFP után 3 héttel kell majd mennem
Ha addigra meglesz az afp-d akkor nem baj. Mert azt vinni kell az uh-ra.
Igen, ezt a vizsgálatot a legtöbb helyen 18-21 és 19-21 hét között végzik. Szerintem is érdemesebb késõbb menni. Én ma vagyok 17+4 és én pont 20+0 hetesen megyek. Akkor célszerû pont a 18. héten menni, ha a 12 heti UH, az AFP vagy a kombinált teszt indokolja a "korai" vizsgálatot. Mi volt a vizsgálaton kedves kérdezõ? Elvégezték vagy vissza kell menned?
Kedves elsõ, mi az a 22 hetes UH? Ilyen nincs is a kötelezõk között...

Ha a 12hetes ultrahangra elöbb megyek 1hétel akkor is pontos informáciot tudd adni hogy beteg e a baba?

Legjobb válasz: A 12 hetes uh-ra 12 hetesen menjél az a biztos! Nem ok nélkül vannak ezek kikötve.

A 12 hetes uh-ra 12 hetesen menjél az a biztos! Nem ok nélkül vannak ezek kikötve.
Igen.Azért van minimálisan héthez kötve, mert annak a függvényében utalnak AFPre.Amúgy erre mifelénk a 11-13. héten végzik.A következõnél se aggódj, ha csúszás lesz.Én 20. hetesen voltam a 18. hetin.
A kérdező hozzászólása: megyek a 12hetes normálra csak elötte elmenék magánuton is egy genetikai ultrahangra, és oda csak 11hetesen tudok menni mivel egy idöben van a kettö, és erre lennék kiváncs hogy ott is meg tudják mondani már 1hétel elöbb ha baj van?
szia! 13 hetesen voltam teljes genetikau uh-n, utána még érdemes 21. héten is elmenni...de már a 13.hetin ki tudják zárni, h van-e baja a babának....ahova én járk plusszba ott nézik a fejében, aszivében a köldökzsinórban a véráramlást, a veséket, gyomor telitõdést mindent... 36 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!