Találatok a következő kifejezésre: Ha a ultrahangot (340 db)

32 hetesen jó arány ha a ultrahang becslés szerint 2 és fél kg a baba súlya?

Legjobb válasz: Nekem 35 hetesen volt annyi és 41 hétre született 3200g-al.

Nekem 35 hetesen volt annyi és 41 hétre született 3200g-al.
Nekem 36 hetesen volt 2500 gramm, de 2800-ra saccolták, úgyhogy eltérés lehet, de biztos nem lesz pici a babád :)
Nekem a 35 héten 3200-ra saccolták és 2800-al született.
jó nagy lesz a baba :) nekem 2 kg-ra becsülték, s erre is azt mondták, hogy nagy.
A kérdező hozzászólása: Nekem az elsõ babám 41 hétre született és 4 kg+5 dkg-al jött világra. Ezért gondolom a második is olyasmi lesz. Csak meg fog e állni közben majd a növésben?
Könnyen elképzelhetõ a nagy baba:) Sajnos én nem tudom mekkora a babám:( 31 hetesen voltunk, de a nõ elsõnek nem tudta megmérni, aztán rosszul mérte le:/ 33hkm
pont ennyit mértek nekem is :) aztán a 36.héten 3500-at, 4060 grammal született a kiírt napon
Nekem 33+4-en "mértek" 2278 grammot, most 38 hetesen 3780 grammot.

Genetikai ultrahangon látható, ha a belső méhszáj kinyílt, vagy csak a doki tudja kézzel megállapítani?

Legjobb válasz: Ultrahanggal látható, nekem is ellenõrizték a 20. heti ultrahangon.

Ultrahanggal látható, nekem is ellenõrizték a 20. heti ultrahangon.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. És a leletedre ez rákerült? Csak mert nekem semmi erreutaló nincs a papíron.
Nem, említés sincs róla, csak nekem mondta a vizsgálat végén, hogy ja azt még nézzük meg, megnézte és minden OK volt, de nem írt rá pluszban a leletre semmit.
a legtöbb helyen a 12. héttõl már nincs hüvelyi uh.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó! A 12.heti már hasi volt, de ezen a héten megyek vissza a nõgyógyászhoz és elõre félek hogy megultrahangoz-e, mert egy barbár. Szerencse hogy nemsokára elköltözök.
most már csak hasi uh lesz abból se sok. meg talán 1 belsõ vizsgálat valamikor a 34-36. hét körül.
nekem a 12. héttõl már csak hasi volt. :)
Igen, innentõl kezdve hasi lesz. Én sem szeretem a hüvelyit, szerencsére a dokim elég ügyesen ultrahangozott, végig hasival.
bocsi, off, 15.20-as! Hogy érted azt, h egy belsõ vizsgálat?uh vagy mire gondolsz? Mert nem tudom ki, hogy van vele, de engem a dokim a 18.héttõl kb. havonta megvizsgál(belülrõl is).Bocsi, csak kíváncsi vagyok, h máshol ez nem szokás, vagy mi... Egyébként uh már csak hasi lesz szerintem is.
Nem minden doki vizsgál meg. Engem is kb. 3szor vizsgált egész terhességem alatt.
Nekem is fura az egész...annyit orvosok nem turkáltak bennem (már bocsánat) mint mióta terhes vagyok...kétszer volt hüvelyi uh-m az elején...vékony fej, abszolút nem zavart. Viszont havonta megvizsgál a nõgyógyász, kacsa - nyitás, hüvelyvizsgálat, méhszájvizsgálat, kenet ... nem vagyok veszélyeztetett terhes, ez már rutin. Kellemetlen és utálom a kacsát, de az a fontos, hogy a baba körülményei megfelelõek legyenek, ezért mindent megteszek. Üdv.: 25 hetes km.

Lányok ha a nőgyógyász elküld ultrahangra, hogyan történik a vizsgálat?

Nem vagyok terhes!

Legjobb válasz: Lehet külsõ ultrahang. A hasadat bekenik egy zselés anyaggal, és egy vonalkód leolvasó szerû dologgal végig simítják, miközben a monitoron nézik a dolgokat. Nem fáj, nem kellemetlen, max. a zselé tûnhet hidegnek. Utána kapsz egy papírtörlõt, hogy letöröld a zselét. A hüvelyi ultrahang sem fáj, esetleg kellemetlen. Egy hosszú, hengeres tárgyat raknak beléd (kb. mint egy vibrátor, sorry), szintén bekenik a zselével és szintén a monitoron nézik. Ez is túl élhetõ.

Lehet külsõ ultrahang. A hasadat bekenik egy zselés anyaggal, és egy vonalkód leolvasó szerû dologgal végig simítják, miközben a monitoron nézik a dolgokat. Nem fáj, nem kellemetlen, max. a zselé tûnhet hidegnek. Utána kapsz egy papírtörlõt, hogy letöröld a zselét. A hüvelyi ultrahang sem fáj, esetleg kellemetlen. Egy hosszú, hengeres tárgyat raknak beléd (kb. mint egy vibrátor, sorry), szintén bekenik a zselével és szintén a monitoron nézik. Ez is túl élhetõ.
hasi vagy hüvelyi?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást. Eléggé tartok a dologtól.
Megértem, és drukkolok, hogy jól menjen. Mikor mész? Egy hüvelyi uh nem vészes, ne aggódj miatta túlságosan. Kellemetlen, de nem fájdalmas. És a fent említett drnõ tényleg nagyon helyes, mosolygós, és lelkiismeretes. És ne lepõdj meg, kb 18-nak néz ki. :)
A kérdező hozzászólása: 26-án megyek késõ délután.
Hû, addig még jó sok idõ van! Majd gondolok Rád, így ismeretlenül is, ha számít. :) Ha van kedved, írd majd meg, mi volt.
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon sokat kell várni. Sajnos én nagyon izgulós vagyok, nem csak az orvosnál a vizsgáimon is. A dokiktól meg kifejezetten félek. Köszönöm szépen a bíztatást is meg szt is, hogy gondolsz rám. Nagyon sokat számít.
Elõször mész nõgyógyászhoz? Sallang szöveg, bocs, de ne félj az orvosoktól, mert segíteni hivatottak. A drnõ meg tényleg nagyon rendes, nem fogsz csalódni!
A kérdező hozzászólása: Igen ez lesz az elsõ, hogy ott vizsgálnak meg.
Hát, pláne megértelek... Ha ez megnyugtat, a második már közel nem lesz ennyire "félelmetes". :)
A kérdező hozzászólása: Beparáztam és megjött (2 héttel elõbb) így is lesz vizsgálat?
Persze, csak rákszûrést nem lehet csinálni ha megvan.
Addig még el is múlhat. Szerintem nem biztos, hogy megvizsgálnak, lehet, hogy visszahívnak. De azért mindenképpen menj el. A vizsgálattól parázol ennyire? Nem kell, tényleg, hidd el, hogy semmi az egész. A kacsa rosszabb, mint a hüvelyi uh, és hát tudjuk, ogy nem kellemes az se, de hát nem fáj!
A kérdező hozzászólása: Igen a vizsgálattól parázok ennyire. Még nem vizsgáltak meg ott. Csak átbeszéltük, hogy mi lesz.
Hát hozzá egészen nyugodtan mehetsz! Nagyon kedves, fiatal doktornõ. A terhességem alatt egy hetet bent kellett feküdnöm, õ volt az ügyeletes, mikor kiderült, hogy befektetnek. Aranyos volt, segítõkész, mindent elmagyarázott.
A kérdező hozzászólása: Dr. Varga-Horgosi Ágneshez
Az Örsön 1x voltam, soha többet, szóval jó, hogy nem az... Viszont a Bajcsyban szültem, ott rendesek voltak a dokik. Az én orvosom nem rendel ott az sztk-ban, de a kórházi orvosok közül vannak, akik igen. Kihez mennél?
Ha szuz vagy, akkor hasi ultrahang lesz, ha nem mar, akkor valszeg huvelyi
A kérdező hozzászólása: Nem tudom milyen ultrahang azt nem mondták. Nemrég vesztettem el a szüzességemet.
akkor nagy valószínûséggel hüvelyi lesz
A kérdező hozzászólása: Éppen az a baj ha bemegy valami akkor fáj.
Akkor méginkább hüvelyi, mert azzal sokkal jobban látják mi mi a probléma odabent.
Hüvelyi uh-ra számíts, de ne félj, elvileg nem fáj - ha rendes a doki, akkor telenyomja zselével.
A kérdező hozzászólása: Milyen nagy ez az ultrahangos dolog?
Nem nagy, kb ffi hüvelykujjnyi.
A kérdező hozzászólása: Húúú akkor azt még kibírom.
A kérdező hozzászólása: Van valakinek tapasztalata a X. kerületi szakrendelõvel kapcsolatban?
Az az, ami az Örsön van?
A kérdező hozzászólása: Nem az Örs az a XIV kerületi. Ez a Bajcsy Kórház rendelõje a Kõbányai úton.
A kérdező hozzászólása: Voltam a doktornõnél valahogy nem volt teljesen ott. Tudta, hogy nemrég vesztettem el a szüzességemet. Vizsgálat elõtt is mondtam neki, hogy ez lesz az elsõ vizsgálat ott. Egyszer csak vizsgálat közben megkérdezte, hogy van -e gyerekem!!!!!???? Az ultrahangos dologtól féltem jobban, fájni fájt de nem volt olyan vészes mint gondoltam. De a kacsásnál még a könnyeim is kijöttek.

Az nagy baj ha a kötelezö ultrahang, vérvételen, genetikai ultrahangon, afp-n kívül nem voltam integrált illetve kommbinált teszteken? 18 hetes vagyok

Legjobb válasz: Nem baj,de nem árt ha az ember megcsináltat egy genetikai tesztet,mert az afp-nél sokkal pontosabb eredményt ad.Én megcsináltattam,bár én már elmúltam 35 és el akartam kerülni a magzatvízmintavételt.Inkább a tesztet választottam,még ha az pénzbe is került.

Nem baj, de nem árt ha az ember megcsináltat egy genetikai tesztet, mert az afp-nél sokkal pontosabb eredményt ad.Én megcsináltattam, bár én már elmúltam 35 és el akartam kerülni a magzatvízmintavételt.Inkább a tesztet választottam, még ha az pénzbe is került.
A felsoroltak kötelezõek, a kombinált és integrált meg nem és ráadásul kemény tízezrekbe kerül. Nekem szerencsére a kórházban ingyenes volt az integrált teszt, így éltünk a lehetõséggel. Ha még fiatal vagy akkor nem baj feltétlenül, hogy kihagytad. Én 32 éves vagyok és egy kicsit megnyugtatott a teszt eredménye.
A kérdező hozzászólása: Még esetleg csináltathatok valamilyen tesztet 18 hetesen?H igen akkor hol
Nem baj, nálunk nem is mondták, hogy van ilyen. Egyik ismerõsöm sem volt ilyen vizsgálaton. Én is csak a korom miatt csináltattam genetikai vizsgálatot. Persze, ha van rá pénzed és jobban meg akarsz gyõzõdni arról, hogy nincs semmi baj, akkor te döntöd el, megcsináltatod-e.
Szerintem már tesztet 18 hetesen nem csinálnak, de magzatvízvételre még mehetsz. Beutalót kell hozzá kérni a nõdokitól. Az integrált teszt a 12., és 16. héten levett vérbõl diagnosztizál, úgyhogy azt lekésted. A kombináltat is. Hány éves vagy? Mert ha 30-on túl vagy érdemes a komolyabb genetikai vizsgálat. Ha fiatalabb, akkor kérd ki a dokid véleményét. Lehet, hogy nem is fogja fontosnak tartani, mert azért a magzatvízvétel 1% vetéléssel jár, tehát nem annyira veszélytelen beavatkozás.

Terhes lehetek-e, ha a teszten a 2. csík halvány volt, de mikor elmentem az orvoshoz ő nem talált az ultrahangon semmit?

Igazság szerint 3hete voltam együtt a barátommal,de nem szeretnénk babát mert még fiatalok vagyunk.Védekeztünk de lehet,hogy valami nem volt rendben 4napja késik a mensim és holnap megyek kon trollra mert tegnap még semmi jele nem volt a terhességnek.

Legjobb válasz: Lehetsz. 3 héttel a fogantatás után (akkor 5 hetes terhesnek számítasz) még nálam sem látott semmit az orvos az ultrahangon, aztán 1 hétre rá már igen. Ha van második csík, akkor valószínûleg baba van. Csináltál azóta újabb tesztet? Ha ugyanolyat csinálsz, és terhes vagy, akkor elvileg 2 naponta láthatóan erõsödnie kell a csíknak. Ha nem erõsebb, vagy halványabb mint volt, akkor valószínûleg csak elkezdõdött valami de nem tudott beágyazódni, ilyen esetem is volt már.

Lehetsz. 3 héttel a fogantatás után (akkor 5 hetes terhesnek számítasz) még nálam sem látott semmit az orvos az ultrahangon, aztán 1 hétre rá már igen. Ha van második csík, akkor valószínûleg baba van. Csináltál azóta újabb tesztet? Ha ugyanolyat csinálsz, és terhes vagy, akkor elvileg 2 naponta láthatóan erõsödnie kell a csíknak. Ha nem erõsebb, vagy halványabb mint volt, akkor valószínûleg csak elkezdõdött valami de nem tudott beágyazódni, ilyen esetem is volt már.
A kérdező hozzászólása: Kedves elõzõ válaszoló! Mint kiderült pocaklakó van a dologban, de azt kell mondjam sajnos... Jövõ héten lesz a megszakítás már ma lett volna csak közben megbetegedtem.Ez a döntés valószinüleg megváltoztatta az életem minden szemszögbõl a felelõtlenségtõl kezdve még sorolhatnám, de ahogy a mondás is megerõsíti-mindig a saját hibáiból tanul az ember. De köszönöm az aggódást és az érdeklõdõ szavakat:) Sok sikert mindenkinek az életben. Sziasztok
2-es vagyok! Sokat gondoltam ám rád, szóval akkor még mindig függõben vagy! Majd írj, hogy mi lett az eredmény! Kiváncsiak vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Hát nem látott még semmit az orvos...kaptam valami gyógyszert ami állítólag segíthet hogy ne tapadjon meg, de nem 100%, szerda körül meg kéne jönnie azt mondta az orvos, ha nem akkor kontroll 2án.
Kedves Kérdezõ mi van veled? Látott valamit az orvosod? Bár szerintem még nem nagyon mert még ha terhes is vagy akkor is még nagyon picike lehet. Talán egy vérvétel hitelesebb lenne.
Kedden teszteltem halvány pozitívat, pénteken az orvos nem látott terhességet. Egy hét múlva ott "vigyorgott" az ultrahangon az azóta 1 éves kisfiam. Nekem akkor azt mondta a dokim, hogy a tesztek elõbb mutatják a terhességet, mint ahogy õk látják az UH-n.
A kérdező hozzászólása: Persze megírom:) Nem szeretnék ártani a picinek ha mégis ugy alakul, hogy lesz, ugyhogy nagyon remélem, hogy csak vaklárma az egész...
Persze, lehetsz terhes. Anno én pont azon a napon csináltam meg az elsõ terhességi tesztet(nekem is nagyon halvány két csík volt), amikor meg kellett volna jönnie, du. el is mentem a dokihoz, de még semmit nem látott.
2-es vagyok! Azért ha nem megeröltetõ, és lesz idõd, megírod kedves Kérdezõ, hogy hogyan alakult a sorsod? Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretnéd.Gondolok rád holnap!
Lehetsz terhes. Még nagyon korai, ezért nem is látni még semmit. Holnap sem biztos, hogy látni lehet majd. 1-2 hét szerintem, mire majd valóban ki tudja mondani a doki a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszokat, de nem nyugodtam meg.Megmondom õszintén, hogy remélem hogy csak késik és a temszt tévedett. Nem csináltam másik tesztet remélem hogy holnap az orvos tud majd valami biztatòt mondani.
Nekem is nagyon halvány vot a 2. csík. Ennek eredményeképpen állandóan tesztelgettem. Amikor elmentem az orvoshoz, akkor egy doboznyi, tesztcsikot kiboratottam az asztalára. Megnézte, mindet, kb. vagy 15-öt. Talán egyet talált benne, amire azt mondta, hogy nagy jóindulattal talán esetleg egy db. ami pozitív lehet, de azt mondta, hogy menjünk át az ultrahangra. Ott volt a monitoron a babám, szívhanggal. Ekkor voltam már 8 hetes. :-P Szóval, nemtudom, hogy ez most lehangol-e de nekem ez volt a tapasztalatom, és úgy, hogy szerintem a létezõ, és kapható legkülönbözõbb márkájú teszteket kipróbáltam.
2-es vagyok!Ó Istenem! Sajnálom nagyon, de ha nem tudjátok vállalni...!Nem tudok mit mondani, nem kerültem hál Istennek ilyen helyzetbe, hogy az elvetetés mellett kellett volna hogy döntsek! Mostani fejjel, hogy már gyerekem van, azt mondom, hogy soha nem lennék rá képes, de arra is emlékszem, hogy amikor nagyon fiatal voltam, és felmerült a gyanúja, hogy babám lehet a felelõtlenségem miatt, csak egy dolog lebegett az éretlenségem miatt a fejemben, hogy ha mégis, akkor el kell vetetni!Csak magammal törõdtem, hogy a hibámat hogyan hozhatom helyre, és hogy tartsam titokban. :-( Persze a szüleim nem hagyták volna vszínû ha kiderül, de végül csak vaklárma volt, nem volt baba szerencsére, de tanultam belõle.Nálad következménye lett, és ennek sajnos egy egész életen át viseled a lelkedben a nyomát. De fel a fejjel! Tanulj belõle, és vigyázz magadra! Jó egészséget kívánok Neked!

Ha a denevérek ultrahanggal kommunikálnak, akkor tudnak beszélgetni a delfinekkel is? Csak mert ők is ultrahanggal kommunikálnak.

Legjobb válasz: Igen, ugyanúgy ahogy az elefántok tudnak beszélgetni a madarakkal, hiszen azok is hanggal kommunikálnak. Na meg persze mi is, csak hogy ne felejtsem ki magunkat... Ha esetleg megérted az állatok beszédét, máris jelentkezhetsz egy Nobel-díjért! Pedro

Igen, ugyanúgy ahogy az elefántok tudnak beszélgetni a madarakkal, hiszen azok is hanggal kommunikálnak. Na meg persze mi is, csak hogy ne felejtsem ki magunkat... Ha esetleg megérted az állatok beszédét, máris jelentkezhetsz egy Nobel-díjért! Pedro
Ez kb olyan kérdés, hogy az ember tud beszélni a kutyával? Amúgy a kérdésedre válaszolva: Nem, mert nem ugyan az a "nyelvük".
Ha jól tudom, a denevérek az ultrahangot (a sonarjukat) elsõsorban nem kommunikációra használják. Mire használják hát? Tájékozódásra, a zsákmány megszerzésére. Egyébként számtalan denevér faj van. Nem mindegyik teljesen éjszakai üzemmódú. Azon felül számtalan MÓDON mûködik az "ultrahang radarjuk". A mód alatt értem a kifinomultság mértékét, és mûködési jellegét. Nem linkelek. Tessék utána nézni a "gugliban", de még jobb, ha utánaolvastok. dellfil
Ki mondta ezta hülyeséget, hogy azok beszélgetnek az ultrahanggal? Nem beszélgetnek vele, hanem tájékozódnak! Azaz a visszaverõdõ hangból és annak idejébõl állaõítják meg, a tárgyak elhelyezkedését önmaguk elõtt, mindezt repülés közben! Innentõl meg képzeld el mi játszódik le egy denevér agyában a másodperc törtrésze alatt!! Méghogy az emberi faj a legintelligensebb pah....
Hallanák egymás ultrahangját, de hogy melyik jelzés mit jelent, azt csak akkor tudnák, ha már kis koruktól fogva együtt nõttek volna fel.
A kérdező hozzászólása: Elsõ néhány válaszoló, buták vagytok. Az ultrahang is a hangnak csak egy fajtája. Ugyanúgy, ahogy minden négyzet négyszög, attól még nem minden négyszög négyzet. Pl itt vagyunk, mi, emberek. Beszélünk, de van egy csomó nyelv, de mégis meg tudjuk érteni egymást bizonyos feltételek és körülmények mellett. Engem ez a probléma csak elméleti síkon érdekel. Az utolsó válaszoló hozzászólása kapcsán pedig felmerült bennem egy további kérdés, mégpedig: Ha együtt nevelnének tudósok kiskorúk óta egy denevért meg egy delfint, akkor lehetséges volna a fajok közötti kommunikáció?
A denevérek nem okosak, õk nem. Max. megtanulnák, hogy delfinek léteznek, és nem veszélyesek. A delfinek - hosszú tanítás után - biztos képesek lennének felismerni, hogy az egyes denevérhangok mit jelentenek. De egyelõre még nem volt szükségük erre.
a denevér az csipogással kommunikál (mint ahogyan azt az erkélyemen éppen teszi....)

Magánorvoshoz mentem először, hozzá szeretnék járni. A rendelésén kért pénzt, most a kórházban kell megkeresnem, terhességi ultrahangra megyek. Ilyenkor szokott pénzt kérni az orvos, vagy csak akkor kérhet ha a magánrendelésén vagyok?

Legjobb válasz: Szia.Én úgy tudom csak magánrendelésen kérhet pénzt,ultrahangon nem ha csak nem 4d-és uh.. Én is magánrendelésre járok de ha van valami akkor bemegyek a rendelési ídõben is,és akkor még sosem kért pénzt tõlem... 30hetes kismami

Szia.Én úgy tudom csak magánrendelésen kérhet pénzt, ultrahangon nem ha csak nem 4d-és uh.. Én is magánrendelésre járok de ha van valami akkor bemegyek a rendelési ídõben is, és akkor még sosem kért pénzt tõlem... 30hetes kismami
Szerintem is csak a magánrendelésén fizess neki. Nekem sem kellett a kórházban. Üdv 25 hetes kismami
A kórházi ellátás ilyen szempontból ingyenes, szóval nem kérhet érte pénzt, nyugi, nem is fog, az egészen más, ha a magánrendelésére mész, nálunk is így van, ott van díja, tegnap voltam nála a kórházban, ott nem kellett fizetnem.
Amennyiben van TBd, nem kell fizetned, az en 13 hetes ultrahangomon volt egy ketezer koruli osszeg, ami nulla forintra redukalodott a tb miatt (a hatoldalon volt). Nem kell fizetned a korhazban, csupan a szulesnel :)

Milyen gyakran lehet ultrahangra menni a pocaklakóval? Okoz-e problémát ha a manóval 2 héten belül 3-szor voltunk ultrahangon?

Legjobb válasz: Abszolut semmi gond nem lehet vele,esetleg tobbet mozgolodik majd.En veszelyeztetett vagyok es eleg hyakran jarok a dokihoz.

Abszolut semmi gond nem lehet vele, esetleg tobbet mozgolodik majd.En veszelyeztetett vagyok es eleg hyakran jarok a dokihoz.
Csak ha muszáj akkor menj ilyen sûrûn, mert nem szeretik a babák az UH-t.Remélem nincs semmi baj?
minden 2. gyerek , azt akartam írni :) )
Tehat az hogy "nem szeretik" nem azt jelenti hogy karos.
szia! Riogatják a kismamikat, hogy káros , meg azzal pedálóznak, hogy ez hanghullám túlképp és bent a méhben úgy érzi a manó, mintha rolling stone koncert lenne ; de sztem ez butaság, mert akkor el akarna bújni állandóan, és minden ., gyerek rocker lenne:D No de félre a tréfát! :) )Igazság szerint úgy fél- 3negyed órán belül kezdi el melegíteni a magzatvízet , de addig nem tart egy 2D uh; a 3D-nél pedig figyelnek, ne nagyon lépjék túl a 3negyed órát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat! A doki lát vmit a kicsi veséjén, így mennünk kell kontrollra az okosokhoz, de én privátban 4D-re is bejelentkeztem. Több szem, többet lát. Remélem nem lesz semmi probléma! Szorítsatok!

Ha a hasi ultrahang a kilencedik héten nem mutatott ki semmit, akkor a tizediken se fog? Csak mert azt hittem hogy terhes vagyok, de nem talált a doki semmit.

Legjobb válasz: A 9. héten már a hasi ultrahang is kimutatja a babát és a szívpulzálást is. Ekkor már nem olyan icipici. Ha a doki nem látott semmit, akkor minden bizonnyal nem vagy terhes.

A 9. héten már a hasi ultrahang is kimutatja a babát és a szívpulzálást is. Ekkor már nem olyan icipici. Ha a doki nem látott semmit, akkor minden bizonnyal nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
?? Mégis terhes vagy??
A kérdező hozzászólása: nem vagyok terhes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!