Találatok a következő kifejezésre: Ha a ultrahangon a baba szabálytalan (1 db)

Ha a 4D-s ultrahangon a baba szabálytalan ritmusú szívműködését állapították meg, akkor nagy a baj?

Kétségbe vagyok esve, de csak holnap reggel fogad az orvosom. Volt már valakinek ilyen? Nem lesz ugye semmi baj?

Legjobb válasz: Szia! Ne gondolj a legrosszabbra. Hányadik hétben vagy?

Szia! Ne gondolj a legrosszabbra. Hányadik hétben vagy?
A kérdező hozzászólása: 24.hét a 4D-n nagyon rám hozták a frászt, próbálok megnyugodni, de olyan nehéz, eddigi vizsgálatokon mindig jó volt a szívhang. Legutbób hétfõn hallgatta a védõnõ.
Ha már a 24-ik héten vagy, akkor volt már genetikai uh, ha baj lett volna, ott kiszûrték volna, ne aggódj, szorítok, nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem igazad van, holnap megírom mit mondott az orvos reggek, köszi a nyugtató szavakat, igazán jól estek.
Egy barátnõmnek is mondtak hülyeségeket!!!! Hol voltál 4d-n???? Nagyon ajánlom a http://www.4dgenisis.hu oldalon lévõ 4d-s uh-t. Agyon vizsgálják a babát és nagyon értenek hozzá. Én 50 peceket voltam ott. Ne izgulj semmi baj nem lesz! Dia
A kérdező hozzászólása: Dia Köszi a választ, közben voltam egy fél órája a dokimnál, aki megvizsgált, ultrahangozott. Nézte sokáig a kicsi szívét, és mondta hogy semmi , de semmi baja, makk egészséges, és a placenta sem mindig homogén. Szóval nagyon megnyugodtam. Érden voltam, és direkt kérdeztem is a hölgyet, hogy nem lehet, hogy nem mindig egyenletes a szívhangja, azt mondta, hogy nem. Erre a dokim ma elmagyarázta, hogy nem egyenletes , mert néha ilyen néha olyan, de ha egy kis gyanuja felmerült volna, hogy vmi nincs rendben, akkor elküldene szívuh-ra. Megnyugodtam. Köszönöm a válaszokat nagyon
Örülök nagyon!!!!!!:) Dia


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki légyszi elárulná, hogy kell?

Szeretnék én is pocak tippelőset, de fogalmam sincs, hogy megy ez a képfeltöltés... Megírná Vki? Köszi!

4

Mit jelent az alábbi orvosi szöveg?

Kp. tág hüvely, zárt méhszáj folytatásában tojásnyi gravid uterus. Jobb oldalon tömegesebb nyomásérzékeny adnexum szabad környezetben. Tkp portio hátsó ajkán kis erozio.

13

Szerintetek a Laura és a Konrád nevek, hogy hangzanak?

9

Szulés elott pár héttel volt valakinek valami elojele?

5

Miért gond, ha 30 hetesen még farfekvéses a baba?

30 hetes vagyok, hétfőn megyek ultrahangra. A dokim azt mondta, ha ott kiderül, hogy még faros, akkor az ultrahang után menjek vissza hozzá minèl hamarabb és tárgyalunk a lehetőségekről. Első baba, fogalmam sincs, hogy mit akart ezzel a doki, de nem tudtam megkérdezni, mert már benn volt nála egy másik kismama.

7

Másnak is irták fel köhögésre az Infusum ipecacuanhae gyógyszertári köptetőt terhesség alatt?

A háziorvosom irta fel váladékos köhögésre de mindenhol azt olvasom hogy kismamáknak nem szabad szedni.

3

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!