Találatok a következő kifejezésre: Ha a ujjaz akkor érzi a (3 db)

talán kérdezd meg tõle.
Valszeg érzi, de azért sok pasi nem biztos, hogy tudja, hogy azt érzi... Hogy miért szeretik, arra majd vmi pasi válaszol :)
Miért, te érzed? Nem szokott kellemes érzés lenni... Egyébként sok minden tetszik neki közben: az elején a meglepetés izgalma, a kíváncsiság (vajon hogyan mûködik, ha itt meghúzom, ott megnyomom?) - és az, hogy olyan izgalomba tud téged hozni, ahogy csak szeretné :-) Ja: az is, ahogy utána viszonzod!
Szerintem érzi. És ha tapasztalt, azt is tudja hogy az a te méhszájad. Szerintem a birtoklás öröme. Olyat simizhet, amit más nem :)

Ha szex közben a partnerem ujjaz eléggé keményen, akkor nagyon jól esik, de mindig úgy érzem, hogy pisilnem kell és ilyenkor elkezdek feszengeni. Mi lehet a baj? Mit csináljak?

17/L

Legjobb válasz: http://neon.hu/paros/5-dolog-amit-nem-tudtal-a-testedrol-270.. Nem, nem is tudnál bepisilni szex közben! "Elõfordulhat, hogy az orgazmus közeli másodpercekben megijedsz, mert hirtelen úgy érzed, hogy pisilned kell, és attól tartasz, hogy esetleg az aktus csúcspontján dobsz egy kis sárgát. Nos, ennek oka az, hogy a húgycsõhöz rendkívül közeli területek is ingerlésre kerülnek, ezért az agyad azt hiheti, a vécére kell menned. A jó hír azonban az, hogy a természet úgy alkotta meg az embert, hogy vagy szexelünk, vagy pisilünk: a kettõre egyidejûleg nincs lehetõség. Ezt könnyen tesztelheted, hogy önkielégítés után azonnal megpróbálsz elmenni a vécére: nem fog menni, pár percet elõtte várnod kell." ;)

http://neon.hu/paros/5-dolog-amit-nem-tudtal-a-testedrol-270.. Nem, nem is tudnál bepisilni szex közben! "Elõfordulhat, hogy az orgazmus közeli másodpercekben megijedsz, mert hirtelen úgy érzed, hogy pisilned kell, és attól tartasz, hogy esetleg az aktus csúcspontján dobsz egy kis sárgát. Nos, ennek oka az, hogy a húgycsõhöz rendkívül közeli területek is ingerlésre kerülnek, ezért az agyad azt hiheti, a vécére kell menned. A jó hír azonban az, hogy a természet úgy alkotta meg az embert, hogy vagy szexelünk, vagy pisilünk: a kettõre egyidejûleg nincs lehetõség. Ezt könnyen tesztelheted, hogy önkielégítés után azonnal megpróbálsz elmenni a vécére: nem fog menni, pár percet elõtte várnod kell." ;)
Nem fogsz bepisilni.Csinálja csak tovább.Ingerel csak.
Hát elsõsorban ülj le a pasival és mondd el neki, hogy ezt érzed! Aztán tudd meg, hogy õt zavarná-e, ha elélvezel és lefröcsölöd. Ha nem akkor nincs gond.
nyugi. próbálj meg ellazulni, mert ez a "mindjárt bepisilek" érzés, az orgazmus elõtti állapot. elõször nekem is fura volt és utána azthittem hogy tényleg odacsurrantottam, de nyugi. az nem pisi :-) 28/N
az a rejtet pisiltetõ gomb :)
Csináld csak nyugodtan tovább, neki meg mond meg, hogy ne aggódjon. Engedje el magát és élvezze a dolgot. :) )
a pinába is vannak akupresszúrás pontok lehet megnyomtál egyet
Eredményt is kérünk. :D
Én is kérnék privátban olyat.
A kérdező hozzászólása: köszi a privátot :) utolsó: ki is próbáljuk este :P
G-Pont :DDD Most pisilnie kell tõle vagy elélvez, nem mindegy...
# 5: Nagyon nem, mivel abból az ingerbõl nem lesz pisilés. :) Ez tapasztalat! :)
g-pont xD
G pont?!
G-pont. Ha át tudna lendülni a pisilési ingeren, és tartósan ingerelnéd, akkor frenetikus orgazmust tudnál elérni. :) Mindjárt átküldök valamit priviben ezzel kapcsolatban! ;)
ez nálam is igy van a párom nagyon jól csinálja csak azaz inger "zavar" h pisilmem kell. ezért sajna nem tudjuk végig csinálni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!