Találatok a következő kifejezésre: Ha a ujjaz akkor (28 db)

Az isten verje már , meg ezt a sok idióta kérdést. Ötvenezerszer megkérdezték már, de még mindig marha nagy baromságokat írkálnak az emberek. Az eszem megáll. Nem akkor veszíti el vki a szüzességét, ha átszakad a szûzhártyája. Egyrészt átszakadhat sportolástól is, másrészt van olyan, akinek annyira rugalmas, hogy csak szülésnél szakad át. Az, hogy vérzik-e vagy sem, teljesen, totálisan, ku*ára mindegy. Van aki vérzik, van aki nem. Szted ha vki az elsõ aktus közben sem, meg az utána lévõ akárhányszáz aktus közben sem vérzik, akkor örökre szûz marad? Gondolkodjatok már. Akkor veszíti el egy lány a szüzességét, ha egy PÉNISZ behatol a hüvelyébe. Felfogtad? Ergo: Az elsõ lány NEM szûz. Akkor sem lenne az, ha nem vérzett volna! A második lány pedig szûz, mivel NEM JÁRT BENNE PÉNISZ. Az meg, hogy ki ment el, meg ki nem, szintén nem számít semmit. Amúgy sem kellene ezt az egész szarságot így túlmisztifikálni.
Mivan ?:DD Ha megujjazol valakit attólmég szüzmarad. Ha behatóltál akkor mindegy h vérzik-e vagy sem mert nemmindenki vérzik, de nemszüz. Hányévesvagy?
van orvosi értelemben szûz és szexuális értelemben...
15 évesen fûvel-fával b.szik, ez is inkább a munkatáborban szorgoskodna.
az idézet arról szól, hogy orvos meg tudja mondani, hogy átszakadt-e a hártya... az mellékes, hogy mitõl. nem kell mindenkit leordítani és lehülyézni. és ha valaki gondolkodik, az rájön, hogy ahogy a szex is nehezen definiálható (van akinek pl. az orális szex nem tartozik bele, másnak igen), úgy sokan a szüzességen sem ugyanazt értik. Azért sporttól elveszteni ritka...
"Orvos tudja megmondani, hogy ujjazástól vagy behatolástól átszakadt e a hártya." Azán szerinted honnan a jóistenbõl mondaná már meg? Gondolkodjál már mielõtt írsz. Szted bele van gravírozva a puncijába, hogy "csak megujjaztak" vagy "járt már bennem pénisz"???.
így van-Átszakad a szûzhártya kedves!
na jom, akkor vegyük át. Akkor szûz egy lány, ha ép a szûzhártyája (ha nem szakadt át). Mindegy, hogy ezt ujjazással vagy a pénisz behatolásával érik el. Mindkét esetben átszakadhat és akkor már nem szûz. De nem mindig szakad át elsõre a szûzhártya sem ujjazásnál, sem behatolásnál. És van akinek az átszakadás nagyon vérzik és van akinek nem. És van akinek fáj és van akinek nem. Orvos tudja megmondani, hogy ujjazástól vagy behatolástól átszakadt e a hártya.
Ha csak ujjazás van, akkor még szûz, függetlenül mindentõl. Ha pedig behatolás van, akkor semmi esetre sem szûz már!Tökmind1, hogy vérzik-e, az meg pláne mindegy, hogy elélveznek-e közben. Ha ennyire buták vagyok még, akkor nem kéne a szexszel foglalkoznotok, semmilyen formában!
A kérdező hozzászólása: szóval, ha kicsit érthetetlenül fogalmaztam... mindkét kérdésnek az a lényege, hogy mindkét esetben szûz-e még a lány vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Ez nem velem történt meg mert fiú vagyok... am a "bnõim" 15 évesek.
ha valakit csak megujjaznak és átszakad a szûzhártyája, az ORVOSI értelemben már NEM szûz; SZEXUÁLIS értelemben pedig még mindig SZÛZ!!! a másik lány MINDKÉT értelemben már NEM szûz!!!

Ha nem ujjazom magam, hanem egy párnát használok a maszturbáláshoz, akkor is nagyobb az esélye, hogy nem lesz/nehezen lesz orgazmusom szexnél?

Legjobb válasz: Én ujjazom is magam meg a párnás módszert is szoktam használni és egyáltalán nem okoz gondot a szexnél! :)

Én ujjazom is magam meg a párnás módszert is szoktam használni és egyáltalán nem okoz gondot a szexnél! :)
Én már csak úgy tudok magamtól elmenni ha újjazom magam és a csiklómat is izgatom közben.
A kérdező hozzászólása: Kicsit félek, hogy majd egy férfi nem tud eljuttatni a csúcsra, mert annyira megszokom ezt a módszert. Ennek nagy esélye van?
Bár személyfüggõ, de velem ne történt ilyesmi. Évekig csak úgy maszturbáltam, hogy csak a csiklómat izgattam, de a páromnak most mégis sikerül eljuttatnia a csúcsra. Én sosem szerettem ujjazni magam, még most sem. Valahogy magamnak nem olyan jó érzés.
Ha megismersz engem én eljuttatlak!
Figyu, ha nem megy akkor a barátod arcára ülsz és a nyelvét használod párnaként;)

Az normális ha nem tudok elélvezni ha ujjazom magam? és akkor sem nagyon ha a csiklómat maszírozom?

lehet hogy gáz, de én megszoktam kefélni pl egy olyan tárgyat ami hasonlít egy péniszre :)) az jó érzés, kéne egy pasi, de szerelem nélkül nem szexelek!! pedig már annyira kívánom, mit csináljak??

Legjobb válasz: akkor mégiscsak szexelj szerelem nélkül....

akkor mégiscsak szexelj szerelem nélkül....
Szexelj szerelem nélkül:D Vagy keress megXD
Ha jól esik akkor miért nem? Kínozd csak magad a kis ideológiáddal.. Vagy keress barátot.
Az ujjazástól én se tudok elélvezni, csikló izgatástól viszont már igen. :) 20L
Igyál egy pohár bort, vagy kettõt, tegyél be zenét, ülj be a kádba állítsd masszírozóra a zuhanyfejet, és hajrá. Ne eröltesd, kényeztesd, ez nem egy gomb amit megnyomsz ha akarsz valamit :) Ne idegeskedj, csak élvezd. Ezen kívül a rezgõ tárgyak és a fantáziád is jó kiindulópontok, de ha lehet mindent csak óvszerben használj :) Mivel én tanácsot sosem adok, csak ötletelek, tiéd az érdem ha jól használod... amit felhasználsz :) Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot és pártatlanul, korrekt válaszokra számíthatsz, bármilyen témában.
anyukámmal megbeszélném.mammy , én most lány vagyok, or fiu.

Ha ujjaz a barátom akkor pisilés jön rám és tudom hogy elvileg jó lesz ha elengedem magam de nem megy mert rossz érzés. Ez el fog múlni?

vagy nagyon er?sen csinálja?

Legjobb válasz: Fektessetek jó sok idõt orállal izgasson fel rendesen nyaljon ki rendesen minden mert ettõl is tágulsz.Rendesen nyálazza be ujját és egy ujjal próbáljátok elõször aztán ha már az kellemes lesz akkor utána fokozzátok gyakaroljatok elõbb utóbb csak jó lesz

Fektessetek jó sok idõt orállal izgasson fel rendesen nyaljon ki rendesen minden mert ettõl is tágulsz.Rendesen nyálazza be ujját és egy ujjal próbáljátok elõször aztán ha már az kellemes lesz akkor utána fokozzátok gyakaroljatok elõbb utóbb csak jó lesz
A kérdező hozzászólása: hát nagyon remélem
engedd tovább magad olyankor. Csináljátok fürdõszobában, zuhany alatt, akkor nem lesz belõle egyéb kellemetlenséged. Amúgy nem fogsz bepisilni, éppen hajszálnyira vagy az orgazmustól :P
A kérdező hozzászólása: azt tudom..de rossz érzés egy idõ után, kezd fájni
Ha fájni kezd, óvatosabban kellene csinálnia. És te pedig engedd el magad, valóban épp a küszöb elõtt állsz le az élvezéssel :-) Tegyetek magad alá egy vastag törölközõt.

Ha fáj amikor a barátom két ujjal ujjaz, akkor fájni fog az elsõ szex?

Nagyon szeretjük egymást, és hallottam egy-két dolgot hogy "ha jó a kapcsolat és megbízunk egymásban akkor csak kicsit fog fájni"... De egyszerûen nem bírom ha 2 ujjal csinálja... Most akkor ebbõl mire következtethetek?

Legjobb válasz: Túl kevés az info... ezek alapján nyilván fájni fog.

Túl kevés az info... ezek alapján nyilván fájni fog.
hûh szövegértés. Nem KELL, hanem LEHET. És nem mindenkit lehet rendesen, mert ugye ott az a fránya szûzhártya aminek az alakja, és anatómiai jelleg simán megakadályozhat ebben. Szóval nincsen ilyen KELL szabály, és nem is lehet. :) Ezt írtam. :)
Tudtam értelmezni a kérdést, fel tudtam fogni, hogy ebben az esetben nem így történt. Azonban én általánosságba írtam a fentebbi válaszomat, nem erre az esetre.
általánosságban még inkább nincsen kell szabály, esetileg dõl el, hogy egyáltalán lehet e :) )))
Mindenképp fájni fog az elsõ, de nekem konkrétan két ujjal jobban fájt, mint amikor betette... akármit csinálsz fájni fog ezzel nem tudsz mit kezdeni, majd elmúlik, szólj neki, hogy csinálja lassan óvatosan és ha nem jó akkor hagyja abba kis idõ után újrapróbáljátok ha nagyon fáj, ez nem egy kötelezõ dolog ti döntitek el, hogy hogyan jó.
Látom még mindig csak a kell szón tudsz lovagolni, drága Dowd. Elismerem, hogy a kell szó nem helytálló, kicserélném arra, hogy ajánlott. Azonban az 5. komment még ugyan úgy egy eget verõ b*romság marad.
A 5. tényleg nem helytálló. :)
A kérdező hozzászólása: Igen volt már orál( többször is), és hát mindig fel vagyok izgulva, ezért nem értem a dolgot...
A kérdező hozzászólása: Egyébként egy ujjal simán bemegy, és már jó ideje pettingelünk.. Csak próbál "tágítani" de mindig abbahagyja amikor fáj.
Írtad, hogy már többször is kényeztetett orálisan. Megkérdezhetem, hogy így el tudott-e juttatni az orgazmusig?
A kérdező hozzászólása: Igen, eddig minden alkalommal.
"Csak ugye ehhez olyan pasi kell, aki megfelelõen fel tudja a párját izgatni." Saját magadnak mondasz ellent. Ha a lány fel lett volna izgatva, akkor nem fájt volna neki az ujjazás. Nõként én ezt tapasztaltam, Dowdnak igaza van.
Igen, nagyon fog fájni. De nem ez a lényeg. Ha fájdalmas, amit csinál, akkor azt nem szabad erõltetni. Lehet, hogy nem is kerülsz izgalomba? Felizgat? Kézzel ki tud elégíteni? A csiklódat is ismeri? Nézzetek meg pár filmet a neten a témában. Ne pornót.
Szerintem nem lesz baj, majd óvatosan teszi be:D
Üvölteni fogsz, úgy fáj majd!
Elsõ pár alkalomnál mindig óvatosabbnak kell lenni és nem lesz annyira kellemes. Idõvel biztos jobb lesz. :)
Minek ujjaz ha szûz vagy?? Akkor már mindegy hogy beteszi-e vagy nem!-.-
5-ös! Azért rohadtul nem mindegy, hogy csak ujjazza-e vagy be is teszi. Az ujj sokkal kisebb, mint a pénisz. Ráadásul a szüzeket is kell ujjazni az elsõ szex elõtt, hogy kicsit táguljanak és ne fájjon annyira nekik, bár nálad biztos az a módja, hogy szûz? Akkor gyorsan dugjuk be, pedig a nagy büdös... Egyébként mond meg a barátodnak, kedves Kérdezõ, hogy elõtte nyaljon ki egy kicsit és közben egy ujjal csinálja, majd ahogy érzi, hogy nedvesedsz, úgy tegye be a 2. ujját is.
Bértrollnok te azt honnan akarod tudni ? :-D Akkor ha hozzád ér ne görcsölj be hanem lazits majd úgy nem fog annyira fájni .
Vannak kérdéseim rendesen. 1. Miért ujjaz ha a. fáj b. az elsõdleges kéjközpontod a csikló c. tudja, hogy szûz vagy? 2. ki tud elégíteni egyébként mondjuk nyalakodással? 3. Eléggé felizgat? Nekem nagyon úgy tûnik, hogy a párodnak lövése sincsen a nõi testrõl, a mûködésérõl, és a szexrõl. Mindig azt szoktam mondani, hogy amíg kézi/nyelv csikló izgatással nem tud kielégíteni SEMMI keresnivalója nincsen a hüvelyedben sem ujjal, sem szerszámmal!
Az elsõ szex általában fáj: a csaj tapasztalatlan, gátlásos, szorong, a fiúja rendszerint csak úgy hiszi magáról, hogy jó az ágyban, valójában több kárt csinál, mint hasznot: lásd a te példádat, mi a francnak ujjaz, ha te nem vagy felizgulva? Pláne két ujjal, hogy még fájjon is... na mindegy, az elsõ 1-2 alkalom után, ha képes leszel ellazulni, akkor már neked is egyre jobb lesz. Addig viszont ne félj nemet mondani olyasmire, ami neked nem jó, ne hagyd, hogy ujjazgasson, mikor tiszta görcs vagy és nem élvezed!
#6 Egyáltalán nem kell ujjazni õket. Sokat nem is tudsz, mert ha túl kicsi a nyílás a szûzhártyán akkor be se tudod tolni az ujjat fájdalom nélkül. A hüvely remekül tágul elsõ szex alkalmával is ha óvatosan és ésszel csinálják. Nem kell ujjazni, csak ha befér az ujj kényelmesen nyalakodás közben akár lehet azt is. (mint opció)
Dowd! Hidd el, hogy nõként én jobban tudom. Persze, tágul a hüvely, de ha az elsõ elõtt picit ujjaznak, sokkal elviselhetõbb lesz a fájdalom, amikor beteszik. Csak ugye ehhez olyan pasi kell, aki megfelelõen fel tudja a párját izgatni.
Ha lassan csinálja és finoman akkor is fájni fog de elviselhetõen. Nem akarsz majd sikoltozni meg hasonlók. De ha Elõször te lennél felül akkor sokkal jobban tudnád szabályozni. Nekem is így volt az elsõ. Véreztem egy picit. Ha rám hallgatsz eleinte meg se próbáljátok hátulról, csak amikor már rutinosak vagytok

Miért van az, hogy csak akkor tudok elélvezni nyalástól, ha a barátom közben ujjaz is?

Nagyon jó érzés, ha csak simán nyal, de nem élvezek el, de amint besegít az ujjával, max. egy perc és végem.

Legjobb válasz: Mert így tobzódnak az élvezetek.

Mert így tobzódnak az élvezetek.
13-as vagyok, csak értek a nõkhöz irigykedõ férfi társak:)
meghagyom benne a tényleges technikai leírást, erotikustörténetes borzongások nélkül :D Végig simít haj, lejjebb halad a kéz, végig simít a formás domborulatok körvonalait (= fogdossa a lány csöcsét, seggét) megcsókol a nyak, csókok mellkason, kéz tapiz, az ágyéknál jár a száj, a combokat csókolja, lentrõl felnyúl kéz, csöcsmarkolász, Vénusz domb nyalása, lassan csiklónyalás ez egy nagy kalap szar, ez egy átlagos fos nyalás :D a többi a begerjesztõ csetszexes szöveg. 60% hogy még szûz vagy, különben csak kiéhezett gyökér vagy :D
13-as ebbõl csak az jön le, hogy te egy csetszexes péniszverõ vagy. :D rájuk jellemzõ ez a mesterkélt fogalmazás
*.* mesélj még *.* mazlista a barátnõd..
Na, jó látom válaszolnom kell. Nem akarom fényezni magam, de én nagyon értek hozzá, és még nem volt olyan, hogy nem élvezett volna el a nyelvemtõl a leányzó. Valószínûleg vagy nem a megfelelõ technikával vagy nem a megfelelõ helyen csinálja a párod. Elõször is magát az aktust megelõzi ugyebár az orális kényeztetés, az orális kényeztetést megelõzi a kellõ tüzes szintre való felizgatás ami kötelezõ és sok esetben kimarad. Például hosszas simogatás, amely az egész testet kell, hogy érintse. Az érthetõség és példa kedvéért: Le fekszünk az ágyra egymás mellé. Végig simogatom a hajad, te behunyod a szemeid és élvezed az érintésem, lassan lejjebb halad a kezem a nyakad vonalában, elidõzök rajtad, végig simítom a formás domborulatok körvonalait, érzem egyre hevesebben ver a szíved, megcsókolom a nyakad, majd apró csókokkal borítom el a mellkasod, kezem szüntelenül járja a tested minden apró hajlatát, kellemes borzongás jár át, fokozatosan, de egyre lejjebb érek, az ágyékodnál járok, feltüzelt állapotba kerültél addigra alig várod, hogy megérezd a nyelvem simogatását, de én tovább húzom az idõt, nem hamarkodok el semmit, a combokat célzom meg forró csókokkal borítom, kezeim a melleidnél járnak, finoma masszírozom õket, mellbimbóid keményen merednek az égnek, visszatérek az ágyékodhoz ahol tüzes vulkán módjára lángol a tested, a Vénusz dombodon kalandozik a nyelvem, finoman sikamlik át rajt, érzem finom bársonyos bõröd, és kellõen forró barlangocskás, lassan ér hozzá a csiklódhoz a nyelvem hegye és szinte azonnal reagálsz rá egy hangos sóhajjal.... és így kezdõdik a megfelelõ orális kényeztetés , és garantáltan elélvezel úgy, hogy nem használok mást csak a nyelvem:) )
azért mert a csiklónak csak egy kis része "lóg ki" a nagyobb része mélyebben helyezkedik el, a hüvelyfal felé mélyülve ezért mindenkinek más élvezetet nyújt az ujjazás, attól függ, hogy mennyire lehet onnan izgatni a csiklót legalábbis van egy ilyen elmélet
Van ilyen, de... Szóval aki igazán tud nyalni, olyan férfival még valószínüleg bem találkoztál. Kevés van. Lehet jó érzés, stb. De mégsem tökéletes. Egyszer összehoz talán az élet egy.olyan férfival, aki valóban tud nyalni. Akkor fogod látni nyalás és nyalás között a különbséget.
Azért, mert így két ponton is izgat. Én is így vagyok vele - viszont ez szerencsés is, mert a szexben néhány pózban ugyanígy mûködik :) Egyébként némi gyakorlással lehet ezt fejleszteni, hogy nyalás nélkül, csak ujjazástól is el tudj élvezni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló! Válaszul a Toldiból idéznék: "Nem."
hazudsz. :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem lényegtelen a kérdés szempontjából. 20 és 25 között vagyunk mindketten.
attól függ hány évesek vagytok.
A kérdező hozzászólása: Már nem azért, de mi a baj ezzel a kérdéssel? Szerintem kulturáltan fogalmaztam meg, és nem is bugyuta kérdés. Azt pedig megjegyezném, hogy túl vagyok a második x-en, szóval még tini sem vagyok.
De most komolyan, mi értelme van ennek a szerelem-szex kategóriának? A sok hasznos kérdés közé minek berakni unatkozó tinédzserek gyermeteg kérdéseit is? Külön kéne a ráérõ tinédzsereknek valami gumimaci szexoldal, vagy ilyesmi, ahol levezethetik felesleges energiáikat.
mert rosszul nyal... kend be mézzel a vagin4d és a kutyusod a mennybe juttat
volt már ilyen élményem nõvel
:D mire irigykedjek? ez még technikának is szar. :D a célod tudom, de nekem nincs ilyen gagyi módszere szükségem
én is így vagyok, nemtom, lehet h ez normális
Mert általában a nõknek is kell két orgazmus között pár percet pihenni. Mondjad hogy hagyja abba, pihentesse meg a kezét és ha még újjazhatnéka van 5 perc múlva izgasson fel és kezdje újra.
mert úgy még jobb
nekem is így szokott lenni sztem ez a normális:P
Mert nem egy napon születettek.
Mert elélveztél és az után kell egy kicsit pihenni. Az elején nekemk is úgy volt, de már nem szokta egy élvezés után abbahagyni nagyon, csak ha megvolt minimum 3-4 és utána szünet. :) 18/L
Mi az hogy furcsa lesz? Nem tudsz fogalmazni?

Ha nem ujjazom magam többet három (vagy. Több) ujjal akkor vissza tud szűkülni a puncim?

Úgy érzem túl tág...:/

Legjobb válasz: Inkább végezz Kegel-gyakorlatokat. Ez ugyanis egy izomcsoport, ami a tornáztatástól tágul-szûkül. Normálisan mûködõ PC-izmok azonnal visszaszûkülnek, ahogy a pénisz behatol, és vákuumként zárulnak rá. Aktus után pedig normál állapotra. Ha nem így mûködsz, akkor kezdd el tornáztatni a PC-izmaidat.

Inkább végezz Kegel-gyakorlatokat. Ez ugyanis egy izomcsoport, ami a tornáztatástól tágul-szûkül. Normálisan mûködõ PC-izmok azonnal visszaszûkülnek, ahogy a pénisz behatol, és vákuumként zárulnak rá. Aktus után pedig normál állapotra. Ha nem így mûködsz, akkor kezdd el tornáztatni a PC-izmaidat.
#3 Akkor örökre szûz maradsz
Mire alapozod ezt?
#2 és ha nekem csak konzolom van? *ba dum tss*
Ahhoz torna kell
Én a nagyon tág puncit szeretem . Arra izgulok . Kép?
Nem hiszem.hogy nekem tág lenne
Intim torna Hogy rá tudj szorítani Amúgy 2 ujj fölött sztem hülyeség "bõvíteni"
Szerintem inkább ne tedd be neki semmidet többé!
farkamot? meg fal? a pinában nincs fal haver.. menjél ludni
te vagy ollókezû ed hogy az ujjaiddal szurkálod a nõk pináját?
Csak óvatossan tesó. Lehet, hogy egy ALIEN az. :)
fotózzál be :D
Mivel nincs az ujjam a barátnõdben, csak tippelni tudok. Több tippem is van: 1 - igen, az ott a méhnyakszáj, vagy mi a retek. Ha beteszed a farkad, tovább tágul, mert ez egy rendkívül rugalmas valami, pontosan belefér egy aprócska tampon, a farkad, sõt egy egész újszülött. Úgyhogy don't panic, és élvezzétek a szexet. 2 - mivel a hüvely nem autópálya, van benne egy kis hajlás, és az ujjad ebbe a kanyarba ütközik. Ha beteszed a farkad, az "kiegyenesíti" a kanyart, mindkettõtök nagy örömére. Don't panic, enjoy the sex. 3 - megtaláltad a G-pontját. 4 - egyszerûen addig tart az ujjad, és mivel nem ment át a csajon a focicsapat edzõstül, a hüvely odább még igencsak szûk. Akármelyik verzió is az, teljesen normális, úgyhogy don't panic, csak élvezzétek.
A kérdező hozzászólása: Nem hát érzem mikor beszúrom középsõ és mutatóujjam tövig, hogy valamihez hozzáér vagy lehet ha a farkamat szúrnám be, akkor tovább tágulna, nem tudom.
hüha akkor én már nem merekl semmit sem csinálni ezek után :D
A kérdező hozzászólása: Jó hogy a nagyujjaddal szoksz ujjazni.
Csak 2-szer akkora a farkad mint az ujjad? Nekem vagy 8-szor elférne a nagyujjam a farkamban.
A kérdező hozzászólása: Hát pedig én valamit érzek..
a méhszáj tapintása olyasmi, mintha az ujjad hegyével az orrod hegyét tapintanád. Ezen kívül elég jellegzetes alakja van. Neked biztos nem fog fájni, inkább arra figyelj, hogy a barátnõdnek ne okozz kellemetlenséget. Ott bent elég rugalmas minden, úgyhogy nagy valószínûséggel nem lesz gond!

A barátőm még akkor is nagy fertőzésveszélynek van kitéve, ha csak ujjazom a Balatonban?

Legjobb válasz: Tulajdonképpen még ujjaznod sem kell, akkor is kaphat valamilyen fertõzést! Én egyszer fürdõben szedtem össze bacikat, aminek az eredménye k.b.1 hónapos orvoslátogatás és hosszadalmas kezelés lett az eredménye!(pedig engem nem is ujjaztak)!

Tulajdonképpen még ujjaznod sem kell, akkor is kaphat valamilyen fertõzést! Én egyszer fürdõben szedtem össze bacikat, aminek az eredménye k.b.1 hónapos orvoslátogatás és hosszadalmas kezelés lett az eredménye!(pedig engem nem is ujjaztak)!
Nem vagyok szakértõ, de az ujjad érintkezik a baktériumokban dús vízzel aztán nem egyszer behelyezed a barátnõd vaginájába... Gondolom...
Engem is volt már hogy gyógyvizes medencében a víz alatt a pasim az ujjával izgatott. Nyaralás után folyásom lett és valószínû ettõl. Azóta nem csináljuk! Hazamegyünk a fürdõbõl, letusolunk és utána kényeztetjük egymást. Pedig izgi volt, de annyit nem ér!
szerintem puncipolipja is van már, meg ilyen tengeriállatkaarzenál van ott benn amúgy a mellettetek búvárkodó 5éves kisfiú lelkiséruléseirõl ne is beszéljünk
mi "sexeltünk" gyógyvizes medencébe, ami elég zavaros volt XD azért van "" jelben a sex, mert csak párszor beleültem az ölébe....ha érted... nekem nem lett semmi bajom... 22L
A kérdező hozzászólása: okéoké :D akkor nem fgom megtenni (: köszi a válaszokat!
Igen, esélyes. A Balatonban fürdeni kell és fogócskázni, majd kinn a zuhany után jöhet a mulatság!
Én már szexeltem a Balatonban, és nem lett semmi bajom!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!