Találatok a következő kifejezésre: Ha a ujjaz (101 db)

Ha a barátom ujjaz és orgazmusom van utána mindig órákig fáj a hasam. Miért? És mit csináljak vele/ellene?

14 vagyok és ez a helyzet :S és nem tudom miért... Segítsetek lécci!Köszi

Legjobb válasz: Szia! Az orgazmus méhösszehúzódást is okoz, valószinûleg ezt a görcsöt éli meg igazi görcsként a méhed. Az mondjuk érdekes, hogy csak, ha "ujjaz", más úton elért orgazmustól nem fáj soha? Esetleg még a menzesszel is kapcsolatban lehet, ha mondjuk ez mindig azelõtt fáj, ha megjönne, akkor is lehet érzékenyebb a méhed. Én mondjuk elmondanám egy nõgyógyásznak, ha rendszeresen ez van, és tényleg órákig tart, mert szerintem ez alapvetõen nem hangzik jól! 30/N

Szia! Az orgazmus méhösszehúzódást is okoz, valószinûleg ezt a görcsöt éli meg igazi görcsként a méhed. Az mondjuk érdekes, hogy csak, ha "ujjaz", más úton elért orgazmustól nem fáj soha? Esetleg még a menzesszel is kapcsolatban lehet, ha mondjuk ez mindig azelõtt fáj, ha megjönne, akkor is lehet érzékenyebb a méhed. Én mondjuk elmondanám egy nõgyógyásznak, ha rendszeresen ez van, és tényleg órákig tart, mert szerintem ez alapvetõen nem hangzik jól! 30/N
lehet h az orgazmus miatt van...
jaaa..igymár OK.:) háát ha nõgyógyász kizárva..akkor?? de szurkolok h ne fájjon..tovább..:) ;)
de ez nekem is ma volt asszem a 33-ik.:) ne aggódj annyit.. ha meg továbbra is fááj..nõgyógyász..vagy nemtudom..irj privátba lécci.:)
nyugiiiss..:) szerintem ez nem gááz..:) vagyis háát.. nah..szerintem is az orgazmus miatt..14 leszek..láány..:) nekem is voltmár olyan..de az 1.nél csak..de az szerintem alap dolog..:)
Inkább még babázz!
Lehet, hogy picit vadul csinálja, nem? Vagy lehet, hogy neked is hátrahajó a méhed, próbáltátok már hátulról? Nekem ez segített. Vigyázzatok, mert a méhszájad krónikusan begyulladhat.(egy egészségügyis)
A kérdező hozzászólása: NEM SZEXELTEM MÉG! SZÛZ VAGYOK! 1 szóval sem mondtam hogy lefeküdtem vele.És a férreértések elkerülése végett január 12-én lettem 14 éves. A mestruációm rendben van 27-29 napra mindig(hát 1-2 kivétellel) megjön.3 éve menstruálok. Csak orgazmus után fáj a pocim...:S És köszi mindenkinek
"nem nekem való a nõdoki" Akkor a szex sem. Eddig nem igazán hittem, hogy a 14 éves beleegyezési korhatárt emelni kell, de te meggyõztél ennek az ellenkezõérõl. Szex van, az rendben. Fáj is, hát pech. De doki az nem. Meg szülõ sem. Vagy irány a nõgyógyász, vagy állítsd le a szexuális életed. Fogalmad sincs, mivel játszol. A pasid hány éves?
A kérdező hozzászólása: Ja és 16 a berátom
"hát a nõdoki kizárva. " Ezt csak most olvastam. ÕÕÕ... Miért is? A dugás az rendben van, de nõdokihoz menni már ciki? Jól sejtem, hogy még nem igazán vagy 14? Vagy más oka van? Vannak anoním klinikák, az orvosnak pedig titoktartási kötelezettsége van. Nem szólhat se a zsaruknak, se a szülõknek. Én a helyedben két dolgot tennék. 1.: Felkeresném a nõdokit. (Ezért van ugyanis. Ha már élsz szexuális életet, akkor bizony kell az a nõdoki.) 2.: Átgondolnám, hogy biztos kell-e a szexuális élet.
Lehet, hogy még tényleg hagynod kéne a szexet néhány hónapig/évig. Ne vedd sértésnek, de lehet, hogy testileg még nem vagy elég fejlett, és azért fáj. A menstruációd megjött már? Mennyire rendszeres? A másik lehetõség az, hogy amit átélsz, az nem orgazmus, csak hasonlít hozzá. Az orgazmus elmaradása szexuális izgatás után ugyanis mind férfiaknál, mind nõknél hasi fájdalmat okoz. Pontosan mit értesz orgazmus alatt? Minden esetre, én a helyedben felkeresném a nõgyógyászomat.
22:04-es válaszodból részlet az elsõ válaszadónak: "figyelj én tanácsot kértem nem lehordást. tudtad hogy le foglak pontozni szóval ez neked se jött jól. szerintem feleslages válasz volt. pussz" ennyi
Én is hevesen tiltakoztam a nõgyógyász ellen, aztán ahogy rendszeres lett a nemi életem...jött a fogamzásgátló..irány a doki...jöttek a "nõi" problémák...irány a doki. Többet járok nõgyógyászhoz mint rendes orvoshoz! Ha szexelsz akkor el kell menned, fõleg ha fáj. Elhiszem h félsz, de aki 14 évesen nem fél a szextõl és mindattól ami ezzel jár, az a nõgyógyásztól se féljen. Menj el szépen, és nézesd meg van e vmi gond ott belül.
Az elsõ és legfontosabb "szabály": ha már szexelsz akkor muszáj, szinte kötelezõ a nõgyógyász!!! Még ha csak gumival csináljátok akkor is. Nem tudom miért, de nekem olyan hihetetlennek tûnik, hogy 14 vagy, szexelsz/ujjaznak és orgazmusaid vannak... Lehet hogy te a szerencsés emberek közé tartozol, de szerintem fiatal vagy még a szexhez. persze szíved joga eldönteni hogy mit csinálsz hisz a te tested, te életed. Ez csak egy személyes vélemény. Amúgy csak annyit tudok mondani amit az elöttem szólók is. Lehet az orgazmus miatt fáj a hasad hisz csöppet megterheli a szervezetedet (azon belül a belsõ nemi szerveidet pl: méh) Kicsit tartsatok szünetet. Amúgy mindig csak orgazmus után szokott fájni, vagy amúgyis?
A kérdező hozzászólása: senkit nem pontoztam le...
Anyának elég annyit tudnia, hogy 14 vagy, és itt az ideje, hogy elmenj a dokihoz. Szerintem ma már olyan korban élünk, ahol normális, hogy elmész már ebben a korban. Mondd azt, hogy fel akarsz készülni, kérdéseid vannak, bármit. Persze jobb lenne az õszinteség, de ha szerinted inkább kiakad, mint segit, nem biztos, hogy van értelme bevonni a részletekbe. Megint 22:33 voltam.
A kérdező hozzászólása: hát ez igazán kedves ötlet! köszönöm a tanácsot! lehet hogy meg is fontolom bár nem hinném hogy annyira nagy befolyásod lenne az életembe hogy te döntsd el. de ha veszel nekem babaát akkor babázok szívesen! figyelj én tanácsot kértem nem lehordást. tudtad hogy le foglak pontozni szóval ez neked se jött jól. szerintem feleslages válasz volt. pussz
A kérdező hozzászólása: és ha orgazmusom van utána mindig szrol leszek?
A kérdező hozzászólása: de nekem ez már nem az elsõ még vagy 10-15 ször csinálta és szinte mindig
A kérdező hozzászólása: hát a nõdoki kizárva. mástól meg nem igazán szoktam elmenni de nem figyeltem mert ha más van akkor ujjazás is. na...
22:33-as vagyok. Szóval akkor szerintem elõször is teszteld magadon, egyedül, vagy akár vele is, ujjazás nélkül. Ha úgy nem fáj az orgazmus után, szuper. Ha úgy is fáj, tényleg a dokit javaslom, bár lehet, hogy egyszercsak mese módjára elmúlik.
A kérdező hozzászólása: hehe köszi! ari vagy de a nõdoki nekem nem menne. anya nem tudja hogy itt tartunk (tudom hogy tudnia kéne...) meg még soha nem is voltam nem nekem való a nõdoki :)
22:33-nak igaza vaaan..:)
nõgyógyász, minél elõbb elõtte meg anyukád és ha valami bajod van? inkább sz_rul vagy csakhogy továbbra is ujjazhasson a barátod? szép mondhatom...ha még ennyire gyerek vagy inkább várj az ilyen dolgokkal, erre szellemileg os meg kell érni, és te még nem tartasz ott a leírtak alapján...(az meg hogy emiatt lepontozol embereket csak erõsíti azt amit fentebb írtam: ennyi eszed van csak..) 20/L
A kérdező hozzászólása: És csak hogy ne engem higgyetek a legnagyobb k*rvának: 1, 5 éve járunk. Szerintem ez azért nagy teljesítmény.Mindazért mert több mint 1 év után engedtem be a bugyimba... és mondjuk még mind2en szüzek vagyunk.Csak ennyit...

Ha nem ujjazom magam, hanem egy párnát használok a maszturbáláshoz, akkor is nagyobb az esélye, hogy nem lesz/nehezen lesz orgazmusom szexnél?

Legjobb válasz: Én ujjazom is magam meg a párnás módszert is szoktam használni és egyáltalán nem okoz gondot a szexnél! :)

Én ujjazom is magam meg a párnás módszert is szoktam használni és egyáltalán nem okoz gondot a szexnél! :)
Én már csak úgy tudok magamtól elmenni ha újjazom magam és a csiklómat is izgatom közben.
A kérdező hozzászólása: Kicsit félek, hogy majd egy férfi nem tud eljuttatni a csúcsra, mert annyira megszokom ezt a módszert. Ennek nagy esélye van?
Bár személyfüggõ, de velem ne történt ilyesmi. Évekig csak úgy maszturbáltam, hogy csak a csiklómat izgattam, de a páromnak most mégis sikerül eljuttatnia a csúcsra. Én sosem szerettem ujjazni magam, még most sem. Valahogy magamnak nem olyan jó érzés.
Ha megismersz engem én eljuttatlak!
Figyu, ha nem megy akkor a barátod arcára ülsz és a nyelvét használod párnaként;)

Lehet bármi baj belőle, ha a párom kézmosás nélkül ujjaz meg?

Legjobb válasz: Ha otthon vagytok, kicsi rá az esély, pláne ha nem tart állatot, de azért mosson...

Ha otthon vagytok, kicsi rá az esély, pláne ha nem tart állatot, de azért mosson...
Ha elõtte 10 emberrel fog kezet igen lehet.
Legyél már magadra igényes amennyire bírsz.
Bármi baj lehet belõle, ha a párod kézmosás nélkül ujjaz meg.
Igen, egyetértek. Más, ha mondjuk buszon utaztok elõtte, vagy szétfogdossa minden második üzlet kilincsét, de ha otthon a szobában pl filmeznek, aztán elragadja Õket a hév, csókolóznak, simogatják egymást, már nagyban áll a cerka, csaj is rákészül.Erre: "Várj, elmegyek kezet mosni"...Hát engem lelombozna.Pedig nõ vagyok.
Hát hozzám a barátom 2x nyúlt úgy hogy nem mosott elõtte kezet, és mind a 2x hüvelygombám lett... a 2. eset épp hétvétgén volt mikor csak úgy egymásnak estünk napközben és most éppen irtom a cuki gombákat :S
Érdekes én lassan 10 éve matatok a puncikban, de soha nem lett gombás egyik sem... Nem tudom a te barátod merre nyúlkál...
Az én párom sem mos elõtte kezet(Hacsak nem koszolta össze valahol persze, nem kertészkedés után :D) és nem lettem gombás 6év alatt egyszer sem.
Most ez olyan dolog, hogy testünk minden részének van védekezõ mechanizmusa, szóval alég gáz ha valakinek attól baja lesz ha épp hozzáérnek, nyílván nem full retkes kézzel...
Ha eszel elõtte nem mosol kezet? Ha a hüvely ugyanúgy egy inputnyílás a testeden, mint a szád, vagy bármelyik másik testnyílásod. Ti miben bíztok? Jaj úgysem alapon? Az kemény.
*kezet
Azért kíváncsi lennék a sok észlény válaszoló közöl melyik mosott kete, vagy melyik lány kérte a párját, hogy mossa meg!! Állítom itt rajtam kívûl egy két ember látott már élõben p*nát, szóval azt sem tudják mit magyaráznak... Egybõl fertõzés?? Biztos nem [email protected]@rban nyúlkált elõtte, és ennyi erõvel a farkán is 100 féle baktérium van, szóval ha berakja neked, számíts arra, hogy két nap múlva már nem lesz puncid, valószínûleg le fog rohadni...
Nekem nem hiányozna egy fertõzés, de te tudod. Ja, meg a pasika is gondolhatna rá magától....az a legjobb.
Na jó azért kézfertõtlenítõ nem kell, ha csak a szobában vagytok:D
A kérdező hozzászólása: Mikor hazajöttünk kezet mosott utána pedig cask a szobjában voltunk..
Majd amikor elkezd viszketni meg hasonlók akkor meg majd csodàlkozol hogy ez meg mitõl lehet?!
ha nem autószerelés után csinálja... talán.
háát azért megkéne elõzni a fertõzéseket. De nagy baj nem lehet belõle de azért egészségesebb :)
Igen hüvely fertõzés meg ilyenek De te se lehetsz normàlis hogyha retkes kézzel engeded turkàlni :S
mivel a fertõzéskockázat sokszorosára nõ, így lehet. Minden négyzetcentiméterünkön a bõrön 4-5millió baci van, amivel nincs semmi baj de a nagy részüket le kéne mosni mielõtt egy pinába nyúl az ember, vagy a szájában turkál :D

Az normális ha nem tudok elélvezni ha ujjazom magam? és akkor sem nagyon ha a csiklómat maszírozom?

lehet hogy gáz, de én megszoktam kefélni pl egy olyan tárgyat ami hasonlít egy péniszre :)) az jó érzés, kéne egy pasi, de szerelem nélkül nem szexelek!! pedig már annyira kívánom, mit csináljak??

Legjobb válasz: akkor mégiscsak szexelj szerelem nélkül....

akkor mégiscsak szexelj szerelem nélkül....
Szexelj szerelem nélkül:D Vagy keress megXD
Ha jól esik akkor miért nem? Kínozd csak magad a kis ideológiáddal.. Vagy keress barátot.
Az ujjazástól én se tudok elélvezni, csikló izgatástól viszont már igen. :) 20L
Igyál egy pohár bort, vagy kettõt, tegyél be zenét, ülj be a kádba állítsd masszírozóra a zuhanyfejet, és hajrá. Ne eröltesd, kényeztesd, ez nem egy gomb amit megnyomsz ha akarsz valamit :) Ne idegeskedj, csak élvezd. Ezen kívül a rezgõ tárgyak és a fantáziád is jó kiindulópontok, de ha lehet mindent csak óvszerben használj :) Mivel én tanácsot sosem adok, csak ötletelek, tiéd az érdem ha jól használod... amit felhasználsz :) Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot és pártatlanul, korrekt válaszokra számíthatsz, bármilyen témában.
anyukámmal megbeszélném.mammy , én most lány vagyok, or fiu.
Szeretkezés(19/L)
Az orális mindtõlem mind a páromtól :D 21/F
Hol ez, hol az, mikor mihez van kedvem.
Mikor mihez van kedvem, de egy orális kényeztetést sosem utasítok vissza:) 21 F
Én mindig is azt élveztem jobban, amikor orálisan kényeztettek. 21/F
Hát elõször orális utána szeretkezés, de ha csak orál az is jó:)

Ha seggbe ujjazom a csajomat olyan lesz az ujjam vagy se?

Legjobb válasz: ha nem tisztálkodik elõtte akkor 100%

ha nem tisztálkodik elõtte akkor 100%
milyen !?
Van rá esély. Miért, mit vártál? Tejjel mézzel folyó kánaánt?
Ha lenyalod utána tiszta lesz.
belül nem tudja megmosni te észlény
Azt nem biológiai értelemben gondoltam, hanem mint amikor például nem találsz valakit és azt mondod, hogy "hát ez felszívódótt" :D
Jaj már értem, hogy hogy gondoltad :D
8:15 igazad van, rossz szót használtam, bocsi :D
patikban vehetsz gumiujjat, ha olyan lesz leveszed kidobod. De az alapos kézmosást így sem úszod meg!
, , Ezen kívül öntisztító valamennyire belül, ezért mondtam, hogy ha vártok, akkor felszívódik a nagyja" :D Hát rég nem röhögtem ilyen jót, nehogy elhidd kérdezõ, ha felszívódna a széklet, meghalnánk vérmérgezésben. -egy orvostanhallgató
Anális szex 10 aranyszabálya - google.
Hát egy így feltett kérdésre alapból nem szívesen válaszolok. Ujjazna inkább a "csajod" téged seggbe! Tiszteld egy kicsit jobban ennél, mint hogy így beszélsz róla, és a "seggérõl". Mindenesetre ha elmegy WC-re, és letusol (most hagyjuk az ilyeneket, hogy beöntés meg stb...), kicsit tisztálkodik ott is, akkor kis idõ múlva (nem tudom, 1-2 óra?) ha csináljátok, akkor kicsi lesz a kellemetlen élmény esélye. A végbél többnyire csak a székelési inger elõtt nem sokkal telik meg, és a felülete is olyan, hogy ne maradjon nagyon ott rajta a cucc. Ezen kívül öntisztító valamennyire belül, ezért mondtam, hogy ha vártok, akkor felszívódik a nagyja. Persze azért ne patyolatra számíts, lesz ami lesz. Amúgy a megfogalmazásod miatt aggaszt az is, hogy hogy állsz a dologhoz. Mennyi idõs vagy? Miért akarod "seggbe ujjazni"? Õ tud errõl? Azért akarod, hogy neki jó legyen, vagy csak hogy.... elmondhatsd, hogy "jee seggbeujjaztam a csajomat, geccciiii"? Eszedbe ne jusson valami pornóban látott akciót majmolni, ha csinálod, csak óvatosan, és õ irányít, nem te, nagyfiú!
dugd a seggedbe az ujjad és megtudod milyen lesz.Lehet színes de szagos is xD
áááááá dehogy lesz olyan...
nem, ez nem így mûködik, szóval ne izgulj, N
Hát egy biztos, nem a mézes bödönbe dugod az ujjad, vazze, amit utána szépen lenyalogathatsz:D
Kenj rá vazelint...
Szinte biztos...
Még a bélférgességet is elkaphatod. Vigyázz!
ha csak úgy akkor biztos olyan lesz
Na mi volt? Csokis lett az ujjad?:D:D

Ha meg ujjaznak elvesztehetem a szüzességem?

Legjobb válasz: Fizikailag elvesztheted, de az általában vett szüzességet csak akkor veszted el, ha farok járt benned! :)

Fizikailag elvesztheted, de az általában vett szüzességet csak akkor veszted el, ha farok járt benned! :)
ezt mindig olyan okosan megmagyarázzák itt (már ezerszer kérdezték), hogy áááá dehogy, csak ha már dugtál a szüzességet a szûzhártya "bizonyítja" (nem véletlen tettem zárójelbe) ... tehát, ha egyszer összekerülsz olyan valakivel akinek igénye lenne arra, hogy szûz legyél, és ezt azzal látja bizonyítottnak, hogy épségben van a szûzhártyád, akkor ujjazás után már elképzelhetõ, hogy nem talál szûznek, ugyanis a szûzhártyádnak mindegy, hogy egy pár ujj, vagy farok miatt nincs meg viszont elõször is a szûzhártya nem szabvány méretû, tehát egy egyedi valami, továbbá vannak sportok amiknek a gyakorlása eredményezheti a szûzhártya sérülését ez volt az élettani része a dolognak a másik érdekesség, hogy a szûzhártya megléte arra kellene, hogy utaljon, hogy még nem volt részed szexben ... ehhez képest egy olyan magyarázat, hogy az ujjazás után még szûz vagy megmosolyogtató (szûzk.rva az aki bármit megtesz a szexben a közösülésen kívül ... fizikailag lehet szûz ezt követõen, na de kérem, ugye nem gondolja senki azt, hogy tényleg az ....)
Nem!
#5 "Hivatalosan a szüzesség fogalma: "az emberek testi szerelem elõtti állapota"." csak két kérdésem van: 1 ez mitõl hivatalos? 2 ha megujjaznak valakit akkor az plátói szerelem?
Attól függ milyen értelemben. Úgy elveszted, hogy átszakadhat a szûzhártya. Tehát orvosi szempontból igen. Viszont ezt magadnak is okozhatod maszturbáció során, de ez még nem jelenti azt hogy ne lennél szûz egy férfitól. Magyarul, még nem d*gott meg senki szóval ilyen értelemben az vagy.
ennyi erõvel aki tampont használ szüzen, az már nem szûz? már bocs de ez egy f*szság.... ameddig nem hatoltak beléd, addig szûz vagy ;) (ha nem hiszed kérdezd a nõgyógyászt)
Istenem nevetségesek vagytok.. sztem mennyetek el egy nõnógyászhoz és ô is azt fogja mondani, hogy a szüzesség elvesztése a szũzhártyán múlik -.-"
#8 próbáld értelmezni amit írtam
12:30 már nem azért, de nekem soha nem volt szûzhártyám, akkor soha nem is voltam szûz, mert nincs rá bizonyíték? nem, akkor nem szûz az illetõ, ha a vaginájában volt már pénisz PONT.
Takarodj már az oldalról te semmirekellõ xD
Nem! Nem a szûzhártya meglététõl vagy szûz, hanem attól, hogy nem szexeltél még. Mindig jön egy okostojás, hogy ha nincs szûzhártyád, akkor nem vagy szûz. Ez hülyeség. Hivatalosan a szüzesség fogalma: "az emberek testi szerelem elõtti állapota".
A szûzhártyád átszakadhat. De a szüzesség mint fogalom megmarad, amíg a hagyományos értelemben vett szex meg nem valósul. Bár ugye ez is részletkérdés, ki mit tekint szüzességnek...
Az ujjazástól nem! De a farkamtól, IGEN! F.

Már nem vagyok szűz, mégis fáj, ha a barátom ujjaz. Sokszor nem is nedvesedek be eléggé. Ez mitől lehet?

20L

Legjobb válasz: nem csuszik, ezért nem élvezed és ezért még nem is nedvesedik be. szerintem nyálazza meg az ujjait. vagy ha tévedek, akkor azt jelenti, h szõrnyen csinálja. 18.F

nem csuszik, ezért nem élvezed és ezért még nem is nedvesedik be. szerintem nyálazza meg az ujjait. vagy ha tévedek, akkor azt jelenti, h szõrnyen csinálja. 18.F
Nyálazd meg a pisztolyt Mari. Szoval nyalasd ki magad vele. Ha nem megy neki szóljatok. 19F
vegye a faradtsagot es izgasson fel rendesen ne csak egybol durr bele a kozepebe es akkor nem csuszik s faj stb....
egyértelmû. Szárazan csinálja nedvesítse be pu.ncid, vagy az ujját.
A kérdése az volt h miért nem nedvesedik be :D mert azt hogy miért fáj, már megválaszolta magának. Válaszom : nem kívánod õt, nem élvezed amit csinál vagy Fapina vagy.
Több idõt töltsetek el az elõjátékkal, simogatás, csókolózás, a mell ingerlése, a belsõ comb simogatása. legalább 10-15 percet, de többet is lehet, amíg azt nem érzed, hogy majd megõrülsz azért, hogy betegye. Sajnos még ekkor is elõfordulhat, hogy nem vagy még annyira nedves. Próbáljatok ki sikosítót. Lehet ilyet kapni gyógyszertárban, drogériában is. Mi használjuk, vérbõséget is okoz, sokkal jobb vele a szex, és nem fáj.

Miért van az, hogy csak akkor tudok elélvezni nyalástól, ha a barátom közben ujjaz is?

Nagyon jó érzés, ha csak simán nyal, de nem élvezek el, de amint besegít az ujjával, max. egy perc és végem.

Legjobb válasz: Mert így tobzódnak az élvezetek.

Mert így tobzódnak az élvezetek.
13-as vagyok, csak értek a nõkhöz irigykedõ férfi társak:)
meghagyom benne a tényleges technikai leírást, erotikustörténetes borzongások nélkül :D Végig simít haj, lejjebb halad a kéz, végig simít a formás domborulatok körvonalait (= fogdossa a lány csöcsét, seggét) megcsókol a nyak, csókok mellkason, kéz tapiz, az ágyéknál jár a száj, a combokat csókolja, lentrõl felnyúl kéz, csöcsmarkolász, Vénusz domb nyalása, lassan csiklónyalás ez egy nagy kalap szar, ez egy átlagos fos nyalás :D a többi a begerjesztõ csetszexes szöveg. 60% hogy még szûz vagy, különben csak kiéhezett gyökér vagy :D
13-as ebbõl csak az jön le, hogy te egy csetszexes péniszverõ vagy. :D rájuk jellemzõ ez a mesterkélt fogalmazás
*.* mesélj még *.* mazlista a barátnõd..
Na, jó látom válaszolnom kell. Nem akarom fényezni magam, de én nagyon értek hozzá, és még nem volt olyan, hogy nem élvezett volna el a nyelvemtõl a leányzó. Valószínûleg vagy nem a megfelelõ technikával vagy nem a megfelelõ helyen csinálja a párod. Elõször is magát az aktust megelõzi ugyebár az orális kényeztetés, az orális kényeztetést megelõzi a kellõ tüzes szintre való felizgatás ami kötelezõ és sok esetben kimarad. Például hosszas simogatás, amely az egész testet kell, hogy érintse. Az érthetõség és példa kedvéért: Le fekszünk az ágyra egymás mellé. Végig simogatom a hajad, te behunyod a szemeid és élvezed az érintésem, lassan lejjebb halad a kezem a nyakad vonalában, elidõzök rajtad, végig simítom a formás domborulatok körvonalait, érzem egyre hevesebben ver a szíved, megcsókolom a nyakad, majd apró csókokkal borítom el a mellkasod, kezem szüntelenül járja a tested minden apró hajlatát, kellemes borzongás jár át, fokozatosan, de egyre lejjebb érek, az ágyékodnál járok, feltüzelt állapotba kerültél addigra alig várod, hogy megérezd a nyelvem simogatását, de én tovább húzom az idõt, nem hamarkodok el semmit, a combokat célzom meg forró csókokkal borítom, kezeim a melleidnél járnak, finoma masszírozom õket, mellbimbóid keményen merednek az égnek, visszatérek az ágyékodhoz ahol tüzes vulkán módjára lángol a tested, a Vénusz dombodon kalandozik a nyelvem, finoman sikamlik át rajt, érzem finom bársonyos bõröd, és kellõen forró barlangocskás, lassan ér hozzá a csiklódhoz a nyelvem hegye és szinte azonnal reagálsz rá egy hangos sóhajjal.... és így kezdõdik a megfelelõ orális kényeztetés , és garantáltan elélvezel úgy, hogy nem használok mást csak a nyelvem:) )
azért mert a csiklónak csak egy kis része "lóg ki" a nagyobb része mélyebben helyezkedik el, a hüvelyfal felé mélyülve ezért mindenkinek más élvezetet nyújt az ujjazás, attól függ, hogy mennyire lehet onnan izgatni a csiklót legalábbis van egy ilyen elmélet
Van ilyen, de... Szóval aki igazán tud nyalni, olyan férfival még valószínüleg bem találkoztál. Kevés van. Lehet jó érzés, stb. De mégsem tökéletes. Egyszer összehoz talán az élet egy.olyan férfival, aki valóban tud nyalni. Akkor fogod látni nyalás és nyalás között a különbséget.
Azért, mert így két ponton is izgat. Én is így vagyok vele - viszont ez szerencsés is, mert a szexben néhány pózban ugyanígy mûködik :) Egyébként némi gyakorlással lehet ezt fejleszteni, hogy nyalás nélkül, csak ujjazástól is el tudj élvezni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló! Válaszul a Toldiból idéznék: "Nem."
hazudsz. :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem lényegtelen a kérdés szempontjából. 20 és 25 között vagyunk mindketten.
attól függ hány évesek vagytok.
A kérdező hozzászólása: Már nem azért, de mi a baj ezzel a kérdéssel? Szerintem kulturáltan fogalmaztam meg, és nem is bugyuta kérdés. Azt pedig megjegyezném, hogy túl vagyok a második x-en, szóval még tini sem vagyok.
De most komolyan, mi értelme van ennek a szerelem-szex kategóriának? A sok hasznos kérdés közé minek berakni unatkozó tinédzserek gyermeteg kérdéseit is? Külön kéne a ráérõ tinédzsereknek valami gumimaci szexoldal, vagy ilyesmi, ahol levezethetik felesleges energiáikat.
mert rosszul nyal... kend be mézzel a vagin4d és a kutyusod a mennybe juttat
volt már ilyen élményem nõvel
:D mire irigykedjek? ez még technikának is szar. :D a célod tudom, de nekem nincs ilyen gagyi módszere szükségem

Lehetek terhes ha a párom úgy ujjazot meg hogy lehet hogy sperma volt az ujján?

Ilyen 10 éves trollok kíméljenek:)

Legjobb válasz: Van rá sanszod igen..

Van rá sanszod igen..
Kicsi de van rá esély
A kérdező hozzászólása: Hát remélem hogy nem leszek :)
attól függ melyik likadat ujjazta
spermiumok hamar elhalnak. Kb 0, 005 az esély a terhességre.
nagyon kicsi rá aze sély, de ajánlatos kezet mosni elötte. A spermiumok egyáltalán nem halnak el hamar. Szabad leegõn pár órát elélnek, a méhben petevezetõkben akár 3-4 napot is igy be tudják várni a peteérést. 29/N
A kérdező hozzászólása: Utolsó te valami biológus szerûség vagy?szóval most kicsi vagy nagy rá az esély?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!