Találatok a következő kifejezésre: Ha a tudta Nélkül (63 db)

Szerintetek mit szólna a párom, ha a tudta nélkül abbahagynám a fogamzásgátlót és teherbe esnék?

csak normális válaszok érdekelnek

Legjobb válasz: A körülményektõl függ. Ha már beszéltetek róla, nagyobb az esélye hogy elfogadja ( de még így sem biztos!); azonban ha csak "kitalálod" hogy te babát akarsz elõzetes megbeszélés nélkül, abból lehet gáz helyzet....

A körülményektõl függ. Ha már beszéltetek róla, nagyobb az esélye hogy elfogadja ( de még így sem biztos!); azonban ha csak "kitalálod" hogy te babát akarsz elõzetes megbeszélés nélkül, abból lehet gáz helyzet....
Ne tedd!
Attól függ, hogy õ is szeretne-e már babát. Ha nem, és fiatal még a kapcsolatotok, akkor inkább ne tedd.
Szerintem le fogja vonni a konzekvenciát, hogy az élet más területén is ennyire bízhat majd meg benned.
Én tisztességtelennek érezném, ha férfi lennék, akkor is, ha akarnám. Mert a baba egy egészséges párkapcsolatban közös döntés kell legyen, és ez a lépés egyértelmûen azt jelzi, hogy esélyt sem adsz neki, hogy benne legyen a döntésben. Szerintem sértõ.
szerintem ha õ nem akar gyereket, akkor nem venné jónéven.
Ez undorító dolog egy nõ részérõl! Nem hiszem hogy örülne neki. Gondolom ha akarna gyereket vagy minden más tökéletes, megfelelõ lenne akkor nem kéne gyógyszert szedned... De így csak megszívatsz mindenkit. Én egy ilyen után nem tudnék a páromra nézni mint egy normális emberre. Persze ha férfi lennék.
mivel nem ismerem a párodat így nem tudok válaszolni.de ha én lennék a párod és ezt eljátszanád velem, én elõször szembe köpnélek aztán otthagynálak.tudom h csak normális válaszokra vagy kiváncsi, de véleményt kérdeztél én pedig leírtam.
Aha "elfelejtttél" mi?:) Milyen érdekes hogy pont most...
A kérdező hozzászólása: köszi:) )természetesen elfogadom a válaszokat és nem mondok semmit! de már lehet megtörtént a dolog, még nem tudom, hogy terhes vagyok e! de ha az is vagyok, véletlen lehetett, mert még nem hagytam abba a gyógyszer szedést, csak elfelejtettem 2 szemet bevenni!!
A kérdező hozzászólása: tényleg elfelejtettem, ja bocs nem elfelejtettem, hanem nem tudtam még kiváltani anyagi okokból! de mindenki azt hisz amit akar:) )) Ja és tegnap esti utolsó válaszoló: Még jó hogy nem te vagy a párom:) az én párom nem ilyen:) (mellesleg szép dolog lenne egy terhes lányt szembeköpni:) Gratulálok!!:) )))
Ez nem lenne a legszebb dolog!! Csak akkor tedd meg ha Õ is szeretné! Ha férfi lennék és a párom ezt tenné velem nem állnék jót magamért! Annál szebb nincs is mikor egy pár közösen vágyik babára és dolgoznak is rajta....! De van egy sztorim is:Ismerõsöm már akart babát, párja még kérte, hogy 1 évig tegyék félre a témát.Kötözés, felújítás, no lóvé!A lány még gyógyszert szedett, de év elején abbahagyta.Közölte a fickóval, hogy kell 1 év mire "kiürül" a szervezetbõl a hatása! Jó vicc! :DDD Ezt tudta a caj is, a pasi persze hitt neki! Naná, hogy gyerek lett 2 hónap után no meg hidegzuhany a pasinak! Gondolhatod a reakciót! Még ilyet!Ha valakit szeretek, ilyet nem teszek vele.... Bocsi ha hosszú voltam, de vannak ilyen emberek is! Inkább beszéld meg a pároddal, hogy Te már vágysz rá stb.!
Én simán szembeköpnélek ha az én párom lennél, attól függetlenül, hogy terhes vagy. És még mielõtt teherbe esnél, jó ha tudod: a terhesség nem érdem, nem jár vele kiemelt bánásmód. fõleg akkor nem, ha így következik be.
Terhesség nem mentesít a tisztesség alól. Miért nem beszéled meg vele inkább? Ha nem akar és neked nagyon kell akkor keress mást, ha meg más miatt nem lehet még akkor hasznos lenne elfogadni és megvárni amíg jók lesznek a feltételek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy azért akad normális válaszoló is:) )) egyébként én az egész kérdést csak elvbõl tettem fel, kiváncsi voltam a reakciókra:)
ja persze...
Akkor ezt is jelentjük.
A kérdező hozzászólása: jelenteni??? micsodát????

Hogy van az, hogy ebben az országban az ingyenélő putri-kisebbség (tisztelet a kivételnek) mindent megkap, de a tisztességes ember még addig se kap támogatást, míg munkát talál, ha a tudta nélkül nem jelentik be, és az első betegségnél kirúgják?

Legjobb válasz: Nincs ellentmondás!Nézd meg mi lesz a cigányoknak adott rendes tiszta lakásokból!A nagy átlag képtelen rendet tartani és gondozni a kis kertjét.egy két éven belül leamortizálják nem csak a házat hanem a környezetüket is!És sokkal több támogatást kapnak mint egy nem cigány ember.a támogatás meg a szerencsejáték,ital,kávé,cigi,dorbézolásra elmegy egy hét alatt és követelik az újabb segélyt,hogy ne haljanak éhen.Aki dolgozott rendesen és utcára került az kapja 4-5 hónapig a kis 30-40 ezer forintját utána semmit!Zavarnák vissza adót termelni,hogy jusson pénz azoknak akik 3-4 hónapot dolgoztak egész életükben.

Túlzásokba estek. Azért mert cigány, senki sem kap pénzt manapság. Azokat a milliókat levetíted egy fõre, olyan nyomorúságos összeg lesz, hogy be sem tud rendesen vásárolni belõle a gyerekeinek, mert arra talán kap valamit. Ha a számlát meg valaki sokáig nem bírja fizetni, végrehajtót küldenek rá és megháromszorozódik az adóssága, aztán elárverezik a lakást és mehet a híd alá. Én sem vagyok gazdag sajnos, még soha semmilyen támogatást nem kaptam. Igaz nem is kértem, csak küszködök, mert tudom másoknak még rosszabb és egyre kevesebb az erre szánt pénz. Ne a nyomorultnak lökött filléreket sokald, ha a saját sorsod keserves. Azzal nem segítesz magadon. Mert más nem segít...
Én is roma vagyok, én se kaptam soha semmilyen segélyt mindig, vissza utasitotak.Valamilyen ki fogásal:egy gyerekem van vagy , dolgozni járok mindig volt valami ki fogás.Most 14-évi munka után elkûltek , most nem tudom milyen ki fogást találnak.Csak azt nem értem hogy a segélyekbõl hogy lehet megélni.Mert nekûnk dolgozunk és még is nehéz fizettni a gáz, villany meg stb.Mért ilyen embereket kell támogatni akik soha az életben nem dolgoztak.Meg lakást adni nekik, hogy tõnkre tegyék egy honap allat.Mi meg dolgozunk egész életûnkbe hogy legyen lakásunk õk meg meg kapják ingyen.És nem fizettik a számlákat.
Nincs ellentmondás!Nézd meg mi lesz a cigányoknak adott rendes tiszta lakásokból!A nagy átlag képtelen rendet tartani és gondozni a kis kertjét.egy két éven belül leamortizálják nem csak a házat hanem a környezetüket is!És sokkal több támogatást kapnak mint egy nem cigány ember.a támogatás meg a szerencsejáték, ital, kávé, cigi, dorbézolásra elmegy egy hét alatt és követelik az újabb segélyt, hogy ne haljanak éhen.Aki dolgozott rendesen és utcára került az kapja 4-5 hónapig a kis 30-40 ezer forintját utána semmit!Zavarnák vissza adót termelni, hogy jusson pénz azoknak akik 3-4 hónapot dolgoztak egész életükben.
Európa talán legszarabb országa ez a Magyarország, ebbe bele kell nyugodni Csendõrséget a népnek!
A fekete munka azért virágzik mert a magyar ember dolgozna de ha nincs bejelentve akkor is elmegy dolgozni mert kell a pénz de amikor jön a román meg a kínai dolgozni már a magyar se tud dolgozni se feketén se máshogy mert a többi olcsóbban is vállalja ezért már nem kell a drága magyar. Nekem sincs munkám ráadásul múlt évbe végeztem a sulival így se munkanélkülit nem kaptam se munkát mert nincs gyakorlatom benne.Jól megkapták a pályakezdõk , köszönjük szépen a kedves kormánynak.
cigányokra nincs törvény.
A választ sajnos én sem tudom a kérdésre, de az utóbbi 1-2 hétben több olyan pályázat is megjelent ami a "kisebbségnek" ad milliókat! És nagyon sok volt korábban is, és meg lesz is a jövõben! Ezeket a pénzeket mind a mi adóinkból osztogatják! OFF: kisiskolás koromban az édesanyám el szerette volna vinni az osztályomat egy olyan rendezvényre, ahol a "kisebbség" kapott ingyen ételt-italt, megmutatni azt, hogy másoknak is gondot jelenthet a gyerekeik iskoláztatása, étkeztetése. Akkor könyörögtem neki, hogy ne tegye - ma már bánom...
Szerintem ez a rasszizmus.H az ingyenélõ kisebbségnek minden jár a becsületes állampolgárral szemben.
nem érzed, hogy a putri és a mindent megkap némileg ellentmond egymásnak? a kérdésed másik fele meg a rendes, tisztességes magyar kis és középvállalkozásokra igaz, amit a drága jobboldal annyira támogat.
A kérdező hozzászólása: 18:37 - Tudod, mi a szánalmas? Hogy én panelban lakom, és itt is vannak, akik nem fizetik rendesen a számlákat, és azoknak a lakóknak a költségeit toldják meg a nemfizetõk költségeivel, akik tisztességesen fizetnek mindig, hogy a ház ne adósodjon el.
A kérdező hozzászólása: Egyedülálló vagyok, gyerekem sincs.
A TB-vel kapcsolatban írnék. Szociális alapon jár a TB (ha megítélik), a helyi polgármesteri hivatalban kell jelentkezni, kitölteni egy kérdõívet. De ez is szabva van, hogy kinek. Tehát ha a párod dolgozik és X összeg felett keres, akkor neked nem jár, de érdeklõdj utána, lehet jár neked is sok sikert
A kérdező hozzászólása: Van fedél a fejük fölött, nem kell aggódniuk az étel miatt, nekem nem adnak munkanélkülit, mert csalt a munkáltatóm, és még egy évet kell várnom, mire az ügy végére ér a kivizsgálás az APEH-nél.
Õk is ugyanazokat a támogatást kapják, mint mi családi pótlék, álláskeresési támogatás stb.Szerintem nincs különbség.
A kérdező hozzászólása: Tökmindegy, dolgozni akarok, de tele van csalókkal ez a szemét ország, és mivel nincs munkám, még a TB-t se tudom fizetni.
A kérdező hozzászólása: Félreértés ne essék, nem a cigányokra haragszom, hanem a jogalkotóinkra, meg azokra, akik miatt a feketemunka virágzik.

Sért-e bármely zenei jogot az, ha én felhasználom más előadó zenei alapját a tudta nélkül?

pl. én magyar vagyok, de felhasználnám Wiz Khalifa - Black & Yellow instrumetálját?

Legjobb válasz: elvileg igen,gyakorlatilag,nos.... nem hinném.

elvileg igen, gyakorlatilag, nos.... nem hinném.
A kérdező hozzászólása: és ha mondjuk jól sikerül, adok hozzá klippet, véletlen leadják a viván, nem lesz belõle baj?
de szerintem..://
A kérdező hozzászólása: ha pl. youtube-ra kerülne fel a szám, és alá van írva, hogy kié az alap akkor nem lehet baj, nem? külföldi elõadóktól hogyan tudnék engedélyt kérni? szinte lehetetlen
A kérdező hozzászólása: legelsõ zeném lenne és eddig a baráti kör azt mondta jó, ez még nem színvonalas elõadottság, elsõ számot, mivel nincs benne trágárság bármikor leadhat a TV
A kérdező hozzászólása: egy kis önbizalom mindig kell.. de ez még mindig nem az, ez realivitás
ha ennyire színvonalas elõadó lennél, hogy lejátsszák a zenédet tv-ben(mindegy melyik csatorna)akkor erre a kérdésre magadtól is tudnád a választ.ugyhogy csináld csak , kapsz 3 lájkot a családtól
sok az önbizalom öreg :D de nyomassad isten ments, hogy én törjem ketté a karriered

Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy gyereked a tudtod nélkül venne nagyobb értékű tárgyat (laptop, telefon pl. ) saját pénzéből, de egy szót se szólna róla ( se arról, hogy akar venni, se arról, hogy megvette)?

És természetesen a gyerek még a szülői házban lakna. Csak normális válaszok jöjjenek, ha kérhetem. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Én elgondolkodnék azon, hogyan tanítottam meg kommunikálni. Két nagy gyermekem van, négy unokám. Ha olyat tesznek, amit nem értek azonnal, keresem a saját mulasztásom, a nevelésben!

Én elgondolkodnék azon, hogyan tanítottam meg kommunikálni. Két nagy gyermekem van, négy unokám. Ha olyat tesznek, amit nem értek azonnal, keresem a saját mulasztásom, a nevelésben!
Azt, hogy még nagyon kamasz, és azt akarja, hogy az õ életébe senki ne szóljon bele. Szerintem a legjobb, ha pozitívan közelítesz hozzá. Dicsérd meg, hogy milyen jó döntést hozott, de tett hozzá, hogy máskor avasson be, mert lehet tudsz segíteni neki a választásban, esetleg máshol olcsóbban megvenni. A lényeg, hogy érezze, bízhat benned.
és miért ne vehetne a saját pénzébõl amit akar. Miért te bemutatod neki a legújabb cipõdet? Örülök neki hogy ennyit sikerült félretennie és nem az én fülemet rágja hogy vegyem meg neki. Õ ezért megdolgozott vagy összespórolta. Hogy nem mondja el? az a ti hibátok.
Büszke lennék rá, hogy ilyen életrevaló gyerekem van. Másrészt elgondolkodnék rajta, hogy mit szúrtam el a szülõ-gyerek kapcsolatunkban, hogy még ezt sem mondja el nekem.
Egészségére, az õ pénze! Az pedig hogy ilyen dolgot SEM mond el a szüleinek, ez sokat elárul róluk...
Saját pénzbõl normális cuccot vett - ez teljesen rendben van. Hány éves amúgy? Azért jó lett volna, ha megbeszéljük elõtte, hogy hátha kell segítség, hogy melyik a jobb, hol olcsóbb, stb... Azon elgondolkoznék, hogy talán bennem van a hiba, hogy nem fordult hozzám bizalommal. Amúgy én is utólag mondtam meg mindent otthon, mert anyukám mindent úgy kritizált és semmi véleményem nem lehetett mellette. Pl. kellett nekem cipõ, még otthon laktam 20 évesen, de már dolgoztam, a saját fizetésembõl vettem. Eljött velem, mert én úgysem tudok cipõt venni. (szerinte) Levettem egyet a polcról, mutattam neki, csak rávágta: ez ronda! és ment is tovább. Másnap visszamentem, megvettem. Utána látta, azt mondta, hogy miért nem szóltam, hogy az tetszik... Szóltam... Jaaa, nem tudtam hogy komoly..
A saját pénze, azt vesz amit akar. Örülj, hogy nem cigit meg piát vett abbol a pénzböl, mint a kamaszok nagy része. Annak meg hogy nem szolt, biztos oka van. Én egy kicsit magamba néznék.
azért az se normálus, ahol a 15 éves a szülõnek adja a pénzèt.
"azért az se normálus, ahol a 15 éves a szülõnek adja a pénzèt." Hagyjad, náluk a vadkapitalizmus dívik... :D
Nem derülhet ilyen ki, mert a gyerek mindig odaadja ill.. beadja a közösbe a kispénzecskéjét-magától, önként. De ha lenne saját pénze sem tenné meg, mert mg van az az õsbizalma, hogy rendszerint hozzám fordul és engem kér meg arra ha bármit is kell venni, hogy kisérjem el, segitsek neki. A gyerek 15 múlt.
20 éves, azt vesz amit akar. Örülnék, hogy értelmes dologra költi. A 12 éves unokaöcsém most tabletet vett a spórolt pénzébõl :) (aki a gyerek pénzét a közösbe teszi... Huh, hát nekem is fura. Még ha fel is merülne a gyerekben, biztos azt mondanám, hogy tegye magának félre, és magának vegyen belõle majd valamit. Kapna egy perselyt, hogy gyûjtse. Gyerekkoromban volt, hogy anyuék meg voltak szorulva hónap végén, akkor én is odaadtam a nagyitól kapott ajándék pénzt. De az elsõ dolguk volt visszaadni pár nap/héten belül. )
ne haragudj, de nem szeretném, h az anyám légy...20evesen költöztem össze a késõbbi férjemmel egyetem alatt, ebbe nem szóltak bele anyuek, nemhogy abba, hogy vettem magamnak egy telefont...azt mondod nem dolgozott meg érte?de megdolgozott, egyetemista, a tanulás a munkája, ösztöndíjat kap érte... amúgy ha megkerdez, mit szoltal volna?megprobalod lebeszélni róla?lehet ezért nem akarta az orrodra kötni, emellett 20evesen képesnek érzi magát arra, h egyedül megvegyen magának egy használati tárgyat...teljesen jogosan egyébként..
Fuuuu, micsoda plusz pénzt jelenthet egy 15 éves "bevétele". Neked amúgy én sem mondanék semmit, ha az anyám lennél (de szerencsére nem vagy :) ) Az is durva, ahogy itt minden válaszra szám szerint reagálsz.
Ha nem mondta, h megvette akkor kikutattad a cuccai közül? Miért nem tudod, h mennyi az ösztöndíja? Kérdezd meg, válaszolni csak válaszol.
Nem. Ha pénzszûkében vagyok, akkor sem veszem el a tizenöt évestõl az övét. Mert vagy megdolgozott érte, vagy kapta valakitõl, nagyszülõtõl, akárkitõl ajándékba. Egy 15 évest az én dolgom eltartani, nem pedig fordítva.
Hát kedves kérdezõ, nagyon örülök, hogy nem te vagy az anyám. Azon aggódsz, hogy egy laptop vagy okostelefon(!!!) a tanulás rovására fog menni? Miért, 20 évig a pincében tartottad a gyereket, hogy semmi ne menjen a tanulás rovására? És nincs igazad, hogy a tanulás nem munka. Ha pénzt kap érte, (márpedig ösztöndíjat kap) akkor az munka. Vagy neked csak az árokásás az igazi munka? És abban sincs igazad, hogy egy 20 évesnek fogni kell a kezét, ha bármit is vesz. Vagy még 40 évesen is mész vele vásárolni, mert eddig nem tanítottad meg neki, h mit kell nézni és mit nem vásárlásnál? Egyszer el kell engedned a kezét, és ennek eljött az ideje. Õ látja, és tudja, csak te nem akarod elfogadni.
De tudod mit? Ha már ennyire zavar a dolog, hogy vett magának valamit, a saját pénzébõl, úgy hogy még nálad lakik, szerintem találj ki valami jó büntetést a felnõtt(!!!) gyerekednek. Mondjuk tv/net megvonás. Ha már úgy kezeled mint egy 14 évest, akkor olyan büntit is találj neki ki, mint amit nekik szoktak.
31: Nem pénzszûkét írtam, direkt, hanem vészhelyzetet, amikor esetleg kajára sincs pénz. A 28. voltam.
A kérdező hozzászólása: 35: nem volt pincében.:D Miért csak az árokásás? És az orvosok, titkárnõk, irodafõnökök, stb-k? 37:értem
Én ugyanezt csináltam 20 évesen. Vettem az ösztöndíjamból meg a diákmunkán keresett pénzembõl (szórólapoztam télen-nyáron, 9 évig) egy laptopot 120 ezerért. És nem mondtam el anyámnak, csak kb. fél évvel késõbb. Azért nem, mert tudtam, hogy mit fog mondani. Minek az neked, felesleges, úgyse fogod használni, sokba kerül, stb, stb. Ugyanígy voltam a köldökpiercinggel, azt is kb. ennyi idõsen csináltattam, és utólag mutattam meg. Arra is nagyjából ezeket mondta volna. Azóta is megvan a laptop, most is arról írok, meg a piercing is. Mindkettõt jól meggondoltam, utóbbiról évekig gondolkodtam, hogy legyen-e. Egyszerûbb volt így, mint feleslegesen magyarázkodni anyámnak, meg gyõzködni, hogy nem hülyeség... 25/L
Megkérdezhetem mi lett a történet vége? Én csak most olvastam a kérdést... Én nagyon büszke lennék a lányomra. Nagyon sokat kellett azért tanulnia, hogy ilyen szép ösztöndíjat kapjon. Azért is büszke lennék rá, mert önálló és a pénzét hasznos dologba fekteti. Persze hogy nem azért kap "fizetést" mert orvos vagy titkárnõ, viszont azért tanul, hogy az legyen és mivel mindezt jól teszi, megkapja érte a "bérét". Viszont magamra nagyon nem lennék büszke, mert nagyon meglepne ha titkolódzik elõttem a lányom. Valószínûleg nagyon sok negatív visszajelzést kapott tõled eddigi élete során, amiért így érez. Nem Te vagy az a szülõ, aki mindig csak kritizál, mindenbe beleköt, viszont soha nem dícsér?! Bocsi hogy leírom, de sürgõsen változtass ezen, mielõtt teljesen elveszíted õt!
A kérdező hozzászólása: 39: 9 évig? És mit mondtak rá? 40: inkább apjától kap negatív visszajelzéseket. Szerintem ha meg is dicséri, akkor is csak a rossz marad meg benne... Kérhette volna a szülõk segítségét is(hol az olcsóbb).
Drágán vette? Biztos tudtatok volna ebben segíteni? Valahol csak megromlott ez a kapcsolat, ha nem szólt róla? Azóta már átbeszéltétek?
Nekem nem esne jól.
44-es ez kitárgyaltad több hozzáfûznivalóm nincs, teljesen igazad van!
15 éves gyerek pénzét elfogadni a közös kasszába elég undorító dolog, ha csak nem végszükség van.
"Kedves, hiába próbálsz fogást találni rajtam mert nem tudsz. A gyerek saját maga teszi a közösbe-kérés, parancs, kötelezés nélkül. Úgy hogy fujtathatsz, de nálam is ez divott mikor én voltam kamasz, és ha ez neked nem tetszik azt nagyon nagyon tudom sajnálni." Senki sem akar rajtad fogást találni, nekünk csak megdöbbentõ, hogy egyáltalán ELFOGADOD a 15 éves gyerek pénzét. Ha csak nem éheznétek nélküle.
"hogy rendszerint hozzám fordul és engem kér meg arra ha bármit is kell venni, hogy kisérjem el, segitsek neki. A gyerek 15 múlt." Ez mind nagyon szép és jó, de az önállóságra ki fogja majd megtanítani, ha mindig mindenhova elkíséred és segítesz neki? Vagy az nem fontos, örökké kísérgetni fogod mindenhova?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat.:) 20 éves és a pénzt összespórolta(ösztöndíj egy része). Talán attól tart(ott), hogy mérgesek lesznek rá 2 okból: - amiért nem mondta el, hogy mennyi ösztöndíjat kap - amiért titokban vett a pénzébõl nagyobb értékû dolgot(és lehet azt gondolja, hogy leszidnák és piszkálva lenne döntése miatt)
A két pont alapján tényleg nem megfelelõen kommunikáltok. Semmiképpen ne szidd le, mert, hogy én is pontokba szedjem: 1. a továbbiakban is titkolózni fog, mert nem bízik. 2. hasznos dolgot vett, nem elszórta a pénzt.
Kérdezõ, akkor a legjobb döntés, hogy dicsérd meg. Ugyanis tényleg jól csinálta, amit csinált. Megdolgozott érte, sajátjából vette, jó holmit vett, hol a probléma? Én elmondtam anyukámnak, amikor laptopot vettem a keresetembõl, igaz, én megmutattam magamtól, mert tudtam, hogy csak elismerést várhatok tõle, és hogy egy pillanatra sem fog beleszólni (a rezsitámogatási megegyezésünkön kívül) hogy mit vehetek a keresetembõl :)
9 Mit akarsz, én is hazaadtam a fizumat amit nyri melóval kerestem, egy szó nélkül:D Nem is értem mi a problémád, tán irigykedsz, vagy mi szösz?:DD
eszembe nem jutott volna elvenni a pénzt, amit a lányom kapott vagy keresett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a további válaszokat. (De nem a szó szoros értelmében dolgozott érte. Persze a tanulás is dolgozás, de nem olyan, mint egy "igazi" munka) Annyi jó dolog van az egészben, hogy nem "elszórta" a pénzt és nem drogokra költötte pl.
A lányod egyetemista, és az a dolga, hogy tanuljon. És jól végzi a dolgát. Mi bajod van tulajdonképpen? "Annyi jó van a dologban"??? Ebben a dologban nincs semmi rossz. Jó viszont egy csomó. A lányodnak lett egy új micsodája, amiért maga dolgozott meg. Miért nem tudsz büszkének lenni rá?
A laptopot a tanulásnál is használni tudja. Sõt!
16 Kedves, hiába próbálsz fogást találni rajtam mert nem tudsz. A gyerek saját maga teszi a közösbe-kérés, parancs, kötelezés nélkül. Úgy hogy fujtathatsz, de nálam is ez divott mikor én voltam kamasz, és ha ez neked nem tetszik azt nagyon nagyon tudom sajnálni.
A kérdező hozzászólása: Okostelefont vett, de azt mondja, hogy emiatt nem fog rosszabbul tanulni.
Húsz éves. Ideje volt, hogy legyen egy okostelefonja. Nem fog miatta rosszabbul tanulni.
A kérdező hozzászólása: 20-as: ha saját maga rakja be és nem kötelezõnek érzi, akkor örülj neki. 22-es: igen, már elég sok fiatalnak van és fiatalabbak mint 20 év.
Pozitívum, hogy saját maga spórolta össze rá pénzt, és nem tõletek kérte.
Bõven! 10-12 éveseknek már simán van ilyen telefonjuk. Legyél büszke a lányodra, továbbra is azt mondom. Megérdemelte azt a telefont :)
Hány éves? Valószínûleg azért nem szólt, mert attól tartott, hogy le akarjátok beszélni róla. Ha hiányzik a kommunikáció, azt már régebben elrontottátok. Elgondolkoznék azon, hogy miért fél megosztani a terveit a szüleivel.

Mi a teendő olyankor ha az e-mail címmel a tudtom nélkül regisztráltak egy oldalra? Ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni.

egyik nap kaptam 1 értesít?t egy olyan oldalról ahova én nem is regisztráltam. írtam az oldal üzemeltet?jének...de még nem kaptam választ..ezen az 1 értesít?n kívül többet azóta nem kaptam.

Legjobb válasz: Semmi, mert a regisztráció csak akkor fejezõdik be, ha rákattintasz az e-mailben kapott linkre. Ezzel igazolod, hogy valóban te regisztráltál az e-mail címedrõl.

Semmi, mert a regisztráció csak akkor fejezõdik be, ha rákattintasz az e-mailben kapott linkre. Ezzel igazolod, hogy valóban te regisztráltál az e-mail címedrõl.
A kérdező hozzászólása: de valaki regisztrált az e-mailemmel...ez volt az ûzi Kedves tag! az egyik felhasználótól üzeneted érkezett akkor tudod el olvasni belépsz.
A kérdező hozzászólása: rá mentem az oldalon regisztrációra és SMS-be kell hitelesíteni regisztrációt...
:) Ez egy spam reklámüzenet. Ne foglalkozz vele, csak töröld ki.
Nem.
Szerelemnél nem, de amúgy a szexuális élet katasztrófa
Nem. Tökmindegy milyen a nemed, nem csalod meg a párodat, ha akár egy kicsit is tiszteled vagy szereted, nemhogy, ha még szerelmes is vagy belé. Egyszerûen nem.
nem soha
És akkor? ... örülj, hogy te nem ilyen párkapcsolatban élsz, és sajnáld azokat, akik így tönkrevágják a saját és mások életét!
A kérdező hozzászólása: Az én ismerõseim között sokan így tesznek.Én ugyan nem, de õk igen és mostanàban egyre többen..
"Ti is néha megcsaljátok a barátnõtöket a tudta nélkül?" Ha lenne barátnõm se csalnám meg. Lehet hogy te igen, az már téged jellemez.
Nem, és bocsi de egy valódi gyökér vagy, ha ezt teszed!!!
nem
A kérdező hozzászólása: Az mit jelent?Hogy megcsalod?

Mit mondjak a szüleimnek, ha jövő vasárnap el akarok menni randizni a tudtuk nélkül?

mindig azt mondják, h tanuljak, mert érettségi...de jutna erre is id? :)

Legjobb válasz: mond h korrepetálásra mész.. improvizálj

mond h korrepetálásra mész.. improvizálj
azt h mész megkur.ni egy csajt
A kérdező hozzászólása: csak azért nem, mert TANULNI kell
19 évesen nem engednek el? Akkor épp itt az ideje ezt megbeszélni. Ha erre képtelen vagy - akkor én sem engednélek el.
19évesen ilyen kevés fantáziám lett volna felakasztottam volna magam... na, de legalább a fórum segített
A kérdező hozzászólása: ez így jó lesz! köszönöm :D
igen mert megbeszélitek milyen az egyetem stb
A kérdező hozzászólása: 6. válaszolónak írom - és a jegyzetátvátel és a beszélgetés 4-5 órán keresztül tart? xd vmi jobb kellene
A kérdező hozzászólása: 5. válaszolónak írom, h nem engednek el 19 éves létemre XDD ez komoly amúgy
És h õ a pesten járj egyetemre
Mond azt h egy jegyzetet veszel át a egy tavalyi végzõstõl ami nagyon kéne az érettségihez. És lehet h még beszélgettek egy kicsit.
Most miért kell pont a szüleidet átbaxni?
A kérdező hozzászólása: nem, korrep Pesten? am 20 km-re lakok Pesttõl és ott találkozok vele. valami más kéne help me
jobb elnézést kérni mint engedélyt...
szökj el!
A kérdező hozzászólása: rendben :)

A párom legjobb barátnője lány és nála aludt a tudtom nélkül. Én vagyok a hülye ha ezen nagyon kiakadtam?

A lényeg,hogy egyébként egy kedves,aranyos lányról van szó,jófej nagyon.Tudom, hogy hosszú évek óta legjobb barátok a párommal és nagyon szoros a kapcsolatuk,mindent megbeszélnek stb...Sosem volt köztük semmi.Mégis nehezen tudtam elfogadni,hogy egy este,mikor összefutottak a barátomnál hosszabbra nyúlt a dolog,a lány egy külön szobában náluk aludt,mert kés? éjjel nem akart hazamenni.Nagyon mérges lettem,...más dolgok miatt is már vitáztunk mostanság a barátommal,ez volt az utolsó csepp a pohárban mikor ezzel szembesültem,csúnyán szakítottam vele.Végül nem mentünk szét,de most lelkiismeret furdalásom van,hogy lejárattam magam a dühömmel a párom és a csajbarátn?je el?tt,és csak nevetnek hogy milyen hülye vagyok,hogy ennyin kiakadok.Közben akinek említettem,azt mondják,ezt ?k sem viselnék könnyen.Legyen barátja...lány...de miért nem hívja meg ebédre,vagy kávézni,vagy bármi...Más is kiakadt volna?Kívülállóként talán másképp fest a dolog.

Legjobb válasz: há még szép, h. felkelti. milyen szar lenne már, ha nem keltené. Akkor te sem keltenéd fel az érdeklõdését... Egyébként nem tom, abba próbálj meg belegondolni, h. ha ilyen tök rég óta jóba vannak, akkor nekik az h. együtt vannak, és cisnálnak valamit teljesen természetes. gyakorlatilag észre sem veszi, és bele sem gondol, h. jajj, hát én most a Dórival vagyok, juhuhaheja, mi lesz most... de érdekes... na... érted mit akarok... ha meg nem, akkor nem tom :) Valahány valahányas 20/F az elejérõl... 20/F :-)

há még szép, h. felkelti. milyen szar lenne már, ha nem keltené. Akkor te sem keltenéd fel az érdeklõdését... Egyébként nem tom, abba próbálj meg belegondolni, h. ha ilyen tök rég óta jóba vannak, akkor nekik az h. együtt vannak, és cisnálnak valamit teljesen természetes. gyakorlatilag észre sem veszi, és bele sem gondol, h. jajj, hát én most a Dórival vagyok, juhuhaheja, mi lesz most... de érdekes... na... érted mit akarok... ha meg nem, akkor nem tom :) Valahány valahányas 20/F az elejérõl... 20/F :-)
Van egy nagyon jó barátom, én is szoktam nála aludni, egy ágyban!!! És nem történik semmi. Csak nincs kedvem hajnali 2-kor hazacaflatni, ha esetleg addig tart a borozgatós-filmezõs este. Évek óta így megy ez. A párom egy rossz szót sem szól, azt mondja, megbízik bennem. Hiába mondtam már neki, hogy ha egy pici rossz érzése is van ezzel kapcsolatban, nyugodtan mondja, hiszen megértem. És tudod, igaza van, bízhat bennem, mert mindennél jobban szeretem, és sosem kellene más. A haverom meg tényleg csak haver, mint férfi egyáltalán nem vonz, pedig elég sok csajnak bejön, és rám is azt mondják a pasik, hogy jó nõ vagyok. A fura az, hogy ha a párom van a lány barátjánál, kicsit féltékeny vagyok, pedig nem alszik nála. Egyszerûen csak fura érzés. Nyilván egy szót sem szólok, mert tudom, hogy ez a minimum, amivel viszonoznom kell az õ megértését. :) Szóval mindketten szabadok vagyunk, és azt csinálunk, amit akarunk. Az, hogy van ez a pici rossz érzésem, szerintem egészséges még, hiszen annyira, de annyira jó pasi, okos is, kedves is, miért ne kellene másnak is... :D De bízom benne :) Szerintem te se hisztizz ilyeneken, mert ezzel fogod tönkretenni a kapcsolatodat.
Ha egy ágyban aludtak volna, még értenélek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy ennyien válaszoltok.Próbálom próbálom... A szakítás ötlete is ezért merült fel bennem, mert hirtelen azt éreztem mi jön még ez után...és megszoksz vagy megszöksz a dolog.Ennyi.Deeee nem õ az egyetlen lány barátnõ(de õ kétségkívül a legszimpibb nekem ennek ellenére vagy ezzel együtt), csak már nem bonyolítanám a storyt, meg nem a gyarokikerdesek oldja meg az életem na :) Gondolkodom hogy meghívom a lányt egy teára vagy sütire, nem mentegetõzésképp, csak hogy az én szemszögem is lássa már, mert nyilván még találkozunk a jövõben is.Mjad még meglátom...
"Csak annyira nehéz elképzelnem, hogy egy nagyon csinos lány ne keltse fel az érdeklõdését, csak érdeklõdés szinten is..." Elõttem szóló már megválaszolta. Természetes, hogy egy szép nõ felkelti egy férfi érdeklõdését, akkor is, ha a férfi párkapcsolatban van. "De kettesben késõ este horrorfilmet nézni...fene tudja, nekem valamiért akkoris fura, ha az agyam felfogja hogy nem történt semmi." A nõknek a pasikról alkotott sztereotipikus képe, ugye-ugye? :) Mert a legtöbb pasi csak dugni akar, és mert a legtöbb férfi nem tudná megállni, hogy egy ilyen helyzetben meg ne csalja a párját... sztereotípiák... legyünk már annyira felnõttek, hogy ne általánosítsunk mindenben.
aaahajehajajjj... oda se írtam, h. 20/F... szóval akkor a második voltam :)
"de most lelkiismeret furdalásom van, hogy lejárattam magam a dühömmel a párom és a csajbarátnõje elõtt" Az könnyen meglehet. Tulajdonképpen, ha külön szobában aludtak, akkor pontosan mi is volt a baj?
A kérdező hozzászólása: Azt felfogom az agyammal, hogy nem történt semmi este, meg nyilván nem most fog.Meg tudom hogy nem csinálnának semmit.Csak annyira nehéz elképzelnem, hogy egy nagyon csinos lány ne keltse fel az érdeklõdését, csak érdeklõdés szinten is...hogy mi lenne ha...De nyilván nincs semmi köztük.Csak akkor is szerintem fiú és lány barátság mindig kicsit több, amit persze értelmes felek kordában tudnak tartani.(és akkor jön aq kérdés, ha már kordában kell tartani mitõl barátság, de ez már filozófia :) )De kettesben késõ este horrorfilmet nézni...fene tudja, nekem valamiért akkoris fura, ha az agyam felfogja hogy nem történt semmi.
Nemtudom h. létezik-e fiú és lány között olyan barátság, amit leírtál, én nem hiszek benne... Az lehet h. nem történt semmi! Velem is volt már olyan h. 1 csajjal aludtam egy szobában és nem volt semmi, bár nem rajtam múlott... :)
"hogy azért szólhattak volna." Most erre írhatnék egy sztorit, aminek nem sok köze van a párkapcsolatokhoz, de nem teszem. Csak gondold meg: az õ szemszögébõl, ha egyébként nincsen jelentõséggel a dolog, ráadásul úgyis tudja, hogy téged bántana a dolog - hisz korábban volt vitátok, te magad írtad le -, akkor lehet, hogy nem is tulajdonított jelentõséged ennek a dolognak.
Ú.Hallod.Az én barátomnak is van egy ilyen nagyon jó "csaj haverja"Sokat vannak együtt, a barátom például valamelyik nap suli után egész délután a csajnál volt, mert, hogy megnézte a csajszik kutyáját meg kajáltak, beszélgettek.Erre én is mérges lettem, szarul esett és féltékeny is voltam.És mellesleg a csajt nem is ismerem személyesen...:S De próbálom magam kontrolálni, ajánlom ezt neked is! ;D
A kérdező hozzászólása: Az, hogy 5 percre lakom tõle és engem nem hívtak át filmezni.De jó lehet hogy kettesben akartak filmezni, régen találkoztak esetleg, nem tudom...csak már sokszor kértem hogy ne hallgasson el dolgokat elõlem, mert utána sokkal rosszabb, ha kiderül, mert az jut eszembe, hogy ezen mit nem lehetett elmondani...Volt már pár ilyen apróság.Tudom hogy nem csalt meg, magán a tényen lovagoltam, hogy azért szólhattak volna.
Te vagy hülye... Bízol benne? mert ha igen, akkor mirõl beszélünk? ha nem, akkor mirõl beszélünk? (elõbbi esetben nem értem miért kéne aggódni, utóbbi esetben nem értem miért vagy vele...) nem értem miért olyan furi ez, h. ha jóban vannak, akkor ott alszik ha már ejjde este van, vagy csak úgy egyébként is. Nálam is aludt már ott lány barátom, meg pár napja én is épp ott aludtam egy lány ismerõsöméknél (ráadásul nálam is meg náluk is egy szobában aludtunk) aztán mégsem volt semmi. Azt nem értem, h. ha azt gondolod, hogy megcsal, akkor miért pont ettõl gondolod? Egy buliba, egy kávézóban, egy tóparton, egy akárhol ugyanúgy lenne rá lehetõsége. Hmm.. így elsõre ennyi.. :-)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló:mintha csak a párom hallanám... Amúgy lehet azért is viselem nehezen, mert eddig egyetlen kapcsolatomban sem találkoztam hasonlóval. Egyébként erre a megcsalás dologra van az a mondás, hogy ha egy férfi csal a nõ rögtön azt kérdezi:de szereted?ha egy nõ csal a férfi azt kérdezi:de lefeküdtél vele?Értitek a különbséget ugye?Ha most õszinte leszek hozzátok és magamhoz is, azt mondom talán az a fene nagy lelki kötõdés jobban bánt mintha egyszer valaha lefeküdtek volna és kész.De....az agyam tudja, hogy ez is marhaság, hiszen azért van velem, mert jó.Csak elrontom a kirohanásaimmal :/.Azért azt mondom egy kapcsolatban ketten vannak, nem akarom csak azt mondogatni hogy én legyen toleráns és ennyi, megegyeztünk, hogy ha lehet inkább legyen õszínte, annak jobban fogok örülni :)

A jelenlegi barátom nem szeretné ha fogamzásgátló tablettát szednék, én viszont igy érezném magam legjobban "biztonságban". Szerintetek észreveszi ha elkezdek a tudta nélkül szedni gyogyot?

Gondolok itt illatok megváltozására,hangulatváltozásokra stb...

Legjobb válasz: Szerintem inkább beszéljétek meg. Az elsõ levélnél én pl. két hétig véreztem, utána végig pecsételtem elgészen a megvonásos vérzésig. Szóval az ilyen nehéz nem észrevenni. Más mellékhatást (pl. hangulatingadozást) én nem észleltem.

Szerintem inkább beszéljétek meg. Az elsõ levélnél én pl. két hétig véreztem, utána végig pecsételtem elgészen a megvonásos vérzésig. Szóval az ilyen nehéz nem észrevenni. Más mellékhatást (pl. hangulatingadozást) én nem észleltem.
Szia! Hány éves vagy? Én 3éve szedem, nem történt velem semmi változás. Nem híztam, ha ezért nem szeretné, és mostmár legalább biztonságban érzem magam..
Rajtam sem látható semmilyen változás én is 3 éve szedem, semmit nem híztam, rövidebbek lettek a vérzési napok, hamarabb elmúlik és kevesebb a vér. Sztem még hasznos is azon felül, hogy biztonságban érzi magát az ember tõle.
szerintem meg, ritkasában van az ilyen férfi, mert vigyáz rád.A fogamzásgátlók lehet biztonságosak, de iszonyatosan megterhelik és megzavarják a hormonháztartást, és ezt közben is észreveszed, de leginkább majd csak akkor fogod amikor abbahagytad.Inkább gumit használjatok, az még biztonságosabb, mert véd a nemi betegségektõl, a tabi meg nem!
Ha nem akarja hogy gyógyszert szedj akkor gyeremket akar? Mert ezt kell megbeszélnetek miértnem akarja. Elég hülye ha nem akarja csak úgy. mitöl fél?
Ritkaság az olyan férfi, aki beleszól abba, hogy kezelem a testem? Ritkaság az olyan férfi, aki talán valami hülye okból nem hagyja, hogy biztonságban legyek? (Az exem is azt akarta, hogy álljak le a fogamzásgátlóval, "mert nem tesz jót", kiderült, hogy ez a drága törõdõ ember fel akar csinálni mintegy véletlenül. Úgyhogy ne ítélkezzetek a srácról, ugyanúgy lehet ez gondoskodás mint valami görénység. Nem valószínû, hogy észreveszi, ha elkezded szedni, de ha mégis, simán ráfoghatod egy felfázásra vagy hasonlóra. A kérdés, hogy tényleg akarsz-e hazudni neki? Én inkább nem feküdnék le vele. Esetleg a köztes megoldás, ha keresel egyéb érveket a gyógyszer mellett (ha nagyon sokáig megvan, rendszertelen, ha borzasztóan pattanásos vagy vagy félnaponta mosnod kell a hajad, ha görcsölsz két hétig vagy fúria vagy a PMStõl), és javasoltatod az orvossal. Ha az orvos javasolja egyéb problémára, a barátod abba nem köthet bele. Ha nem sikerül vele megbeszélni, használjatok óvszert valamilyen óvszerhez való spermiciddel, és ne szexeljetek a legtermékenyebb idõben, akkor is biztonságban vagy. (Háromszoros biztosítás, mi kell még?)
Felajánlod neki, hogyha csökkenne a libidód, akkor abbahagyod. Ezután vezessetek Excel táblát a mennyiségrõl és a minõségrõl! :) (De tényleg, figyeld majd magad, hogy kevesebbet kívánod-e, de azt ne hagyd neki, hogy ezzel cukkoljon, vagy ami rosszabb, vádoljon, hogy kevesebb a libidód a gyógyszer miatt!)
Ha ezeket a dolgokat elmondod neki, hogy elõtte sem volt semmilyen problémád, akkor lehet, hogy kicsit megnyugodna. Meghallgatni meg lehet a véleményét, de szerintem a saját érzéseid alapján döntsd el, hogy mi legyen. De semmiképp se hazudj neki, vállald fel a döntésed, bármi is lesz az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!Gyakorlatilag mindenki ugyanazokat a kérdéseket feszegette , amik bennem is felmerültek. 21 vagyok, nem arról van szó, hogy a párom gyereket akarna, csak szimplán az egészségemet szeretné õ megvédeni ettõl a hormonbekavarástól, amiben tökre igaza van, mert tényleg nem a legtermészetesebb módszer a fogamzásgátló tabletta. Már szedtem elötte is Yasminellet 2évig az elözö kapcsolatom idején, semmi bajom nem volt tõle, sõt csak az elõnyeit éreztem meg a testemen(menstruácio rövidebb fájdalommentesebb lett, testsulyingadozás nem volt, a szexet felszabadultabban tudtam élvezni mert 100%os védelemben tudhattam magam). Egyáltalán nem tartok a gyogyszer szedésétöl, neki viszont rossz tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban, pontosan a libidomat félti:) és nagyon ellenzi a gyogyszert, de elgondolkodtam h milyen kapcsolat lesz ez ha már az elején hazudoznom kell emiatt...megprobálom megbezsélni vele ujbol, hátha...köszönöm a válaszokat mégegyszer
Hát igen, ritka az olyan férfi aki a barátnõje egészségét helyezi elõtérbe, és nem a saját kényelmét. A döntés a tiéd, úgyhogy ha nagyon akarod szedni, úgysem tudlak lebeszélni. De a barátodnak igaza van hogy nem akarja. Már csak azért is, mert nagy esély van rá hogy nem kívánod majd a szexet, ez nagyon gyakran elõfordul. Kiszárítja a bõröd, a hajad, hangulatingadozások (ezek a tünetek nagyon gyakoriak), nem hiszem hogy az jó lenne ha egy fiatal lány egy menopauzás nõ szintjén lenne. Ezek saját tapasztalatok, azért írtam le. De az nagy hülyeség lenne ha titokban elkezdenéd szedni, a barátod helyében ezután elgondolkodnék róla, hogy van e bizalom a kapcsolatban. Ha nagyon akarsz hormont szedni, akkor beszéld meg vele normálisan.
miért nem szeretné?
Beszéld meg vele, de a végsõ döntés úgyis a tiéd.
Szió, már van olyan gyógyszer, ami egyáltalán nem tartalmaz hormont!!(Pharmatex család) Beszéld meg a nõgyógyászoddal! Egyébként nyugodtan szedhetsz fog. gátlót, nem fogja észrevenni.
pofon csapnám és kivágnám mint macskát [email protected]
"És a csajt aki levetkõzött neki, meg is verném" Ez egy hülyeség. Mi köze a vetkõzõ csajnak ahhoz, hogy a faszi egy gerinctelen tetû? Semmi. Nem õt kell megverni. Vagy minden csajt megversz? Nem a past kéne lapátra tenni, és keresni egy olyat, aki miatt nem kell verekedn?
Ezt én megelõzöm. Most akarja a párom (24 éves) összerakni a gépét, edig nem érdekelte mindez, mondta, hogy akar venni webcamerát is, pontosabban mutatta az újaságban. Én tiltakozom ellene. Mert rajtam kívül SENKI olyan nincs, akivel oka lenne webcamerázni, se tesvér, se olyan barát, akit ne láthatna naponta. Lehet jön a lepontozás, de mondtam, hogy földhözvágom, ha megveszi. Mert nincs rá szüksége. Utólag azt mondta, nem is akart venni, csak idegesített, nem tudom igaz-e vagy csak szépítette az egészet.Ha megtenné, amit a párod, kidobnám.
Páros lábbal!
Elõször csak kamerába vetkõzteti õket, de aztán jön a többi is. Nem csoda, ha ilyen messze laktok egymástól. Exem volt ilyen, bár õ nem kérte tõlük, de a csajok vetkõztek neki, sõt kifejezetten undorító dolgokat csináltak kamerán keresztül. (Láttam is mivel felvette) Aztán késõbb kiderült hogy élõ találkozás is volt néhánnyal. Az ilyet jobb otthagyni minél hamarabb.
Én levelezést találtam az exemnél, mondjuk spec nem azt kérte, h vetközzön de azért ez sem volt piskóta... Kicsaptam egy kis balhét, eszébe sem jutott, h én felléptem az iwiwjére...
Hasonló cipõben járok, távkapcs. már másfél éve, és félek az ilyenektõl. Hogy esetleg myvipen összeszed valami kiscsajt. De elég valószínûtlennek tartom, hogy másnál is próbálkozik :) Viszont ha kiderülne akármilyen módon, azonnal otthagynám... 100%-osan elveszteném a bizalmat, és akkor már fuccs az egésznek.
Mondd neki, h az egyik ismerõsötöktõl tudod, nevet nem kell mondani, és hogy magyarázatot kérsz...De amúgy én is kivágnám...
krúgnám és megmondanám neki, hogy menjen a netes cicáihoz sírni....
Szerintem pedig beszélj vele az egészrõl. Az a legjobb, ha nyíltan tudtok a szexrõl, vágyakról is beszélni. Egy pasi nagyon-nagyon sokat gondol naponta a szexre, és attól, hogy megnéz egy pornót, attól még szerethet téged tiszta szívbõl. Ez nem azt jelenti, hogy mást kíván meg, csupán csak, hogy kívánja a szitut. Sokkal vizuálisabbak a srácok, mint a nõk. Persze ezt a dolgot elítélem, mert elég húzós, de beszélnetek kéne mindenképpen, biztos nem ismeritek még egymást.
Elhagynám azonnal! És a csajt aki levetkõzött neki, meg is verném.
Most ezen mit kell meg magyarazgatni? Nezegethetne a porno site-okat (amit valoszibuleg meg is tesz) de mindenfele csajoknak irogatni, hogy vetkozzenek le neki eloben...hat ez kiverne nalam a biztositekot ugyhogy embreunk mehetne a levesbe.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Akkor legalább te tényleg át tudod érezni a helyzetem :( De valamilyen szinten örülnék, ha elmondaná.. De nektek akkor jó õszinte kapcsolatotok lehet, irigyellek nagyon (: Bár gondolom ti is nagyon ritkán találkoztok. Én teljesen megértem, hogy ez csak fizikai vonzódás, mert ugye távkapcsi, örülök, ha 3 havonta látjuk egymást. De éveken belül megoldódik ez is szerencsére. Csak együtt legyünk még.. :( Köszönöm a választ, ez most bátorított. Kitartás nektek (:
nem tudom, hogy nezed-e meg, de vicces, mert pontosan igy jartam en is, telejesen: en Nemetorszag, ö Budapest. Ö is megcsinalta ezt, azzal a különbseggel, hogy elmondta nekem az egeszet. En nem csinaltam ügyet belöle. Este levetközött neki a csaj, söt ö is megmutatta magat, aztan masnap elmondta. Persze szarul esett, de hozzatartozik, hogy az EN döntesem, hogy Nemetorszagban tanulok. Az EN döntesem, hogy ez a kapcsolat igy all fent, es ebböl adodooan nem tudok neki mindent megadni, amit elvar, megis kitart mellettem, mar miert kene megfosztanom attol, ami csak testiseg? Engem szeret, különben mar nem csinalna ezt több, mint 3 eve, hogy 1000 km van közttünk. Komolyan, ez csak a fizikai vonzodasrol szol, ha ott lennel vele, akkor nem csinalna. Nyilvan mindneki ugy gondolja, hogy ez megalkuvas, de nem az. Elvegre az is az en döntesem, hogy vele akarok lenni, ha valami olyan gondom van, akkor akar szakithatnek is. Abszolut megertem a gondodat, ez egy specialis helyzet, es aki ezt nem csinalta vegig, az soha az eletben nem fogja megtudni, hogy mivel jar egy ilyen kapcsolat!
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Úgy, hogy nem mondja meg.. mert ha megmondaná, akkor még oké, de így, hogy magamtól jövök rá, már nem annyira.. Amúgy én is ezen a véleményen vagyok. Miért nem néz csak pornót, ahogy eddig? Nem értem a férfiakat.. Most így utoljára azért benyögöm, hogy 15 évesek vagyunk mindketten. Lehet ezért? Vagy ne keressek kifogásokat, szimplán dobjam? :S
Várjunk csak... a tudtom nélkül? Amirõl nem tudok az elvileg nem fáj, nem igaz? Akkor nem értem a kérdést?! :)
Nem igazán értem a kérdést. Mi kérdéses itt egyáltalán?
Ki se tudnám fejezni h mennyire nagyon csalódnék benne! Soha nem bocsátanék meg neki, elhagynám.
..úgz hogz a lába nem érné a földet!
A kérdező hozzászólása: Távkapcsolat, ritkán találkozunk. Én Németországban lakom, õ pedig Budapesten. Azt pedig azért még sem mondhatom meg neki, hogy beléptem a myvipjébe :S
utolso vagyok. Igen, nagyon ritkan talalkozunk, ugyhogy teljes mertekben megertem, hogy valamilyen formaban ki kell elgitenie az ilyen fajta vagyait, megis csak ferfi... Biztos, csak azert nem mondja el, mert nem akar fajdalmat okozni, ezen szerintem ne aggodj, föleg, ha te is igy vagy vele, hogys mindenkepp együtt akarsz vele maradni. Az, hogy az en parom elmondja abbol adodik, hogy ö ilyen, egyszerüen nem bir hazudni... Hogy ez jo-e, vagy sem... hat neha jobb lenne egy kegyes hazugsag :) De tenyleg el a fejjel!!! Nehez, de ki lehet birni, mi mar több, mint 3 eve igy elünk, de nem adnam fel semmiert, mert öt szeretem, ö szeret :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!