Találatok a következő kifejezésre: Ha a teszten a második csík (24 db)

Jelent valamit, ha a teszten a második csík nagyon halvány, szinte alig látszik?

Szerintem korán csináltam és délután, mert azt írta, hogy a nap bármely szakában elvégezhet?.

Legjobb válasz: Szerintem a halvány csik is terhességet jelent. De egy két nap múlva ismételd meg a tesztet és reggel a legjobb. Drukkolok!

Szerintem a halvány csik is terhességet jelent. De egy két nap múlva ismételd meg a tesztet és reggel a legjobb. Drukkolok!
Szia.Gratua.A halvány csík is csík.nyugodtan kérj idöpontot a dokidtól vizsgálatra.
Szia! Én esti vizelettel csináltam mert állítólag az pontosabb.Halványan de pozitív lett. Másnap azért megint csináltam egyet szintén este és az már erõsebb lett. A reggeliben több a HCG hormon, de nappal ugye iszol, pisilsz hígul a vizeleted. Ezért ha este pozitiv akkor biztos baba van. Most 16 hetes vagyok.
Csak azt tudom mondani amit a tobbiek is, gratulalok babas vagy. 10 hetes kismama
SZIA!! UYGANEZ VOLT NÁLAM:) A 2.CSIK HALVÁNY VOLT, MENSI ELÕTT 3NAPPAL CSINÁLTAM:) MEGCSINÁLTAM RÁ 4 NAPRA A 2.-AT ÉS AKKOR ERÕSEBB VOLT!!!!! és mint mondják: a 2.csik ha halvány is de csik!!!!!! hidd el nálam is ugyanez volt:) gratulálok tuti babás vagy:) 5 hetes kismami
jó tanács: igazábol ha segitséget akarsz ebbe a témába, akkor 100%osan itt senki nem tud rajtad segiteni, én megértem azt is ha egy nõ nem megy el orvoshoz mert fél, engem is ugy kellett elrángatni, de akkor már azt az utat ami az orvost megelõzte végig jártam.ha csináltál tesztet, és még nem dobtad ki a betegtájékoztatót, akkor találsz rajta egy telefonszámot, az a szám a teszt gyárnak a magyar képviselete, és ott tudják, hogy annál a bizonyos fajta tesztnél mit jelent a halvány csík.hívd fel õket. segítõkészek nagyon, én csak ezután mentem el a dokihoz. itt mi csak tippelhetünk, és ha azt mondja mondjuk 10 emberbõl 9 hogy tuti terhes vagy, és beleéled magad, elmész a dokihoz aki közli, hogy nincs baba, az hogy fog esni?!szerintem nem jól. telefonálj, és utána menj dokihoz, ha azt mondja a magyar képviselet, hogy negatív a teszt akkor is menj dokihoz, bár ha bátrabb vagy mint én akkor kapásból a dokinál kezdj.
jah...az elõzõhöz még annyit akartam irni hogy nekem is halvány lett és nem voltam terhes.ezért kérdezd meg a gyártó céget.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nagyon reménykedem, hogy igazatok lesz. Ma elvileg meg kellet, hogy jöjjön, de eddig nincs vérzés, viszont görcsöl a hasam. Holnap kiderül.
Szia! A terhességi tesztek, a vizeletben levõ hcg hormon jelenlétét mutatják ki.Ha halvány, az is terhességet jelez, csak még olyan fiatal, hogy alacsony a hcg szint.Ami ugye egyébként is a reggeli elsõ vizeletben a legtöbb, ezért érdemes abból tesztelni.Hacsak, nem szedsz valami olyan gyógyszerkészítményt, ami ezt a hormont tartalmazza, akkor mindenképpen terhességet jelez a teszt.

Szerintetek ha az ovulációs teszten a második csík halványabb, de színes, és szemmel látható, akkor az pozitív vagy negatív? Még nem sikerült ugyanolyan erős csíkot produkálnom, mint az első.

Legjobb válasz: Nálam csak akkor pozitív, ha egyforma, vagy a tesztcsík erõsebb. Mióta tesztelsz? Csak mert van, akinél az már pozitív, ki kell tapasztalni.

Nálam csak akkor pozitív, ha egyforma, vagy a tesztcsík erõsebb. Mióta tesztelsz? Csak mert van, akinél az már pozitív, ki kell tapasztalni.
Én úgy tudom, hogy az ovu teszt akkor pozitív, ha a második csík ugyanolyan erõs, vagy még erõsebb mint a kontroll csík. Javítsatok ki ha rosszul tudom. :)
szerintem az pozitiv, de ezt úgy tudod összehasonlitani, ha megnézed az elõtte lévõ napit.ha az még erõsebb, akkor lehet akkor volt peteérésed, s a köv napi még halványabb lesz, tehát munkára fel.....
Utolsó, jól tudod, de a tájékoztatójában is benne van!
Én is használom az ovu tesztet, és nekem sem volt még sötétebb, max talán egyforma. 5 napig teszteltem és igy tudtam , hogy mikor lehetett az ovum.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

LH tesztet szeretnék használni jósként. Ha megjelent halványan a második csík, az már a hcg-t jelez vagy még lh-t?

Most vagyok a 23. napomon, pém a 14. napon volt, 28 naposak a ciklusaim. Tudom, hogy naponként az er?södést kell néznem reggeli vizeletb?l, csak ezen kicsit elgondolkodtam.

Legjobb válasz: Szerintem nem érdemes jósként használni. Nagyon megoszlanak a vélemények. Nem minden esetben mutatja ki a hcg-t.

Szerintem nem érdemes jósként használni. Nagyon megoszlanak a vélemények. Nem minden esetben mutatja ki a hcg-t.
A kérdező hozzászólása: Nem sürgetni akarom az idõt, már második baba lenne, csak egészséges kíváncsiság hajt egy picit. Fél éve próbálkozunk, még soha nem használtam ovu tesztet jósként, gondoltam kipróbálom. Jól bírom még a sikertelen hónapokat, persze könnyen, mert van már egy édes fiam.
http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Itt minden kérdésedre megtalálod a választ :)
Aztn kell nézned, hogy napról napra erõsödik e a második csík! Nekem igazolta a babámat 3 nappal a nem vár elõtt. A HCG csak a nem várt napján lett pozitív! Szorítok!
Nekem erõsödött aztán a napján rendesen megjött. Azt mondják, hogy korai szakaszban sok "terhesség" végzõdik észrevétlenül, menzesz formájában. Én akkor teszteltem pozitívat amikor nemhigy elõre nem tesztelgettem, de még azt is elfeledtem, hogy meg kellett volna jönnie. Tudatosan jutottam el idáig, mert saját magamat is untam már, hogy peteéréstõl terhességi tesztig, onnan pedig lh tesztig, törpemikroszkópon keresztül éltem. De persze lehet, mindenkinek végig kell ezt csinálnia, hogy aztán rájöjjön nem szabad sürgetni az idõt, pláne nem egy kis életet. Õ DÖNTI EL MIKOR JÖN, MI PEDIG MINDENT MEGTEHETÜNK, HOGY KÉSZEN ÁLLJUNK A FOGADÁSÁRA:) Sok sikert!

Ha véletlenül több ideig hagyom a tesztet a vizeletben, és megjelenik a második csík is, akkor az szellemcsík vagy eláztattam a tesztet?

Legjobb válasz: Ha a leírásban foglaltaktól eltérõ módon használod, akkor megjelenhet a második csík is tévesen. (Tovább tartod benne, vagy késõbb nézed meg)

Ha a leírásban foglaltaktól eltérõ módon használod, akkor megjelenhet a második csík is tévesen. (Tovább tartod benne, vagy késõbb nézed meg)
Bocs, de szerintem félreértetted! Nem az a problémája, hogy idõn túl jelent meg valamelyik csík, hanem hogy 15 mp-cel tovább volt a teszt a vizeletben! A csíkok idõben jelentek meg!
Nézd meg a leírást. Ha a kontrollcsík csak késõbb jelent meg, mint ahány másodperc a teszthasználatra elõ van írva benne, akkor hibás vagy régi a teszt. Egy jó tesztnél a kontrollcsík szerintem azonnal megjelenik (legalábbis amit én használtam annál mindig így volt, bár nem próbáltam sok félét...) elsõ
Ááá, nem rontottad el, az nagyon kevés! Pozitív lesz az! :) ))
Ez kb hány másodperc volt?
Az attól függ! Mennyivel tovább hagytad benne?
A kérdező hozzászólása: a 2.csík azóta is ott van, csak halvány.
A kérdező hozzászólása: max.15.Elrontottam?:-(
A kérdező hozzászólása: hát mire megvártam, hogy látszódjon a kontollcsík utána kivettem.
A kérdező hozzászólása: Most olvasom:-)Mégiscsak jól csináltam, babás vagyok!:-):-)köszi a segítséget!:-)azért még holnap reggel csinálok még1et, a biztonság kedvéért:-)
Grat! :) ))
Gratulálok! :o)

Folyamatosan PÁFRÁNYOSNAK kell lennie a mikroszkópnak, ha teherbeestem? Viszont 10-es érzékenységű terhességi vaterás tesztem tegnap halvány pozitív volt, ma talán egy kicsit erősebb a második csík mint tegnap.

Rendszertelen a mesim ,nem tudom mikorra akarna megjönni.Kicsit szurkál a hasam.Tegnap totál páfrányos volt a mikroszkp, de ma nem az. szerintetek?

Legjobb válasz: A mikroszkóp nem mindenkinek jön be, és van akinél páfrányosat mutat, és mégsem terhes, és volt olyan komment is, aki azt írta neki nem volt páfrányos, és mégis terhes lett. Szerintem a tesztnek kell hinni, majd napról napra erõsödni fog.:)

A mikroszkóp nem mindenkinek jön be, és van akinél páfrányosat mutat, és mégsem terhes, és volt olyan komment is, aki azt írta neki nem volt páfrányos, és mégis terhes lett. Szerintem a tesztnek kell hinni, majd napról napra erõsödni fog.:)

Az ovuláció után (pl.10-12 nappal később), ha végzek ovulációs tesztet, még kimutatható az lh hormon (megjelenik a második csík)?

Legjobb válasz: Nem. Már az ovuláció napján sem (a peteérés napja a pozzitív LH-tesztek utáni elsõ negatív nap, és utána a ciklus maradéka végig negatív).

Nem. Már az ovuláció napján sem (a peteérés napja a pozzitív LH-tesztek utáni elsõ negatív nap, és utána a ciklus maradéka végig negatív).
A kérdező hozzászólása: most 12 nappal vagyok az ovu után, a teszten egyértelmû a csík. csináltam terhességi tesztet (vannak bizonyos gyanújelek) is délutáni vizeletbõl, nagyon-nagyon halványan látni véltem valamit, de még nem nevezném pozitívnak. Lehet összefüggés?
Valahogy lehet jóstesztelni ovuteszttel. Ezen az oldalon találsz errõl: http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml De most inkább terhestesztelj, de szerintem lesz ott valami :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, pont most olvasgattam ezt az oldalt, holnap reggelibõl tesztelek, hátha...

Jártatok már úgy tesztel, hogy csak akkor láttátok a második csíkot, ha forgattátok? Tegnap, de legkésőbb ma kellet volna megjönni, és ma csináltam tesztet.

Igaz nem a reggeli vizeletből,hanem elvittem a kicsit a bölcsibe,és úgy vettem tesztet hazafele. És csak akkor látom a második csíkot,ha forgatom. Holnap után reggeliből csinálok mégegyet.

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt, méghozzá a peteérésem utáni 8. napon. Nem is értem minek teszteltem ilyen korán, de nagyon kiváncsi voltam. 10-es one steppel csináltam, és valami volt rajta, de nem igazán láttam, csak ha forgattam, és néha valami sötétebb árnyékot véltem felfedezni rajta. Utána a 12. napon teszteltem peteérés után, délutáni pisibõl, akkor is 10es másféle teszttel, de akkor már jól látható halvány pozi volt. Ma meg már több mint egy hét eltelt a nemvárt óta, és már a 25ös teszten is erõsebb a tesztcsík, mint a kontroll :)) Nem tudom, hogy az a 8. napos teszt azért volt ilyen, mert már akkor elindult valami, vagy csak beképzeltem :) Nem tudom tényleg... Hányadik napon vagy? Már meg kellett volna jönnie? Hány napja volt ovud?

Szia! Nekem volt, méghozzá a peteérésem utáni 8. napon. Nem is értem minek teszteltem ilyen korán, de nagyon kiváncsi voltam. 10-es one steppel csináltam, és valami volt rajta, de nem igazán láttam, csak ha forgattam, és néha valami sötétebb árnyékot véltem felfedezni rajta. Utána a 12. napon teszteltem peteérés után, délutáni pisibõl, akkor is 10es másféle teszttel, de akkor már jól látható halvány pozi volt. Ma meg már több mint egy hét eltelt a nemvárt óta, és már a 25ös teszten is erõsebb a tesztcsík, mint a kontroll :) ) Nem tudom, hogy az a 8. napos teszt azért volt ilyen, mert már akkor elindult valami, vagy csak beképzeltem :) Nem tudom tényleg... Hányadik napon vagy? Már meg kellett volna jönnie? Hány napja volt ovud?
Nekem is nehezen volt látható, csak bizonyos fényszögben, forgatva, hunyorítva... most persze ott nyög a kiságyban és játszik, látni rendesen :D
Lehet, hogy korai. Nekem a nem várt utáni 2. nap reggel, elsõ pisibõl lett nagyon halvány. Menzi elõtti napon még full negatív volt, ha forgattam, csak a tesztcsík helyét láttam. Szóval nyugi, 2 nap múlva kiderül! :) Drukkolok!!! +++
szinte mindig az elsok olyanok:(
Én is hittem már ezt. Napfény felé forgatva láttam valamit. Szétszedtem a kazettát és a csík hátoldalán volt egy csík, ami a pozitív helye és ott van bevonva azzal az anyaggal , ami reakcióba lép a hcgvel és elszinezõdik. Másnap vettem egy ugyanolyan tesztet és használat elõtt megnéztem és lehet látni a csík helyét. A kontrollcsík helyét is. Tesztelj késõbb is!

Ha már a 3. tesztemet csinálom és mindhármon halvány a második csík akkor terhes vagyok?

Nagyon vágyunk a babára. A teszt mindhárom már fajta volt.

Legjobb válasz: biztos hogy terhes vagy

biztos hogy terhes vagy
szerintem te is tudod erre a választ :)
A kérdező hozzászólása: Én már teljesen elbizonytalanodtam. Nem vagyok egy nagy tesztelgetõs, de most teljesen "rákattantam" :) Tegnap kellett volna megjönnie, szerda, csüt és ma reggel teszteltem, de még mindig halvány. Most megfogadtam hogy várok hétfõig és ha akkor is halvány, akkor lehet hogy valami baj van?
nekem is alig halvany volt es elmentem dokihoz aki felvilagositott hogy terhes vagyok
Nekem 2013.január 3.án(szülinapom) kellett volna megjönnie, nem jött, aznap délelõtt teszteltem, és a második csík halvány lett :-). 5hónapos fiú anyukája
Igen, kell, hogy erõsödjön majd, hogy hétfõig vársz, az jó ötlet. :) Akkor tesztelj újra.
Nekm majd kèt hètig nem erõsödött, most 23hkm vagyok
A kérdező hozzászólása: Ma reggel tökéletes erõs 2 csík! :) Boldogság!!! :) Nagyon köszönöm a válaszokat!

Ha az ovu teszten mindig látszik valamennyire a második csík az normális?

ebben a hónapban. Utalhat terhességre vagy semmi közük egymáshoz?

Legjobb válasz: Valamennyi LH mindig jelen van a szervezetben. Normális.

Valamennyi LH mindig jelen van a szervezetben. Normális.
azt is hallottam már, hogy a petefészek ciszta is okozhat folyamatosan pozitív ovu tesztet, mivel az lh szint magas! Ezt 3. ciklusnapi hormon-vérvizsgálatból lehet megtudni!
Egy ovuteszt akkor számít pozitívnak, ha ugyan olyan erõs vagy erõsebb mint a kontroll vonal. Szóval ha halvány az normális.

Mit jelent az ha a teszten fehér a második csík?

Legjobb válasz: Vagy nem jó a teszt vagy negatív. Ha idõn túl nézett így ki akkor lehet azt látod, hogy megszáradt, de ilyenkor szokott lenni egy kis bemélyedés is. Szerintem tesztelj egy másikkal is.

Vagy nem jó a teszt vagy negatív. Ha idõn túl nézett így ki akkor lehet azt látod, hogy megszáradt, de ilyenkor szokott lenni egy kis bemélyedés is. Szerintem tesztelj egy másikkal is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!