Találatok a következő kifejezésre: Ha a teszten a második (37 db)

Jelent valamit, ha a teszten a második csík nagyon halvány, szinte alig látszik?

Szerintem korán csináltam és délután, mert azt írta, hogy a nap bármely szakában elvégezhet?.

Legjobb válasz: Szerintem a halvány csik is terhességet jelent. De egy két nap múlva ismételd meg a tesztet és reggel a legjobb. Drukkolok!

Szerintem a halvány csik is terhességet jelent. De egy két nap múlva ismételd meg a tesztet és reggel a legjobb. Drukkolok!
Szia.Gratua.A halvány csík is csík.nyugodtan kérj idöpontot a dokidtól vizsgálatra.
Szia! Én esti vizelettel csináltam mert állítólag az pontosabb.Halványan de pozitív lett. Másnap azért megint csináltam egyet szintén este és az már erõsebb lett. A reggeliben több a HCG hormon, de nappal ugye iszol, pisilsz hígul a vizeleted. Ezért ha este pozitiv akkor biztos baba van. Most 16 hetes vagyok.
Csak azt tudom mondani amit a tobbiek is, gratulalok babas vagy. 10 hetes kismama
SZIA!! UYGANEZ VOLT NÁLAM:) A 2.CSIK HALVÁNY VOLT, MENSI ELÕTT 3NAPPAL CSINÁLTAM:) MEGCSINÁLTAM RÁ 4 NAPRA A 2.-AT ÉS AKKOR ERÕSEBB VOLT!!!!! és mint mondják: a 2.csik ha halvány is de csik!!!!!! hidd el nálam is ugyanez volt:) gratulálok tuti babás vagy:) 5 hetes kismami
jó tanács: igazábol ha segitséget akarsz ebbe a témába, akkor 100%osan itt senki nem tud rajtad segiteni, én megértem azt is ha egy nõ nem megy el orvoshoz mert fél, engem is ugy kellett elrángatni, de akkor már azt az utat ami az orvost megelõzte végig jártam.ha csináltál tesztet, és még nem dobtad ki a betegtájékoztatót, akkor találsz rajta egy telefonszámot, az a szám a teszt gyárnak a magyar képviselete, és ott tudják, hogy annál a bizonyos fajta tesztnél mit jelent a halvány csík.hívd fel õket. segítõkészek nagyon, én csak ezután mentem el a dokihoz. itt mi csak tippelhetünk, és ha azt mondja mondjuk 10 emberbõl 9 hogy tuti terhes vagy, és beleéled magad, elmész a dokihoz aki közli, hogy nincs baba, az hogy fog esni?!szerintem nem jól. telefonálj, és utána menj dokihoz, ha azt mondja a magyar képviselet, hogy negatív a teszt akkor is menj dokihoz, bár ha bátrabb vagy mint én akkor kapásból a dokinál kezdj.
jah...az elõzõhöz még annyit akartam irni hogy nekem is halvány lett és nem voltam terhes.ezért kérdezd meg a gyártó céget.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nagyon reménykedem, hogy igazatok lesz. Ma elvileg meg kellet, hogy jöjjön, de eddig nincs vérzés, viszont görcsöl a hasam. Holnap kiderül.
Szia! A terhességi tesztek, a vizeletben levõ hcg hormon jelenlétét mutatják ki.Ha halvány, az is terhességet jelez, csak még olyan fiatal, hogy alacsony a hcg szint.Ami ugye egyébként is a reggeli elsõ vizeletben a legtöbb, ezért érdemes abból tesztelni.Hacsak, nem szedsz valami olyan gyógyszerkészítményt, ami ezt a hormont tartalmazza, akkor mindenképpen terhességet jelez a teszt.

Ha véletlenül több ideig hagyom a tesztet a vizeletben, és megjelenik a második csík is, akkor az szellemcsík vagy eláztattam a tesztet?

Legjobb válasz: Ha a leírásban foglaltaktól eltérõ módon használod, akkor megjelenhet a második csík is tévesen. (Tovább tartod benne, vagy késõbb nézed meg)

Ha a leírásban foglaltaktól eltérõ módon használod, akkor megjelenhet a második csík is tévesen. (Tovább tartod benne, vagy késõbb nézed meg)
Bocs, de szerintem félreértetted! Nem az a problémája, hogy idõn túl jelent meg valamelyik csík, hanem hogy 15 mp-cel tovább volt a teszt a vizeletben! A csíkok idõben jelentek meg!
Nézd meg a leírást. Ha a kontrollcsík csak késõbb jelent meg, mint ahány másodperc a teszthasználatra elõ van írva benne, akkor hibás vagy régi a teszt. Egy jó tesztnél a kontrollcsík szerintem azonnal megjelenik (legalábbis amit én használtam annál mindig így volt, bár nem próbáltam sok félét...) elsõ
Ááá, nem rontottad el, az nagyon kevés! Pozitív lesz az! :) ))
Ez kb hány másodperc volt?
Az attól függ! Mennyivel tovább hagytad benne?
A kérdező hozzászólása: a 2.csík azóta is ott van, csak halvány.
A kérdező hozzászólása: max.15.Elrontottam?:-(
A kérdező hozzászólása: hát mire megvártam, hogy látszódjon a kontollcsík utána kivettem.
A kérdező hozzászólása: Most olvasom:-)Mégiscsak jól csináltam, babás vagyok!:-):-)köszi a segítséget!:-)azért még holnap reggel csinálok még1et, a biztonság kedvéért:-)
Grat! :) ))
Gratulálok! :o)

Egy hét késés után reménykedhetem, ha a nemvárt utáni második napon a tesztem negativ?

nem merek már tesztelni féllek a csalódástól.Pár hónapja próbálkozunk.van már egy 3éves kisfiunk aki elsöre megfogant,a másiknál nincs sajnos ilyen szerencsénk!dokihoz csak jövö csütörtökön mehetek,akkora adott termint.a méhemnél szurkálló telt érzésem van!nagyon sokat eszek mostanába,de más tünetem nincs!sajnos a ciklusom nem rendszeres kb.32 napos,most vagyoka 39.napon!reménykedhetem?köszi elöreis.

Legjobb válasz: Én nem bírnám és csinálnék egy másik tesztet is!Különben meg miért ne lehetne babó a dologban?Esetleg késõbb volt pé-d és így csak késõbb mutatja ki a teszt is!Nem? Drukkolok!!

Én nem bírnám és csinálnék egy másik tesztet is!Különben meg miért ne lehetne babó a dologban?Esetleg késõbb volt pé-d és így csak késõbb mutatja ki a teszt is!Nem? Drukkolok!!
Holnap reggel nyugodtan nekiugorhatsz egy tesztnek! A mensi elmaradása utáni 2. napon teszteltem én is és negatív lett, 3 nap múlva (az 5. napon) újra teszteltem mert még mindig nem jött meg és bizony halványan, de ott volt a 2. csík! Beszámolót kérünk ám, mert a tüneted alapján is ott a baba!
A doki elõtti napokban ellõhetsz egy tesztet, hosszabb ciklusnál bõven megeshet, hogy késõbb lesz pozitív.
El is várjuk! :-) De ha nega, ne kenõdj el, mert amíg nincs mensi, van remény! De én ezt nagyon pozinak érzem! :-)
Annyira nagyon örülök! Én két napja teszteltem pozitívat megint, jön a 3. baba! :) Neked is boldog babavárást! 2. válaszoló
Gratulálok!!! Ezek a tesztek... 19. nap késésnél... no comment :)
Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: sziasztok ma teszteltem POZITíVAT!!!!!!a nemvárt utánni 19.napon!!!!!mégis sikerült a babuci!!!!!annyira örülünk!!!!!
A kérdező hozzászólása: sziasztok ma teszteltem sajnos negatív!jövö héten irány a doki és a kezekés és akkor majd sikerül!új hónap új esély!köszi mindenkinek
A kérdező hozzászólása: holnap reggel fogok mert ma csak délután tudtam tesztet venni, és reggeli vizeletböl szeretné csinálni, aza tuti!köszi hogy gondoltál rám!holnap irok, de olyan érzésem van hogy nega.lesz bár nemígy volna!ha nega.akkor kezdöthet a kezelés, mert akkor biztos hormon zavarom van.Egy éve hadtam abba a fogamzásgátlót azóta aknés az arcom(azelöt soha nemvolt!és a ciklusom sem mondható jónak!szoríts!
Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: annyira aranyosak vagytok!rászedtetek holnap megcsinállom a tesztet!igérem beszámolok!puszi mindenkinek
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a biztatást!annyira vágyunk már a második babóra!már 1éve nemszedek fogamzásgátlót sajnos azóta a ciklusom tréfálkozik velem, ezért féllek a csalódástól!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek nagyon aranyossak vagytok!jövö héten szerdán megyek ultrahagra akkor leszek 6hetes mivel kiderült hogy a nemvárt után kb. 1héttel költözött be a pocaklakónk, nemgondoltam volna soha, hogy ilyen megtörténhet amikor már neis számítottunk rá hogy összejöhet!minden leendö anyucinak egésséges babucit kívánok!!!!!

Szerintetek ha az ovulációs teszten a második csík halványabb, de színes, és szemmel látható, akkor az pozitív vagy negatív? Még nem sikerült ugyanolyan erős csíkot produkálnom, mint az első.

Legjobb válasz: Nálam csak akkor pozitív, ha egyforma, vagy a tesztcsík erõsebb. Mióta tesztelsz? Csak mert van, akinél az már pozitív, ki kell tapasztalni.

Nálam csak akkor pozitív, ha egyforma, vagy a tesztcsík erõsebb. Mióta tesztelsz? Csak mert van, akinél az már pozitív, ki kell tapasztalni.
Én úgy tudom, hogy az ovu teszt akkor pozitív, ha a második csík ugyanolyan erõs, vagy még erõsebb mint a kontroll csík. Javítsatok ki ha rosszul tudom. :)
szerintem az pozitiv, de ezt úgy tudod összehasonlitani, ha megnézed az elõtte lévõ napit.ha az még erõsebb, akkor lehet akkor volt peteérésed, s a köv napi még halványabb lesz, tehát munkára fel.....
Utolsó, jól tudod, de a tájékoztatójában is benne van!
Én is használom az ovu tesztet, és nekem sem volt még sötétebb, max talán egyforma. 5 napig teszteltem és igy tudtam , hogy mikor lehetett az ovum.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Ha az LH teszten a második vonal halványan jelenik meg, az mit jelent?

Er?sségét tekintve kb. fele annyira látszik mint a kontroll csík.

Legjobb válasz: azt jelenti terhes!!!! ha két nap múlva ismételed akkor már jól fog látszani, mert most kezdett el növekedni a HCG szinted.

azt jelenti terhes!!!! ha két nap múlva ismételed akkor már jól fog látszani, mert most kezdett el növekedni a HCG szinted.
Bocs az 1 válaszoló vagyok, kicsit benéztem a kérdést. Lh: ha a teszt ilyen az kezdõdõ pozitív én most 10 hetes vagyok, dde amikor ez volt márciusban én mindennap együtt voltam a párommal kb 5 napig, de az lh csúcsod kb 2 nap múlva lesz. szerintem mindennap aza tuti. az egészséges spermium megvárja a petesejtet!!
Nem értek egyet az elõzõ válaszolóval. Én eddig minden LH teszten azt olvastam, hogy ha a teszt csík nem látszik, vagy halványabb, mint a kontroll csík, akkor az negatívat jelent. Az a pozití, vagyis onnantól számítva 12-48 órán belül következik be a peteérés, ha a teszt csík legalább olyan erõs, mint a kontroll, vagy még erõsebb. Ha úgy lenne, hogy ez már pozitív, akkor nekem már 10 napja pé-em van, ugyanis a 2. csík nekem is halvány. Azért sok sikert nektek, ne add fel!!!
A 3. válaszoló mondja helyesen! Ez még negatív eredmény, tesztelj tovább!
A halvány csík is csík. Tehát terhes vagy! Gratula! :)

Mit jelent az ha a teszten fehér a második csík?

Legjobb válasz: Vagy nem jó a teszt vagy negatív. Ha idõn túl nézett így ki akkor lehet azt látod, hogy megszáradt, de ilyenkor szokott lenni egy kis bemélyedés is. Szerintem tesztelj egy másikkal is.

Vagy nem jó a teszt vagy negatív. Ha idõn túl nézett így ki akkor lehet azt látod, hogy megszáradt, de ilyenkor szokott lenni egy kis bemélyedés is. Szerintem tesztelj egy másikkal is.

Ha lemegy a hőmérsékletem de nem jön meg a menszeszem a második alacsony hőmérsékletű napon sem, akkor lehet hogy méhen kívüli terhességem van? Tesztet még nem csináltam.

Vezetem a h?met, egyértelmú bifázisaim szoktak lenni a ciklusokban. Csupán az utóbbi pár hónapban hagytam ki a méricskélést, de ebben a hónapban újrakezdtem. Most leesett a h?m, meg kéne jönnie.

Legjobb válasz: Ha leesett a hõd akkor a teszt szinte felesleges. Én úgy tudom, hogy a méhen kívüli terhességnél is ugyanúgy fenn kell maradnia hõdnek. Várj még 2 napot, ha nem jön meg én elmennék dokihoz.

Ha leesett a hõd akkor a teszt szinte felesleges. Én úgy tudom, hogy a méhen kívüli terhességnél is ugyanúgy fenn kell maradnia hõdnek. Várj még 2 napot, ha nem jön meg én elmennék dokihoz.
A kérdező hozzászólása: köszi. igazad van. csak már rögtön ugrok minden jelre....

LH tesztet szeretnék használni jósként. Ha megjelent halványan a második csík, az már a hcg-t jelez vagy még lh-t?

Most vagyok a 23. napomon, pém a 14. napon volt, 28 naposak a ciklusaim. Tudom, hogy naponként az er?södést kell néznem reggeli vizeletb?l, csak ezen kicsit elgondolkodtam.

Legjobb válasz: Szerintem nem érdemes jósként használni. Nagyon megoszlanak a vélemények. Nem minden esetben mutatja ki a hcg-t.

Szerintem nem érdemes jósként használni. Nagyon megoszlanak a vélemények. Nem minden esetben mutatja ki a hcg-t.
A kérdező hozzászólása: Nem sürgetni akarom az idõt, már második baba lenne, csak egészséges kíváncsiság hajt egy picit. Fél éve próbálkozunk, még soha nem használtam ovu tesztet jósként, gondoltam kipróbálom. Jól bírom még a sikertelen hónapokat, persze könnyen, mert van már egy édes fiam.
http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Itt minden kérdésedre megtalálod a választ :)
Aztn kell nézned, hogy napról napra erõsödik e a második csík! Nekem igazolta a babámat 3 nappal a nem vár elõtt. A HCG csak a nem várt napján lett pozitív! Szorítok!
Nekem erõsödött aztán a napján rendesen megjött. Azt mondják, hogy korai szakaszban sok "terhesség" végzõdik észrevétlenül, menzesz formájában. Én akkor teszteltem pozitívat amikor nemhigy elõre nem tesztelgettem, de még azt is elfeledtem, hogy meg kellett volna jönnie. Tudatosan jutottam el idáig, mert saját magamat is untam már, hogy peteéréstõl terhességi tesztig, onnan pedig lh tesztig, törpemikroszkópon keresztül éltem. De persze lehet, mindenkinek végig kell ezt csinálnia, hogy aztán rájöjjön nem szabad sürgetni az idõt, pláne nem egy kis életet. Õ DÖNTI EL MIKOR JÖN, MI PEDIG MINDENT MEGTEHETÜNK, HOGY KÉSZEN ÁLLJUNK A FOGADÁSÁRA:) Sok sikert!

Ma csináltam egy 10es hcg tesztet. Egy hete késik a nemvárt. A teszten volt egy második fénylő csik de nem rózsaszin hanem csak ha a fény felé forditom akkor látszik. Lehetek babás?

A h?m elég magassan van és sokat kell innom.

Legjobb válasz: Az hogy 1 hete késik a nem várt igy lehet arra alapozni hogy babát vársz. A hõ is jelentheti.Két nap múlva csinálj reggeli vizeletbõl egy tesztet az már biztosabb. Nekem az elsõ tesztem nagyon halvány csíkot mutatott szinte nem is látszott de rá két napra határozott két csík jelent meg.:)

Az hogy 1 hete késik a nem várt igy lehet arra alapozni hogy babát vársz. A hõ is jelentheti.Két nap múlva csinálj reggeli vizeletbõl egy tesztet az már biztosabb. Nekem az elsõ tesztem nagyon halvány csíkot mutatott szinte nem is látszott de rá két napra határozott két csík jelent meg.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Amugy nincs semmi folyásom száraz vagyok.nekem szokott lenni és most semmi nincsen.
A kérdező hozzászólása: Ja és a fogam is elág sokat fájdogál de nemrég voltam fogdokinál és mondta hogy nix lyukas fogam.
Szia! A barátnõmnek is így volt és a harmadik teszt mutatta ki bizonyosan a terhességet az elsõ kettõ nagyon halvány volt. Amikor biztosan kimutatta már 4 hetes volt, késõbb kiderült, hogy kevés terhességi hormont termelt a szervezete. Kapott valami gyógyszert és már lassan félidõs kismama. Drukkolok!
Ez sajna negatív, mert amit láttál az a helye. Egy 10-es tesztnek azért már mutatnia kéne a babát 1 hetes késésnél. Pár nap múlva tesztelj újra, ha az is negatív akkor keresd fel a dokid. A hõd alapján és a késés miatt lehetne azt mondani hogy terhes vagy. Talán késõbb volt peteérés? Pár nap és kiderül, de legkésõbb a jövöhét elején menj dokihoz õ vérvételbõl tutira megmondja hogy van-e baba.
Ez mindkettõ lehet jel. A folyás Nekem is eltûnt, még nem is tudtam, hogy terhes vagyok. A fogsajgás meg jelenthet kálcium elvonást. Remélem két csíkos leszel.

Miért nem jön meg a mensim már második hónapja, ha a tesztek negatívok?

2007.08.28-09-04- ig tartott az utolso mensim.Azota csináltam tesztet és negativ lett, és azóta meg sem jött.

Legjobb válasz: szia! nekem két tesztem is negatív volt, 8 hetesen mentem orvoshoz az a tesztem lett pozitív. már majdnem elkeseredtem a negatív tesztektõl ,nagy öröm volt a harmadik teszt. menj orvoshoz sok sikert

szia! nekem két tesztem is negatív volt, 8 hetesen mentem orvoshoz az a tesztem lett pozitív. már majdnem elkeseredtem a negatív tesztektõl , nagy öröm volt a harmadik teszt. menj orvoshoz sok sikert

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!