Találatok a következő kifejezésre: Ha a teszten a 2. csík (31 db)

Terhes lehetek-e, ha a teszten a 2. csík halvány volt, de mikor elmentem az orvoshoz ő nem talált az ultrahangon semmit?

Igazság szerint 3hete voltam együtt a barátommal,de nem szeretnénk babát mert még fiatalok vagyunk.Védekeztünk de lehet,hogy valami nem volt rendben 4napja késik a mensim és holnap megyek kon trollra mert tegnap még semmi jele nem volt a terhességnek.

Legjobb válasz: Lehetsz. 3 héttel a fogantatás után (akkor 5 hetes terhesnek számítasz) még nálam sem látott semmit az orvos az ultrahangon, aztán 1 hétre rá már igen. Ha van második csík, akkor valószínûleg baba van. Csináltál azóta újabb tesztet? Ha ugyanolyat csinálsz, és terhes vagy, akkor elvileg 2 naponta láthatóan erõsödnie kell a csíknak. Ha nem erõsebb, vagy halványabb mint volt, akkor valószínûleg csak elkezdõdött valami de nem tudott beágyazódni, ilyen esetem is volt már.

Lehetsz. 3 héttel a fogantatás után (akkor 5 hetes terhesnek számítasz) még nálam sem látott semmit az orvos az ultrahangon, aztán 1 hétre rá már igen. Ha van második csík, akkor valószínûleg baba van. Csináltál azóta újabb tesztet? Ha ugyanolyat csinálsz, és terhes vagy, akkor elvileg 2 naponta láthatóan erõsödnie kell a csíknak. Ha nem erõsebb, vagy halványabb mint volt, akkor valószínûleg csak elkezdõdött valami de nem tudott beágyazódni, ilyen esetem is volt már.
A kérdező hozzászólása: Kedves elõzõ válaszoló! Mint kiderült pocaklakó van a dologban, de azt kell mondjam sajnos... Jövõ héten lesz a megszakítás már ma lett volna csak közben megbetegedtem.Ez a döntés valószinüleg megváltoztatta az életem minden szemszögbõl a felelõtlenségtõl kezdve még sorolhatnám, de ahogy a mondás is megerõsíti-mindig a saját hibáiból tanul az ember. De köszönöm az aggódást és az érdeklõdõ szavakat:) Sok sikert mindenkinek az életben. Sziasztok
2-es vagyok! Sokat gondoltam ám rád, szóval akkor még mindig függõben vagy! Majd írj, hogy mi lett az eredmény! Kiváncsiak vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Hát nem látott még semmit az orvos...kaptam valami gyógyszert ami állítólag segíthet hogy ne tapadjon meg, de nem 100%, szerda körül meg kéne jönnie azt mondta az orvos, ha nem akkor kontroll 2án.
Kedves Kérdezõ mi van veled? Látott valamit az orvosod? Bár szerintem még nem nagyon mert még ha terhes is vagy akkor is még nagyon picike lehet. Talán egy vérvétel hitelesebb lenne.
Kedden teszteltem halvány pozitívat, pénteken az orvos nem látott terhességet. Egy hét múlva ott "vigyorgott" az ultrahangon az azóta 1 éves kisfiam. Nekem akkor azt mondta a dokim, hogy a tesztek elõbb mutatják a terhességet, mint ahogy õk látják az UH-n.
A kérdező hozzászólása: Persze megírom:) Nem szeretnék ártani a picinek ha mégis ugy alakul, hogy lesz, ugyhogy nagyon remélem, hogy csak vaklárma az egész...
Persze, lehetsz terhes. Anno én pont azon a napon csináltam meg az elsõ terhességi tesztet(nekem is nagyon halvány két csík volt), amikor meg kellett volna jönnie, du. el is mentem a dokihoz, de még semmit nem látott.
2-es vagyok! Azért ha nem megeröltetõ, és lesz idõd, megírod kedves Kérdezõ, hogy hogyan alakult a sorsod? Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretnéd.Gondolok rád holnap!
Lehetsz terhes. Még nagyon korai, ezért nem is látni még semmit. Holnap sem biztos, hogy látni lehet majd. 1-2 hét szerintem, mire majd valóban ki tudja mondani a doki a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszokat, de nem nyugodtam meg.Megmondom õszintén, hogy remélem hogy csak késik és a temszt tévedett. Nem csináltam másik tesztet remélem hogy holnap az orvos tud majd valami biztatòt mondani.
Nekem is nagyon halvány vot a 2. csík. Ennek eredményeképpen állandóan tesztelgettem. Amikor elmentem az orvoshoz, akkor egy doboznyi, tesztcsikot kiboratottam az asztalára. Megnézte, mindet, kb. vagy 15-öt. Talán egyet talált benne, amire azt mondta, hogy nagy jóindulattal talán esetleg egy db. ami pozitív lehet, de azt mondta, hogy menjünk át az ultrahangra. Ott volt a monitoron a babám, szívhanggal. Ekkor voltam már 8 hetes. :-P Szóval, nemtudom, hogy ez most lehangol-e de nekem ez volt a tapasztalatom, és úgy, hogy szerintem a létezõ, és kapható legkülönbözõbb márkájú teszteket kipróbáltam.
2-es vagyok!Ó Istenem! Sajnálom nagyon, de ha nem tudjátok vállalni...!Nem tudok mit mondani, nem kerültem hál Istennek ilyen helyzetbe, hogy az elvetetés mellett kellett volna hogy döntsek! Mostani fejjel, hogy már gyerekem van, azt mondom, hogy soha nem lennék rá képes, de arra is emlékszem, hogy amikor nagyon fiatal voltam, és felmerült a gyanúja, hogy babám lehet a felelõtlenségem miatt, csak egy dolog lebegett az éretlenségem miatt a fejemben, hogy ha mégis, akkor el kell vetetni!Csak magammal törõdtem, hogy a hibámat hogyan hozhatom helyre, és hogy tartsam titokban. :-( Persze a szüleim nem hagyták volna vszínû ha kiderül, de végül csak vaklárma volt, nem volt baba szerencsére, de tanultam belõle.Nálad következménye lett, és ennek sajnos egy egész életen át viseled a lelkedben a nyomát. De fel a fejjel! Tanulj belõle, és vigyázz magadra! Jó egészséget kívánok Neked!
igen, az pozitív
igen, de kérdés hogy a mensid elmaradt-e már?
igen az pozitív, nekem is 3 tesztem volt halvány, még meg sem vártam a köv. havit. teszteltem is.

Mit jeleny ha a teszten a control csik jojott rendesen de a tesztcsik ahol lenni kell ott is kijott a csik de a ket szele halvany rozsaszin es maga a teszt vastasgsagra 2-szer akkora mint a control csik?

szoval hogy fogalmazzak jobban a teszcsik kozebe nagyon halvany de a ket szele a tesztnek az meg rozsaszin de csak 1 fokkal erosebb mint a csik kozepe es bazi vastag m,ondom 2-szer akkora mint a kontrol csik,a tegnap ugyan ilyannel teszteltem de ott nem jelent meg a tesztcsiknak a szelei csak egy halvany vonal volt es ugyanolyan vastagsagu volt mint a control csik? mi ez akkor?

Legjobb válasz: Nem elázott? Akkor lehet ilyen.

Nem elázott? Akkor lehet ilyen.
A kérdező hozzászólása: nem azott el
tegyél fel képet, akkor tudunk véleményt mondani
kép??
Komolyan mondom, ebbõl egy büdös szót sem értek...


Ha tegnap halvány éppen hogy látható volt a tesztemen a 2. csík akkor rá 3 napra mennyivel lesz erősebb? Már jól látható lesz?

Legjobb válasz: Valószínüleg igen sokkal jobban látható lesz:) Én szerdán teszteltem éphogy láthatót és minden nap csináltam reggel egy másikat és mára olyan erõs mint a control csík:) Gratulálok a babához! Boldog Ünnepeket Kívánok!

Valószínüleg igen sokkal jobban látható lesz:) Én szerdán teszteltem éphogy láthatót és minden nap csináltam reggel egy másikat és mára olyan erõs mint a control csík:) Gratulálok a babához! Boldog Ünnepeket Kívánok!
Szia! Nekem két nap is elég volt, és egy érzékenyebb teszt, hogy teljes mértékben megbizonyosodjak róla, hogy az elõzõ halvány csík már biztos, hogy pozitív! Nyugodtan tesztelj holnap! Én qupido-t használtam másodszorra. Gratulálok a Babátokhoz! :) Boldog Karácsonyt!
Csatlakozom a elõttem szólókhoz: én is kétszer teszteltem, egyszer napközben, elég halványat, majd két nap múlva reggel, határozottan erõset és azonnal megjelenõt. Sok boldogságot és kellemes ünnepeket :) 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, akkor reggel tesztelek újra! Remélem hogy baba lesz!
igen...ha negatívra vált akkor szabadult ki a pete..de attól csak szorgalmasan legyetek együtt!!

Ha a terhessgi teszten 2 csik van, de az egyik halvany, az mit jelent?

Legjobb válasz: azt hogy gratulálok, anya vagy :D

azt hogy gratulálok, anya vagy :D
Ha nem jelenik meg azonnal a két csík a teszten csak néhány perc múlva (akár 10-15 perc is eltelhet!) vagy csak nagyon halovány, attól még terhes vagy. Tévesen pozitív eredmény nincs.
gratulálok!
Nem számít, hogy halvány, a lényeg, hogy két csík van. Néhány 10 perc múlva erõsödhet a színe. Késõbb "kitölthetsz" egy másik tesztet is.
Gratulálunk, anya lett!
mi lesz a kicsi neve? :)
Gazsi...
Most feszülsz gondolom.
Ki a szerencsés apa?:D

Mit jelent az, ha az ovu-tesztemen a 2. csík már 4napja ugyanolyan erősségű (pé környékén). Se nem halványodik, se nem erősödik. Ez normális?

Legjobb válasz: Nemrég én is feltettem ezt a kérdést, ugyanez volt nálam is. Kizártnak tartottam, hogy ilyen sokáig legyen peteérésem. Elmentem dokihoz, kiderült, hogy cisztám van. Talán neked nem állapítanak meg semmi ilyet, de menj el dokihoz szerintem, nézzen meg UH-n.

Nemrég én is feltettem ezt a kérdést, ugyanez volt nálam is. Kizártnak tartottam, hogy ilyen sokáig legyen peteérésem. Elmentem dokihoz, kiderült, hogy cisztám van. Talán neked nem állapítanak meg semmi ilyet, de menj el dokihoz szerintem, nézzen meg UH-n.
A kérdező hozzászólása: A 2.csík halványabb, mint a tesztcsík, tehát a tájékoztató szerint negatív.
Ja, akkor lehet, hogy késõbb lesz peteérésed, nem félidõben. Akkor tesztelj még pár napon keresztül!
A kérdező hozzászólása: Az is elõfordulhat esetleg, hogy már volt pé?

MI van akkor, ha az ovuláció teszten a 2. csík ott van, de halvány? (a ciklus 10. napján)

Legjobb válasz: Ha a tesztcsík halványabb, mint a kontroll, akkor az negatív.

Ha a tesztcsík halványabb, mint a kontroll, akkor az negatív.
Akkor semmi nincs, nem érted még el az LH csúcsot. Az ovuteszt csak akkor pozitív, ha a tesztcsík legalább ugyanolyan erõs mint a kontrollcsík.
Tesztelj tovább, és amikor ugyanolyan erõs lesz, mint a kontroll csík, akkor kapd el apát! :)

Gondot jelez, ha nem erősödik a 2. csík a teszten?

Egy hete késik. 3 különböz? tesztet is csináltam, de a csíkom nem er?södik (talán minimálisan) de láthatóan pozitív (nem kell forgatni, rózsaszín)

Legjobb válasz: Nem hiszem...sz.r a teszt.

Nem hiszem...sz.r a teszt.
nagyon gratula!!! :D MOst akkor felköthetitek a gatyót!!! :)
Na örülök, hogy örülsz. A nagy izgalomnak még a végén ikrek lesznek az eredménye? Gratula!
Én is kérek egy kis vigasztalást :-) Hátha nekem is összejön... Én is 12-re vártam, ma teszteletem gabriellel és negatív lett. Nem akarom elhinni, mert tüneteim viszont vannak. Mennyi az esélye annak, hogy hibás volt a teszt?
Nekem volt ilyen és sajnos azt kell mondjam, a one step teszt nagyon megbízható! Nem hazudik... Ez az én tapasztalatom. :( Sajnos nekem sem erõsödött, majd elment.:(( Kívánom, hogy ne kellejen ilyen szörnyûséget átélned! Javaslom minél elõbb menj orvoshoz, hátha tudnak segíteni!!!
Elsõ vagyok. Nálam az X-Epil akkor is negatív volt mikor már 2 db Lily Erõs + volt.
Gratula a babához! Nálam nem nagyon tudom, hogy mi lehet:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy írtatok! 12.-e óta minden reggel csinálok egy teszvesz-es One Step tesztet. Az 10-es erõsségû. Ezeken felül csináltam még egy X-epil-t és egy Corax-ot is. Azt hittem a teszveszes olcsó teszt mutat hamis pozitív eredményt, de 3 féle teszt már csak nem téved, ugye? Kedves utolsó válaszoló! Nagyon köszönöm, a nyugtaó szavakat! Kicsit jobbat érzem magam tõlük! Remélem, hogy nem lesz baj! :(
Próbálj meg nem izgulni, mert azzal csak árthatsz! Persze könnyen mondom, mikor terhes voltam, az elején én is minden nap legszívesebben csináltam volna egy tesztet (végül 3nál megálltam), majd pedig legszívesebben beszereztem volna egy UH készüléket, hogy mindennap megnézhessem, hogy él-e... Fõleg míg nem éreztem a mozgásokat! Azt hogy erõsödött-e a csík, azt nem tudom, nem is figyeltem, nem is tudtam, hogy kéne figyelni... De az biztos, hogy ugyanolyan teszttel csináld, csak abból láthatod, hogy erõsödik-e.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem bírtuk ki és elmentünk egy 4d rendelõbe, ahol csináltak egy hüvelyi uh-t. Nagyobb a terhesség, mint mi gondoltuk és kettõ petezsákot láttak!!!! :) Az, hogy a teszten a csík nem erõsödött: azt mondta az uh-s, hogy arra nem szabad alapozni! Csík az csík! :) :) :) :) :) :) És arra sem szabad adni, hogy másoknál, hogyan zajlott, mert minden nõ más, így minden terhesség is! A hcg termelés sem mindenkinél úgy zajlik ahogy az a ngykönyvben meg van írva.
Dupla öröm :) ))))) Gratula! (Nekem sem erõsödött a csík. Én most jöttem UH-ról. 13mm-es csöppség jó szívmûködéssel :) )
Még korai lenne ahhoz, hogy bajt kiáltsunk ki! Minden rendben. Van, akinek még ilyenkor is negatív a tesztje, úgyhogy ne izgulj! :) ) Gratula a kisbabához!
Ugyanolyan tesztet csinálj 2 nap különbséggel. Az mutatja meg valójában, hogy tényleg erõsödik-e a csík. Ha nem, akkor lehet, hogy baj van, nem tud rendesen beágyazódni a petesejt.
Nekem sem erõsödött..és spontán vetélés lett a vége, de te se választhattál volna rosszabb tesztet az x-epiltõl és a coraxtól..végy szépen egy 10-es qupidót és ha az szép erõs akkor megnyugodhatsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!