Találatok a következő kifejezésre: Ha a teszt pozitiv (215 db)

Ha a teszt pozitív biztos terhes vagyok?

A nemvárt el?tt 2 nappal teszteltem és pozitív lett. Úgy voltam vele lehet csal a teszt mert álltalában csak a nemvárt után mutat valamit. Másnap is teszteltem szintén pozitív. Tegnap kellett volna megjönnie de nem jött és nem is érzem úgy mint ha akarna és a reggeli tesztem szintén pozitív. Tudni kell hogy 3 napja hagytam abba egy antibiotikumos kezelést amit papírja szerint terhesség alatt is szedhet? és a tesztet nem befolyásolja. A kérdésem hogy a ciszta vagy ez az antibikotikum miatt is lehet pozitív a tesztem? Vagy akkor babám lesz??:):) Örülnék a babának de már olvastam sok olyat hogy a gyógyszert?l álpozitív is lehet.

Legjobb válasz: Egy pozitív teszt nagy valószínûséggel terhességet jelent, de biztosnak csak akkor tekinthetõ ha az orvos is megállapította.

Egy pozitív teszt nagy valószínûséggel terhességet jelent, de biztosnak csak akkor tekinthetõ ha az orvos is megállapította.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm:) Remélem minden rendben lesz. Izgalmas ez a 9 hónap:)
Gratulálok, örülök nektek. Üdvözlünk a kismamák világában!! Sok sikert és boldog babavárást!
Gratulálok Kismama:) Addig örülj míg nincsenek tüneteid, én nagyon megjártam, nekem aztán volt minden, még korházba is voltam a sok rosszullét miatt. Amúgy nem is mindenki van rosszul terhesség elején, lehet te se leszel rosszullétes.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. A dokim megerõsítette hogy 6 hetes terhes vagyok:) :) Nagyon örülünk. Még 3mm ezért szinte semmit nem lehetett látni de 9 hetesen újra kell mennem. Még tünetem mindig nincs csak a mellem nõtt meg 70A-ról 75B-re. Nagyon gyorsan nõ már a 75B-s kezd szorítani. Amit látni lehetett ott minden rendben:) :) :) :)
9 hetes terhes vagyok, és SEMMI jele nem volt, csak kb 2 hete a melleim iszonyat gyorsan elkezdtek nõni, keményedni. Se hányinger, se semmi ilyesmi! 10-e van, mi volt a dokinál?
A kérdező hozzászólása: Oké:) 10-én jelentkezem az eredménnyel.
Nem mindenkinek vannak tünetei, de az is lehet hogy csak késõbb lesz. Szerintem ez baba lesz! :-) Majd írd meg mi volt az orvosnál.
A kérdező hozzászólása: Szia Tegnap csináltam tesztet és nagyon erõs lett a csík:) Nem is kellett rá várni azonnal kimutatta az erõs 2 csíkot. Viszont semmi tünetem nincs. Nem fáj semmim nincs émelygés, de nem jött meg:) 10-ére van idõpontom a dokihoz. Már nagyon várom és remélem csak jóhírt mond.
Na mizu?
Ha pár nap múlva megismétled, 2-3 nap, elvileg erõsödnie kéne.
A kérdező hozzászólása: Azért kételkedem mert már 2 napja késik és a teszt csak halvány pozitív. Mikortól kellene erõsödnie?
Szia. Ne aggodj, szerintem biztos hogy terhes vagy. En a nemvart elott ket nappal teszteltem, pozitiv lett. Nem is jott meg. Celszeru egy het mulva csinalni meg egy tesztet, de ne aggodj az is pozitiv lesz. Gratulalok a babahoz!!! Boldog Babavarast! 13 hkm
Nekem nem voltak fájdalmaim a ciszták miatt, semmi más tünetem nem volt. Nem jött meg és halvány pozi volt a tesztem a ciszta miatt.
A kérdező hozzászólása: Ha a ciszta miatt lenne pozitív tesztem akkor annak más jelei is lennének nem? Semmi fájdalmam nincs és nem is volt eddig. Megjönni is mindig pontosan szokott. Vagy akinek van cisztálya az mit érez vagy mik a panaszok?
Nekem is lett halvány pozi ciszta miatt a teszt.100 % akkor van ha a doki megerõsít benne.De ha lesznek tüneteid pl mellfeszülés, hányinger, hányás stb. akkor inkább baba lesz a dologban mint ciszta. Sok sikert!
Nekem volt olya, h ciszta miatt volt halvány, de tényleg halvány pozi és nem is jött meg. De addig tesztelgettem, h neg lett 1 héten belül. Ha erös pozik a tesztek, nagy a valószínûsége:) De tényleg akkor kelle elhinni, ha a doki is rámondta! Boldog babavárást!
Szerintem is összejött a baba! :-) Fõleg, hogy nem is jött meg és teszted is pozitív!
Kedves Kérdezö! Mi ujság? Hogy vagytok? Növekedik a babócád?

Ha a teszt pozitív eredményt mutat, akkor biztosan terhes vagyok? Vagy tévedhet?

Nekem pozitiv eredményt mutatott, de remélem az vagyok!Kb. 1 honapja probálkozunk a párommal!!

Legjobb válasz: Elég megbizhatóak a tesztek amikor pozitivat mutatnak. Ha nem menstruálsz, érzel mellfeszülést és a teszted pozitiv akkor valószínüleg az vagy. Én kétszer csináltam meg a tesztet (pozitív lett) egymást követõ 2 napban és utána mentem el orvoshoz aki a vérvételbõl ugyanúgy megállapította, hogy babánk lesz. szorítok!!!!

Elég megbizhatóak a tesztek amikor pozitivat mutatnak. Ha nem menstruálsz, érzel mellfeszülést és a teszted pozitiv akkor valószínüleg az vagy. Én kétszer csináltam meg a tesztet (pozitív lett) egymást követõ 2 napban és utána mentem el orvoshoz aki a vérvételbõl ugyanúgy megállapította, hogy babánk lesz. szorítok!!!!
Állítólag a negatív teszt nem mindig tuti, viszont a pozitív szinte mindig jót mutat! Úgyhogy szerintem örülhesz! :) Gratulálok! Szerintem csinálj még egy tesztet, és ha az is pozitív akkor tuti örülhetsz.
Szia! Elõször is gratulálok, mivel a hcg hormon a vizeletbe, csak terhesség alatt jelentkezik, ugyhogy a teszt nem téved.Csinálj egy ellenõrzõ tesztet, majd keress fel egy nõgyógyászt, aki kimondja a végsõ szót, hogy az vagy.Sok sikert!

Ha a teszt pozitív volt, de rá két napra negatív, és megjött, akkor még reménykedhetek, hogy babás vagyok:?

nem rég irtam 2 hete hogy csináltam a tesztet és kimutatta a 2 csikot..rá két napra meg ismételtem de negativ lett és megjött...de 5 nap helyett 3 nap volt és fele barnázás fele vér..de nem volt vészes..viszont amikor elmult csináltam megint tesztet az is kimutatta a 2 csikot csak hogy egy perc mulva eltünt.elmentem dokihoz aki csinált tesztet délután 5-kor..negativ lett.de miután megvizsgált mondta hogy még is cska csináljak egy tesztet 2 hét mulva és menjek vissza..vagyis valamit érzett de nem mondott semmit.reggelente nincs étvágyam ,és fehér folyásom van ami ezelött sosem volt..hol több hol kevesebb.a cicim néha nyilal.szerintetek?még van egy hét a doki idöpontja szerint.addig várok..irjatok...

Legjobb válasz: Én tuti, hogy még csinálnék tesztet, sõt lehet, hogy többet is, más-más márkából! Azt gondolom, hogy ha már 1x volt ott 2csík, akkor babás vagy, de lehet, hogy egy másik dokihoz is érdemesebb lenne elmenned! Szorítok! :))))))

Én tuti, hogy még csinálnék tesztet, sõt lehet, hogy többet is, más-más márkából! Azt gondolom, hogy ha már 1x volt ott 2csík, akkor babás vagy, de lehet, hogy egy másik dokihoz is érdemesebb lenne elmenned! Szorítok! :) )))))
En kb. masfel eve jartam igy. Kesett egy hetet, teszt, pozitiv, remulet. Masnap, hogy biztos legyen megegy teszt, negativ, vegyes gondolatok. Meg aznap este menstruacio, fajosan, nagyon sotet szinu "mas allagu", csalodottsag. Megfogantam, de nem volt eletkepes es termeszetes uton tavozott. Lehet veled is ez tortent. De a termeszet az maga a csoda. Soha nem lehet tudni. Kivanok neked egeszseges eros kisbabat ha nem most, akkor legkozoelebb. En ugy vagyok vele megha most nem is sikerult, de ez mar fel siker volt!
Szoritok En is neked, h babas legyel. Viszont azt en is ugy csinalnam ahogy a legelso valaszado irta, tobb fajta /marka/ tesztet csinalnek. 10 hetes kismama
Remélem terhes vagy!!!! Szorítok neked!!!! Mi 8 hónapja próbáljuk!! Nekem sajnos ritkán van itthon a férjem mert külföldön dolgozik (2 hetente 2napig van itthon)! Nehéz igy összehozni egy pocaklakot! Mikor fog igy sikerülni???? Nem tudom!!!! Kimaradt a havim már 4 napja, a teszt (-) lett!!!! Ez van! Azt mondták türelem! Könnyû ezt mondani!!!
Szorítok!!!!! Hallottam olyanról, hogy valakinek hosszú ideig nem mutatott semmit a teszt! Szorítok!!!
Két lehetõség van, rajtad áll, vagy vársz dokiig a teszttel, vagy már most irány tesztelni.Én a másodikra szavazok, és nagyon szorítok, hogy pozitiv legyen:-)
A kérdező hozzászólása: amugy imádnám ha babás lennék!!!!!
A kérdező hozzászólása: az hogy gond lenne nem hiszem mert tüzetesen megvizsgált..nem töröm magam hogy babám legyen de ha jön akkor jön..csak jo lenne tudni hogy mi van.azt olvastam hogy a zavaros vizelet is negativan befolyásolja a terhességet.és nekem aznap jött meg amikor nega lett.aztán hogy elmult lett két csik 1 percre:D elözöleg dec 14 -én volt meg..aztán most 3 napra jan 17-én..még korai lehet., vagy már nem is tudom..a kislányommal 3 honapig menzisztem
Lehet, hogy terhes, vagy , de az is lehet, hogy valami más gubanc van odabent. Ha nagyon szeretnél gyereket, akkor ne gondolj rá, hogy esetleg terhes lehetsz, mert akkor nem szokott összejönni a dolog. Tereld el a figyelmedet errõl a dologról, majd a doki megmondja, hogy mi van veled. Én szoritok neked, hogy babád legyen.
A kérdező hozzászólása: ma csináltam délután egy tesztet..lehet hogy nem elsö vizelet, de nem tudtam tovább várni..ott van egy 2.csik.bár annyira halványan hogy szinte észre sem vehetö..szerintetek?

3 napja késik, mikor teszteljek? Mikor menjek orvoshoz ha a teszt pozitív?

Legjobb válasz: már tesztelhetsz de csak reggel

már tesztelhetsz de csak reggel
Szia! Egyértelmûen pozitiv teszt után én már a hatodik héten mennék dokihoz. Ha eddig nem szedtél magzatvédõ vitamint, akkor érdemes elkezdeni. Nekem a Femibion-t ajánlotta a doki, mert az sok vasat tartalmaz-ebbõl kétféle van, nyílván az elsõ trimeszterest kell kérni. Mindenjót!
ne aggodj a tüdöszürö miatt, a középidö az lehetett a peteérésed, akkor baba még nem volt sehol.... gratulálok nagyon boldog terhességet:)
reggel tesztelj, ha pozitív, úgy elsõ alkalommal 8 hetesen érdemes elmenni.ekkor már van szívhang..és nincs is csodálatosabb érzés annál, mikor hallja az ember dobogni a szívét! a könnyeim kicsordultak, mikor hallottam a manókámét! 8 hós pasi anyukája
második vagyok, mi lett az eredmény? Gratulálhatunk?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Még várok 1 napot, holnap reggel csinálom meg a tesztet.
mit teszteltél?
A kérdező hozzászólása: pozitív lett, csak aggódom mert középidõben tüdõszûrésen voltam, de azt mondta a doki, hogy nem jelent semmit! Remélem minden rendben lesz:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 17.napon voltam szûréseen, akkor már ott volt 1-2 napossan.
Ha túl vagy a menzeszen, ismételd meg a tesztet.
Lehetsz. Van olyan, hogy vkinek terhesség alatt megjön a menzesze. Csinálj még egy tesztet vagy menj el orvoshoz.
A terhességi teszt adhat tévesen negatív, vagy pozitív eredményt. Teszt megismétlése és egy nõgyógyászati vizsgálat ajánlott mindenképp ebben az esetben.
A kérdező hozzászólása: meg ismételtem a tesztet....3at csináltam ebbõl 1 negativ lett aztán csinálatm még 2 ami pozitiv....azt hiszem hogy el megyek dokihoz....mivel már kezdek bele zavarodni :(!amugy köszi a válaszokat :) !

Az előbb az egyik oldalon azt olvastam, hogy ha a teszt pozitív, akár halványan is, biztos terhességet mutat. Ennek az állításnak mennyire lehet hinni?

Legjobb válasz: Attól függ,h mennyire friss a terhesség. Mondjuk nekem a mensi napján tisztán,és pillanatok alatt megmutatta a terhességet:)Olyat vegyél,ami cseppentõs,azok sem nagyon drágák,sõt.HA kétség maradt benned,tesztelj mégegyszer.

Attól függ, h mennyire friss a terhesség. Mondjuk nekem a mensi napján tisztán, és pillanatok alatt megmutatta a terhességet:) Olyat vegyél, ami cseppentõs, azok sem nagyon drágák, sõt.HA kétség maradt benned, tesztelj mégegyszer.
Naponta pont 5 ilyen kérdés van. Ha pozitív a teszt, akkor terhes vagy. Ez a tesztre is rá van írva. Ahogyan az is, hogy ha halvány, akkor ismételje meg egy hét múlva. Tehát terhes vagy, ott van a pocakban a kis lakó. Gratulálok hozzá! :)
az attól függ hány dpon halvány pozi az a teszt
Nem tudom már melyik teszten olvastam, õskövület volt, de a tájékoztatóban benne volt, hogy ha negatív a teszt, az az egy nem biztos. Felsorolt azt hiszem három gyógyszert, és a rosszindulatú cisztákat, mint HCGt termelõ eseteket, de ezek, ha rendszeresen szûrnek/nem élsz velük kizárhatóak, és így a poz teszt, legyen az halvány, erõs, az terhesség GYANÚJÁT jelzi(szívhangot ha látnak, akkor biztos, hogy megmaradt a terhesség, babád lesz, addig csak gyanúsak vagyunk, az esetleges korai vetélések miatt) Remélem segítet
Nekem is nagyon halvány volt a második csík a teszten(Gabriel), és már 13 hónapos a kisfiam! A halvány csík az pozitív. Gratulálok.
Csatlakozom az elöttem szólóhoz!Én is Gabriel tesztet csináltam, és mindkettõn a második csík halvány lett!A bizonyosság kedvéért voltam dokinál, és akkor már 12hetes voltam!(közben volt pecsételõs mensim amire azt hittem megjött...., de a doki azt mondta hogy normális, "tisztító"mensi!)tehát 90%hogy baba van a dologban:) Gratulálok:) 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nem szedek egyáltalán gyógyszert és szerencsére cisztám sincs. Csak azért kérdeztem mert halványat teszteltem és láttam, hogy rajtam kívül sokan mások is, és tünetük is volt/van, de csak azt kapták válaszul hogy ezt még korai lenne megmondani, nem biztos vagy ez lehet más is.Utána õk is leírták hogy egészségesek és nem szorulnak gyógyszeres ellátásra.Azért nagyon szépen köszönöm a válaszokat sokat tanultam belõlük!:) Elég tapasztalatlan vagyok még de majd belejövök. :) És köszönöm a gratulációt! :)

Mikor érdemes orvoshoz mennem, ha a teszt pozitív?

Jan. 26-án jött meg utoljára valamivel rövidebb ideig mint szokott. Gyanús volt, ezért csináltam tesztet, ami negatív lett. Most hét elején elkezdett érzékeny lenni a mellbimbóm, ezért ismét teszteltem 19-én, valamint ma, ami er?s pozitívat jelez. Nem tudok ezek alapján számolni, mikor láthat már valamit a doki.

Legjobb válasz: Szia!Szerintem nyugodtan bejelentkezhetsz már hozzá ha gondolod.Én a mensi (ami aztán elmeredt) elött voltam 2 nappal,akkor már õ is megállapította a terhességet.De sürgõsnek nem sürgõs,akár várhatsz is még pár hetet,ahogy érzed.:)Grtaula a babához!:)

Szia!Szerintem nyugodtan bejelentkezhetsz már hozzá ha gondolod.Én a mensi (ami aztán elmeredt) elött voltam 2 nappal, akkor már õ is megállapította a terhességet.De sürgõsnek nem sürgõs, akár várhatsz is még pár hetet, ahogy érzed.:) Grtaula a babához!:)
Szia En 5 hetesen mentem eloszor, es akkor meg a petezsakot latta, engem 1 honap mulvara rendelt vissza, igys akkor mar 10 hetes kismama voltam. Azert jobb, h 6-7 heten mesz, emrt akkor mar lathatod is ahogy ver a babad szivecskeje. Boldog babavarast kivanok 11 hetes kismama
Szia, Elvileg a 8. hétttõl már látják az embriót, én is úgy mentem de a hivatalos a 12 hetes megjelenés:O) Sok sikert 15 hetes kismama

Lehetek úgy terhes és lehet jó helyen a baba, ha a teszt pozitív, de semmiféle terhestünetem nincs?

Legjobb válasz: un-n 9mm a nyálkahártya (mást még nem láttak, mert még korán voltam)

A kérdező hozzászólása: un-n 9mm a nyálkahártya (mást még nem láttak, mert még korán voltam)
nem kell feltétlenül tüneteket érezni. Minden terhesség más és más.
Persze, hogy lehetsz! Nekem sem voltak tüneteim, abból gondoltam, hogy terhes lehetek, hogy nem jött meg. Icipici mellfeszülés jelentkezett úgy a 8-10. hét tájékán, de aztán az is elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A 9mm nem kevés?
IGen le kell állni minden ilyenrõl mert a babád nem lesz Egészséges
Szia! Szerintem az a legmegbizhatóbb ha elmész a dokidhoz és megkérdezed töle én 32hetes terhes vagyok és injekciózni kell magamat mert ha nem teszem se a babának se nekem nem jó!.Egészséges a baba mivel ezek az injekciók amiket ilyenkor kell adni(amit lehet hogy náled is gyengébre állitanak nam tudom)jórészt fehérjébõl álnak , nem választódnak ki lepényen keresztül és szoptatás alatt sem okoznak gondot.A babám teljesen jól van.Alaposan uttánnajártam .De mint mondtam (mivel nem tudom mit adsz maganak )az a legbiztossab ha elmész a dokidhoz és jól kifagatod.Remélem kicsit segitettem:) 32hetes kismama:)
Szia. Gondolom Trombózisod volt, nekem igen, 3 évvel ezelõtt. Utána kivizsgáltak a haematológián és Leiden mutációm van, ezért nekem is kell adnom a heparinos injekciót, hiszen terhesség alatt olyan szintû hormonális behatás van, hogy újabb trombózist kaphatsz, ráadásul a méhlepényben !!! Ezért kell adni a heparint. Syncumart elõtte kell leállítani, vagyis átállni a szurira, mert az nagyon károsító!!! Azt hiszem, hogy el is kell abortálni olyankor a magzatot... Ajánlom neked dr. Pajor Attila professzort a II. Nõi Klinikán Pesten. Õ mindenben segít. Nekem is õ segített! Nagyon sok sikert neked!!!!

Ha 5 nap kékés után reggel tesztelek egy erős pozitívat, és délután megjön, akkor mitől lett a teszt pozitív?

Legjobb válasz: Sajna ha rendesen megjött,akkor az azt jelentheti,hogy sajna nagyon korai szakaszban elment a babóca.A kolleganõm háromszor járt így, mindenképpen menj el orvoshoz,mert ha nem tisztul ki rendesen a szervezeted, mûszeres befejezést szoktak végezni.Azóta újra teherbe esett és most úgy tûnik,minden rendben.Egyébként bármi lehet, mert van,aki eleinte azért nem tudja,h terhes,mert megjön neki,szóval mindenképp menj dokihoz.Remélem minden rendben lesz veled!

Sajna ha rendesen megjött, akkor az azt jelentheti, hogy sajna nagyon korai szakaszban elment a babóca.A kolleganõm háromszor járt így, mindenképpen menj el orvoshoz, mert ha nem tisztul ki rendesen a szervezeted, mûszeres befejezést szoktak végezni.Azóta újra teherbe esett és most úgy tûnik, minden rendben.Egyébként bármi lehet, mert van, aki eleinte azért nem tudja, h terhes, mert megjön neki, szóval mindenképp menj dokihoz.Remélem minden rendben lesz veled!
Szia! Tényleg menj el dokihoz. Viszont én már több helyen olvastam olyat, hogy az illetõ terhes volt, és mégis több hónapon keresztül menstruált. Elég sok ilyen eset van. Remélem minden rendben lesz! Drukkolok Neked!!!
A kérdező hozzászólása: Nem korai még dokihoz menni, hiszen ennyi erõvel minden menszeszemnél mehetnék, ha ennyit késik.
Szia! Elõzõ vagyok. Az egy dolog, hogy késik, de pozítivat mutatott a teszt!!! Ez miatt kéne elmenni a dokihoz!!!
én némelyik teszten azt olvastam hogy menzi megjövetelekor lehet téves pozitiv a teszt
A kérdező hozzászólása: késést akartam írni
A kérdező hozzászólása: Megyek mindenképpen, de csak kedden tudok menni! Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!