Találatok a következő kifejezésre: Ha a teszt pozitív lett, (32 db)

Ha túl vagy a menzeszen, ismételd meg a tesztet.
Lehetsz. Van olyan, hogy vkinek terhesség alatt megjön a menzesze. Csinálj még egy tesztet vagy menj el orvoshoz.
A terhességi teszt adhat tévesen negatív, vagy pozitív eredményt. Teszt megismétlése és egy nõgyógyászati vizsgálat ajánlott mindenképp ebben az esetben.
A kérdező hozzászólása: meg ismételtem a tesztet....3at csináltam ebbõl 1 negativ lett aztán csinálatm még 2 ami pozitiv....azt hiszem hogy el megyek dokihoz....mivel már kezdek bele zavarodni :(!amugy köszi a válaszokat :) !
Nem veszik el a gyereket, mert semmi baja nem lesz a tüdõszûrõtõl. De ugye nem ezt szeretnéd?
Nem akarlak megrémíteni, de mit értesz azon, hogy két hónapja nem jött már meg a menstruációd? Már a második maradt ki? Mert akkor már javában elmúltál 8 hetes, szóval ha az abortuszon gondolkodsz, akkor eléggé bele kell húznod, mert ha jól tudom, akkor nem vesznek el úgy babát, hogy te csak belibbensz egy szép napon és kész is van. Védõnõhöz kell menni, tanácsadásra, elbeszélgetnek veled arról, hogy biztos vagy-e az abortuszban. Egyébként szerintem amiatt nem lesz ingyenes, mert tüdõszûrõn voltál, mert nem jelenti azt, hogy a babának automatikusan bármilyen károsodása lenne amiatt.
milyen furcsa a világ. mig mások életet vesznek el, mig mások szenvednek hogy egyáltalán legyen gyeremekük
Szia! Nem igazán értelek, és szerintem az elõttem szólók sem. Szóval az elsõ kérdésedre, szertiem mehetsz bárhova rendelõbe, és sem oda járok ahova kellene. Csak menj minél elõbb. Ha két menzid kimaradt, valóban elmúltál már 8 hetes, az biztos. Fogalmam sincs, hogy a tüdõszûrõ árt e a picinek, ezért is fontos lenne minél elõbb elmenned dokihoz. Õ majd válaszol a kérdéseidre. Mindenképp el akarod vetetni a picit, vagy csak mert baja lehet a tüdõszûrõtõl? Nem tudom, hogy ingyen elveszik e, csak azt hogy a 12 hét után csak nagyon indokolt esetben, a baba nagyon nagy fejlõdési rendellenessége esetén csinálnak abortuszt. Menj nõgyógyászhoz minél elõbb!!!!! 27 hetes kismama

Ha szerda este pozitív lett az ovu teszt, de csak ma reggel voltunk együtt az jó? És kedden. A teszt hétfőn és kedden is negatív volt. A hőm 1-1 fokkal ment fel a napokban. Nagyon nem akar jönni a baba.

Köszönöm!

Legjobb válasz: Persze,hogy jó,de pé-d nem akkor van mikor pozitív,hanem mikor a pozitív elött elösszõr negatív lesz,ugyhogy ma is tesztelj és ha ma negatív akkor hajrá!!!! Azt mondják,hogy legjobb ha a pozitív napon és aztán a negatív napon is együtt vagytok.

Persze, hogy jó, de pé-d nem akkor van mikor pozitív, hanem mikor a pozitív elött elösszõr negatív lesz, ugyhogy ma is tesztelj és ha ma negatív akkor hajrá!!!! Azt mondják, hogy legjobb ha a pozitív napon és aztán a negatív napon is együtt vagytok.
Szeritnem nagyon jo. A keddi kiskatonak siman eleltek ma reggelig es most indult az ujabb roham. :) Szerintem ha lehetseges akkor azert legyetek egyutt holnap is. Holnapig elelnek a mai reggeli kiskatonak de azert lenne jo meg a holnap, hogyha netan kesobb reped meg a tuszo akkor legyen egy kis potlas holnaputanra. Remelem nem voltam tul bonyolult. :) Pozitiv tesztet kivanok neked a kozeljovoben!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!

Ha 5 nap kékés után reggel tesztelek egy erős pozitívat, és délután megjön, akkor mitől lett a teszt pozitív?

Legjobb válasz: Sajna ha rendesen megjött,akkor az azt jelentheti,hogy sajna nagyon korai szakaszban elment a babóca.A kolleganõm háromszor járt így, mindenképpen menj el orvoshoz,mert ha nem tisztul ki rendesen a szervezeted, mûszeres befejezést szoktak végezni.Azóta újra teherbe esett és most úgy tûnik,minden rendben.Egyébként bármi lehet, mert van,aki eleinte azért nem tudja,h terhes,mert megjön neki,szóval mindenképp menj dokihoz.Remélem minden rendben lesz veled!

Sajna ha rendesen megjött, akkor az azt jelentheti, hogy sajna nagyon korai szakaszban elment a babóca.A kolleganõm háromszor járt így, mindenképpen menj el orvoshoz, mert ha nem tisztul ki rendesen a szervezeted, mûszeres befejezést szoktak végezni.Azóta újra teherbe esett és most úgy tûnik, minden rendben.Egyébként bármi lehet, mert van, aki eleinte azért nem tudja, h terhes, mert megjön neki, szóval mindenképp menj dokihoz.Remélem minden rendben lesz veled!
Szia! Tényleg menj el dokihoz. Viszont én már több helyen olvastam olyat, hogy az illetõ terhes volt, és mégis több hónapon keresztül menstruált. Elég sok ilyen eset van. Remélem minden rendben lesz! Drukkolok Neked!!!
A kérdező hozzászólása: Nem korai még dokihoz menni, hiszen ennyi erõvel minden menszeszemnél mehetnék, ha ennyit késik.
Szia! Elõzõ vagyok. Az egy dolog, hogy késik, de pozítivat mutatott a teszt!!! Ez miatt kéne elmenni a dokihoz!!!
én némelyik teszten azt olvastam hogy menzi megjövetelekor lehet téves pozitiv a teszt
A kérdező hozzászólása: késést akartam írni
A kérdező hozzászólása: Megyek mindenképpen, de csak kedden tudok menni! Köszönöm a válaszokat!

Ha a terhességi teszt pozitív lett, akkor hány százalék az esélye, hogy tényleg hihetek a tesztnek? Esetleg próbáljak ki még egy tesztet? Mikor kell elmenni a nőgyógyászhoz?

Legjobb válasz: A legbiztosabb, ha elmész orvoshoz. Én mindjárt a teszt után elmentem. cSinálatsz még tesztet, csak megerõsíteni tud. + teszt ritkán csal, de elõfordul, nagyon kicsi arányban. Úgyhogy gratulálok , és menj dokihoz:-)

A legbiztosabb, ha elmész orvoshoz. Én mindjárt a teszt után elmentem. cSinálatsz még tesztet, csak megerõsíteni tud. + teszt ritkán csal, de elõfordul, nagyon kicsi arányban. Úgyhogy gratulálok , és menj dokihoz:-)
Az jó fajta teszt. Viszont van egy hátránya. Ha kb. 1-2 óra múlva nézel rá szellemcsíkos lesz. De ha egybõl volt csík az csak a babát jelent!
A kérdező hozzászólása: én a gabriel nevû teszttel próbálkoztam
Én egy tesztet találtam amely hamis pozitív eredményt ad nagyon sokszor ez a Maria Romed. A többi szerintem jó! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszolóknak, szerintem azért még tesztelek egyet akkor.biztos ami biztos:_)))
Jah, utolsó válaszoló vagyok, - 6-7-8. hétben érdemes menni dokihoz, én 7 hetesen és 3 naposan fogok odajutni...
Nekem csak halvány lett a 2. csíkom, ezért ismételtem még 6-szor :-) Azok is halványak. Pedig már 6 hetes is elmúltam - elvileg-! Csinálj több félével, ha halvány, ha meg erõsen pozitív, akkor 2-3 után elhiheted!
Szerintem babás vagy, de én a helyedben biztos csinálnék még egy tesztet.Biztos, ami biztos!
Én a 6 héten teszteltem, nem volt terhességre utaló jelem, csak a mensi kimaradása, a teszt negativ lett, a következõ héten mentem dokihoz, és akkor már 7 hetes voltam. 21 hetes kismami.
Ha a terhességi teszt pozitív szinte 100%, hogy terhes vagy, ugyanis jelen van a szervezetedben a hCG hormon. Normál esetben nincs hCG hormon a vizeletben, csak akkor, ha megtermékenyült a petesejted. Ha közben újból negatívat mutat, a teszt az azt jelenti, hogy kiürült a szervezetedbõl a már megtermékenyült petesejt trophoblastjain termelõdõ hCG hormon, mert nem tudott beágyazódni. De legutóbb, például amikor abortusza volt a barátnõmnek, kb 2 hétig még halvány pozitívat mutatott a tesztje, mert idõ kell amíg kiürül a hCG hormon a szervezetünkbõl.

Tegnap és tegnap előtt az ov teszt pozitív lett, a ma reggeli hő felment 36, 8-ra. Ha a héten 2 naponta együtt voltunk, meg a 2. pozitív napon és ma reggel is;sikerülhet a baba?

Legjobb válasz: Szia! Elvileg igen. De biztosat csak az elmaradt mensi jelenthet. Egy évig probálkoztunk, kétnaponta együtt voltunk és mégsem sikerült azonnal teherbeesnem. Túlságosan görcsösen akartam már anya lenni. Aztán amikor elengedtem ezt a görcsös akarást akkor sikerült. Drukkolok!!!!

Szia! Elvileg igen. De biztosat csak az elmaradt mensi jelenthet. Egy évig probálkoztunk, kétnaponta együtt voltunk és mégsem sikerült azonnal teherbeesnem. Túlságosan görcsösen akartam már anya lenni. Aztán amikor elengedtem ezt a görcsös akarást akkor sikerült. Drukkolok!!!!
Valószínü. Elàzott? Csinàlj egy màsikat! Késik màr?
Ha szétesett akkor nyilván hibás, de hogy tudta úgy megcsinálni? Vagy használat elõtt esett szét? Én ezért javaslom a clearblue digitálisat, drága igaz, de egyértelmû.
A kérdező hozzászólása: szia, igen 6. napja késil. Én is arra gondoltam, h elázott, pedig a papír szerint haladtam...
Csinálj másik tesztet, egy szétesett teszten felesleges bármilyen csíkot keresni! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Miután megcsináltam és mentem az eredményt leaolvasni, a ragasztott részek lejöttek róla. Szal Android amikor kiszedtem a csomagolasból még ép és egészséges volt.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam pozitív, szép erõs. :) 12en megyek dokihoz, alig várom, hogy halljam a szív dobogását :)
De jó! Gratulàlok!!! :) )))
Gratula!!!

Alhasi fájdalom az természetes ha a terhességi teszt pozitiv lett? Tegnap kellett volna megjönnie de nem jött meg.

Legjobb válasz: Igen, természetes. Olyan, mintha meg akarna jönni.... Szedj rá napi Béres Magnézium+B6-ot, vagy 3X1 MagneB6-ot, attól jobb lesz, segíti nyúlni a méh szalagjait! Jah, és gratula! :)

Igen, természetes. Olyan, mintha meg akarna jönni.... Szedj rá napi Béres Magnézium+B6-ot, vagy 3X1 MagneB6-ot, attól jobb lesz, segíti nyúlni a méh szalagjait! Jah, és gratula! :)
Még valami! Nyugodtan gyere át a TERHESSÉG témakörbe, ott többen vagyunk, és ez a kérdés már oda tartozik! :)
A kérdező hozzászólása: igen olyan mintha megakarna jönni és feszül is.
Az nem bajm tágul a méhed. Ha most ezzel bemennél az ügyeletre, Magnéziumot írnáának fel, és pihenést! :) Szóval semmi rosszat nem jelent, de a magnézium tényleg hasznos! eddigi válaszoló voltam
A kérdező hozzászólása: köszönöm
ha ez megnyugtat, nekem most így a 9.hét vége felé kezd elmúlni a majdnem megjön érzés.én is sok magnéziumot szedek, és amennyit lehet pihenek az 1éves fiam mellett. gratulálok

Ha Hétfőn és Kedden az ovulációs teszt pozitív lett, akkor kedden és a szerdán kellenne akciózni. Mit csinálnátok akkor, ha inszeminációtok lenne csütörtökön és megtiltanák, hogy előtte 3 napig (hétfő, kedd, szerda) együtt legyetek?

Félek hogy lemaradok a tüsz?repedésr?l. Sanos ez már a negyedik inszem lesz, de egy alkalommal sem nézték, hogy az inszem el?tt közvetlenül megvannak-e még a tüsz?im, vagyis van-e értelme az inszemnek.

Legjobb válasz: Ha nem a párod spermájának a minõsége miatt lenne inszemináció, akkor egy kedd reggelt esetleg meg lehetne kockáztatni. Két nap alatt, csütörtökre a sperma újratermelõdik megint.

Ha nem a párod spermájának a minõsége miatt lenne inszemináció, akkor egy kedd reggelt esetleg meg lehetne kockáztatni. Két nap alatt, csütörtökre a sperma újratermelõdik megint.
A kérdező hozzászólása: A férjemnél minden rendben, és nálam is. Amúgy hétfõn este együtt voltunk, de szerintem az korai.
Nem az. :-) A hímivarsejtek napokig életben tudnak maradni benned, jóval tovább élnek, mint a pete, ami csak egy napig életképes és megtermékenyíthetõ. Nézd ezt a görbét pl: http://kiwu.winnirixi.de/gluckstreffer/1111.jpg A 9. napon szeretkeztek, de tüszõrepedés csak a 16. napon volt. Mégis baba leett belõle! (A görbe errõl az oldalról származik: http://babatervezok.otthona.net/ )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást. Reményt kaptam.
én nem hiszek az ilyen görbékben, sztem vmi félre van írva rajta.. Hétfõn volt + az ovutesztem és elõtte csüt-ön voltunk együtt, utána nem mert a párom elutazott és sikerülhet??? Kizárt.

Ha pozitiv lett a terhesegi tesztem tutira teherbe estem? Nagyon streszeltem a teszt elott. Legerzekenyebb tesztet vettem masnap teszteltem ujbol, szinten pozitiv lett az a teszt kimutatta azt is hogy elv.5 hetes vagyok? !

Legjobb válasz: Igen, a teszt csak a terhesség során termelõdõ hormonra reagál, tehát ha pozitív, akkor pozitív. Ha jól gondolom digitális Clearblue teszt, ugye? Egyébként akarod a gyereket?

Igen, a teszt csak a terhesség során termelõdõ hormonra reagál, tehát ha pozitív, akkor pozitív. Ha jól gondolom digitális Clearblue teszt, ugye? Egyébként akarod a gyereket?
A kérdező hozzászólása: kerlek valaszolj!
Hát, a vetélés egy olyan kérdés, ami megjósolhatatlan. Elvileg a 12. terhességi hétig mindenki rizikós, de abortuszt is csak 12. hétig lehet végezni. Én erre nem várnék, a vetélések inkább a következõ vérzés idejében következnek be. Amennyiben elvetélsz úgy nincs szükség abortuszra, és fizetned sem kell, egyedül azt kell megnézni, hogy kiürült-e a méhed, vagy maradt-e bent valami, nehogy véralvadási zavarod legyen, vagy bármi más, amit egy elhalt terhesség okozhat. Abortusz után pár óra múlva mozoghatsz és nem lesz gond, nem fog fájni.
Jajj nem is kérdeztem meg, hogy hány éves vagy. Mert ez is egy másabb helyzet. Amennyiben 18. életév alatt vagy, úgy szülõi beleegyezés kell az abortuszba, amennyiben a szülõk nem írják alá, nyugodtan menj a gyámhatóságra, majd õk aláírják. A 18. életévét be nem töltött személy korlátozottan cselekvõképesnek minõsül, tehát a 18. terhességig jogosult dönteni arról, hogy ki akarja-e hordani vagy sem.
A kérdező hozzászólása: elmultam :)
Akkor a 12. terhességi hétig van jogod errõl dönteni. Van még bármi kérdésed? Bármire szívesen válaszolok, amit tudok :)
A kérdező hozzászólása: a digitalis teszt akkor 100% igazat mutatott ugye? tudom mat valaszoltal ra, de nagyon hihtetlennek tartom :S 1 honapja fog kesni 7.en, nem elvezett el bennem elettarsam... es ezert a testet sem eroltettem de mar most idegesitett.. szoval holnap van legnagyobb esely az elvetelesre? olyan modszer nincs amitol elvetelhetnek , hogy ne kelljen abortusz? pl vmi kaja vagy akarmi ?:)
Nem, a terhességed csak orvos tudja megszakítani, az otthoni próbálkozásoknak általában nagyon súlyos egészségkárosodás a vége, egyébként is tilos beavatkozás, ne kísérletezz vele, magadat teszed vele kockára :( 1 hónapja késik? Tehát 4 hete? Akkor nem valószínû, hogy 5 hetes a terhesség, de megmondom neked hány hetes egy pillanat alatt. Az utolsó menstruációd elsõ napjától számítjuk és úgy kell a heteket számolni. Az eredmény pedig biztos. Valószínûleg nem sikerült idõben megszakítania az együttlétet, vagy egy korábbi aktusból maradhatott élõ hímivarsejt az elõváladékban.
A kérdező hozzászólása: igen 7.en kellett volna meg jonnie de 1. voltunk egyutt az elott 1 honapig nem, mert nem belfoldon dolgozik...
A kérdező hozzászólása: olvasgattam forumon sok olyan varandos holgy volt akik elveteltek... 5.het utan erre nagy esely van meg? es ha elvetelnek akkor is kellene abortusz? es abortusz utan hany napig nem tudok ugy mond mozogni..?
Ja, amennyiben volt már hüvelyi szülésed, abban az esetben csak a mûtét napján kell megjelenned a kórházban és nem is kell bent aludnod. Reggel bemész, kapsz egy hálóinget, mûtét és délután mehetsz is haza, vagy este.
A kérdező hozzászólása: nem ! anyagi problemak miatt nem ...
Hát, akkor nagyon sajnálom :( Ismered a teendõket?
Vannak olyan tesztek amelyek daganatos megbetegedésnél is pozitív erdményt adnak.
Ha valaki szervezetében HCG termelõ tumor van, azt kb. minden terhességi teszt kimutatja, de ez annyira extrém ritka betegség, hogy biztos vagyok benne, hogy nem errõl van szó. Nem véletlenül csinált tesztet a kérdezõ. Ha 5 hetes, akkor kb. 1 hete késik a vérzése. A daganatosoknak rendben van a vérzésük.
A kérdező hozzászólása: nincs daganat.. es a hanyinger jelen van... nogyogyaszhoz lesz az utam a heten, aztan sajnalatos modon abortusz, ha nincs mas teendo :S
Ez a két választás van. Abortusz vagy gyerek. Sajnálom :( Az orvos el fogja mondani a lehetséges lépéseket, de ha gondolod én is szívesen elmondom mi történik ezután.
A kérdező hozzászólása: ha megkerhetnelek reszletesen kerlek... ultrahang lesz nogyogyaszatnal? vagy mi hogy abortuszt is korul vazolnad kerlek.koszi.
Tehát bemész, valószínûleg UH-n még nem fog látni semmit, de talán jövõ héten már petezsákot láthat. Ezután ad róla egy papírt, igazolni fogja, hogy várandós vagy. Ezzel a papírral a helyi családsegítõbe kell elmenni, ahol elmondod, hogy nem szeretnéd kihordani a terhességet, és ugye nálad anyagi válsághelyzet áll fenn, tehát ez az indoka. Ezután kapsz egy csekket és 3 nap haladékot, hogy átgondold. Kb. 30 000 ft az abortusz. 3 nap múlva visszamész a befizetett csekkel, ha nem gondoltad meg magad és ezután az orvosod ad egy idõpontot a mûtétre. Amennyiben elsõ terhességed, vagy nem volt még hüvelyi szülésed csak császáros, akkor az aboruszt megelõzõ éjjelen kell befeküdnöd a kórházba és felhelyeznek egy úgynevezett lamináriát, ez tágítani fog, úgy néz ki, mint egy pálcika, tulajdonképp az is. Másnap pedig elvégzik a mûtétet. Ezt altatásban csinálják, nem fogsz érezni semmit. Mûtét után pár óráig még ott kell lenned, utána már haza is mehetsz.
December 7-én kellett volna, hogy megjöjjön? Akkor már látni fogja a doki ultrahangon. Ez megkönnyíti majd az abortuszt végzõ dolgát. Egyébként biztosan az abortusz mellett döntesz? A párod mit szól a gyerekhez? Vagy nem tud még róla?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!