Találatok a következő kifejezésre: Ha a teszt olyan amit (58 db)

Ez lenne a teszt? Hát nem tudom, én ha valakibrn a potenciális párt látom, azt tuti hogy nem ilyen hülyeséggel tesztelem. Ha elküldöm akkor normális ember nem [email protected] tovább. Ha nyomul tovább, akkor valószínüleg elereszti a füle mellett amit mondok. Ez kinek jó pont? Kinek jó az, hogy nem figyel rá a másik? És ki az, aki direkt olyan párt keres aki nem figyel rá? De ha érdekel, akkor miért küldeném el direktbe? Ha tesztelni akarom, inkább azt nézem meg, hogy hogyn viselkedik azokkal akiktõl semmilyen ellenszolgáltatást nem kap. Hogy hogyan forul a barátiahoz ha azok pl. nehéz idõszakot élnek meg. Ebbõl lehet következtetni egy jó személyiségre.
"Értem, akkor örvendtem a szerencsének, további minden jót!"
Üdv! Szerintem 0% eséllyel teszt. Lassan 24 év alatt nem találkoztam még olyan lánnyal, aki azért mondta volna hogy van barátja, mert tesztelni akar. Ilyenkor a lányok vagy koptatni akarják a próbálkozót, vagy pedig valóban van barátjuk, ahogy már ezt fentebb írták. Ha egy lány ezt mondja, akkor tudomásul kell venni, és valami olyasmit mondani mint 15:08 írt. Fordított esetben nekem is zavaró, amikor azt mondom egy csajnak akinek bejövök, hogy van barátnõm, és ennek ellenére tovább próbálkoznik, mert nem elég neki a barát kategória...Rémes tud lenni az ilyen. Szóvalj ne dõlj be az ilyen kamu "csajozási tanácsoknak" Keress olyan lányt aki szabad és szívesen ismerkedik veled, az a legjobb. Minden jót!
Teszt? Mivan? Én simán vállat vonok, hogy hát "akkor minden jót szép hölgy", és mosolyogva ott hagyom. Nem tudom mit kell ezen túldrámázni. Meg mi ez a méltóságteljes duma, miért, mi olyan megalázó van abban, hogy van már pasija? Ezért nincs nektek nõtök, mert fostok a csajoktól, mintha királykisasszonyok lennének, holott sima emberi lények õk is...
ha ezt mondja teljesen mindegy milyen nagy csajozós vagy OFF-ot jelent.Méltóság teljesen???Ha ezt mondja megáll a világ?Ilyenkor kell a mellette lévõ lányhoz is odamenni és így tovább a "nincs" válaszig! :D :D
50%.
mondod : "nekem is van barátom ! Egy csomó ! De komoly, és testi kapcsolat csak nõkkel :) ) !"
Én erre azt szoktam mondani, nekem meg van kutyám. Erre általában nevetnek. Amúgy meg le kell [email protected] ezt a csajozást nem kell olyan komolyan venni, mondjál bármit, inkább a stílus és a hangsúly számít.
attól függ mennyire k.rvás a csaj, mennyire bunkó a stílusa. a normális lányok nem tesztelnek így mert erre a legértelemszerûbb reakció hogy ott hagyod a csajt. Viszont ha a csajon látszik, hogy fûvel fával kavar, akkor válaszold ezt: -de nekem már van barátom -én nem azt kérdeztem, hogy van-e barátod, hanem hogy lesz.psz-e 90% hogy felháborodik, 10% hogy pofon vág és 1% hogy a fal adja a másikat, már ha százalékokban gondolkodunk. én már találkoztam olyan csajjal, akinek köszöntem, leültem mellé (egy baráti társaságban voltunk, én haverokkal õ barátnõjével) és hamar kérdés nélkül mondta, hogy van barátja. sõt, a barátnõje mondta, hogy igen van pasija. visszakérdeztem:van pasid? a csaj hezitált, hogy õõ... igen van barátom szóval...öö na ebbõl már le lehetett vágni hogy nincs barátja csak különös ismeretlen okból azt mondja hogy van. ezután meg mondta hogy õ nem akar dugni és hagyják békén a férfiak. na mondom ez nem is tudja miket hord össze, fõleg hogy végig a bicepszemmel szemezett. csak a bnõje telebeszélte a fejét. mondjuk a csajnak se volt ki mind a négy kereke. ez abból derült ki hogy késõbb nagyon berúgott és elkezdett velünk fiúkkal verekedni. mi persze csak védekeztünk nem ütöttük le :D aztán majdnem le is smároltam, ha a szõröstalpú barátnõje nem csapódik be közénk mint egy romboló rakéta. tipikus férfigyûlölõ fap.csa na szóval ilyen buta csaj is kevés van aki hülyeségbõl mondja csak hogy van pasija. az esetek többségében ez nem teszt. amúgy látszik hogy sok pua-t olvastál meg néztél, nagyon elméleti síkon közelíted meg a csajozást. mondjuk én is ugyanilyen tudományos gondolkodású vagyok hogy agyon elemezgetem a dolgokat. ha már tesztek, arra készülj fel, hogy sose mentegetõzz. ha valami negatív dolog ér, pl leszólják a ruhád vagy mondják, hogy ezt meg ezt miért csináltad, ne kezdj el mentegetõzni. mondd, hogy nekem ez a ruha így tetszik. vagy éppen akkor hülyeséget csináltam. vagy mondd: "valami nem tetszik?" ugyanígy ne röhögj a saját vicceiden, tégy úgy mintha csak úgy mondtad volna. csak úgy. ja jut eszembe, ne azt kérdezd: "van barátod?" hanem "és a barátod hol van?" nem tudom miért, de ez nekem jobban tetszik
Most az jutott az eszembe, hogy ekkor a szárnysegédem seggére csapok és azt mondom, hogy "Jól van, nekem is" és leülök. :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat....
természetesen a "nincs" a "van barátod"? kérdésre vonatkozik :D :D
A kérdező hozzászólása: 1-2-es válaszoló: ha 50% eséllyel teszt, akkor az teljesíthetõ is, tehát az elköszönõ szöveg bukás. Tehát kiegészítem a kérdésem, hogyan lehet átjutni rajta? :)
Le akart koptatni vagy tényleg van barátja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Azóta már sokat fejlõdtem, így a kérdés számomra már tárgytalan, de szolgáljon a többiek okulására. :) Zöld kéz egyébként. :)

Ha a terhességi teszt olyan amit a nap bármely szakaszán meglehet csinálni, akkor azt mikor érdemes?

Legjobb válasz: Ez minden tesztre rá van írva, de általában a legbiztosabb ha a reggeli elsõ vizelettel csinálod. Már elmaradt a mensesed? mikor kellett volna megjönni?

Ez minden tesztre rá van írva, de általában a legbiztosabb ha a reggeli elsõ vizelettel csinálod. Már elmaradt a mensesed? mikor kellett volna megjönni?
Irj, hogy mi lett! Nagyon várjuk...nem baj, ha negatív is majd legközelebb sikerül...
jaj, csináld már meg és írd meg nekünk!VÁRJUK. na...
azt már ki kell, hogy mutassa. Ja és ne éld bele magadat, mert nekem is egy hetet késett, de aztán rá egy napra megjött.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, h félek az eredménytõl.
A kérdező hozzászólása: Remélem is , h van rá esély:) de inkáb várok reggelig.
van esély :) csináld már meg a tesztet!!!
nekem azt mondták, hogy ha terhes vagyok akkor mindegy mikor csinálom. ha meg a teszt is olyan, akkor bármikor lehet. én délután csináltam, 5 napja késett és pozitív lett. Sok sikert. üdv: 29 hetes kisamama
A kérdező hozzászólása: egy hete késik a mensim!
nekem a reggeli tesztem neg. volt, egy hét múlva délután csináltam az már poz.volt. azért csináld reggel, de ha neg.lenne ismételd meg párnap múlva. sok sikert!
Szia! A legbiztosabb, ha reggel tesztelsz mert reggeli elsõ vizeletben a legmagasabb a HCG hormon. Viszont ezek a tesztek már délután is kimutatják a terhességet. Én du. 5-kor teszteltem és pozítiv lett. 33. hetes kismama
A mensi késése után pár nappal megcsinálhatod, de mindenképp reggel, az elsõ vizeletbõl, mert abban a legmagasabb a hcg-tartalom! Még akkor is reggelibõl, ha az van rajta, hogy a bármely napszakban!
A kérdező hozzászólása: Sajnos negatív lett. De akkor miért nem jön meg a mensim?! Nem értem.

Mennyi idő után megbízható a terhességi teszt? Olyan tesztet csináltam, amire az van irva, h már az első nap ha késik a mensi meg lehet csinálni és elvileg kimutatja.

De mi van akkor ha csak pár napja vagyok terhes? Úgy hallottam, h olyan 14napos terhesség kell ahoz, h a teszt kimutathassa. Mennyire igaz ez? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: A beágyzódás az együttlét utáni 7-12 napon történik meg. Ezért szokták azt mondani, hogy két héttel utána teszteljünk, mert a beágyazódást követõen néhány nappal termelõdik annyi HCG a szervezetben, amit már kimutat teszt. VAgyis ha viszonylag szabályos a ciklusa valakinek, akkor ez pont a köv. menstruáció idejére esik. Ha csak pár napja vagy terhes, akkor ahhoz képest számolj, és tesztelj. (Értelem szerûen, ha megjön közben, akkor már nem kell...)

A beágyzódás az együttlét utáni 7-12 napon történik meg. Ezért szokták azt mondani, hogy két héttel utána teszteljünk, mert a beágyazódást követõen néhány nappal termelõdik annyi HCG a szervezetben, amit már kimutat teszt. VAgyis ha viszonylag szabályos a ciklusa valakinek, akkor ez pont a köv. menstruáció idejére esik. Ha csak pár napja vagy terhes, akkor ahhoz képest számolj, és tesztelj. (Értelem szerûen, ha megjön közben, akkor már nem kell...)
Na, csapó kettõ. Én a fogantatás utáni 12. napon teszteltem nagyon halvány pozitívat 10-es érzékenységû teszttel, reggeli pisibõl. Egy héttel késõbb már 25-ös érzékenységû teszttel, délutáni pisibõl is pozitív volt, mert a HCG mennyisége a kezdetek után nagyon gyorsan nõ.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha mondjuk a 28.nap elõtti napokban lettem terhes akkor azt a 33.napon még nem tudja kimutatni a teszt?Ugyanis akkor teszteltem, de negatív, és már a 35.napnál járok és semmi.
Minden nõnél más és más tempóban növekszik a HCG mennyisége. Nekem már 12 nap is elég volt a pozitív teszthez, de van, akinek három hét is kell a fogantatástól, mire a teszt pozitívat mutat. A másik lehetõség, hogy sajnos nincs baba, nincs HCG, ezért negatív a teszt.
Ja igen, 7 nap még rémesen kevés egy potitív teszthez! Hiszen - ismétlem - ekkor a baba még be sem ágyazódott, a HCG még nem termelõdik, tehát nincs mit kimutasson a teszt. A 12-14. nap elõtt semmi esélyed pozitív tesztre.
Bocs kicsit itt hagytam a gépem, nem láttam, hogy már enn yien írtak... 22:16os

Be vagyok idézve a bíróságra mint tanu, egy gyermek elhelyezési ügyben. Elmegyek, de ha olyan kérdést tesznek fel amire tudom a választ de nem szeretnék rá adni, akkor mit mondjak vagy csinálhatok-e olyat hogy nem válaszolok?

Az a baj, hogy ha olyan kérdést tesznek fel és tudom rá a választ de ezzel én is meg egy barátom is bajba kerülhet, akkor mondhatom e azt hogy erre nem szeretnék válaszolni? Pl: A Nő úgy akart pénzt keresni hogy hozzá meg egy arabhoz, és kap érte x-ft-ot, De az a baj hogy nekem is olyan barátom van de ő vele nem így jöttem össze... és ők a végén azt fogják hinni... Ha kérdeznek hogy mit tudok az arabokról akkor mondhatom hogy semmit vagy hogy nem akarok erről beszélni vagy nemtudom mit... Csütörtökön lesz a tárgyalás, ugyhogy szükségem lenne infóra, köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Tanúként köteles vagy választ adni! Csak közvetlen hozzátartozóként tagadhatod meg!

Tanúként köteles vagy választ adni! Csak közvetlen hozzátartozóként tagadhatod meg!
Nem rólad fog szólni a tárgyalás, senkit se érdekel, hogy te is összejöttél (a pénzért) valakivel! "Ha kérdeznek hogy mit tudok az arabokról" Ilyen kérdés nem lesz. Az alperes és felperes családi, anyagi, egyéni jellemeirõl... fognak kérdezni.
Nem rokonod az illetõ, ha jól veszem ki még csak nem is büntetõügy. Így köteles vagy minden kérdésre legjobb tudomásod szerint, a valóságnak megfelelõen, semmilyen fontos tényt nem elhallgatva válaszolni. Olyasmit nem vagy köteles mondani, amivel magadat vagy hozzátartozódat bûncselekmény elkövetésével vádolnád meg. De ez a leírtak alapján olyan körülmény nincs. Ha jól értem ez egy gyermekelhelyezési ügy, tehát nem merült még fel, hogy bárki bárkihez is pénzért ment volna hozzá. Szóval ha ilyen kérdés nincs, akkor nincs miért aggódni.

Mi annak (azoknak) a programnak a neve, amibe ha beírok egy szót, kimondja, és esetleg van-e olyan ami nem teljesen gépi hangon teszi ezt?

Ha tudtok szívesen várok letölt?linkeket is:D

Legjobb válasz: Speakboard http://download.chip.eu/hu/SpeakBoard-1.0.0.11._543297.html?..

Photoshop
Gyakorlatilag bármelyik képszerkesztõ. Ritka madár, amelyikkel az ilyen potomság problémát jelent.
Olyan fényképeket szeretnél készíteni valakirõl, amin csak az illetõ éles, az elõtér és a háttér homályos? Azt úgy tudod megoldani, hogy a fényképezõgépen a lehetõ legtágabbra állítod a rekeszt (f3.2 környékére), hátrébb sétálsz 4-6métert, és zoomolsz. Tehát nem közelrõl nagy látószögû állásban készíted el a képet, hanem távolról tele állásban (150-200mm). Így egy úgynevezett kis mélységélességû képet kapsz eredményül: egyedül az lesz éles, amire fókuszáltál.
[link] [link] [link] [link]

Lopás ha olyan dologra teszek kezet ami nem a másik tulajdona?

Kicsit hosszú lesz :P

Legjobb válasz: Ez nem lopás, hanem csalás. Ha azért adod el, hogy utána visszaszerezd, akkor ezzel átvered, akinek eladod. Sõt, ha tudod, hogy tilos eladni, akkor már önmagában elég a csaláshoz.

Ez nem lopás, hanem csalás. Ha azért adod el, hogy utána visszaszerezd, akkor ezzel átvered, akinek eladod. Sõt, ha tudod, hogy tilos eladni, akkor már önmagában elég a csaláshoz.
A csalás kísérlete, és a csalás is megvalósult. Ha feljelentenek, elmarasztalnak.

Miért tesznek olyan wc-ket a házakba amibe ha belekakil az ember, visszafröccsen a fenekére a víz?

osszabb esetben a folyékony salakanyag, ezek a wc-k engem zavarnak...:D

Legjobb válasz: Ezen egyszer én is elgondolkodtam. Nem értem én sem, hogy mi a jó benne. Nekünk természetesen nem olyan van. Anyáméknál igen. El sem megyek náluk, bár amúgy is jobb itthon. :D

Ezen egyszer én is elgondolkodtam. Nem értem én sem, hogy mi a jó benne. Nekünk természetesen nem olyan van. Anyáméknál igen. El sem megyek náluk, bár amúgy is jobb itthon. :D
Utálom, hogy ilyen.Egy marok wc papirt dobok be mielött elvégzem a "dolgom", igy nincs alváz mosás.
Ezért szeretek a vonat wc-ben szarni...xD.
Nekünk nem visszaförccsenõs van de ültem már olyanon:D Tényleg nem túl jó.
én is utálom az ilyen WC-ket, közintézményben még oké, mert ott az emberek többsége csak pisil. na de itthonra? direkt a szájába rágtam a felújítás kivitelezõjének, hogy nehogy azt a fos wc-t idehozza, mert tuti fordulhat vele vissza :) normális wc-m van, nem szarok ipari mennyiséget, leviszi a víz, de ha kell, akkor a kefét sem derogál használni.
Ezeknek két tipusa van: a "magasöblítésû", és a "mélyöblítésû". A magasöblítésûvel akkor van "baj", mikor valaki olyat [email protected], mint a Margitsziget:>a víz körbemossa, de nem viszi el<.
Anyuéknál nem olyan, de az albérletünkben igen. Hát, így, hogy tudom, hogy nem ez a végleges wc-nk, így elviselhetõ. Én kibélelem papírral, és akkor nem csobban. Mivel "illatos-wc-mániás" vagyok, ezért elég erõsen vegyszeres a víz, ami a wc-ben pang, szóval nem lenne jó azzal egy fenékmosás. Jobba a wc papíros bélelés, bár nem túl gazdaságos.
Jaj de feldobta a napomat ez a kérdés meg a válaszok. Az benne a legjobb, hogy ahogy itt leírják a dolgokat azok tényleg nagy igazságok amik miatt még viccesebb. egyébként igen ez a "vendégek vannak de sz*rnom kell" téma mindig kényes, nálunk nem fröccsenõs a wc, viszont olyan akusztikája van a fürdõszobának, mint a Bartók Béla Hangversenyteremnek és szuperül tud zengeni a ház ha valami történik odabenn (pedig a szobák elég messze vannak mivel L-alakú a ház)
A kérdező hozzászólása: Ja és még azt is szeretném mondani, hogy lehet hogy ezt a feltalálók direkt viccbõl találták fel, mert engem az is nagyon idegesít, hogy a fröcsenésnek rohadt nagy hangja van, és ha épp akkor jön rám amikor vendég van, vagy vendégségben vagyok, nem túl jó amikor hallják hogy csobban a sz.rom a wc-ben...:D
Az amerikai azért nem fröccsen, mert magasan áll benne a víz, tehát az anyagnak nincs ideje felgyorsulni, mielõtt beleesik. Inkább szépen beleúszik csak..:) Nekünk fröccsenõs van, de szeretem, ritkán fröccsen. Biztos valamit nagyon jól csinálunk..:) Illetve a konstrukció nagyon számít, hogy a sz.ripari mérnökök mennyire találták el. Mert szüleimnél is ilyen van, de ott mindig a hátsó falra megy az anyag, és hát igen, ott durván kell kefélgetni minden akció után. Arról meg nem is beszélve, hogy amikor szétkenõdik, jó nagy felületen adja le a szagot. Nnnna, kb ennyi. Jó téma volt!
A kérdező hozzászólása: ja én is igy vagyok vele h pont a wc-t nem fogom lecserélni, csomó minden fontosabb ennél de azért tényleg jobb lenne egy amerikai vagy milyen, egyszer kipróbálnám hogy tényleg mûködik e:D
Na ezt én is utálom. Ha hátrébb célzok, tehát hogy ne csobbanjon, akkor a vécécsésze lesz tiszta olyan, már saját magam is undorodva kefélgetem le onnan. Ha normál módban trónolok tiszta vegyszeres vizes lesz a a hátsóm. Ideje lenne WC-t cserélni, csak hát nincs pénz...
Elvileg azért, hogy a szagok ne legyenek annyira intenzívek:) Fõleg ha valaki hosszasan szeret trónolni.
na ezt énse tudom hogy csinaljak hogy nem fröccsen, de tényleg soha nem csinálja :D és nemis csobban lol
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) azért kiváncsi lennék az amerikai wc ben miért nem fröcsen vissza a víz.
jól látod, ez egy elba, szott konstrukció, úgy sz, ar ahogy van
szerintem az amerikai modellt probálják majmolni rosszul :D ami olyan hogy az egész wcben áll a viz, de nem fröccen vissza, és amugy arra lenne jo, hogy ha a vizbe esik a kaka, akkor nem büdös :D marmint lefogja a szagát :DD
A kérdező hozzászólása: Én még sohasem szartam vonat wc-ben, remélem nem is fogok

Ha olyan kérdést teszek fel, ami számon kéri a Fideszen, hogy a kampány ígéreteket miért nem tartja be, akkor provokátor vagyok?

Legjobb válasz: Tudod 17:33 érdekes amit mondasz, és még el is tudnám fogadni, de van egy bökkenõ! A Fidesz is 20 éve ül (szó szerint) parlamentbe, és ha jól emlékszem akkor volt már kormányon. De valamiért leváltották! Errõl mit gondolsz?

A kérdező hozzászólása: Tudod 17:33 érdekes amit mondasz, és még el is tudnám fogadni, de van egy bökkenõ! A Fidesz is 20 éve ül (szó szerint) parlamentbe, és ha jól emlékszem akkor volt már kormányon. De valamiért leváltották! Errõl mit gondolsz?
"rosszabb állapotot kaptak, mint amire gondoltak" -- Ezt a dumát már '98-tól 2002-ig unásig hallgattuk. Valami újabb lózungot kellene most már a Fidesznek összehozni a saját bénaságának kimagyarázására. Különben is! Mi az, hogy rosszabb állapotot kaptak, mint amire gondoltak??? Mi a szart csináltak ellenzék korukban? Odafigyeltek valamire egyáltalán? Dehogy! Verték a rezet. Ha normális ellenzék lett volna a Fidesz, akkor mindenrõl egészen pontos rálátással rendelkezne. A kérdésre: Nem vagy provokátor. Az már egy más kérdés, hogy a viktoriánusok lefikáznak. De azt meg ki nem sz...rja le? :) ) Úgyhogy azzal ne foglalkozz!
Nem tekintenék annak, mert szerintük teljesítik az ígéreteket, csak van amire még várni kell, meg különben is rosszabb állapotot kaptak, mint amire gondoltak.
Szarból nem lehet várat építeni, a huszon akárhány év alatt amit tönkre baszarintottak nem lehet 2-3 nap alatt rendbe rakni. Azért vagy provokátor, mert ezzel gondolom te is tisztában vagy, de mégis próbálkozol fogást keresni, amibe beleköthetsz végre. Nem tudom mit hittetek, hogy majd varázsütésre csoda országban fogunk élni?
17:44 "ha jól emlékszem akkor volt már kormányon. De valamiért leváltották!" Leváltották, mert jött Medgyessy Péter a 100 napos programjával és azt ígérte, hogy ezen túl majd folyamatosan az ország teljesítõképességét meghaladóan fognak emelkedni a nyugdíjak, a közalkalmazotti bérek, a segélyek, a szociális juttatások. Ezzel elkezdõdött az a pénzszórás, ami 2008 õszére államcsõdközeli helyzetben kulminált. Gratulálok Medgyessynek és Gyurcsánynak, de kreatívak voltak, mindössze csak az ország ment rá a nagyszerû ötleteikre. De 2002-2006-ban valóban nyugdíjas- és segélyparadicsom volt itt.
ma 20:30 Már csak az a kérdés, hogy 1998-2002-ben mi volt a Fidesznek az a bénasága, amit ki kellett magyarázni. Utoljára akkor csökkent évrõl évre az ország eladósodottsága és a nyugattól való gazdasági lemaradása.
Azért vagy provokátor, mert hülyeségeket kérdezel. Az új kormány gazdaságpolitikai intézkedései közül az elsõk augusztusban lépnek hatályba, a legtöbb pedig január 1-tõl. Tehát most még semmilyen hatásuk nem lehet, egyébként kb. egy év, amíg érezhetõvé válik az ilyen intézkedések hatása. Ezt mindenki, akinek babszemnyinél nagyobb agya van, belátja, és nem pattog, hogy "miért nem csinál semmit" a kormány. Érdekes, hogy miközben a baloldal fele azon sír, hogy semmit sem csinál a kormány, a másik fele azon visong, hogy "túl gyorsan gyártják a törvényeket". Melyik az igaz? Annak sincs sok értelme, ha a fentiekre rávágod, hogy az önk. választás után úgyis mindent visszavonnak, úgyis megszorítások lesznek stb. Ugyanis ez csak egy feltételezés, ráadásul alaptalan feltételezés, mely abból indul ki, hogy minden politikus olyan takonygerincû, mint Gyurcsány Ferike. Ferikébõl szerencsére csak egy van.
Jahjh! A korrupció! Nem az a sok amit egy miniszter kap, hogy valamit intézzen el! Hanem amilyen hullámokat kelt a gazdaságban. Nem a piti 1-2 milliárd a hatalmas bukó. Hanem esetenként az a 10milla, amivel egy nagy tõkés piacot vásárol, és jön az import, megy a profit, nõ a munkanélküliség, csökken a fogyasztás, és nõ a szoc ellátás.
A kérdező hozzászólása: ma 20:59 Igen igazad van! Azért fürdünk Lengyel samponnal, és isszuk a Szlovák tejet! :DDDDDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!