Találatok a következő kifejezésre: Ha a teszt olyan (167 db)

Akkor pozitív, ha a teszt csík legalább olyan erõs, vagy erõsebb mint a kontroll csík. Igen, lehet 2 napig pozitív. Sok sikert!

Szerintetek milyen ez a teszt? Olyan jó lenne ha igaz lenne!

http://kepfeltoltes.hu/101115/1203210554teszt_002_www.kepfel..

Legjobb válasz: Szerintem az amire gondolsz:) Mikorra nem várod/vártad?

Gratulálok;) Nekem az elsõ tesztem sokkal halványabb volt:D 8 hetes kismama;)
Én is gratulálok! Nagyon boldog babavárást Neked!!!! És csak röpködj örömödben! :-))))
Minden jót nektek. Szerencsés vagy.
Gratulálok kismama!
Szívbõl gratulálok!!! Vigyázz magatokra! A
Szerintem az amire gondolsz:) Mikorra nem várod/vártad?
A kérdező hozzászólása: holnap reggel tesztelek, de majd megirom mi lett remélem az erõsebb két csikos lesz!
9:12 vagyok! Oké, de addig is vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: Ime a mai!Nem kéne már sötétebbnek lennie a csiknak? http://kepfeltoltes.hu/101117/teszt_001_www.kepfeltoltes.hu_..
Szerintem ne aggódj! Azt mondják a halvány csík is csík!:) Gratulálok még egyszer, hidd el minden rendben lesz. Mikor mész dokihoz?
A kérdező hozzászólása: Még nem jelentkeztem be mert nem hittem hogy a mai is pozitiv lesz!már ideje lenne, de szerintem úgy is csak 2 hét múlva látna bármit is nem?
hát ennyi halvány pozitiv már biztos hogy baba, de jó neked.irigykedünk rád sokan szerintem...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek és mindenkinek leghamarabbi két csikos tesztet kivánok tiszta szivbõl!!!!!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/101115/1203210554teszt_002_www.kepfel..
Nagyon aranyos vagy kedves Kérdezõ! Úgy is lesz! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Ti vagytok nagyon kedvesek!!!Nagyon sok jó szót kaptam 1év alatt itt mindenkitõl!Vannak itt kicsit megkeseredett emberek, de õket is megkell érteni!De a remény hal meg utóljára!!!Sok sikert mégegyszer!!!
Jajjj de jó, nagyon gratulálok neked :) Néhány hete az én tesztem is ilyen volt, szóval ne aggódj minden rendben lesz. Dokihoz pedig elég lesz kb 6 hetesen menni.
Ez egy pozitív teszt!Gratulálok kismama! És a mai?
Ez biztos baba...
de irigyellek, ez pozitiv bizony....
A kérdező hozzászólása: Holnapra nem várom, de már egy éve várnánk rá!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, de azért még csinálok holnap is egy tesztet!!!
Üdv a klubban kismama:DDD!!! Vigyázz magadra és egyre erõsebb lesz az a második csík!!! Szeretettel üdvözöllek:)
Az elsõ tesztem ugyanilyen volt, 2 év után én sem hittem ám el most itt gagyog mellettem a 6 hónaposom:) Gratulálok!:)
Gratulálok!!!! De jó, végre egy újabb pozi teszt ezen az oldalon :) ))) Van görbéd? Megosztod velünk a tapasztalataidat hogy most hogyan sikerült?
Gratulalok!!, vigyazz nagyon magatokra!!!!sok egeszseget es boldogsagot!!!
Szívbõl gratulálok. Az én tesztem is ilyen volt, nyugi. Vigyázz magatokra :) 9+3 hetes kismama
gratulálok:-)))))boldog babavárást!Vigyázz magatokra!
A kérdező hozzászólása: Olyan kedves itt mindenki!Remélem minden rendben lesz, még félek egy kicsit!Pont most lettem beteg, de nem tudom mit szedhetnék!Nagyon köhögök!
Gratulálok, sok boldogságot!
Tegnap 9:12 vagyok! Ez 100% pozitív!Mostmár teljes bátorsággal mondom, hogy Gratulálok!!!

Eddig még nem tapasztaltam olyat, hogy az LH teszt olyan erős legyen, hogy majd leugorjon a csíkom. Nagyon örülök neki. Erősebb a tesztcsíkom. Tegnap is, és ma is. Mit jelent ha több napig pozitív a teszt? Több petesejt érhet majd meg?

Er?sebb nagyobb lesz a petécském?

Legjobb válasz: Az, hogy kétszer is erõs pozitív volt a teszt azt jelenti, hogy a fel- és leszálló ágat is elkaptad. A petesejt a pozitív napot/kat követõ elsõ negatív napon szabadul ki, de már elõtte is akciózni kell. Mi együtt voltunk minden pozitív és az azt követõ negatív napon, és rá két napra. Most boldog 8 hetes kismama vagyok. Úgyhogy hajrá, nehogy lecsússzatok róla!!!

Az, hogy kétszer is erõs pozitív volt a teszt azt jelenti, hogy a fel- és leszálló ágat is elkaptad. A petesejt a pozitív napot/kat követõ elsõ negatív napon szabadul ki, de már elõtte is akciózni kell. Mi együtt voltunk minden pozitív és az azt követõ negatív napon, és rá két napra. Most boldog 8 hetes kismama vagyok. Úgyhogy hajrá, nehogy lecsússzatok róla!!!
A kérdező hozzászólása: :) )) Jajj de jóóó :) )) Tegnap este totál pozi, reggel megint .Este hancúr. Most is csináltam, most pedig egyforma a kettõ. :) ) Akkor akció indul újra :) )
Édes vagy! :) Ma is, holnap is gyûrd magad alá Apát...el ne engedd :)
Hajrá! Szorítok! Nekem is most vannak a termékeny napjaim! Szeressétek egymást fõleg ezeken a napokban! Majd írj 2 hét múlva hogy mi lett az "eredmény"! :D

Mit tesz olyan emberrel a rendõrség aki gyilkossággal fenyeget smsben? Ha feljelentést teszek

Legjobb válasz: nálam olyan volt, hogy amikor bejelentést tettem, hogy lopják a benzint egy gyõri családi ház udvarán egy rendõrautóból, röviddel utána egy rendõr felhívott (kmb-s) egy olyan telefonról, aminek nincsen rögzítve a felvétele, majd és azt vallotta az ügyességen, hogy abban a beszélgetésben elismertem, hogy kamuztam és sértegettem õt. el is ítéltek hatóság félrevezetéséért és becsületsértésért is majdnem. Az a szemétláda nagy kegyesen nem tett feljelentést emiatt. mocsokrendõrök mindahány

nálam olyan volt, hogy amikor bejelentést tettem, hogy lopják a benzint egy gyõri családi ház udvarán egy rendõrautóból, röviddel utána egy rendõr felhívott (kmb-s) egy olyan telefonról, aminek nincsen rögzítve a felvétele, majd és azt vallotta az ügyességen, hogy abban a beszélgetésben elismertem, hogy kamuztam és sértegettem õt. el is ítéltek hatóság félrevezetéséért és becsületsértésért is majdnem. Az a szemétláda nagy kegyesen nem tett feljelentést emiatt. mocsokrendõrök mindahány
és azt hogy bizonyítod hogy õ is írta az sms-t? azt mondja, hogy ellopták a telefonját, vagy valamelyik haverja volt és kész.
A kérdező hozzászólása: hm és ha csinálok hangfelvételt mondjuk? az megfelelõ?
azt már komolyabban veszik
Zaklatásnak minõsül. De a bíróságtól nem fog sokat kapni.

Baj ha nem olyan vastag a Teszt csík, mint a Contorll csík?

ugyan olyan sötét,de sokkal vékonyabb

Legjobb válasz: Terhességi teszt? Mindegy az, csak ott legyen!:) Gratulálok!

Terhességi teszt? Mindegy az, csak ott legyen!:) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Igen terhességi:)
nem, nem baj, gratulálok :)
nem baj! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: :) :) :) :) :) NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM:) :) :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos elment a baba:( Ezért nem vastagodott a csíkom:(
Sajnálom. Tudom, milyen érzés, sajnos:-(

Ha a 10. DPO-n negatív a teszt abból még lehet baba? Tudom, hogy korai, de olyan sokan írták, hogy ilyenkor már kimutatta a teszt!

Lett rajta egy extra-extra halvány csíkocska, amit csak szugerálással látok ha akarom. Igaz rózsaszín, de nem mondanám pozitívnak. Ráadásul medi lab teszt, amirõl sok rosszat hallottam, de csak ilyen volt a patikában. Reménykedhetek még azért egy picit?

Legjobb válasz: egy pozitív tesztet nem kell szugerálni! Miért nem vártad meg a nem várt menses idõpontját? és csak azután kellett volna tesztelni Okoztál magadnak még pár nagy extra frusztrációt, plusz egy orbitális csalódást, ha mégsem vagy terhes!

egy pozitív tesztet nem kell szugerálni! Miért nem vártad meg a nem várt menses idõpontját? és csak azután kellett volna tesztelni Okoztál magadnak még pár nagy extra frusztrációt, plusz egy orbitális csalódást, ha mégsem vagy terhes!
Én pontosan éreztem decemberben mikor volt Pém, iszonyúan benyilalt a bal petefészkem...11 nap múlva teszteltem 10-es erõsségû vaterás tesztel ami negatívat mutatott pedig tudtam-éreztem, hogy most sikerülnie kellett. Nem tévedtem...14 napon már pozi volt. Nem kell feladni addig amíg nem jön meg:)
"A beágyazódáshoz már soká van. :(" Miért lenne soká hozzá? Beágyazódás kezdete (!) 7-10 nap és 5 napig tart! Az alatt bármikor lehet vérzés. Inkább a menstruációdhoz van túl korán, ha biztosan tudod, hogy ovu után 10-el vagy!
nyugi a vérpöttytõl is lehetsz még terhes, csak várj még 4 napot!nyugi...de tudom mit érzel én már 7.dpo-n is próbálkozgatok, hátha...de nyugi
A kérdező hozzászólása: Rendben. Csak most meg a mikor pisiltem észre vettem egy pici pötty vért a bugyimon. Szerintem nem lesz baba. A beágyazódáshoz már soká van. :( Nem baj. Jövõhónapban új esélyekkel indulok. :)
még korai még várj minimum 4 napot!
A kérdező hozzászólása: Jó köszönöm. Vasárnap megpróbálok még egyet, hátha.
Mutatja egy frászt! 10 dpo-n a hcg minimum értéke csak 17 mlu/ml, a medi lab pedig csak 20-tól mutatja ki. Még ha 10-es teszttel csináltad volna...
A kérdező hozzászólása: Mert türelmetlen vagyok! Tudom, hogy hülyeség volt, de sok helyen olvastam, hogy ilyenkor már kimutatja. :( Mindegy. Akkor elkönyvelem magamban, hogy nem sikerült. Így nem lesz még egy pofáraesés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor még nem adom fel. Nekem is annyira olyan érzésem van, hogy sikerült a bébi! Fáj a cicim is eléggé, pedig menstruáció elõtt sosem szokott! :) De ha nem akkor majd legközelebb. :)

Mennyi idő után megbízható a terhességi teszt? Olyan tesztet csináltam, amire az van irva, h már az első nap ha késik a mensi meg lehet csinálni és elvileg kimutatja.

De mi van akkor ha csak pár napja vagyok terhes? Úgy hallottam, h olyan 14napos terhesség kell ahoz, h a teszt kimutathassa. Mennyire igaz ez? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: A beágyzódás az együttlét utáni 7-12 napon történik meg. Ezért szokták azt mondani, hogy két héttel utána teszteljünk, mert a beágyazódást követõen néhány nappal termelõdik annyi HCG a szervezetben, amit már kimutat teszt. VAgyis ha viszonylag szabályos a ciklusa valakinek, akkor ez pont a köv. menstruáció idejére esik. Ha csak pár napja vagy terhes, akkor ahhoz képest számolj, és tesztelj. (Értelem szerûen, ha megjön közben, akkor már nem kell...)

A beágyzódás az együttlét utáni 7-12 napon történik meg. Ezért szokták azt mondani, hogy két héttel utána teszteljünk, mert a beágyazódást követõen néhány nappal termelõdik annyi HCG a szervezetben, amit már kimutat teszt. VAgyis ha viszonylag szabályos a ciklusa valakinek, akkor ez pont a köv. menstruáció idejére esik. Ha csak pár napja vagy terhes, akkor ahhoz képest számolj, és tesztelj. (Értelem szerûen, ha megjön közben, akkor már nem kell...)
Na, csapó kettõ. Én a fogantatás utáni 12. napon teszteltem nagyon halvány pozitívat 10-es érzékenységû teszttel, reggeli pisibõl. Egy héttel késõbb már 25-ös érzékenységû teszttel, délutáni pisibõl is pozitív volt, mert a HCG mennyisége a kezdetek után nagyon gyorsan nõ.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha mondjuk a 28.nap elõtti napokban lettem terhes akkor azt a 33.napon még nem tudja kimutatni a teszt?Ugyanis akkor teszteltem, de negatív, és már a 35.napnál járok és semmi.
Minden nõnél más és más tempóban növekszik a HCG mennyisége. Nekem már 12 nap is elég volt a pozitív teszthez, de van, akinek három hét is kell a fogantatástól, mire a teszt pozitívat mutat. A másik lehetõség, hogy sajnos nincs baba, nincs HCG, ezért negatív a teszt.
Ja igen, 7 nap még rémesen kevés egy potitív teszthez! Hiszen - ismétlem - ekkor a baba még be sem ágyazódott, a HCG még nem termelõdik, tehát nincs mit kimutasson a teszt. A 12-14. nap elõtt semmi esélyed pozitív tesztre.
Bocs kicsit itt hagytam a gépem, nem láttam, hogy már enn yien írtak... 22:16os

PG/53 teszt mit mutat ha már létrejött a fogantatás? Olyan mintha fogamzóképes lennék, vagy sem?

A tesztem még negatív, de vannak terhességre utaló tüneteim. A PG/53 nyálteszt "pálcikás".

Legjobb válasz: nekem a terhesség alatt eleinte ugyanazt mutatta, mintha peteérés lenne, de nem mindenkinek. Ha nem jött meg a mensid, akkor a hcg teszt is lehet,hogy csak több nap után mutatja.

nekem a terhesség alatt eleinte ugyanazt mutatta, mintha peteérés lenne, de nem mindenkinek. Ha nem jött meg a mensid, akkor a hcg teszt is lehet, hogy csak több nap után mutatja.

Az ovuteszt akkor pozi, ha legalább olyan erős a teszt vonal, mint a kontroll? Ha halványabb, akkor nem volt még ovu? Ha nem is lesz erősebb, akkor azt azt jelenti, hogy nem volt tüszőrepi?

A görbe alapján azt hinném, volt már ovum, viszont a tesztek , ha jól értelmezem ?ket (ez az els? tesztel?s hónapom), negák.

Legjobb válasz: Szerintem a ciklusod 13-án napján volt ovud ,--mert pé-or lemegy a hõ,tüszõrepikor meg felmegy--,de sosem biztos hogy neked megvolt az ovud,mert sajnos nem egyforma idõpontban méred a hõdet,és ez nagyban befojásolja a hivatalos görbédet.Szerintem az lenne a legegyszerûbb,ha elmennél uh-ra és megnézetnéd. Az ovutesztek pedig mindíg megbízhatóak,és akkor LESZ ovud,ha erõsen 2 csíkos a teszt,tehát mindenképpen vagy egyforma erõsségû,vagy erõsebb a t csík a c csíknál!Ha ez megvolt akkor 24-36 óra múlva tüszõrepedés.

Szerintem a ciklusod 13-án napján volt ovud , --mert pé-or lemegy a hõ, tüszõrepikor meg felmegy--, de sosem biztos hogy neked megvolt az ovud, mert sajnos nem egyforma idõpontban méred a hõdet, és ez nagyban befojásolja a hivatalos görbédet.Szerintem az lenne a legegyszerûbb, ha elmennél uh-ra és megnézetnéd. Az ovutesztek pedig mindíg megbízhatóak, és akkor LESZ ovud, ha erõsen 2 csíkos a teszt, tehát mindenképpen vagy egyforma erõsségû, vagy erõsebb a t csík a c csíknál!Ha ez megvolt akkor 24-36 óra múlva tüszõrepedés.
Nagyon nehéz elcsípni pont a csúcspontot. Ezért lehet az, hogy vkinel elkezd látványosan erõsödni, és egyszer csak elkezd halványodni, pedig nem is volt pont egyforma a két csík. Ettõl még lehet ovulációd! Pláne, ha görbét is vezetsz. Ja, és ne felejtsd el a nyák vizsgálatát se, mert ha jön a tojcsis cucc, akkor vszínüleg jön a termékeny idõszakod is.
A kérdező hozzászólása: Arra gondolok, hogy abban a 2 napban lehetett, amikor nem csináltam tesztet. Csak akkor még nagyon korainak tartottam. Viszont az összes teszt, amit csináltam, egyformán annyira halvány, hogy szabad szemmel csak akkor látom, ha nagyon nagyon nézem. Na, ez egy ilyen bénázós hónap, a hõmet mindig így mérem, nem fogok csörgõórát beállítani, hogy mérni tudjam. Viszont már ez a 4. hónap, és eddig gyönyörû görbéim voltak. Mégsem lettem terhes. Kezdem azt hinni, be kéne fejeznem a méregetést. Jövõ ciklusra veszek egy rakat ovu tesztet, és korán elkezdem, majdcsak elcsípem az ovu napját. Vagy ha meg nincs is, mert szerintem a hõm becsap, és nincs is tüszõrepim.

Hogyan fessem be a szemöldököm hennával mit kell csinálni, mivel keverjem, ha teszek olyan helyre, ahol nagyon ritka szemöldököm lehet természetes hatása?

Fekete szemöldököm van és világos barna hajam , a kettő eggyütt nagyon nem passzol.Már megvettem a barna hennát, hogy használjam , használati utasítás nem magyar se nem angol és így sajnos nem értem.

Legjobb válasz: szemöldökfestéket vettél, vagy hennát? Nekem henna alapú szemöldökfestékem van, ha tudok segítek, csak mondd el létszi h milyen

szemöldökfestéket vettél, vagy hennát? Nekem henna alapú szemöldökfestékem van, ha tudok segítek, csak mondd el létszi h milyen
A kérdező hozzászólása: Hennát
Nagyon vigyázzatok ezeknél a festékeknél mivel az, hogy henna alapú nem jelent többnyire semmit. Az elenyészõ henna mennyisége mellett valószínûleg egyébként a megszokott vegyszerek is ott szerepelnek az összetevõk között és így már lõttek is a henna természetes hatásának. Az ember megveszi mert gondolja, hogy hennás és na akkor ez biztos nem károsít annyira... de még mennyire és ráadásul drágábban is adják...
Biztos, hogy nem hennát vettél, legfeljebb valami hennával kevert dolgot. A henna csak vörös lehet. Azt pedig ugyanúgy kell csinálni mint a hajra. Meleg víz, keverés, esetleg egy kis citromlé vagy ilyesmi és rá a szemöldökre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!