Találatok a következő kifejezésre: Ha a találkozik egy (190 db)

Mit gondolnátok, ha a férjetek egy másik nõvel beszélne le találkozót?

Ha mondjuk az üzenetei között találnátok egy levelezést egy másik nõvel, amiben a mostani hétvégére megbeszéltek egy találkozót, amirõl nektek ezidáig még nem tett említést.

Legjobb válasz: Hát én biztos idegeskednék ha tudod hol talíznak kõvezsd öt vagy hívd fel a csajt.Vagy mond a férjednek hogy menni szeretnél vele

Hát én biztos idegeskednék ha tudod hol talíznak kõvezsd öt vagy hívd fel a csajt.Vagy mond a férjednek hogy menni szeretnél vele
Ha nem beszélt róla a férfi a feleségnek, akkor nyilvánvaló, hogy titkolnivalója van. Vagyis a csaj a szeretõje, vagy ha még nem is az, akkor többet szeretne tõle. Tehát randiznak. Megoldás: szembesítés és kidobás a lakásból/házból. 27/N
A kérdező hozzászólása: Jogos kérdés és bár nem tudhatom 100%ra, de a szövegkörnyezetbõl azt szûrtem le, hogy a felesége háta mögött szeretné a dolgot (legalábbis erre utalt a mentegetõzése a családi állapotát illetõen).
Egyetértek, itt elég sok a begyepesedett házisárkány :) Elolvastam a másik kérdésedet is, egy dolgot nem értek: - honnan tudod hogy az a férfi nem szólt a felesésgének hogy találkozik egy másik nõvel? Egyébként nyilván zavarna, mert undorító dolog a férfi részérõl, és egyre több van aki megcsalná a feleségét.
A gyk-s lúvnyákra ne adjál, az itt levõ hárpiák többsége a havibajuk éppen aktuális állapotának megfelelõen ad választ....minden órában mást...
A kérdező hozzászólása: Le is írtam, hogy valóban én írtam ki a kérdést és nem, nem beszéltünk le találkozót. A férfi elhívott de én nemet mondtam. Erre fel kaptam csomó olyan választ, hogy milyen felszínes vagyok hogy én egybõl arra gondolok, hogy meg akarja velem csalni az asszonyt. Pedig biztos csak barátkozni akar. Érdekes, egy másik kérdésben ugyanez az eset már mindenkiben gyanakvást vált ki. Vajh' miért? Ennyit arról, hogy én túloztam el az esetet és én értettem félre.
A kérdezõnek van egy másik kérdése, amelyben õ az a nõ, akivel a férj találkozót beszél meg. Ott nyilván nem tetszettek neki a válaszok...
Tudod, mikor van a találka pontosan? Arra az idõpontra szervezz valami programot magatoknak, amit a férjed valószínû "kénytelen" lesz lemondani. Ha kamu indokkal utasít vissza, akkor gyanakodj ezerrel. Akár követheted is, hogy mielõbb kibújjon a szög a zsákból.
Repülne...és azt gondolnám, hogy visszataszító.
gondolkozz el, mit rontottál el, hogy idáig jutott a házasságod!
Kidobnäm a bänatba. Aggodalomra nem lenne szükseg.
A kérdező hozzászólása: Így van, szeretnék közvélkeménykutatást arról, hogy ilyen esetben hány feleségnek fordulna meg az a fejében, hogy "ó, biztosan csak barátkozni szeretne a férjem azzal a nõvel".
Gusztustalan dolog a párod üzenetei között turkálni. Mondjuk õ meg lúzer, mert simán el lehet tüntetni az olyan üziket, telcsiszámokat, ami nem publikus.
Kérdezõ te vagy a névjegykártyás?
Lehet az eltitkolt gyereke.
Aggódnék-e? Milyen kérdés ez már? Rohadtul szembesíteném, és kidobnám. Pedig nem szoktam olyanokat tanácsolni, hogy szakíts, de ennél az esetnél vagy neki, vagy nekem kalap-kabát.
Milyen mentegetõzése? Lehet csak én olvastam felületesen a másik kérdésnél se néztem meg minden választ :D De azt szûrtem le a pasi csak annyit írt hogy örült annak hogy kellemesen elbeszélgettetek és szeretne újból találkozni. Ebben hol a mentegetõzés?

Annak, hogy ha nem találkozunk egykét hétig a barátnőmmel, mik lesznek a következményei?

Nekem nagyon, nagyon fog hiányozni, de egyes okok miatt(barátnők,barátok), nem tudunk találkozni(de nem az én részemről, mert nem én miattam nem tudunk találkozni. Ha minél jobban hiányoljuk egymást, akkor az erősíti a szerelmet, vagy a kapcsolat szempontjából, jó?Legalább nem szokjuk meg egymást? 17/f most leszünk 5 hónaposak

Legjobb válasz: Egyenes ági következménye lesz ennek február közepe.

Egyenes ági következménye lesz ennek február közepe.
1-2 hét az semmi se. max hiányoztok amjd egymásnak, aztán jobb lesz a találkozás. Gondolom ez nem állandó. Nem jártok még fõsulira. Ott 1-2 hát átlagosnak számít (legalábbis sok simerõsöm igy van)
Kénytelen leszel magadnak kiverni minden este.
Ezt az 1-2 hetet simán ki lehet bírni, ha valóban szeretitek egymást! Egyébként nézd a dolgot másképp, ha nem vészelitek át ezt a rövid kis idõt, nem egymás mellet a helyetek!

Ha először találkozok egy pasival és kb. fél óra mulva már a combom simogatja, második találkozásnál meg már a felsőm alatt nyúlkál, akkor arra megy ki a játék hogy a bizalmamba férkőzzön és megfektessen?

Mindig mondja hogy nyugottan bizzak meg benne ? nekem nem akar rosszat.

Legjobb válasz: Szerintem jól látod a helyzetet. Valaki csak ilyenkor mer ilyen rámenõs lenni. Máskülönben, ha komolyan akarna valamit, akkor jóval átgondoltabban haladna, jóval lassabban, és egyszóval másképpen.

Szerintem jól látod a helyzetet. Valaki csak ilyenkor mer ilyen rámenõs lenni. Máskülönben, ha komolyan akarna valamit, akkor jóval átgondoltabban haladna, jóval lassabban, és egyszóval másképpen.
csak leaka fektetni az életben többet nem látnád hidd el!
13 éves vagy?? A pasi hány éves?? Nem haragudj meg, de ha több mint 20, akkor ez kimeríti a pedofília bûntettét. Csúnya dolgok jöhetnek ki ebbõl. Lelkileg megsérülhetsz. Tönkrevághatja a suexuális életedet. Sõt ha nagyon felelõtlen (márpedig eléggé az, ha kikezd egy iskolással), akkor terhes is lehetsz tõle. Én a helyedben a szüleimhez fordulnék ezzel. Mert már az is merészség hogy a combodat simagatta, de a pólód alatt semmi keresnivalója sincs!!!!! Semmiképp se menj bele semmi szexuális kalandba vele. Persze hogy nem akar õ rosszat. Csak jót, fõleg magának!! De gondolj bele, nem te vagy az elsõ fiatal lány (az tuti, az ilyenek betegesen vonzódnak a fiatalokhoz), akivel ezt csinálja. És az utolsó sem. Hosszabb-rövidebb ideig kihasznál maj, utána eldob és keres egy következõ fiatalt. Na és akkor te hogyan érzed majd magad???? Mindenképp menekülj tõle. Hidd el, ebben a szituban csak te húzhatod a rövedebbet.
Szerintem hagyd ezt a pasit, én hasonló helyzetben voltam 14 éves koromban. Elég rossz vége lett a dolognak, úgyhogy szerintem kerüld el a fickót. Ez nem baráti dolog, hogy a pólód alatt matat. Az én barátaim sosem matatnak a pólóm alatt. Vigyázz, nem vagy érett még egy csomó mindenre, amit lelkileg is fel kell tudni dolgozni-és ezt csupán jóindulatból mondom!!
Szerintem sûrgõsen feledd el ezt a férfit!!! Ez tényleg csak arra hajt, hogy lefektessen, igaza volt az elsõ válaszolónak, ha nem így lenne várna türelmesen! Az lenne a tisztességes. Te próbálj gondolkodni, és helyesen cselekedni azaz megmondod neki, hogy ez nem a te stílusod. Hogy te nem valami ...lotyó vagy, hogy ezt csinálja veled. Mégis mit képzel, hogy a második alkalommal már a pólod alatt turkál? Mit keres ott? Én úgy pofán vágnám, hogy a fal adná a másikat. Ennyire gusztustalan... Szerintem ne is találkozz vele többet, keress egy olyan fiút aki tisztel és megérdemel téged!
Ki nem állhatom az ilyen pasikat. Nehogy lefeküdj vele, szerintem utána az életben nem látnád többet. Tuti csak a szexre hajt. Ha nem így lenne, akkor várna. Fõleg ha azt mondja, hogy bízz meg benne. Meg persze, hogy nem akar rosszat... egy-két pásztorórát ki ne élvezne? De biztos, hogy csak ennyit akar!
A kérdező hozzászólása: De Õ folyton azt mondja hogy barátilag találkozunk és hogy ebbe még nincs semmi. De Én egy 13 éves lány vagyok. Nem értem hogy miért jó ez neki. az világos hogy szereti ha érintetlen lányt kaphat meg de akkor is magas hogy miért csinálja mert ezt már tisztáztuk. De ebbõl másra nem lehet követetkezni. Jol látom?
Én kicsit idõsebb vagyok (15), és fiú. A véleményem h póló alá benyúlni, azt nem második találkozásnál, és nem egy "barátnak". Nálam csak egy olyan volt, akivel ezt meg mertem tenni, de vele addigra már kb 1 hónapja nagyon sokat dumáltunk, és mire ide eljutottam, addigra már nem egy, nem két csókon, és "tapizáson" túlvoltunk. Az h a combodhoz ér(nem arról beszélek amikor hosszan, ténylegesen simogat) az nálam lehet a barátság, bizalom jele, bár csak ha már igazán jó barátság.
A kérdező hozzászólása: Õ NÁLAM 8 ÉVVEL IDÕSEBB.ÁLLITÓLAG SZÛZ.NAH EZ NEM HISZEM EL. KB. 1.5 HÓNAPJA ISMERJÜK EGYMÁST.(CHATRÓL) EZ SZTEM AKKOR SE JÓ. IGAZ BE KELL VALLANI HOGY JÓ ÉRZÉS AHOGY SIMOGAT MEG FOGDOS, DE AKKOR SE LESZ SZERINTEM JÓ VÉGE. IGY VAN??
Így van, de nem értem hogy elõttem 7 ember próbálja a figyelmedet felhívni arra, hogy NE MENJ BELE SEMMIKÉPPEN! Itt csak te fogsz rosszul járni......Nem szabad. Eljön majd az idõ, mikor lesz egy srác, akibe szerelmes leszel, MEGBÍZHATSZ BENNE...És majd nekiadod magad.Érdemes várnod, hidd el!!!
szerintem tökéletesen jól látod a helyzetet.Azt is hogy nem lesz jó vége! A te életed nem szólhatok bele, max.tanácsot adhatok.Én azt javaslom várj még vele fiatal vagy! Csak okosan!!!
hú, tényleg ne is találkozz vele többet! ez már molesztálás súlyosan!!! elég szégyenletes a részérõl, hogy 21 évesen egy 13 éves lányt akar lefektetni!!! lehet, hogy szûz, de akkor is a saját korosztályában kellene keresgélnie!!! fúújjj, ez nagyon undorító!!! neki te csak egy strigula lennél, hogy végre legyen már valami, de benned ez súlyos lelki nyomokat hagyhat a késõbbiekben... jobb, ha tényleg elfelejted õt!!!
Ha már az elsõ találkozásnál ez volt - hogyhogy egyáltalán VOLT második találkozás???


Ha egyszer találkozunk egy intelligens földönkívüli fajjal, akkor azzal a katolikus egyház mihez kezd?

Gondolom némileg megbolygatja a Bibliában leírtakat.

Legjobb válasz: nem akarom a hívõket megbántani, de a biblia csak történet az egyház annyi mindent mondott már, hogy az emberek már-már csak istenben hisznek(galilei és társai) szóval szerintem enyhén (azaz nagyon) érezhetõ lenne ez a hívõk számában, de maga a vallás megmaradna

nem akarom a hívõket megbántani, de a biblia csak történet az egyház annyi mindent mondott már, hogy az emberek már-már csak istenben hisznek(galilei és társai) szóval szerintem enyhén (azaz nagyon) érezhetõ lenne ez a hívõk számában, de maga a vallás megmaradna
Épít egy ûrhajót, elrepül az idegenek hazájába és térít. Gondolj bele egy egész világnyi istentelen!
Ez a HA ez meg ez történne, akkor mi lenne... ezzel az erõvel a hívõk is mondhatják, hogy "Ha egyszer tényleg eljön a végítélet napja, és találkozunk Istennel, azzal a tudósok mit kezdenek?" És akkor õk is úgy érezhetik, hogy na most jól megaszonták a hitetleneknek. Amíg nincsen semmi bizonyíték a földönkívüliekre, addig ugyanannyira igaza lehet annak, aki azt mondja, hogy nincsenek, mint annak, aki azt mondja, hogy vannak. Így ha... dolgokon lehet gondolkozni, csak nem sok értelme van :)
Amúgy, itt is szokták emlegetni, hogy Biblia így-úgy cenzúrázva van, miért simán lehet, hogy ott õrzik ezeket a részeket, mert úgy vannak vele, hogy nem vagyunk rá felkészülve, hogy a világ legolvasottabb könyve közölje, hogy mások is vannak.
A katolikus egyház manapság mikor mondta ki így szószerint, hogy biztos lehetetlen az élet más bolygón? Tagadják õk ezt? Vagy csak kritizáltok?
A katolikus egyház nem zárja ki, hogy más bolygókon is éljenek emberhez hasonló lények, az õ fogalmai szerint emberek. Nem zárja ki azt sem, hogy nekik egyáltalán nem volt szükségük megváltásra, vagy hogy külön kellett volna megváltani õket.
Ha, ha ... megtörténne, akkor a Pápának ha, ha ... lenne egy kis sütnivalója rögtön ráfogná, hogy imé eljött az Isten, ha ha ... én lennék a Pápa ezt csinálnám. Egyébként komolyabbra fogva a szót: lehet, hogy az Isten küldte és õk lennének az Angyalok.
Akkor rájönnek, hogy mennyire nem hisznek az Isten hatalmában.elméletben mindent elhisznek az istennek, hogy csodákat tud tenni meg mindent létrehozni, de más bolygón élõ fajokat már nem képes megalkotni, odáig már nem terjed a teremtõ ereje...érdekes felfogásban élnek.
Eziékiel szekere is lehet simán egy ûrhajó leírása, ezzel mégsem foglalkozik senki. :D Egyébként valószínû azt mondanám, hogy a Sátán próbálja kikezdeni a vallásos emberek hitét ezzel az illúzióval, vagy a Bibliában keresnének vonatkozó passzust, amire ráfoghatnák, hogy "Ohó, idenézzetek, kimondva vagyon, hogy az Úr nemcsak ezt a planétát hintette meg élettel." Nem tudom az egyház álláspontja most mi, de arrogáns lenne azt feltételezni a végtelen ûrben egyedüli (uralkodók) vagyunk.
Az hogy élet létezhet máshol is a galaxisunkban, de valahol a kozmoszunkban is, azt gondolom senki nem cáfolhatja meg. Tehát a vallások se, és azt gondolom, ha nem azért jönnek hogy a Földet elfoglalják, mert a saját bolygójuk épp hamarabb kiég, akkor ugye illik a vallásoknak is tisztelettel fogadniuk-- Hisz ha jól emlékszem épp a vallások , akik fennen azt hirdetik, hogy az életet az univerzumban létezõ Isten teremtette-- ha pedig az teremtette, miért ne alkotott volna itt is életet és számtalan más bolygón a világegyetemben talán épp egyszerre nem igaz, hisz ha egy istenség alkotta a csillagokat a galaxisokat a bolygókat-- akkor mit is jelenthetett számára számtalan SEMMI élet megalkotása-nem igaz? De mivel a Földünkön nem az ember lakta élet volt az elsõ élet, hanem elõttünk hatalmas méretû hüllõk világa élt-- HÁT .... jobb ha nem festjük az ördögöt a falra, mert mi van HA egy Szaturnusz nagyságú bolygónak a hangyái váltak intelligensebbé mint mi az ember?-- Mi lennénk a desszert a tányérjukon azt hiszem..c...c...c!
Ha megismered és tetszik, akkor se legyen az elsõ randin csók, hisz ez még egyben az elsõ találkozó is lenne...
A kérdező hozzászólása: okés. : D
A kérdező hozzászólása: azon filózok h az nagyon rossz , ha csend van, és már nem tudok témát felhozni.. :S akkor mit tegyek?
Általában a csaj beszédesebb, szval bízd rá, ha tényleg beáll az a csönd...nem tom biztos akad vmi, amirõl beszélhettek :) )
A kérdező hozzászólása: okés köszi :D
Én ma találkozok egy csajjal, akivel tegnap beszéltem kb 6 órát. Annyi a közös, hogy egy suliba jártunk, de nem beszéltünk meg ilyesmi. Én 20F, Õ 23L.

Ha a fiú invitál egy találkozóra, de a találkozón nem kerül szóba egy újabb tali, akkor ennek így nem sok jövõje van, igaz?

Legjobb válasz: Igen, valószínû. De ez attól is függ, milyen volt maga a találkozó.

Igen, valószínû. De ez attól is függ, milyen volt maga a találkozó.
Hááát...Nagyon zavarban volt a fiú? Mert, akkor lehet, hogy egyszerûen "elfelejtette". Esetleg, nem voltál túl "lekezelõ"? Ne haragudj, nem ismerlek, közel nem biztos, hogy ilyen vagy, csak a válasz-alternatívákat keresem...Nos, ha túl lekezelõ voltál, akkor, lehet, hogy õ érezte úgy, hogy nem akarod vele folytatni...így inkább nem is szorgalmazta.
A kérdező hozzászólása: Nem voltak kínos csendek, végig beszélgettünk. Néha azt éreztem, hogy egy-egy témánál eltérõ véleményen vagyunk, de nem volt semmi baj amúgy, jó volt.
Az szerintem önmagában nem baj, ha más véleményen vagytok. Vannak, akik azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, meg kiegészítik egymást....Lehet, hogy tényleg fél õ felvetni a folytatást. Szerintem, próbálj vele egyenes lenni...Ha elutasít, akkor legalább tudod, s nem csak töprengsz, hogy ebbõl a kapcsolatból nem lett volna komoly dolog...Ne haragudj, tudom, hogy nagyon rossz érzés lehet, ha ilyen válaszokat kapsz. Próbálok objektív maradni...Lényeg: ha úgy gondolod, hogy normálisan meg tudjátok beszélni, akkor szerintem légy vele egyenes, s kérdezd meg a következõ randiról. Ha nem akarja, ne erõltesd. Ennyivel tudok szolgálni :)

Ha találkozok egy fiúval, de csak én csak barátilag értem ezt az egészet, akkor hogy viselkedjek a találkozón, hogy semmi ne utaljon arra, hogy bejönne nekem? 23/L

milyen témákról beszéljünk? egyáltalán hogy derítsem ki, hogy õ is csak barátilag akar e találkozni? és ezt tisztázzam vele már a találkozó elõtt?

Legjobb válasz: Öö... mondd meg neki, hogy baráti a találkozó...?

Öö... mondd meg neki, hogy baráti a találkozó...?
Ilyennel ne találkozz, mert félre érti
Nagyban befolyásolja a dolgok folyamatát, hogy õ milyen tudatban jön el a találkozóra. Jó elõre letisztázni a találkozó célját.
Embere válogatja, ez függ az említett fiútól is. Velem hasonló történt nemrégiben. Egyébként ajánlom a kettes válaszadó hozzászólását... van benne valami...
A kérdező hozzászólása: de akkor nem is lehet egyszerûen csak úgy találkozni egy fiúval, hogy ne értse félre? szóval ha nem tisztázom, hogy nekem ez csak baráti, akkor egybõl randira gondol? :S
Nem feltétlen gondol az ember randira, de attól függ milyen volt a két fél kommunikációja(hangvétel, téma) a találkozó megbeszélése elõtt és közben. Volt már ebbõl nekem is bonyodalom. #3 voltam.

Gáz lenne ha elvinném a barátnőmet egy találkozóra egy pasival?

még nem taliztunk a pasival,de eddig nagyon aranyosnak t?nik megminden. szeretném elvinni magammal a barátn?met ,hogy azért mégse egyedül menjek,f?leg ilyen helyzetben. csak mi lesz ha a pasinak nem én fogok megtetszeni hanem a barátn?m?

Legjobb válasz: Ne vidd el semmiképp! A pasi is mit fog gondolni, hogy két csajjal találkozik? Gyáva nyuszinak fog tartani. Szedd össze magad, tudom nem könnyû. Sok sikert! :)

Ne vidd el semmiképp! A pasi is mit fog gondolni, hogy két csajjal találkozik? Gyáva nyuszinak fog tartani. Szedd össze magad, tudom nem könnyû. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: hátigen ezen én is elgondolkoztam.. köszi a választ..=) szerintem is ez lesz..
Gyáva nyuszi vagy.
Nekem lehet az jutna eszembe, hogy "ezek hármasban akarják". Csak ne lepõdj meg, ha neki is bejön ez a felállás! ;-)
Ne vidd el! Egyrészt valóban lehet, h a bnõd tetszene meg neki, de amúgy is milyen már egy olyan randi, ahol 3-an vannak jelen?
talán nem is beszélne így a srác olyan természetesen, ha félénk típus
ha akarod vidd el. de a randi alatt azt fogod kívánni bárcsak a barátnõd nélkül mentél volna.
õõ figyi, ha neten ismerted meg, és még sose találkoztatok, akkor jogos hogy elviszed. megbeszélheted a pasival is, hogy barátnõddel mész addig, és utána szétváltok. az egész randin természetesen ne legyen ott a barátnõd, de azzal semmi gond nincs ha az elején ottvan, vagy elkísér odáig. netes talikban sok rizikó van
A kérdező hozzászólása: a találkozunk és az egyfolytában között vesszõ van:) elnézést lemaradt:)
tanulj meg lélegezni, hagyj szabadidõt neki is meg magadnak is, ne legyél ennyire függõ

Ha egy ember kerüli a szociális érintkezést ha nem találkozik emberekkel akkor az okoz e valamilyen egészségügyi problémát? Ami komoly.

Legjobb válasz: Igen. De inkább mentális problémát. Kivéve, ha valaki zseni és jól elvan egyedül és nem hiányzik neki senki. Lásd: Schopenhauer, Nietzsche.

Igen. De inkább mentális problémát. Kivéve, ha valaki zseni és jól elvan egyedül és nem hiányzik neki senki. Lásd: Schopenhauer, Nietzsche.
Szia! Szerintem egyenes út lehet a depresszióhoz, bár elképzelhetõ, hogy az ilyen elszeparált létnek a forrása is az!
Erõs depresszió. Annak hatására legyengülhet az immunrendszer és onnantól bármi... fogékony lesz mindenféle betegségre.
Én ilyen vagyok, vagyis csak részben, mert többnyire csak a munkahelyemen találkozom emberekkel, egyébként nem megyek sehova, illetve itt az interneten beszélgetek. Eddig nem vettem észre, hogy bármi egészségügyi problémát okozott volna, bár tény, hogy néha nagyon egyedül érzem magam... :( 25/F
Nagyon sokan érzik magányosnak magukat.Én is antiszoci vagyok, mellette depressziós, Mindig érzem magamon hogy rossz a helyzet, vannak betegségeim is.Az immunrendszerem túlmûködik és pikkelysömöröm van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!