Találatok a következő kifejezésre: Ha a találkozik egy (174 db)

Annak, hogy ha nem találkozunk egykét hétig a barátnőmmel, mik lesznek a következményei?

Nekem nagyon, nagyon fog hiányozni, de egyes okok miatt(barátnők,barátok), nem tudunk találkozni(de nem az én részemről, mert nem én miattam nem tudunk találkozni. Ha minél jobban hiányoljuk egymást, akkor az erősíti a szerelmet, vagy a kapcsolat szempontjából, jó?Legalább nem szokjuk meg egymást? 17/f most leszünk 5 hónaposak

Legjobb válasz: Egyenes ági következménye lesz ennek február közepe.

Egyenes ági következménye lesz ennek február közepe.
1-2 hét az semmi se. max hiányoztok amjd egymásnak, aztán jobb lesz a találkozás. Gondolom ez nem állandó. Nem jártok még fõsulira. Ott 1-2 hát átlagosnak számít (legalábbis sok simerõsöm igy van)
Kénytelen leszel magadnak kiverni minden este.
Ezt az 1-2 hetet simán ki lehet bírni, ha valóban szeretitek egymást! Egyébként nézd a dolgot másképp, ha nem vészelitek át ezt a rövid kis idõt, nem egymás mellet a helyetek!

Ha először találkozok egy pasival és kb. fél óra mulva már a combom simogatja, második találkozásnál meg már a felsőm alatt nyúlkál, akkor arra megy ki a játék hogy a bizalmamba férkőzzön és megfektessen?

Mindig mondja hogy nyugottan bizzak meg benne ? nekem nem akar rosszat.

Legjobb válasz: Szerintem jól látod a helyzetet. Valaki csak ilyenkor mer ilyen rámenõs lenni. Máskülönben, ha komolyan akarna valamit, akkor jóval átgondoltabban haladna, jóval lassabban, és egyszóval másképpen.

Szerintem jól látod a helyzetet. Valaki csak ilyenkor mer ilyen rámenõs lenni. Máskülönben, ha komolyan akarna valamit, akkor jóval átgondoltabban haladna, jóval lassabban, és egyszóval másképpen.
csak leaka fektetni az életben többet nem látnád hidd el!
13 éves vagy?? A pasi hány éves?? Nem haragudj meg, de ha több mint 20, akkor ez kimeríti a pedofília bûntettét. Csúnya dolgok jöhetnek ki ebbõl. Lelkileg megsérülhetsz. Tönkrevághatja a suexuális életedet. Sõt ha nagyon felelõtlen (márpedig eléggé az, ha kikezd egy iskolással), akkor terhes is lehetsz tõle. Én a helyedben a szüleimhez fordulnék ezzel. Mert már az is merészség hogy a combodat simagatta, de a pólód alatt semmi keresnivalója sincs!!!!! Semmiképp se menj bele semmi szexuális kalandba vele. Persze hogy nem akar õ rosszat. Csak jót, fõleg magának!! De gondolj bele, nem te vagy az elsõ fiatal lány (az tuti, az ilyenek betegesen vonzódnak a fiatalokhoz), akivel ezt csinálja. És az utolsó sem. Hosszabb-rövidebb ideig kihasznál maj, utána eldob és keres egy következõ fiatalt. Na és akkor te hogyan érzed majd magad???? Mindenképp menekülj tõle. Hidd el, ebben a szituban csak te húzhatod a rövedebbet.
Szerintem hagyd ezt a pasit, én hasonló helyzetben voltam 14 éves koromban. Elég rossz vége lett a dolognak, úgyhogy szerintem kerüld el a fickót. Ez nem baráti dolog, hogy a pólód alatt matat. Az én barátaim sosem matatnak a pólóm alatt. Vigyázz, nem vagy érett még egy csomó mindenre, amit lelkileg is fel kell tudni dolgozni-és ezt csupán jóindulatból mondom!!
Szerintem sûrgõsen feledd el ezt a férfit!!! Ez tényleg csak arra hajt, hogy lefektessen, igaza volt az elsõ válaszolónak, ha nem így lenne várna türelmesen! Az lenne a tisztességes. Te próbálj gondolkodni, és helyesen cselekedni azaz megmondod neki, hogy ez nem a te stílusod. Hogy te nem valami ...lotyó vagy, hogy ezt csinálja veled. Mégis mit képzel, hogy a második alkalommal már a pólod alatt turkál? Mit keres ott? Én úgy pofán vágnám, hogy a fal adná a másikat. Ennyire gusztustalan... Szerintem ne is találkozz vele többet, keress egy olyan fiút aki tisztel és megérdemel téged!
Ki nem állhatom az ilyen pasikat. Nehogy lefeküdj vele, szerintem utána az életben nem látnád többet. Tuti csak a szexre hajt. Ha nem így lenne, akkor várna. Fõleg ha azt mondja, hogy bízz meg benne. Meg persze, hogy nem akar rosszat... egy-két pásztorórát ki ne élvezne? De biztos, hogy csak ennyit akar!
A kérdező hozzászólása: De Õ folyton azt mondja hogy barátilag találkozunk és hogy ebbe még nincs semmi. De Én egy 13 éves lány vagyok. Nem értem hogy miért jó ez neki. az világos hogy szereti ha érintetlen lányt kaphat meg de akkor is magas hogy miért csinálja mert ezt már tisztáztuk. De ebbõl másra nem lehet követetkezni. Jol látom?
Én kicsit idõsebb vagyok (15), és fiú. A véleményem h póló alá benyúlni, azt nem második találkozásnál, és nem egy "barátnak". Nálam csak egy olyan volt, akivel ezt meg mertem tenni, de vele addigra már kb 1 hónapja nagyon sokat dumáltunk, és mire ide eljutottam, addigra már nem egy, nem két csókon, és "tapizáson" túlvoltunk. Az h a combodhoz ér(nem arról beszélek amikor hosszan, ténylegesen simogat) az nálam lehet a barátság, bizalom jele, bár csak ha már igazán jó barátság.
A kérdező hozzászólása: Õ NÁLAM 8 ÉVVEL IDÕSEBB.ÁLLITÓLAG SZÛZ.NAH EZ NEM HISZEM EL. KB. 1.5 HÓNAPJA ISMERJÜK EGYMÁST.(CHATRÓL) EZ SZTEM AKKOR SE JÓ. IGAZ BE KELL VALLANI HOGY JÓ ÉRZÉS AHOGY SIMOGAT MEG FOGDOS, DE AKKOR SE LESZ SZERINTEM JÓ VÉGE. IGY VAN??
Így van, de nem értem hogy elõttem 7 ember próbálja a figyelmedet felhívni arra, hogy NE MENJ BELE SEMMIKÉPPEN! Itt csak te fogsz rosszul járni......Nem szabad. Eljön majd az idõ, mikor lesz egy srác, akibe szerelmes leszel, MEGBÍZHATSZ BENNE...És majd nekiadod magad.Érdemes várnod, hidd el!!!
szerintem tökéletesen jól látod a helyzetet.Azt is hogy nem lesz jó vége! A te életed nem szólhatok bele, max.tanácsot adhatok.Én azt javaslom várj még vele fiatal vagy! Csak okosan!!!
hú, tényleg ne is találkozz vele többet! ez már molesztálás súlyosan!!! elég szégyenletes a részérõl, hogy 21 évesen egy 13 éves lányt akar lefektetni!!! lehet, hogy szûz, de akkor is a saját korosztályában kellene keresgélnie!!! fúújjj, ez nagyon undorító!!! neki te csak egy strigula lennél, hogy végre legyen már valami, de benned ez súlyos lelki nyomokat hagyhat a késõbbiekben... jobb, ha tényleg elfelejted õt!!!
Ha már az elsõ találkozásnál ez volt - hogyhogy egyáltalán VOLT második találkozás???

Ha egyszer találkozunk egy intelligens földönkívüli fajjal, akkor azzal a katolikus egyház mihez kezd?

Gondolom némileg megbolygatja a Bibliában leírtakat.

Legjobb válasz: nem akarom a hívõket megbántani, de a biblia csak történet az egyház annyi mindent mondott már, hogy az emberek már-már csak istenben hisznek(galilei és társai) szóval szerintem enyhén (azaz nagyon) érezhetõ lenne ez a hívõk számában, de maga a vallás megmaradna

nem akarom a hívõket megbántani, de a biblia csak történet az egyház annyi mindent mondott már, hogy az emberek már-már csak istenben hisznek(galilei és társai) szóval szerintem enyhén (azaz nagyon) érezhetõ lenne ez a hívõk számában, de maga a vallás megmaradna
Épít egy ûrhajót, elrepül az idegenek hazájába és térít. Gondolj bele egy egész világnyi istentelen!
Ez a HA ez meg ez történne, akkor mi lenne... ezzel az erõvel a hívõk is mondhatják, hogy "Ha egyszer tényleg eljön a végítélet napja, és találkozunk Istennel, azzal a tudósok mit kezdenek?" És akkor õk is úgy érezhetik, hogy na most jól megaszonták a hitetleneknek. Amíg nincsen semmi bizonyíték a földönkívüliekre, addig ugyanannyira igaza lehet annak, aki azt mondja, hogy nincsenek, mint annak, aki azt mondja, hogy vannak. Így ha... dolgokon lehet gondolkozni, csak nem sok értelme van :)
Amúgy, itt is szokták emlegetni, hogy Biblia így-úgy cenzúrázva van, miért simán lehet, hogy ott õrzik ezeket a részeket, mert úgy vannak vele, hogy nem vagyunk rá felkészülve, hogy a világ legolvasottabb könyve közölje, hogy mások is vannak.
A katolikus egyház manapság mikor mondta ki így szószerint, hogy biztos lehetetlen az élet más bolygón? Tagadják õk ezt? Vagy csak kritizáltok?
A katolikus egyház nem zárja ki, hogy más bolygókon is éljenek emberhez hasonló lények, az õ fogalmai szerint emberek. Nem zárja ki azt sem, hogy nekik egyáltalán nem volt szükségük megváltásra, vagy hogy külön kellett volna megváltani õket.
Ha, ha ... megtörténne, akkor a Pápának ha, ha ... lenne egy kis sütnivalója rögtön ráfogná, hogy imé eljött az Isten, ha ha ... én lennék a Pápa ezt csinálnám. Egyébként komolyabbra fogva a szót: lehet, hogy az Isten küldte és õk lennének az Angyalok.
Akkor rájönnek, hogy mennyire nem hisznek az Isten hatalmában.elméletben mindent elhisznek az istennek, hogy csodákat tud tenni meg mindent létrehozni, de más bolygón élõ fajokat már nem képes megalkotni, odáig már nem terjed a teremtõ ereje...érdekes felfogásban élnek.
Eziékiel szekere is lehet simán egy ûrhajó leírása, ezzel mégsem foglalkozik senki. :D Egyébként valószínû azt mondanám, hogy a Sátán próbálja kikezdeni a vallásos emberek hitét ezzel az illúzióval, vagy a Bibliában keresnének vonatkozó passzust, amire ráfoghatnák, hogy "Ohó, idenézzetek, kimondva vagyon, hogy az Úr nemcsak ezt a planétát hintette meg élettel." Nem tudom az egyház álláspontja most mi, de arrogáns lenne azt feltételezni a végtelen ûrben egyedüli (uralkodók) vagyunk.
Az hogy élet létezhet máshol is a galaxisunkban, de valahol a kozmoszunkban is, azt gondolom senki nem cáfolhatja meg. Tehát a vallások se, és azt gondolom, ha nem azért jönnek hogy a Földet elfoglalják, mert a saját bolygójuk épp hamarabb kiég, akkor ugye illik a vallásoknak is tisztelettel fogadniuk-- Hisz ha jól emlékszem épp a vallások , akik fennen azt hirdetik, hogy az életet az univerzumban létezõ Isten teremtette-- ha pedig az teremtette, miért ne alkotott volna itt is életet és számtalan más bolygón a világegyetemben talán épp egyszerre nem igaz, hisz ha egy istenség alkotta a csillagokat a galaxisokat a bolygókat-- akkor mit is jelenthetett számára számtalan SEMMI élet megalkotása-nem igaz? De mivel a Földünkön nem az ember lakta élet volt az elsõ élet, hanem elõttünk hatalmas méretû hüllõk világa élt-- HÁT .... jobb ha nem festjük az ördögöt a falra, mert mi van HA egy Szaturnusz nagyságú bolygónak a hangyái váltak intelligensebbé mint mi az ember?-- Mi lennénk a desszert a tányérjukon azt hiszem..c...c...c!


Ha megismered és tetszik, akkor se legyen az elsõ randin csók, hisz ez még egyben az elsõ találkozó is lenne...
A kérdező hozzászólása: okés. : D
A kérdező hozzászólása: azon filózok h az nagyon rossz , ha csend van, és már nem tudok témát felhozni.. :S akkor mit tegyek?
Általában a csaj beszédesebb, szval bízd rá, ha tényleg beáll az a csönd...nem tom biztos akad vmi, amirõl beszélhettek :) )
A kérdező hozzászólása: okés köszi :D
Én ma találkozok egy csajjal, akivel tegnap beszéltem kb 6 órát. Annyi a közös, hogy egy suliba jártunk, de nem beszéltünk meg ilyesmi. Én 20F, Õ 23L.

Gáz lenne ha elvinném a barátnőmet egy találkozóra egy pasival?

még nem taliztunk a pasival,de eddig nagyon aranyosnak t?nik megminden. szeretném elvinni magammal a barátn?met ,hogy azért mégse egyedül menjek,f?leg ilyen helyzetben. csak mi lesz ha a pasinak nem én fogok megtetszeni hanem a barátn?m?

Legjobb válasz: Ne vidd el semmiképp! A pasi is mit fog gondolni, hogy két csajjal találkozik? Gyáva nyuszinak fog tartani. Szedd össze magad, tudom nem könnyû. Sok sikert! :)

Ne vidd el semmiképp! A pasi is mit fog gondolni, hogy két csajjal találkozik? Gyáva nyuszinak fog tartani. Szedd össze magad, tudom nem könnyû. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: hátigen ezen én is elgondolkoztam.. köszi a választ..=) szerintem is ez lesz..
Gyáva nyuszi vagy.
Nekem lehet az jutna eszembe, hogy "ezek hármasban akarják". Csak ne lepõdj meg, ha neki is bejön ez a felállás! ;-)
Ne vidd el! Egyrészt valóban lehet, h a bnõd tetszene meg neki, de amúgy is milyen már egy olyan randi, ahol 3-an vannak jelen?
talán nem is beszélne így a srác olyan természetesen, ha félénk típus
ha akarod vidd el. de a randi alatt azt fogod kívánni bárcsak a barátnõd nélkül mentél volna.
õõ figyi, ha neten ismerted meg, és még sose találkoztatok, akkor jogos hogy elviszed. megbeszélheted a pasival is, hogy barátnõddel mész addig, és utána szétváltok. az egész randin természetesen ne legyen ott a barátnõd, de azzal semmi gond nincs ha az elején ottvan, vagy elkísér odáig. netes talikban sok rizikó van
A kérdező hozzászólása: a találkozunk és az egyfolytában között vesszõ van:) elnézést lemaradt:)
tanulj meg lélegezni, hagyj szabadidõt neki is meg magadnak is, ne legyél ennyire függõ

Ha egy ember kerüli a szociális érintkezést ha nem találkozik emberekkel akkor az okoz e valamilyen egészségügyi problémát? Ami komoly.

Legjobb válasz: Igen. De inkább mentális problémát. Kivéve, ha valaki zseni és jól elvan egyedül és nem hiányzik neki senki. Lásd: Schopenhauer, Nietzsche.

Igen. De inkább mentális problémát. Kivéve, ha valaki zseni és jól elvan egyedül és nem hiányzik neki senki. Lásd: Schopenhauer, Nietzsche.
Szia! Szerintem egyenes út lehet a depresszióhoz, bár elképzelhetõ, hogy az ilyen elszeparált létnek a forrása is az!
Erõs depresszió. Annak hatására legyengülhet az immunrendszer és onnantól bármi... fogékony lesz mindenféle betegségre.
Én ilyen vagyok, vagyis csak részben, mert többnyire csak a munkahelyemen találkozom emberekkel, egyébként nem megyek sehova, illetve itt az interneten beszélgetek. Eddig nem vettem észre, hogy bármi egészségügyi problémát okozott volna, bár tény, hogy néha nagyon egyedül érzem magam... :( 25/F
Nagyon sokan érzik magányosnak magukat.Én is antiszoci vagyok, mellette depressziós, Mindig érzem magamon hogy rossz a helyzet, vannak betegségeim is.Az immunrendszerem túlmûködik és pikkelysömöröm van.

Miért? Ha személyesen találkozunk, majd felfal a szemével, látszik és érzem, hogy akar, de ezen kívül se egy e-mail, se egy like, se egy telefonhívás? !?

Más is látja amit csinál és t?lem kérdezik, hogy na mi van, lesz vmi közöttünk?? Mit akar ez a hapsi vagy ha nem akar semmit akkor miért hívja föl ennyire magára a figyelmemet?? Totálisan meghülyít, mert én szívesen mennék tovább, de így... nem akarok hülyét csinálni magamból. Arra vagyok kíváncsi, hogy mit gondolhat, persze megkérdezni nem fogom t?le. Szerintetek?

Legjobb válasz: Na ha 20 éven felüli,akkor jobb ha elfelejted,valószínûleg önbizalomhiányos,félénk,döntésképtelen....

Na ha 20 éven felüli, akkor jobb ha elfelejted, valószínûleg önbizalomhiányos, félénk, döntésképtelen....
Két barátnõ beszélget. Az egyik nagyon letargikus hangulatban van. Kérdi a másik: - Mi történt? Miért vagy ilyen letört? - Áh, ne is kérdezd! Nemrég kint jártam Afrikában. Egy hatalmas gorilla elkapott és háromszor a magáévá tett. - És? - Nem ír, nem telefonál.
A kérdező hozzászólása: ok, õ a 20-as évei elején jár
Pedig nagyon nem mindegy, hogy 20 éves vagy vagy 40...
A kérdező hozzászólása: 10:13 kérlek, leírnád a tapasztalatodat?
Megijed, és nem mer igazából lépni. Tapasztalatból mondom: jobb ha elfelejted!
A kérdező hozzászólása: konkrét kort nem írok, én idõsebb vagyok több mint 5-tel
Életkor?
A kérdező hozzászólása: :( szomorú. Pedig jó parti lenne! Köszi nektek a válaszokat.
Hát nem eléggé férfi ahhoz, hogy bármit is lépjen.Szerintem felejtõs az ilyen., .Ez már tényleg mujaság...
A kérdező hozzászólása: Léptem felé, nem is egyszer, de mindig megáll a kommunikáció ezen a ponton, amikor neki kéne vmit csinálni. Legalább kideríthetné, hogy én mit akarok, vagy közölhetné hogy õ mit akar? Szerintem.
Én is pontosan ugyan ebben a helyzetben vagyok!De én szerintem az lehet a dologban hogy nagyon vonzódik hozzád, és tetszel neki, de viszont párkapcsolatot nem tud elképzelni veled.És várja hogy lépj felé hogy legalább szex legyen, akár egy alkalommal vagy többre!
A kérdező hozzászólása: Hát pedig társasági ember, sokan kedvelik, elég magabiztos is! Én sem vagyok mulya, adtam a jelzéseket, és amikor azt hiszem "most megvan" midig megáll a dolog.
Bocsi, csak most láttam, hogy írtál. Tapasztalatom röviden: ha nem lép a világon semmit feléd, akkor nem kellesz neki igazán, tehát, nem érdemes idõt pazarolni rá. Hidd el, ha egy pasi igazán akar téged, akkor lépni fog. Nem biztos, hogy rögtön randira hív, ha félénkebb akkor kicsit nem árt, ha bátorítod, érezteted vele, hogy jólesik a figyelme. De ha tényleg kellesz, azt érezni fogod.
nem megyek randizni valakivel, akitõl undorodom..
ha nem neten ismerkedsz akkor megismered az illetõt ugye élõben, látjátok egymást és ha se nem tetszik se nem tartod szimpatikusnak akkor nem mész el randizni...

Lányok, ti hamarabb/könnyebben belementek egy találkozóba, ha a fiú nem kimondottan randira hív benneteket?

Úgy értem ezt az egészet, hogy ha a srác csak annyit kérdez, hogy elmennétek-e vele mondjuk kávézni, az kevésbé kínos-e, mint ha ténylegesen randira hívna benneteket, és mondjuk az elsõ esetben elmentek vele, míg a másodikban nem? És ha csak pl. kávézni hív, akkor is tudjátok, hogy mi a szándéka? Vagy jobb, ha konkrétan azt kérdi, hogy randiznátok-e vele? Hogy õszinte legyek, kicsit félek konkrétan randit kérni egy lánytól, mert õ talán nem gondol "úgy" rám, és félek, hogy még egy beszélgetésre se adna alkalmat, viszont ha csak úgy elhívom, akkor lehet, hogy belemenne. Nagyon zavarban lennék, ha randira kellene hívnom, egy "kötetlen beszélgetés" viszont talán õt sem állítaná "megfelelési kényszer" elé. Ti mit gondoltok? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Teljesen mindegy! Eleve szerintem nem kell konkrétan kimondani, hogy randira hívnak. Nem ettõl kell hogy függjön, hogy miként viselkedünk! De én mondom neked öcsi, ha ennyit agyalsz, el fogsz bukni! Csak lazán, mind egy mit csinálsz!

Teljesen mindegy! Eleve szerintem nem kell konkrétan kimondani, hogy randira hívnak. Nem ettõl kell hogy függjön, hogy miként viselkedünk! De én mondom neked öcsi, ha ennyit agyalsz, el fogsz bukni! Csak lazán, mind egy mit csinálsz!
Ha egy pasi elhív valahova egy nõt, akkor egyértelmûek a szándékai. Minek hívnátok el bennünket, ha nem akarnátok kikezdeni velünk? Ne legyünk naivak. :) Ha nem akarok a fiútól semmit, akkor mindkét esetben egyértelmû a nem.
Mivel alapvetõen nem nagyon létezik "szimpla elhívás", ezért hogyan is tehetnének köztük különbséget? ;)
A kérdező hozzászólása: Szerintem létezik. Fentebb is írtam, hogy volt olyan, akivel "csak" barátilag találkoztunk, mert személyesen is meg akartuk ismerni egymást, és nem randi volt, hiába ültünk be egy helyre beszélgetni és kávézni.
Rendben, de hány ilyen volt már életedben? Vagy ha itt felteszed a kérdést, hogy "fiúk, hányszor hívtatok már el lányokat kávézni csak úgy?", mennyien fogják azt válaszolni, hogy 10-15-öt? :D
A kérdező hozzászólása: Több ilyen volt, mint randi. Az más kérdés, hogy én esetleg éreztem valamit egy-két esetben, de nem mondtam el.
Tudod, én ezt még el is hiszem neked, komolyan, de mivel hozzám még egyetlen férfi sem jött oda olyan szándékkal, hogy "csak úgy kávézzunk", csupán ismerkedési céllal, azért nyilvánvalóan nem is lehet más következtetésem, minthogy ismerkedni akar. Ha az esetek 99%-ában ezzel találkozunk, miért hinnénk mást?
A kérdező hozzászólása: Megértelek. Akikkel így beszélgettem, azok netes ismeretségek voltak, szóval nyilván valamennyire más így a felállás.
Túl kombinálod.
Ha engem BÁRKI, BÁRMILYEN ismertség után elhív BÁRHOVA, arra gondolok, hogy (nem feltétlenül szerelem szintjén) szimpatikus vagyok neki, hisz mi másért is akarna a társaságomban lenni? Legyen ez lány, fiú, kávézó, étterem, mozi, csoporttárs vagy vadidegen. Szerintem eléggé alapvetõ férfi és nõi aggyal is, hogyha valaki Veled akarja tölteni az idejét, nem azért teszi bizonyára, mert rühell... :D Azt hiszem, itt a legfõbb szempont az, hogy félsz, hogy a külsõd, fellépésed és kisugárzásod miatt kínos lesz a lány számára, ha közeledsz felé. Ez önbizalom hiány... Szóval... egyszer élünk. Hacsak nem vagy macska...
A kérdező hozzászólása: Jó, csak nem tudom, hogyan "mûködnek" a lányok. :S Szóval nem tudom, hogy õk hogyan értelmeznek egy ilyen meghívást, vagy hogy tesznek-e különbséget egy "szimpla" elhívás vagy egy randira hívás között. De ahogy látom a válaszokból, nem igazán.
Rendben, és akkor csoporttársadként mégis mire kellene gondolnom? ;) A lényeg ugyanaz, a férfiaknak nem szokása "csak úgy" elhívni egy lány kávézni, ezért eszembe nem jutna, hogy hátsó szándékok nélkül teszed - elvégre, te sem anélkül teszed, nemde? ;)
Teljesen mindegy, hova hív, ha tetszik, megyek vele, ha nem, akkor pedig visszautasítom.
Kicsit túldramatizálod a dolgot. Ha egy lányt elhív egy srác akár kimondottan randira, akár nem, de a fiú szimpatikus a lánynak, tökmindegy, mert elmegy vele. De ha nem szimpatikus neki, akkor is mindegy, mert akkor meg nem megy el. Ez ilyen állllllati egyszerû. Ne ezen filózz. Ráadásul, ha ki sem mondod konkrétan, hogy randira hívod a lányt, ha egy nõ és egy férfi találkozik, az még egy kávézóban is randi. Na és mégis mi a fészkes fenéért lenne ez kínos? Ha engem elhív valaki kávézni, és szimpi az illetõ, akkor nemhogy nem kínos, hanem tök jó dolog.
Na de azért a kettes kicsit túllõtt a dolgon, nem teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, egy szeméttelepre azért ne vidd a csajt, és elõtte fürödj is meg, meg öltözz fel, és viselkedj úriemberként! :D
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm. És még véletlenül se gondoljátok, hogy ez csak baráti beszélgetés lenne, illetve hogy a srác nem feltétlenül "úgy" akar ismerkedni veletek, csak szeretne megismerni benneteket?
Ja persze.... Majd bókolj, meg ilyesmik, és veszi a lapot.
A kérdező hozzászólása: #5: Ezeket bõ huszonévesen többé-kevésbé sejtem. :) Egyébként azért gondoltam, hogy esetleg kínos lehet, mert nem vagyok az a tipikus "álompasi", és sokszor él bennem a félelem, hogy a lányt is nehéz helyzetbe hozom, ha elhívom. És hát kicsit vitatkoznék veled, mert nem feltétlenül randi egy találkozás. Volt pl. netes ismeretségem, akivel szintén egy kávéra ültünk be x helyre, mégse randiztunk, csak végre szerettünk volna élõben is beszélgetni. Hogy õ érzett-e valamit, nem tudom, én éreztem, de nem mondtam el neki. Szóval õt se úgy hívtam el, csak megbeszéltük, hogy ha arra járok, akkor találkozunk, és javasoltam, hogy üljünk be valahová, de ennyi volt.
Nézd, kérdezõ, ha idejön hozzám az utcán egy idegen pasi azzal a szöveggel, hogy nem innék-e vele egy kávét, mégis mire kellene gondolnom, most õszintén? Hogy tetszett neki az új blézerem, és ezért szívesen beszélgetne velem a gazdaságpolitikáról?
A kérdező hozzászólása: Nem vadidegenre gondoltam. Igaz, jogos a hozzászólásod, leírhattam volna, hogy csoporttársnõmrõl van szó. Egyébként meg csak úgy odamenni egy idegen lányhoz sose lenne bátorságom, hogy eljön-e valahová velem.
A kérdező hozzászólása: Igen, én értem, csak hát elõfordulhat, hogy ha valakit kimondottan barátilag elhívok, akkor eljön, míg ha randira hívom, akkor lehet, hogy nem, mert kínos lesz neki, hogy õ esetleg nem érez semmit, vagy megijed, vagy mittudomén. Lehet, hogy közben ugyan kedvel, de mégis ijesztõ lehet számára egy randimeghívás. Szóval én ilyen szempontból tettem fel a kérdést. Egyébként igen, van bennem félelem is. Nem túl sok pozitív visszajelzést kaptam, és hát gyerekkortól kezdve volt bennem önbizalomhiány, öngyûlölet stb., amit már többé-kevésbé "kinõttem". Viszont azért még idõnként elõjönnek azok a félelmek, hogy a "magamfajtának" nem szabad közelednie senkihez, meg hogy az én vonzalmamat szégyen kimutatni, és hogy biztosan kínos lesz a lányok számára, és félek attól, hogy megint csak kudarc lesz, és utána kellemetlen lesz a lány szemébe nézni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!