Találatok a következő kifejezésre: Ha a tabi után abbahagyom (2 db)

Ha a nyolcadik tabi után abbahagyom végleg a gyógyszert, meg fog jönni pár napra a mensim?

Abba szeretném hagyni a fogamzásgátlót, nem akarom ezt a levelet már végig szedni. Remélem nagyon nem borul fel a hormonháztartásom. Elvileg három nap alatt kiürül a gyógyszer a szervezetem?l. A legkisebb hormontartalmú gyógyszert szedem. Meg fog jönni a mensim? köszi

Legjobb válasz: Szerintem ezt a levelet még szedd végig! Akkor minek kezdted el egyátalán ezt a levelet? A 8. szemnél jöttél rá, hogy nem akarod szedni? Szerintem sokkal nagyobb bajt okozol, ha most hagyod abba, mintha 2 hét múlva, amikor elfogy! Addig meg már kibírod!

Szerintem ezt a levelet még szedd végig! Akkor minek kezdted el egyátalán ezt a levelet? A 8. szemnél jöttél rá, hogy nem akarod szedni? Szerintem sokkal nagyobb bajt okozol, ha most hagyod abba, mintha 2 hét múlva, amikor elfogy! Addig meg már kibírod!
Ha ennyire szabadulni akarsz a tablettától, menj el gyorsan a dokidhoz. Õ majd megmondja, mennyire veszélyes ilyen ciklus közepén egyszerûen leállni vele. Meg azt is megmondja, mennyit érdemes várni a babatervezéssel.
Ugyan úgy fog rá reagálni a szervezeted, mintha végig szedted volna.Ha minimális a hormonháztartása a gyógyszerednek, nem okoz nagyobb problémát.

Ha egy lány tabit vesz be hogy késleltesse a menstruációját és 1 hétig szedi majd abbahagyja majd ezek után rendesen megjön a menstruációja akkor ez a menstruáció tarthat tovább mint 1 hétig? (8-9 esetleg 14 napon keresztül is)

Legjobb válasz: hát nemigazán :D ha tabival késleltetted, és rendesen beszedted a második levelet is, akkor a szünetben elvileg pontosan kell h megjöjjön és ugyanaddig tart amíg a többi. nekem legalábbis ígyvolt. énis késleltettem, azaz az elsõ levél után rögtön a második levelet szedtem végig, nekem megjött normálisan, és csak 4 napig tartott, ahogy szokott.

hát nemigazán :D ha tabival késleltetted, és rendesen beszedted a második levelet is, akkor a szünetben elvileg pontosan kell h megjöjjön és ugyanaddig tart amíg a többi. nekem legalábbis ígyvolt. énis késleltettem, azaz az elsõ levél után rögtön a második levelet szedtem végig, nekem megjött normálisan, és csak 4 napig tartott, ahogy szokott.
Ha te már szedsz fogamzásgátlót, úgy szabad változtatni mensit, hogy nem tartasz szünetet, hanem beszeded a köv. levelet is, vagy rövidebb szünetet tartasz, hogy pár nappal elõrébb hozd. Más módszernél már nem biztos a védelem. Ilyenekkel nem célszerû szórakozni, mert közti vérzések jelentkezhetnek. Ha nem szedsz bogyót és csak szórakozásból szerzel vhonnan 7 szem bogyót, akkor azt felejtsd el, mert marhaság.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!