Találatok a következő kifejezésre: Ha a történő együttlétnél (2 db)

Ha a párommal történő együttlétnél én egy kicsit bevéreztem, akkor lehetek terhes?

Nem az els? együttlétem, csak a mostani párommal.

Legjobb válasz: Attól még lehetsz terhes, de azért orvosolni kéne ezt.

Attól még lehetsz terhes, de azért orvosolni kéne ezt.

Ha valakit már többször megujjaztak, meg targyal is történt behatolás és még szüz akkor az első együttlétnél még mindig fennál annak a veszélye, hogy vérezhet?

Csak simán kíváncsisagbol kérdezem...ugyhogy légyszi értelmes választ szeretnék kapni...köszi 19 csaj

Legjobb válasz: Nem tartom valószínûleg, mert az elsõ behatolásnál általában azért vérzik a lány, mert akkor szakad át a szûzhártyája. Ha a tárgy elég nagy volt, akkor valószínûleg már nincs meg a szûzhártyád (van akinek csak a szülésnél szakad át), ezért nem valószínû, hogy véreznél. De ha a partnered nem izgat fel kellõen, nem lazulsz el eléggé, nem vagy elég nedves, még fájhat az elsõ alkalom.

Nem tartom valószínûleg, mert az elsõ behatolásnál általában azért vérzik a lány, mert akkor szakad át a szûzhártyája. Ha a tárgy elég nagy volt, akkor valószínûleg már nincs meg a szûzhártyád (van akinek csak a szülésnél szakad át), ezért nem valószínû, hogy véreznél. De ha a partnered nem izgat fel kellõen, nem lazulsz el eléggé, nem vagy elég nedves, még fájhat az elsõ alkalom.
Remekül megfogalmaztam az elejét. Szóval nem tartom valószínûnek, hogy véreznél. Ezt akartam írni.
A kérdező hozzászólása: kösziiiiii a választ


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!