Találatok a következő kifejezésre: Ha a tömegnövelő (72 db)

Mi van ha a tömegnövelőt nem zsír mentes tejel iszom hanem 2, 5% al?

Meg a tömegnövel?t?l hány hét allat lehet fejlödni ??? ha mindenap edzek meg iszom a tömegnövel?t...

Legjobb válasz: Na itt nagy bajok vannak:D 1.Ha minden nap edzel nem bírsz regeneralodni. 2.Minden nap keptelenseg lenne a maxot kihozni magadbol ezert felesleges is lenne. 3.Etrend nelkul semmit nem er a tomegnovelo 4.Ha most kezded akkor par honap (de nem hetek kerdese) 5.Tej tele van tejcukorral,zsírral ha zsírosodni akarsz akor igyad.

Na itt nagy bajok vannak:D 1.Ha minden nap edzel nem bírsz regeneralodni. 2.Minden nap keptelenseg lenne a maxot kihozni magadbol ezert felesleges is lenne. 3.Etrend nelkul semmit nem er a tomegnovelo 4.Ha most kezded akkor par honap (de nem hetek kerdese) 5.Tej tele van tejcukorral, zsírral ha zsírosodni akarsz akor igyad.
Így van, eleve tejjel nem kellene inni semmit, mert nem kell a tejcukor és tejzsír, a felszívódást is rontod vele. Legyen tömegnövelõ étrended és azt egészítsd ki edzés után tömegnövelõvel vagy tejsavó proteinel és gyors szénhidráttal(pl. dextróz, vitargo, maltodextrin, carbo x, supercarb fast). A fejlõdésed függ a kajától és a genetikától is és ne eddz minden nap, mert nem tudsz regenerálódni!
A tömegnövelõ nem varázsszer. Azért mert a neve azt jelenti, hogy fogyasztása növeli a tömeged, még nem jelenti azt, hogy ez egy mindentõl független, univerzális hatás. NEM! A tömegnövelõ ugyanolyan kaja mint a kenyér, tészta, rizs, húsok, csak könnyen oldható, emészthetõ és fogyasztható formában. Így könnyû levonni a konzekvenciát, hogy a tömegnövelõ is csak akkor hatásos, ha megvan mellette a megfelelõ táplálkozási "környezet" - amit az elõttem válaszolók már leírtak.

Ha a tömegnövelőt csak iszom és csak párszor gyúrók rá akk lesz valami hatása?

Mikor lehet látni már a jeleket hogy izmosodol .. mert én már iszom egy 3 hete és semmi eredmény ... :/

Legjobb válasz: Ha csak úgy gyúrogatsz rá és nulla étrenddel, akkor [email protected] sem ér. Rendes edzés kell és tömegnövelõ étrend.

Ha csak úgy gyúrogatsz rá és nulla étrenddel, akkor [email protected] sem ér. Rendes edzés kell és tömegnövelõ étrend.
ezt mi itt nem tudjuk neked megmondani, kérdezd meg a bodybuilder.hun az edzõ válaszolban, ott van egy kedves bácsi õ tudja a választ, szívesen segít majd.
az öreg drugs bunny erre azt fogja válaszolni, hogy anyád így is szeret
Csak akkor mûködik ha nem csinálsz semmit és úgy iszod napi 3x-szor pár hét múlva látod már a hatását majd.
hát ilyen nulla tudással ne is várj sok fejlõdést
hizni esetleg fogsz ha ojan alkatu vagy

Az baj ha a tömegnövelőt + fehérjét összekeverem edzés után?

tehát pl kell a tömegnövelőből 75 gramm 250 ml-be és fehérjét 30 grammot 300ml-be?

Legjobb válasz: Nem gond, fõleg ha olyan tömegnövelõd van, amiben kevés a fehérje, akkor ajánlott is kiegészíteni proteinnel. De egy turmixba tegyed, nem kell külön.

Nem gond, fõleg ha olyan tömegnövelõd van, amiben kevés a fehérje, akkor ajánlott is kiegészíteni proteinnel. De egy turmixba tegyed, nem kell külön.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) 40%-os a fehérje és ugye akkor 550 ml-be kell tenni az egészet? :D
Fél liter vízbe mehet a cucc. A fehérjetartalom legyen testtömeg x 0, 5g. Egy 80 kilós embernek kb 40g fehérje kell azonnal edzés után. Gyors szénhidrátból pedig 40- 50g.
A víz teljesen mindegy, nem kell ezen parázni. Ha 1 deciben oldod fel, ugyan úgy fog szívódni.
A kérdező hozzászólása: Köszi . :D Bár az íz lehet durva lesz picit :D banán + tejszines suti


Mi lesz a következménye annak, ha a tömegnövelő port gyúrás nélkül iszom?

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=1391

Legjobb válasz: Elég nagy f.szság õszintén szólva. Hízni fogsz (bár ez nyilván függ a napi kajabeviteledtõl), és ráadásul elég drágán. Ha simán csak zsírt akarsz felszedni, egyél mindig jó nagy zsíroskenyereket lila hagymával, olcsóbb, és még finomabb is! :D

Elég nagy f.szság õszintén szólva. Hízni fogsz (bár ez nyilván függ a napi kajabeviteledtõl), és ráadásul elég drágán. Ha simán csak zsírt akarsz felszedni, egyél mindig jó nagy zsíroskenyereket lila hagymával, olcsóbb, és még finomabb is! :D
Elhízás, cukorbetegség.
megnõ a derekadon meg a hasadon a háj.erõsebb, izmosabb nem leszel.
Semmi értelme nincs edzés nélkül. De ez nem dopping, hanem kaja (koncetrált kaja). Úgyhogy az lesz azzal aki edzés nélkül eszi, mint azzal aki a tv elõtt csipszet és csokit zabál egész nap. Elhízik és beteg lesz.
A kérdező hozzászólása: Én nem szedem, csak érdekeltek a válaszok. Köszönöm.
az égvilágon semmi, nem az a + 40gr ch fog számítani, ami benne van. ha persze emellé szarul kajálsz sokat, akkor picit hozzádob az elhízáshoz. amúgy nem jelentõs.
Még midíg jobba vízkéz, mint vízfej...
nagy lesz a kezed :D ez majdnem megakasztott a növésben xD én nekem szükségem van nagy kezekre! akkorákra hogy tudjak velük repülni!!! :DD
ma 14:37 Ne üsd bele az orrod a férfiak dolgába, fõleg ha ennyire hülye vagy hozzá.
Az egyik osztálytársam is így járt. Csak õ elõtte edzett és miután abbahagyta még elfogyasztotta a port. "Vízkeze" lett. Nagy lesz a kezed, "hájasnak" fogják mondani, de erõd semmi, szerintem nem éri meg. 19L
Miért innád gyúrás nélkül? Felesleges pénz kidobás. Amúgy elhízás.
Ha van mellé egy átlagosan szar szendvicses csipszes csokis étrendszertelenséged, akkor elhízás.

Nemrég kezdtem el kondizni, és elkezdtem szedni tömegnövelőszert is. Ha a tömegnövelő mellé akarok még fehérjét is szedni, akk milyen sorrendben szedjem őket és mikor? Tudom, hogy nem muszáj t. növelő mellé szedni fehérjét, de én így látom jónak.

Legjobb válasz: Én feleslegesnek tartom mind a 2 szedését egy idõtartamban. Nem hiába étrendkiegészítõ a neve. Amit nem tudsz kajából bevinni ezzel egészíted ki, habár a tejsavó fehérje reggel zabpehellyel meg edzés után szõlõcukorral vagy vitargoval igazán hatásos.

Én feleslegesnek tartom mind a 2 szedését egy idõtartamban. Nem hiába étrendkiegészítõ a neve. Amit nem tudsz kajából bevinni ezzel egészíted ki, habár a tejsavó fehérje reggel zabpehellyel meg edzés után szõlõcukorral vagy vitargoval igazán hatásos.

Azt írtág, hogy a tömegnövelő segíti a száraz izomcsoport növekedését vagy mi. Mi az a száraz izomcsoport? és ha szélesedni akarok, akkor jó ha szedek tömegnövelőt?

Legjobb válasz: Az marketing szöveg, nincs olyan ami segítené a száraz izom növekedést (zsírments izom), ugyanis nem egy terméken múlik hanem a kaja összességén! Ha nincs étrended várhatod mikor lesz száraz izom növekedés!

Az marketing szöveg, nincs olyan ami segítené a száraz izom növekedést (zsírments izom), ugyanis nem egy terméken múlik hanem a kaja összességén! Ha nincs étrended várhatod mikor lesz száraz izom növekedés!
A száraz az lenne, ha nem lenne közben zsírosodás. De ez kamu, mert csak az extrém ektomorfok tudnak zsírosodás nélkül tömegelni. Edzés után jó ha van tömegnövelõd, de legyen tömegnövelõ étrended is és multivitaminod.
Száraz izomtömeg* (Ami nem feltétlen igaz, mert azért tömegnövelés közben jön fel zsír is) Szélesedni?? Elõször is, alapismeretek a builder.hu-n, aztán pedig rendes étrend+edzés, attól fogsz "szélesedni". De amúgy ez is egy ilyen idióta cél, mint a nagydarabság, meg hasonlók.

Holnaptól el szeretnék kezdeni gyúrni. Ajánlanátok valamilyen jó tömegnövelőt vagy fehérjét? Vagy szükséges mindkettő? Mert úgy tudom a tömegnövelők is tartalmaznak fehérjét. Ha lehetne a legdrágábbat ha nem muszáj.

Legjobb válasz: vegyél vpx syngexet meg aminostar vitargot 2kiló 4500ft,vagy ha az sok neked akkor megteszi a dextróz is abból 2kiló 1100ft. edzés után mehet a gyors ch,tejsavó pedig bármikor. edzés után legyen 0,5g/tskg protein és 50g gyors ch elég, rá 40-50percre jöhet a szilárd kaja.

vegyél vpx syngexet meg aminostar vitargot 2kiló 4500ft, vagy ha az sok neked akkor megteszi a dextróz is abból 2kiló 1100ft. edzés után mehet a gyors ch, tejsavó pedig bármikor. edzés után legyen 0, 5g/tskg protein és 50g gyors ch elég, rá 40-50percre jöhet a szilárd kaja.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: és ez már a legelsõ edzéstõl mehet ugye?
Így van, így jársz a legjobban, ha külön veszed a proteint és ahhoz teszel edzés után gyors szénhidrátot. A proteint így tudod (gyors ch nélkül) tenni a reggeli zabpehelyhez is.
Nem mindig a márka a fontos. Már sok esetben kérdeztek hasonlókat, s a válasz mindig u.a. Fehérje vásárláskor bizony oda kell figyelni. A beetetõ hangzatos reklámokat el kell felejteni! Minden esetben alaposan elolvasni a doboz hátuljára mi van íra (specifikáció). El kell döntened gyors vagy lassú felszívódásút szeretnél, tömegelés, vagy szálkásítás a cél. Netán az egészség megõrzése az elsõdleges. Ezt követõen amit okvetlenül figyelned kell a protein készítmény biológiai értéke, hány %-os a protein tartalom. Vannak e + hasznos alapanyagok a dobozban, mint hozzáadott BCAA, Leucin, HMB, emésztõenzim, vitamin komplex. Mennyi szénhidrátot tartalmaz. Esetleg nulla a zsír benne?! Az asszimilációért felelõs pl. ecdyson-t tettek-e bele?!? Amennyire lehet kerüljük, vagy próbáljuk meg kikerülni az ASZPARTÁM, GUARGUMI és XANTÁNGUMI tartalmazókat. Végül az ára a lényeges!! Sajnos sok esetben taktikáznak. A doboz elején nagy betükkel az van írva whey izolátum, az összetevõk listáján meg kiderül egyáltalán nem ez a helyzet. A kevert fehérjék esetében reklám szövegben gyakran elõtérbe helyezik a legjobb alapanyag nevét, mint whey koncentrátum, és az összetevõk listáján derül ki, hogy igen van benne, talán 1%. A natur ízû fehérjék alapanyagok. Ezekkel semmi gond nincs. Sõt ha belegondolsz, nincs semmilyen olyan felesleges anyag, ami a protein %-os értékét csökkentené. Nem mellékes az sem, hogy ezekkel az alapanyagokkal mondjuk.... Whey koncentrátum, izolátum, casein, egg albumin már is készíthetsz bármilyen arányban egy ütõs kevert fehérjét, aminek a pontos arányait már is tudod, hozzá adsz 6g BCAA-at, 3-4g Leucint, HMB-ét, 5-10g arginint , s a legütõsebb protein turmixod van. Alapanyagok esetében keresd a Stillmass vagy a MyProtein termékeket. Megbizható, bevizsgált áruk. Azt kapod, ami a dobozra, zacskóra, zsákra van írva.
A tömegnövelõ az szénhidrát. A fehérje meg fehérje. Semmi köze egyiknek a másikhoz.
A kérdező hozzászólása: Értem... Köszönöm a választ... Azért még azt meg kérdezném hogy ha rendszeresen szedek fehérjét és creatort akkor arra lehet inni alkoholt? Pl:Megvolt az edzés és be szedtem a creatort meg a feherjet azután rá 2 órával fogyaztok alkoholt Pl:wiszkit
ezt a kérdést rakd fel a sport kategóriában, a testépítés témakörhöz, ott majd helyesen megválaszolják.

Ha a nyár 3 hónapjából Júniusban tömegnövelőt szedek, Júliusban, és Augusztusban pedig eljárok rendesen edzeni akkor megfog látszani rajtam? (sajnos még tanulok, és iskola időben nem tudom, hogy hányszor tudnék elmenni edzeni)

Vagy van olyan szer a tömegnövelőn kívűl ami mellé nem kell olyan intenzív edzés? Biosz-kémia tagozaton vagyok, és emiatt nem tudom rendezni az edzést.

Legjobb válasz: Ha biosz szakon vagy, akkor tudnod kellene, hogy az egész napi étrend számít, nem egy tápkieg és hogy kemény edzés nélkül nem leszel izmos.:)

Ha biosz szakon vagy, akkor tudnod kellene, hogy az egész napi étrend számít, nem egy tápkieg és hogy kemény edzés nélkül nem leszel izmos.:)
A kérdező hozzászólása: Neeeeeem, jóhogy juniusban is eljárnék, de amellett szedném a szert, a másik 2 honapban abbahagyom, csak gyurok
Olyan szemszögbõl nézf, hogy amikor nem fogod szedni, meglesz-e a napi összmennyiség. És persze azt vedd figyelembe, hogy a tömegnövelõ gyors ch-t és (már ha jobb fajta) tejsavófehérjét tartalmaz, ami edzés után azért kicsit elõnyösebb.
Ha nem iszod utána a tömegnövelõt, akkor a kiesett tápanyagmennyiséget pótolni kell más kajával..
"tömegnövelõt szednék" "szedném a szert" Beszartam ezen...:D
Én csirkét szedek rizzsel. Ki a hûtõbõl..)
Én virágot szedek :)

Mi történik ha szedem a tömegnövelőket, de nem edzek? Úgy járok, mint Cartman?

Legjobb válasz: XD hát nemtom, de ha simán csak azt szeded, nem leszel sokkal erõsebb, csak "rajabb" XD

XD hát nemtom, de ha simán csak azt szeded, nem leszel sokkal erõsebb, csak "rajabb" XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!