Találatok a következő kifejezésre: Ha a többször is (304 db)

Benzinkúton ha megtankol helyettünk a benzinkutas, akkor ti szoktatok adni borravalót? Ha hetente többször is megy valaki kisebb mennyiségekbe tankolni, akkor minden alkalommal illene adni vagy hogyan?

Legjobb válasz: Szerintem az a legjobb, ha magadnak tankolsz. Úgy nincs kellemetlen szituáció, és biztos nem töltessz benzint a dieselbe. Ha viszont hagyod a kutast tankolni, plussz még a szélvédõt is lemossa, akkor szerintem megérdemel egy százast. De hetente többször azért durva lenne.

Szerintem az a legjobb, ha magadnak tankolsz. Úgy nincs kellemetlen szituáció, és biztos nem töltessz benzint a dieselbe. Ha viszont hagyod a kutast tankolni, plussz még a szélvédõt is lemossa, akkor szerintem megérdemel egy százast. De hetente többször azért durva lenne.
Nem kötelezõ tankolnia nekem, ilyen üzemanyagárak mellett pedig örüljön hogy tankolok.
Én szoktam adni 1-200 Ft-ot. Egyénként mi értelme hetente többször keveset tankolni? Ezt soha nem értem meg.
Alapból én tankolok, más nem mehet a kocsi közelébe. :) Szóval nem, nem szoktam.
Miért megy valaki hetente többször kis mennyiséget tankolni? :D A benzinkútra elmenni is pénzbe kerül, nem egyszerûbb teletankolni?

Miért várt az utolsó óra utolsó percéig a Fidesz a népszavazási kérdések beadásával, ha korábban többször is azért ostorozta az OVB-t, hogy nem azonnal, első összeülésre hoz döntést, s direkt húzza az időt?

Nem értem a dolgot.

Legjobb válasz: Az OVB két határozatot hozott.Az egyiknek most járt le az ideje, a másikra most kapta meg az engedélyt,hogy aláírást gyûjtsenek.Az elsõ 3 kérdésre azért nem gyûjtöttek aláírást,mert már az OVB elõtt lévõ következö 3 kérdéssel együtt akarták elindítani.Tudjuk hogy többször megjárta a különbözõ állomásokat,de a kettõ összecsúszott.Most megint 3 kérdés van függõben,de ha külön-külön gyûjtenek rá, elõfordulhat hogy 2x is lehetne népszavazás.Ez nem lenne jó senkinek,túl sokba kerülne a kérdéseket külön-külön szavaztatni.A legjobb az lenne,hogy a már 1x elfogadott kérdéseket az OVB elfogadná további idõhúzás nélkül,és szavazhatna a "jónép".Az utolsó percig azért kellett várni,hogy a lejárat utáni elsõ pillanatban be lehessen adni az újat, mert az eddigi gyakorlat szerint ezt bírálták el.Remélem segítettem.

Az OVB két határozatot hozott.Az egyiknek most járt le az ideje, a másikra most kapta meg az engedélyt, hogy aláírást gyûjtsenek.Az elsõ 3 kérdésre azért nem gyûjtöttek aláírást, mert már az OVB elõtt lévõ következö 3 kérdéssel együtt akarták elindítani.Tudjuk hogy többször megjárta a különbözõ állomásokat, de a kettõ összecsúszott.Most megint 3 kérdés van függõben, de ha külön-külön gyûjtenek rá, elõfordulhat hogy 2x is lehetne népszavazás.Ez nem lenne jó senkinek, túl sokba kerülne a kérdéseket külön-külön szavaztatni.A legjobb az lenne, hogy a már 1x elfogadott kérdéseket az OVB elfogadná további idõhúzás nélkül, és szavazhatna a "jónép".Az utolsó percig azért kellett várni, hogy a lejárat utáni elsõ pillanatban be lehessen adni az újat, mert az eddigi gyakorlat szerint ezt bírálták el.Remélem segítettem.

Attól lehet baja a telefonomnak ha napjába többször is töltöm?

Legjobb válasz: A telefonnak nem lehet baja. Ha az akksi NiMH, akkor ha teljesen lemerült, csak akkor illik feltölteni, de akkor is teljesen, ellenkezõ esetben gyorsan csökken az élettartama. Ha Li-Ion, akkor ha meg lett formázva az akksi, bármikor töltheted.

A telefonnak nem lehet baja. Ha az akksi NiMH, akkor ha teljesen lemerült, csak akkor illik feltölteni, de akkor is teljesen, ellenkezõ esetben gyorsan csökken az élettartama. Ha Li-Ion, akkor ha meg lett formázva az akksi, bármikor töltheted.
A kérdező hozzászólása: Igaz pontatlan lett a kirás. Köszi a kérdésemre választ kaptam mert az enyém Li-Ion.
A Li-Ion akksit nem kell formázni.Töltheted bár mikor.
szar
szar
várjá: férfi, párja, házasság - nem értem
Nos, nem a legjobb.
a noknel nagyobb felrequrok nincsenek.
hát na most mit mondjon ilyenre az ember xd
Azért papa egyre gondoltunk sokan:DD
DE ÖCSÉM MIÉRT RONTOTTAD EL? XDDDDD
Az egy olyan házasság amiben az asszony egy írtó nagy idióta, hogy még vele van.
szar
változatos válaszok :D
szar
szar
szar
szar

Ejszaka is kell orrot szivni a babaknal? Ha szukseges tobbszor is egy nap?

Legjobb válasz: Akkor kell ha nem kap levegõt tõle, zavarja. A fiam átvészelt úgy 2,5 évet, hogy nem használtuk, neki ürül magától.

Akkor kell ha nem kap levegõt tõle, zavarja. A fiam átvészelt úgy 2, 5 évet, hogy nem használtuk, neki ürül magától.
Kislányom most lábal ki a náthából, úgyhogy frissek az emlékek!:-( Az elsõ éjszaka kellett egyszer orrot szívni(kifújni nem tudta rendesen), nappal pedig többször is.Elõtte sterimar, és úgy könnyebben kijött.Én is többször fújok orrot, ezért neki is többször porszizzuk.Már õ tartja magának, mert rájött, hogy jobb lesz utána. 2, 5 éves(még nem fúj hatékonyan orrot) Ja, és Nasivin sanft orrspray-t használunk a délutáni, és esti alvás elõtt(1 éves kortól mehet) Mielõbbi gyógyulást!
Mi már rég túl vagyunk egy csúnya náthán de én magamnak is mindig ezt az eljárást alkalmazom vagyis a borsmenta illóolajat, a radiátoron lévõ vízes edénybe belecsepegtettem pár illóolajat és az addig bömbölõ kincseimnek úgy kitisztult az orruk hogy nem is riadtak fel éjjel levegõ után kapkodni meg szépen szedték az orrukon a levegõt, meg Nurofent kaptak a gyerekorvos javaslatára és a már 2 hete folyó csúnya nátha után 2-3 nap és a szirupnak köszönhetõen vége lett:) ))Jobbulást a kicsinek!!
Ha felébred rá, hogy el van az orra dugulva, persze. Sajnos igen sokszor kell nekik. Te hányszor fújod az orrod, ha náthás vagy? 5 percenként? Hát, a babának is úgy kéne. Régen nem volt ilyen, anyósom is azt mondta, hogy majd kifolyik az magától, ne kínozzam vele a gyereket. Hát, én emlékszem, hogy állandóan mentünk a fülészetre, felszúrni a fülem, meg a legkisebb náthára is azonnal antibiotikumot írtak fel. Szóval azért jobb, ha szívod neki.
Az élet nagy kérdései.
Szerintem ezt tõle kérdezd meg!
baráttal nem csókolózunk, innen variáld tovább...
Mert fél bevallani hogy belédzúgott vagy veled csalja a barátnõjét ha van

Nem jelent semmi bajt, ha napjában többször is érzem, hogy a babám csuklik? 30 heteske

Legjobb válasz: Bajt nem jelent . Kortyol a magzatvízbõl is és csuklik. Teljesen normális.

Bajt nem jelent . Kortyol a magzatvízbõl is és csuklik. Teljesen normális.
Nem dehogy! :)
szia én is pont ma szerettem volna föltenni a kérdést mert egyre többször csinálja éls van h fáj.:) még éjjszaka is elkezdi a drága :) jaj ugy várom már h kint legyen :D 32+0
Mit kell érezni, ha csuklik? :) )))
Ütemes rándulásokat szabályos idõközönként
Az én babóm is naponta többször csuklott a 8-adik, 9-edik hónapban fõként, egészen a megszületéséig:) Még a szülõszobán a mozgásfigyelõre kötve is elkezdte, az orvos rögtön be is rohant, annyira hangos volt. Aztán mosolyogva mondta, hogy csak csuklik a baba:) Nyugodj meg, semmi problémát nem jelent. Ma már 4hónapos, egészséges a kislányom:)
Semmi bajt nem jelent sõt teljesen normális dolog. http://www.netbaby.hu/Article.aspx?id=179
Mindkét kislányom csuklott a pocakban, azóta is, általában felváltva- ahogy az egyik abbahagyja, kezdi a másik.A nagyobbik 2 éves, a pici 7 hónapos.

Az miert van ha naponta tobbszor is becseppen a pisi?

Naponta tobbszor is ez van velem. Ez normalis es ha nem akkor mit jelent?12/L

Legjobb válasz: Talán gyenge a hólyagod záróizma. Intim torna javíthat rajta.

Talán gyenge a hólyagod záróizma. Intim torna javíthat rajta.
Az elsõ válaszoló vagyok. Az nagyon fontos, hogy emiatt soha egy pillanatig se szégyelld Magad, mert nem tehetsz róla!!! :) Ettõl Te még nagyon értékes ember vagy!!! :) Azért jó lenne orvost is megkérdezni! :)
A kérdező hozzászólása: De legtobbszor nem pisi hanem valami feher ize :S az mit jelent? Es baj-e?
Szia! :) Az elsõ 2 válaszoló vagyok. Ha nem kellemetlen szagú a folyás, és nem csíp vagy viszket a puncid akkor normális. Ez a folyás tisztítja és védi a hüvelyed a fertõzésektõl. Ez sima fehérfolyás.
érzed hogy a pisi csurog be vagy csak látsz foltot a bugyidon? Mert nem mindegy. ha pisi az nem normális, az intim torna tényleg segít, de mivel 12 vagy szerintem inkább csak a fehér folyásról lehet szó. Nem vagy még felvilágosítva? Ha nem mondd el anyukádnak és ö elmagyarázza a dolgokat.
Ha a folyás ez jelzi hogy beindult a nemi érésed és 1-2 éven belûl megjön a menstruációd.

Benne maradhat a szőkítőpor a hajban ha már többször is mostunk hajat?

Tegnap is hajat mostam sz?kítés után, és ma is nemrég (ráadásul háromszoros samponozással egymás után). Nem tudom miért, de félek hogy a sz?kít?porból maradhat benne a hajamba. Be szeretném ma festeni barnára a hajamat, de mi van ha maradt a porból benne, és miután befestem, kifakítja? Mennyi erre az esély?

Legjobb válasz: Már nem is azért, de nem a porral kell hajat szõkíteni.xdddd

Már nem is azért, de nem a porral kell hajat szõkíteni.xdddd

Hozzátáplálósdi!? Ha már többször is nem tejcsit eszik a baba, mikor adtok neki tejet? Ha odamászik és cicizni akar bármikor engeditek?

vagy ott is tartva egy bizonyos "rendet"!Mi még csak 4 hósak vagyunk és néha ha belegondolok elképzelni sem tudom hogy is kéne ezt majd csinálni! Tudom h korai,csak kiváncsiság!

Legjobb válasz: A fiam önkiszólgáló:) Tegnap az ágyunkom ültem, olvastam, felmászott hozzám, kiszabadította a cicit, és mire észrevettem az egészet, õ békésen nyammogot, majd csapot papot otthagyva távozott, mikor elég volt neki:)

A fiam önkiszólgáló:) Tegnap az ágyunkom ültem, olvastam, felmászott hozzám, kiszabadította a cicit, és mire észrevettem az egészet, õ békésen nyammogot, majd csapot papot otthagyva távozott, mikor elég volt neki:)
Nálunk egyszer sem mászott oda, hogy cicizni akar. Elõször a délutáni szopit váltottuk ki, aztán a délelõttit, utána a délit, majd a reggelit. Most még este szopizik, de napközbe soha nem jött oda, hogy cicizni akar. Amikor még nem evett teljes adagot a bébikajából akkor megszoptattam utána, de nem azért mert sírt a cici után.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!