Találatok a következő kifejezésre: Ha a többször (647 db)

A férfi tényleg többször szeretnék ha a barátnőjük többször csábitaná őket?

Legjobb válasz: éjfélkor ebbõl csak ennyit látok "többször többször többször többször?"

éjfélkor ebbõl csak ennyit látok "többször többször többször többször?"
Mivan?
Ezek szerint nem én vagyok az egyetlen aki nem érti a mondatot.

Ha valamit többször programozok be, akár naponta többször, vagy hetente, vagy akár többször közvetlenül egymás után, az növeli az esélyt a sikerre?

Legjobb válasz: Mire gondolsz? Egy példa: ha kaparsz sorsjegyet, és egy nap többet veszel, igen növeli. De gondolom nem erre gondoltál, szóval mire irányul a kérdés?

Mire gondolsz? Egy példa: ha kaparsz sorsjegyet, és egy nap többet veszel, igen növeli. De gondolom nem erre gondoltál, szóval mire irányul a kérdés?
Tanulás nélkül csak a programozás nem segít.Abban viszont segíthet, ha minden tételt nem sikerül megtanulnod, olyat húzz, amit tudsz, vagy olyat kérdezzenek. Nekem volt ilyen.
Nveled, azáltal is, hogy többet foglalkozol vele. Gondolj rá többször, erõsebben, érezd át...
A kérdező hozzászólása: de gondoltam, de agykontrollal növelném az esélyt
Egyszer egy ismerõsöm, csak egy tételt tudott nyelvvizsgán és pont azt húzta :DD
Nem.Az növeli, ha érdemben teszel érte, például tanulsz a vizsgára.Vagy ez a lehetõség fel sem merült benned?
Beprogramozod magad??? Mi vagy te robot? Elárulom, a vizsga csak úgy fog sikerülni, ha tanulsz.
Ha errõl van szó, azt mondom, bízz magadban, és sikerül. Semmi negatívum, légy optimista, és mint mondtam bizakodj!
A kérdező hozzászólása: beprogramozom, hogy sikerüljön a közelgõ vizsgám, találjak egy jó munkahelyet, stb
Igen, nagyobb az esélye, de tenni ugyanúgy tenni kell érte. :)

Benzinkúton ha megtankol helyettünk a benzinkutas, akkor ti szoktatok adni borravalót? Ha hetente többször is megy valaki kisebb mennyiségekbe tankolni, akkor minden alkalommal illene adni vagy hogyan?

Legjobb válasz: Szerintem az a legjobb, ha magadnak tankolsz. Úgy nincs kellemetlen szituáció, és biztos nem töltessz benzint a dieselbe. Ha viszont hagyod a kutast tankolni, plussz még a szélvédõt is lemossa, akkor szerintem megérdemel egy százast. De hetente többször azért durva lenne.

Szerintem az a legjobb, ha magadnak tankolsz. Úgy nincs kellemetlen szituáció, és biztos nem töltessz benzint a dieselbe. Ha viszont hagyod a kutast tankolni, plussz még a szélvédõt is lemossa, akkor szerintem megérdemel egy százast. De hetente többször azért durva lenne.
Nem kötelezõ tankolnia nekem, ilyen üzemanyagárak mellett pedig örüljön hogy tankolok.
Én szoktam adni 1-200 Ft-ot. Egyénként mi értelme hetente többször keveset tankolni? Ezt soha nem értem meg.
Alapból én tankolok, más nem mehet a kocsi közelébe. :) Szóval nem, nem szoktam.
Miért megy valaki hetente többször kis mennyiséget tankolni? :D A benzinkútra elmenni is pénzbe kerül, nem egyszerûbb teletankolni?


Ha naponta többször kiverem akkor néha a jobb herém elkezd fájni. A többi lenn?

Tehát ha többször kiverem akkor fáj a jobb herém de amint kivertem akkor 5-10 p és elmúlik de ez is ritkán jön el?.

Legjobb válasz: ne verd ki naponta többször...

ne verd ki naponta többször...
Az elsõ válaszolónak igaza van. Megterhelõ ha naponta többször kivered, nem csoda h.fáj...
Ne már, hogy ez is megterhelõ legyen?! - lélegezni még tudsz?

Lehet valami bajom ha a LifeSyles ultra safe-t naponta többször is használom? 18/L

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy okozna valami problémát, de ezt a LStól kellene megkérdezned, írj nekik levelet. Amúgy ha tesztelni akarod, szívesen segítek benne, ez a naponta többszöri alkalom jól hangzik. 27F

Nem hiszem, hogy okozna valami problémát, de ezt a LStól kellene megkérdezned, írj nekik levelet. Amúgy ha tesztelni akarod, szívesen segítek benne, ez a naponta többszöri alkalom jól hangzik. 27F
Csatlakozom!!!!!!
A kérdező hozzászólása: xÐ kössz
A Lifestyle managere vagyok. egyéni eset, ilyenre még korábban egyik vásárlónk se kérdezett rá. ezt személyesen tesztelném a biztos válasz érdekében. további információért írj privát üzenetet. 18/f
nem, ha minden alkalommal cseréled.
A kérdező hozzászólása: köszi

Ha a 4 hetes babának naponta csak 1x van már kakija, az normális? Eddig naponta többször is volt. És az normális, hogy folyton nyújtogatja a nyelvét?

Legjobb válasz: Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!

Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!
Az én kisfiamnak egy ideig csak minden harmadik nap volt kakija. Aztán mostmár helyre jött. Napi 3-szor is van. Most 8 hónapos.

Ha kettőnél többször összeakad a tekintettünk akkor az már jelenti azt hogy tetszünk egymásnak?

Ha 1 nap a suliba 2-nél többször szemezünk az jelentheti már azt hogy tetszünk egymásnak?

Legjobb válasz: Azt kívánom ne úgy legyen ahogy mondom! Nekem ugyanez volt... többször is találkozott a tekintetem egy fiúéval és én totál belezúgtam a srácba...de kiderült hogy a srác nem akart semmit csak totál véletlenül akadt össze a tekintetünk egy nap 8x... Én komolyan azt hittem hogy lehet közöttünk valami de nem...egyszer úgy akadt össze hogy az én barátnõm õ melette állt és az õ haverja meg melettem az ebédlõben és mind a 2en a haverunkat/barátnõnket keresük...máskormeg mikor mentünk ki a szünetre meg mikor mentünk be pot egymással szemben álltunk totál véletlen...Sajnos nem lett belõle semmi...ennek már 1 éve és azóta már mást szeretek de ha még visszagondolok pontosan emlékszem mien rossz érzés volt.Szóval jelentheti azt is de mást is jelenthet...hogy például kiváncsi rád mert halott rólad valamit...vagy teljesen más okból.DE azt kívánom ne úgy legyen ahogy én ezt itt leírtam!Legyen köztetek szerelem!Elõre is sok szerencsét és próbálj rá nézni hosszasan mosolyogva és ha van bátorságod köszönj neki amikor elmentek egymás melett!Elsõ lépésnek tuti jó!Onnan meg sodor tovább az ár!Hajrá ;) De komolyan azt kívánom nálatok ne igy legyen!

Azt kívánom ne úgy legyen ahogy mondom! Nekem ugyanez volt... többször is találkozott a tekintetem egy fiúéval és én totál belezúgtam a srácba...de kiderült hogy a srác nem akart semmit csak totál véletlenül akadt össze a tekintetünk egy nap 8x... Én komolyan azt hittem hogy lehet közöttünk valami de nem...egyszer úgy akadt össze hogy az én barátnõm õ melette állt és az õ haverja meg melettem az ebédlõben és mind a 2en a haverunkat/barátnõnket keresük...máskormeg mikor mentünk ki a szünetre meg mikor mentünk be pot egymással szemben álltunk totál véletlen...Sajnos nem lett belõle semmi...ennek már 1 éve és azóta már mást szeretek de ha még visszagondolok pontosan emlékszem mien rossz érzés volt.Szóval jelentheti azt is de mást is jelenthet...hogy például kiváncsi rád mert halott rólad valamit...vagy teljesen más okból.DE azt kívánom ne úgy legyen ahogy én ezt itt leírtam!Legyen köztetek szerelem!Elõre is sok szerencsét és próbálj rá nézni hosszasan mosolyogva és ha van bátorságod köszönj neki amikor elmentek egymás melett!Elsõ lépésnek tuti jó!Onnan meg sodor tovább az ár!Hajrá ;) De komolyan azt kívánom nálatok ne igy legyen!
Lehet, azt érd el hogy hosszan nézzen a szemedbe, szemezzetek, s mosolyogj rá, hogy vegye azt jelnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.2.: Remélem nem úgy van. Amióta jóba vagyunk azóta nézünk mindig egymásra. Régen nem így volt. Most ismerte meg milyen vagyok.
Nekem is van egy ilyen barátom (sõt nem is egy ) akivel szinte végig úgy beszélgetünk h végig a szemébe nézek és napi 10X minimum találkozik a szemünk (ilyenkor elmosolyodunk és nézünk tovább ) ...de mi már 7 éve vagyunk így és semmi nincs és nem is volt köztünk .De remélem veletek nem így van !:D
Sõt ha megvakarja a hónalját az azt jelenti, hogy nagyon kíván...

Az nem gond, ha napjában többször/ nem szoptatási időben is érzem a tejleadó reflex érzését? Vagy amikor ezt érzem akkor szoptatni kellene?

Csak mert elég s?r?n érzem és félek hogy nehogy attól hogy nem szoptatok ilyenkor elapad majd a tejem.

Legjobb válasz: Szerintem semmi köze a "most kéne szoptatni"-hoz. Én is éreztem más idõpontokban is, nem csak szopikor. Aztán egy idõ után már szopikor se mindig. Én örülnék a helyedben neki, mert sztem ilyenkor termelõdik a tejcsi, és minél többször érzed, annál több tejcsid lesz.

Szerintem semmi köze a "most kéne szoptatni"-hoz. Én is éreztem más idõpontokban is, nem csak szopikor. Aztán egy idõ után már szopikor se mindig. Én örülnék a helyedben neki, mert sztem ilyenkor termelõdik a tejcsi, és minél többször érzed, annál több tejcsid lesz.
Nem fog emiatt elapadni :) Söt, ez jó, mert jól müködik a tested.
Nincs köze a szoptatási idõhöz. Velem volt olyan, hogy megszoptattam a fiamat, aztán elindultunk busszal a városba, és akkor kezdett úgy belenyilalni, hogy csak na. Jól el is áztam volna, ha nincs a melltartóbetét. Pedig elõtte szopizott a fiam, úgyhogy jócskán odébb volt a szoptatási idõ. Aztán idõvel már akkor sem éreztem, ha szopizott a fiam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtatásokat, akkor hurrá lesz sok tejcsi továbbra is. :D

Miért várt az utolsó óra utolsó percéig a Fidesz a népszavazási kérdések beadásával, ha korábban többször is azért ostorozta az OVB-t, hogy nem azonnal, első összeülésre hoz döntést, s direkt húzza az időt?

Nem értem a dolgot.

Legjobb válasz: Az OVB két határozatot hozott.Az egyiknek most járt le az ideje, a másikra most kapta meg az engedélyt,hogy aláírást gyûjtsenek.Az elsõ 3 kérdésre azért nem gyûjtöttek aláírást,mert már az OVB elõtt lévõ következö 3 kérdéssel együtt akarták elindítani.Tudjuk hogy többször megjárta a különbözõ állomásokat,de a kettõ összecsúszott.Most megint 3 kérdés van függõben,de ha külön-külön gyûjtenek rá, elõfordulhat hogy 2x is lehetne népszavazás.Ez nem lenne jó senkinek,túl sokba kerülne a kérdéseket külön-külön szavaztatni.A legjobb az lenne,hogy a már 1x elfogadott kérdéseket az OVB elfogadná további idõhúzás nélkül,és szavazhatna a "jónép".Az utolsó percig azért kellett várni,hogy a lejárat utáni elsõ pillanatban be lehessen adni az újat, mert az eddigi gyakorlat szerint ezt bírálták el.Remélem segítettem.

Az OVB két határozatot hozott.Az egyiknek most járt le az ideje, a másikra most kapta meg az engedélyt, hogy aláírást gyûjtsenek.Az elsõ 3 kérdésre azért nem gyûjtöttek aláírást, mert már az OVB elõtt lévõ következö 3 kérdéssel együtt akarták elindítani.Tudjuk hogy többször megjárta a különbözõ állomásokat, de a kettõ összecsúszott.Most megint 3 kérdés van függõben, de ha külön-külön gyûjtenek rá, elõfordulhat hogy 2x is lehetne népszavazás.Ez nem lenne jó senkinek, túl sokba kerülne a kérdéseket külön-külön szavaztatni.A legjobb az lenne, hogy a már 1x elfogadott kérdéseket az OVB elfogadná további idõhúzás nélkül, és szavazhatna a "jónép".Az utolsó percig azért kellett várni, hogy a lejárat utáni elsõ pillanatban be lehessen adni az újat, mert az eddigi gyakorlat szerint ezt bírálták el.Remélem segítettem.
Ha lesz, bizonyára szeretni fogom. :)
Nagyon is!
10 ev utan mar egy kicsit uncsi
Persze hogy szeretem:) A férjem ilyen típus, bújós, ölelgetõs, úgy mint én. Ezért sem tudtam soha olyan pasi mellett maradni, aki nem ilyen, hanem hidegebb, mert én ezt nem tudnám elviselni. 27/N


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!