Találatok a következő kifejezésre: Ha a téren (534 db)

Egy társaság vacsorához készülődik. Ha a teremben lévő asztalok mindegyikéhez 10 ember ül, akkor 4 hely üresen marad, ha mindegyikhez 8-an ülnek, 3 embernek nem jut hely. Hány asztal van a teremben, és hányan akarnak vacsorázni?

matematika, megoldás, tanulmányok

Legjobb válasz: Mivel 10-esével ülnek le, és 4 híján ülnek le így, emiatt az emberek száma páros kell legyen. De akkor ha 8-asával ülnek le, csak páros maradhat ki, 3 ember semmiképp! Tehát nincs megoldás.

Mivel 10-esével ülnek le, és 4 híján ülnek le így, emiatt az emberek száma páros kell legyen. De akkor ha 8-asával ülnek le, csak páros maradhat ki, 3 ember semmiképp! Tehát nincs megoldás.

Hogy ne veszítsem el a motivációmat ha a teremben mindenki jobban néz ki nálam?

Irtózat [email protected] genetikat örököltem,a kajat is nehezen tudom megoldani valamint gyerekkoromban keveset sportoltam. Ezek együtt azt eredményezték hogy 2 év edzés után úgy nézek ki mint más 2 hónap után..egyre jobban demotivál ahogy küszködök a 60 kilóval fekvenyomasban,lejön a fél éve edzõ korombeli srac és ezzel melegít...a kinézetem mint egy elb* szott gyurmafigura: helyenként kidorodik az izom,helyenként kb. semmi sincs,csípõ-váll arány vacak,az enyhe x-lab meg kispocak mar meg se említendõ..esztétikailag 0.

Legjobb válasz: Sajnos a kaja sokat számít a genetika mellett. Azt kellene megoldani. ÉS ne a többi srácot nézd, hanem magadhoz képest kell fejlõdni. Az edzés akkor is jó, ha nem leszel baromi jó forma.

Sajnos a kaja sokat számít a genetika mellett. Azt kellene megoldani. ÉS ne a többi srácot nézd, hanem magadhoz képest kell fejlõdni. Az edzés akkor is jó, ha nem leszel baromi jó forma.
Lásd az Urat, és sohasem halsz meg! Halld szavát: https://www.youtube.com/watch?v=xVuPpxaNm60
A kérdező hozzászólása: Strepsilt szedtem legutoljara mert faj a torkom :( Ne buktass le.
Mit szedtél be? Miért hagyod magad irányítani? Miért motiválod magad? Ez manipuláció. Csak az emberek ezt nem látják. Örült.
Elhiszem, de fel a fejjel! Most lehet, le leszek szólva (biztosan) de nekem dühöm levezetésére segített, h a kezeimbe fogtam a súlyzókat és a levegõbe boxoltam velük. Levezette a feszkót és még edzette a karomat is.
A kérdező hozzászólása: Nem adom fel csak rossz kedvem van ha eszembe jut az edzés vagy tükörbe nézek.
Figyelj, ne azt nézd, h "mi nem vagy, hanem h mi vagy" ! te legalább jársz oda, nem adod fel, és teszel vmit magadért, ha nem is megy, ne add fel! Idõvel lesz gyümölcse :) Biztosan most azt gondolod, h könnyen beszélek, de én is így voltam. Volt szép izomzatom, aztán beütött egy betegség ami miatt nem edzhettem, és rendesen lefogytam izomból. Mikor egészséges lettem, akkor a testem szedte magára a kilókat (szar kaja) , hiába figyeltem oda , újra kellett kezdenem mindent az elejérõl. Akkor nagyon dühített, h mikor elmentem futni egy kezdõ tovább bírta mint én, pedig 1, 5 órákat futottam elõtte, vagy az edzõteremben a súlyzókról ne is beszéljek. De nem szabad feladni. Ne érdekeljen más, csak saját magad :) Ne add fel!
A kérdező hozzászólása: Ja tényleg Köszi, az alapokkal tisztaban vagyok. :)
Igy van! Es szerezz be egy jo edzés tervet, jo étrenddel, egy két fontosabb taplalék kiegészitovel. Menjen 2g/testsulykg fehérje, tri-creatine malate edzés elott és utan, joféle multivitamin, meg aminosavak. Ha ezek mind megvannak, nincs olyan hogy nem fejlodsz.
Jól írták elõttem. az alapgyakorlatokra koncentrálj. + kaja! A muszáj pedig muszáj és nem muszály.:)
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy muszaly lenne de ennél jobban nem megoldható.
Guggolásban és felhúzásban próbálj meg fejlõdni hétrõl hétre! A kajádat pedig muszáj rendbe raknod!
És még mindig 1000x a yolo srácok elõtt vagy, akik minden nap bebasznak és elszívnak 2g füvet a buliban :D Amúgy meg próbálj más edzés tervet, más gyakorlatokat. Én az elsõ edzéstervemmel szinte alig fejlõdtem, fõleg a mellem volt nagyon lemaradva. Utána kísérleteztem vele, és ahhoz képest, jól jön a fejlõdés, így másfél év után.
Eddz otthon. Az is egy teljesen korrekt megoldás.
A kérdező hozzászólása: Nem nézem kifejezetten õket de nem lehet elkerülni. Ha én jól fejlõdnék nem érdekelne de k**rvara alig fejlõdöm valamit.
Kinek az életét tetszik élni? Másét, más mondja meg hogyan éljen vagy a saját maga életét éli? Soha ne hagyja magát befolyásolni és manipulálni mások, a média, által! Akkor lesz igazán szabad, és akkor tud magán igazán segíteni mindenféle lélekfelemelõ spirituális motiválások nélkül.


Ha a térd kalácsom jobbra és balra 1-2 centivel simán eltudom mozdítani a kezemmel és fáj az egész térdem elmenjek orvoshoz?

Legjobb válasz: igen ajánlatos megnézetni.Amugy meg a kortol is fug és hogy milyen sportot uzöl üztél

igen ajánlatos megnézetni.Amugy meg a kortol is fug és hogy milyen sportot uzöl üztél
A kérdező hozzászólása: footbal-oztam és kézilabdáztam valamint thai box :s 16 avgyok
A kérdező hozzászólása: vagyok*

Az igaz ha a térben szakadás keletkezik akkor jönnek létre fekete lyukak?

a fekete lyuk valòban megtudja hajlìtani a teret?

Legjobb válasz: Fekete lyuk akkor jön létre,amikor egy kritikus tömegû csillag,asszem 100napnyi,elégeti az összes hidrogént,így megszûnik az az erõ amely összetartja a csillagot,így a mag körüli rétegek közel fénysebességgel egymásba zuhannak Így hatalmas tömeg fog koncentrálódni nagyon kevés helyen Egy kiskanál ilyen anyag súlya kb akkora mint a Himalájáé

Fekete lyuk akkor jön létre, amikor egy kritikus tömegû csillag, asszem 100napnyi, elégeti az összes hidrogént, így megszûnik az az erõ amely összetartja a csillagot, így a mag körüli rétegek közel fénysebességgel egymásba zuhannak Így hatalmas tömeg fog koncentrálódni nagyon kevés helyen Egy kiskanál ilyen anyag súlya kb akkora mint a Himalájáé
A kérdező hozzászólása: a fekete lyuknak nincs kiterjedèse, akkor hogy van az hogy a relativitàs elmèlete szerint az a test görbiti meg jobban a tèridõt vagyis nagyobb gravitàciòval rendelkezik amelyik nagyobb ?
Az még a fekete lyuk kialakulása elõtti állapot. Persze, hogy a nagyobb csillagászati objektumoknak általánosa nagyobb a tömege (nem feltétlenül). Miután a fekete lyuk létrejött, az eseményhorizonton innen a tömegén kívül nem sok mérhetõ jellemzõje marad. A mérete kacifántosabb dolog, az már az eseményhorizonton belüli kérdés. Mivel ott a térgörbület végtelenné válik, talán nem is az a legjobb meghatározás, hogy a mérete lesz végtelenül kicsi, hanem inkább az, hogy a méret, mint térdimenziókhoz kötött fogalom elveszti az értelmét.
Az eredeti kérdésre meg: Rossz az ok-okozati sorrend. A fekete lyuk létrejötte az, ami a teret végtelenül begörbíti. Hogy ezt merhetjük-e szakadásnak hívni a téridõ "szövetén", az már eléggé elméleti kérdés, itt már több teória is van.
A fekete lyuk a téridõn valóban szingularitás, vagyis nincs kiterjedése, azaz maga a fekete lyuk nem is része a téridõnek. Van viszont eseményhorizontja, aminek nagysága függ a tömegétõl.
A teret minden tömeggel rendelkezõ test hajlítja, akár egy proton is, csak mérhetetlenül kis mértékben. A Jupiternél pl már lemértük. A fekete lyuk meg önmagába hajlítja, úgyhogy ami anyag oda bekerül, annak olyan mintha egy végtelenül nagy térbe kerülne, ha tetszik egy másik univerzumba. Persze ez is csak egy elmélet a sok 1000 közül, de ahol ennyi 0 és végtelen van azt jelenti, hogy egy ideig még csak elméletek lesznek.
Ha az anyag beszorul egy kis helyre, például a Kék szuperóriások halálakor, a Fekete lyuk lényegében a Csillag magja, a Mag összeszorul egy kis helyre és Fekete lyukká válik, ez csak a nagy csillagokkal a napnál sokkal nagyobb csillagokkal történik meg, a Fekete lyuk pedig elnyeli a Csillagot. A Fekete lyuk meghajlítja a teret, lényegében, ez a tulajdonságuk árulta el õket, így fedezték fel õket.

Mit akar a fiú, ha a térdét a lány derekához nyomja?

Véletlen lehet, hogy ha a lány mögött ül a fiú, a térdét többször odanyomja a lány derekához meg valahogy az alkarját is simogatja valami papírral?? :O

Legjobb válasz: Azt, h vedd mar el azt a k.rva szerelmes levelet!

Azt, h vedd mar el azt a k.rva szerelmes levelet!
origamizni
sajtot
Tipikus viselkedés sörre szomjas, hím homo sapiens egyedeknél. Adj neki sört napi rendszerességgel 1-2 hétig, de ne hagyd, hogy függõvé váljon, mert idõvel alább hagy érdeklõdése a párzás iránt és csakis magas dózisú sör bevitele után lesz képes rá. Ha sikeres a kúra akkor folytatni kell egész tenyészidõ alatt a sörrel való táplálást, legalább havonta 4x5 sör.
lehet hogy csak szagmintát akar venni.
dugni
papírral?XD te hülye vagy ha valaki leönt egy pohár borral akkor az már nálad azt jelenti, hogy basz*ni akar nem?
kérdezd meg tõle.
Lehet h tetszel neki és azért de lehet h csak szívózik és az is h véletlen és az is h nincs elég helye úgy kényelmes neki ha direkt csinálja akkor az elõzõ kettõbõl vmelyik
semmit. kislány ezek nem jelek.. majd ha átölel hátulról, meg a saját kezével simogatja a karodat, akkor szólj.
Valószínûleg csak viszket a térde.

Mit akar a fiú, ha a térdét a lány derekához nyomja?

Véletlen lehet, hogy ha a lány mögött ül a fiú, a térdét többször odanyomja a lány derekához meg valahogy az alkarját is simogatja valami papírral?? :O

Legjobb válasz: Biztos hogy papírral piszkál? :D Amúgy 16:56-os megmondta röviden, tömören. Gimiben engem is molesztált a mögöttem ülõ srác, szintén mellre, combra és derékra játszott. Vagy az oldalamat csiklandozta meg a tanár meg azt hitte idegbeteg vagyok hogy rángatózok a padban.

Biztos hogy papírral piszkál? :D Amúgy 16:56-os megmondta röviden, tömören. Gimiben engem is molesztált a mögöttem ülõ srác, szintén mellre, combra és derékra játszott. Vagy az oldalamat csiklandozta meg a tanár meg azt hitte idegbeteg vagyok hogy rángatózok a padban.
XD egyszerüen fogdos vagy idegesít. nem kell komolyan venni. Nekem a hátammögött ülõ srác a mellemhez meg a combomhoz akar nyulni (persze nem hagyom) Ez semmiség :)
b*sztat tetszel neki.
A VADZSIN kell neki :)
Eladni a veséjét.
A kérdező hozzászólása: de mit akar?ha idegesít, az miért jó neki? és ha csak hülyül, akkor az mire jó?

Mennyi a tanteremben lévő levegő tömege, ha a terem méretei:h=6, 5m; sz=5m; m=2, 7m? (levegő=1, 29 kg/m3) nem értem elmagyarázná valaki köszönöm.

Legjobb válasz: A tanterem téglatest. Kiszámolod a térfogatát, kapsz egy számot köbméterben. A levegõ tömege 1,29kg/m3, ezért a térfogatot szorzod ezzel a számmal, és kész.

A tanterem téglatest. Kiszámolod a térfogatát, kapsz egy számot köbméterben. A levegõ tömege 1, 29kg/m3, ezért a térfogatot szorzod ezzel a számmal, és kész.
Mit nem értessz ezen? 4 számot kell össeszorozni, nagyon nehéz?
A kérdező hozzászólása: köszönöm 2.válaszoló már értem.:D
Hogy legközelebb ne legyen ilyen problémád, nézd meg a mértékegységeket: kg/m^3, azaz m^3-el kell szorozni, hogy kg legyen belõle (ami a kérdés mértékegysége). Azaz térfogattal, a téglatestek térfogatát meg tudjuk.
A kérdező hozzászólása: köszi neked is.:) )

Ha a térről beszélek, akkor Moszkva teret. De ha a filmről beszélek, akkor is Moszkva teret, vagy akkor Moszkva tért?

(van egy ilyen magyar film, ha valaki nem ismeri, nézze meg, nagyon jó.)

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hangzik a film eredeti címe. Ha Moszkva tér, akkor így mondjuk: "Láttam a Moszkva tér-t", vagy még helyesebben, "Láttam a Moszkva tér" c. filmet. Ha úgy mondod, hogy "Láttam a Moszkva teret" (arról senki se a filmre fog gondolni).

Attól függ, hogy hangzik a film eredeti címe. Ha Moszkva tér, akkor így mondjuk: "Láttam a Moszkva tér-t", vagy még helyesebben, "Láttam a Moszkva tér" c. filmet. Ha úgy mondod, hogy "Láttam a Moszkva teret" (arról senki se a filmre fog gondolni).
Helyes az Moszkva tér-t lenne, de magyartalan. Ahogy a felettem lévõ írta: Moszkva tér címû filmet. :)

Ha a 141 busszal elmegyek a Városház térig, onnan merre és hogy menjek, hogy eljussak a Duna partra?

Előre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: http://utvonalterv.hu/ ndulás Budapest XXII., Városház tér Utazási idõ kb. 14' Érkezés Budapest XXII., Hajó utca 46 Távolság 970 m Indulás Budapest XXII., Városház tér Térkép Városház tér (83 m) Térkép 83 m 1' jobbra Játék utca (365 m) Térkép 448 m 6' jobbra Duna utca (65 m) Térkép 513 m 7' Fibula utca (185 m) Térkép 698 m 10' jobbra Hajó utca (272 m) Térkép 970 m 14' Érkezés

http://utvonalterv.hu/ ndulás Budapest XXII., Városház tér Utazási idõ kb. 14' Érkezés Budapest XXII., Hajó utca 46 Távolság 970 m Indulás Budapest XXII., Városház tér Térkép Városház tér (83 m) Térkép 83 m 1' jobbra Játék utca (365 m) Térkép 448 m 6' jobbra Duna utca (65 m) Térkép 513 m 7' Fibula utca (185 m) Térkép 698 m 10' jobbra Hajó utca (272 m) Térkép 970 m 14' Érkezés
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm! =)
Jobban jársz ha a Savoyai térnél szállsz le, mert oda közelebb van a vasúti felüljáró amin át tudsz menni a Dunapart felé: http://g.co/maps/nztzx


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!