Találatok a következő kifejezésre: Ha a szintem nem jo és (14 db)

Ha a prolaktin szintem nem jo és terhes lettem akkor könnyen elvetélhetek? Vagy ez mit befolyásol?

Legjobb válasz: Szia! Én gyógyszert szedtem rá,mert magas volt. Én több mint fél évvig nem estem teherbe.Aztán gyógyszer mellett sikerült.Szerintem a teherbeesés százalékát csökkenti a prolaktin. Ha sikerült így teherbe esned,nem kell tartani vetéléstõl.Legalábbis a prolaktin szinted nem befolyásol. Könnyû babavárást kívánok!

Szia! Én gyógyszert szedtem rá, mert magas volt. Én több mint fél évvig nem estem teherbe.Aztán gyógyszer mellett sikerült.Szerintem a teherbeesés százalékát csökkenti a prolaktin. Ha sikerült így teherbe esned, nem kell tartani vetéléstõl.Legalábbis a prolaktin szinted nem befolyásol. Könnyû babavárást kívánok!
Nekem is nagyon magas volt a prolaktin szintem, de szedtem rá gyógyszert, s hamar teherbe is estem. Orvos szerint csak a teherbeesést neheziti meg, de nem befolyásolja a terhességet. Ettõl nem lehet elvetélni! A progeszteron hormon hiánya okozza nagyon sok esetben a vetélést! Arra meg van szintén gyógyszer, szóval csak nyugodj meg, hidd el minden rendben lesz! 17 hetes kismama
Mennyire volt magas a szintetek? Mennyi gyógyszert (bromot) szedtek?
meddig kell bromocriptint szedni a terhesség alatt? 8hetes kismama

Closti előtt nem kellet volna a dokinak egy vérvételt csinálnia? Csak hüvelyi UHra küldött, kérdezzek rá ha ismét megyek vagy tudja mit csinál? Mi van ha a hormon szintem nem jó és azért nincs peteérésem?

Legjobb válasz: Gondolom, látta, hogy nincs peteérésed (esetleg még tüszõ sincs). Amúgy jogos a kérdés, el kellett volna küldenie alaphormon vizsgálatra.

Gondolom, látta, hogy nincs peteérésed (esetleg még tüszõ sincs). Amúgy jogos a kérdés, el kellett volna küldenie alaphormon vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Egyébként mikor tüszõ és mikortól pete?
A doki az UH-n csak tüszõt lát, ebbõl szabadul ki a petesejt. Ha van tüszõ, és a mérete is megfelelõ, akkor azért többnyire van benne sejt. De ezt nem lehet látni, csak akkor, ha pl. lombikprogramnál leszívják a tüszõ(ke)t, és akkor látják, hogy van-e a tüszõfolyadékban sejt.
Igen, fontos lett volna a vérvétel. A ciklus 3. ill 21. napján szokták csinálni, hohy megfelelõ-e a hormonszinted.Én úgy jártam, hogy hiába volt peteérésem, nem tudott megrepedni a tüszõm, mert rosszak voltak a hormoneredményeim.Kérd meg a dokidat, hogy feltétlen csináljon hormonvizsgálatot!
Nekem azt mondta a doki, hogy a vérvétellel csak a nagy eltéréseket lehet kimutatni, illetve abból arra lehet következtetni, hogy nincs pé. Viszont pl. az én eredményeim jók lettek, de erre azt mondta, hogy nem biztos hogy van pé-em. Nekem is írt fel Clostit, azt mondta nem árthat ...
pedig a closti bõven árthat, ciszta, hányás, ájulás, és egyéb nyalánkság!szerintem mindenképp nagyobb oda figyelést érdemel, mint amennyit a dokid tulajdonít neki.

Kisfiam3, 5 éves 26/27-es cipöi vannak jelenleg, kaptunk 2 pár 28as téli bakkancsot amik szinte újak. Jó lessz vajon a köv. Télen vagy kinövi arra? Nagyon sajnálnám ha nem lenne jó!

Legjobb válasz: Ha valóban 1 számmal nagyobb a lábánál, akkor valószínû kinövi egy év alatt. De márkák között is van különbség. Inkább a centit nézd meg. Legrosszabb esetben október-novemberben megpróbálod, és ha kicsi, még tudsz nézni neki nagyobbat.

Ha valóban 1 számmal nagyobb a lábánál, akkor valószínû kinövi egy év alatt. De márkák között is van különbség. Inkább a centit nézd meg. Legrosszabb esetben október-novemberben megpróbálod, és ha kicsi, még tudsz nézni neki nagyobbat.
nem valószínû hogy 1.5-2 számot nõne a lába, az én fiam magas viszonylag és nagy volt a lába de most idén ( 4 rõl 5 éves korára) már csak fél-1 számot nõtt a lába. Tehát 4 évesen volt olyan 111 cm és 28-28.5 es lába most pedig 5 éves 118 cm és 29-es 29.5 es jó rá. (márkától függ). Szerintem jó lesz a fiadra jövõre pont a 28as
kannibál vagy?
Buliban sülnek a csajok? Ezt se tudtam eddig, hát sokat változtak a szokások.
Te nôket akarsz sütni, vagy mi a szösz?
A kérdező hozzászólása: Buliba komolyra nehéz találni, de ķí lehet fogni csak akkor a hozzáálláson csavarni kell, el kell.dönteni, hogy mit akarsz kihozni belõle! De egyejszakaasra hamarabb osszeszedsz mint komolyra.
A kérdező hozzászólása: Okés! Csak túl sokan lõttek el:-) ez a téma nõket is erdekel 7 es?
Amúgy légy maximalista és csak a legszebb lányokra koncentrálj! Inkább egy gyönyörû lánnyal egy éjszaka, mint sok rondával egy tucat, nem? :)
Egyertelmü hogy szint ala nem megyünk szal inkabb nulla:P
Viszem a csúnyát ha más nem jön össze
"a végén meg be szokott csúszni néha moslék is..." Hát ez egy elég undorító megnyilvánulás -.-" Moslékot amúgy is a disznónak szokás adni... Mivel volt itt még 1-2 hasonló megjegyzés, kedves férfiak, mi számít mosléknak a szemetekben?
Értem én, csak poénkodok. :) 7-es voltam.
2es ismét ja énis mentem úgy már, hogy aztodntam ma nem csajozok de egy jó csajjal ha tudok egy jót dumálni akkor épp elég lesz. de buliba hol járnak értelmes csajok? akiknek az a legnagyobb bajuk, hogy másnap milyen színûre fesse a körmét :S ugyan...
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdés férfiaknak szól, õk értik:-) de tudtam, hogy megjelennek......
A kérdező hozzászólása: Nem sül semmi= nem csajozol be!!! Ti hol éltek?:-D
Így szokott lenni?: Hmm, milyen jó szöszi sül ott a pultnál, de megkóstolnám! :)
A kérdező hozzászólása: 1 es ne haragudj majd atfogalmazom a kérdést:-) 2 es kiràly a válaszod, buli kezdeten jó csajokra vadászok, közepén kozepesekre a végén meg be szokott csúszni néha moslék is mikor már dögön vok! De ha 0 val zárom az estét és nagyon jót beszélgetek egy szimpatikus kislannyal és talán a számat is megadja én már nagyon boldog vagyok! Hehe persze:-)
0-a?
És még a nõk k*rvák meg könnyûvérûek. ASD....
én olyankor iszok még egyet ráfogom a nyuszira aztán reggel már otthon ébredek, többnyire egyedül, néha valami jetivel magam mellett :S
"de buliba hol járnak értelmes csajok? akiknek az a legnagyobb bajuk, hogy másnap milyen színûre fesse a körmét :S ugyan..." Hát ne haragudj, de én értelmesnek tartom magam.:) Nem a körmöm színe a legnagyobb problémám, és soha nem is volt. És bár érdekes lesz, de annak ellenére, hogy kb. két hetente lent vagyok bulizni, komoly kapcsolatot keresek, ami az esetek 99%-ában nem miattam nem jön össze, hanem a fiú miatt. Nagy részetek csak dugnivaló prédát megy keresni, nem is keresitek az értelmes, szép lányokat. Ja bocsánat, keresitek, csak ha megvan nem mertek odamenni:) Nyúlbélák:D

Mióta a párommal van petting és szex is, azóta nem kívánom annyira a maszturbálást, pedig jó esetben heti 1-2x ha van szex, előtte meg napi szinten maszturbáltam. Másokkal is így van?

Vagy egyszer?en csak annyira jó a szex, hogy jobban, hosszabb távra kielégít? (23/l)

Legjobb válasz: Szerintem örülj neki, hogy pároddal ennyire jó a szex, hogy nem kell maszti.

Szerintem örülj neki, hogy pároddal ennyire jó a szex, hogy nem kell maszti.
A páros szex sokkal jobban igénybe vesz, többet kell beleadni, jobban oda kell figyeni, és jobb állapotban kell lenni hozzá. A szervezeted tudja ezt, és tartogatja az energiáit. Szerintem jól teszi. És persze ez a szex annyival jobb is, hogy tovább tart a hatása.
és az mz-nek sokkal nagyobb a hengere, így több anyag is megy bele, és azt már nem bírja begyújtani
A kérdező hozzászólása: csak azt nem értem hogy ha nincs benn a gyertya hanem csak a hengerhez odarakom akkor ad szikrát de ha 1 kicsit bebenzinezem a gyertyát akko meg nem ad a (hengernél)??
mert a babszi gyújtás egy nagy [email protected] nekem a 90/6, és az 50/2-es simsonom sem indul be vele, ad valami baleknak és vegyél rá egy hall jeladós gyújtást
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :D
A kérdező hozzászólása: és nem tudod hogy hol tudok venni ilyet??
így néz ki http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/e/e8/Mz_elektroniku.. azt meg h hol veszel azt nem tudom, néz körül a vaterán v valahol, és a gyújtáselektronikát (tranzisztoros) meg ne felejtsd el hozzá http://autoalkatresz.medija.hu/124750/588597_1_n.jpg
A kérdező hozzászólása: nagyon kösz :)

Ha nem jo a haemoglobin F, A és a hemotokrin szintem, az mien hatassal van a babamra, es hogyan lehet kezelni? Nagyon meg vagyok ijedve! 14hkm

Legjobb válasz: Vérszegény vagy, és vassal. Sehogy nem hat a babára, hacsak nem nagyon extrém.

Vérszegény vagy, és vassal. Sehogy nem hat a babára, hacsak nem nagyon extrém.
A kérdező hozzászólása: ez tuti?marmint az osszeset ossze adva mondod ezt vagy csak valamelyiket tudod , es ugy??fontos!!
A haemoglobin a vérfesték, oxigánt szállít, a hematokrit a sejtes elemek aránya a vérben. Vérszegény vagy. Semmit nem jelent, majdnem hogy általános terhességben, ilyen korai terhességben pláne (késõbb elõrevetítheti vérátömlesztés szükségességét az utolsó hónapban, de erre általában nincs szükség). Az orvosod majd ír fel vasat.

Progeszteron szintem nem magas kicsit? 7.76nmol/l és a 23. napon csinálták a vérvételt . Ha jó akkor van peteérésem?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a dokim minimum 30-asnak kellene lennie. Nekem sajnos 0.1

Nekem azt mondta a dokim minimum 30-asnak kellene lennie. Nekem sajnos 0.1
A kérdező hozzászólása: ha azvan ott hogy >38.4 akkor nekem magas vagy alacsony?
A kérdező hozzászólása: a 7.7?
Ez nagyon alacsony , tényleg legalább 30 fölött kell lenni! Nekem alacsonyabb volt, de gyógyszerrel helyrerakták!
Bár nem vagyok orvos, szerintem ez egy kicsit alacsony. Nekem az elmúlt két hónapban nézték a progeszteron szintem és az elsõ hónapban 24.77 nmol/l lett, amira a dokim azt mondta, hogy nagyon kevés. Következõ hónapban 75.98 nmol/l lett, amivel meg volt elégedve.

Hogy rázzam le a barátomat (haveromat)? Már jó ideje haverok vagyunk, meg osztálytársak, de valahogy nem vagyunk egy szinten (ha értitek) és azt érzem, hogy rossz hatással van rám (nem drogoztat be meg ilyenek, csak lelkileg nem esik jól vele lenni).

Mivel egy suliba járunk, meg közel lakunk egymáshoz így még nagyobb kihívás...

Legjobb válasz: Kezdj el suliban másokkal barátkozni, esetleg másik osztályból, ha tudsz... Iskolán kívül meg nem olyan nehéz ignorálni.

Kezdj el suliban másokkal barátkozni, esetleg másik osztályból, ha tudsz... Iskolán kívül meg nem olyan nehéz ignorálni.
Egyszerûen a szemébe mondod, hogy nem akarsz vele barátkozni. Én is így csináltam mikor hasonló helyzetben voltam. Oda állsz elé és megmondod neki. Szerintem ennyibõl megérti õ is és hagyni fog.
szerintem az ok hogy lerázod õt, de elõtte mindenképpen megérdemli hogy elmond neki mi is a problémád vele. inkább vessz össze vele minthogy csak úgy lerázd, ezzel neki is ártasz, meg saját magadnak. nekem is van úgymond több olyan haverom is aki nem áll egy szinten velem, és ha valami nem tetszik, megmondom neki, és maximum megsértõdik, de attól még a barátom marad és számíthatok a jövõben rá. míg ha megmondod neki hogy nem akarsz barátkozni vele, azzal saját magadat is jellemzed, hogy azért mégsem vagy olyan magas szinten mint ahogy azt gondolod. A másik ha már ilyen felnõttnek érzed magad, akkor miért nem mondtad meg neki mi a problémád. amúgy meg ha az életedben adódik egy probléma, akkor talán az azért van mert azt még meg kell tanulnod kezelni.
A kérdező hozzászólása: a baj az, hogy nagyon rég ismerem, régen bírtam is, de most már nem igazán, sõt a terhemre van, de megbántani igazán nem szeretném és úgy érzem nincs rá mód, h ne tegyem meg, ha lerázom
vesszõhiány
Jobban élvezed a vadászatot mint a zsákmányt.Nincs ebben semmi.
Nem érteni a nyelvet
A kérdező hozzászólása: de ez baj mert nem jo szoval en akarnek is kapcsolatot az az elejen ok aztan minden meghal bennem a kapcsolat irant
nem voltál még szerelmes, és nem találkoztál még olyannal, aki igazán megfogott volna téged, aki igazán érdekelne! plusz még hozzátenném, hogy : -valószínûleg tapasztalatlan vagy -nem tudod, hogy kell viselkedni a nõkkel

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!