Találatok a következő kifejezésre: Ha a szintem nem jo (30 db)

Ha a prolaktin szintem nem jo és terhes lettem akkor könnyen elvetélhetek? Vagy ez mit befolyásol?

Legjobb válasz: Szia! Én gyógyszert szedtem rá,mert magas volt. Én több mint fél évvig nem estem teherbe.Aztán gyógyszer mellett sikerült.Szerintem a teherbeesés százalékát csökkenti a prolaktin. Ha sikerült így teherbe esned,nem kell tartani vetéléstõl.Legalábbis a prolaktin szinted nem befolyásol. Könnyû babavárást kívánok!

Szia! Én gyógyszert szedtem rá, mert magas volt. Én több mint fél évvig nem estem teherbe.Aztán gyógyszer mellett sikerült.Szerintem a teherbeesés százalékát csökkenti a prolaktin. Ha sikerült így teherbe esned, nem kell tartani vetéléstõl.Legalábbis a prolaktin szinted nem befolyásol. Könnyû babavárást kívánok!
Nekem is nagyon magas volt a prolaktin szintem, de szedtem rá gyógyszert, s hamar teherbe is estem. Orvos szerint csak a teherbeesést neheziti meg, de nem befolyásolja a terhességet. Ettõl nem lehet elvetélni! A progeszteron hormon hiánya okozza nagyon sok esetben a vetélést! Arra meg van szintén gyógyszer, szóval csak nyugodj meg, hidd el minden rendben lesz! 17 hetes kismama
Mennyire volt magas a szintetek? Mennyi gyógyszert (bromot) szedtek?
meddig kell bromocriptint szedni a terhesség alatt? 8hetes kismama

Ha a Luger olyan jó, (márpedig jó, szinte tökéletes) pisztoly volt, akkor miért nem használják ma is?

vagy miért nem modernizálják? lehet ilyet kapni, venni valahol?

Legjobb válasz: Nos a Luger P08 egy kiváló konstrukció a maga kategóriájában. A Borchardt pisztolyon alapul amit továbbfejlesztettek. számos állam vásárolt belõle és gyártotta licenc alapján. 9mm-es Parabellum lõszerének nagyon jó stophatása volt. Tüzérségi verziója is volt amihez 32db-os csigatár tartozott. Viszont a csuklós-karos és rövid csõhátrasiklásos reteszelésû amely túlbonyolított, érzékeny a koszolódásra nagyon jó minõségû anyagok kelletek a gyártáshoz ami ráadásul lassan is folyt. Utódja a Walther P38 sokkal korszerûbb és egyszerûbb. Gyártása olcsóbb és gyorsabb volt megbízhatósága magas és tûzkészen is biztonságosan lehetett viselni. Amiért a Luger-t használták és gyártották a II.VH-ban az annak tudható be hogy a sok gyár ennek a pisztolynak a gyártására volt beállítva és raktáron rengeteg volt még belõle. Modernizálni nem fogják mert a csuklós-karos megoldás drága és érzékeny. Amerikai katonák kedvenc szuvenírje volt és az USA-ban(máshol is) féltve õrzött kincsek és nagyon kevés helyen lehet venni és ahol kapni is lehet ott iszonyat drága.

Nos a Luger P08 egy kiváló konstrukció a maga kategóriájában. A Borchardt pisztolyon alapul amit továbbfejlesztettek. számos állam vásárolt belõle és gyártotta licenc alapján. 9mm-es Parabellum lõszerének nagyon jó stophatása volt. Tüzérségi verziója is volt amihez 32db-os csigatár tartozott. Viszont a csuklós-karos és rövid csõhátrasiklásos reteszelésû amely túlbonyolított, érzékeny a koszolódásra nagyon jó minõségû anyagok kelletek a gyártáshoz ami ráadásul lassan is folyt. Utódja a Walther P38 sokkal korszerûbb és egyszerûbb. Gyártása olcsóbb és gyorsabb volt megbízhatósága magas és tûzkészen is biztonságosan lehetett viselni. Amiért a Luger-t használták és gyártották a II.VH-ban az annak tudható be hogy a sok gyár ennek a pisztolynak a gyártására volt beállítva és raktáron rengeteg volt még belõle. Modernizálni nem fogják mert a csuklós-karos megoldás drága és érzékeny. Amerikai katonák kedvenc szuvenírje volt és az USA-ban(máshol is) féltve õrzött kincsek és nagyon kevés helyen lehet venni és ahol kapni is lehet ott iszonyat drága.
Mert a mai pisztolyok jobbak. Mégiscsak 70 éve történt, azóta sokat fejlõdött a technika.
Mert az akkori szinvonalat képviseli gyártás, mechanika és nem utolsó sorban a lõszer vonatkozásában.Általában a haditechnikában léteik egy fejleszthetõségi határ, ha ez kimerül, akkor a tervezõk uj utat keresnek
Azért mert a Luger annyira nem volt jó, sõt a 40-es évekre már brutálisan elavult volt, hiába számított kiválónak és modernnek az 1910-es években. Nézd meg a utódját a Walther P-38-at, na az egy kiváló konstrukció ami messze jobb volt a Lugernél (A Bundeswehr egészen 1997-ig rendszerben tartotta). Vagy ott a másik korabeli fegyver az FN/Browning Hi-Power amit a britek, a kanadaiak meg még egy rakás másik ország a mai napig használ. Az, hogy a Luger olyan kiváló, az inkább megint csak egy Wehrmacht-fetisiszta urban legend.
Minden dolgot CSAK a saját környezetében szabad vizsgálni. A Luger az I. világháborúban kiváló fegyver VOLT, a másodikban már kissé elavultnak számított. Jelenleg pedig számtalan olyan maroklõfegyver van, melynek sokkal jobbak a paraméterei (persze, van sokkal rosszabb is). Szóval egyszerûen ma már vannak jobbak... Pedro

Closti előtt nem kellet volna a dokinak egy vérvételt csinálnia? Csak hüvelyi UHra küldött, kérdezzek rá ha ismét megyek vagy tudja mit csinál? Mi van ha a hormon szintem nem jó és azért nincs peteérésem?

Legjobb válasz: Gondolom, látta, hogy nincs peteérésed (esetleg még tüszõ sincs). Amúgy jogos a kérdés, el kellett volna küldenie alaphormon vizsgálatra.

Gondolom, látta, hogy nincs peteérésed (esetleg még tüszõ sincs). Amúgy jogos a kérdés, el kellett volna küldenie alaphormon vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Egyébként mikor tüszõ és mikortól pete?
A doki az UH-n csak tüszõt lát, ebbõl szabadul ki a petesejt. Ha van tüszõ, és a mérete is megfelelõ, akkor azért többnyire van benne sejt. De ezt nem lehet látni, csak akkor, ha pl. lombikprogramnál leszívják a tüszõ(ke)t, és akkor látják, hogy van-e a tüszõfolyadékban sejt.
Igen, fontos lett volna a vérvétel. A ciklus 3. ill 21. napján szokták csinálni, hohy megfelelõ-e a hormonszinted.Én úgy jártam, hogy hiába volt peteérésem, nem tudott megrepedni a tüszõm, mert rosszak voltak a hormoneredményeim.Kérd meg a dokidat, hogy feltétlen csináljon hormonvizsgálatot!
Nekem azt mondta a doki, hogy a vérvétellel csak a nagy eltéréseket lehet kimutatni, illetve abból arra lehet következtetni, hogy nincs pé. Viszont pl. az én eredményeim jók lettek, de erre azt mondta, hogy nem biztos hogy van pé-em. Nekem is írt fel Clostit, azt mondta nem árthat ...
pedig a closti bõven árthat, ciszta, hányás, ájulás, és egyéb nyalánkság!szerintem mindenképp nagyobb oda figyelést érdemel, mint amennyit a dokid tulajdonít neki.
Nekem fantasztikus a szex a párommal már hosszú évek óta. 32/L
15:39 Szia Te Lány, És kifejtenéd mitõl jó? Csak hogy tanuljunk mi is valamit. Köszi
Sziasztok! Én is meg vagyok teljesen elégedve a dologgal- Odafigyelés kölcsönösön a másikra, szeretgetés, kis finom elõjáték. Amúgy akik meg vannak elégedve a szexszel, azoktól ne is várd, hogy beírnak kérdés gyanánt: pl.: Nektek is ilyen jó?...
A nõk nagyrésze frigid ribanc, akiknek a szex csak valami kínszenvedés. De persze ez is a férfiak hibája.
Utolsónak: helyzet az, hogy a nõk nem úgy mûködnek mint a férfiak. Olvass utána és utána ítélkezz! A nõknek nem elég az, ha látnak egy jó feneket, vagy egy izmos testet, nekik az elõjáték nagyon nagyon számít, mert nem áll egybõl a cerka, mint a pasiknál akik ilyenkor csak a farkukkal tudnak gondolkodni.

Kisfiam3, 5 éves 26/27-es cipöi vannak jelenleg, kaptunk 2 pár 28as téli bakkancsot amik szinte újak. Jó lessz vajon a köv. Télen vagy kinövi arra? Nagyon sajnálnám ha nem lenne jó!

Legjobb válasz: Ha valóban 1 számmal nagyobb a lábánál, akkor valószínû kinövi egy év alatt. De márkák között is van különbség. Inkább a centit nézd meg. Legrosszabb esetben október-novemberben megpróbálod, és ha kicsi, még tudsz nézni neki nagyobbat.

Ha valóban 1 számmal nagyobb a lábánál, akkor valószínû kinövi egy év alatt. De márkák között is van különbség. Inkább a centit nézd meg. Legrosszabb esetben október-novemberben megpróbálod, és ha kicsi, még tudsz nézni neki nagyobbat.
nem valószínû hogy 1.5-2 számot nõne a lába, az én fiam magas viszonylag és nagy volt a lába de most idén ( 4 rõl 5 éves korára) már csak fél-1 számot nõtt a lába. Tehát 4 évesen volt olyan 111 cm és 28-28.5 es lába most pedig 5 éves 118 cm és 29-es 29.5 es jó rá. (márkától függ). Szerintem jó lesz a fiadra jövõre pont a 28as
kannibál vagy?
Buliban sülnek a csajok? Ezt se tudtam eddig, hát sokat változtak a szokások.
Te nôket akarsz sütni, vagy mi a szösz?
A kérdező hozzászólása: Buliba komolyra nehéz találni, de ķí lehet fogni csak akkor a hozzáálláson csavarni kell, el kell.dönteni, hogy mit akarsz kihozni belõle! De egyejszakaasra hamarabb osszeszedsz mint komolyra.
A kérdező hozzászólása: Okés! Csak túl sokan lõttek el:-) ez a téma nõket is erdekel 7 es?
Amúgy légy maximalista és csak a legszebb lányokra koncentrálj! Inkább egy gyönyörû lánnyal egy éjszaka, mint sok rondával egy tucat, nem? :)
Egyertelmü hogy szint ala nem megyünk szal inkabb nulla:P
Viszem a csúnyát ha más nem jön össze
"a végén meg be szokott csúszni néha moslék is..." Hát ez egy elég undorító megnyilvánulás -.-" Moslékot amúgy is a disznónak szokás adni... Mivel volt itt még 1-2 hasonló megjegyzés, kedves férfiak, mi számít mosléknak a szemetekben?
Értem én, csak poénkodok. :) 7-es voltam.
2es ismét ja énis mentem úgy már, hogy aztodntam ma nem csajozok de egy jó csajjal ha tudok egy jót dumálni akkor épp elég lesz. de buliba hol járnak értelmes csajok? akiknek az a legnagyobb bajuk, hogy másnap milyen színûre fesse a körmét :S ugyan...
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdés férfiaknak szól, õk értik:-) de tudtam, hogy megjelennek......
A kérdező hozzászólása: Nem sül semmi= nem csajozol be!!! Ti hol éltek?:-D
Így szokott lenni?: Hmm, milyen jó szöszi sül ott a pultnál, de megkóstolnám! :)
A kérdező hozzászólása: 1 es ne haragudj majd atfogalmazom a kérdést:-) 2 es kiràly a válaszod, buli kezdeten jó csajokra vadászok, közepén kozepesekre a végén meg be szokott csúszni néha moslék is mikor már dögön vok! De ha 0 val zárom az estét és nagyon jót beszélgetek egy szimpatikus kislannyal és talán a számat is megadja én már nagyon boldog vagyok! Hehe persze:-)
0-a?
És még a nõk k*rvák meg könnyûvérûek. ASD....
én olyankor iszok még egyet ráfogom a nyuszira aztán reggel már otthon ébredek, többnyire egyedül, néha valami jetivel magam mellett :S
"de buliba hol járnak értelmes csajok? akiknek az a legnagyobb bajuk, hogy másnap milyen színûre fesse a körmét :S ugyan..." Hát ne haragudj, de én értelmesnek tartom magam.:) Nem a körmöm színe a legnagyobb problémám, és soha nem is volt. És bár érdekes lesz, de annak ellenére, hogy kb. két hetente lent vagyok bulizni, komoly kapcsolatot keresek, ami az esetek 99%-ában nem miattam nem jön össze, hanem a fiú miatt. Nagy részetek csak dugnivaló prédát megy keresni, nem is keresitek az értelmes, szép lányokat. Ja bocsánat, keresitek, csak ha megvan nem mertek odamenni:) Nyúlbélák:D

Ha a hőmérőzés lényege az ÉBREDÉSI HÕ" akkor ha később ébredek miért nem jó? Ugyaolyan mintha korában aludnék el. Szinte soha nem alszom 5-6 óránál többet, az is baj?

Legjobb válasz: Szerintem nem baj, azért kell az ébredési, mert akkor még nem csinálsz semmi fizikait, így az alap hõdet tudod mérni

Szerintem nem baj, azért kell az ébredési, mert akkor még nem csinálsz semmi fizikait, így az alap hõdet tudod mérni
Nem tudom miért nem jó, de mindenhol azt olvastam hogy egy idõpontban kell mérni max fél óra eltéréssel. Biztos nem véletlen van így. Legalább 6 óra alvás után.
A kérdező hozzászólása: Ha 5 napig 9kor kelek, 5 napig meg 4kor az ébredési hõ akkor is ébredési hõ nem?közvetlen ébredéskor mérem, majd ha lezárult a ciklus felrakom a görbét, hogy látszik-e:)
Jól mondod az ébredési hõ ébredési hõ.Szerintem mindegy mindegyik ébredési.És az a lényeg.
Nekem van különbség, hogy mikor kelek. Egyszer jól elaludtam, 10kor keltem, és már jóval magasabb volt a hõm, mint 7kor szokott. Sajnos ha nem egy idõben mérsz kialakulhat egy cikk-cakkos görbe, ami nem tükrözi a valóságot, és lehet hogy a pé-t is elmulasztod. De lehet, hogy nálad nem lesz ilyen jelentõs különbség. Próbálj meg így egy hónapot, aztán meglátod mi lesz!
A kérdező hozzászólása: Mióta mérem egyidõbe mérem kb.fél óra eltéréssel, ígyy is cikkcakkos a görbém, 36, 1 és 36, 4 váltakozik, de a jövõhéttõl más lesz a beosztásom, ezért érdekelt igazán mennyire számít!

Ha valami nem jó a kapcsolatban, akkor szinte azonnal, könnyen szakítunk manapság?

Úgy vettem észre, hogy divat a szakítás, szinte kisebb gondokért se küzdünk, hanem egyszerűbb kimondani hogy vége, szakítok, szakítok vele stb. Ennyire önzőek lennénk, hogy egy kapcsolatban, csak az számít, hogy nekem mi a jó?

Legjobb válasz: Van olyan kapcsolat, amiért nem éri meg harcolni. Ha túl sok minden rossz, vagy ha teljesen meg kéne változnod, vagy a párodnak. Kellenek kompromisszumok, de csak ha mindketten önmagatok maradtok, és nem utolsó sorban boldogok.

Van olyan kapcsolat, amiért nem éri meg harcolni. Ha túl sok minden rossz, vagy ha teljesen meg kéne változnod, vagy a párodnak. Kellenek kompromisszumok, de csak ha mindketten önmagatok maradtok, és nem utolsó sorban boldogok.
Ma már a kapcsolatok alapja nem a szerelem. Könnyebbnek tartják azt, hogy szakítsanak, s mint , hogy megbeszélnék egymással a problémáikat. Az ilyen embereken én csak nevetni szoktam, mert teljesen hülyék. Igazából nem is foglalkozom ezzel, mert nekem megvan a boldog kis életem, továbbra is boldog lesz, mert tudjuk kezelni a gondokat, ha vannak.
Külsõ szemlélõként mindig úgy fogod látni, hogy hirtelen lesz vége egy jó kapcsolatnak. Közben valószínû, hogy már hónapok vagy évek óta õrlõdnek benne.
Van ilyen is nyilván, de azért ez nem feltétlen igaz minden kapcsolatra. Én ugyan már házas vagyok, de volt olyan , amikor esélyes volt, hogy a férjem elhagyjon, de kiderült, hogy eszébe se jutott egy percre sem. Pedig nem egy apróságról van szó. 27/N

Mióta a párommal van petting és szex is, azóta nem kívánom annyira a maszturbálást, pedig jó esetben heti 1-2x ha van szex, előtte meg napi szinten maszturbáltam. Másokkal is így van?

Vagy egyszer?en csak annyira jó a szex, hogy jobban, hosszabb távra kielégít? (23/l)

Legjobb válasz: Szerintem örülj neki, hogy pároddal ennyire jó a szex, hogy nem kell maszti.

Szerintem örülj neki, hogy pároddal ennyire jó a szex, hogy nem kell maszti.
A páros szex sokkal jobban igénybe vesz, többet kell beleadni, jobban oda kell figyeni, és jobb állapotban kell lenni hozzá. A szervezeted tudja ezt, és tartogatja az energiáit. Szerintem jól teszi. És persze ez a szex annyival jobb is, hogy tovább tart a hatása.

Pasik! Ti jó szemmel néznétek, ha a barátnőtök iszik? Nem olyan szinten, hogy az árokban feküdjön, csak a jókedv erejéig.16L

Legjobb válasz: örülni nem örülnék neki, de nem is zavarna :) amég 1üt vagyunk azon az addig nem :)

örülni nem örülnék neki, de nem is zavarna :) amég 1üt vagyunk azon az addig nem :)
...aszon az *adoot helyen* addig...
egy-egy sör beleférszerintem.
Csak annyit igyon amennyit én. Se többet, se kevesebbet! Akkor nem szórakozik azon hogy részegen hülyeségeket beszélek. 34/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!