Találatok a következő kifejezésre: Ha a szintem (1568 db)

Egy felnött férfi tudja tolerálni a bénaságot, ha a szintén felnött nö elötte 6-7éve nem volt férfival?

Legjobb válasz: Ilyenkor hol van a társadalmi szerepvállalás?!?!?! :)) Ha te 6-7 évig nem szexeltél, akkor valahol az országban egy férfi 6-7 évig nélkülözött....

Ilyenkor hol van a társadalmi szerepvállalás?!?!?! :) ) Ha te 6-7 évig nem szexeltél, akkor valahol az országban egy férfi 6-7 évig nélkülözött....
És fordítva?
MÁSKOR ILYET NE CSINÁLJ, KIESEL A RUTINBÓL
Persze, hogy tudja, hogy ne tudná.
Tudja. Fõleg ha a saját kalandjait is egy kézen meg tudja számolni. Khmmm..
Hajjaj! :) )))) SÕT!
A kérdező hozzászólása: Háhá... és tényleg.. :D De megnyugtatja a lelkiismeretemet, hogy elvileg több nö él a földön, mint férfi :P

Abortusz után 3 héttel a hcg szintem 198, ezt a szintet nézik két hete minek ha alacsonyodik?

Nem értem miért akarnak ujra kaparni vagyis hogy ha muszály mire várnak!?Jövö héten ujra kell mennem hcg néznek ha nem lesz alacsony csütörtökön ujra kaparnak! Nem értem miért nem csinálták már meg a kaparást két hét után ha magas a hcg és ha egyre csökken miért akarnak kaparni! 6 hetes voltam mikor csak petezsákot láttak!Félek már hogy valamit elcsesznek!Segitsetek!

Legjobb válasz: Szia!A HCG folyamatosan ürül ki a szervezetedbõl, de ha valami apró kis rész bent maradt, akkor az további termelést idézhet elõ. Véleményem szerint azt figyelik az orvosok, hogy kellõ mértékben csökken-e , vagy esik, de egy ponton megáll és termelõdik tovább... mert akkor muszáj mégegyszer megcsinálni. Ha rendes ütemben és teljesen lecsökken, akkor sikeres volt az elsõ. Én ezt gondolom. Õszintén sajnálom!

Szia!A HCG folyamatosan ürül ki a szervezetedbõl, de ha valami apró kis rész bent maradt, akkor az további termelést idézhet elõ. Véleményem szerint azt figyelik az orvosok, hogy kellõ mértékben csökken-e , vagy esik, de egy ponton megáll és termelõdik tovább... mert akkor muszáj mégegyszer megcsinálni. Ha rendes ütemben és teljesen lecsökken, akkor sikeres volt az elsõ. Én ezt gondolom. Õszintén sajnálom!

Ha emelt szinten erettsegizem angolbol, es van nyelvvizsgam is (szinten angolbol), akkor megkapom mind a ketto tobbletpontot?

Tehat +50 +28, vagy csak a +50-et kapom meg? Felvi pontkalkulatora szerint csak az 50-et kapom meg, viszont az iskolaban maskepp informalodtam.

Legjobb válasz: Csak az ötvenet.

Csak az ötvenet.
A 2013. évi általános felsõoktatási felvételi eljárásban nem lehet ugyanazt az eredményt többször értékelni: amennyiben a jelentkezõ ugyanazon eredmény alapján több jogcímen is jogosult lenne többletpontra, a számára legkedvezõbbet veszik figyelembe
A kérdező hozzászólása: Oh, koszi a valaszokat.
Mert napi szintem 2-3 alkalommal szeretkeztek:)
mondjuk ha egy kicsit hevesek vagytok, akkor kidörzsölõdhet lent, akkor is, ha elég nedves
Szerintem ez természetes. Azért még is csak nyomás éri odalett. Van hogy nekem 1 után is ha kicsit hosszabb ideig csináljuk.
az amit írtál. pl. nekem is volt olyan, hogy szabályosan ledörzsölte a bõrt a farkamról a punci, amit dugás közben nem így éreztem. Csak utána, amikor már relaxációs idõ volt. Más érzés kap prioritást, jut el az agyba mint fõ érzés, amikor szex zajlik. A többi jelzés (jelen esetben az altesti fájdalom) csak akkor ér célt, ha a fõ kifullad. (pl. ha megütöd a kezed - érzed, hogy fáj. De ha mindjárt utána tökön rúgnak, hidd el, nem fogod a kezedet figyelni...)
A kérdező hozzászólása: Ki hitte volna, de be kell osztani a szexet is mert elkopnak az alkatrészek :)
Szerintem ezért van ez az oldal.
Nálunk is ez a gond. Annyit szexelünk, hogy elhasználjuk egymást... Nemrég tartottunk egy hetes böjtöt, csak orális szex volt. Bevallom, jót tett :D
Nekem is szokott fájni. Ha akad egy olyan hétvége amit egymásra tudunk szánni, akkor bizony nálunk is elõfordul. Hétfõn még a pisilés is fájdalmas szokott lenni. Ez van. Ilyen a nõi test. :-)

. Alacsony progeszteron szintem volt, clostyt szedtem 1 hónapig sikeresen, lett 2 érett tüsző Ebben a hónapban az orvosom nem javasolja, csak hogy próbálkozzunk. Vajon ha a closty segitett, marad anormális progeszteron szintem?

Második gyermeket szeretnék

Legjobb válasz: Ha closti nélkül idõbe van peteérésed(mint amikor a clostit szedted) akkor szerintem van esély hogy jó lesz a progid. A closti ovuláció indításra van, hogy kellõ idõbe legyen p.é.d és ezáltal jó legyen a progi szinted. HAjrá

Ha closti nélkül idõbe van peteérésed(mint amikor a clostit szedted) akkor szerintem van esély hogy jó lesz a progid. A closti ovuláció indításra van, hogy kellõ idõbe legyen p.é.d és ezáltal jó legyen a progi szinted. HAjrá
A kérdező hozzászólása: Ezt ertem.viszont az erdekelbe hogy ha segitett a gyogyszer es elibditotta a progeszteron termeleset akkor most closty nelkul is termelodik tovabb?
Persze hogy termelõdik, az mindig termelõdik, csak closti nélkül már alacsony a szint mire jöhetne a baba.. Ezért mondom hogy a lényeg az hogy idõbe legyen peteérésed.Sok sikert kívánok. Igyál sokat legalább 2 litert / nap mert a progeszteront a mellékvese termeli, és annak meg kell a sok folyadék.
A kérdező hozzászólása: Koszi
magatol rendezödik meg fogja tanulni még pár hét és tudja mikor van nappal s éjjel.
Még ma kezdd el, hogy éjjeli etetéskor majdnem teljesen sötét legyen, nappal pedig, amikor alszik, ne sötétíts be. Így valószínû magától meg fog oldódni pár nap alatt. És nappal élénken beszélj hozzá, játssz vele, nem kell lábujjhegyen járkálni alváskor se. Éjjel viszont semmi játék és buli. :)
Az én babám is ilyen volt ennyi idõs korában.Énis mindent úgy csináltam ahogy az elõttem hozzászóló leírta. Együtt érzek veled, de kitartás hamarosan túlvagy a nehezén.
A kérdező hozzászólása: Nincs lábújjhegyen mászkálás sõt a teló sincs lehalkítva épp azért hogy szokja meg a zajt.Köszönöm a válaszokat. :)
Az jó, rendben rövid idõn belül :)

Szerintetek mit kéne ilyen esetben tenni? Ha ráhagyom akkor nem alacsonyodik le a szintjére, de ha szintén ráhagyom akkor rám száll. Hogyan tudnék neki fájdalmat okozni? Vagy hogy egy kicsit észre vegye magát!?

Azzal a problémámmal írok nektek, hogy van egy csaj aki egyrészt rokonom másrészt a barátom testvérének a barátn?je, és ez a csaj folyamatosan ki akar túrni abból a családból! :/. Olyanokat tesz, csinál amivel nekem keresztbe tesz. Nos én eddig ráhagytam, ez az eddig azt jelenti hogy 9hónapig. De 2héttel ezel?tt nagyon felhúzott, és végre vissza mertem neki szólni! :/. De ? tovább folytatja, meg eteti a barátom szüleit is hogy én vagyok a rossz. Stb.

Legjobb válasz: mond meg neki meg akivel jóban vagy, hogy manipulatív veled nagyon a lány , nem tudom ez segítene e vagy mond meg neki passz , mivel lehet az ilyenekre hatni

mond meg neki meg akivel jóban vagy, hogy manipulatív veled nagyon a lány , nem tudom ez segítene e vagy mond meg neki passz , mivel lehet az ilyenekre hatni

Az normális, ha ma szinte egész délután fáj a hasam?

Kemény is. Nem egyfolytában, hanem id?közönként. Már bevettem egy magnéziumot, ezt rendszeresen szedem. Pihentem is. Ez a keményedés? 27 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem ennyi idõs terhesen volt a legtöbb panaszom és kellemetlenségem. Keményedtem, ha meg nem, rugott vágott, szinte fájt. Figyeld magad, és ha úgy látod jónak inkább lásson orvos.

Nekem ennyi idõs terhesen volt a legtöbb panaszom és kellemetlenségem. Keményedtem, ha meg nem, rugott vágott, szinte fájt. Figyeld magad, és ha úgy látod jónak inkább lásson orvos.
Ha az egész hasad kemény, elképzelhetõ hogy keményedsz... Szedj be még egy magnéziumot, nem árt!Persze ne igen kellj fel. Ha nem múlik el akkor hívd fel a dokidat!Kérdezd meg hogy mit szól hozzá! 26 hetes km
Menj el az orvoshoz minél hamarabb.Én is ugyanígy voltam, és majdnem beutalt a kórházba, adott egy hetet, írt gyógyszert.Ha nem használ akkor kórház.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mit tegyek ha már szinte használhatatlan a gépem?

Az alaplapom: ASUS P5GDC PRO, processzor: Intel Celeron 28000Mhz, videókártya : Ati Radeon x550 256MB TD, memória: 1,5gb DDRII 533MHz, winchester: Samsung 160GB HDD. Olyan szinten rossz a gépem hogy zenét nemhogy youtubeon de még winampban se tudok hallgatni mert szaggat emellett a net mindig befagy pedig elég jó a netem + a játékok is eléggé lassúak. Mit tudok vele csinálni?

Legjobb válasz: add el pár ezerért, és vegyél egy teljesen újat. ezt szinte lehetetlen, vagy nem érdemes fejleszteni. sajnos mást nem igen lehet vele kezdeni. esetleg rakd újra az operációs rendszert és hátha nem fog szaggatni a zene.

add el pár ezerért, és vegyél egy teljesen újat. ezt szinte lehetetlen, vagy nem érdemes fejleszteni. sajnos mást nem igen lehet vele kezdeni. esetleg rakd újra az operációs rendszert és hátha nem fog szaggatni a zene.
Micsoda overclock :D REKORD
Elsõkörben újra telepíted. Utána legfrisseb driverek. Ha akkor sem lesz jobb akkor sajnos cserélned kell az alkatrészeket.
Windows 7-et raktál rá? Ehhez a géphez maximum Xp a jó.
Nos ebböl látni hogy a Celeron nagyon gyenge proci még ha 28GHz (28 000Mhz) re fel is van húzva ugysem elég erös:p
A kérdező hozzászólása: overlock?
Véletlen 28 ezer (!) MHz-t írtál.

Hol, és milyen szakon tudnék továbbtanulni, ha a kémia illetve fizika érdekel (főleg atomi szinten valamint magfizikai szinten) és utána hol tudnék elhelyezkedni?

Nagyon érdekelne, írjatok bátran!

Legjobb válasz: Ja és még az antianyag elmélet nagyon érdekel, talán minden másnál jobban.

A kérdező hozzászólása: Ja és még az antianyag elmélet nagyon érdekel, talán minden másnál jobban.
Ez atomfizika, az pedig fizika szakot jelent. Nem sok helyen (tudtommal csak az ELTE-n és a Szegedi Tudományegyetemen) képzik õket. Érdekes módon a fizikusok kevésbé találnak munkát mint a vegyészek, vagy más hasonló foglalkozású emberek. A legtöbbször kutatóintézetekbe kerülnek el, vagy tanítani fognak. Viszont K+F szektorba is elkerülhetnek, ha elég tehetségesek. Viszont ha jól emlékszem, akkor a CERN-ben fõleg debreceniek képviseltetik magukat... Nézz utána, hátha ott is van képzés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!