Találatok a következő kifejezésre: Ha a szexeltünk, mi (24 db)

A férfiaknál mi a különbség aközött, hogy ha azzal szexel, akibe szerelmes is, és azzal, akit csak úgy meg. Más érzés? Vagy csak azt érzitek mindkettőnél hogy szexeltek és kész?

Legjobb válasz: szex az csak szex... akárkivel is legyen a pasi. legalábbis eddig így voltam vele :) most van egy lány akit nagyon szeretek. valamelyik nap szexeltünk elélveztünk jött a második menet és éreztem h nem fogok tudni elmenni. a második menet nem volt annyira jó de amikor azt mondta a barátnõm szex közbe h szeret egybõl el tudtam élvezni :) szóval a válaszom az h szex jobb ha a szerelmeddel csinálod! :)

szex az csak szex... akárkivel is legyen a pasi. legalábbis eddig így voltam vele :) most van egy lány akit nagyon szeretek. valamelyik nap szexeltünk elélveztünk jött a második menet és éreztem h nem fogok tudni elmenni. a második menet nem volt annyira jó de amikor azt mondta a barátnõm szex közbe h szeret egybõl el tudtam élvezni :) szóval a válaszom az h szex jobb ha a szerelmeddel csinálod! :)
A kérdező hozzászólása: a "meg" után 3 pont van :) )
Az egyik érzelmes a másik érzelemmentes csak levezetõ.
Nem lehetsz valami érett kérdezõ. Akivel szeretkezem, abba szerelmes vagyok és tökéletes testi harmóniára vagyok vele képes hatalmas szerelmeskedések során, szem elõtt tartva, hogy neki mi a jó. Ha neki jó, akkor nekem is. Ez már a lélek kielégülése is. Akivel csak szexelek, ott csak a saját kielégülésemre figyelek elsõként és csak fizikai élvezet.
Pl akivel csak "meg volt azzal nem volt csók meg semmi érzelem , szerelembõl jobb szexelni az sokkal jobb !
Teljesen más a szerelmeskedés és b4szás.
Félsz tõle? Ne szégyenlõsködj ha meg akarod fogni, vagy cumizni, akkor miért nem teszed azt?
A kérdező hozzászólása: Nekem a barátom az elsö mindenben, és igen egy picit félek tõle
Nem kell semmit siettetni.Mindennek eljön az ideje. A szex különben is két ember intim magánügye. Csak úgy és azt, ami mindkettõtöknek jó.
Hát elég gáz rád nézve.
De azért csókolóztatok már?
A kérdező hozzászólása: Persze mar szex is volt

Ha a nővéremmel szexeltünk, mi baj lehet? (fogamzásgátló+gumi volt)

Legjobb válasz: elvileg semmi de ez törvény ellenes, mert ez vérfertözés. de ha védekeztetek elvileg semmi bajotok nem lesz. csak ne reklámozátok mert ez ciki.

elvileg semmi de ez törvény ellenes, mert ez vérfertözés. de ha védekeztetek elvileg semmi bajotok nem lesz. csak ne reklámozátok mert ez ciki.
Na aztán, jobban jártál volna ha ezt a kérdést fel sem teszed.Ezzel sokunkat le dõbbentettél.Ha védekeztetek nem lessz semmi baj, de ilyensmivel nem a legjobb gyakorlatozni.
Szerintem nem igazán gondoltál bele, hogyha mégis "becsúszik" egy kis baleset, akkor a gyerek nyomorék lehet, meg mindenféle baja lehet, fizikai meg idegi is. Nem egy, hanem sok életet tehettek tönkre, ha baj történik.Erõsen gondolkodjatok el ezen!!!
õõõ, már bocsika, DE MIT CSINÁLTÁL A NÕVÉREDDEL? Ez olyan kérdés ami inkább etika, montsem hogy baj e! Miért csináltátok? nah mindegy. nem lehet baj, mivel mind a 2 védekezési módszert használtátok, igy baj szinte kizárt hogy legyen. de belegondoltatok ti ebbe? keressetek inkább párt magatoknak, mintsem hogy két testvér eggyütt, huh... ez letablózott, bocsi
Nem csak ciki, de beteges is. A helyetekben elgondolkodnék egy kicsit a dolgon...
Te egy állat vagy, de a nõvéred se 100-as!EZ NAGYON GÁZ!!!
Hehe. Remélem élveztétek. Jó kis nõvéred lehet, ha szexeltetek. :-o
Hát, a legjobb családban is elõfordul az ilyesmi. Nem épp normális dolog, dehát te tudod. Amúgy nem kell aggódnod. Ameddig nem esik teherbe nem egészségtelen. Legfeljebb pszcihológiailag.
Azta qrva... Ez kegyetlen... Ugye vicc? Normális ember ilyet nem csinál... Pff... döbbenet... O.o
Na jó, sok bölcs. A régi Egyiptomban agyba-fõbe szexeltek a testvérek, és nem is védekeztek. Megtörtént 1x, baj nem lett belõle, bevezettétek 1mást a sex világába, csak most már nézzetek más után, elég teher lesz ezzel 1ütt élni, hogy nem oszthatjátok meg senkivel.
Hány évesek vagytok?
könyörgöm, mondd, hogy kamu a kérdés... amennyiben nem, akkor a legnagyobb baj az lehet, hogy életben maradtál...
beteg állatok vagytok...
ebbõl nagyon nagy baj lehet. ha lenyomoz neten az erkölcsrendészet, mer ide feltetted a kérdést, akkor elkapnak és meglesztek béjegezve, hatalmas müdákót kell a homlokotokon hornadni, mindenhol!!!! ez nem tréfadolog..uuuristen nmit tettetek. a társadalom kitaszítottjai lesztek, arról nemis beszélve hogy az egészségeteket is tönkretettétek ezzel... visszafordíthatatlan, elfog sorvadni a nemiszervetek. mindekttõtöknek!!!! most azonnal kérd meg a nõvéredet hogy közös öngyilkosságot kövessetek, el, akkor feldozhattok büneitek alól. ez az egyetlen kiut! rajta!
fogamzásgátló véd ..föleg egy tartos szedésnél, meg ha gumi sh volt és nem szakadt ki semmi gond nem lesz.Igen nem lenne jó h a anõvéred terhes lenne, de ha egy pasit sem kapnék sem feküdnék le a bátyámmal.Ez elmebetegség.úrég:S
Régebb vérfertõzésnek nevezték... Erkölcstelen szerintem, az állatok sem tesznek ilyet.
perverzek vagytok de nagyon.de csak sajnálni tudlak titeket, hogy nem találtok magatoknak párt.akkor csináljátok, hajrá!mindent bele...ugyis meglesz a böjtje.
Az komoly!!!!!! Biztos kicsit KATTANT LEHETSZ...Pffff... Röhely, mi van nem találsz magadnak mást? Vagy ez hogy jutott eszedbe??? Amugy ez elég beteges dolog csodálom hogy ilyen kérdést fel teszel. Te nem gondolod hogy ez durva? Meg azért undorito is. Nem semmi eberek vannak HALLJÁTOK!!!!!!
Etikai-tõlem távol áll
Ha jó a nõvéred és nektek ez nem gusztustalan, kívánjátok egymást, akkor no para, nyomjátok, ennyi! Senkinek semmi köze hozzá. Nekem eszembe nem jutna. Ha nektek jó, akkor csináljátok!

Már 1 éve nem szexeltünk a párommal. Mivel nagyon akarok már és megcsalni őt sem szeretném, így nagyon önző és köc$ög lennék vele szemben, ha úgy venném rá, hogy szexeljen velem, hogy ő egyáltalán nem akarja?

Természetesen nem meger?szakolásra gondoltam. Csak ha lelkileg hatással lennék rá: vagy szexelünk, vagy elhagyom ?t örökre. Ekkor ? belemenne, és maximum nekem lenne jó, neki nem /ugyanis egyáltalán nem kívánja a szexet, semmi vágya nincs/.

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû, menjen vissza az orvoshoz, és kérjen másik gyógyszert, vagy hagyja abba.

Nagyon egyszerû, menjen vissza az orvoshoz, és kérjen másik gyógyszert, vagy hagyja abba.
Az érzelmi zsarolás is megerõszakolásnak számít, ezt jó ha észben tartod. Három lehetõségetek van: 1. beszéltek orvossal egy új gyógyszer lehetõségeirõl 2. szakítotok 3. megbeszélnéd a pároddal, hogy nem-e lehet harmadik felet bevonni csak szex céljából, magyarul a barátnõd tudná, hogy mikor és kivel "csalod" meg,
az én exemet (nem ezért szakítottunk) kirugták munkahelyérõl és ezért kért antidepresszánst vagy nyugtatót vagy mint a háziorvosától... már miután az els párnapban látszott rajta a gyógyszer hatása megkértem hogy ne szedje, nincs rá szüksége, és csak a bajok lesznek belõle (növelik az öngyilkossági hajlamot stb - neki meg már volt elõtte egy) a vége az lett hogy megprobálkozott az öngyilkosságal(bevett két dobozt és ivott rá egy üveg bort) utána elvették tõle a gyógyszert és a család is kezelésbe vette mert rám nem hallgatott... ezt csak azért írom le, mert elöször a gyógyszerrõl kell leszoktatni, és akkor nem lesz gond... (mondanám hogy izgasd fel és akkor õ is benne lesz a szexbe de ez valszeg a gyógyszerek miat nem menne)
Ha ez most komoly, akkor le a kalappal elõtted, hogy ennyi együttérzés és tisztelet van benned a párod iránt. Én ugyan nem tudom, milyen érzés nem érezni a szexuális vágyat, de ha te ennyire toleráns voltál vele, akkor szerintem õ is lehetne egy kicsit rád tekintettel. Ugyanis nem várhatja el tõled, hogy te teljesen szerzetesi életet élj miatta. Akkor adja meg más módját annak, hogy te is jól érezd magad. Mert gondolom ha ennyit tettél érte, akkor õ is örülne, ha szexxel nem is, de máshogyan örömet tudna neked okozni. Aztán majd, ha megjön a kedve hozzá, akkor azzal is. Mert õ szedett gyógyszert, ami miatt elment a kedve és nem te. És egy egészséges embernél normális, ha szexre vágyik. Szerintem beszéld meg vele, hogy te továbbra is türelmes, megértõ leszel, de egy kicsit legyen õ is az, mert vágysz egy kis törõdésre. Esetleg próbáljatok ellazulni, csinálj egy kényeztetõs estét vele, hátha megjön a kedve.:) De ez csak az én véleményem.
sztem igazad van. te is áldozatod hoztál az 1 év alatt, neki is kell valamit tenni. hisz ez egy kapcsolat, aminek a lényege az alkalmazkodás. te alkalmazkodtál hozzá, de õ hozzád nem. kapcsolatban fontos a szex, és ha ezért szakítanátok azt is meg lehetne érteni. beszéld meg vele, h neked ez így nem pálya.
Arra nem gondoltál, hogy dokijával kéne megbeszélni másik gyógyszerre, ami nem veszi el a nemi vágyát? Inkább megerõszakolnád, grat -.-
Igazad van. Ha egy éve nem szexeltetek, és egyikõtöknek ez nem jó, akkor csá.
"úgy venném rá, hogy szexeljen velem, hogy õ egyáltalán nem akarja" Tovább nem is olvasom; gyökér lennél.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat nektek is! Igazatok van, mindenképpen ez lesz, hogy beszélünk az orvossal. De hogy kell-e még szednie vagy nem, azt sajnos õ fogja eldönteni, mert õ az orvos. Annak megfelelõen szokta csökkenteni/növelni a gyógyszeradagot, hogy a párom kiegyensúlyozott/kiegyensúlyozatlan hangulatilag. Ezt a doktornõ azonnal látja rajta. Bár egy ideje már nagyon nem nyúlt semmihez, maximum annyi, hogy az egyik gyógyszer emelte duplájára, de annak is már pár hónapja. Viszont másfél éve szedi, lehet, hogy tényleg le kéne már tenni õket. Vagy ha nem is letenni /orvos eldönti/, de mást íratni fel, mert így semmi változás nem fog történni. A dokival való konzultációt már mondtam neki, azt mondta rá, hogy ha nagyon nem javul semmi, elmegyünk hozzá és beszélünk vele. De láttam rajta, éreztem, hogy valahogy ne, érdekli ez a téma, csak miattam csinálná az egészet. Õ meglenne így szex nélkül, mert ettõl eltekintve teljesen jól van, nincs semmi baja. Bár õ alapjáraton /ha nem szedné a gyógyszereit/ elég nimfomán típus, tehát ezzel nem lenne baj, hogy kívánja-e a szexet vagy nem...
"lelkileg nyomást gyakorlok rá: vagy tényleg szexelünk, vagy annyi." "/elhagyni pedig nem tudom, mert imádjuk egymást, és abba õ is belepusztulna/ " Megijeszt hogy ennyi ilyen ember van akibe nem szorult semmi empátia. Ha azt nem bírná ki hogy elhagynád, akkor neked nem logikus hogy ha ezzel megfenyegetnéd egy világ omlana benne össze, rájönne hogy képes lennél õt elhagyni tehát nem szereted. Hogy nem látod te azt hogy egy ilyen "ráhatás" aljasabbul vágná tönkre a kapcsolatot mintha simán kimondanád hogy vége és otthagynád? A többiek már írtak lehetséges megoldásokat meg pátyolgattak amiért ennyire kitartó és megértõ voltál vele egy évig, én is elismerem de erre nem lehet hivatkozni egy ilyen gerinctelen cselekedetnél. Kiakadna teljesen jogosan, összetörnéd a szívét és elkergetne. Ilyesmit csak hülye tiniknél sikerülne eljátszani akik kapcsolatosdit játszanak.
Szia. Szerintem a zsarolás azért sem lenne jó dolog azt leszámítva, hogy ahogy elõttem is írták megölné a kapcsolatot, plusz még bele is megy és mi lesz? Ugyanúgy a teste nem fogja kívánni és ugye akkor az már erõszaknak számít. Az a baj, hogy nem tudjuk, hogy mi ez a betegség meg mik a tünetei stb. Szerintem szépen mondd meg neki, hogy neked ez így nagyon nagy szenvedést okoz és legalább abba menjen bele, hogy proóbálkozzatok. Mondd el neki, hogy hagyja, hogy megpróbáld mindenféle módon felkelteni a vágyát és biztosítsd, hogy amikor azt mondja állj vagy valami kellemetlenül éri akkor szóljon. Tudom, hogy elég szar, hogy te vársz rá egy évet és még ígyis neked kell bizonyítanod, de ha nem akarod elveszíteni és mással lenni akkor szerintem próbáld ezt. Vidd el mondjuk egy kellemes vacsira valami romantikus helyre, otthon romantikázzatok (ha ilyen típus) táncoljatok mondd el, hogy mennyire szereted, hallgassatok valami nyugtató de mégis szexi zenét, aztán jöhet egy kis masszázs. Vagy olyan játék hogy csak simogatod egy tollal vagy vmi puha anyaggal mindenhol, kerülve vagy csak finoman érintve az intim részeket. Egy-két pohár finom bor is segíthet, bár gondolom a gyógyszer miatt nem ihat. Aztán kitudja lehet csak ennyi lesz ezen az estén. A következõn lepd el gyertyákkal a szobát és adj kényeztetõ masszázst. Utalj rá, hogy neked is jól esne ez gondolom azért ilyen dolgokat õ is meg tud tenni a kdvedért, mert ha szeret akkor ez élvezetes neki is. Nem tudom hogy álltok az orális dolgokkal, de talán ha olyan helyzetbe kerültök akkor engedni fogja lehet elõször nem ugy h el is megy vagy nagyon élvezi, de egy finom kis játék odalent hátha jól esik neki és kedvet kap hogy téged is elkényeztessen így. Viszont, sajnos te bármit megtehetsz ha õ egy icipici hajlandóságot sem mutat, nem tudom milyen a hozzáállása, de ha semmire sem képes, nem is akarja, hogy jobb legyen a helyzet akkor sajnos te sem tudsz mit kezdeni vele. Mindenesetre sok sikert, remélem valahogy megoldjátok a dolgot, nagyon szerencsés hogy ilyen párja van, aki ennyit áldoz érte. 19/L
Ja, azt elfelejtettem vegyetek síkosítót mindenféle masszázsolajokat amit csak akartok. Vess be mindent amirõl úgy gondolod hogy hatással lenne rá.
A pánikbetegség nõi betegség (férfiaknál alig van), illetve a személyiségzavar is 80%-ban nõknél fordul elõ. Ezeket szokták kezelni antidepikkel, meg ha külön kéri a páciens, az orvos boldogan kiírja, mert összeköttetésben állnak az orvosok a gyógyszeriparral (mindkét félnek jó, ha szedk az emberek a gyogyókat). Illetõleg egyéb, nem súlyos agyi fejletlenségnél (dopamin hamar elszivárog az agyból, tehát termelõdik, de nem raktározódik, hanem azonnal semmibe vész). Ezen kívül fogíatékkal járó betegségeket szoktak kezelni, de az most nem játszik itt szerepet (tudathasadás, dawn-kór, hiperaktivitás stb). Szóval kérdezõ, te egy értelmes ember vagy, látszik a fogalmazásodon is. Bomba jó a csajod azt mondod, ráadásul boldog is veled. Miért szedi? Priviben is megírhatod. Nem fog tudni leállni róla ám azt ugye tudod? Õ boldog szex nélkül, nem az õ hibája, visszafogja a szer. Bennem túlteng a tesztoszteron (vékony, férfias vagyok, nagyon jó erõben), állandóan áll a farkam, de ha érdekes módon alkoholt iszok, a jó isten se lehet életet bele. :) (Rám így hat az alkohol, nem pezsdít, hanem lohaszt, mondjuk nagyon ritkán iszom.) Érted mit szeretnék írni? Ezt nem lehet beszélgetéssel megoldani, abba kell hagyni az antidepik szedését. (Nekem papám és apám halt meg ugyanazon a héten, apám rákban, végginéztem a leépülését, de semmiféle gyógyszert nem szedtem, még nyugtatót sem. Én még megfázásra sem veszek be semmit. Gyógyszer úgy kerül a szervezetembe, hogy mondjuk elmegyek a fogászatra és ad a doki érzéstelenítõt.)
Még annyit, hogy orvosváltáson nem gondolkodtatok? A pánikbetegség 1 éven belül teljesen gyógyítható (terápia és gyógyszer segítségével, majd a gyogyi elhagyható és utána a terápia is késõbb).
A kérdező hozzászólása: 24: Figyelj... Õ maga mondta nekem többször is, hogy nem akarja, hogy a szexhiány miatt elhagyjam. Azt is hozzátette, hogy hogy-hogy ezek után is vele vagyok még, más már rég megcsalta volna ilyenkor a párját vagy lelépett volna. Szóval lehet, hogy mégsem fogom megzsarolni, de azt azért már nagyon érzi õ is, hogy valamit lépnie kell ez ügyben, mondjuk beszélni az orvossal. Azzal pedig tartozna nekem, hogy legalább a problémát komolyan veszi, azok után, hogy 1 éven keresztül így kitartottam és kibírtam...
A kérdező hozzászólása: 26: Köszi szépen, próbálok akkor bevetni, amit csak tudok! Hajlandóságot ugyan mutat arra, hogy jobb legyen, de ez a baj, hogy õ soha nem kezdeményez, ugye azért, mivel nincsen nemi vágya. Néha szokta nekem õ csinálni, bár sajnos azt is elég ritkán. A kapcsolatunkat igyekszem feldobni majd, ahogy írtad. Nálunk egyébként kicsit probléma az is, hogy sokszor otthon ülünk és nézzük a TV-t vagy gépezünk /felváltva/. Sokszor ez a program. De nem is nagyon erõltetem, hogy menjünk valahová, mert mikor délután 4-kor végez a melóval és hazajövünk /szoktam elé menni/, akkor biztos fáradt már és inkább nem nyaggatom.
A kérdező hozzászólása: 28: írok privit mindjárt...
26 vagyok. Pedig ez az életvitel még az egészséges nemi vágyú pároknál is tönkreteheti a dolgokat :S Ha fáradt akkor vidd el valahova hétvégén, vagy ha van szabija menjetek el egy kis nyugis romantikus szállodába, nemtudom hogy álltok anyagilag de már egész olcsókat is lehet találni. Felfedezni együtt a várost, sétálni, kirándulni, beülni vhova stb stb stb egy egész hétvége amikor csak egymással vagytok elfoglalva nincs TV nincs internet csak ti ketten. Ha szerelmes, akkor nincs az a fáradtság ami miatt ne lenne ehhez kedve.
A kérdező hozzászólása: Igen, többször volt ez már téma, hogy elmennénk hétvégén valahová. Ha nem is nyaralni, vagy szállodába /anyagilag most egyikünk sem áll túl jól/, de legalább sétálni ide-oda a városban. Csak az a probléma, hogy annyira bepunnyadunk mindig, hogy soha nem lesz belõle semmi. Habár most a nagy meleg is közrejátszik, nem csoda, ha ilyenkor nem akar menni. Ebben a kánikulában sok embernek nincs kedve kimozdulni. Mondjuk most eljön 1 hónap szabira július végén, tervezzük, hogy azalatt többször is elmegyünk valahová.
mi ujsag azota?
Nézd az antidepresszánsokat sok mindennel lehet pótolni. Nézz körül az interneten, meg fogsz lepõdni. Sok hangulatjavító növény van ami emeli a libidót, ezeket is kipróbálhatnátok teába fõzve hátha esetleg bejönne. Képzeld el jobban kívánná a szexet mint alapból! Illetve javaslom sportoljon egy kicsit a hölgy. Mondjuk fusson, vagy ússzon. Ez is hangulatjavító hatással bír, a kettõ együtt csak kiváltja az antidepresszánst, vagy legalább segít leszokni róla, és a sporttól még esetleg meg is jöhet a kedve, pláne ha együtt csináljátok... Neked van igazad, de szerintem ne zsarold meg. Mindig van megoldás. Képzeld el hogy valamitõl megjön a kedve a szexre. Megmakacsolod magad, és egy darabig nem mész bele. Egy idõ után megérti majd min menté keresztül miatta, és akkor nefélj lesz olyan kárpótlás, amilyet elképzelni sem tudsz. Tarts ki egy kicsit és beszélj az orvossal. Esetleg szexológus, szexuálpszichológus, párterápia...
az elsõ oldal kommentjeit olvasva már kezdtem izgulni, de így, hogy kiderült hogy te vagy a férfi, sokkal könnyebben tudok válaszolni. Nem azt mondom, hogy voltam már hasonló cipõben, de ismerem a helyzetedet, sajnos sok jóval nem tudlak kecsegtetni, ennek pedig egy nagyon de nagyon egyszerû oka van: más prioritással bír a szex egy nõnek és egy férfinak. Persze értem én, hogy itt az antidepresszáns közrejátszik, de egyetlen megoldásod -inkább lehetõséged- maradt: a gyógyszerrel való leállás / váltás, orvossal konzultálás. Hidd el nekem, hogy megteheted amit tervezel és kvázi megzsarolhatod -ha szeret téged, bele is fog menni, szinte biztosan- de ott és akkor döföd bele a kést a kapcsolatotok szívébe, erre készülj fel. Egy nõvel ezt nem lehet megtenni. 27/F
akkor kezdõ lökésnek ajánlom az erotikus masszázst
A kérdező hozzászólása: Na, ezt pont rosszul tetted, hogy itt befejezted az olvasását... Mert ott kifejtek mindent bõvebben. Légyszi, aki normális, az szánjon idõt, hogy végigolvass! Köszönöm mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló: Köszi! :) Próbálok még beszélni vele mindenképpen. 3. válaszoló: Megerõszakolnám? Lehet, nem tudsz olvasni, de már az elsõ sorban leírtam, hogy nem ezt akarom. A megerõszakolás fizikai tettet jelent és nem lelki ráhatást. Az orvosával amúgy próbált már beszélni, de nem írt fel új gyógyszert vagy ilyesmi. És késõbb már a párom sem tartotta fontosnak újból beszélni vele. Légyszi írjatok még sokan! Köszi!
A kérdező hozzászólása: 27/F vagyok amúgy, a párom 38/N, ezeket nem írtam még le. :) Tudom, most sokan felkapják a fejüket a nagy korkülönbség miatt, de õ egy 10-est letagadhatna kb., elég csinin néz ki. :) Többen is mondták már, hogy összeillünk. :) Õ pedig nagyon jó korban van ahhoz, hogy ki legyen éhezve, de sajnos pont nem így van... :(
Szerintem elég rendes srác vagy, hiába fikáznak itt páran..., vagy nem olvasták el teljesen, amit írtál, vagy nem értették meg! Igen is elég nagy áldozatot hoztál érte, hogy egy éve kibírtad szex nélkül, mellette voltál és meg se csaltad! Én is csak azt tudom javasolni, hogy másik gyógyszert irassatok fel, hátha azzal jobb lenne. Meg muszáj még egyáltalán szednie??? :O Jó régóta szedi..., sose tartottam jó dolognak az antidepresszánst, sokkal inkább a probléma gyökerét kellene megragadni, ez csak felületes megoldás, bár, én nem vagyok orvos, szóval inkább nem is folytatom errõl a véleményem :D A lényeg, hogy mindenképp beszéld meg vele, semmiképp ne zsarold meg, de elmondhatod neki azt, hogy ezt sokáig nem fogod bírni, hiszen a szexuális élet egy normál párkapcsolat része, és már így is 1 éve nincs közöttetek semmi. Tök jó, hogy mellette állsz, meg hogy így kitartasz! :) Minden elismerésem!
A kérdező hozzászólása: 10-es: Marad az elsõ pont, amit írtál. A másik kettõ nem lehetséges. Szakítani tutira nem fogunk, odavagyunk egymásért! Õelõtte nekem évekig nem volt barátnõm, konkrétan soha nem volt még párkapcsolatom. Nagyon ki voltam miatta. Isteni volt, mikor megismertem õt és találkoztunk elõször. És a mai napig ugyanúgy szeretem õt Mással pedig szintén nem fog menni a szex, a párom tudtával se. Mert õ leszögezte, hogy nem bírná ki, ha mással csinálnám, mert belehalna a tudatba. Akkor már inkább szakítsunk, igaz, abba is belehalna.
A kérdező hozzászólása: 12: Kaptam már emiatt másoktól is dicséretet, hogy így kitartok mellette, csak nekem ez már elég szar így. :SSS Annak ellenére, hogy szeretem õt, nem vagyok boldog teljesen. :( Õ teljesen az, mert velem van, de a szex egyáltalán nem hiányzik neki, így ebbõl nem csinál problémát a maga részérõl. Ha én nem hozom fel neki a témát néha, akkor õ simán ellenne úgy, hogy élete hátralévõ részében nem szexel. :S A gyógyszereket szednie kell még, de nem tudni, meddig. Legalábbis õ ezt mondta, orvos még semmit sem mondott. A párom mondta nekem, hogy õ arra tippel, hogy lehet, hogy akár örökre is. :S Bár én ezt kizártnak tartom.
Te vagy az Laci?
Úristen, mekkora szemét vagy hogy ezt ország világ elõtt teregeted ki!!! Mondtam hogy nem kívánom a szexed és azt mondtad ez így jó. Mindig nyaralunk, kirándulunk, nem mondtad h neked ez hiányzik. Mi vagy te állat??? Szedd össze a cuccaid és takarodj a lakásomból!
A kérdező hozzászólása: Tessék?
nefoglalkozz a trollokkal... és az anti depresszáns hangualt javitó nem gyógyszer, nem javul tõle a szervezet nem gyógyít... másfél éve szedi, ideje abba hagyni mert nem fog tudni leszokni róla (függövé válik- lehet hogy örökre kell szedni - már most mutatkoznak a függõség jelei) ez olyan mint a coldrex és társai: csak eltünteti a jeleket, de a megfázás (virus) bent marad a szervezetben.... álljon le a gyógyszerrõl, és változtasson az életvitelén. Nem tudom mi volt a betegsége, de egy olyan betegség sincs ami után évekig antidepresszánst kellene szednie... életfelfogás kérdése az egész... (igen, volt olyan ismerösöm aki rákos lett, eltávolitották a méhét, soha többé nem lehet gyereke- nem érezte nõnek magát miatta és gyógyszereket szedett, de érezni lehetet rajta a gyóygszerek hatását, leállt vele, és elfogadta a dolgokat - azóta újra kivirult, régi önnmaga lett...)
A kérdező hozzászólása: 15-ös: Mirõl beszélsz? 16-os: Nem tudom, hogy szopattál-e vagy nem, de egy másodpercre elég sikeres volt. Megállt bennem az ütõ, hogy a párom feltévedt ide és megismert minket az írásunkból. Amúgy tényleg nem örülne, ha ezt látná, csak én már nem bírom tovább, ezért folyamodtam tanácsért. Egyébként az egész anonim módon megy, tehát nyilván a valódi nevét senki nem árulja itt el.
A kérdező hozzászólása: 18-as: Mindenképp fogom neki mondani, hogy menjünk el az orvoshoz, aztán majd õ eldönti /hiszen csak õ az orvos, õ tudja/, hogy kell-e még szednie. Ha azt mondja, hogy igen, megkérdezzük tõle, hogy meddig még és hogy tudna-e valami újat felírni. Mert ha még ugyanezeket szedi meghatározatlan ideig, akkor szinte tuti, hogy semmi változás nem lesz. :( Egyébként azon is gondolkodtam, hogy lelki ráhatás helyett megpróbálnám felizgatni kézzel... Hátha akkor megjönne a szexuális vágya. A legutóbbi együttlétünk is úgy történt, hogy izgattam kézzel és akkor beindult a vágy benne. Pedig akkor már fél éve szedte a gyógyszert. Mondjuk az is igaz, ha akkor nem izgatom fel, õ magától nem ugrott volna rám. Szóval kellett egy ilyen kis kezdõ lökés.
Sztem ne mond azt neki hogyha nem szexeltek szakítasz vele, mert sokszor hallottam mar olyat, hogy egy lannyal ez volt es utanna utalta azt a pasit, de sztem is beszeld meg vele, hogy te szeretnel egy kicsit elveszkedni, es hogy ennyi energiat igazán tehetne érted, de ha nem megy bele nezz pornot es maztizz
Azt hogy vonzódik hozzád ...
te is fiú vagy? ez esetben a vonzalom már nem is annyira szívmelengetõ, kivéve, ha kölcsönös...
A kérdező hozzászólása: lány vagyok :D
Érdekes, de még érdekesebb, hogy el is mondta... szerintem tetszik neked, azzal meg hogy el is mondta az álmát, nyilván imponálni akar neked ezzel is, hogy rákapj az ízére, vagy valami.
Ja bocs, *tetszel neki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
szerintem is tetszel neki:)
Legalábbis vonzódik hozzád. De az, hogy tetszel neki, nem feltétlen jelenti azt. hogy többet akarna barátságnál. Velem már több lány is közölte, hogy álmában jót szeretkeztünk, egy akart is volna többet, a többi nem.

Mit jelent ha a nő remeg miután megujjaztam vagy miután szexeltünk?

Kérdés fenn.

Legjobb válasz: Azt jelenti hogy elélvezett. És görcsösen mereven tartott testhelyzetben ami megerõltetõ volt számára. Egyébként nem szoktak remegni a csajok ha csak nem új pasival csinálják legelõször.

Azt jelenti hogy elélvezett. És görcsösen mereven tartott testhelyzetben ami megerõltetõ volt számára. Egyébként nem szoktak remegni a csajok ha csak nem új pasival csinálják legelõször.
A remegés lehet akaratlagos is, nem bizonyít sokat. De általában tényleg az orgazmust szokta követni (de nem mindenkinél, és feltéve ugye ha nem színlel...)
nem csak elsõnél lehet, nálam akkor van ha nagyon hosszú ideig tart a szex vagy ha még nem mentem el és amiatt remegek
Én közben szoktam remegni. Az élvezettõl :) Utána nem igen. Szeretkezés után remegek kicsit, ha nagyon elfáradok.
Bennefelejtõdött a vibrátor.
fázik.
epilepsziás rohama van, vagy tetanusz fertõzése, mert nem mostál kezet.
Ha elélveztem és kicsit ki is izzadtam én is szoktam remegni, mert FÁZOM! 24/N

Ti amikor szexeltek mit mond nektek a párotok vahy mit mondtok neki hogy felizguljon? Vagy melyik mondat izgat fel titeket? Én attol felizgulok ha azt súgja a fülembe, hogy "annyira kívánlak, nem bírok magammal! "

Legjobb válasz: Sokminden felizgat, es en is sok mindennel tudom felizgatni. Van mikor a durvabb dolgokat kivanja (szet fogom k.rni a p.nad te r.b.nc stilusuak), van mikor a finomabbak, hangulatfuggo.

Sokminden felizgat, es en is sok mindennel tudom felizgatni. Van mikor a durvabb dolgokat kivanja (szet fogom k.rni a p.nad te r.b.nc stilusuak), van mikor a finomabbak, hangulatfuggo.
A kérdező hozzászólása: Hangulatfüggõ?? Èn biztos nem örülnék ha ilyet mondana nekem a párom. Inkàbb gyengéd kicsit vicces megfogalmazás jobban tetszene!!
Én simán fel tudok izgulni az ilyen "Szétk*rom a p*ncidat!" típusú mondatokra. A r*b*ncozás/k*rv*zás nem jön be, de a nyers stílus néha igen.

Előfordult már veletek az, hogy nem szexeltek annyit mint a kapcsolatotok elején (miközben ugyan úgy szeretitek a párotokat és vágytok is rá)? És ha előfordul, akkor mi lehet az oka?

Legjobb válasz: ez engem is érdekelne... az elsõ hónapban nálunk is minden nap volt szex, volt,mikor több is egymás után...most meg minden második nap, és ha még egy menetet akarok, jön a kifogás, h már volt egy és jó volt...pedig tudom, h a szerelemmel és a vonzalommal nincs gond....és amikor együtt vagyunk, látom rajta, hogy mennyire élvezi 22/L párom 31/F

ez engem is érdekelne... az elsõ hónapban nálunk is minden nap volt szex, volt, mikor több is egymás után...most meg minden második nap, és ha még egy menetet akarok, jön a kifogás, h már volt egy és jó volt...pedig tudom, h a szerelemmel és a vonzalommal nincs gond....és amikor együtt vagyunk, látom rajta, hogy mennyire élvezi 22/L párom 31/F
Na, akkor már hárman vagyunk.Talán attól van, hogy már nincs a kezdeti rózsaszín köd.23/F
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem a rózsaszín köd miatt fekszenek le egymással valakik, inkább a szerelem miatt... habár ki tudja. Nálunk ez a helyzet van, eleinte hetente 5-6 szor, most fél év után hetente 2-3, de van h csak egyszer... Pedig ugyan ugy, sõt jobban szeretem a barátomat mint eleinte, és nagyon vágyom rá!
Nem is írtam azt, hogy amiatt fekszenek le egymással a párok..A kezdeti sûrûség oka, avagy a késõbbiekben a hiánya a ritkulás oka.Ez csak egy feltételezés részemrõl.
Visszakérdezek, létezik rózsaszín köd szerelem nélkül?:) ) Persze, az idõ múlásával a kapcsolat feltöltõdik emlékekkel, érzésekkel, tartalommal, kiépül a bizalom, ragaszkodás-ezek nagyon mély érzelmeket váltanak ki.Én is úgy érzem, még sok év után is, hogy jobban szeretem, mint a legelején.Viszont az a mindent elsöprõ vágy, ami a legelején megvolt, szó szerint lángoltunk mindketten-nos, az mára már megkopott.Ezért gondolom, hogy köze lehet a rózsaszín ködnek a dologhoz.
Az elején az újdonság varázsa miatt többet kívánják egymást az emberek. Aztán ez a vágy alábbhagy és az élett megszokott dolgaival is foglalkozni szeretne legalább az egyik fél.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) )

Ha megcsaltam a páromat, akivel több mint 3/4 éve nem szexeltem, Csak az csak az élvezetért volt, így ezt el lehet fogadni? ! Te mit csinálnál, ha a másik folytatni akarja?

!!! Tudom ribancnak, erkölcstelennek, stb-nek nevez mindenki, ezt most hanyagoljuk kérlek, nem ezt kérdeztem !!! Nem érzek bűntudatot, mert én magamban érzelmileg a helyére raktam a dolgot, hogy ez kellett, mert már szenvedtem a hiánya miatt. Hogy miért nincs szex a kapcsolatomban, nem az én döntésem, hiába tettem ellene is... Elárulni a páromnak valószínűleg nem fogom, mert nincs arra szüksége, hogy megbántsam és feleslegesen szenvedjen miattam is. Leszögezem, hogy hibái ellenére Szeretem, több éve! A másik pasi akivel megcsaltam többször is akarná még, csak a szex miatt, amiben ő is hiányt szenved, egyébként jól ismerjük egymást, jó barátok voltunk/vagyunk. Szerintetek titokban így elfogadható lenne hosszabb távon a dolog?! Persze ha párom összeszedi magát végre, amin én is nagyban ügyködök, hogy sikerüljön, akkor befejezném. Ti folytatnátok ha annyira hiányzik a szex? Nameg férfiaknak miért nézitek el jobban mint a nőknek??? 26/L /hozzáteszem: hogy a statisztikák szerint az emberek 60%-a már csalta meg életében legalább egyszer a párját, és a párok közösnek hitt gyerekeinek is legalább a 30%-a nem a bejegyzett és annak hitt apától származik!/

Legjobb válasz: Nem olvastam végig, csak az elejét és a végét. Statisztikával jusztifikálni azt, amit tettél VICC. A megcsalás az megcsalás, ha hiányzik a szex akkor lépj ki a kapcsolatodból, vagy tedd újra kívánatossá magad a másik fél számára. A megcsalás nem lenne szabad, hogy elfogadható út legyen.

Nem olvastam végig, csak az elejét és a végét. Statisztikával jusztifikálni azt, amit tettél VICC. A megcsalás az megcsalás, ha hiányzik a szex akkor lépj ki a kapcsolatodból, vagy tedd újra kívánatossá magad a másik fél számára. A megcsalás nem lenne szabad, hogy elfogadható út legyen.
26 évesen ha ennyi eszed van. Akkor bújj el de nagyon.... Az ilyenektõl van hányingerem
Szívesen, de még mindig r i b a n c vagy (Y)
Lehet hogy azért nincs szex, mert õ is mással élvezkedik. Téged pedig "szeret", és ezért nem hagy el. Jól esik a gondolat?
Megválaszoltam egy híjján minden kérdésedet. De akkor az utolsót is: férfiaknak se fogadják el. A barmozást meg köszi, igazán indokolt volt.
hiába magyarázkodsz, mutatod a statisztikákat, az ilyen csajokat hívják ribancoknak, ezt nem rosszindulatból írtam, de egy megcsalásnál kevésbé undorítóbb dolog létezik. A másik helyzetébe gondold bele magadat, hogy te hogy éreznéd ha a másik fél megcsalna! Ezen gondolkodj el, minimum lelkiismeret furdalásod legyen!
a statisztikákkal nem magyarázhatod a bizonyítványod max azt mutatod meg, hogy ugyan olyan gerinctelen vagy mint mások. Mellesleg miért nem szexelhettek a pároddal vagy mi a helyzet ott?
Hozzátenném, hogy a statisztikák szerint akár kérdezted, akár nem, akkor is csak egy ócska r i b a n c vagy.
Kivágnálak mint macskát [email protected] Nem kifogás a szilveszter és az alkohol... és nem nem elfogadható... Kicsit szállj már magadba....
mountain: igen? Tudván, hogy ezzel tönkreteszel min. két életet? Hidd el, nem volt könnyû meghozni ezt a döntést. Nekem könnyebb lett volna elválni.
Mindenki a gyerekre hivatkozik, aztán együtt élnek és évekig nézhetik, hogy a szülõk gyilkolják meg utálják egymást, végül nem értik, hogy miért lett idegbeteg a kölykük felnõtt korára.
Én ugyan nem vagyok házas, ezt férfiasan bevallom, de nem értem, ha a szexen kívül minden rendben, miért nem lehet szépen elválni? "Mert a gyerek miatt..." Na, ez az, amikor a gyerekre "hárítják" a felelõsséget. Nyilván nem ezt akarja egyik fél sem, de lényegében errõl van szó. Miért nem tudják elfogadni a felnõttek, hogy a gyerek a) nem hülye, megérzi, ha Anyu és Apu között valami nincs rendben; b) roppantul tanulékony, és egy ilyen, "megadjuk egymásnak a szabadságot" típusú kapcsolatban baromi rossz mintákat fog megtanulni. Számomra elképzelhetetlen, hogy lehet mûködtetni egy olyan házasságot, ahol a felek nyíltan a másikkal szexelnek. A szex a párkapcsolatban bizalom, harmónia és kommunikáció. Ha nem jó, akkor ott a három közül valamelyik hibádzik. Ha nem gyógyítható, véget kell vetni neki, mert a mással való kufirc elhidegüléshez, ezáltal közömbösséghez, intoleranciához, összezördülésekhez vezethet, és ennek pont a gyerek fogja meginni a levét. SZERINTEM sokkal jobb, ha azt látja, hogy Apa meg Anya valamiért nincsenek együtt, de szépen elvannak, ha találkoznak, mint ha azt látja, hogy a házasság veszekedés vagy közömbösség.
... nyíltan mással szexelnek.
Igen, elõzõ hozzá szóló! Ez így van! Még valamit hozzá tennék hozzá. A 22.21-es hozzá szólónak tisztelettel. Elsõ kézbõl tudok ehhez hozzá szólni, mivel én már elváltam egyszer. Nem feltétlenül teszed senki életét tönkre, ám ehhez persze kell a másik fél is. Le kell szépen ülni, és megbeszélni, hogy elváltok, de továbbra is együtt fogtok mûködni a gyerekért. Azért, mert két ember elválik, a szülõ szerepük még megmarad ám! Szülõként együtt kell (kellene) azok után is tevékenykedniük, csak már nem közösen élve, de SZÜLÕI MINÕSÉGBEN. Ahogy mi tettük. Megbeszéltük, hogy ok, elválunk, de ebbõl a gyerek minél kevesebbet vegyen észre. Minél zökkenõ mentesebben át kell õt segíteni a kezdeti idõszakon, és utána is mindent közösen kell megoldani. Ekkor a gyerekél hogy úgy mondjam minimálisra fog lecsökkenni az ezzel járó stressz, és nem lesz semmi gond. Ezt normális embereknek így kell megoldani. A volt feleségemmel, mind a mai napig így csináljuk, közösen a gyerekért, holott már neki van családja. Ez csak ennyi ám!
Bocs a hibákért, de reggel volt!! :D
Bár nem én vagyok a kérdezõ, mégis az én ügyem került itt most elõtérbe - ezért elnézést a kérdezõtõl. Szóval: amíg szexhiányos p*csa voltam, akkor tényleg napi szinten veszekedtünk. Amióta viszont nem birtokolni akarjuk egymást, azóta tudunk normálisan beszélgetni, együttmûködni, kompromisszumokat kötni. Sokkal jobban mûködik, mint elõtte. A helyzet azért nem olyan fekete és fehér, mert 1. a gyerek nem "átlagos", hanem van egy pszichiátriai problémája, ami miatt nem tudjuk, hogyan viselné a válást. Lehet, hogy könnyen, de lehet, hogy totálisan megviselné, és sokat romlana az állapota (ami így sem egyszerû). 2. A férjem minden változástól betegesen retteg. Én úgy ismertem meg, hogy évek teltek el az elõzõ (a végén már igen-igen rossz) kapcsolata óta, és úgy kellett felmosnom a padlóról, hogy egyáltalán mûködõképes legyen a kapcsolatunk. Aztán késõbb másoktól hallottam, hogy a szakítás után mély depresszóba esett, ami évekig tartott. Rá egyszerûen így hat, ha a korábbi biztonságos közege valamiért megváltozik. Márpedig ha a válás nem is viselné meg a gyereket, egy depressziós apa biztosan nem tenne jót neki... Szóval, amint leírtam, a korábbi napi szintû hangos veszekedések megszûntek, a kapcsolatunk sokat javult (emberileg), én magam sokkal kiegyensúlyozottabb, türelmesebb vagyok. Csak elõnyét élem meg a nyitott házasságnak. Lehet, hogy ez szörnyen hangzik, de akkor is azt gondolom, hogy bár ez a helyzet nem jó, de a lehetséges alternatívák közül ez a legjobb.
Háááát...azért ez sincs rendben, mert azonos esetben én azért inkább elválnék.
Akkor semmi gond. Egy kapcsolatban viszont nem sok pofátlanabb dolgot tudok elképzelni, mint a megcsalás, ami pedig nem csak egy apró botlás, egy kis vétek, ahogy egyesek beállítják.
Kedves elõzõ hozzászóló! Rossz helyen kopogtatsz, én nyíltan csinálom. A férjem megcsalt, ami persze szarul esett, de be kellett látnom, hogy nem tudjuk már megadni egymásnak azt, amit korábban. Válni viszont egyikünk sem akart igazán (fõleg õ nem, bár én javasoltam). Szóval szépen megbeszéltük, hogy megadjuk egymásnak a szabadságot. Egyébként nem azt írtam, hogy az vesse az elsõ követ, aki nem csalta meg a párját, hanem az, aki soha nem vétkezett semmiben... Mert ezer és egy módja van annak, hogy sokkal nagyobb fájdalmat okozzunk a másiknak, mint a megcsalás! De ha tényleg úgy érzed, hogy te mindig, mindenkivel tökéletes voltál, és soha nem okoztál fájdalmat, akkor jöhet a kõ, vállalom!
„Ellenben nézd meg, ha egy nõ lép félre, mindig akad egy-két nõ, aki mentegeti, hogy szegény, valamit biztos nem kapott meg, blabla. A legjobb "mentõ szöveg", hogy a férfi bezzeg megteheti.” Én is mindig ezt mondom. Ha egy férfi csalja meg a nõt, akkor egy perc alatt jön nyolc oldalnyi anyázás, hogy ez mekkora egy mocsok, azonnal hagyd el. Bezzeg, ha egy nõ, akkor az csak szeretethiányos, neki szükségletei vannak stb. Õt meg kell érteni. „Inkább kívül keresem meg azt, ami a házasságomból hiányzik, és ettõl boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. A férjemmel, a gyerekemmel.” Tegyük fel, hogy a férjed is máshol keresi, ami hiányzik, mert akar dugni, csak éppen nem veled. Akkor is ilyen lazán kezelnéd a dolgokat. „Az vesse rám az elsõ követ, aki maga soha nem vétkezett semmiben...” Sose csaltam meg senkit. Mehet a kõ? „Szóval kedves kérdezõ, maximálisan megértelek! Lehet, hogy a megcsalás undorító, bûnös dolog, de sokkal nagyobb bûn lenne elhagyni egy pasit, aki ragaszkodik hozzád, és meg tudod neki adni azt, amire szüksége van.” Egyik ribanc megérti a másikat. És az nem undorító dolog, hogy a faszi szemébe nézel, játszod az elégedett feleséget, miközben mással dugsz? Ez ráfér a pofádra? Végül is ez csak szex ugye? Gondolom nálad az is elfogadható, hogy más kölykét neveltesd fel vele. Ha rájövök, hogy a csajom megcsal, leszarom, hogy mi az oka, az biztos, hogy félholtra verem.
Utolsó! Nagyon igazad van! Itt mindenki olyan "tisztességes, hûséges"!
ma 18:00 persze, de én nem mentegettem a kérdezõt. elítélem õt is. nem olvasgattam végig az összes kommentet, csak általánosságban amit látok, az az. vannak kivételek nyilván, és tök jó, h te nem így gondolod. azonban tényleg rengeteg olyan pasi van még mindig, aki ugyanazt csinálja, mint a kérdezõ és az egyetlen "mentsége" az az, h férfi. ezt nagyon-nagyon igazságtalannak tartom, szerintem jogosan, és ilyenkor kicsit fel is forr az agyvizem. de nyilván nem húzható ez rá mindenkire, az a jó, ha nem így gondolkodtok.
Srácok! Nekem egyszer volt egy menyasszonyom. Nagyon szerettem. Együtt laktunk, étterembe dolgozott, és elkezdett késõn haza járogatni, többször is. Egyszer aztán a sarokba szorítottam, és bevallotta, hogy a fõnöke kezelgeti. Azt nem kívánom senkinek. Akit én úgy szerettem, az velem ezt tette! Tudjátok milyen volt akkor ott? Mintha meglõttek volna. Komolyan! Éreztem hogy megy ki belõlem mindaz, amiért élni érdemes. Hónapok kellettek, amíg a családom valahogy életet vert belém. Erre azért már õk is megmozdultak.
Kedves 45-ös Válaszoló! Mi, férfiak, a férfiakat is elítéljük, ha félrekúrnak. Szerintem ezen az oldalon sem olvasni olyat, hogy "jól van, Tesó, helyes, így kell ezt". Nem szoktunk kifogásokat gyártani a megcsalónak, miért volt "igaza". Ellenben nézd meg, ha egy nõ lép félre, mindig akad egy-két nõ, aki mentegeti, hogy szegény, valamit biztos nem kapott meg, blabla. A legjobb "mentõ szöveg", hogy a férfi bezzeg megteheti. Ezzel pedig máris nem olyan nagy dolog az egész. Ez pedig gusztustalan. Nem vagyok soviniszta, tudom, hogy az ide író nõk többsége nem ilyen, de akkor a túloldalon se általánosítsunk.
Unalmas már ez a hülye duma, hogy bezzeg a férfiakat támogatják a megcsalásban. Elég az oldalt nézni, ugyanúgy elítélik azt is.
STOP!!!! Át kell gondolnom! Ezekre nem gondoltam. Lehet, hogy a te esetedben más nézõpontból kell szemlélnem? Ezek az indokaid most erõsek voltak.
A kérdezõ direkt kérte, hogy aki csak ribancozni tud, ne válaszoljon! Érdekes, hogy a pasik milyen hevesen reagálnak erre a témára...pedig õk nem 3/4 évet, hanem 2 hetet sem bírnának ki, rohannának egy megértõ nõ karjaiba!!!! Kérdezõ: szerintem nem vagy ribanc. Viszont nem megoldás, hogy máshol keresed a szexet, higgy nekem, ugyanezt csináltam végig, 5 évig reménykedtem, hogy rendbe jön a dolog a volt párommal (akit mellesleg imádtam). Beszéljétek meg, menjetek párterápiára, és ha nem megy, akkor szakítsatok és kezdjetek új életet.
szerintem csak az a gond vele hogy egy ilyen dolog nem tud titokban maradni, ennek jelei vannak es lesznek... en elmeletben el tudom fogadni, 26evesen meg tul fiatal vagy hogy megvont ezt magadtol. tehat hajra :) 35F
A párkapcsolatodat hazugságban akarod leélni? Ugye nem...
Kicsit elkanyarodtatok a kérdéstõl. Szerintem 3/4 év szex nélkül, ha a nõ próbálkozik is vele: rendjén levõ indok. Azért elgondolkodnék egy olyan kapcsolat jövõjén, ahol ezt nem lehet megoldani. Szóval, hogy a szeretõd többször is akarná? Hát szerintem te is. Mehet ez probléma nélkül, évekig is akár, de hát nagyon vékony jég.
Én nem olvastam el a többi választ de akkor jöjjön az én történetem: Barátom motor balesetett szenvedett. A nemi szervét is érintette a dolog. Nem állt fel neki. Ettõl meg depressziós lett. Többször is mondta nekem mint alternatívát, hogy keresek mást, aki ki tud elégíteni. Fél évig derekasan tarottam magam. Mondogattam majd jobb lesz, majd jobb lesz. Aztán kezdet egyre jobban legyõzni a vágy. Úgy éreztem majd meghalok egy jó dugásért... Aztán eltelt már egy év is. Úgy éreztem nincs tovább. Szeretem õrülten a párom , de kell már a szex is mert megbolondulok. Kerestem is egy kollégát. Benne is volt a légyott-ban. Megdumáltuk a randit. Vártam nagyon. Aztán el kezdetem gondolkodni, magamba nézni, hogy miért teszem ezt, vajon ez fair a másikkal szemben , vajon tényleg szeretem a párom? Vagy csak sajnálom, hozzá szoktam? A végén azt hoztam ki a dologból , hogy jobban sajnáltam a párom mint magam, hiszen minden a háta mögött ment. Talán én sem tettem meg mindent a dologért, vagy nem jó oldaláról közelítettem felé , de rájöttem , hogy a becsületem nem ér annyit, hogy ezen elcsússzon. Már feladtam magam mint nõ, és a becsületem is legyen oda? Hiszen engem pont így ismert meg a párom. Becsületesnek és egyenesnek. Sziklaszilárdan álltam a sarat mindenki és minden ellen és soha nem kellett sunnyognom, titkolóznom senki elõtt. És elszégyelltem magam. Lefújtam a randit. Megindokoltam és bocsánatot kértem. A barátommal újraépítettem mindent. Fél évre rá már minden rendben volt. Szépen visszacsempésztem a szexualitást az életünkben. És így utólag örülök, hogy így döntöttem. A megcsalás nem megoldás semmire. Minek bonyolítani az amúgy sem egyszerût? Lehet nektek is csak annyi kéne, hogy õszintén megbeszélitek és egy másik oldalról közelítitek meg a problémát.
õõ nem olvastam végig a kommentes részt, de nem értem miért vagy a barátoddal. szerintem nem kellene. azt írtad mert nehéz kiszállni egy kapcsolatból hirtelen. háromnegyed éve nem szexeltetek, nem olyan hirtelen az. ha ennyire probléma, leléphettél volna, nem kell hazudozásról tárgyalni... a lényeg szerintem, senki ne csalja meg a párját, elõtte szakítson vele ha szexelni akar. nekem ez az aranyszabály. nem kell itt lelkiismeret furdalás létét v nem létét keresni. tehát: szerintem nem lehet elfogadni. és kit érdekel a statisztika?
Ettõl függetlenül persze undorító a megcsalás és nem megoldás, de sokan leírták már, hogy akkor meg hagyd ott. oké, hogy nem kell egósnak, meg elszálltnak lenni, de a nagyon szerény, sõt itt már nem szerényrõl hanem önbizalomhiányról beszélünk, az sem jó. Épp olyan taszító mint a nagy egó, pont azért mert mindenre kihat.
"Ez van, ha a nõknek kinyalják a seggüket. A pasi szereti, figyel rá, költ rá, robotol, hogy legyen a csaj meg elkényelmesedik jó dolgában. Nem rég volt egy kérdés, ahol a csajt a pasija ütötte, verte, terrorizálta, így fel sem merült benne a megcsalásnak még csak a gondolata sem. Úgy látszik a nõknek ez kell." Az ilyen nõk nem azért nem csalják meg a párjukat, mert hû de jó nekik az ilyen palikkal, hanem mert félnek. Normális férfi pedig nem tart rettegésben egy nõt. Egyébként az hogy költ rá, robotol, meg ahogy fogalmaztad "kinyalja a seggét" rohadtul nem pótolja az érzelmi részt, ebbe beleértendõ a szex is. (pláne ha odafigyelés alatt is csak tárgyi dolgokat, ajándékokat értünk)
Hogy mit csinálnék? Eltemetnélek téged élve, és évekig felvenném a nevedben az ösztöndíjadat.
16.00! Na az azért egészen más. A nõk akkor is meg tudják tenni, ha nincs kedvük.
Egyszeruen elvalok es tovabbmegyek, de lehet van aki a maszokizmust elvezi !
Hallottál-e már életedben kölcsönös szexrõl? Nyilván csak olyanról hallottál... na akkor képzeld el, hogy minden nap álló farokkal fekszel le, és ott van melletted az, aki kielégíthetne, de nem teszi. Akkor is hûséges maradnál?!
Hallottal-e mar eletedben a kolcsonos husegrol ? Undorito amit irsz !
3/4-ed éve nem feküdtetek le? Ez akkor nem párkapcsolat, hanem lelki társi viszony. Érthetõ, hogy felnõtt nõként igényed van ennél többre is. Aki leugat, az képmutató ******. üdv.: 25/F
Miert nem valsz el ? Az nem megoldas hosszu tavon hogy innen a puszi onnan pedig a farok! Nezz tukorbe, mit latsz ?
A teljes helyzetet nem láthatom át, így elítélni sem tudlak. Bíztos nem könnyû neked. Akármelyék utat választod, arra vigyázz, hogy ne sérülj nagyot.
9 hónap nagyon sok idõ. Miért nincs szex? Beteg? Ha csak nem kivánja, akkor szívás, mert neked is olyan pasi járna, aki szeret dugni (veled). A kettõsjáték hosszútávon nem mûködik úgyse.
Õszinte leszek mi már 7 éve vagyunk együtt és a gyerek után nekünk volt egy 3 év amikor vagy volt sex vagy 1-2 hónapig nem volt. Utólag kiderült olyan gyógyszert kaptam ami teljesen a nullával egyenlõvé tette a szexuális vágyamat. Sajnos a párom nem bírta tovább és kétszer is megcsalt. Nagyon fájt és dühös voltam rá mert mindig azt hajtogatta, hogy de Õ szeret és velem akar lenni de a "Sex" és persze az újdonság. Na hagyjuk ezt. Szemét dolog mindenféleképpen.Most fordított a helyzet és neki van most olyan baja ami miatt nem megy a sex neki és én elég megértõ vagyok de nagyon nehéz. Tudom, hogy hiányzik a sex neked is de ha annyira fontos a párod tiszteld meg annyival, hogy nem csalod meg és vegyél inkább egy vibrátort és okozz úgy örömet magadnak addig amíg meg nem oldod a helyzetet vagy ha nem megy lépj tovább. És ne nyugtasd magad, hogy ez így normális mert nem az. 27/N
nem helyeslem, amit teszel. bár nincs túl nagy tapasztalatom a témában, mégis úgy gondolom, h ha együtt vagy valakivel, a legnagyobb gonoszság vele azt megtenni, h közben egy másikkal élsz szexuális életet. te tudod persze, felnõtt ember vagy döntésekkel, de ha nem akarod, h tönkremenjen elõbb-utóbb az életed (mert be fog következni, ha így folytatod), akkor tisztázd a helyzetet és ne hazudozz tovább. a férfiaknak pedig: nagyon intelligens dolog ler.bancozni egy nõt ugyanazért a tettért, amiért a férfitársaitokat hátba veregetitek. remélem, értelmesebb férfiakkal hoz össze a sors. szánalmasak vagytok.
teljesen értelmetlen az okod hogy mért nem szexeltek nem egyértelmû, és így értelmezhetetlen, ennek fényében tanácsra se, egyetértésre ne számíts. nem értem ha ilyen a kapcsolatotok hogy alapvetõ dolgokat nem tudtok megbeszélni, minek/hogy vagytok együtt???? tiszta szánalom és nevetséges ez az egész sztori, azt meg végképp nem értem, hogy minek itt kérsz erre tanácsot vagy akármit?! 26éves felnõtt ember létedre! a másik, még hogy 1x teszel egy ilyesmit, az egy dolog, de most meg itt elõre betáblázod azt, hogy te ezt szépen folytatni fogod titokban, és akkor szerinted ez az élet rendje??? -.^ szerinted ez természetes, normális dolog?????? és akkor ha a barátod hirtelen úgy gondolja akkor egy csettintésre oda tudnál állni elé minden rosszérzés nélkül??? na ehhez is pofa kell Tökre undorító, hogy ilyen gondolkodású emberek vannak!! :((((
A kérdező hozzászólása: mert kva nagy önbizalomhiánya van, ami kihat minednre, na. hiába támogatom, keresek megoldást a neten, lelkiekben, testiekben, egyszerûen nem hagyja h segítsek, inkább elfordul és "hagyjuk" dolog lesz belõle. Én kezdek belefáradni a próbálgatásba, a segítségkeresésbe neki. tudom nekik is kéne változnia, akarja is valahol, de ugye könnyebb feladni..... + inkább foglalkozik melójával, de szeret õ is nagyon.... áhh, bonyolult a ez a lényeg... :(
Ide miért nem írod le? Mármint hogy miért nincs szex, mert nem mindegy!
meg írod privátban hogy miért nincs köztetek szex?31f
A kérdező hozzászólása: 20L! Köszönöm a válaszodat, tudom h nem jó, próbálom is összeszedni a dolgokat és dönteni, de nehéz, mert egyikõjük sem érdemli ezt. Bár a 2. pasival nincs ezen a szinten gond, mert megbeszéltük. Páromat meg... még meglátom de egy sokéves kapcsolatból nehéz kiszállni csak úgy...
Ha pasid nem akar megdugni, akkor hagyd ott. Lesz olyan aki szeret és meg is dug. Ez a kettõs játék semmire nem jó.
Pontosan errõl van itt szó... én már kb 2 hónap után kiléptem volna egy ilyen kapcsolatból. De úgy látszik, a kérdezõnek ez már túl egyszerû lett volna... ilyen meg hogy , , Megcsalom, de szeretem" nincs. Ez ugyanolyan hülyeség, mint ha én fejbe lövök valakit, de nagyon sajnálom közben...
Tegyük fel, hogy a pasi helyében vagyok. a, Te mondod el, hogy megcsaltál.Talán mgbocsátom, ha látok rajtad bûntudatot. b, Mástól tudom meg:amit tudok, elviszek a házból, vissazmegyek szüleimhez, bosszút állok rajtad!! c, elgondolkozok, hogy valami nincs rendben.Az addig 'oké', hogy egy nagy r*banc vagy, de tényleg nem mûködött a szex.Hagyjuk békén egymást.
Jó de aki kvázza, az belegondolt már, hogyha az õ nõje nem lenne hajlandó lefeküdni vele HÁROMNEGYED ÉVIG, akkor õ azt jó pofával tûrné? Mármint ha ragaszkodna hozzá, én biztos, hogy nem. Szex nélkül nincs értelme a kapcsolatnak, úgyhogy sosem csalnék meg senkit, ha menthetetlennek érzem, akkor kidobom. Ezek a dolgok nem megoldások, hogy félrelépek egy picit, aztán majd vissza.
Hozzátennék annyit, hogy nem a sérelmekrõl van szó, hanem a gerinctelenségrõl. Aki ilyen szinten kúrja át (szó szerint) a párját, az nem más mint egy k u r v a.
Csak gratulálni tudok! Én pont az ilyen típusú lányoktól hányok!
Én azt nem értem igazából, h 26 évesen ennyi felfogó képességed nincs, h ezt természetes dologként magyarázod be magadnak, meg ez nem egy olyan átmeneti megoldás mint a cseretelefon... Vagy mi csereszexpartner?!
amúgy az a 60% pont a ribanc ami talán még az országunk ribanckészletének is megfelel, de én megkockáztatom, hogy még több ribanc van itt mint 60%!
Vicces. Mármint, nekem édesmindegy, hogy megcsaltad-e a pasid. De ez a lelki vívódás, ahogy magadnak keresel kifogásokat, meg okokat azért, hogy elfogadottá tedd, amit csináltál, az vicces. Figyelj: itt most mindenki le fog kvázni, mert nem tud elvonatkoztatni a saját kis sérelmeitõl. Megcsaltad a pasid, és te úgy érzed, hogy rendben van? Jó, legyen. De nem értem minek vagy vele? Láthatóan szükséged van szexre, amit ez az ipse számomra felfoghatatlan okok miatt nem ad meg. Hát akkor hagyd el, és keress mást, egy kapcsolat nem mûködik nemi élet nélkül, hiába kaparsz érte. És ne okokat keress, hogy miért nem gáz amit csináltál, hanem egy megoldást erre a sz.r helyzetre, ami nem az, hogy félrelépsz. Lehet, hogy jó megoldásnak tûnik, de tényleg nem az. Nem az erkölcsi kérdések miatt, hanem mert egyszerûen az nem normális kapcsolat, ahol te egyik emberkétõl a lelki részét a másiktól meg a testiséget próbálod behajtani. 20L
A kérdező hozzászólása: nincs lelkiismeret furdalásom, mert ha a pasim csalna meg de visszajönne hozzám azt mondanám h ok, biztosan vmilyen szüksége volt rá, egyébként mondtam is páromnak h ha arról van szó menjen máshoz kielégíteni a szükségelteit. Én nyíltan tudok hozzáállni az ilyen dolgokhoz....
pedig firtassuk, mert ha gipszben fekszik vagy valami baja van akkor még gerinctelenebb dolog és segítene a kérdés megválaszolásában.
1. Ha a pasi hibája, hogy nem szexeltek (mondjuk sosincs kedve hozzá pl.), akkor sem megoldás a megcsalás. Ha te igényled a szexet, õ meg nem, megpróbáltátok megbeszélni, elmondtad neki, hogy te nem bírod szex nélkül, de nem változott a helyzet, akkor ki kell lépni és kész. 2. Ha önhibáján kívül nem volt szex (pl. beteg, és amiatt nem szexelhet bizonyos ideig), akkor ennél undorítóbb, gusztustalanabb dolgot akarva se tudtál volna tenni. A megcsalás nem megoldás és kész. Ha gond van és megbeszélés ellenére sem változik, akkor lépni kell. Ha meg úgy döntesz, hogy a kapcsolatban maradsz, akkor nem kellene félrekú.rni.
De jó, hogy nekem nincs barátnõm!
Undorító féreg vagy, kérdezõ
El lehet fogadni én is így vagyok. Szerintem folytasd ezt a kapcsolatot.
Van gerince, hiszen arra fektetik.
És akkor még ott van az mondat: "amiben õ is hiányt szenved." Ez akkor azt jelenti, hogy aki téged...., annak is van barátnõje? Tehát akkor mindjárt két embert árultok el? Ha valóban így van, akkor ha a párod nem is, de ez sem érdekel téged? Szállj magadba, és gondolkozz el, és ne hülye statisztikával takarózz! Növessz magadnak gerincet, hogy ha mertél félrekefélni, akkor merd bevallani is, és viseld a következményeit!
Rohadt, mocskos, szemét, emberalatti söpredék vagy. Ahelyett, hogy befognád a pofád, még jössz itt a statisztikával. Az emberek szoktak gondolkozni, hogy vajon megéri nekem ez a kapcsolat, ha nem kapom meg, amit akarok, akkor érdemes vele maradnom. Ellenben az állatokra, ha rájuk jön a szaporodási kényszer, akkor dugnak az elsõ szembe jövõvel. Te kb, ezen a szinten vagy. ÉS mégis mit vártál, hogy majd mindenki könnyes szemmel gépeli be, hogy szegény lány, nyugodtan dugjál még vagy öt másikkal is? Mi a f.szért nem hagyod ott szerencsétlent, Remélem a következõ pasid félholtra ver, ha megcsalod, vagy õ fog mindenkivel dugni a hátad mögött. ÉS akkor még csodálkoztok, hogy a férfiaknak elegük van az ilyenekbõl és inkább elmennek k.rvázni.
Kezdj új életet! Komolyan mondom! Vallj be neki mindent, vállald a szakítást, fejezd be a másikkal is, és indíts új lapról! Mentsd meg a becsületed, és legyen ez a nap az új életed elsõ napja!
Utolsó válaszoló vagyok: milyen dolog az már kiemelni, hogy a hibái ellenére szereted több éve? Ez a részedrõl egy EXTRA, te ettõl úgy érzed, megteheted vele? Amit te leírtál, az egy normális kapcsolat ALAPJA: ismerjük a másikat, annak minden jó tulajdonságát, és minden hülyeségét, de elfogadjuk és szeretjük. De TE szerintem nem szereted õt. ÉS hiába kéred azt, hogy ne szidjanak azért amit tettél, úgyis lesznek itt még jópáran. Ez a mondat olyan volt, mint bikának a vörös posztó. Le lehet pontozni. 26/l
Már megtették egy páran elõttem, nem mondom rád, hogy ribanc vagy, de szörnyû, rettenetes, megbocsáthatatlan dolgot tettél, amit megpróbálsz igazolni. Ez szánalmas, a másik nem ezt érdemli tõled. Szerintem ezt te csak azért mondod, hogy nyíltan állsz a dologhoz, mert nagyon jól tudod, hogy olyan állapotban van, hogy nem tenné meg veled, így nyugodt vagy. Így ez duplán szemétség. Szerintem ne folytasd vele így, és nem csak emiatt, TE meg sem érdemled õt, és az élet egyszer nagyon meg fog ezért téged büntetni. 26/L
Ez van, ha a nõknek kinyalják a seggüket. A pasi szereti, figyel rá, költ rá, robotol, hogy legyen a csaj meg elkényelmesedik jó dolgában. Nem rég volt egy kérdés, ahol a csajt a pasija ütötte, verte, terrorizálta, így fel sem merült benne a megcsalásnak még csak a gondolata sem. Úgy látszik a nõknek ez kell.
Kedves Kérdezõ! Lehet, hogy Te nyíltan állsz az ilyen dolgokhoz, mint a megcsalás, és ezt közölted is vele, meg azt, hogy õ is megteheti. Megkérdezted azonban, hogy õ hogyan gondolja? HA mondjuk cserébe jól pofán vágna, elverne, mint egy rongyot, és azt mondaná, én nyíltan állok az ilyen dolgokhoz, Te is megagyalhatsz, ha megcsallak, azt mondanád, minden rendben? A Te kapcsolatod nem kapcsolat, mert érzelmileg csak a magad oldaláról tetted helyre, és ezt, ti. hogy önzõ vagy, próbálod megideologizálni. Nem az a baj, hogy szexet akarsz, de a hûség kimarad a dologból. Mondhatnád, hogy te "szereted" a pasidat, meg próbáltál/próbálsz rajta segíteni, teszel érte, hogy legyen szex, de ez csak vetítés, mert sokkal korrektebb véget vetni a dolognak, mint elárulni és hátba döfni a párodat, akinek ezek után tuti, h a maradék önbizalma is elszáll. (Mellesleg, ha ennyire önbizalom-hiányos, hogy maradtál vele ennyi ideig? A szex is mûködött több évig, csak az utóbbi idõben lett bajos? Valami nem kerek...) Éppen ezért, ha ennyire hiányozna a szex, amit õ nem tud megadni nekem, nem folytatnám, ha csak úgy tudnék mellette maradni, hogy megcsalom. Férfiaknak sem nézzük el, a különbség annyi, hogy ha férfi teszi, nem mentegeti magát, nem ideologizálja meg a gerinctelenségét, és nincs olyan, amit úgy hívnak, fene nagy nõi önérzet, ez az, ami bekapcsol, ha jogosan leribancoznak. Neked mondjuk ilyen sincs, mert nem nagyon izgat a dolog, de remélem, tévedek.
Hú ez kemény! Tudjátok nekem meg az jutott az eszembe, hogy ha lenne párom, akit szeretek meg minden, és az éppen mikor nincs otthon egy másik pasi ágyában szexel, és közben liheg, kiugrik a szeme az élvezettõl, öleli, meg mondja neki, hogy: Jaj de jó!! Mééég!!! De jól csinálod!!! Mindjárt megyek!! Moooooosssttt!!!!!! Azt a.... El is ment a kedvem.
Elképzelem, hogy a ribanc csajom pofátlanul félrekúr aztán elémb*sz egy diagramot és arra hivatkozik. A statisztikák szerint, akik megcsalja a másikat, legyen az férfi vagy nõ, 100%-ban egy tetves ribanc.
Hát, mint Pasi biztos nem kellenél megint ....de megértelek a sex fontos dolog egy kapcsolatba.
Tetves, szájba*szott, gerinctelen g*citartály vagy. Harminc felé ballagva, nevetséges, szar statisztikai adatokra hivatkozol és ennyivel elrendezed? Gondolom a te pofádra az is ráférne, hogy más kölykét felnevelteted szerencsétlen pasiddal. Méghogy a nõknek az érzelem sokkal fontosabb és a férfiak a szexmániás idióták. Ha annyira szar vele, akkor miért nem hagytad már rég el? Remélem rájön és kitapossa a beledet, de a kis köcsögnek is.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy nincs mással, de ha meg lenne, hadd legyen talán utána nálunk is megoldódna ez a helyzet... v nemtudom... elég nyitott vagyok, h találjon megoldást magának is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek!! Nagyon segít hogy több szempontból is kapom a válaszokat, talán megtalálom a helyes utat végre, amirõl sikerült letérnem. :(
A kérdező hozzászólása: köszi, aki rendesen válaszolt, azt h miért nincs szex köztünk nem firtatnám...
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a gyors választ!
Van egy jó kenõcs aminek az a neve hogy Pimafuktor aszem na az mindenre jó!
igen az gombára van és neharagudj de megõrülök mikor ilyen házi gyógymódokat irtok egymásnak, hogy ez "mindenre jó" meg nekem ez vált be meg az vált be....
igen vissza fertõzhetitek egymást. El kéne menni orvoshoz.
Így van! Inkább orvos döntse el, hogy mit adna rá, mert lehet, hogy nem is kenõcsöt, hanem szájon át bevehetõ gyógyszert fog felírni. Ilyen kényes dolgokkal nem szabad játszani, orvoshoz kell menni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!