Találatok a következő kifejezésre: Ha a szexeltünk, (125 db)

Csak arra lehet vigyázni, aki hagyja.
Hidd el már akkor is ribanc volt, ne ostorozd magad miatta.
Nem hibaztathatod magad mas hulyesegeert.
A kérdező hozzászólása: Már nem szeretem de még is amikor meghallom ezeket nagyon szarul esik és még valahogy mindig úgy érzem hogy vigyáznom kell rá mert õ nem tud magára...
Ha nagyon szeretett teged es te szakitottal vele, akkor ez is kozrejatszhat (amikor az elso szerelmrm dobott, en is sok hulyeseget csinaltam), de ettol ez nem a te hibad, hiszen az o dontese, hogy hogyan teszi tul magat rajtad.
A kérdező hozzászólása: Õ szakított velem
Szép tõled hogy vigyázni akarsz rá! Miért szakított veled?
A kérdező hozzászólása: Õ igazi okát én se tudom de most nem rég beszéltem vele és teljesen megváltozott már rá se ismerek
Félsz tõle? Ne szégyenlõsködj ha meg akarod fogni, vagy cumizni, akkor miért nem teszed azt?
A kérdező hozzászólása: Nekem a barátom az elsö mindenben, és igen egy picit félek tõle
Nem kell semmit siettetni.Mindennek eljön az ideje. A szex különben is két ember intim magánügye. Csak úgy és azt, ami mindkettõtöknek jó.
Hát elég gáz rád nézve.
De azért csókolóztatok már?
A kérdező hozzászólása: Persze mar szex is volt

Fiúk! Ha óvszerrel szexeltek, akkor elmentek a lányba?

Legjobb válasz: há' jóhogy' amúgy mért ne tenném? akkor minek van rajtam?:D

há' jóhogy' amúgy mért ne tenném? akkor minek van rajtam?:D
Persze, ez az óvszer lényege.
Nem, akkor az ovszerbe megyek el. Ha nem hasznalok ovszert, akkor meg vagy elmegyek a lanyba, vagy nem:)
Az óvszerba megyünk el, arra való.
Arra való.
Ha nagyon termekeny idoszakban vagyok (menstruacio elott 1 het) akkor inkabb kihuzza elelvezeskor
6-os menzesz elõtt 2 (!) héttel vagy a legtermékenyebb passzban!
így is úgy is gumival csináljuk... #6
Nem, olyankor az óvszerbe megyünk el.

Teherbe eshettem, ha a páromnak pisilnie kellett, és gumi nélkül szexeltünk? Többi kérdés lent!

E hónap 8-án (menzesz után 3 nappal)gumi nélkül voltunk együtt a párommal. Nem sokáig szexeltünk gumi nélkül kb. 1-2 percig, és nem ment el, de közben pisilnie kellett. Az lenne a kérdésem, hogy: Teherbe eshettem ennyitől? Juthatott sperma a méhembe? Menzesz után 3 nappal van peteérés, és mennyi a megtermékenyítés esélye? Az értelmes válaszokat nagyon szépen köszönöm, hülyék pedig kerüljetek!!!

Legjobb válasz: Tök mindegy, hogy pisilnie vagy kakilnia kellett, ha nem védekeztek, lehetsz terhes. Aztán fejre is állhat közben, akkor is.

Tök mindegy, hogy pisilnie vagy kakilnia kellett, ha nem védekeztek, lehetsz terhes. Aztán fejre is állhat közben, akkor is.
Kicsi az esély 3 nappal a menzesz után peteérésre de nem kizárt. Sok nõ pl menzesz alatt esik teherbe ami uyge elvileg tök abszurd és mégis. bármikor lehet extra peteérés. Mivel volt benned igy van valamennyi esély. A megszakitásos közösülést azoknak a pároknak szabad csak akiknél nem nagy gond ha becsúszik a baba. Jobb nem kisérteni a sorsot, máskor ne tegye be igy. Az hogy pisilnie kellett nem befolyásolja.
amúgy nem a méhedbe kerül a sperma :)
50-50%... igen, lehetsz.
Igen, teherbe eshettél. Az esély teljesen mindegy, hiszen 50% esélyed van beleesni a kisebb csoportba. Szóval vagy terhes vagy, vagy nem. Legkorábban 21-én csinálj egy terhességi tesztet.
pontos számot senki nem tudna neked mondani nem sok az esély de nem 0. Máskor védekezzetek rendesen.
A kérdező hozzászólása: Kb. mennyi az esélye?

Ha a mesim utolsó napján szexeltünk, védekeztünk gumival, akkor lehet valami baj?

Legjobb válasz: Már hogy lehetne, ha megfelelõen védekeztetek?

Már hogy lehetne, ha megfelelõen védekeztetek?
Szinte lehetetlen... elvileg akkor nem is vagy termékeny... plusz gumi is volt...
Minden lehetséges. Van akinek nem pont középidõben van peteérése, van akinek az orgazmus hatására is lesz (spontán peteérésnek hívják).
Véredet azért remélem lenyaltad a gumirol! Mivan nemtudtok várni 1 napot? Nimfomán krva

Ha a nővéremmel szexeltünk, mi baj lehet? (fogamzásgátló+gumi volt)

Legjobb válasz: elvileg semmi de ez törvény ellenes, mert ez vérfertözés. de ha védekeztetek elvileg semmi bajotok nem lesz. csak ne reklámozátok mert ez ciki.

elvileg semmi de ez törvény ellenes, mert ez vérfertözés. de ha védekeztetek elvileg semmi bajotok nem lesz. csak ne reklámozátok mert ez ciki.
Na aztán, jobban jártál volna ha ezt a kérdést fel sem teszed.Ezzel sokunkat le dõbbentettél.Ha védekeztetek nem lessz semmi baj, de ilyensmivel nem a legjobb gyakorlatozni.
Szerintem nem igazán gondoltál bele, hogyha mégis "becsúszik" egy kis baleset, akkor a gyerek nyomorék lehet, meg mindenféle baja lehet, fizikai meg idegi is. Nem egy, hanem sok életet tehettek tönkre, ha baj történik.Erõsen gondolkodjatok el ezen!!!
õõõ, már bocsika, DE MIT CSINÁLTÁL A NÕVÉREDDEL? Ez olyan kérdés ami inkább etika, montsem hogy baj e! Miért csináltátok? nah mindegy. nem lehet baj, mivel mind a 2 védekezési módszert használtátok, igy baj szinte kizárt hogy legyen. de belegondoltatok ti ebbe? keressetek inkább párt magatoknak, mintsem hogy két testvér eggyütt, huh... ez letablózott, bocsi
Nem csak ciki, de beteges is. A helyetekben elgondolkodnék egy kicsit a dolgon...
Te egy állat vagy, de a nõvéred se 100-as!EZ NAGYON GÁZ!!!
Hehe. Remélem élveztétek. Jó kis nõvéred lehet, ha szexeltetek. :-o
Hát, a legjobb családban is elõfordul az ilyesmi. Nem épp normális dolog, dehát te tudod. Amúgy nem kell aggódnod. Ameddig nem esik teherbe nem egészségtelen. Legfeljebb pszcihológiailag.
Azta qrva... Ez kegyetlen... Ugye vicc? Normális ember ilyet nem csinál... Pff... döbbenet... O.o
Na jó, sok bölcs. A régi Egyiptomban agyba-fõbe szexeltek a testvérek, és nem is védekeztek. Megtörtént 1x, baj nem lett belõle, bevezettétek 1mást a sex világába, csak most már nézzetek más után, elég teher lesz ezzel 1ütt élni, hogy nem oszthatjátok meg senkivel.
Hány évesek vagytok?
könyörgöm, mondd, hogy kamu a kérdés... amennyiben nem, akkor a legnagyobb baj az lehet, hogy életben maradtál...
beteg állatok vagytok...
ebbõl nagyon nagy baj lehet. ha lenyomoz neten az erkölcsrendészet, mer ide feltetted a kérdést, akkor elkapnak és meglesztek béjegezve, hatalmas müdákót kell a homlokotokon hornadni, mindenhol!!!! ez nem tréfadolog..uuuristen nmit tettetek. a társadalom kitaszítottjai lesztek, arról nemis beszélve hogy az egészségeteket is tönkretettétek ezzel... visszafordíthatatlan, elfog sorvadni a nemiszervetek. mindekttõtöknek!!!! most azonnal kérd meg a nõvéredet hogy közös öngyilkosságot kövessetek, el, akkor feldozhattok büneitek alól. ez az egyetlen kiut! rajta!
fogamzásgátló véd ..föleg egy tartos szedésnél, meg ha gumi sh volt és nem szakadt ki semmi gond nem lesz.Igen nem lenne jó h a anõvéred terhes lenne, de ha egy pasit sem kapnék sem feküdnék le a bátyámmal.Ez elmebetegség.úrég:S
Régebb vérfertõzésnek nevezték... Erkölcstelen szerintem, az állatok sem tesznek ilyet.
perverzek vagytok de nagyon.de csak sajnálni tudlak titeket, hogy nem találtok magatoknak párt.akkor csináljátok, hajrá!mindent bele...ugyis meglesz a böjtje.
Az komoly!!!!!! Biztos kicsit KATTANT LEHETSZ...Pffff... Röhely, mi van nem találsz magadnak mást? Vagy ez hogy jutott eszedbe??? Amugy ez elég beteges dolog csodálom hogy ilyen kérdést fel teszel. Te nem gondolod hogy ez durva? Meg azért undorito is. Nem semmi eberek vannak HALLJÁTOK!!!!!!
Etikai-tõlem távol áll
Ha jó a nõvéred és nektek ez nem gusztustalan, kívánjátok egymást, akkor no para, nyomjátok, ennyi! Senkinek semmi köze hozzá. Nekem eszembe nem jutna. Ha nektek jó, akkor csináljátok!

Pasik! Ha a barátnőtökkel szexeltek mennyi idő alatt mentek el?

Legjobb válasz: 5perc-3óra .... okos kérdés.. :)

5perc-3óra .... okos kérdés.. :)
Váétozó épp mennyire jó a szex. 10-20 perc közt. De sörrel lehet nyújtani az idejét :)
egy jó szex kb. 50-60 perc. de volt rá példa , hogy 4 óra alatt.
Eddigi rekord 1, 5 ora legrövidebb 15 perc :D
Úgy 30-40 perc min... De volt már 1.5-2 óra... :D
Ájj, mennyi hazudós... :D A leggyorsabb, ha jó a nõ, jól csinálja, és "ki akar végezni", pár percre is lemehet. Persze a szexkultúra része, hogy az ember elnyújtja az élvezeteket, akár több órára is, folyton váltogatva a dolgokat, kicsit néha pihen az egyik, és csak élvezi a kényeztetést, stb. A sör szerintem nem jó elnyújtásra, mert túl hamar pisilni kell attól a mennyiségtõl, ami hat. :) Borból nekem volt olyan, hogy kb. fél litert megittam, kõkemény voltam, de nem tudtam elmenni (!). :) A kedvesem imádta, neki többször jó volt. :D Sajnos nehéz belõni a pontos mennyiséget, mert túl sok alkohol meg már lohasztó hatású, és a mindenkori állapottól függ ugye a hatása.
Jó katona vagyok!!!
Akinek van/volt párkapcsolata, az elég nagy esélyel csinálta már.. Mint ahogy én is.
Igen volt, de nem az elsõ 1-2 napban, amikor erõsen megvan.
Én csak a menstruációm utolsó napján. Szerintem rossz ötlet így kezdeni. Késõbb, ha egyik félnek sem gond, akkor be lehet vezetni.
Utolsó napokban mikor már nem nagyon volt semmi. Elõtte semmiképp.
akkor amikor már nem erõs a vérzés és úgy is, hogy tampon volt bennem plussz a farka

Pasik! Ti szexeltek, ha a lánynak éppen megjött? Nem undorító?

Ja és gumival, vagy gumi nélkül olyankor?

Legjobb válasz: igen nem nélkül

igen nem nélkül
A jó katona vérben gázolva is harcol.
Miért lenne undorító? Azt a nõt akibe szerelmes vagyok, mindig szépnek és vonzónak találom, teljesen mindegy, hogy épp beteg, menstruál, el van ázva az esõben...
Nem fiú vagyok, de azért válaszolok! Mi szoktunk ilyenkor is a férjemmel szexelni, kivéve a legerõsebb napon, ami nálam 1 napig tart. Gumit nem használunk, fürdõlepedõt terítünk az ágyra. Nekem kicsit undorító, de hagyom magam, és hamar elfelejtkezem róla, aztán egy alapos zuhany persze szükséges.
Én szexelnék úgy is.(gumival) 23/F
Én undorítónak tartom. 20/f
ezekre a problémákra van a másik lehetõség ahol nincs meg :)
Én lány vagyok , de én nagyn szarul szoktam lenne elsõ két nap úgyhogy kizárt (hányás, hasfájás, hasmenés, láz, fejfájás, izadás) + eleve higéniátlanak tartom!! :) 18/L
A kérdező hozzászólása: Nekem nem fájdalmas mondjuk, nincs a mensitõl semmi bajom, hálistennek! De hát még jobban kívánom ilyenkor, az a baj! :D Mondjuk a pasimat nem zavarja, de még új a kapcsolat relatíve, ezért nem tudtam, hogy mi a szitu. Igaz, azt mondta, hogy nem zavarja, de gondoltam, hátha csak nem akar megbántani, vagy csalódást okozni.
Max ha már nagyon a végén vagyok... ahhoz aztán végképp nincs kedvem, hogy közbe gyömöszöljék is a fájós hasamat
Jó katona vérbe is harcol ;)
Szóval akkor szexelni akarsz vele, ha éppen hány, ha éppen kinyomja a barna macit, ha éppen gennyesre kinyomja a pattanását?
A kérdező hozzászólása: Utolsón szakadok! :D Ment a zöld pacsi!
Én elõtte kívánom, nem olyankor 24/N
A kérdező hozzászólása: De olyankor még jobban kívánják a lányok! :D
Én nem hagyom magam megszexelni olyankor. Képzeljétek csak el azt a vérfürdõt, ami utána fogad!
Nem
Mi szexelünk olyankor is, gumival - amúgy is azzal védekezünk. Undorítónak abszolút nem undorító számomra, mert az csak egy kis vér. Amúgy sincs semmik gondom a vérrel, de aki szerint ez undorító, hogy véres lesz a farka egy kicsit, az ne várja el a nõtõl, hogy lenyelje orál után... 22F

Normális ha a párommal 1 nap 5-sz9r szexeltem?

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális?

Miért ne lenne normális?
Nem normális, orvos látott már titeket? ...közbe

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!