Találatok a következő kifejezésre: Ha a szexelünk és nem (53 db)

Szeretkezés közben szokás azt mondani, hogy szeretlek, ha a fiúval nem járunk (csak szexelünk) és nem tudom mit érez irántam?

Legjobb válasz: Sztem ne mond.Fõleg hogy csak szexeltek.Más ha komoly kapcsolat lenne, és errõl szólna, de így?

Sztem ne mond.Fõleg hogy csak szexeltek.Más ha komoly kapcsolat lenne, és errõl szólna, de így?
miért nem kérdezed meg tõle?
ez egyáltalán nem szokás kérdése... ahogy érzed!!
Nem akarok hamis remenyeket kelteni benned...de en is igy kezdtem a ferjemmel... Igazbol meg sem tudom mondani csak kialakultak a dolgok. O turelmesen vart amig en rajottem mi a dorges...turelmes volt.
Beszéljétek át a kapcsolatotokat, mert lehet hogy már nem csak a szexrõl szól, hacsak nem viccbõl mondta a fiú hogy szeret.Egyébként meg nem szokás kérdése hogy mondjuk e hogy "szeretlek" hanem attól függ hogy hogyan érzünk.Nekem is volt olyan pasim akivel csak szexeltünk, de mi nem mondogattuk egymásnak hogy "szeretlek".
simogatni
Szex közben sokmindent mond az ember , inkább próbáld megtudni, igaz lehet-e.Pl el tudsz vele menni valahová, vannak közös programok?Ha együtt vagytok tudtok beszélgetni, vagy egybõl a szexre tér? Ha beszélgettek tereld komolyabb témákra a szót, nem azt mondom, hogy kérdezd meg kerek perec, de észre fogod venni a válaszaiból, vagy ahogy rád néz.vagy szokott- e somigatni csak úgy, miközben a szemedbe néz. Ezernyi jele van.Ha mindezek nincsenek csak szex, akkor csak mondja, de nem gondolja.Kívánom az legyen amit szeretnél!
Szerintem akkor tényleg szerelmes beléd, mert a fiúk amúgy nehezebben fejezik az érzelmeiket és ha csak szexrõl van szó, akkor nem mondják csak úgy, hogy szeretlek.
A kérdező hozzászólása: De akkor miért mondja, hogy szeretlek?
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem mert a fiú szokta mondani nekem, én nem szoktam mondani. Csak nem értem miért mondta olyan sokszor.
ez nem szokás kérdése...

Ebben a sportban sokat számat ha nem szexelek és nem recskázok sokáig?

Gondolom energikusabb leszek edzésnél meg erõseb.Izom növekedést is befojlyásolja gonodolm.

Legjobb válasz: De okos vagy menj inkább koxolj te is.

De okos vagy menj inkább koxolj te is.
Nem tudom melyik sportról beszélsz, mert azt nem írtad ki. Ja b+, a recskázás befolyásolja (igen, "ly") az izomnövekedést. Ha nem matyizol, akkor több energiád marad másra, ennyi a nagy titok. Gondolom nem agysebésznek felvételizel.
nem számít, és én inkább szexelek, minthogy legyen plusz pár grammocska izom.
Ha komoly választ vársz, akkor máshogy is feltehetted volna a kérdést. Egyébként meg, magára az izomnövekedésre a szexnek jó hatása van (tesztoszteron, ellazulás) viszont a teljesítményt javíthatja egy pár nap/hét önmegtartóztatás. Sok edzõ is megtiltja a szexet egy komolyabb meccs elõtt pont emiatt. Próbáld ki edzz szex után rögtön, hidd el kb. 0 motivációd lesz.
Ha fehérjét akarsz verd ki és nyeld le a cuccot.
Válaszolnék, de azt érzem kamu.
Mától csak a recska marad.....
én mindig kúrás után edzek reggel rögtön amint megvolt megyek is és elég elmeháborodott edzéseim vannak
NEM!! A legjobb az ha edzés közben is recsizel, de motivációnak mindig nézd a nagyobbdarab embereket közben a teremben!! Elvileg sokat segít az izomtömegben...

Ha zuhanyzás közbe szexelünk, és nem védekeztünk, mennyi százalék esélye hogy terhes vagyok, ha nem élvezett belém, sőtt még a kezemmel rákellet segitenem?

Csak normális és komoly válaszokat pls!!!

Legjobb válasz: Pont elég ahhoz hogy vegyél egy terhességi tesztet.

Pont elég ahhoz hogy vegyél egy terhességi tesztet.
Elõváladékban van spermium.
Igen, van rá esély! Máskor a zuhany alatt is használjatok gumit. Jobb félni, mint megijedni!
ugyanaz mint ágyban ha ugyanígy csináljátok.
A kérdező hozzászólása: nem.
Túlsúlyos vagy kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: szóval akkor nagy rá az esély???
elõváladék
A kérdező hozzászólása: bocsiii.. a válaszokat(:
Kérdéseket?
A kérdező hozzászólása: köszi a kérdéseket (:
Ezt így lehetetlen megválaszolni. 100 féle dologtól függ. Például köztudott, hogy a túlsúlyos nõk nehezebben esnek teherbe. De erre is sok a kivétel
A kérdező hozzászólása: meglesz (:

Ha óvszer nélkül szexelek és nem a barátnőmbe élvezem el akkor mennyi az esélye, hogy teherbe esik?

Id?ben kivettem a péniszem s máshova élveztem és nem a barátn?mbe. Ja és nem szed semmiféle gyógyszert amit szoktak a lányok ha gumi nélkül csinálják a párjukkal.

Legjobb válasz: 35% (Pearl index)

35% (Pearl index)
1 év alatt 35-40% az esély a terhességre. Ha nem akartok gyereket, akkor húzzál ÓVSZERT!!!!
hmmm... hány éves vagy? egyébként nem sok esély van rá. Egyébként ha még idõben vagytok, akkor vehettek pl 48 órás tablettát is, hoyg biztos legyen.
ez igy eléggé össze visza van irva! -beleélvezel menstruáciokor kevés! -elöttesokkal, utána bármikor akkor sok! -semmi védekezés és minden klappol nagyon sok!
Hát mi kb 8 honapig csinaltuk óvszer nélkül elég gyakran õ 22 volt en meg 19 nem lett semmi , , bajom" meg vigyaztunk ja meg ha egymas utan szeretnetek csinalni akkor nagyon ajánlom h meny el pisilni h nehogy maradjon sperma a húgycsövedbe... aztan mehet a masodik menet ... rengeteget foglalkoztam ezzel a témával és látod nem lettem terhes ... ja te meg tényleg idõben vett ki inkabb hagyd h a barátnõd élvesztessen el (kézzel, szájjal)... L20
nagyanyámék, anyámék megszakításos közösüléssel védekeztek nagyon sokáig, és mindkettõjüknek csak annyi gyereke lett, és akkor, amikor rendesen csinálták. Szóval nem mondanám, hogy nem hatásos a megszakításos védekezés, viszont nem 100% biztonságos!
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok és a barátnõm 16 éves.
a jó partner alatt azt érted, hogy nem tudott megtermékenyíteni? akkor lehet, hogy nem te vagy meddõ, hanem neki volt valami problémája. (ha nem lehet szerencsének nevezni akkor egyik a kettõ közül) Egyébként miközben nyomod ezeket az XD-ket, gondolom fõõõ a fejed.:) nem kell idegesnek lenni amiatt, hogy nem értünk veled egyet, örülj annak, hogy te nem lettél terhes, de másokat ne biztass arra, hogy ne védekezzenek...
Te jó ég, mennyire szánalmas ember vagyok, hogy normálisan védekezek és nem a szerencsére bízom egy gyerek életét. Én undorító, gusztustalan szemét alak... Te persze egy vagány, bevállalós, kemény csaj vagy, mert hagyod, hogy gumi nélkül dugjanak. Persze, persze, ez a követendõ példa. Nem elég, hogy feleannyi abortusz van így is, mint szülés, nyugodtan osszad csak az észt.
Jó partnerem volt ez nem a szerencse mûve, és ennyi én csak leírtam a tapasztalatom mivel ez egy ilyen oldal... de ha neked ez nem tetszik sajnálom... :) , nem hogy te is elmondanád a véleményed jajj inkább ne mert látom hogy egy pedáns emberrel van dolgom :DDDDDD apuci-anyuci pici gyermeke :D és ha kell zsebkendõ akkor majd küldök XDDD
"hát lehet h nekem van tapasztalatom nem ugy mint neked szüzike..." Majd osztogathatod a tapasztalataidat az abortuszról is, mert elõbb-utóbb úgy is az lesz a megszakításból, hacsak nem vagy meddõ.
"oha ugy irok ahogy akarok ne moj meni da zajebavas majmun." :D micsodaa? xD amúgy én is egyetértek azzal, hogy hülyeséget nem kellene terjeszteni... amúgy az, hogy neked ez a tapasztalatod, hogy nem lettél terhes, ebben inkább csak szerencséd volt, másnak viszont lehet, hogy nem lenne az...
oha ugy irok ahogy akarok ne moj meni da zajebavas majmun... hülyeség??? hát lehet h nekem van tapasztalatom nem ugy mint neked szüzike... ha ebben is találsz hibát akkor meg menny el szótárszerkeztõnek... cmokic
Aha...el tudom képzelni kedves utolsó, mennyit tanulmányozhattad a témát, ha még helyesen írni sem tudsz. Legalább ne terjesztenéd a baromságod...atyavilág.
2 éven belül lesz egy baba, ha termékenyek vagytok. De nem biztos, hogy a végén... ha szerencséd van, hamarabb jön. Ha meg egyszer elsülsz idõ elõtt - tudod: elõváladék - akkor már mehetsz is a pelusért.
2 éven belül lesz egy baba, ha termékenyek vagytok. De nem biztos, hogy a végén... ha szerencséd van, hamarabb jön.
Szerintem nem neketek való még a sex! :S
hej ki mondta hogy mindenkinek hagyom magam óvszer nélkül? azt mondtam h a baratomnak... te a hibáimat észre veszed ezt nem tudod??? figyelj egy kicsit jobban... és nem osztom az észt csak a tapasztalatom mondom!!! hányszor ismételjem már el??? írjál be te is valamit és túl van tárgyalva én most már engedek te meg szenvedj ... :DDD

Ha a partneremmel szexelünk és nem használunk óvszert, minden esetben terhes lehetek?

Legjobb válasz: Hát ha más módon nem védekeztek, pl. te fogamzásgátló tablettával, akkor van rá esély. Persze nem 100%, vannak, akik hónapokig, évekig próbálkoznak és nem jön össze nekik a gyereknemzés, másoknak pedig elsõre. Mindenesetre ez nagyobb felelõsség annál, mint hogy arra reszkírozni, hogy talán nem esel teherbe. Használjatok óvszert, vagy tablettát, ha utóbbi kényelmesebb!

Hát ha más módon nem védekeztek, pl. te fogamzásgátló tablettával, akkor van rá esély. Persze nem 100%, vannak, akik hónapokig, évekig próbálkoznak és nem jön össze nekik a gyereknemzés, másoknak pedig elsõre. Mindenesetre ez nagyobb felelõsség annál, mint hogy arra reszkírozni, hogy talán nem esel teherbe. Használjatok óvszert, vagy tablettát, ha utóbbi kényelmesebb!
Szia! Ha nem szeretnétek még babát, akkkor mindenképpen védekezzetek! Nem esik mindenki rögtön teherbe, de valóban nem érdemes kockáztatni.
Nem biztos, hogy teherbe estél, ugyanis a ciklus alatt vannak napok (28 napos ciklusnál kb. az elõzõ menstruáció kezdete utáni 14. nap környékén), amelyeken nagyobb a teherbe esés valószínûsége. Természetesen ez nem zárja ki, hogy más napokon nem fogan meg a baba, mert az ördög azért nem alszik - ezen alapszik a naptármódszer. Javaslom, hogy inkább védekezzetek, ne bízd azt a kis életet a véletlenre!
Nem. Csak ha megfogansz, de ezt meg kéne elõzni, mert azt aki ilyeneket kérdez kár lenne szaporítani. Nélküled is van elég hülye ebben az országban. NE SZAPORODJ!
NE kisérletezz.. bár azota lehet már aktuálissá vált a gyermekvállalás téma ;)
:)

Amikor a baratom szajjal elegit ki akkor sikerul orgazmushoz eljutnom, de ha csak szexelunk, akkor nem, ezt eszre veszi es rossz neki. Hogyan elvezhetek el szex kozben?

Legjobb válasz: Elõször is a legnagyobb része az agyban zajlik, szóval kell a hangulat, hogy tudd elengedni magad. Tudj az érzéseidre koncentrálni. Plusz ha mindig csikló ingerléssel maszturbáltál, meg kell tanulnod hüvelyi izgatással, hogyan tudsz eljutni a csúcsra. Vegyél egy vibrátort vagy használj valami tárgyat és gyakorold elõször egyedül. Mikor már megvan, a megfelelõ technika mutasd meg a barátodnak, csináld elõtte. Esetleg foghatja õ is közben, hogy jól meg tudja figyelni pontosan hogy csinálod. Ha ügyesek vagytok gyorsan egymásra hangolódtok és a reakcióidból tudni fogja, hogy épp most miként "csinálja"

Elõször is a legnagyobb része az agyban zajlik, szóval kell a hangulat, hogy tudd elengedni magad. Tudj az érzéseidre koncentrálni. Plusz ha mindig csikló ingerléssel maszturbáltál, meg kell tanulnod hüvelyi izgatással, hogyan tudsz eljutni a csúcsra. Vegyél egy vibrátort vagy használj valami tárgyat és gyakorold elõször egyedül. Mikor már megvan, a megfelelõ technika mutasd meg a barátodnak, csináld elõtte. Esetleg foghatja õ is közben, hogy jól meg tudja figyelni pontosan hogy csinálod. Ha ügyesek vagytok gyorsan egymásra hangolódtok és a reakcióidból tudni fogja, hogy épp most miként "csinálja"
A kérdező hozzászólása: Koszonom a jo tanacsot.:-) Es koszonom a privi e-mailt is, szavadon foglak es kerdezni foglak ...

Lányok ti mit gondoltok hogy ha az új pasitok már vagy 1, 5 éve nem szexelt és tegyük fel a pasi azért nem rossz képü! Ennek örülnétek vagy esetleg megvetnétek!?

Legjobb válasz: Nincs hát! Az én barátom már 3 éve nem szexelt amikor összejöttünk. Kicsit hosszúnak tûnt ez az idõ, de megnyugodtam, hogy nem egy olyan pasival vagyok, aki nem bírja a nadrágjában tartani... és nem akar mindent meg... ami mozog, hanem érzelmekre is vágyik egy kapcsolatban és nem csak az a lényeg, hogy nõje legyen. Ez csak a pasiknál érdekes hogy mikor csináltad utoljára.

Nincs hát! Az én barátom már 3 éve nem szexelt amikor összejöttünk. Kicsit hosszúnak tûnt ez az idõ, de megnyugodtam, hogy nem egy olyan pasival vagyok, aki nem bírja a nadrágjában tartani... és nem akar mindent meg... ami mozog, hanem érzelmekre is vágyik egy kapcsolatban és nem csak az a lényeg, hogy nõje legyen. Ez csak a pasiknál érdekes hogy mikor csináltad utoljára.
Megvetnétek xDDD Ezen besírtam xDD
A kérdező hozzászólása: a probléma kör meg oldodott :) köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Ahogy leirtad a pasid mintha magamra ismernék. köszönöm a sk hasznos infót :)
Nincs. Nem, mintha érteném az egész problémakört...
A kérdező hozzászólása: Akkor nincs amiért aggódjak :) .
De a f..omat, milyen ember már az aki ilyenért megvet?
A kérdező hozzászólása: azért lennék kiváncsi a véleményetekre hogy legyen elképzelésem h vajon most mit is gondol rolam ezek után n talán elönyt is kovácsolhatok belõle vagy esetleg hátrány!
A kérdező hozzászólása: nem, ez a kapcsolat 8 napos és rá kérdezett erre, hülyeség volt elárulni?
hát, mikor elõször lefekszetek majd, biztos hevesebb lesz kicsit az átlagnál :D én konkrétan örülnék neki, mert valószínûleg nagyobb örömet tudnék okozni neki :)
Elsõ, tényleg felettébb vicces ez a szó...... Egyébként én nem örülnék, de nem is vetném meg.
Egyébként meg ha te vagy vele 1, 5 éve és nem sexelt veled egyáltalán, annak csak tudod az okát, bár az rohadt furcsa.
Én már 16 éve nem dugtam. Na?:D

Mi okozhatja a sperma feltűnően kevés mennyiségét 50 körüli férfiasan fiatalos férfinál, maximum heti egyszeri szeretkezés esetén, ha a férfi azt állítja, nem maszturbál és nem szexel más nőkkel (nos, ez vagy igaz vagy nem. )?

Amikor orgazmusa van, akkor mondogatja hogy "ez most több liter lesz", ehhez képest én szinte észre sem veszem, pár csepp. 50 éves férfiról van szó, és szerintem kell hogy legyen valami oka, amir?l ? nyilván nem beszél. Vajon mire gondolnátok? Talán valami betegség amit szégyell, vagy másik kapcsolat?

Legjobb válasz: örülj, hogy még szexel veled... 50 évesen...

örülj, hogy még szexel veled... 50 évesen...
Kedves kérdezõ ! Pont errõl ment a dumcsi egy másik kérdés kapcsán talán egy hete... Ismét csak a saját tapasztalást tudom említeni. Valószínûleg mások is így mûködnek. Szóval, ha ritkán megy a szex, márpedig az 1 hét a történet szempontjából ritkának számít akkor a spermában a spermiumok mennyisége valószínûleg sok , de a plazma nagyon kevés. Ez a teljes sperma mennyiségén meglátszik. Ez egy sûrûbb, fehérebb spermát eredményez. Viszont ha sûrûbb a szex akkor a plazma mennyisége látványosan növekszik. A spermium meg annyi amennyi. Ekkor hígabb és sokkal világosabb a sperma. Nem az ivarsejtek töltik ki a sperma nagy részét. Tehát ez esetben megvédeném férfitársamat, igen nagy valószínûséggel igazat mond. Abban az esetben ha a kevés sperma egy esetleges betegség miatt van akkor a plazma képzõ résszel lehet a gond, vagy esetleg a prosztatával. De én inkább gyanakodnék a ritkább szex miatti plazma csökkenésre. Laci(41)
Õõõõ... Mondjuk, hogy 50 éves?
A kérdező hozzászólása: 50 éves, de alig van spermája.
50 évesen ez teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Ugyan, a férfiak 80 évesen is maszturbálnak még..
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha a férfi önkielégítést végez, és utána szexel az nem csökkenti a teherbeesés lehetőségét? (Kevesebb a spermája vagy nem olyan fogékony stb. )

Legjobb válasz: Nem tudom,de az biztos,hogy még úgy is több mint egy millió gyermek úszkál az ondóban,így elég nagy az esély azután is.Akor termelõdik kiugróan magas spermaszám,ha félrelép,vagy valami extrém, szokatlan helyen szexel.

Nem tudom, de az biztos, hogy még úgy is több mint egy millió gyermek úszkál az ondóban, így elég nagy az esély azután is.Akor termelõdik kiugróan magas spermaszám, ha félrelép, vagy valami extrém, szokatlan helyen szexel.
Szia. Én arról olvastam, hogy azoknak a pároknak akik babát szeretnének azt tanácsolják, hogy 3 naponta éljenek házaséletet, mert a férfi spermája ilyen idõközönként alkalmasabb a megtermékenyítésre. De a pontos cikkre sajnos már nem emlékszem.
igen. nehezebb.

Írjátok le nekem kérlek titeket hogy van e olyan hogy túl vastag a szûz hártya és nem szakad át ha szexelek? Van olyan?

Legjobb válasz: Nagyon ritka, de lehet ilyen. Orvoshoz kell menni, az majd "átvágja".

Nagyon ritka, de lehet ilyen. Orvoshoz kell menni, az majd "átvágja".
Persze, olyankor faltörõ kost kell használni..
2-es XDDDDD sírok
persze, erre valók a néger férfiak..
puruttyát láttam anno ilyet (isten nyugosztalja szegénykét) egy csajnak vagy 1 liter vér gyûlt fel a hüvelyében meg az egész gyomrában valahol és át kellet szúrni a szûzhártyáját, az orvos át is szúrta és vagy 15 percig csak folyt, folyt és csak folyt a vér....durva volt. :D
A kettõ együtt nem megy!!! Ha a pasi képes rendesen beléd hatolni, szexelsz, akkor tuti hogy átszakadt! De lehet hogy nem tud behatolni, vaagy tudna, de nem engeded, mert annyira fáj.... Akkor elõször érdemes jobban felizgatni téged, nagyon, nem elsunyizni ezt a részt, és utána próbálkozni. Ha sehogy sem megy, valóban van ilyen, el lehet menni nõdokihoz, hogy segítsen.
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok. és ha szexelek és nem szakad át? akkor is ha szexelek?
Mi most mirõl beszélünk? :DDD Ilyen nincs

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!