Találatok a következő kifejezésre: Ha a szexelünk és (119 db)

Nem kaphatja el.
Nem fogja elkapni, nekem is volt, a Páromnak nem lett semmi baja. Persze használtunk óvszert. Nem fogja megérezni se, bár nekem ilyenkor 5 percenként kellett wcre járnom mert folyamatosan éreztem, hogy pisilnem kell :)
Óvszerrel nem kaphatja el, de a Te fertõzésed gyógyulása elhúzódhat. Sõt!
változott a világ eddig azt tartották hogy agumi mindentõl megvéd, ujabban azt olvastam hogy gumi csak a bizonyos vérrel elkapható betegségtõl véd, mert nem csak azona területen érintkezik az illetõ.

Ha gumival szexelek és elélvezek a csaj érezni fogja?

Ha tegyük fel aktus közbe gumi rajtam van és elélvezek í(a csaj vaginájába) õ érezni fogja.?

Legjobb válasz: sajnos nem :(

sajnos nem :(
Nem fogja érezni, de neki amúgy is mást kell éreznie.
Jellemzöen akkor sem ha gumi nélkül.
nem fogja érezni, de gumi nélkül érezné.
Gumi nélkül márpedig érzi a csaj mikor megtöltöd! Ne mondjátok, hogy azt sem érzik! :D 32F
én érzem pl :D
Én néha éreztem... egyszer volt, hogy kiszakadt és belém élvezett, de azt meg pont nem éreztem.
Én néha érzem, néha nem. De annyit érzékelek, hogy meleg :D

Ebben a sportban sokat számat ha nem szexelek és nem recskázok sokáig?

Gondolom energikusabb leszek edzésnél meg erõseb.Izom növekedést is befojlyásolja gonodolm.

Legjobb válasz: De okos vagy menj inkább koxolj te is.

De okos vagy menj inkább koxolj te is.
Nem tudom melyik sportról beszélsz, mert azt nem írtad ki. Ja b+, a recskázás befolyásolja (igen, "ly") az izomnövekedést. Ha nem matyizol, akkor több energiád marad másra, ennyi a nagy titok. Gondolom nem agysebésznek felvételizel.
nem számít, és én inkább szexelek, minthogy legyen plusz pár grammocska izom.
Ha komoly választ vársz, akkor máshogy is feltehetted volna a kérdést. Egyébként meg, magára az izomnövekedésre a szexnek jó hatása van (tesztoszteron, ellazulás) viszont a teljesítményt javíthatja egy pár nap/hét önmegtartóztatás. Sok edzõ is megtiltja a szexet egy komolyabb meccs elõtt pont emiatt. Próbáld ki edzz szex után rögtön, hidd el kb. 0 motivációd lesz.
Ha fehérjét akarsz verd ki és nyeld le a cuccot.
Válaszolnék, de azt érzem kamu.
Mától csak a recska marad.....
én mindig kúrás után edzek reggel rögtön amint megvolt megyek is és elég elmeháborodott edzéseim vannak
NEM!! A legjobb az ha edzés közben is recsizel, de motivációnak mindig nézd a nagyobbdarab embereket közben a teremben!! Elvileg sokat segít az izomtömegben...
de bunkó vagy te elsõ válaszoló.. pff.. -.-
morfium tóladagolással
A kérdező hozzászólása: köszi :) amugy sem lennék eröszakos soha nem csak azért mert imádom amugy de emelnék ezet egy nöre sem
csak légy vele õszinte és szeresd tisztaszívedböl..ilyen k***kal pedig ne foglalkozz... én megértem a helyzeted, mint ahogy az elöbb is leírtam mit tegyél ilyen helyzetben.bár annyira segíteni nem tudok hála istennek nagyon jó családban nõttem fel, de óvd meg õt mindentõl.és sose legyél erõszakos vele...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat sokat segítettetek amugy kedves elsö k****a egy értelmes ember lehetsz ha ilyenekkel képes vagy vitszelõdni tudod ha megmolesztálnak valakit az egy eléggé komoly dolog amit a sok ezsedel nem tudsz felfogni
Nekem volt sok gondom a családommal...az anyám képtelen volt kellõ képpen kielégiteni az apámat, ezért ütöttek vertek ha nem csináltam az apámmal..Soha senki nem jött rá, 11 éves sem voltam még, hazaértem az iskolából, 2 füles, és mehettem orálisan kierõszakolni apámból az élvezetet, nem volt egyszerü... Nekem az a véleményem, ha a barátnõd, megkapja a kellõ tiszteletet odaadást és szerelmet, csak akkor lesz képes igazán élvezni az együtlétet veled. Na nem mondom hogy ez törvényszerû, de ha én nem találom meg a mostani páromat, aki tény hogy mindig mindent megtett nekem eleinte, akkor talán soha nem tudom meg milyen is az igazi feltétel nélküli szeretet.. Az én kincsemnek semmi sem volt fontosabb csak hogy mellettem lehessen, ...mindig ! Talán neked is ezt kéne tenned, minél többet mellette vele lenni, és majd eljön az ideje az intim dolgoknak, nekem igy történt Ha egyéb kérdésed lenne http://www.facebook.com/profile.php?id=100003640264580 itt elérsz :)
ha az apukája molesztálta akkor magával a férfi nemmel van gondja. minden kislánynak az apa a férfimodell, hozzá hasonlít mindenkit, rá kell(ene) hogy felnézzen. szerintem nem létezik olyan erõs lány aki ezen magától túllépne. sajnálom a barátnõdet nagyon szörnyû dolgok történhettek vele. legyél vele nagyon kedves és megértõ, kicsit sem erõszakos.
Ha emlékszik rá és kellemetlen neki visszagondolni, valószínûleg tartani fog tõle nagyon.éreztesd vele, hogy szereted és nem érdekel az sem, ha még nem áll készen rá.szeresd nagyon, néha próbálkozz, de semmiképp ne erõszakosan és ne akard ki ha azt mondja még nem áll készen.puszilgasd meg és mond neki mégtöbbet, hogy szereted és enélkül is õ a legfontosabb neked...
Lehet gondja, de nem törvényszerû. Nekem volt. Pszichológus segített.
*túladagolással
az erõszakosság nem csak arra vonatkozik, hogy kezet emelsz rá.az is erõszakosság, ha õ nem akarja a szexet, te pedig piszkálod miatta... csak légy türelmes.meghozza a gyümölcsét.vagy ha már annyi idõsek vagyok és tényleg érzed hogy õ az a lány akivel le tudnád élni az életed, kérd meg a kezét.annál jobban semmi nem garantálja neki, hogy komolyan gondolod vele.az esküvõ pedig még várhat ameddig csak akarjátok, de attól eljegyezheted...

Ciki ha 3 hónapig vártam a szexel és ezért szakított velem a barátnőm?

Negyedik hónapban mentünk szét Indok.: Nagyon szeret,nagyon-nagyon de neki ez nem kapcsolat 2 hét múlva összejött egy új fiúval. 19/F 18/L

Legjobb válasz: Nehogy sajnáld. Önmagát minõsítette ezzel. Nem hiszem, hogy annyira szeretett, pláne, hogy rögtön összejött egy másik pasival.

Nehogy sajnáld. Önmagát minõsítette ezzel. Nem hiszem, hogy annyira szeretett, pláne, hogy rögtön összejött egy másik pasival.
Nem ciki.
A kérdező hozzászólása: Igen csak én kellemetlenül érzem magam, kapcsolat elején azt mondta eddig az összes fiúja kihasználta és direkt nem akartam elsietni a dolgokat, hogy érezze, hogy én nem olyan vagyok .
Hát, ezt elcseszted :) Cikinek nem ciki, a hibáiból tanul az ember. Semmi egyéb nem történt a kommunikáció hiányán kívül. Elég lett volna annyit mondanod, hogy ahogyan készen áll rá, beszéljetek róla.
A kérdező hozzászólása: Okos ember más hibáján tanul :) Hát én most butus voltam :)
Viszont az ilyen hibák ezerszer emlékezetesebbek és sosem követjük el õket újra :) Fel a fejjel és nézz új barátnõ után :)
Ez egy kicsit sok idõ volt érzésem szerint. Lehet elbizonytalanodott, h nem jön be neked...

Tényleg kitágul a nõk puncija, ha sokat szexel? És mi van olyankor, ha a volt pasimnak vastag volt, a mostaninak meg vékony a farka?

Akkor õ már nem is élvezi velem?

Legjobb válasz: A hüvely rugalmas, így tud alkalmazkodni szerencsére :)

A hüvely rugalmas, így tud alkalmazkodni szerencsére :)
Akit én eddig megdugtam, az már egészen biztosan kitágult. (5, 5 centi vastag)
A nuni nem a sok sextõl tágul ki, hanem ha elgyengülnek az izmai. No para... Kriston féle intim tornával nagyon jól fog alkalamzkodni a táguláshoz és az összehúzódáshoz
A szüléstõl tágul(hat) ki csak, és az életkor elõre haladásával. Kriston-torna, gésagolyó.
Gondolj bele, hogyha szülni fogsz, akkor mekkora farkú pasi kell majd, hogy utána is élvezni lehessen a szexet...
hány éves volt a másik illetõ?
leülsz vele és elbeszélgetsz mint nõ a nõvel. Aztán vesztek egy csomag óvszert és egy terhességi tesztet. (még óvszer elõtt, mert feleslegesen ne vásárolgassatok) Azt ennyi.
ha neked van lányod... hány éves vagy, hogy ennyire nem tudsz fogalmazni? amúgy meg ez rajtad múlik, ha gondolod akkor feljelented, ha nem akkor nem.
Mit tehetnél? Semmit. Esetleg nem így kellett volna nevelni. Persze nem akarok beleszólni a nevelésbe, de az én gyerekeim tudják, hogy mi fán terem a szex. Nem voltam rest, (és gyáva mint a legtöbb szülõ) és felhomályosítottam õket. Megértették, és nincs is gond belõle. 13 évesek szintén...
A kérdező hozzászólása: 2 mûszakot viszek mert nincs pénzünk 2 gyerekem van a férjem halott a rokonok vidékiek
hány cm lehetett a 12 éves férfinak a pénisze ? 14 cm megvolt nem ?
nem hinném
TAKARODJ MÁR XDDDDDD
hogyan vetted észre hogy szexeltek ? amúgy szerintem a lányodat többször a csúcsra vihette a 12 éves Don Juan.
A kis Marlon Brandó :D jó party lehet a srác. ;D
Szerintem a kérdezõ a 13 éves lány valószinûleg nem védekeztek. Anyukák már vannak annyira tapasztaltak, hogy nem itt kérdezõsködnek :D
1. Mi ez a kérdés? Te sem nézel ki többnek a lányodnál. 2. A fiú "12 éves és 9 hónapos". És hány deka? 3. Igen kamunak látszik az egész, csak nem fogom fel, hogy ez mire jó.
Lépj be 3.-nak...
hogy hívják a lányod?
Most már semmit, elk*rtad a nevelését. Bár a fogalmazásodból ítélve nem is csodálom.
A kérdező hozzászólása: a fiú 12éves és 9hónapos
ciggák
vedd a kezedbe a dolgokat
Vagy csak kamu az egész... bár manapság már ez sem meglepõ :) . Mindenesetre aki odafigyel a gyerekére, annak nem nincs ilyen gondja.
korán kezdik, kis fikák még de már dugnak
Kicsit kamu szag van ittt..
Szexelj te is a kissráccal, oszt vonuljatok kollektíve a kóterba...yessa!
Utolsót osztom
Simán. Ettõl olyan tuti ez.. :D Ezt hívják visszafertõzõdésnek.
Ezert szoktak altalaban a part kezelni.
Igen sajna 4-5 hetes kezelés mindkettõtöknek!És addig a szexnek is szünet!
Na azért 4-5 hét nem kell, de 1-2 igen.
Te biztos elmenekültél a hüvelygombás reklámnál a Csók és szerelem címû résznél:DXD
A kérdező hozzászólása: nem, mert akkor mondták volna hogy visszafertõzhetem a barátnõm :D de nem mondták :O
A kérdező hozzászólása: és amúgy ezt honnan szedheti össze? és mibõl áll a kezelés?

Lányok ti mit gondoltok hogy ha az új pasitok már vagy 1, 5 éve nem szexelt és tegyük fel a pasi azért nem rossz képü! Ennek örülnétek vagy esetleg megvetnétek!?

Legjobb válasz: Nincs hát! Az én barátom már 3 éve nem szexelt amikor összejöttünk. Kicsit hosszúnak tûnt ez az idõ, de megnyugodtam, hogy nem egy olyan pasival vagyok, aki nem bírja a nadrágjában tartani... és nem akar mindent meg... ami mozog, hanem érzelmekre is vágyik egy kapcsolatban és nem csak az a lényeg, hogy nõje legyen. Ez csak a pasiknál érdekes hogy mikor csináltad utoljára.

Nincs hát! Az én barátom már 3 éve nem szexelt amikor összejöttünk. Kicsit hosszúnak tûnt ez az idõ, de megnyugodtam, hogy nem egy olyan pasival vagyok, aki nem bírja a nadrágjában tartani... és nem akar mindent meg... ami mozog, hanem érzelmekre is vágyik egy kapcsolatban és nem csak az a lényeg, hogy nõje legyen. Ez csak a pasiknál érdekes hogy mikor csináltad utoljára.
Megvetnétek xDDD Ezen besírtam xDD
A kérdező hozzászólása: a probléma kör meg oldodott :) köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Ahogy leirtad a pasid mintha magamra ismernék. köszönöm a sk hasznos infót :)
Nincs. Nem, mintha érteném az egész problémakört...
A kérdező hozzászólása: Akkor nincs amiért aggódjak :) .
De a f..omat, milyen ember már az aki ilyenért megvet?
A kérdező hozzászólása: azért lennék kiváncsi a véleményetekre hogy legyen elképzelésem h vajon most mit is gondol rolam ezek után n talán elönyt is kovácsolhatok belõle vagy esetleg hátrány!
A kérdező hozzászólása: nem, ez a kapcsolat 8 napos és rá kérdezett erre, hülyeség volt elárulni?
hát, mikor elõször lefekszetek majd, biztos hevesebb lesz kicsit az átlagnál :D én konkrétan örülnék neki, mert valószínûleg nagyobb örömet tudnék okozni neki :)
Elsõ, tényleg felettébb vicces ez a szó...... Egyébként én nem örülnék, de nem is vetném meg.
Egyébként meg ha te vagy vele 1, 5 éve és nem sexelt veled egyáltalán, annak csak tudod az okát, bár az rohadt furcsa.
Én már 16 éve nem dugtam. Na?:D

Mi okozhatja a sperma feltűnően kevés mennyiségét 50 körüli férfiasan fiatalos férfinál, maximum heti egyszeri szeretkezés esetén, ha a férfi azt állítja, nem maszturbál és nem szexel más nőkkel (nos, ez vagy igaz vagy nem. )?

Amikor orgazmusa van, akkor mondogatja hogy "ez most több liter lesz", ehhez képest én szinte észre sem veszem, pár csepp. 50 éves férfiról van szó, és szerintem kell hogy legyen valami oka, amir?l ? nyilván nem beszél. Vajon mire gondolnátok? Talán valami betegség amit szégyell, vagy másik kapcsolat?

Legjobb válasz: örülj, hogy még szexel veled... 50 évesen...

örülj, hogy még szexel veled... 50 évesen...
Kedves kérdezõ ! Pont errõl ment a dumcsi egy másik kérdés kapcsán talán egy hete... Ismét csak a saját tapasztalást tudom említeni. Valószínûleg mások is így mûködnek. Szóval, ha ritkán megy a szex, márpedig az 1 hét a történet szempontjából ritkának számít akkor a spermában a spermiumok mennyisége valószínûleg sok , de a plazma nagyon kevés. Ez a teljes sperma mennyiségén meglátszik. Ez egy sûrûbb, fehérebb spermát eredményez. Viszont ha sûrûbb a szex akkor a plazma mennyisége látványosan növekszik. A spermium meg annyi amennyi. Ekkor hígabb és sokkal világosabb a sperma. Nem az ivarsejtek töltik ki a sperma nagy részét. Tehát ez esetben megvédeném férfitársamat, igen nagy valószínûséggel igazat mond. Abban az esetben ha a kevés sperma egy esetleges betegség miatt van akkor a plazma képzõ résszel lehet a gond, vagy esetleg a prosztatával. De én inkább gyanakodnék a ritkább szex miatti plazma csökkenésre. Laci(41)
Õõõõ... Mondjuk, hogy 50 éves?
A kérdező hozzászólása: 50 éves, de alig van spermája.
50 évesen ez teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Ugyan, a férfiak 80 évesen is maszturbálnak még..
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!