Találatok a következő kifejezésre: Ha a szexelünk (408 db)

Miért van az hogy ha a nők sok mindenkivel szexelnek, azt az emberek természetesnek tartják, ha egy férfi csinálja ezt akkor bunkónak, vagy ha nem akkor melegnek, töketlennek gondolják?

Mostanában egyre inkább ezt látom.

Legjobb válasz: én azt tartom csak természetesnek, ha szerelembõl szexel valaki, legyen az nõ vagy férfi

én azt tartom csak természetesnek, ha szerelembõl szexel valaki, legyen az nõ vagy férfi
Én pont az ellenkezõjét látom. A nõk a legõsibb mesterséget ûzik, ha sok emberrel szexelnek, amit meg is értek, bõven elég egy emberrel, akibe szerelmes az ember. A férfiak pedig igazi tökös palik, akik minél több numerát szereznek, annál vagányabbak. Nagyon furcsa, hogy Te ezt pont fordítva látod.
"ha a nõk sok mindenkivel szexelnek, azt az emberek természetesnek tartják" Nem tudom hol élsz de ezt a legtöbben rossz szemmel nézik. "ha egy férfi csinálja ezt akkor bunkónak, vagy ha nem akkor melegnek, töketlennek gondolják" Tehát az is baj ha csinálja meg az is ha nem. Ezek után jogos a kérdés: mi a francért is kéne a többi ember véleményével törõdni? Hiszen úgyse lehet megfelelni nekik, akkor miért kéne erre a lehetetlen feladatra pazarolni azt a rövid életet ami megadatott nekünk?
Miért gondolnák h meleg? Am meg pont fordítva van.Ha egy nõ sokmindenkivel szexel akkor k*rva, de ha egy pasi akkor az természetes.
Rossz körökben mozogsz.
A kérdező hozzászólása: Igen manapság ez a dolog megfordul, másrészt unom már hogy minden második csaj azt írja ki amit Te is, és ezen van fennakadva.
"A férfiak pedig igazi tökös palik, akik minél több numerát szereznek, annál vagányabbak. " Elég gáz, hogy sokan így látják ezt.
A kérdező hozzászólása: Hagyjuk ezt a rossz körökben mozgást.Nem mozgok rossz körökben, csak sokmindent látok, meg hallok.Azért sok nõ is helyénvalónak tartja, hogy egy férfi ezt csinálja, ha nem akkor meleg vagy beteg.

Mi okozhatja a sperma feltűnően kevés mennyiségét 50 körüli férfiasan fiatalos férfinál, maximum heti egyszeri szeretkezés esetén, ha a férfi azt állítja, nem maszturbál és nem szexel más nőkkel (nos, ez vagy igaz vagy nem. )?

Amikor orgazmusa van, akkor mondogatja hogy "ez most több liter lesz", ehhez képest én szinte észre sem veszem, pár csepp. 50 éves férfiról van szó, és szerintem kell hogy legyen valami oka, amir?l ? nyilván nem beszél. Vajon mire gondolnátok? Talán valami betegség amit szégyell, vagy másik kapcsolat?

Legjobb válasz: örülj, hogy még szexel veled... 50 évesen...

örülj, hogy még szexel veled... 50 évesen...
Kedves kérdezõ ! Pont errõl ment a dumcsi egy másik kérdés kapcsán talán egy hete... Ismét csak a saját tapasztalást tudom említeni. Valószínûleg mások is így mûködnek. Szóval, ha ritkán megy a szex, márpedig az 1 hét a történet szempontjából ritkának számít akkor a spermában a spermiumok mennyisége valószínûleg sok , de a plazma nagyon kevés. Ez a teljes sperma mennyiségén meglátszik. Ez egy sûrûbb, fehérebb spermát eredményez. Viszont ha sûrûbb a szex akkor a plazma mennyisége látványosan növekszik. A spermium meg annyi amennyi. Ekkor hígabb és sokkal világosabb a sperma. Nem az ivarsejtek töltik ki a sperma nagy részét. Tehát ez esetben megvédeném férfitársamat, igen nagy valószínûséggel igazat mond. Abban az esetben ha a kevés sperma egy esetleges betegség miatt van akkor a plazma képzõ résszel lehet a gond, vagy esetleg a prosztatával. De én inkább gyanakodnék a ritkább szex miatti plazma csökkenésre. Laci(41)
Õõõõ... Mondjuk, hogy 50 éves?
A kérdező hozzászólása: 50 éves, de alig van spermája.
50 évesen ez teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Ugyan, a férfiak 80 évesen is maszturbálnak még..
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha a férfi önkielégítést végez, és utána szexel az nem csökkenti a teherbeesés lehetőségét? (Kevesebb a spermája vagy nem olyan fogékony stb. )

Legjobb válasz: Nem tudom,de az biztos,hogy még úgy is több mint egy millió gyermek úszkál az ondóban,így elég nagy az esély azután is.Akor termelõdik kiugróan magas spermaszám,ha félrelép,vagy valami extrém, szokatlan helyen szexel.

Nem tudom, de az biztos, hogy még úgy is több mint egy millió gyermek úszkál az ondóban, így elég nagy az esély azután is.Akor termelõdik kiugróan magas spermaszám, ha félrelép, vagy valami extrém, szokatlan helyen szexel.
Szia. Én arról olvastam, hogy azoknak a pároknak akik babát szeretnének azt tanácsolják, hogy 3 naponta éljenek házaséletet, mert a férfi spermája ilyen idõközönként alkalmasabb a megtermékenyítésre. De a pontos cikkre sajnos már nem emlékszem.
igen. nehezebb.
Szoktam hallani. Nem tagadom, olyankor picit irigy vagyok, mert én egyedül élek.:) De zavarni, nem zavar, úgyis hamar abbahagyják.
Egyszer hallottam, hogy a szomszédban csinálják. Kivertem rá, mert igen jóféle baba volt a srác felesége. :D
haveromék szomszédját lehet hallani, de szerintem direkt úgy is csinálják. Rakjatok be zenét.
nem értelek!!! hát akkor csináljátok halkabban...hány évesek vagytok?
Basszus, netán, de tényleg csak úgy eszembe jutott hogy.... fogja vissza a hangját a barátnõd! Szerintem ez neeem olyan nagy lehetetlenség. Engem nagyon irritálna, ha emiatt nem tudnék aludni.
Szoktam hallani. Annyira nem zavaro, de kicsit visszavehettek ;)

Miért van az hogy ha a férfi szexel 10 nővel, akkor ő az ász, de ha a nő szexel 10 férfival akkor k-rva?

Legjobb válasz: a kulcs ami minden zárat nyit, jó kulcs. a zár amit minden kulcs nyit, nem jó zár.

a kulcs ami minden zárat nyit, jó kulcs. a zár amit minden kulcs nyit, nem jó zár.
Na ennyit a csajok érettségérõl. Még ezt se képesek megérteni annyira tyúkeszûek...
Azért mert még egy jó férfinak is törni kell magát ahhoz is, hogy közepes csajokat megkapjon, addig egy közepes csaj is minden erõlködés nélkül talál szexre bármikor simán egy csomó jó férfit.
erkölcs ugyanaz, de a nehézség más. mindkettõ igénytelen, de a férfi legalább értékelhetõ teljesítményt nyújt
Elsõnél az igazság, de ezen a nõk miért vannak fenn akadva???? Akinek ennyi partnere van rövid idõn belül, teljesen mind1 h nõ vagy férfi érzelmileg nincs rendben. Miért akar egy nõ enni pasival le feküdni??? Pasi létemre csak egy nõvel akarok akit szeretek.
Ha egy férfi szexet akar, akkor igazán nem szempont számára az, hogy a nõ normális értékrendû legyen, csak az hogy jól nézzen ki, ápolt legyen és egészséges. Ez utóbbiról igazából nem tud megbizonyosodni, ezért kell a védõfelszerelés, de még így is van kockázata a nyalakodásnak is (pl. HPV). Igazából csak szexre használt nõk esetén még jó érzés is a férfinak, ha tudja, hogy az a nõ akit kicsit kihasznált nem számít normális, rendes nõnek, mert így nem érzi azt hogy méltatlan lett volna a viselkedése.
kettõs mérce am kérdés mennyi idõ alatt lesz meg a 10-10???
Hagyjuk már ezt a béna kulcsos hasonlatot, jó?! Nekem bejárásom van egy munkásszállóra és van egy mesterkulcsom, amivel az összes szobát kinyithatnám és elvehetném, amit akarok. De nem teszem, mert van gerincem. Ennyi! Az az igazi ász, aki ellen tud állni a kísértésnek és nem alacsonyodik le állati szintre.
Elõzõ, te nagyon nem érted a hasonlat lényegét...
#1, #3: http://pvtud.blog.hu/2012/12/03/idiota_hasonlatok_avagy_hogy.. Igen, ezt a példát szokta felhozni az összes olyan tripperpista, akinek csökevényes, egocentrikus világképe szerint ha már a lábai közé odanõtt egy lõcs, akkor meg kell dugni mindenkit, aki él és mozog... ellenben úgy képzeli, hogy ez kizárólag az õ kiváltsága. Vagy netán fél, hogy ha a 426. "áldozatával" komolyabbra fordul a viszony, nehogy úgy bánjanak vele, ahogy õ az addigi 425 "kalandjával". Mert ugye ezt az "indoklást" hímsoviniszta, agyukat a makkjuk alatt hordó kanok találták ki és terjesztik. Persze, arról már hallgatnak, hogy ugyan egy 15 centis kolbászért miért is kéne megvenni egy egész disznót? Ja, igen, errõl hallgatnak nagyon. Meg hát ameddig a nõi nemi szerv nem hasonlít zárszerkezetre, és a pélón sincs semmi, ami egy kulcsra hasonlít, addig ezt a hasonlatot nyugodtan odadobhatjuk a többi igénytelen, gagyi hasonlathoz.
Ha te, mint nõ azt mondod, hogy egy buliban 10 pasival lefekszel, ennek pusztán a fizikai tûrõképességed szab határt - hacsak nem vagy ütnivalóan csúnya. Na nem azért, mintha akkor nem találnál pasit, akit lelkesen rádugrik, de talán kicsit kevesebbet, mondjuk úgy ötöt egy éjszaka :D. Ha én azt mondom, hogy ma este megfektetek tíz nõt, akkor megkérdezik, hogy fizetni akarok e érte. Erre én azt mondom, nem, nem prostit: én felszedek és megfektetek tíz nõt. Erre a válasz oltári nagy röhögés lenne, és teljes joggal, mert valószínûleg nulla lenne a mérlegem reggelre :D. Persze ettõl még erkölcstelennek és k**vának nevezni egy nõt, csak mert lazán kezeli a szexet szerintem prüdéria, szûklátókörûség, vaskalaposság és mindemellett nagyon igazságtalan is. Inkább azokra tartom ezt igaznak, akik könnyen MEGADJÁK magukat pár szép szónak, vagy pár felesnek. Egy nõ, aki határozottan kezeli a szexualitását és nem préda, hanem partner, arra nekem egyetlen rossz szavam sincs. Sajnos ezzel elég kevesen vannak így...
8: Az attól függ, hogy a férfi tud-e róla, hogy a nõ ilyen könnyûvérû. Az egyéjszakás kalandoknál nem szokták megismerni elõtte egymást.
nincs sok normálisabb nõ! csak óvatos
Ha a normálisakat is megdönthetné mindenki, akkor nem lennének normálisak...
A kérdező hozzászólása: Illetve mi van akkor ha a férfi nem is nõket, hanem ezeket a "fûvel fával" típusú nõcskéket fektetik meg, mert a normálisabbakat nem tudják megfûzni? Akkor is büszkeség ez a férfinál, ha az ilyen nõcskék részegen a "karjaikba esnek"?
A kérdező hozzászólása: miért kéne a nõnek "zárnak" lennie? :) Abban viszont nagy igazság van, hogy egy férfinak többet kell gürizni ha meg akar kapni egy nõt, viszont egy nõ elég ha csak szétteszi a lábát és tolonganak a pasik. De erkölcsösségben egálban vannak?
azért mert a nõk 9 hónapig szívnak utána!
Evolúciós oldalról ez egy tökéletes hasonlat. A férfi utódlását ez biztosítja, nem a lestrapált nõk. Ebben nincs sovinizmus, ez csak biológia. :D

Mi a megcsalás? Ha csak szexelünk vkivel érzelem nélkül de a párunkat szeretjük, vagy ha csak a párunkkal szexelünk de közben másra gondolunk?

Valamelyik nap olvastam itt egy hozzászólást a megcsalásról, ami eléggé elgondolkodtatott.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem azért vagyunk emberek, mert uralkodni tudunk az ösztöneink felett. Ha egyszer valaki kimondja az "igen"-t, és örök (testi-lelki) hûséget fogad a másiknak, akkor tartsa magát ahhoz. Ha pedig nem sikerül, váljon el. Az, hogy mindenbõl "kiszedem" a számomra legjobban tetszõt, és egy kicsit itt is vagyok meg ott is, abszolút azt jelenti, hogy átadom az irányítást az ösztöneimnek. Ez több szempontból is hülye lépés: pl. megbántod a többi "részt vevõt", hiszen akaratlanul is kiosztasz rájuk egy olyan szerepet, amiben mindketten másodikok csupán és az elsõ te vagy - a te kényelmed és boldogságot. Másrészt, valószínû, hogy ha a párod ezt megtudja, és hozzád hasonló felfogású, õ is félrelép majd - és "érdekes módon" ezt nem lesz majd olyan könnyû elnézni, mint a saját félrelépésedet. Harmadrészt: nem lehet "megállj"-t parancsolni. Ha megtetted egyszer, megteszed még egyszer, és így tovább - meglehet, mindig mással és mással. Szóval, szerintem embertelen dolog, a vége valószínûleg az lesz, hogy idõs korodra végtelenül magányos maradsz... Az ilyen embert hosszútávon nem lehet megbecsülni és feltétel nélkül szeretni - szerintem...

Szia! Szerintem azért vagyunk emberek, mert uralkodni tudunk az ösztöneink felett. Ha egyszer valaki kimondja az "igen"-t, és örök (testi-lelki) hûséget fogad a másiknak, akkor tartsa magát ahhoz. Ha pedig nem sikerül, váljon el. Az, hogy mindenbõl "kiszedem" a számomra legjobban tetszõt, és egy kicsit itt is vagyok meg ott is, abszolút azt jelenti, hogy átadom az irányítást az ösztöneimnek. Ez több szempontból is hülye lépés: pl. megbántod a többi "részt vevõt", hiszen akaratlanul is kiosztasz rájuk egy olyan szerepet, amiben mindketten másodikok csupán és az elsõ te vagy - a te kényelmed és boldogságot. Másrészt, valószínû, hogy ha a párod ezt megtudja, és hozzád hasonló felfogású, õ is félrelép majd - és "érdekes módon" ezt nem lesz majd olyan könnyû elnézni, mint a saját félrelépésedet. Harmadrészt: nem lehet "megállj"-t parancsolni. Ha megtetted egyszer, megteszed még egyszer, és így tovább - meglehet, mindig mással és mással. Szóval, szerintem embertelen dolog, a vége valószínûleg az lesz, hogy idõs korodra végtelenül magányos maradsz... Az ilyen embert hosszútávon nem lehet megbecsülni és feltétel nélkül szeretni - szerintem...
Na, akkor! Én 23 éve élek boldog házesságban, és még eszembe sem jutott hogy a feleségem megcsaljam! Ja, elõtte 3 évig jártunk, akkor sem. Tehát ez már 26 év! Én amondó vagyok, ha két ember otthon megkapja egymástól mindazt amire igénye van, nem fog máshol kutakodni! Én is megcsalhattam volna a páromat már sokszor: oan a munkahelyem, beosztásom is! De ienkor az ember elgondolkozik: 1 5-10 perces gyors numeráért kockáztasson az ember egy házasságot? Na, Én nem! Lehet sok férfi ezért ostobának tart, de én vállalom!!!
Szia! nem hiszem, hogy túl sokan lennének itt akik 25-30 éve élnek a párjukkal és valódi élettapasztalatból beszélhetne. :) Nem a megcsalás a lényeg és nem a szex. A lényeg, hogy megértse mindenki, hogy nagyon sokféle módon tudnak boldogan élni emberek. Olyan módon is ami nekem vagy neked érthetetlen vagy elfogadghatatlan. Minden házasság egyedi eset. És a fogadalom arról szól, hogy mindent megteszünk azért, hogy a kapcsolat létezhessen. Vagyis kommunikáció, kommunikáció. És, hidd el, sokaknak elfogadható ami másnak nem. Mert valójában annyiféle értékrend, ahányfélék vagyunk. Elgyönyörködünk néha egy másiknemûben milyen szép, lendületes vagy vonzó de az esetek nagyobbik részében nem kezdeményezünk kapcsolatot. De semmi de semmi nem véd meg attól, hogy egy nap ránkszakadjon az ég, és beleszeressünk valaki másba mint akivel élünk. Ilyenkor jön a nagy dilemma. Mert ahova beférkõzik egy harmadik ott már valami baj volt korábban is. De vajon mekkora a baj??? Vajon orvosolható még? Vagy végleg vége? Ellenálljunk a mindent elsöprõ érzelmeknek (merthát nem vagyunk állatok és az adott szó kötelez és stb...)Ésszerû kérdések csak a szerelmes ember ezeken pont nem tud gondolkodni. És nem segít neki senki, csak hallgathatja az erkölcsi prédikációkat. A legritkábban mondja az bárki, hogy valami nem volt nálatok rendben... És ha valahol kihül a szexuális vonzalom? Az egyik fél hiába próbálja mozgatni a dolgot ha a másik hûvös és tartózkodó. Akkor válni kell? Mert a szex fontosabb mint az egyébként stabil és megbízható szeretetteljes kapcsolat? Pedighát... nem vagyunk állatok, hogy az ösztöneink legyenek mindennél fontosabbak.:DD Mégis belehalunk ha ilyesmi történik. "ha szeretek vkit, akkor nem csalom meg, mert nem okozok fájdalmat neki" írod. És õ? Õ okozhat fájdalmat azzal, hogy figyelmen kívül hagyja, hogy nekem mi lenne jó? :) ) Hiszen ha rákívántam valaki másra, az nekem jó lenne. Másra gondolás... az emberek nagy része úgy megy be a munkahelyére, hogy van ott valaki akinek a kedvéért felöltözik, kicsinosítja magát, akivel flörtölget, kávézgat. És esze ágába sem jut, hogy ez megcsalás lenne. Vajon a párja is így látná ha tudna róla? Akik csaltak és így vagy úgy megélték a dolgot (vállalták vagy váltak vagy megbocsátást nyertek vagy akármi) azoknál vajon jobbak, értékesebbek azok az emberek akik fogukat összeszorítva nem csalták meg a házastársukat inkább depreszióba, mániákba és neurózisokba menekültek és megnyomorítják a házastársuk, gyerekükm életét mert elfojtották a vágyaikat meg az érzelmeiket? Én egyetértek a kérdezõvel abban, hogy ezek érdekes kérdések. Választ nem tudok, csak annyit: óvatosan az ítélkezéssel. :) )
Hali. Én személy szerint nem tudnám elfogadni, hogy a pasim lefeküdjön valakivel, mert megkívánta, de közben engem szeret. Lehet, hogy ez valamilyen szinten önzõség, de ha mi egy pár vagyunk, akkor csak velem legyen. Nem tudom, miért olyan hihetetlen, hogy egy életen át csak egy pasit kívánjunk. Én is megnézek egy jó srácot, de eszembe se jut, hogy milyen lehet vele az ágyban, de kipróbálnám! Nem is értem!
Az én barátom mindig azt mondja nekem hogy ha már csak gondolsz arra.hogy megcsalod a párod az annyi mintha már félig megcsaltad volna...amit olvastál azzal kapcsolatba csak anyit tudok mondani hogy az emberek közt is mindenki már és mindenki máskép gondolja, hogy mi a megcsalás 1 kapcsolatban...véleményem szerint mindeki akér az oltár elõtt is hüséget fogadott és nem vakságot, szoval az még nem megcsalás ha megtetzik valaki de az már igen ha pl le is fekszel vele....
Érdekesen fogom szemléltetni az elméletem, ezért elõre is elnézésedet kérem. Szóval én pl nagyon szeretem a túrós palacsintát, de ha mindig csak azt enném valószínûleg megunnám. Ez sok mindenben így van. Elsõ ránézésre a szexben is. Ámde nem szabad elfelejteni a palacsinta csak egy élvezeti eszköz a férj/társ nem az. Szerintem sokkal jobb ha az ember a szerelmével szerelmeskedik mint ha egy szeretõvel szexel. Ha pedig már kezd rutin szerûvé válni bele lehet vinni valami újat mert az embernek van egy alapvetõen negatív tulajdonsága, hogy sok féle arcot fel tud venni. És ezt a tulajdonságot hasznossá lehet tenni ebben-abban... :)
100%-ig egyetértek az elsõ válaszolóval! Azért vagyunk emberek, mert képesek vagyunk uralkodni az ösztöneinken. Ha szereted a párodat, akármilyen régóta is vagytok együtt, akkor kívánod is, olyan nincs, hogy szeretem, de nem kívánom, a szerelemben ott van a test vágy. Az én véleményem az, hogy érzelemmentes szex nem létezik, akik számára igen, azok eléggé érzelemszegény emberek lehetnek. A szex egy intim dolog. Érzelmek és bizalom nélkül nem lehet csinálni (most arról beszélek, mikor valaki csinálni akarja, ha valamiért rákényszerül pl prostitúció stb. az más dolog), de lehet, hogy csak én vagyok ilyen maradi. Az én véleményem az, hogy ha valakit megcsalnak, akkor ott a kapcsolatnak véget kellene vetni, mert a megcsaló fél már nem szerelmes, legfeljebb csak ragaszkodik a másikhoz. Persze meg lehet kívánni mást is, mindenki fejében megfordulnak ilyen gondolatok, de egészen más gondolni valamire, mint megtenni azt. (Egy férfi)
Egy férfi gondolatához (egészen más gondolni valamire, mint megtenni azt): "Azt nem tudjuk megakadályozni, hogy a madarak elrepüljenek a fejünk felett, de hogy fészket is rakjanak rá, az ellen már igazán védekezhetünk." Nem biztos, hogy szó szerinti idézet, Charles Haddon Spurgeon lelkész mondta a XIX. században, szerintem roppantul ideillik. Egy másik férfi (aki szereti a párját és hûséges hozzá)
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszoló félreért. Eszembe sem jutott megcsalni a férjem, nem lennék képes megtenni, csak tegnap ezt elolvastam, és elgondolkodtatott. De ez nem azt jelenti, hogy félre akarok lépni, mert meg sem fordult a fejemben.
Én inkább a fizikai megcsalást választanám.

Gáz, ha valaki melltartóban szexel? Mit szólnátok, ha a nõ közölné veletek, hogy nem hajlandó levenni?

Legjobb válasz: Az mondanám rá, hogy "indulhatsz is haza..." . Eszemben sincs egy ilyen problémával küzdeni, még csak 1 perc erejéig sem.

Az mondanám rá, hogy "indulhatsz is haza..." . Eszemben sincs egy ilyen problémával küzdeni, még csak 1 perc erejéig sem.
Prûd, nem vagány, nem szexi, na hagyjonmár nem bízik a pasiban....
Én nem írtam, hogy elhagynám.Az egy másik válaszoló. Személy szerint én azt éreztem a volt barátnõmnél aki szintén ilyen problémával küzdött. Hogy egyáltalán nem bízik meg bennem annyira, hogy ezt átbeszéljük.Ez nagyon is zavart!Elvégre lelki társak vagyunk nem?Szeretjük egymást a jó és a rossz tulajdonságainkkal együtt. Viszont ha van egy ilyen jellegû probléma akkor csak megtiszteljük a másikat, hogy leülünk vele beszélni miért ez az, és esetleg megoldást találunk rá nem?
Engem zavarna, olyan nincs hogy rajta marad :) Max a hidegben odakint...
"csajt akit elvileg szeretsz ilyen miatt otthagynál...egy kicsit tuskó gondolkozás." Ja persze majd az elsõ tapasztalatlan csajjal maradjon élete végéig, csak mert tuskó dolog lenne otthagyni. Nyilván nem ez lenne az egyetlen ilyen dolog, amit nem tenne meg a párjáért. De te biztos nem kapsz csak szökõévenként csaj, ezért ragaszkodnál a szarhoz is foggal-körömmel.
Nem tuskó dolog otthagyni, de tuskó dolog ilyen miatt otthagyni. Gondolom ki tudod logikázni... ui.: 33%-oddal gondolom mindig ilyen borzasztó értelmes véleményeket írsz.
#17 Addig oké, hogy lelki társak vagytok és elfogadjátok egymást, de ez nem arról szól, hogy téged nem fogad el, hanem saját magát és ez egy elég nagy lelki probléma tud lenni. Elõször saját magában kell lerendezni a dolgot, ne várd el, hogy elõször veled tisztázza majd saját magával, mert annak semmi értelme nem lenne.
Hát lenne jó pár hosszú beszélgetésünk meg miegymás, hogy elfogadja, hogy nekem tényleg tetszik minden egyes kis része. :) De ha sehogy nem jönne össze a dolog, akkor nem tudnék mit kezdeni vele...
De én magamra nézve azt érzem, hogy nem jelentek neki annyit, hogy elmondja.Hogy még segíteni se tudok neki. Ez jobban zavar mint maga a dolog! Ez pedig a csaj hibája.
Senki nem mondta, hogy a te hibád. De attól, hogy a csaj hibája még el lehet fogadni, nem rögtön kicsapni a hisztit, hogy te biztos nem szeretsz, mert nem beszéled meg velem. Biztos vagyok benne, hogy neked is volt már olyan problémád amit saját magaddal kellett megvitatni és nem mással. Ez is egy ilyen dolog. Amúgy nyugodtan õ is kicsaphatná a hisztit (a te hisztid után), hogy te csak azért jársz velem, hogy a csöcsömet is nézhesd/foghasd szex közben...
Látom még mindig nem értesz és szépen kiforgatod a szavaimat.De elnézem neked mert nõ vagy. Ha már a pasija vagyok.Akkor nem kell akkora bátorság ahhoz, hogy elmondja mi zavarja. Igen nekem is voltak problémáin.Csak, hogy én letudtam ülni a barátnõmmel megbeszélni a dolgot. Nem az zavar, hogy melltartóban szeretkezünk hanem az, hogy annyira se tisztel és nem bízik benne.Hogy elmondja mi bántja.
Nõ létemre én is úgy gondolom, hogy gáz... Ha valakivel olyan közel kerülök, hogy lefekszem vele, akkor odaadom magam teljesen... Ha komplexusaim lennének, akkor ezt az elsõ szex elõtt mindenképpen megosztanám vele, és hagynám, hogy meggyõzzön az ellenkezõjérõl.... Ha egy nõnek gond van a mellével (saját szemszögébõl), túl kicsi, túlságosan lóg... heges... azt is meg lehet beszélni, és ha a férfi szereti, nem fogja zavarni... Az enyém túl nagy, és lóg.... nagy kaland... és? Aki szeret, ezzel együtt szeret, aki kíván, ezzel együtt teszi... Számomra is hangulatromboló lenne, ha emiatt merevítõs melltartóban szexelnék, mintegy tabuként elzárva... Ha valakinek bármilyen komplexus miatt ez problémát okoz, az nem elég érett arra, hogy az adott férfival szexuális kapcsolatot létesítsen!
Kezdjük ott, hogy én ezt mind férfiként írom:D (Egy szóval sem írtam, hogy nõ vagyok, csak simán együtt tudok érezni). És egy kicsit eltértünk a tárgytól: "az, hogy annyira se tisztel és nem bízik benne.Hogy elmondja mi bántja." - A kérdezõ egy szóval sem írta, hogy nem mondta el, de attól, hogy elmondja nem egyenlõ azzal, hogy már le is veszi a melltartóját és a probléma meg van oldva. Épp ezért írtam, hogy magában kell lerendezni a dolgot, mert hiába venné le és hiába tudja, hogy a pasijának semmi problémája az esetleges testi hibával/hibákkal, attól még szégyellné magát (lényegében saját maga elõtt). Addig oké, hogy te happy leszel, hogy látod a mellét, de nem feltétlenül lesz megoldva a problémája. Utolsó: "azt is meg lehet beszélni, és ha a férfi szereti, nem fogja zavarni..." - Egy másik szemszögbõl: Ha a férfi szereti, akkor miért zavarja, hogy az elsõ pár alkalomnál a csaj nem veszi le a melltartót? A kérdés nem örök életre szól, hogy ezt a problémát sosem kell megoldani, de még egy szeretõ ember mellett is idõbe telik, amíg magában lerendezi a dolgokat.
Engem nem zavarna. Sõt ha a bugyit magán hagyja, azon keresztül kinyalom. 23f
Szerintem meg még fiatal a lány és még nem vetkõzött le pasi elõtt. Türelem kell hozzá. És csak akkor szexelni vele, ha majd érett lesz rá lelkileg.
a szeretet egy kapcsolatnál nem a jéghegy csúcsa, vannak problémák amiröl közeli családtaggal sem lehet beszélni, jobban el kell mélyülnie a kapcsolatnak (lelki szinten). másrészröl saját magad ellen beszélsz. csajt akit elvileg szeretsz ilyen miatt otthagynál...egy kicsit tuskó gondolkozás.
Elég kiábrándító lenne.
Kiábrándító. Ennyi erõvel én meg csak a sliccemet húzom le és durr bele.Elõjáték nélkül.
számomra nem lenne gáz, nekem is van olyan részem ami nehezen nyílik meg az embereknek, szval megérteném.
De ha szereti és bízik benne és szeretkezik vele.Akkor miért nem nyílik meg?Nem értem.
ezt csak akk lehet megérteni ha benne vagy.
Mármint a nõben vagyok benne? Szerintem a kapcsolatra nézve gáz, hogy ennyire gátlásos.
mert az nem gáz a kapcsolatra ha nem akarja levenni a melltartót és te rögtön elhajtod\elkezdesz hisztizni\kötekedni. attól h szeret még lehetnek neki érzékeny pontjai amiröl nehezebben beszél (ez nem azt jelenti h sosem fog erröl beszélni).
Én nem írtam, hogy elhajtom. De igen gáz!Miért nem hajlandó beszélni errõl?Ott a szeretõ párja.Igen is legyen már annyi lelkiereje, hogy levetkõzi a gátlásait!
Ez lenne az a pillanat, ahol befejezném az egészet.
szégyelli magát
úristen ti mind hülyék vagytok azt nem veszitek figyelembe, hogy a lánynak lehet valamilyen komplexusa amivel együtt kell éljen?
megpróbálnám megtudni miért, és a választ figyelembe véve és gondos mérlegelés után 1:távoznék 2:megpróbálnám lebeszélni rólla.

Fiúk! Ti elítélnétek engem, ha a főnökömmel szexelnék?

egyedülálló, szép, 20 éves lány vagyok, és szimplán csak szexvágyból feküdnék le vele. nincs vele semmilyen célom. nem hajtok a pénzére, semmi ilyesmi. éjszakás vagyok a munkahelyemen, és néha nagyon megkívánom őt. tudom, hogy egy ilyen szexkalandnak a főnökkel általában csak negatív következményei szoktak lenni. én szimplán csak arra lennék kíváncsi, elítélendőnek tartjátok-e, ha nimfóságból magam alá gyűröm a főnökömet? :P

Legjobb válasz: Nem.De ha vele végeztél jöhetsz nálam is :D

A kérdező hozzászólása: megye? O.O hogy jön ez ide? amúgy veszprém.
*rengeteg *tudatosan *-lenni
En kevesse hiszek az ilyen munkahelyi romancokban, elegge meg tudja neheziteni a helyzetet, sok benne a kockazat, kulonosen egy fonok-beosztotti viszony eseten. En az elozo munkahelyemet peldaul (reszben) azert hagytam ott, mert szerelmes lett belem az egyik kolleganom, akinek mellette kapcsolata is volt. En nem akartam viszonyt kezdeni, a tovabbi munkat viszont nagyon megnehezitette, hogy egesz nap egymast kellett kerulgetnunk... Persze ez csak az en peldam, rengetege pozitiv pelda is van a munkahelyi romancokra, de mindig szamolni kell a kockazatokkal es tuadtosan szamolni kell azzal lenni, hogy az esetleges kovetkezmenyeket fel tudod-e vallalni.
Ha valóban szingli a fõnök nem ítélnélek el, de ne tudjon róla egy munkatársad sem, mert kiutálnak, abban biztos lehetsz! Én nem ítélkezek a tetted felett, viszont elég alpári megnyilvánulásaid vannak lány létedre és fõleg, hogy 20 vagy, ezen változtass, mert tényleg rád ragad a ribi jelzõ :S
A kérdező hozzászólása: az elõttem kommentelõ elírta a számot 37-re, én meg már automatikusan ráírtam, hogy 37 ez nem számíthat. amúgy én 20 vagyok, ahogy írtam, a fõnök meg 47, vagy 48 lesz most.
Kar, hogy nem en vagyok a fonokod.
akkor most Te hány éves vagy, ha 37 év a korkülönbség õ 47 azt mondtad, Te 20 vagy azt mondtad, valami nem jó a számokkal amúgy ez munkahely, ne nyomulj rá, N
Fennállhat annak a veszélye, hogy kirúg, ha a jövõben valamit nem teszel meg neki. F/48 :)
A kérdező hozzászólása: hát ha neked k*rvaságot jelent az, hogy kib* szottul szeretek szeretkezni ... neked nyilván még soha nem volt ilyen élményben részed :D ne irigykedj már ennyire :D
Atyám mekkora ótvar k*rva :D
A kérdező hozzászólása: engem nem az izgat benne, hogy a fõnököm, az nem érdekel. se a pénze, se semmilye. egyszerûen csak kívánom, rá akarok ülni, pörögni rajta, és kicsavarni, hogy a utána végignézhessem, ahogy elélvez ... a fõnököm ... rajtam ... hát, izgalmas szitu ... másodállás meg van kilátásban több helyen is. na de nem hiszem, hogy egy ilyen éjszaka után ki akarna rúgni :D
A kérdező hozzászólása: igen, mint az elején is írtam: tisztában vagyok vele, hogy az ilyen szituációk szinte mindig negatív következményekkel járnak. elõtte válaszolónak: lehet hogy alpárian fogalmazok lány létemre, de ez van, nem bírok a véremmel. férfimániás vagyok.
Nem tudsz olvasni kérdezõ, nem írta el az elõtted kommentelõ! "De neked nem sok a 27 korkülönbség?" Látod? 31-esnek igaza van!
A kérdező hozzászólása: igen! igazad van az elõzõ válaszoló4 valóban 27-et írt, én írtam félre 37-nek!!! igazad van!:)
Nekem ellenszenves ez az egész! Csinálj, amit akarsz. Engem nem érdekel.
Melyik megyében élsz, Kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: nem, még nem :D de rajta vagyok a témán. kezdek egyre jobban beindulni rá ...
Na mi történt? Levarrtad a górét? :)
Pont egy ilyen szexéhes csajt keresek! Én is imádom nagyon a szexet de nehéz ilyen partnert találni! 40 vagyok de fiatalos és lendületes!
mivel nem én vagyok a fõnököd, elítéllek :D f19
A kérdező hozzászólása: pedig lány vagyok, és tudom, kicsit nyersen fogalmazok, de õszinte szoktam lenni, nem szoktam körülírni a dolgokat.
Ilyeneket egy lány nem ír! Ha van egy kicsi tartása ilyeneket nem ír! Vagy fiú vagy, és csak csöpögsz a válaszokon, vagy valóban ribi vagy.
A kérdező hozzászólása: megyek :D !!! már rohanok is :D !!!
MEGJÖTT APUCIIII GYere kislányom hancurozni :PPPP
Remélem én is fönök leszek 40 éves koromba még van 17 évem addig :) Ilyen csodálatos dolgokat én is átakarok akkor élni. Amúgy nincs benen semmi rossz ha ügyes vagy kapsz fizu emelést egybekötötted a kellemest a haszonssal. túlkép te 1 emberel keresel majd annyit mint mas 15 el..
A kérdező hozzászólása: a legnagyobb korkülönbség eddig a férfivel, akivel lefeküdtem, 40 év volt. ez a 37 év nem lehet akadály, fõleg, hogy nem néz ki 47-nek
Ha a fõnöködnek van felesége, a helyében rohadt ribancnak neveznélek. Így nem tudom mi vagy.
Az 1-es válaszoló az ágyban szeretne fõnök lenni :DUgyi nem csak a fõnökökre buksz kerdezõ? XD
Voltam fõnök, de már szabadúszó vagyok... :)
A kérdező hozzászólása: 08:56-os ! te vagy fõnök? :p
A kérdező hozzászólása: azt hittem, már te is fõnök vagy valahol :D
Mindenki azt csinál, amihez kedve van, és amit helyesnek lát. Én ezt nem ítélem el, csak a következményeivel számolj... Mondjuk többször volt hogy én is nagyon megkívántam egy-egy beosztottamat vagy kollégámat, de a "házinyúlra nem lövünk" elv alapján egyszer sem kezdtem ki velük. Mondjuk egy csaj van, akit azóta is nagyon sajnálok, mindketten nagyon vonzódtunk egymáshoz, de nem tettem meg...
25 vagyok.
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszolónak: hány éves vagy? :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) most megnyugodtam. nem tehetek róla, de nagyon szexéhes vagyok, viszont nem fekszek le mindenkivel, nem vagyok ribanc. õ egy igen jól szituált ember, de viszont nem tervezünk hosszútávra semmit sem egymással, de azért szívesen elkapnám egyik éjjel, de õ is engem - ezt már kifejtette részletesen :D
Nem, ha neked belefér, akkor nem ítélnélek el miatta.
A kérdező hozzászólása: alapjában véve nem a fõnökökre bukok, hanem az idõs férfiakra, 40-59 évesig. imádom, mert minõségi velük a szex, imádják a nagy melleimet simogatni, és hevesen szeretkezni velem. mondjuk a fõnököm 47 éves ... jó évjárat ... fincsi
A kérdező hozzászólása: nem, a fõnökömnek nincs párja. egyedülálló. és én is.
Akkor én gyereknek számítok a 25 élet évemmel :D
A kérdező hozzászólása: jól van, akkor én éjjel besétálok az irodájába, és ráülök :D ......
Abban semmi nincs, ha a pasi megkíván téged. Ez érthetõ. De neked nem sok a 27 korkülönbség? Apukád lehetne...
Ebben a storyban*
1:Nem [email protected]!Ebben nem látok semmi kivetni valót.
A kérdező hozzászólása: szerintem meg nem vagyok ribanc, azért mert megkívánok egy szingli férfit. az ösztönök dolgoznak, tudod. mi abban a furcsa, ha egy szingli férfi megkíván egy szingli nõt? ez így teljesen rendben van. elvégre emberek vagyunk, az csak egy dolog, hogy õ rangban fölöttem áll. és nincs barátnõje, felesége!
Igen! Én mindenkit elitélek aki nem velem akar szexelni.
[email protected] munka az munka !amíg nem kapsz jelzést, ne ugorj rá... nekem lett egy új kolleganõm, 23 éves, sosem volt még munkája, de volt már vagy 30 pasival, am ilyen kis szerény csajnak néz ki. 2 nap után szerelmes lett a fõnökbe, sírt neki, meg suttogta, h szeretlek, aztán a fõnök azóta játszik vele, bent ül elõtte az asztalon , ki van pakolva a síkosító, meg áh kajak barátokközt az egész iroda, nagyon gáz. fõleg, h nem magánba intézik, hanem ilyen nyilvánosan. fõleg akkor érzem én(!!!) zavarban magam, mikor a fõnök felesége bejön, hozzáteszem atom mûcicikkel meg minden
Akkor ebben az esetben vissza a ribi kifejezés. De ha mégis, akkor él.
:) )))))
A kérdező hozzászólása: 09:05-ös: egyelek meg olyan édes vagy, ahogy ezt ideírtad :)
Nem.De ha vele végeztél jöhetsz nálam is :D

Ha a barátom nincs itthon arra maszturbálok, hogy ö másik növel szexel. Szerintetek elmondjm neki?

Amúgy belehalnék ha megcsalna.

Legjobb válasz: Ha elmondod tuti fog mással nõvel szexelni...

Ha elmondod tuti fog mással nõvel szexelni...
JEÍJJZUSS!(Jézus)Te beteg vagy. XD De mondd el neki, lehet benne lenne egy hármasban.
Mond el neki és kérd meg egy kedves barátnõdet hogy csinálják a pároddal elõtted.
Szerintem ez nem perverz, maximum ritka jelenség. Hát ha elmondod neki, akkor lehet, hogy tényleg megcsalna. Viszont szerintem örülne ennek az információnak...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom lehetséges, hogy perverz vagyok!?Menjek orvoshoz?
mond el mond el mond el!! este dumálunk kicsim...
Pasiban hallottam már ilyet. De csajban? Perverz. :DD
Hát.. érdekes.. de ne mondd el neki. Csak élvezd és vele akarj lenni..
Miért nem arra, h veled?
A kérdező hozzászólása: nem trollok véleményét kérdeztem!
Nem kaphatja el.
Nem fogja elkapni, nekem is volt, a Páromnak nem lett semmi baja. Persze használtunk óvszert. Nem fogja megérezni se, bár nekem ilyenkor 5 percenként kellett wcre járnom mert folyamatosan éreztem, hogy pisilnem kell :)
Óvszerrel nem kaphatja el, de a Te fertõzésed gyógyulása elhúzódhat. Sõt!
változott a világ eddig azt tartották hogy agumi mindentõl megvéd, ujabban azt olvastam hogy gumi csak a bizonyos vérrel elkapható betegségtõl véd, mert nem csak azona területen érintkezik az illetõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!