Találatok a következő kifejezésre: Ha a szerint a 11. nap (6 db)

Ha a hőgörbém szerint a 11. nap volt a legutolsó alacsony hőmérséklet és azóta csak fölfelé megy most vagyok a 15. napon akkor biztos volt pé-sem? és ha igen akkor melyik nap volt a legjobb az együttlétre?

köszi a válaszokat mert félek hogy nemjókor voltunk együtt és lecsúsztunk:-((

Legjobb válasz: Ne izgulj én is így voltam. Neked akkor a 11- 15 -ig csináltam.

Ne izgulj én is így voltam. Neked akkor a 11- 15 -ig csináltam.
Szerintem a hõmérséklet emelkedése peteérésre utal. Amennyire meg tudom állapítani, szerintem a 11- 15-ik napig mindenképpen jó az idõ, a 14. nap környékén lehetett a peteérés. Ebben az idõszakban minél többször voltatok együtt, annál jobb! Nem érdemes egy alkalomra hagyatkozni! Én igazából nem vagyok ebben profi, mert én a hõmérsékletemre nem merek hagyatkozni, inkább a nyákomat figyeltem, azt már jól kiismertem. Te nem próbálkoztál ezzel?
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy nekem nem jön semmi nyák:-( ezért hõmérõzök és azt nem tudom pontosan hogyha 11.én volt pé akkor mikor van a legnagyobb esélye a megtermékenyülésnek amikor ujra felugrik a hõ vagy mikor mert mi a 10. és a 13. nap voltunk együtt és szerintem lecsusztunk róla
ilyenkor kétnaponta kell együtt lenni. Ha 28 napos a ciklusod akkor 9-15 napig , ha annál is többet vagytok együtt akkor még tutibb.
A kérdező hozzászólása: akkor ezt elszúrtuk:-((
Szia! A tüszörepedés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon, tehát a hõmérséklet görbéjének az emelkedése elõtt szokott bekövetkezni. Ha a 10. napon együtt voltatok akkor szerintem van esély. Drukkolok!!!!!

Ha 1 ovu kalkulátor szerint, meg amúgy is jún.12-én van a peteérésem, akkor miért csak jún.10-11-ig írja a termékeny napokat?

nem értem szerintem 10-14-ig leszek termékeny. de ahány ovu kalkulátort csináltam,szinte mind mást írt. miért? az adatok pedig mindig ugyanazok

Legjobb válasz: Ha mondjuk 12-én van ovud, semmiképp sem leszel termékeny 14-én. Ennek nagyon egyszerû oka van, a pete a kilökõdéstõl számítva max 12-24 órán át él, addig termékenyítheti meg a sperma. Azért "termékenyebbek" az elõzõ napok, mert a sperma tovább él, akár 2-4 napig is, ez is nyilván változó. Szóval a sperma ott várja akár több napon keresztül is a petét, viszont a pete nem fogja ott várni a spermát, mert korán elhal.

Ha mondjuk 12-én van ovud, semmiképp sem leszel termékeny 14-én. Ennek nagyon egyszerû oka van, a pete a kilökõdéstõl számítva max 12-24 órán át él, addig termékenyítheti meg a sperma. Azért "termékenyebbek" az elõzõ napok, mert a sperma tovább él, akár 2-4 napig is, ez is nyilván változó. Szóval a sperma ott várja akár több napon keresztül is a petét, viszont a pete nem fogja ott várni a spermát, mert korán elhal.
A kérdező hozzászólása: Értem...köszönöm a választ!

Ha 20. napon pozitív az ovulációs teszt, 25 napos ciklusnál, akkor ez mi a fene? 11. napon volt ovulációm ultrahangok szerint. Ez baba?

Legjobb válasz: gratulálok:) ez baba. az ovu teszt is erösödik ha baba van meg a terhes teszted halvány az is pozitiv, nem csak az erös:)

gratulálok:) ez baba. az ovu teszt is erösödik ha baba van meg a terhes teszted halvány az is pozitiv, nem csak az erös:)
ja , elözö voltam.:9 pár nap mulva erösebb csiosat tudsz csinálni, mert a hcg duplázodik a szervezetben naponta
akár lehet az is, csak nincs viszonyítási alapod, mert, ha orákelnek használod az lh tesztet, akkor azt minden reggel nézni kellene, hogy erõsödik e. Amúgfy meg lh mindig van a szervezetben, tehát az lh teszt mindig csíkozódik
A kérdező hozzászólása: Erõsebb, mint a tesztcsík. Csináltam egy terhességi tesztet is, de nem reggeli pisibõl, elég halovány, de csíkos:D:D
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) )))))


Mindenképpen van esély babára. Ha a hõ leesik, akkor az kizárhatja a terhességet.
Hányszor teszed fel még ezt a kérdést? Egyébként nyugi, nem lehet baj. :)

Törvény szerint kivitelezhető, ha valaki napi 8 órába dolgozik pályázaton elnyert munkahelyen, de közben adódik neki óraadói munka, heti 11 órában. Ám a két munkaidő keresztezi egymást?

A f?nök mondjuk engedélyezi a heti 11 óra távollétet, ha a munkát elvégzem, viszont a napi 8 órás munka, az pályázati munkahely.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!