Találatok a következő kifejezésre: Ha a szeretném segíteni, a (66 db)

Valaki szeretne segíteni? Busszal akarok Pestről Lőrincibe menni és a busztérkép ami mutatja a "felszállástól" "leszállásig" az utat a leszállási pontra ha ráközelítek eltűnik a megálló. Ez most azt jelenti hogy ott nem áll meg a busz?

Nem tudom hogy a térképen miért tűnik el a leszállást jelző zászló de lehet hogy csak hibás a térképrendszer. És egyáltalán mit jelent az hogy "országos"járat?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy az országos járat az, ami nagy távolságokat tesz meg. Esetedben lényegtelen, hogy országos, helyközi, vagy regionális a járat. Valószínû, hogy a térkép hibás, de ha biztosra akarsz menni, akkor itt nézd meg a buszt: http://ujmenetrend.cdata.hu/uj_menetrend/volan/

Úgy tudom, hogy az országos járat az, ami nagy távolságokat tesz meg. Esetedben lényegtelen, hogy országos, helyközi, vagy regionális a járat. Valószínû, hogy a térkép hibás, de ha biztosra akarsz menni, akkor itt nézd meg a buszt: http://ujmenetrend.cdata.hu/uj_menetrend/volan/
Ha a járat megállólistájában szerepel az úti célod (katt a járatszámra!), akkor tuti megáll ott.
Lõrinciben megáll a busz, minden héten arra járok.


Szeretném, ha a profik raknának össze egy szervergépet. Játékszerver lenne, de nem tudom, hogy milyen szervergép kellene, tudnak segíteni?

Metin 2, Metin 2 Mester-hez hasonló szervert szeretnék, engedély stb. már el van intézve, a saját kliensünk készül, ezért kérem önöket, ha tudnak segíteni, kérem tegyék meg. Sajnos árat nem tudok megadni, akkora kéne, hogy ugyan úgy menjen, mint a övék. Tehát az ár kb megegyezzen, tudom drága, nem probléma, mivel sokkal több is vissza fog jönni.

Legjobb válasz: Üdv! Metin2-nek alapvetõen nincs túl nagy gépigénye, de értem mit szeretne. DDMT2 és M2M között látszik a különbség. Szervergépre nem mernék konfigurációt mondani Önnek/Neked de szerintem fölösleges is. És ha ajánlhatok valamit: NE VEGYENEK SZERVERGÉPET! Nagyon szuper huszon akárhány magos 60+ gb rammal rendelkezõ gépeket lehet bérelni is. Sokkal jobban kijöttök mintha egy hasonló konfigurációval rendelkezõ gépet vennének. Ha esetleg további segítség kellene, esetleg a szerverre GM írjon nyugodta e-mailt! [email protected] Remélem segítettem!

Üdv! Metin2-nek alapvetõen nincs túl nagy gépigénye, de értem mit szeretne. DDMT2 és M2M között látszik a különbség. Szervergépre nem mernék konfigurációt mondani Önnek/Neked de szerintem fölösleges is. És ha ajánlhatok valamit: NE VEGYENEK SZERVERGÉPET! Nagyon szuper huszon akárhány magos 60+ gb rammal rendelkezõ gépeket lehet bérelni is. Sokkal jobban kijöttök mintha egy hasonló konfigurációval rendelkezõ gépet vennének. Ha esetleg további segítség kellene, esetleg a szerverre GM írjon nyugodta e-mailt! [email protected] Remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: Üdv! Az életkora, munkája, tapasztalata. Ha a szervert sikerült elintézni, akkor szólok Önnek. Üdvözlettel László!
Üdv! Én összeraknék Önnek egy szerver gépet, de nem vagyok olyan gép közelében ahol elérhetõ a BlueChip honlapja, mert ott van szerver processzor. Holnap összedobok egy gépet, de adok néhány tanácsot, hogy mit tegyen bele: 1 vagy 2 Xenon processzor, sok ram, sok tárhely.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
*Xeon, bocsánat elírtam. :D
Nekem is ez a gond. Valaki segítsen!! Kérdezõ, emeld ki a kérdést!
Nem fog súLYosbodni, ha idõben szakorvoshoz fordulsz!!!!!!
talán egy magasabb cipõ megteszi, de most komolyan kedves anyuka erre a kérdésre 2 év után mit lehet írni? eddig hogy oldottad meg? orvos és a védõnõ gondolom segített ezügyben...
Hemihipertrópiás vagy ortopédiai probléma?
Mindenképp gyerekortopédia minél elõbb annál jobb! Ezen mi nem tudunk segíteni, ez egy komoly szakértelmet igénylõ orvosi probléma.
Basszus, és eddig nem vitted ORVOSHOZ?Az én 2 hetes babámnak már most megnézte a doki(hasra fektette, kinyújtotta a kis, lábait)hogy a farpofái, térdei, bokái egy vonalban vannak-e.Lehet, hogy , már régen meg is kellett volna mûteni!Istenem, ilyen szintû felelõtlenséget.
Vidd el orvoshoz mindenképpen, lehet hogy kezelésekkel megtudják oldani a helyzetet, de legrosszabb esetben mûtétre kerülhet a sor. Nem hülyeség, és a gyereked járását veszélyeztetheted. Minél hamarabb orvoshoz fordulj. Gyógyulást a kisfiúnak:)
Láttam ilyen gyereket, Pfaffenrot masszírozást ajánlottak neki, és kiderült, hogy nem is rövidebb a lába, csak úgy nézett ki, mert feszes volt az izma.
Az én fiamnak is 2 évesen derült ki h rövidebb a lába.nem hinném h felelõtlenség.én pici korától mondtam a dokinak h valami nem oké mert a bal lába vastagabb picivel és erõsebb.ez a hosszabb lába.mégis egy csomó vizsgálat után derült ki h mi a baj.furcsán szalad...ez zavart ezért vizsgáltattam ki.hiába volt meg az ortopédiai vizsgálat baba korában teljesen normálisnak mondták akkor.....nem okoskodni kell sok embernek.nem tudhatod h mióta van baj.mi sem vettük volna észre.sõt kiderült h A.Chiari malformációja is van ezt se tudnám ha nincs mr. Kedves kérdezõ mi az ortopédián magasított cipõcskét kaptunk plusz megyünk gyógyúszásra.:)
Én segíthetek, mondd konkrétabban.
A kérdező hozzászólása: kiválasztanék valami zenét modnjuk Paul Kalkbrenner Azure v. Square (vagy esteleg ha van vlmi tipped) és arra egy acapellát. Mint a youtube-on is van sky and sand & nelly furtado
ha pl a Laurent WOlf no stress zenéjét akarod összerakni Florida Low szövegével akkor csak egyik deckbe zene másikba szöveg ha csak a track zenéjét akarod akkor az instrumenteal ha a szövegét akkor acapella szócskát írsz utána youtuben

Valaki segitene melyik suli a legjobb választás budapesten ha levelezőn szeretném megszerezni az érettségit ha már elmúltam 18 éves?

Legjobb válasz: Egy egyetemi csoporttársam járt ide: http://www.terezestigimi.hu/ Nagyon jó tudása van és azt mondta, hogy nagyon jó az a középiskola ahova járt (mindenrõl mindent tud), nem szenvedett semmivel és nagyon emberséges tanárok vannak, normális színvonal mellett.

Egy egyetemi csoporttársam járt ide: http://www.terezestigimi.hu/ Nagyon jó tudása van és azt mondta, hogy nagyon jó az a középiskola ahova járt (mindenrõl mindent tud), nem szenvedett semmivel és nagyon emberséges tanárok vannak, normális színvonal mellett.

Ha elkezdek konditerembe járni, és edzeni, persze nem súllyal, mert nem szeretném ha a növésem megállitani, de az segitene a fogyásba?

Legjobb válasz: Fogyáshoz aerob edzés kéne+diéta! Egyébként a növésben megállástól ne félj, nem állsz meg, ez csak babona!

Fogyáshoz aerob edzés kéne+diéta! Egyébként a növésben megállástól ne félj, nem állsz meg, ez csak babona!
A kérdező hozzászólása: értem , kösszi, de akkor a kondival , nem érek semmit, mert azért én hallottam, hogy volt aki fogyott tõle, s olyat is, hogy miután abba hagyta , dupláját hizta vissza...
Persze, lehet vele fogyni, ha addig nem mozgott semmit, és igen, ha bármilyen mozgást abbahagysz, ugyanannyit eszel utána is hízol, nem túl bonyolult ez!
Nem súllyal? Akkor mi értelme van a kondibérletre költeni?
A kérdező hozzászólása: nem ugy ertem, hanem sulyzozni nem, persze a gepekkel , megadott sullyal dolgozni amennyit birok
Én csak saját testsúlyos edzéseket végzek, a legjobb! Mondjuk én 100 kilogramm vagyok, szóval van mivel edzeni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!