Találatok a következő kifejezésre: Ha a szeretném segíteni, (66 db)

Szeretném, ha a profik raknának össze egy szervergépet. Játékszerver lenne, de nem tudom, hogy milyen szervergép kellene, tudnak segíteni?

Metin 2, Metin 2 Mester-hez hasonló szervert szeretnék, engedély stb. már el van intézve, a saját kliensünk készül, ezért kérem önöket, ha tudnak segíteni, kérem tegyék meg. Sajnos árat nem tudok megadni, akkora kéne, hogy ugyan úgy menjen, mint a övék. Tehát az ár kb megegyezzen, tudom drága, nem probléma, mivel sokkal több is vissza fog jönni.

Legjobb válasz: Üdv! Metin2-nek alapvetõen nincs túl nagy gépigénye, de értem mit szeretne. DDMT2 és M2M között látszik a különbség. Szervergépre nem mernék konfigurációt mondani Önnek/Neked de szerintem fölösleges is. És ha ajánlhatok valamit: NE VEGYENEK SZERVERGÉPET! Nagyon szuper huszon akárhány magos 60+ gb rammal rendelkezõ gépeket lehet bérelni is. Sokkal jobban kijöttök mintha egy hasonló konfigurációval rendelkezõ gépet vennének. Ha esetleg további segítség kellene, esetleg a szerverre GM írjon nyugodta e-mailt! [email protected] Remélem segítettem!

Üdv! Metin2-nek alapvetõen nincs túl nagy gépigénye, de értem mit szeretne. DDMT2 és M2M között látszik a különbség. Szervergépre nem mernék konfigurációt mondani Önnek/Neked de szerintem fölösleges is. És ha ajánlhatok valamit: NE VEGYENEK SZERVERGÉPET! Nagyon szuper huszon akárhány magos 60+ gb rammal rendelkezõ gépeket lehet bérelni is. Sokkal jobban kijöttök mintha egy hasonló konfigurációval rendelkezõ gépet vennének. Ha esetleg további segítség kellene, esetleg a szerverre GM írjon nyugodta e-mailt! [email protected] Remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: Üdv! Az életkora, munkája, tapasztalata. Ha a szervert sikerült elintézni, akkor szólok Önnek. Üdvözlettel László!
Üdv! Én összeraknék Önnek egy szerver gépet, de nem vagyok olyan gép közelében ahol elérhetõ a BlueChip honlapja, mert ott van szerver processzor. Holnap összedobok egy gépet, de adok néhány tanácsot, hogy mit tegyen bele: 1 vagy 2 Xenon processzor, sok ram, sok tárhely.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
*Xeon, bocsánat elírtam. :D


Valaki segitene melyik suli a legjobb választás budapesten ha levelezőn szeretném megszerezni az érettségit ha már elmúltam 18 éves?

Legjobb válasz: Egy egyetemi csoporttársam járt ide: http://www.terezestigimi.hu/ Nagyon jó tudása van és azt mondta, hogy nagyon jó az a középiskola ahova járt (mindenrõl mindent tud), nem szenvedett semmivel és nagyon emberséges tanárok vannak, normális színvonal mellett.

Egy egyetemi csoporttársam járt ide: http://www.terezestigimi.hu/ Nagyon jó tudása van és azt mondta, hogy nagyon jó az a középiskola ahova járt (mindenrõl mindent tud), nem szenvedett semmivel és nagyon emberséges tanárok vannak, normális színvonal mellett.

Ha elkezdek konditerembe járni, és edzeni, persze nem súllyal, mert nem szeretném ha a növésem megállitani, de az segitene a fogyásba?

Legjobb válasz: Fogyáshoz aerob edzés kéne+diéta! Egyébként a növésben megállástól ne félj, nem állsz meg, ez csak babona!

Fogyáshoz aerob edzés kéne+diéta! Egyébként a növésben megállástól ne félj, nem állsz meg, ez csak babona!
A kérdező hozzászólása: értem , kösszi, de akkor a kondival , nem érek semmit, mert azért én hallottam, hogy volt aki fogyott tõle, s olyat is, hogy miután abba hagyta , dupláját hizta vissza...
Persze, lehet vele fogyni, ha addig nem mozgott semmit, és igen, ha bármilyen mozgást abbahagysz, ugyanannyit eszel utána is hízol, nem túl bonyolult ez!
Nem súllyal? Akkor mi értelme van a kondibérletre költeni?
A kérdező hozzászólása: nem ugy ertem, hanem sulyzozni nem, persze a gepekkel , megadott sullyal dolgozni amennyit birok
Én csak saját testsúlyos edzéseket végzek, a legjobb! Mondjuk én 100 kilogramm vagyok, szóval van mivel edzeni!

Egy Barátomnak szeretnék segíteni. A fiát 4. alkalommal buktatták meg a forgalmi vizsgán. Az oktatója szerint jól vezet. Én személy szerint nem tudom mi miatt bukott meg. Hol lehet utána járni, ha reklamálni szeretne?

Lehetséges ,hogy azért nem ment át,mert nem tejel a vizsgabiztosnak?Vagy nem tudom kinek.Úgy tudom h Egerben vizsgázott.A barátnőm meg van győződve arról ,hogy direkt buktatják meg a fiát.Ezért valamit szeretne tenni,mert már nincs pénze még 1 vizsgára.Ha 5.alkalommal se sikerülne neki,akkor Pestre küldik?Vagy az már megszűnt?Azt olvastam,hogy a vizsga végén kap vmi papírt amire ráírják,mi volt a baj.Sajnos én nem tudom,lehet tényleg okkal buktatták meg.?Utána járok mit írtak a papírjára aztán leírom itt,és ha vki ért hozzá írja már meg a véleményét.Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: antonio18. ahogy látom téged nem csak vezetésbõl buktattak meg hanem nyelvtanból is

antonio18. ahogy látom téged nem csak vezetésbõl buktattak meg hanem nyelvtanból is
Mert nem tejel? Azért max 1-2 szer húzzák meg, de ahhoz is hibáznia kell. Ha mindent jól csinál akkor nem fogják megbuktatni, pláne nem 4 szer.
Nem kell pestre mennie az már megszünt.Én is vezettem elötte évekig apám kocsiját a hátsó utakon, mégis meghúztak 3szor.Figyelmetlen voltam, elnéztem egy táblát, aztán nem jól tolattam.apró bakik, de ha olyan kedve van meghúz és ennyi.Jobban figyeljen, ja köztünk senki nem fizetett, mégis volt aki elsõre ment át volt aki 6 alkalommal:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.Nekem nincs jogsim, nem tudom, hogy megy ez az egész.Most várom a srác válaszát, h miért húzták meg.Az anyukája fizeti a vizsgáit, de már nincs pénze.Nem tudom mit mondott neki a fia, de a barátnõm teljesen meg van gyõzõdve arról, hogy szivatják a fiát.
"Az oktatója szerint jól vezet." Akkor nem húzták volna meg négyszer. Ez úgy megy egyébként, hogy apróságokon múlik a dolog, azt is meghúzhatják, aki egyébként tud vezetni, csak egy pillanatra figyelmetlen volt. Sokfelé kell figyelni, elõfordul az ilyen. De nem négyszer :) Ott más baj lesz. Lehet, az oktatót kellene lecserélni?
engem is meg buktatak 2 cer mert nem vetem pot orákat töle most váltotam oktatot remélem most öszejön 3 jára azt javaslom a barátod fijának hogy válcson oktatot mert az a hunyo jofejeskedik meg minden deh a pézre megy

Szeretném ha a jóakaró fiúk lányok el olvasnák ezt és segítenének a kérdésem pedig : úrja kezdené?

van egy lány akivel tényleg úgy éreztem h sosem érhet baj de 3 hét után a legnagyobb következett be el hagyott mert el hidegült t?lem de most szakított a pasijával és rávettem h találkozzunk én el szeretném vinni moziba aztán vacsizni utána sötétbe sétálni a Tisza parton de nem tudom h helyes e vagy elég jó döntés-e szerintetek?

Legjobb válasz: csak 3hétig jártatok? az marha kevés... nem tudom... lehet hogy nem fogtok összejönni. 3hét az nem hangzik komolyan.

csak 3hétig jártatok? az marha kevés... nem tudom... lehet hogy nem fogtok összejönni. 3hét az nem hangzik komolyan.
A kérdező hozzászólása: az úgy volt három hét h csak akkor nem voltunk együt mikor aludtunk mert akkor othon volt de egy hülye vetélkedõ el hidegített minket egymástól egész nap csakk azzal kellet foglakoznuk és magunkra nem vot idõnk
hát. de akor is kevés meg am ha 1 csajt megakarsz hódítani akkor ne egybõl vid el vacsizni meg vegyél neki valamit... h. ülye minek??? mond már meg nekem mert akk csak a pénzre fog menni 1 csaj azért legyen a b.nõd mert a tiéd és szeretd és megbízol benne nem az h te vagy a malacperselye... am meg sztem jó ötlet de egyben nem. Hagyd a p icsaába vanak még csajok rengeteg. HIdd el én tudom ameiket lehet csak szopasd meg fûzzed meg húzd le õket meg mi egymás. Ne h ár te legyél velük rendes hanem õk veled:D
A kérdező hozzászólása: mellékes h oszt tárasm és mellet 3 másik oszt társamat húztam meg mikor kidobott
20: 20as ne haragudj, de paraszt vagy....
meghúztad 3mat a kapcsolatotok elõtt v. alatt? nem mindegy egyébként, ha szeretett a csaj, akkor van esélyed, h újra összejöjjetek
Ha elviszel egy lányt moziba, attól nem fog jobban szeretni...Mert nem te leszel a lényeg, hanem a film... Szerintem menjetek el sétálni... És hozd szóba a témát, és utalj rá, hogy fontos neked, és bókolj neki. Ha tetszik neki, és úgyérzed hogy van esélyed, kered perec mondd meg neki hogy mit is érzel. Ha nem váltsatok témát....
A kérdező hozzászólása: a kapcsolat után h hátha el felejtem de nem:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!