Találatok a következő kifejezésre: Ha a szeretném (4410 db)

Kérdezd meg egy állatorvostól.
Hajrá! :-D
Valamilyen betegség miatt vannak fájdalmaid?
A kérdező hozzászólása: Szoktak , de nem tartós betegség.Fõleg az bánt , hogy korlátozhatatlan és sok ingerre reagáló idegrendszerem van és ez maga a problémám.
Ez most valami kamu kérdés? Nem is lehet igazán érteni, mi a probléma... Különben egy 7-10 órás agymûtéthez finoman szólva nyomós ok kell és borzalma költséges és kockázatos is...
van egy nagyon ritka betegség, amikor teljesen hiányoznak a fájdalomérzékelõ receptorok. de ennek meg az a hátulütõje, hogy az ezzel a születési rendellenességgel élõ emberek éppen azért halnak meg, mert nem veszik észre idõben a veszélyes és fájdalmas baleseteket
A kérdező hozzászólása: ez sajnálatos, pedig csak jószándék vezérelt ebben a dologban , hogy megszadulhassak ettõl az élõ és velem egybenõtt, sok más embert is érintõ éltetõ és életet tönkretevõ és egyben meghalni is csak nehezen hagyó dologtól.
Ilyet sehol nem csinálnak. Amelyik orvost ezt meghallja el fog küldeni a pszichiátriára, kedvesem :-D
A kérdező hozzászólása: Már csak azt nem tudom hol lehetne ilyet csináltatni, mármint beavatkozást, szeruntem fõképp mûtétet?
szólj, ha van rá válasz!!!!
A kérdező hozzászólása: Én arra gondoltam , hogy agymûtéttel el lehetne távolitani az agykérgi fájdalomérzõ központokat és igy örökre megszünne a lehetõség is arra , hogy az agyam tarja ingerek utján a kapcsolatot a világgal.
pánikbetegség?
De ez betegség?
Való igaz, vannak olyan emberek, akik nem éreznek fájdalmat. Ez tényleg betegség. Vagy valami olyasmi. Amugy a kérdésed vicces. És a válaszom "akármilyen rvid lesze ez által", foglalkozz más dolgokkal. Valami értelmesebbel.

Mit lehet tenni, ha a gyerek nem akar találkozni az apja új feleségével, csak kettesben szeretne lenni az apjával?

Legjobb válasz: Attól függ, mennyi idõs a gyerek. Ha nagyobb, meg lehet vele beszélni hogy õ feleséged, szereted, szeretnéd ha jóban lennétek. Kérdezd meg, miért nem szeretne vele lenni (akkor is, ha tudod az okot). Idõnként pedig szervez programot kettesben is vele.

Attól függ, mennyi idõs a gyerek. Ha nagyobb, meg lehet vele beszélni hogy õ feleséged, szereted, szeretnéd ha jóban lennétek. Kérdezd meg, miért nem szeretne vele lenni (akkor is, ha tudod az okot). Idõnként pedig szervez programot kettesben is vele.
Gyereknek ebbe nincs beleszólása. Holnap meg kitalálja nem megy iskolába akkor oda sem küldõd? Nem a farok csoválja a kutyát.
Kedves apuka, Szerintem ne kamukérdéseket irkálj itt özönnel, hanem igyál egy pohár whiskyt és vegyél erõt a bátortalanságodon, és beszélj a kölyök anyjával:DD Mert igy csak toporogsz egy helyben, és egy jottányit nem jutsz elõrébb:D A pattogót háttérnénit meg le lehet inteni:D Én is azt szoktam az olyan személyekkel akik a háttérben úszítják az exeket:D
Na igen, nem gyertyát tartani megy, hanem az apjával lenni. Mellõzhetnéd pár órára azt a nõt, amikor ott a gyerek...
Màr hogyne lenne a gyereknek beleszolàsa? Miért, mi ö, egy kutya? Ne bomolj màr! Kérdezö leirtam amott is: beszéljétek meg hàrmasban!
Miért fontosabb az apukának, hogy az új feleségével lássa a lányát? Nem az kellene fontosabb legyen, hogy lássa a lányát? Egy gyereknek épp szétesett a világa, és pillanatokra szeretné megõrizni az illúziót, hogy mégis van apukája, mégsem ment minden tönkre. Egy számára idegen nõ, aki épp birtokolja az apját és aki elrontott mindent (tuti így áll össze a gyerek fejében) pont hogy kihangsúlyozza a rossz helyzetet, minek erõltetni akkor? Egyenesen válaszolva a kérdésre: azt lehet tenni, hogy kettesben lesz a lányával, és haz új feleség ezt nem érti meg, akkor apuka rossz lóra tett.
Utolsó és te ezeket honnan tudod?
Nagyrésze alap gyermekpszichológiai tény, egyebekben meg logika és következtetés útján. Vezessem le?

Terhes vagyok, és a párom is szeretné a babát megtartjuk, de szüleim és barátom is azt szeretné, ha a nyáron még összeházasodnánk, de én nem szeretném. Mit tegyek? 18L

Legjobb válasz: Én sosem kötnék érdek házasságot, de ha valaha hozzá akarsz menni, akkor elõrébb lehet hozni. Ha szeretitek egymást akkor miért ne? Amugy együtt laktok már?

Ha szeretem hozzá mennék, sõt, örülnék hogy el akar venni! Manapság ez nagyon ritka, becsûld meg!
Én sosem kötnék érdek házasságot, de ha valaha hozzá akarsz menni, akkor elõrébb lehet hozni. Ha szeretitek egymást akkor miért ne? Amugy együtt laktok már?
Magyarázd el nekik, hogy te nem ezt szeretnéd.Mi sem vagyunk házasok a párommal és nem is szeretném, hogy azért kérje meg a kezemet, mert babánk lesz.
Már szervezik az esküvõt??? A menyasszony beleegyezése nélkül??? Bocsi, de ezek szerint az vagy!:D Röhej... Tényleg nagyon aranyos lenne amugy ha viszi a gyûrûket a kicsi :D De semmivel nincs több papír munka vele, csak egy apasági nyilatkozatot kell tenni a párodnak, abba meg nemhiszem hogy bele halna. Állj ki magadért! :)
A kérdező hozzászólása: február elején volt az egyéves évfordulónk.
Kérdezhetek egy hülyeséget? Miért költesz felesleges pénzeket az esküvõre? (arra értem, amit a babára költhetnétek) Ha jól szervezed meg az esküvõt, a pénz, amit kaptok a rokonoktól éppen fedezi a költségeiteket, tehát egy fillérbe sem kerül a lakzi. EGyébként szerintem aranyos, ha a párod el akar venni feleségül, én igent mondanék. Azellen meg, hogy a nagyikkal éltek, nincs mit apelláljál, elvégre 18 (!) évesen leszel anyuka. Ha 28 évesen lennél az, akkor a te életed lenne. De ha már így sikeredett, hogy még alig vagy felnõtt, de becsúszott a baba, ne panaszkodj, ha a nagyszülõknél laktok, ergo, beleszólnak az életetekbe. Még egy gondolat: ha most nem mész férjhez, késõbb annyi kiadásotok lesz, meg kell másra a pénz, belefásultok, stb., hogy abból a büdös életben nem lesz lakzi.
A kérdező hozzászólása: az életem felett döntenek, jobb lenne ha a párommal külön laknánk, nem anyuékkal, ugyanis este jött már azzal hogy ugye nem te ágyazol, hanem a párom, ne fürödjek meleg vízbe mert a végén elvetélek, ne tornázzak, és stb, szerinte csak feküdjek, és ha szólok úgy összeveszünk, hogy elmondani nem lehet.Inkább az eskûvõre költött pénzbõl, elköltöznénk, és a gyermeknek vennénk dolgokat.Én ezen az érven vagyok, de õk más.
mármint rábeszélhetnek
Arra nem gondolt senki, hogy nem szeretne hassal menyasszony lenni? Nme tudom az okaidat, de én nem engedném, hogy rábeszéljenek, mert akkor szinte bármire késõbb is átbeszélhetnek, dönthetnek helyetted azt hiszik majd. Persze ez csak akkor igaz, ha vannak megfelelõ érveid miért nem akarsz most hozzámenni. Elárulod? Ha nem szeretnéd nem kényszeríthetnek, de határozottnak kell lenned, mert nem úgy tûnik, mintha az lennél, mert akkor a fejed felett nem kezdtek volna el szervezkedni, amúgy is milyen már, hogy meg sem kérte a kezedet, nem is mondtál még igent...
Ha nem bízol abban, hogy a kapcsolatotok tartós lesz, akkor felelõtlenség gyereket szülni! Azok ellenzik a házasságot, akik nem bíznak a párjukban. A többi indok csak mese.
Neked is igazad van, de abban is van valami, amit õk mondanak. Végül is, ha te nem akarod, akkor nem erõltethetik rád, és igenis figyelembe kéne venniük a te álláspontodat is. Viszont én abban nem látok semmi problémát, hogy el akar venni. Lehet, hogy most úgy tûnik, hogy a gyerek miatt, de tuti, hogy nem emiatt, hanem mert szeret, és ígyis úgyis eljegyzett volna, max a gyerkõc kicsit elõrehozta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: igen együtt lakunk, szeretjük egymást, beszéltünk az eskûvõrõl is, de anyu azzal magyarázza hogy sok papír munka van meg apapsági nyilatkozatot kérnének hiába mondanánk hogy a párom az apuka, de ez tényleg olyan lenne hogy csak a baba miatt.Mondtam a páromnak ha kicsit nagyobb lesz gyermekünk akkor már õ is tud segédkezni gyûrût vinni és olyan aranyos lenne, de hajthatatlan, így szinte nélkülem szervezik az eskûvõt:S
Ha amúgyis szereted, és hozzá akarsz menni, akkor nem értem miért nem mindegy, hogy mikor. Ti tudjátok, hogy nem a gyerek miatt más nem számít. AMúgy ha meg lesz a baba, annyira el fog törpülni ez az egésze esküvõ mizéria...Én a helyedben belemennék.
A kérdező hozzászólása: persze abba is belegegyezne az apaságiba, de õ azt szeretné ha a feleségeként szülnék.
A kérdező hozzászólása: igen szervezik az eskûvõt, hely, võfély, videós már lefoglalva, még nem kérte meg a kezem jõvõ hónapban lesz az eljegyzés, nyár végén meg az eskûvõ.
Ha nem akarod, akkor tényleg magyarázd el nekik, hogy mi a helyzet! Viszont, ha szeretitek egymást és minden rendben van köztetek, akkor viszont miért ne házasodnátok össze?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszokat, lesz eskûvõ voltam menyasszonyiruhát próbálni és eszméletlenül szép, amúgy december elejére vok kiirva én meg a hónap végén töltöm a 19et.Sikerült megbeszélni mindent.


Tamogatnatok a gyerekeiteket, ha kulfoldre szeretnenek hosszutavon vagy akar veglegesen koltozni?

Nalunk a csaladban sok rokontol jon a megjegyzes, hogy hogy lehetett ilyet csinalni. Marmint kulfoldre koltozni (a ferjem kulfoldi, ezert koltoztem ki). Ez miert olyan nagy baj? Ha valaki boldog, nem mindegy, hogy hol el?

Legjobb válasz: Persze hogy támogatnám ha azt szeretné. Engem is támogat az anyám mindenben ilyesmiben. Én azt vettem észre azoknak nem tetszik csak akik irigykednek. Az meg nem érdekel.

Persze hogy támogatnám ha azt szeretné. Engem is támogat az anyám mindenben ilyesmiben. Én azt vettem észre azoknak nem tetszik csak akik irigykednek. Az meg nem érdekel.
Nekem egy gyerekem van, de minden olyanban támogatni fogom, amit õ szeretne, és ami az õ javát szolgálja.. bármennyire fog is fájni. Ha Ausztráliába akar költözni, az biztos, hogy megpusztulok a bánattól, de támogatni fogom.
A gyerekem boldogsága az elsõ, természetesen támogatnám (még ha bele is döglenék).
nincs gyerekem, most én vagyok a gyerek, és ugyanez a tervem. most kaptam egy lehetõséget külföldre tanulni, aztan ha ugy alakul ott is maradok.mondtam a szüleimnek, õk 100%ig mellettem vannak, tudják hogy mindig is erre vágytam!:) a rokonok meg csak irigyek hidd el! de ha valaki irigy rád, az azt jelenti, hogy valamit jól csinálsz:)
Támogatnám, én nem mehettem. Állandóan sírnék utána, de neki nem mondanám.
engem nem támogatnak... lenne lehetõségem külföldön tanulni, kellene induló töke, simán kitudnák fizetni a 10szeresét is anyámék, de még kölcsönbe sem hajlandó ideadni (dolgozok most is suli mellett, de esélytelen szeptemberig annyit félretenni)... indok: elvagy te itt is kelet-magyarországon...persze, diplomásan minimálbérért... ennyit a szülõkrõl...

Milyen arányban készítsem a tejbegrízt, ha cumisüvegből szeretném adni?

Kérlek,ne azt írjátok,hogy kanállal adjam inkább:))

Legjobb válasz: Hat en sajnos csak annyit tudok irni h ne cumisuvegbol adjad. Ezt olvastam mint info, de ha te igy szeretned, akkor probald meg.

Hat en sajnos csak annyit tudok irni h ne cumisuvegbol adjad. Ezt olvastam mint info, de ha te igy szeretned, akkor probald meg.
Sajnos pontos arányokat nem tudok neked mondani csak kb-ra. Én 3 dl tejhez szoktam adni 2 evõkanál grízt és akkor olyan állagú amit cumisüvegbõl ki tud szívni a kisfiam. De ha egy picit sûrûbb lenne akkor a végén egy kis tejjel higítom, ha pedig túl folyós akkor még egy kicsi grízt teszek bele.

Szeptembertõl szeretném, ha a kisfiam Ausztriába járna óvodába. Hogy zajlik a beíratás, mi a feltétele, mikor van egyáltalán beíratás? Olyan szülõktõl várok választ, akik kint járatják a gyereküket oviba. Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Szia! A beiratas mindig marciusban van megadott napon, ezt az oviban meg kell kerdezni melyik nap az adott! Elotte jo ha bemesz kersz urlapot a beiratashoz!Egész napra vagy hány órára szeretnéd beiratni napi szinten? ??? Egesz napos ovodara csak akkor vagy jogosult ha dolgozol és van munkáltatói igazolásod legalábbis nálunk! Ha csak délig hagyod és ebedelni már otthon eszik akkor semmi akadálya! 70-90euro között van havonta az ovoda ha ebedel akkor az kb 3euro naponta! Reggelit te keszited! Uzsonnat ami marad a reggelibol azt eszik meg kapnak gyümölcsöt mellé! A legjobb ha hétfõn bemesz a kiszemelt oviba és már most jelzed h szeretnéd beiratni, mert kaptok egy válasz levelet h felvettek e vagy sem pl helyhiany miatt! En a lányomat októberben jeleztem az ovodaban, h szeptembertõl mehessen es igy is elég nehéz volt, h lessz e hely!

Szia! A beiratas mindig marciusban van megadott napon, ezt az oviban meg kell kerdezni melyik nap az adott! Elotte jo ha bemesz kersz urlapot a beiratashoz!Egész napra vagy hány órára szeretnéd beiratni napi szinten? ??? Egesz napos ovodara csak akkor vagy jogosult ha dolgozol és van munkáltatói igazolásod legalábbis nálunk! Ha csak délig hagyod és ebedelni már otthon eszik akkor semmi akadálya! 70-90euro között van havonta az ovoda ha ebedel akkor az kb 3euro naponta! Reggelit te keszited! Uzsonnat ami marad a reggelibol azt eszik meg kapnak gyümölcsöt mellé! A legjobb ha hétfõn bemesz a kiszemelt oviba és már most jelzed h szeretnéd beiratni, mert kaptok egy válasz levelet h felvettek e vagy sem pl helyhiany miatt! En a lányomat októberben jeleztem az ovodaban, h szeptembertõl mehessen es igy is elég nehéz volt, h lessz e hely!

Ha a közös tulajdonból a részemet a lányomnak szeretném ajándékozni, a tulajdonos társaknak van-e elővételi joga?

vagy bármilyen beszólása?

Legjobb válasz: Ha AJÁNDÉKOZNI szeretnéd akkor nincs. Ha eladni szeretnéd akkor van. Beleszólása a döntésbe egyik esetben sincs.

Ha AJÁNDÉKOZNI szeretnéd akkor nincs. Ha eladni szeretnéd akkor van. Beleszólása a döntésbe egyik esetben sincs.

Mit csináljak, ha nem szeretne szexelni velem a pasim? De én nagyon szeretném.

kösz...

Legjobb válasz: Vedd rá,hogy szexeljen veled,vagy szexelj velem.

Vedd rá, hogy szexeljen veled, vagy szexelj velem.
Erõszakold meg!
Beszéld meg vele. Lehet a kellemetlen uccsó együttlét miatt, pl nem fürödtél le, nem mostál fogat, vagy "dentines csókot" kapott tõled a farka.
Meghíztál és már nem kíván.
Ha impotens akkor semmit. Válassz másikat! Különben meg próbálj kezdeményezni! Nem élünk a középkórban, Te is nyugodtan kezdeményezhetsz.
van más akivel sexelne?? vagy szerelmes valaki másba.. :) sok dolog lehet.. kérdezd meg mi a baja pontosan.. ha szted hantázik akkor rakd ki.. :) )
A kérdező hozzászólása: Már dugtunk. Csak mostanában nem akar...
Válassz engem!
Próbáld meg elcsábítani, egy szexi fehérnemûvel.
keress olyan pasit aki szeretne veled.. :) lehetséges h szûz a srác.. ? :) )
Én imádnálak!
Mit szeretne meg mûttetni magán ?
Mennyi sok álszent ember van itt. Kérdezõ! Az én orrom is olyan volt, hogy az önbizalmam nulla volt miatta. Megmûttettem és azóta szeretek tükörbe nézni. Lehet piszkálódni hülye szövegekkel, hogy fogadja el magát az ember...ja, amikor folyton folyvást az õ orra a vicc tárgya egy társaságban, amikor hallja, hogy kuncognak a háta mögött...persze. Hát én nem pszichologushoz mentem (ami kb ugyanannyiba került volna mint a mûtét), hanem egy jó sebészhez. Az életem minõsége nagyságrendekkel nõtt. A mellekrõl is lehet vitázni. A kérdezõ sehol nem írta, hogy mûmellett szeretne. A szoptatós mellek ha nagyon leugornak, szépen javíthatóak egy sima felvarrással is.
Én megértem a kérdezõt. Egyik barátnõmnek tini kora óta hatalmas mellei vannak. Hát-nyakfájdalom, folyamatos beszólogatás, mára már elmondása szerint durvan lónak is. Volt, hogy simán lekuvázták amelle miatt, pedig nem teszi ki. Õ most gyûjt a kisebbítõ mûtétre. Aki ezért elítéli, kivancsi vagyok rá mit tenne a helyébe...
Hja! A mellét akarja az orrához varratni, hogy ne lógjon le? Praktikus!
A kérdező hozzászólása: Nekem tényleg kellene az orrmûtét, mert az miatt van akkora önbizalomhiányom, hogy emberek közé is csak azért megyek mert dolgozni muszáj. Másik pedig a mell dolog: nem nagyok, de formásak egyenlõre, bár már így is kezd változni az alakjuk az évek során, és nem pozitív irányba. Még ha egy-két szülés is lesz, bele sem merek gondolni. Perfekcionista vagyok, és valóban, ha megcsinálom ezeket a mûtáteket, az magam miatt lesz elsõsorban.
Itt egy páran jól leírták önértékelési zavar, és az csak duma a nõktõl, Hogy "magamért teszem, mert én érzem magam jobban" Az ilyen szegény nõkbõl királyi életet élnek a plasztikai sebészek. Ha igazán van egy nõnek önbizalma akkor zavarná, hogy megplasztikáztassa magát bárkiért. Aki szereti, az szereti minden testrészével ahogy az anyja megszülte. És ez az igazi szeretet. Egyébként a mûtétekkel hazudják az egész lényüket, mert már nem lehet tudni hogy ki volt az átszabás elõtt és vajh úgyis szeretnék ahogy elõtte nézett ki? Én bediliznék mert akkor állandóan kétségeim lennének, hogy most a mûanyag mellem kell vagy anélkül is kellenék?
#11: ha megmûttetném a mellem, nem azért tenném, mert a barátomnak nem tetszik, hiszen õ imádja. Én viszont gyûlölöm, nem látom szépnek. Tehát nem neki, hanem magamnak szólna.
Én nem vagyok férfi, de engem qurvára zavarna, mert egészségtelen.Arra utal, hogy nem fogadja el magát az illetõ és súlyos önbizalomhiánnyal küzd.Úgyhogy inkább pszichológushoz küldeném, nem plasztikai sebészhez.
Ha te megmondod neki, hogy zavarna, vagy csak feleslegesnek tartod, de õ mégis akarná, akkor az már nem neked szól!
Zavarna. Amikor feleségül vettem az orra akkor is ugyanilyen volt. Miért kellene azt "átszabni"? Gyerekszülés után pedig természetes, hogy megváltozik a melle. De még ez sem okoz problémát. A mûmell viszont igen. Amelyik nõ mûtteti magát, annak önértékelési gondjai vannak. Ezt nem mûtéttel kell orvosolni.
Szerintem fölösleges ha csak nem csúnya vagy deformált az adott testrész. Itt arra gondolok, hogy pl láttam olyat, hogy valakinek az egyik melle szemmel láthatóan nagyobb, mint a másik. Ebben az esetben érthetõ, de amúgy fölösleges beavatkozásnak tartom, fõleg ha neked is így tetszik.
Jól van, no. Már azt hittem, hogy férfivá akarja operáltatni magát.(Bár már azon sem lepõdnék meg)Szerintem te le szeretnéd beszélni róla és érveket vársz, ha jól gondolom. Az elsõ mellmûtéttel mûtétek sorozatát szabadítja magára, ezt gondolom õ is tudja. De az õ teste, õ rendelkezik vele, ha így nem tudja szeretni kérdéses, hogy amúgy szeretni fogja-e, vagy kidobja a pénzt az ablakon a semmiért.
Az en orrom nagy, anyukamtol orokoltem. Engem nem nagyon zavar bar orultem volna ha nekem is szep orrom van. A ferjem visszont nagyon szeretne ha megmutettem magam lassan ugy erzem bele megyek a mutetbe...
A kérdező hozzászólása: Mellrõl van szó, gyerekszülés után pl majd. Ill orr.
Szerintem ezek a mûtétek teljesen feleslegesek ha valakinek nincs semmi deformitása. A barátnõm inkább fogadja el magát, mint átalakíttassa.
Hát még ha engem akarna megmûteni!
Az nem.Csak mikor a családi kasszából kivenné rá a pénzt.Azért nem élnék vajas kenyéren, hogy új orra legyen vagy nagyobb melle.
Attól függ milyen mûtétrõl van szó...
Nem regen azt olvastam, hogy a mellmutetet ellenzo nok legalabb 75%-anak normalisan fejlett, szep mellei vannak. Az itteni valaszokbol is ez latszik beigazolodni. Nekem pl rettenetesen kicsi melleim vannak, 2 gyerek utan is azok, ugyhogy meg fogom muttetni, es a ferjem is tamogat. Kerdezo, a te ferjed mit szol hozza? Elvileg ugy szeret, ahogy vagy: perfekcionistanak :) Ha van penzetek ra, csinaltasd meg a muteteket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!