Találatok a következő kifejezésre: Ha a szeretnék minél többet (4 db)

A nõk szeretik, ha a férfin minél több a szõr?

Mert mi férfiak azt szeretjük, ha egy nõ csupasz. Akkor ez a másik nemnél fordítva mûködik?

Legjobb válasz: Csubakka, te vagy az?

Csubakka, te vagy az?
Nekem tetszik ha egy pasi szõrös, de persze mindennek van határa:)
A kérdező hozzászólása: Nem hülye válaszokra vagyok kíváncsi kedves elsõ.
nekem nem :( de még a borosta sem tetszik...
Mármint hol is gondolod?
Személy függõ. Mindenkinek más jön be, de én nagyon szexinek és férfiasnak találom a szõrös pasikat. :)
Nem mindenkinek áll jól, viszont van akin kifejezetten férfias, és vonzó.
Személyfüggõ Nem kell általánosítani...mert a férfiak sem feltétlenül szeretik, ha egy nõ csupasz...pl az exeim közül csak 1 volt aki jobban kedvelte a csupasz intimterülletet. A férjem is jobban szereti, ha fazonírozva van, szerinte csupaszon olyan "ovis", se másutt csupasz vagyok:) Én is jobban kedvelem szõrösen, de nem minél több szõrrel, szerencsére elég diszkréten szõrös, intim területen rövidebbre vágja... a szakáll jobban áll neki, mint a csupasz arc... 27 évesen 20 alattinak néz ki, sõt iavásárlás esetén személyit kérnek tõle:D

Kreatív, játékos elfoglaltságokhoz keresek ötleteket. Küldenétek linkeket ha tudtok? Szeretnék a gyerekkel minél több dolgot készíteni, minél érdekesebben eltölteni az időt ha mondjuk kint rossz az idő.

Ti miket szoktatok csinálni otthon?

Legjobb válasz: Mennyi idõs a gyereked? Az enyém most 20 hónapos, kevés dolog köti le. Mostanában elõ vettük a ceruzákat, zsírkrétákat és azzal játszunk, rajzolok neki, mutogatom mi micsoda, õ is "rajzol", ez kb 10 percig érdekli utána megy és pakol... Szoktunk dominót rakosgatni, építõzni, (én építek õ rombol) mesekönyvet nézegetünk, youtube-on gyerek dalokat hallgatunk angolul és magyarul, táncoltunk, van egy nagy platós autója abba szoktunk pakolni játékokat, vagy bele ül a gyerek és én tologatom. Mese film nem nagyon köti le. Ha picit nagyobb lesz veszek neki gyurmát hátha az érdekelné.

Mennyi idõs a gyereked? Az enyém most 20 hónapos, kevés dolog köti le. Mostanában elõ vettük a ceruzákat, zsírkrétákat és azzal játszunk, rajzolok neki, mutogatom mi micsoda, õ is "rajzol", ez kb 10 percig érdekli utána megy és pakol... Szoktunk dominót rakosgatni, építõzni, (én építek õ rombol) mesekönyvet nézegetünk, youtube-on gyerek dalokat hallgatunk angolul és magyarul, táncoltunk, van egy nagy platós autója abba szoktunk pakolni játékokat, vagy bele ül a gyerek és én tologatom. Mese film nem nagyon köti le. Ha picit nagyobb lesz veszek neki gyurmát hátha az érdekelné.
A kérdező hozzászólása: Az én fiam 3 éves. :) Olyan ötleteket gyûjtöttem már eddig, hogy hogyan fessünk sóval, szívószállal, üveggolyóval, mit készítsünk papír tányérból, wc papír gurigából, stb. Ezekhez szeretnék még gyûjteni párat. A gyurmát biztosan szeretni fogja, az enyém folyton kukacokat gyártott.
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=4702 ezt õ is tudja már csinálni! http://dilidomino.freeblog.hu/ meg itt is sok kreatív dolgokat készítenek. sokat merítek tõlük!
A kérdező hozzászólása: Köszi ezek jók!! Jöhetnek még bõven az ötletek!
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is! Utóbbit ismertem, itt tényleg nagyon jó ötletek vannak.
Hogyan kell sóval, meg üveggolyóval festeni? :)
.

Ha a cigányokról szeretnék minél többet megtudni, melyik könyvet, könyveket érdemes elolvasni?

Legjobb válasz: Szerintem egyiket sem. A könyvek többsége elfogult vagy az egyik, vagy a másik irányban. Inkább menj közéjük, ismerkedj velük. Ha a saját szemeddel tapasztalod, hogy milyenek, akkor az reálisabb képet ad, mint bármelyik könyv.

Szerintem egyiket sem. A könyvek többsége elfogult vagy az egyik, vagy a másik irányban. Inkább menj közéjük, ismerkedj velük. Ha a saját szemeddel tapasztalod, hogy milyenek, akkor az reálisabb képet ad, mint bármelyik könyv.
Katika cigányélete. A szerzõre nem emlékszem. Az utolsó kettõ válaszoló meg hülye.
ezt:Mein Kampf SZEBB JÖVÕT!
Ki az a hülye, aki a cigányokról szeretne többet tudni?! Én nem akarok tudni még arról sem, h léteznek csak ez sajna elég nehéz, mert több van belõlük, mint a patkányokból.
Az elõzõ vagyok: érdemes megnézni a cigány honlapokat is, illetve felvenni a kapcsolatot mondjuk a Rádió C vel, s megkérdezni tõlük, hogy nem tudnak e valami jó közösségi helyrõl, ahol lehet ismerkedni (nem a diszkókra gondolok:-) hanem mondjuk táncházakra), vagy olyan közösségi helyekre, mint pl. Romaversitas. A cigány költészet, festészet megismerése is érdekes lehet.
A nektar.oszk.hu, odr.lib.klte.hu, http://www.matarka.hu oldalakon nézz körül, néhány cím: Bevezetés a romológiába : a cigány népismeret kultúrantropológiai, történeti, politológiai és szociológiai aspektusai : szöveggyûjtemény / [vál. és szerk. Tóth Sándor] ; [közread. a] Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Jogtudományi és Politikaelmélet Tanszék. Budapest : ZMNE, 2004. Zöld könyv : a romák médiaábrázolása / [szerzõ Hammer Ferenc] ; [közread. a] Szociális és Munkaügyi Minisztérium. [Budapest] : Szociális és Munkaügyi Min., 2007. Cigánylabirintus : [szerepjáték!] / Kardos Péter, Nyári Gábor ; [ill. Stark Attila]. Budapest : Jonathan Miller, 2004. Ételek és életek : ízes séta a cigány étkezési szokások világában / [szerk. Bakay Péter] ; [kiad. a Zsivora György Népfõiskolai Alapítvány]. [Sárszentlõrinc] : Zsivora Gy. Népfõiskolai Alapítvány, 2008. A cigányság hagyomány- és hiedelemvilága / Rostás-Farkas György ; [közread. a Cigány Tudományos és Mûvészeti Társaság]. Budapest : Cigány Tud. és Mûv. Társ., 2006. Cigány gyerekek az iskolában / José Eugenio Abajo Alcalde ; [ford. Papp Attila]. Budapest : Nyitott Kvmûhely, 2008. Egyenlõség, egészség és a roma/cigány közösség / [auth. Lakatos Szilvia et al.] ; [publ. by Khetanipe for the Roma Unity Association] . Pecs : Khetanipe for the Roma Unity Assoc., [2008].
Kimész egy cigánytelepre és ott 70-80%ban érezni fogod, hogy valójában milyenek.
Meinkampf? :D Bocs a poénért. Biztos vannak kisebbségekrõl szóló könyvek, esetleg próbáld meg az "Útmutató az emberi rasszokhoz" címût.
Börtönben fogvatartottak listáját.


A súlyzóssal is erõs leszel. Gondolod, hogy a testépítõk gyengék? :)
A kérdező hozzászólása: Nem, csak melyikkel tudok gyorsabban haladni?
A súlyzóssal. De ettõl még mehet mellé néha saját testsúlyos edzés is. Én pl végzek melledzés végén fekvõtámaszt vagy hátnál ugye eleve megy húzódzkodás, mellnél még tolódzkodás, lábnál egylábas guggolás, stb. Lehet ezt vegyíteni is.
A kérdező hozzászólása: Aha, én is valami ilyesmire gondoltam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!