Találatok a következő kifejezésre: Ha a szeretnék foglalkozni később (2 db)

Ha a történelemmel szeretnék foglalkozni később akkor a történelem tanáron kívül milyen szakmák vannak még?

nagyon szeretnék ezzel foglalkozni de a régészen és a tanáron kívül semi nem jut eszembe...

Legjobb válasz: Dolgozhatsz levéltárban vagy múzeumban, de szerintem ezekhez is töri szak kell.

Dolgozhatsz levéltárban vagy múzeumban, de szerintem ezekhez is töri szak kell.
lehetsz kutató is, de ehhez is töri szak kell, egyetemi. ja, vagy politológia - oda is töri kell
Van egy olyan is, hogy ókori nyelvek és kultúrák. Itt úgy tudom az ókori irodalom és történelem kap nagyobb szerepet.
Szerintem még a régészet is lehetséges, töri tudás biztosan kell hozzá, de azon túl még egyéb tanulmány is szerintem.

Jó ez az iskola, ha a későbbekben jóslással és természetgyógyászattal szeretnék foglalkozni?

http://csend.hu/index.sqn?&md=main&nd=4

Legjobb válasz: (oktatási díj 40.000 Ft + egyházi hozzájárulás 130.000 Ft) Csak gratulálni tudok.

(oktatási díj 40.000 Ft + egyházi hozzájárulás 130.000 Ft) Csak gratulálni tudok.
ha jóslást tanítanak miért nem lottóznak, nyernek, és tanítják ingyen a jóslást? Vagy lóverseny, póker, akár tõzsde... Ja megnézné valaki hogy van e szellem a hátamon? És hány?
Ez az egyik "legnépszerûbb" de én biztos nem adnék ennyi pénzt érte.És hát mit ne mondjak ez azért nem akármilyen dolog.Nem lehet csak úgy megtanulni.rengeteg a csalás ámítás.De biztos vannak emberek kb 0.1 %ék akiknek vannak képességeik.Lehet te is közéjük tartozol!?:) Akkor viszont nincs is szükséged ilyen "iskolákra".
Ha el pocséklód az életed, jó.
A "jóslás" nem csettintésre mûködik, és ezek a kókler "sulik" pont azt próbálják elhitetni, ami nem igaz. A természetgyógyászathoz találsz jobb helyet is, nézz utána. Egyébként ez az állítólagos "suli" nem a scientológiához tartozik véletlenül? Akármilyen tanfolyam, nem kötelezhet senki "egyházi hozzájárulás" fizetésére, vagy önként járulsz hozzá vagy sehogy...
Csak valamilyen szekta lehet, mert egyházak nem tanítanak jóslásokat! Mindenesetre jól megkérik az árát a semmire nem használható oktatásuknak!
"Jézus mária, ez legálisan mûködik ???" Ha csak ez volna az egyetlen semmire nem használható semmi hasznos tudást nem adó áliskola.
jóslás? :D hanyagold
Jézus mária, ez legálisan mûködik ???
Ebben a témában minden iskola kidobott pénz, mert ezt nem lehet tanulni, legfeljebb "fejleszteni", ha egyáltalán van valamiféle érzéked, intuíciód, de azt se ilyen sulikban pláne nem pénzért...
A legelso dolog, hogy legyen hited! Amikor lesz hited, akkor mar tudni fogod azt is, hogy a joslas tiltott dolog, sot meg azis, hogy Te fordulj a joshoz. Elj tudatosan, tisztan testileg es lelkileg. A termeszetgyogyaszatot tanulhatod, de igyekez a hazadban es lehetoleg olyan iskolaban, aminek mar neve is van! Ajanlom Neked a Napfenyes hu. Varadi Tibor, vagy pedig az Elixir magazinban szoktak meg hirdetesek lenni, es azokat az iskolakat ellehet fogadni. De elotte donsd el, hogy vagy gyogyitani akarsz, ill. szeretnel, vagy josnak lenni, mert a ketto nem megy egyutt.
A kérdező hozzászólása: ?????


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!