Találatok a következő kifejezésre: Ha a szeretnék (8922 db)

Ki mondta, hogy a szeretet nem tanulható?
Hosszú.
Tegyük fel, a szeretet nem tanulható. Ebben az esetben is azt mondanám, hogy de, szeretet teljesebb, szeretni valóbb emberré válhat. Azért, mert azt a szeretetet, amit érez, megtanulhatja jobban kifejezésre juttatni úgy, hogy jobban odafigyel a szeretteire, apró figyelmességek, tudod. Lehet valakiben tengernyi szeretet, ha nem tudja kimutatni, akkor nála több örömöt szerez másoknak az az ember, aki kevésbé tud szeretni, de jobban ki tudja azt fejezni.
A kérdező hozzászólása: "Hosszú." Kösz:)
Ez olyan téma, amirõl könyvet lehetne, illetve kellene írni ahhoz, hogy átfogó képet tudjál róla alkotni magadnak. Zanzásítva: Maga a szeretet nem tanulható. Az érzés mindenkiben megvan, kérdés, hogy menniyre mélyen. Oyan ez, minta hõn áhított kockahas. Valójában mindenkinek van, csak a legtöbben ügyesen elrejtik egy réteg hájjal. Tehát nem a szeretettel, hanem annak kimutatásáról van inkább szó. Ha jól emlékszem, Gary Chapman prof állapította meg, hogy az embernek 4 féle szeretetnyelve van, és ha nem azon a nyelven közlöd, amin az illetõ ért, megette a fene, mert semmit sem fog belõle érezni. Ha pedig nem jut át a te szereteted, hozzád se fog visszatükrözõdni belõle semmi.

Mit tennél, ha a szeretőd miatt elhagynád a feleséged, de addigra ő (mármint a szeretőd) már valaki mással lenne?

Legjobb válasz: Elég kitekert kérdés. A feleségemhez nem volna pofám vissza menni. A szeretõmet meg elküldeném a sunyiba...Az ilyenre mondják, hogy 2 szék közé a padlóra.

Elég kitekert kérdés. A feleségemhez nem volna pofám vissza menni. A szeretõmet meg elküldeném a sunyiba...Az ilyenre mondják, hogy 2 szék közé a padlóra.
Egy eletre tanulnek belole es ugy ereznem h megerdemeltem.
Kívülállóként jól kiröhögném. Egyébként meg két szék közé estél, állj fel és lépj tovább.
Sehogy.
A kérdező hozzászólása: csakis úgy, ha mindenhogy megszakítom vele a kapcsolatot, mármint, hogy ne legyen lehetõség vele találkozni....
tehát te csaltad meg és most újrakezdenéd... Ne tedd. Jobbat érdemel nálad.
Gondolom Te vagy a megcsaló, és megbántad, hogy megcsaltad a párodat, és rendbe akarod hozni a házasságodat. Hát, én még akkor sem fogadnálak vissza, ha munkahelyet változtatnál, mert valószínûleg ott is lenne egy kolléganõ... Nálam tuti nem kezdenéd újra :)
Régen rossz ha valakit csak a lehetõség hiány tart vissza. Ha nem õ akkor majd lesz más. Üvegburában nem élhetsz!
Ha egyszeri alkalom volt, és nagyon szeretem a másikat, akkor lehet adnék egy esélyt.De bizalom sosem lenne már teljes.Nagyon küzdeni kellene.De te eléggé buta voltál, hogy munkatárssal kezdtél, az semmilyen szempontból sem elõnyös.
Ha megcsaltad, nem jó neked az alapkapcsolatod sem. Javaslom másik kolléganõ megdugását. :-)


Ha a szeretet laptomora ráömlött a víz és három napja nem ad életjelet magáról, érdemes még reménykednem benne, hogy kiszárad és feltámad?

Vagy kezdjek el aggódni, hogy valami komoly baja lett? Ki volt ugyan kapcsolva mikor a tragédia történt, de ismeretlen mennyiség? víz folyt a bekapcsoló gombjába.

Legjobb válasz: Mivel 3 napig hagytad hogy oxidálja a víz, szerintem már keresztet vethetsz rá. Ha azonnal szétkapod, hajszárítóval kiszárítod, akkorlett volna esély

Mivel 3 napig hagytad hogy oxidálja a víz, szerintem már keresztet vethetsz rá. Ha azonnal szétkapod, hajszárítóval kiszárítod, akkorlett volna esély
Annak szerintem már annyi. Ha elviszed szerelõhöz talán tud még lehelni bele valami életet de nincs rá sok remény.

Mit tegyek, ha a szeretőm felvállal?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szerintem ezt beszéld meg a pasiddal. Gondolom õ is érzi rajtad, hogy ez nem komoly kapcsolat. Egyszerûbb ha tisztázzátok a dolgot, még most az "elején". Sok sikert!

Szerintem ezt beszéld meg a pasiddal. Gondolom õ is érzi rajtad, hogy ez nem komoly kapcsolat. Egyszerûbb ha tisztázzátok a dolgot, még most az "elején". Sok sikert!
Szerintem ha õ felvállal, fõleg a családja, barátai elõtt az már jelent valamit!Valószínû, hogy komolyak a szándékai veled kapcsolatban, így neked kell eldöntened hogy tudnál e vele "normál"párkapcsolatban élni vagy sem.Mindenképp beszéld meg vele, hogy hogyan tovább.
Na, várj! Lehet hogy csak barátként akar bemutatni! Beszéld meg vele! Az ilyen kapcsolatban az a jó, hogy künnyû megbeszélni a dolgokat. :)
Szerintem ne hozd magad kínos helyzetbe azzal hogy bemutatkozol hogy "én vagyok a szeretõ".Fõleg ha úgy gondolod hogy ez hosszú távú kapcsolat nem lehet.Ezek szerint szerelmes sem vagy.Beszéld meg vele, hogy te maradnál a "szeretõ" szerepében ha ez neked és neki is megfelel.
irigyellek.az enyém sose mutatna be
És hogyan mutatna be, nézzétek õ a lábtörlõm!Õ az akin kiélem magam, vagy ilyesmi!Hova nem sülyedsz!
Orsi te vagy? :D

Mit tegyek ha a szeretőmet keresem és a felesége jön ki a házból?

el szeretnék menni a szeretőm házához,de nem tudom hogy van-e most aktuális kapcsolata. és arra lennék kíváncsi hogy mit tegyek akkor ha esetleg a párja/felesége jön ki a házból? mit mondjak neki?

Legjobb válasz: Kösd föl magad kösd föl magad kösd föl magadra harci kardodaaaaat! Még egy rumot kérek!

Kösd föl magad kösd föl magad kösd föl magadra harci kardodaaaaat! Még egy rumot kérek!
Tulajdonképpen a volt szeretõd? Mégis, mennyi ideje nem láttad? Szerintem jobb ötlet lehet nem zavarni, vagy ha nagyon nem bírod ki, akkor inkább e-mailben, mintha csak valami régi kolléga/iskolatárs lennél. #3 - nem rossz ötlet, de aki nem tudja mi az a hûtõvíz, az bizony inkább ne kérjen - hátha a másik tudja, sõt fel is ajánlja az autójavítást... Na meg az edényt vissza is illik adni.
Mondd, hogy felforrt a hûtõvized (!) kérj egy edényben valamennyit, hogy fel tudd tölteni
Nem szabad ilyet tenned. Szeretõ vagy, akinek semmi keresnivalója a másik házánál, ha annak a párja ott tartózkodik. Ez ilyen szabály féle.
nem tudod, hogy van-e aktuális kapcsolata? jó kapcsolatotok lehet...akkor miért vagy a szeretõje? bár tudom, hülye kérdés, nekem is volt ilyen, hogy hivatalosan nem vállalt az illetõ, mert csak.
Bezony... még a vér is fagyott cseppekben repül szét.
A kérdező hozzászólása: te hülye vagy?:)
jégkarddal .. brrr az hideg..nem kértek több rumot az asztal alá! gyere bodri kutyáááááám......
éééén-e? mé'?
Tudsz szeretõt tartani, de a szeretõd esetleges szeretõjével nem tudsz elbánni ? Mindkettõhöz ravaszság kell és ha az egyikre képes vagy, akkor képes kell lenned a másikra is, ezért is gyanús a kérdés. Ráadásul a megoldás is nevetségesen egyszerû lenne.
A kérdező hozzászólása: akkor mi a megoldás? Azért írtam ki ezt a kérdést, mert tanácstalan vagyok.
akkor mégis kérek még egy rumot, mert pont akko' lettem lehulyézve, mikor nem kértem többet
Korábban hogyan szoktad keresni? Ha nincs más, akkor csak ugyanúgy lehet - viszont számolj azzal, hogyha õ nem keres, akkor valószínûleg nem hiányzol neki annyira hogy újra belemenjen a "játékba". Ez az említett keserû igazság másik oldala.
Te lány, honnan tudná a szeretõd párja , hogy te ki vagy ? Lehetnél az unokatestvére, az ismerõse, a távoli barátja, a volt kollégája, egyszóval bárki. Épp ez a lényeg, hogy nincs mibõl rájönnie arra, hogy te ki vagy, hacsak te nem árulod el magad. Számára csak egy ismeretlen vagy, aki keresi az õ párját és ha nem viselkedsz gyanúsan vagy furcsán, akkor nincs mibõl rájöjjön arra, hogy a szeretõje vagy, viszont ha láthatóan túlparázod a dolgot és feltûnõen viselkedsz, akkor lebuktál.
A kérdező hozzászólása: Már mondtam hogy õ nem kereshet, és a telefonszámát is valamilyen oknál fogva lecserélte.
A kérdező hozzászólása: Smartlboro Köszönöm a választ, és mégis mit mondjak szerinted ki vagyok?
Nem fogom kidolgozni neked a szerepedet. Adtam egy sémát, amelyet használhatsz, de innen már boldogulsz. Mondtam, hogy nem számít az, hogy ki vagy, a lényeg az, hogy elõszedjél valamilyen álarcot arra az esetre, ha szükséges. Úgysem tudja a másik nõ letesztelni, hogy igazat mondasz-e vagy sem. A lényeg, hogy hiteles legyél.
Kedves Kérdezõ! Tudom, hogy itt nem az én szerepem az új kérdések feltevése, de most mégis ezt fogom tenni. Vannak a szeretõdnek gyermekei? Mennyi idõsek? Milyen hatással lenne másokra, ha elválna a feleségétõl? Árthatsz ezzel valakinek? Vajon szeret õ még téged? Mit vársz tõle? Tényleg olyan erõs érzelmek kötnek hozzá, hogy azért érdemes mindent kockáztatni? Neked van férjed/barátod/gyermekeid? Vegyél mindent számításba, és csak ezután hozz döntéseket. A kivitelezés csak részletkérdés.
A kérdező hozzászólása: Már elvált az egykori feleségétõl, felnõtt gyermekei vannak akik nem szólnak bele a magánéletébe. Nekem is van párom, de nincsenek gyerekeim.
De mondd már meg, hogy tudsz ilyen lelkiismerettel élni?! Mi a retkes pi*csának van párod, ha nem kell? Eltart vagy mi? Olyan rohadt igazságtalan a világ, hogy ilyen kétszínû kötsögöt eltartja egy szerencsétlen srác, én meg majd éhen veszek a fizuból (pedig tanult ember vagyok!). Tisztességes embereket mindig veri a sors, a szemeteket meg jutalmazza!
A kérdező hozzászólása: nagyon vicces :)
Válaszolok a kérdésedre: Remélem ijedtedben mozdulni sem fogsz tudni, mikor a felesége jelenik meg és lecsapja a fejed egy karddal.
A kérdező hozzászólása: ezt a választ nem értem.
:DDD
Menj el hozzá és mond hogy õt keresed, ha azt mondja hogy õ a felesége akkor vagy azt mondod hogy többet nem keresed azt a csúszó-mászót, vagy kitalálsz valamit ha úgy is kell a pasi.
A kérdező hozzászólása: egy éve nem láttam és sajnos nincs e-mail címe, de valamit muszáj tennem. hiányzik.
"valamit muszáj tennem. hiányzik." kamukérdés kamukérdés hátán lovagol. Nyihahahaha
A kérdező hozzászólása: pedig ez a keserû valóság.
Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem erekcióm van.
Akkor csak a volt szeretõd. Egyébként meg buta egy nõ lehetsz. Ezt is töröltesd, pedig vicc a kategória. :DDD
A kérdező hozzászólása: Szerintem te vagy a buta hogy ilyeneket irkálsz, és nem veszed komolyan.
Egy éve nem keres? Nem hiszem, hogy szûksége van már rád... ez a szeretõk sorsa, velem is megtörtént már férfiként. Bele kell törõdnöd, ez az ára.
A kérdező hozzászólása: Õ nem kereshet, mert nekem is van párom, csak én kereshetem.
jaaa..akko' megvan a megoldás.. vidd magaddal a párod, és ha kijön, aminek jönnie kell, mondd, hogy neki hoztad ajándékba.
A kérdező hozzászólása: te bolond vagy.:)
Mindketten a szánalom mintaképei vagytok. Remélem ez büszkeséggel tölt el.
A kérdező hozzászólása: A kérdésemre válaszolj, légy oly szíves.:)
A kérdező hozzászólása: Rendes választ kértem, a prédikációd, nem érdekel. Mellesleg nem kéne le "kötsögözni" azt akit nem is ismersz..:) ui: Tanulj meg helyesen írni szia!

Belemenétek egy 3-ba, ha a szeretőd kéri, hogy csináld a volt csajával aztán meg vele?

Az a helyzet, hogy van egy srác akivel már 3 éve nyúzzuk a leped?t, de ennél több nem igazán van köztünk. Persze Õ azt mondja, hogy a barátja vagyok, de Én ezt nem így láttom. Kitalálta valamelyik nap mikor ott volt az exe akit Én is ismerek, hogy mi csajjok essünk egymásnak ott Õ elötte. Én akkor ezt lemondtam finom elutasítással. De ezt számon fogja kérni t?lem, hogy mikor és hol. Az a baj, hogy szeretem a srácot és elgondolkoztam rajta mi lenne, ha s nem tudom eldönteni, hogy ha megteszem ettöl a szemében jobb leszek vagy jobban megfog szeretni esetleg jobban fogértékelni? Mirre jó, ha egy olyan embernek elégitem ki a fantáziáját akin nem érzem, hogy szerelmes lenne belém?! Mi lenne szerintettek a helyes döntés meg tegyem vagy nem? Ha megteszem utána mindig ez lesz?

Legjobb válasz: Hát szerintem itt sokaktól fogsz olyan választk kapni, hogy ne tedd nem ér meg annyit ez a srác meg blabla... Szerintem meg ha nem írtózol ettõl, sõt esetleg még izgatna is a dolog a másik lánnyal vagy a hármas tudata, akkor úgysincs veszteni valód. Szerintem a kapcsolatnak is jót tehet, a legtöbb srác szemében ez egy igen merész és izgató húzás lenne. Feldobná a kettõs sexet is!

Hát szerintem itt sokaktól fogsz olyan választk kapni, hogy ne tedd nem ér meg annyit ez a srác meg blabla... Szerintem meg ha nem írtózol ettõl, sõt esetleg még izgatna is a dolog a másik lánnyal vagy a hármas tudata, akkor úgysincs veszteni valód. Szerintem a kapcsolatnak is jót tehet, a legtöbb srác szemében ez egy igen merész és izgató húzás lenne. Feldobná a kettõs sexet is!
én kur*ára nem mennék bele
szerintem probald ki, persze ha nem undor kerdese. kellemes lesz mindenkinek(szemelyes tapasztalat) hogy a srac szemebe noni vagy alacsonyodni fogsz-e, az nem rajtad mulik, barmit csinalsz is.
Hat, attol fugg, mennyit fizet. Mert az oke, hogy "[email protected]" vagy, de ez mar az a kategoria, ahol kemenyen kell fizetni. Szerintem, egy szazas alatt ne vallaljatok. :) *Ironia* Szerintem, ha teged nem izgat ez a fajta dolog, akkor kevesbe finoman is utasitsd el.
Tök 1xû: Ha van kedved, csináld! Ha nincs, ne csináld! Ha nagyon kemény akarsz vele lenni, és van kedved, csinál6játok úgy, hogy a srác nincs ott, aztán mondd el neki, hogy lemaradt az eksönrõl! Na akkor széveti majd az ideg, az tuti! :D De aztán majd meg fog veszni érte, hogy láthassa... :P Azért nehéz erre válaszolni, mert vannak akik szeretik, ha megalázzák õket. Nekik persze más a jó válasz ugyanarra a kérdésre, mint azoknak, akik gyûlölik ugyanezt. Ezért fontos az önismeret... Ismerd meg magad! A "sötét oldalt" is! A mélységeket is! Akkor majd könnyebben tudsz válaszokat találni ezekre a kérdésekre. ;)
Ha csinálod csak magad miatt csináld.
ha jól értem, akkor jelenleg is csak egy szexkapcsolatról szól a dolog és nem szerelemrõl ("...3 éve nyúzzuk a lepedõt, de ennél több nem igazán van köztünk") Mi az, hogy "számon kéri rajtad"??? a szolgája vagy? ha úgy érzed, hogy szeretnéd csinálni, akkor csináld. különben NE!!! és azt, hogy nem, azt meg sem kell indokolnod.
Szreintem ettõl csak még inkább a [email protected]ának fog tartani. Ha eddig sem szeretett, csak a szex miatt van veled, akkor eddig is annak tartott, ezután majd még jobban. Az más lenne, ha szerelmesek lennétek, de már unnátok a szexet. Akkor mindkettõtöknek el kellene döntenie, és ha mindketten bennevagytok, akkor az a ti szívetek joga. De ha valaki szeret téged, és nem akarod, akkor elfogadja. Ha számon kéri, akkor te már nagyon régóta csak egy darab hús vagy a számára. Bocs az õszinteségért. http://www.youtube.com/watch?v=fIagHY4P1Ik
A kérdező hozzászólása: 13:03-nak üznem, hogy az õszinte embereket szeretem és köszönöm ide meg azért teszik fel az emberek az kérdéseiket, hogy õszinte választ kapjanak a bizonytalan gondolataikra
A kérdező hozzászólása: nem gáz, hogy a volt csajával kéne megtennem? nem lehet, hogy ettõl hozzá jobban fog vonzodni, mivel jó barátok és Én ki szorulok a képbõl? vagy hozzám is jobban fog vonzódni?
Nem mindegy h mi hogy vagyunk ezzel? Ha ti szeretitek, csináljátok. Ha nem, ne csináljátok!
Én hozzám ne nyúljon ilyen szándékkal senki!!!! Ti élvezzétek csak.
Köszönjük, hogy megosztottad velünk az újdonsûlt szexuális élményeidet..
Én sem vetem meg az ilyesfajta izgatást, bár egy kissé perverznek tartom.
Hát, egy beöntés elõtte nem árt, nehogy a végén a szrlé a combodon folyjon végig, de aztán jöhet könyékig az asszony...
Néha szoktam izgatni ott, és az ujjamat óvatosan bedugom neki, de inkább õ csinálja az én popsimba a farkával... :D 28/N
Jó dolog az, fõleg orállal kombinálva!:D
mélytorkos szopás közben imádom :)

Mi a feltétele annak ha Fehéroroszországban szeretnék élni, és állampolgárságot szeretnék?

Kell vízum?

Legjobb válasz: Ha bementél, mondd már el, hogy miket mondtak, mert én is szeretnék ott élni!

Gratula! Elõbb Észak-Korea, most meg Fehéroroszország az imádók terítékén! Csak tudnám mi olyan szimpatikus ezekben a diktatúrákban.... Amúgy kérdezõ, dunsztom sincs, hogy legalább a kérdésre is legyen válasz.
Ha bementél, mondd már el, hogy miket mondtak, mert én is szeretnék ott élni!
Amúgy marhára kíváncsi lennék, milyen pofát vágnátok, ha szembesülnétek a diktatúra valódi arcával...
En magyar allampolgar voltam, most itt elek feheroroszorszagban mar 3 eve. magyarba nem tudtam normalis munkahelyet talalni. Itt elek es lenyegesen tobbet keresek mint magyarba, a rezsi alacsony, minden teruleten munkaerohiany van.
Egyet értek 22:56-os válaszával.
Én is szeretnék egy ilyen "diktatórikus államban" élni. Belaruszban van a legnagyobb jólét a szovjet utódállamok közül, nem csoda, ha csípi Amerika és az EU szemét, hiszen ezt a jólétet saját maguknak köszönhetik, és nem váltak adósrabszolgákká. Ellentétben pl. Magyarországgal, ahol jólét a felsõ tízezernek jár, a zemberek meg legyenek boldogok, hogy finanszírozhatják a dõzsölésüket.
Saját erõbõl nagy a jólét, mi?... Az oroszok jóindulatából. Nem ártana egyébként tájékozódni, akkor nem írnátok ilyeneket. A tények: 1. 2008-ban Lukasenkóék még elõttünk futottak az IMF-hez 2. Tavaly év elején Fehéroroszország még így is éppenhogy megúszta az államcsõdöt - hónapokig volt 100 % körül az infláció 3. Nem Fehéroroszországban a legmagasabb az életszínvonal a volt szovjet államok közül - megelõzi a három balti állam és Oroszország is Persze, lehet odaköltözni, sok rosszabb hely van a világon, de nagyot koppannátok, azt hiszem.
Megkérdezhetném miért szeretnél egy diktatorikus államba menni?
Az észak Kóreaiak is megvannak gyõzõdve, hogy az a jólét ami náluk van nem múlható felül :(
Ez így helyes, kell egy hely ahová mehetnek azok akiknek a szoci volt a menyország (az általános jólétel és az ideológiai nyomással is). Szabad az út, és szabad az akarat (nálunk!).
Bemész a nagykövetségre (1126 Budapest, Agárdi út 3/B). Megkérdezed. Legalább szerzel nekik egy vidám napot.
A kérdező hozzászólása: Naaa...miért kell undoknak lenni?:/
Nem lesz probléma, mikor beutazol, küldöttség fog várni és azonnal kiállítanak a Minszki nemzeti múzeum központi vitrinjében.
Már régi a kérdés de ha megkérdezhetem sikerült ki ki költöznöd? és miért szeretnél ott lakni? :)

Fiúk, szeretitek ha a barátnőtök becéz titeket? És melyik becézéseket használja?

Legjobb válasz: Én megkell hogy mondjam nem szeretem ha becézgetnek... Egy lányt oké mert aranyos meg minden de azért egy férfit aki sportol dolgozik :) Hát nem tom.Ez emberfüggõ vki szereti vki nem én speciál nem :D

Én megkell hogy mondjam nem szeretem ha becézgetnek... Egy lányt oké mert aranyos meg minden de azért egy férfit aki sportol dolgozik :) Hát nem tom.Ez emberfüggõ vki szereti vki nem én speciál nem :D
Remélem nem a nemi szervre érted.Engem anno macikámnak hívott a barátnõm, de csak azért mert én is becézgettem.:-) Nekem nagyon jól esne.14/F
A kérdező hozzászólása: Dehogy arra gondoltam :D. Csak sima becézésre.
Én igazából nem szeretem. Amúgy a nevem egyik becézését sem, meg becenevet se nagyon... 20f


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!