Találatok a következő kifejezésre: Ha a szeretkezek és nem (54 db)

Ha két szűz ember szeretkezik, és nem csalják meg egymást, akkor kizárhatóak a nemi betegségek, vagy két ember között is ki tud alakulni valami?

Legjobb válasz: Két már nem szûz ember ha szeretkezik....:D hát elvileg semmi sem zárható ki, lehet örökletes baja is...csak nem tud róla

Két már nem szûz ember ha szeretkezik....:D hát elvileg semmi sem zárható ki, lehet örökletes baja is...csak nem tud róla
pl a gomba az shormonális változás hatására is kialakulhata nõknél, meg antibiotikus szedés hkövetkezményeként, emg ugye bárhol el lehet kapni. A komoylabb betegség pl hiv elõfordulhat ha volt vérátömlesztése valamelyikötöknek. A HPV-t a férfiak hordotzzák és attól is kialakulhat ha nem elég alaposan tisztálkodnak. Arról meg ugye nefelejtkezzünk el hogy csókkal mennyi betegség terjed és még ha szüzek is vagytok de ha már csókolóztatok mással máris lehet kapni ezt azt.
Hát nem feltétlenül... De ennyire ne legyél paranoiás. Nekem volt ilyen olyan hüvelyi fertõzésem szex nélkül is. Persze ez nem kifejezetten nemi betegség, de el lehet kapni a gombát pl..

A baratommal szeretkezunk es nem vedekezunk, hanem a megszakitasos modszerrel agyunk, en felek attol ha pl. elmegy letorli meg minden es utanna ujra szeretkezunk hogy terhes leszek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A megszakításos közösülés nagyon rizikós. Nem egy olyan párt ismerek, akiknek így csúszott be a baba (és volt olyan, aki nem is volt túl boldog a dologtól). Szóval, ha nem akartok gyereket, használjatok gumit vagy szedj tablettát. Biztos hallottál már az elõváladékról. Attól is teherbe lehet esni.

A megszakításos közösülés nagyon rizikós. Nem egy olyan párt ismerek, akiknek így csúszott be a baba (és volt olyan, aki nem is volt túl boldog a dologtól). Szóval, ha nem akartok gyereket, használjatok gumit vagy szedj tablettát. Biztos hallottál már az elõváladékról. Attól is teherbe lehet esni.
Nem csak egyszer lehet teherbe esni egy hónapban, és nem a 10-14 nap a termékeny, hanem a 14-16, te is utánanézhetnél dolgoknak. És igen, van akinél beválik, én is ismerek több ilyen párt, de ehhez tényleg érettség, figyelem és felelõsségtudat kell. Amúgy tényleg nem megbízható módszer, és jó lenne, ha nem játszanál vele. A terhesség gondolom nem jól jönne most. Védekezzetek rendesen, én is a tabira esküszöm, vagy óvszer, vagy hüvelytabi. Bármit, de ennél biztosabbat!!
Én nem mondom, hogy megérdemelnéd, de ez tényleg nagyon veszélyes, ha nem akartok semmi esetre sem babát, akkor vegyétek komolyan a védekezést.
kedves utsó hozzászóló! 1. te is huhogsz. 2. valóban nem kell tablettát, hormonokat szedni, én sem teszem, ezért van a gumi. 3. akármit is mondasz, ez az egyik legrizikósabb módszer.
Védekezzetek rendesen vagy gumival vagy tablettával!!! Ha félsz a terhességtõl nem értem, hogy miért a legmegbízhatatlanabb módszert alkalmazzátok! Meg is érdemelnéd!!!
Mindenképpen beszélj a barátoddal!! Mert ez nem jó így. Ha õ nem akar óvszerrel vigyázni rád, kkor inkább szedj tablettát. Mert igaz hogy méreg, de még mindig kevésbé károsít mint egy abortusz. Mondjuk én elhagynám azt a férfit, akinek ennyire nem számítok, hogy nem hajléandó vigyázni rám. Mert az ilyenben nem lehet megbízni. Az ilyenek szoktak lelépni amikor terhes marad a lány.
nem tudom miért huhog mindenki a megszakitásos módszer miatt, persze aki nem ért hozzá az fél a tudatos védekezés pedig müködik, ami azt jelenti, hogy nem tömjük magunkba azokat a "gyógyszernek" nevezett mérgeket ami mellett szintén terhes lehet bárki!!! MIT TEGYÉL! FIGYELD MEG MIKOR VAN PETEÉRÉSED EZ A MENSES 10-14-ik napja körül van ebben az idõben FIGYELJ a megszakitásos módszert NE használd!! A többi nap rendben van, sokan nem tudják egy hónapban 1x lehet teherbeesni!!!! MIT TEGYÉL 2! ha a párod elmegy 1x akkor mossa le és a következõ közösülésnél pedig használjon óvszert!! mert igy tégyleg veszélyes a 2.alkalom és igazuk lesz a "húhogoknak", hogy terhes leszel TUDATOSAN ÉS ÉSSZEL KELL VÉDEKEZNI!! AKI A MEGSZAKITÁSOS MÓDSZERT VÁLASSZA, több rutin és önismeret kell hozzá! tini lányok és fiúknak tényleg maradjon az óvszer vagy tabletta!!! nekem ez a véleményem!!
A 4. hozzászólónak üzenném: a megszakításos módszert azért nem szeretik alkalmazni a legtöbben, mert teljesen lehangoló, hogy épp a csúcs elõtt meg kell állni! Emellett egy tinipárnak a legkevésbé hiányozna egy baba! Mint tudjuk a fiatal "fiúcskák" még nem igazán tudják kontrollálni az elélvezésüket, a lányoknak pedig nem mindig akkor van peteérésük, amikor épp "kellene"! Bármit is mondanak, minimum óvszerrel kell, hogy védekezzenek! Az viszont elég vicces, hogy azok a csajok, akik a megszakításos közösülést választják, egyszer csak teherbeesnek utána meg "sírnak", hogy: Jajj, teherbeestem! Hát én erre csak annyit tudok mondani, hogy ne csodálkozzon, és hogy megérdemli!!!

Ha szeretkezünk a barátommal és nem védekezünk! De nem megy el bennem akkor is teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: elméletileg az elõváladéktól is teherbe eshetsz... valamilyen védekezési módot célszerû alkalmazni, hacsak nem akartok babázni!

elméletileg az elõváladéktól is teherbe eshetsz... valamilyen védekezési módot célszerû alkalmazni, hacsak nem akartok babázni!
Igen, bár kevés rá az esély!
Simán, lásd családorvos válaszát: [link]
Simán...
Igen.
Még abban az esetben is, ha a férfi idõben megszakítja a közösülést, bekövetkezhet a terhesség. Egyes szakértõk szerint az elõváladék elegendõ spermiumot tud "felvenni" az elõzõ ejakulációkból a húgycsõben maradt spermiumok közül ahhoz, hogy terhességet okozhasson. Becslések szerint minden 100 nõbõl 17-27 esik teherbe a megszakításos módszer alkalmazói közül. Részletek: [link]
Ha nem lehetne, akkor nem írnék most választ :)
Igen. Inkább vegyétek meg a gumit/gyógyszert, mint az abortusz...
igen kedves 14 éves, bepriccolás mélkül is LEHETESZ az. Nem, nem tudjuk mennyi azesély. Fõleg nem százalékban.

Ha a párommal együtt fürdünk, úgy szeretkezünk és nem élvez el lehet gond?

Legjobb válasz: attól függ, mi számít Neked gondnak. Ha arra célzol.. igen, lehetsz terhes.

attól függ, mi számít Neked gondnak. Ha arra célzol.. igen, lehetsz terhes.
csak akkor biztonságos, ha azonos nemûek vagytok.
Hogyne lehetnél.
Egyik barátnõmnek így van most gyönyörû 2 éves kislánya. Kár, hogy apja nincs.:-(
lehetsz hisz aminek felkellett menni az már fent van.hisz ha nem fûrdesz utána akor is folyik ki.néha hûlyeségeket válaszolnak.
abban azért reménykedhetsz hogy akkor csináltátok amikor kizárt a teherbeesés!bár én ebben sem hiszek!ha sex van tök mindegy mikor ott baba is lehet!
Igy vagyok most én is 27 hetes terhes. Nem a fürdésen múlik hidd el!!! Ami addig feljut az már fent is marad és ha épp peteérésed van akkor abból baba lehet. 1 csepp spermium is elég a terhességhez...sõõõõõt.
Én csak annyit írnék, hogy spirál mellett, és PÉ elõtt jóval szexeltek utoljára, így lett terhes a barátnõm.:) )))Na, lányok, szerintetek hülyeség, hogy 6-7 napig is élnek a spermák???Eddig én sem hittem, de itt a bizonyíték.Egy öreg róka
ha nektek jó, csináljátok
Ha mindketten akarjátok, csináljátok.
egyet ertek az elottem szolokkal!a gyerekeket pedig kuldjetek el vasarolni stb.
dehogy káros! a szex egészséges!:)
Küldjétek el a gyerekeket magyartanárhoz, hogy legalább nekik jó legyen a helyesírásuk, és csináljátok, ha bírjátok és kívánjátok. Elég ha a gyerekek lefoglalják magukat, biztonságban vannak, ti pedig bezárkóztok. Persze ha baj történik - ne történjen -, akkor ne legyenek a gyerekek magukra hagyva emiatt, tudjanak szólni, halljátok meg ha kopognak.
Ha véletlenül meglátja a gyerek, nem kell úgy viselkedni, mintha valami szégyenteljes dolgot tettetek volna, nehogy gátlásokat fejlesszen ki a szexualitással kapcsolatban. Magyarázzátok el, hogy ez magánügy, de õ is ebbõl lett. :) Szerintem semmi káros hatása nincs, ha napi többször vagytok együtt.
Nézd mi is többször is csináljuk, és szupi!nekünk volt úgy tkaró alatt nappal gyerek meg tv-zett! Meg lehet találni a módját! Nyugodtan csináljátok ha jól esik ne folytsátok el az a nem jó
A kérdező hozzászólása: de meg picikek, meg több is van.deez nem karos ha egy nap többször is csináljuk?

Ha terhes vagyok, és úgy szeretkezünk a párommal és nem veszi ki, akkor mi van? Nem veszélyezteti a babát? Illetve a terhesség mikor mutatható ki pontosan?

Legjobb válasz: Mivel már megfogant a gyerek, így ez már nem befolyásol semmit. Szexelni úgy tudom terhesség alatt is lehet, kivéve ha veszélyeztetett terhes valaki. A tesztek kb. 2 hét elteltével mutatják ki a terhességet, de ez rájuk van írva.

Mivel már megfogant a gyerek, így ez már nem befolyásol semmit. Szexelni úgy tudom terhesség alatt is lehet, kivéve ha veszélyeztetett terhes valaki. A tesztek kb. 2 hét elteltével mutatják ki a terhességet, de ez rájuk van írva.
A fogamzás után nyákdugó alakul ki a méhnyaknál, ami lezárja a méhet. A peteérés és a menstruáció leáll a szülésig. Ha beléd élvez az ég világon semmi bajod nem lesz és a babának sem. A kilenc hónap lejárta után a szülés megindítására is alkalmazzák a szexet. 28F
Nem veszélyezteti! Két gyermekem van, mind a kettõnél még a szülés elõtti napon is szerelmeskedtünk :) Semmi bajuk nem lett :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! És mivan, akkor ha, többször probálkozunk, de még ugye nem tudom, hogy terhes vagyok e, ha még nem fogant meg és úgy megy el belém többször, akkor sincs semmi ugye?! Bocsi, ha hülyén hangzik a kérdés, csak azért szeretnék midnent tudni. Remélem, hogy azért érthetõen kérdezem a dolgokat! :)
Nem lesz semmi baj :) Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: de ezért nem én vagyok a rossz ugye? :D
más pontokat izgat a nemi szervével mint a kezével.. több fajta orgazmus létezik! olvass utána...
Ringasd el magad. Nem vagy rossz, de nem is benne van a hiba...

Én úgy tudom, hogy első alkalommal ha szeretkezek, tehát a barátom és én is szüzek voltunk, akkor nem lehetek terhes, ez igaz?

Nem védekeztünk, mert egy barátnőm azt mondta, hogy ez így van, de most nem tudom, mert egy másik meg azt mondta ez egy h*lyeség, Akkor most lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem hülyeség, de én még kicsi vagyok ehhez.

Szerintem hülyeség, de én még kicsi vagyok ehhez.
Mi lesz a neve a kicsinek? Javaslom a Leokádiát.
téged átb*sztak...:S
Én már terhes vagyok az ostobaságodtól. Istenem az ilyenek miért szexelnek? -.-" Ha beléd élvezett a párod, akkor igen, lehetsz terhes elsõ alkalommal is.
Nem igaz... Esküszöm benyújtok egy javaslatot a parlamentnek, hogy legyen kötelezõ szexuális oktatás az iskolákban hittan helyett, sokkal több értelme lenne.
Rosszul tudod.
miylen ostoba vagy te, úristen... ha nem lógtál volna a biosz óráról talán kevésbé hülyén halnál majd meg
#7 De... Az állami általános iskolában a diáknak vagy erkölcstanórára vagy hittanórára kell járnia.
Am tényleg, mi lesz a neve?
A kérdező hozzászólása: akkor köszi azoknak akik segítettek is, és elmegyek ilyen tablettát venni.
Lehetsz terhes.
úristen nem fogta fel :D senki nem modnta hogy terhes vagy csak lehetsz nemkell egybõl tablettákat szedegetni...
Ez baromság, lehetsz simán
Kérdésedbõl ítélve, ahány éves te lehetsz, meg is érdemled, hogy teherbe ess. Remélem 9 hónap múlva majd szívsz egy nagyot, barátod meg fizetheti a gyerektartást. :D
Kedves kérdezõ? Kérlek, mondd el, mi lehetne az oka annak, hogy amikor elsõre hatol beléd farok, akkor nem tudsz teherbe esni? Milyen testi folyamat akadályozná ezt meg? Komolyan érdekel a dolog. Mikor volt az aktus? 72 órán belül nyomás a nõgyógyászatra sürgõsségi tablettáért!
Hàt ez cumi...
Ha esetleg terhes lennél, akkor jó tanács: NE a barátaidra hallgass, hanem próbálj meg te tájékozódni, mielõtt faszsáfokat csinálsz.
Isteeeneeeem.. hülyék nélkül nagyon unatkoznánk... -.-"
A vagylagosság kizárja a kötelezõséget, hiszen van alternatíva. Az erkölcsi nevelés meg fontos.
most komolyan ez vicc? egymástól kérdezitek és baromságokat tudtok egymásnak mondani logika!! attól még nem dugtatok, az miért is védene? ha már a gépet és a netet használod, sajnos tanulásra is alkalmas mind a kettõ, igaz ehhez ész kell!!
Nagyon rosszul tudod! Akárki is mondta, nagy baromságot mondott!
kamu kérdés
#4: a hittan nem kötelezõ.
ha mar van menszeszed a parodnak meg spermaja akor hiaba vgytok szuzek meg nem is vezed eszre es terhes vagy es nem is kel beled elvezen mert van ugynevezett elovaladek ami tartalmazhat spermakat es atol is teherbe eshetsz bar kisebb ra az esej mint ha beled elvezne
Torlaszold el helyesírási szótárral az ajtót.
Zár a hálószobátok ajtajára. Ez a legegyszerûbb.
Zárd be az ajtót!!! 21 század.
Szia! Próbáljátok meg minél késõbb, amikor már biztosan alszik, de akár be is zárhatod kulccsal az ajtótokat. Ha kopog abbahagyjátok, nem lát olyat, amit nem kellene még. Vagy pedig pár órára átviszitek valakihez, esetleg ti mentek el egy kis vadromantikára, úgy is itt a tavasz. 8 évig, hogy oldottátok meg? Vagy új párod van?
Fogadjatok fel egy biztonsági õrt aki az ajtótok elõtt áll miközben b*sztok.
kötözd ki a kiscsajt a radiátorhoz a nyakánál fogva és dobj elé friss szénát hogy éhen ne haljon közben. Úristen, (komolyan ennyi agyhalott egy négyzetkilométeren más országban nem élhet!!)
Kivancsi vagyok mi lenne ha a szulok a gyermekuk elott szerelmeskednenek... Elvegre a szeretkezes miert lenne titok? nem ertem miert szegyen, titok ha egy no es egy ferfi kivanja egymast. Jo lenne hallani egy par szemelyes tapasztalatot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!