Találatok a következő kifejezésre: Ha a szeretkezek és (114 db)

Ha óvszerrel szeretkezünk és utána orálisan elégít ki a barátom azt mondja nagyon rossz íze van. Tudtok olyan óvszert ami után nincs ilyen probléma?

Legjobb válasz: Gondolom azért elégít ki a barátod utánna hogy legyen neked is orgazmusod... Mi is próbálkoztunk így hogy Gumi után kielégít :s Én is azt tudom javasolni hogy elötte és akkor addig amíg lesz orgazmusod utánna meg jöhet az aktus. Így tuti volt orgazmusod még az elején és háát mi utánna ha tehetjük közösen tussolunk és ott még picit folyt. köv. és végülis ott is néha összejön... sajnos nekem eddig még hüvelyi nem sikerült gondolom neked is ez a problémád :S Más ötletem nincs én is csak saját tapasztalatomat tudom mondani. 20/L

Gondolom azért elégít ki a barátod utánna hogy legyen neked is orgazmusod... Mi is próbálkoztunk így hogy Gumi után kielégít :s Én is azt tudom javasolni hogy elötte és akkor addig amíg lesz orgazmusod utánna meg jöhet az aktus. Így tuti volt orgazmusod még az elején és háát mi utánna ha tehetjük közösen tussolunk és ott még picit folyt. köv. és végülis ott is néha összejön... sajnos nekem eddig még hüvelyi nem sikerült gondolom neked is ez a problémád :S Más ötletem nincs én is csak saját tapasztalatomat tudom mondani. 20/L
Még az is eszembe jutott hogy nem kötelezõ rögtön A-ról a B-re térni, szex után pettingeljetek, simogassátok egymást, így a rossz íz egy idõ után elmúlik. Mi is próbáltuk szex után az orális részt és közvetlenül utána nagyon rossz, de ha várunk 10-30 percet akkor sokkal jobb lesz, mert a természetes nedvei elnyomják a gumi ízét. Ha nem zavar a megszakítás, akkor mosd meg a puncid szex után, nálunk ez is bevált.
Elõbb az orális, utána a vaginális. Nekünk bejött, a latex guminak szar íze van mindenképp.
az én barátom a durex-re nem panaszkodott (eddig)...
Pont hogy a Durexnek van nagyon "latexíze".
Igen. Tudok.
jajne! akkor majd megkérdezem szegényt... jaaaaj! és nem is mondta!!! brühühü...
0:36-osnál van az igazság. Mert tulajdonképpen az ízesített gumi sem jó, mert ugyan jópofa meg minden, de attól még kb semmit nem érze benne se a lány, se a fiú.
08:36. Bocsánat, kimaradt a 8-as ^^

Ha többször szeretkezünk és valami "csoda folytán" többször is éri el a célt a kiskatona, mondjuk kétszer vagy háromszor mi történik?

Ha többször szeretkezünk és valami "csoda folytán" többször is éri el a célt a kiskatona,mondjuk 2szer v 3szor mi történik?

Legjobb válasz: Szia! Semmi sem történik. Normálisan egy petesejt érik meg minden hónapban, s ez csak egyszer termékenyíthetö meg, méghozzá a leggyorsabb kiskatonával. Ha esetleg két petesejt érik meg, s mindkettö megtermékenyítödik, akkor beszélnek kétpetéjü ikerterhességröl... Ez azonban nem olyan gyakori.

Szia! Semmi sem történik. Normálisan egy petesejt érik meg minden hónapban, s ez csak egyszer termékenyíthetö meg, méghozzá a leggyorsabb kiskatonával. Ha esetleg két petesejt érik meg, s mindkettö megtermékenyítödik, akkor beszélnek kétpetéjü ikerterhességröl... Ez azonban nem olyan gyakori.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Akkor nyugodtan lehet többször is szeretkezni és próbálkozni az a lényeg.. kicsit aggódtam:)
Szia! Nem célra vezetõ orrba-szájba (úgy értem, gyakran :) ) csinálni, ha babát szeretnétek...A kiskatonák minõségének rovására megy a mennyiség! 2-3 nap kell, hogy életképes huszárezred érlelõdjék!
A kérdező hozzászólása: de ezért nem én vagyok a rossz ugye? :D
más pontokat izgat a nemi szervével mint a kezével.. több fajta orgazmus létezik! olvass utána...
Ringasd el magad. Nem vagy rossz, de nem is benne van a hiba...

Ha vki szeretkezik és elmennek benne akkor mindenféle képpen bejut a méhszájba a sperma?

Legjobb válasz: a hüvelybe jut elsõzör, onnan pedig améhsz

a hüvelybe jut elsõzör, onnan pedig améhsz
Ha a méhszáj állása éppen zárt, akkor nem. (Amikor a ciklus terméketlen fázisában van a nõ, vagy amikor terhes.)
Na, még 1x. A hüvelybe jut elõször, onnan a méhszájhoz, fel a méhbe, sõt egészen a petevezetõbe eljutnak. De egyébként házi praktika alapján tusolás, fürdés segíthet azon, hogy ne jussanak fel, habár ha elég gyorsak és egészségesek a spermiumok a fogantatás szempontjából mindegy hogy 10millióan vagy 1 millióan vannak "csak".
Nem mindig zárt akkor a méhszáj, ha a nõ terméketlen ciklusban van.Elméletileg igen, de gyakorlatilag elõfordul hogy kinyílik. Sõt terhesség alatt sem mindig zár(t ) a méhszáj.(bár ez lenne a dolga...)
második vagyok. Hát elvileg zárt a méhszáj, amikor terméketlen vagy, viszont ha nyitott lenne picit, akkor sincs semmi, mert hogy nincs érett petesejt. Amikor terhes vagy, ugyanúgy mindegy, ha picit nyitva van (terhesség vége felé ez jellemzõ), mert a magzatburok védi a babát.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat csak azért kérdeztem mer ovu napján voltam együtt párommal még múlthét elején és akkor nagyon nyitott volt és már reggelig felsem keltem :)
ha lenyelted, akkor biztos nem.

Ha két szűz ember szeretkezik, és nem csalják meg egymást, akkor kizárhatóak a nemi betegségek, vagy két ember között is ki tud alakulni valami?

Legjobb válasz: Két már nem szûz ember ha szeretkezik....:D hát elvileg semmi sem zárható ki, lehet örökletes baja is...csak nem tud róla

Két már nem szûz ember ha szeretkezik....:D hát elvileg semmi sem zárható ki, lehet örökletes baja is...csak nem tud róla
pl a gomba az shormonális változás hatására is kialakulhata nõknél, meg antibiotikus szedés hkövetkezményeként, emg ugye bárhol el lehet kapni. A komoylabb betegség pl hiv elõfordulhat ha volt vérátömlesztése valamelyikötöknek. A HPV-t a férfiak hordotzzák és attól is kialakulhat ha nem elég alaposan tisztálkodnak. Arról meg ugye nefelejtkezzünk el hogy csókkal mennyi betegség terjed és még ha szüzek is vagytok de ha már csókolóztatok mással máris lehet kapni ezt azt.
Hát nem feltétlenül... De ennyire ne legyél paranoiás. Nekem volt ilyen olyan hüvelyi fertõzésem szex nélkül is. Persze ez nem kifejezetten nemi betegség, de el lehet kapni a gombát pl..

A baratommal szeretkezunk es nem vedekezunk, hanem a megszakitasos modszerrel agyunk, en felek attol ha pl. elmegy letorli meg minden es utanna ujra szeretkezunk hogy terhes leszek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A megszakításos közösülés nagyon rizikós. Nem egy olyan párt ismerek, akiknek így csúszott be a baba (és volt olyan, aki nem is volt túl boldog a dologtól). Szóval, ha nem akartok gyereket, használjatok gumit vagy szedj tablettát. Biztos hallottál már az elõváladékról. Attól is teherbe lehet esni.

A megszakításos közösülés nagyon rizikós. Nem egy olyan párt ismerek, akiknek így csúszott be a baba (és volt olyan, aki nem is volt túl boldog a dologtól). Szóval, ha nem akartok gyereket, használjatok gumit vagy szedj tablettát. Biztos hallottál már az elõváladékról. Attól is teherbe lehet esni.
Nem csak egyszer lehet teherbe esni egy hónapban, és nem a 10-14 nap a termékeny, hanem a 14-16, te is utánanézhetnél dolgoknak. És igen, van akinél beválik, én is ismerek több ilyen párt, de ehhez tényleg érettség, figyelem és felelõsségtudat kell. Amúgy tényleg nem megbízható módszer, és jó lenne, ha nem játszanál vele. A terhesség gondolom nem jól jönne most. Védekezzetek rendesen, én is a tabira esküszöm, vagy óvszer, vagy hüvelytabi. Bármit, de ennél biztosabbat!!
Én nem mondom, hogy megérdemelnéd, de ez tényleg nagyon veszélyes, ha nem akartok semmi esetre sem babát, akkor vegyétek komolyan a védekezést.
kedves utsó hozzászóló! 1. te is huhogsz. 2. valóban nem kell tablettát, hormonokat szedni, én sem teszem, ezért van a gumi. 3. akármit is mondasz, ez az egyik legrizikósabb módszer.
Védekezzetek rendesen vagy gumival vagy tablettával!!! Ha félsz a terhességtõl nem értem, hogy miért a legmegbízhatatlanabb módszert alkalmazzátok! Meg is érdemelnéd!!!
Mindenképpen beszélj a barátoddal!! Mert ez nem jó így. Ha õ nem akar óvszerrel vigyázni rád, kkor inkább szedj tablettát. Mert igaz hogy méreg, de még mindig kevésbé károsít mint egy abortusz. Mondjuk én elhagynám azt a férfit, akinek ennyire nem számítok, hogy nem hajléandó vigyázni rám. Mert az ilyenben nem lehet megbízni. Az ilyenek szoktak lelépni amikor terhes marad a lány.
nem tudom miért huhog mindenki a megszakitásos módszer miatt, persze aki nem ért hozzá az fél a tudatos védekezés pedig müködik, ami azt jelenti, hogy nem tömjük magunkba azokat a "gyógyszernek" nevezett mérgeket ami mellett szintén terhes lehet bárki!!! MIT TEGYÉL! FIGYELD MEG MIKOR VAN PETEÉRÉSED EZ A MENSES 10-14-ik napja körül van ebben az idõben FIGYELJ a megszakitásos módszert NE használd!! A többi nap rendben van, sokan nem tudják egy hónapban 1x lehet teherbeesni!!!! MIT TEGYÉL 2! ha a párod elmegy 1x akkor mossa le és a következõ közösülésnél pedig használjon óvszert!! mert igy tégyleg veszélyes a 2.alkalom és igazuk lesz a "húhogoknak", hogy terhes leszel TUDATOSAN ÉS ÉSSZEL KELL VÉDEKEZNI!! AKI A MEGSZAKITÁSOS MÓDSZERT VÁLASSZA, több rutin és önismeret kell hozzá! tini lányok és fiúknak tényleg maradjon az óvszer vagy tabletta!!! nekem ez a véleményem!!
A 4. hozzászólónak üzenném: a megszakításos módszert azért nem szeretik alkalmazni a legtöbben, mert teljesen lehangoló, hogy épp a csúcs elõtt meg kell állni! Emellett egy tinipárnak a legkevésbé hiányozna egy baba! Mint tudjuk a fiatal "fiúcskák" még nem igazán tudják kontrollálni az elélvezésüket, a lányoknak pedig nem mindig akkor van peteérésük, amikor épp "kellene"! Bármit is mondanak, minimum óvszerrel kell, hogy védekezzenek! Az viszont elég vicces, hogy azok a csajok, akik a megszakításos közösülést választják, egyszer csak teherbeesnek utána meg "sírnak", hogy: Jajj, teherbeestem! Hát én erre csak annyit tudok mondani, hogy ne csodálkozzon, és hogy megérdemli!!!

Ha még szüz vagyok és és szeretkezek a barátommal és védekezünk ugye nemlehetek terhes?

Legjobb válasz: ha nem lennél szûz és védekeznétek, akkor se lehetnél terhes jobb esetben :D

ha nem lennél szûz és védekeznétek, akkor se lehetnél terhes jobb esetben :D
A szûzesség nem befolyásolja a teherbe esést. Ezt józan ésszel és egy minimális biológia tudással magától is tudja az ember. Ha rendesen védekezel, nem leszel terhes. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: oké:) köszönöm:)
Szerintem még ne szeretkezzetek.
h éves vagy?
az attol függ h h védekeztek. ha a pasi csak kiveszi mielott elelvez, akkor lehetsz. ha gumival, vagy tabit szedsz, kisebb az esélye. de mi a kérdés? mi köze ennek a szüzességedhez? az elsõ utan mar ugyse vagy szûz. vagy nem vagom h mi a szituacio :) )
Szüzességtõl egyáltalán nem függ, az csak drámákban van, hogy ha valaki szûz, akkor rögtön az elsõtõl terhes lesz. Védekezés: rossz hírem van, 100%-os védelem nem létezik, legfeljebb ha eltávolítják a reproduktív szerveidet. Az óvszer, meg a fogamzásgátló elég nagy eséllyel megvéd, tehát görcsölni nem kell, de azért tudj róla, hogy van esély ennek ellenére is. (Egy barátom fogamzásgátló és óvszer ellenére jött össze a szüleinek. Képzelheted, hogy néztek amikor kiderült, de azért én örülök, hogy sikerült megszületnie :D )
de...... lõjj tarkón

Ha a párommal együtt fürdünk, úgy szeretkezünk és nem élvez el lehet gond?

Legjobb válasz: attól függ, mi számít Neked gondnak. Ha arra célzol.. igen, lehetsz terhes.

attól függ, mi számít Neked gondnak. Ha arra célzol.. igen, lehetsz terhes.
csak akkor biztonságos, ha azonos nemûek vagytok.
Torlaszold el helyesírási szótárral az ajtót.
Zár a hálószobátok ajtajára. Ez a legegyszerûbb.
Zárd be az ajtót!!! 21 század.
Szia! Próbáljátok meg minél késõbb, amikor már biztosan alszik, de akár be is zárhatod kulccsal az ajtótokat. Ha kopog abbahagyjátok, nem lát olyat, amit nem kellene még. Vagy pedig pár órára átviszitek valakihez, esetleg ti mentek el egy kis vadromantikára, úgy is itt a tavasz. 8 évig, hogy oldottátok meg? Vagy új párod van?
Fogadjatok fel egy biztonsági õrt aki az ajtótok elõtt áll miközben b*sztok.
kötözd ki a kiscsajt a radiátorhoz a nyakánál fogva és dobj elé friss szénát hogy éhen ne haljon közben. Úristen, (komolyan ennyi agyhalott egy négyzetkilométeren más országban nem élhet!!)
Kivancsi vagyok mi lenne ha a szulok a gyermekuk elott szerelmeskednenek... Elvegre a szeretkezes miert lenne titok? nem ertem miert szegyen, titok ha egy no es egy ferfi kivanja egymast. Jo lenne hallani egy par szemelyes tapasztalatot.
nem baj
Miért lenne baj, ha nem tusolsz utána közvetlenül? Majd tusolsz másnap, nem probléma.
Nem baj, de higiéniai okokból nem árt...Ha belédment a barátod, nem biztos, hogy mindent ki tudsz nyomni magadból, és hát nem túl egészséges, hogy benned marad 1 napig a spermája...
Ez marhaság. Én sem szoktam utána a legtöbbször. Általában beteszek egy betétet, hogy ne a bugyimba follyon ki és annyi.
Nem baj és nem kell tusolni. Ha a fiúnak nincs nemi betegsége, a sperma kifejezetten elõnyös hatással van a hüvely nyálkahártyájára.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!