Találatok a következő kifejezésre: Ha a szeretkezek (282 db)

Csak a pasidra koncentralj rá figyelj és ne arra hogy világos van!
Megkérheted a pasidat hogy szex közben is izgassa a csiklódat, vagy magadnak is csinálhatod és vannak olyan pózok is, amikor a csikló is izgatva van. Ez a sötét-világos dolog elég gyerekes. Ha már szexeltek akkor nem tök mindegy hogy világos van vagy nem? Értem ez alatt hogy a szexhez bizalom, és szerelem és elfogadás társul (legalábbis nálam) és akkor tök mindegy, és szerintem a pasik szeretik is nézni hogy a csaj élvezi, vagy mondjuk lovagló pózban hullámzik a melle, és ilyenek.
Azt hiszem te is érzed, hogy ez csak kifogás. Nem tudom, te hány kg vagy, de 130-140 kilós nõk is szexelnek. Arra gondolj, hogy szereted e ezt a fiút. Ha igen, akkor meg arra, mennyire szeretné õ látni rajtad, hogy élvezed az õ gyöngédségét. Kinek adnád meg ezt az örömöt ha nem neki, akit szívedbõl szeretsz???
nem csak tevagyezzel igy..Nem kell a világosságra koncentrálnod. ha annyira szeretnéd a szexet akkor menne.
Ezzel én is igy vagyok.Csak sötétben vagyok hajlandó szeretkezni.Én világosban szégyenlõs vagyok, Pedig hülyeság.Mert világosban is azt látná amit a sötétben érez!
lehet 47kg és 110cm ;) :D
úristen.47kg? és Kövér??? Butaság. én irtam neked hogy csak sötétben.... nyugi, biztos nem lenne veled ha nem szeretne, és ha nem tetszenél neki.erre gondolj.
47 kg-val kövérnek lenni??????elég furán hangzik, akkor én mi vagyok 58 kg-san??????
A kérdező hozzászólása: 47kg vagyok amúgy és sikerült leadni a gátlásaimat..a võlegényem felvilágosított, hogy számára tökéletes vagyok, ne szégyenlõsködjek mert értelmetlen!Gondoltam megosztom azokkal, akik értelmes választ írtak..
Arra nem gondoltál, hogy esetleg imádja a kövér lányokat??? Rengeteg férfi van, aki nagyon szereti, ha van mit megragadni a lányon. Jó: sötétben is meg tud ragadni - de nézni is nagyon szeretik. Hát még, ha mozogsz is! Úgyhogy szerintem csak kérdezd meg tõle, hogy így van-e? Másrészt elsõre ajánlok valami szelíd hangulatvilágítást. Nagyon meg tud ám szépíteni! És a férfiaknak igen fontos lehet a látvány...
A kérdező hozzászólása: Hát igen..bár már kezd alakulni.Kezdem leadni a gátlásaimat, próbálom más szemszögbõl felfogni a dolgot!Félig már sikerült.Bár sztem még nem leszek megelégedve a testemmel(sztem kövér vagyok)addig nem megy majd..Nah mind1..Köszi
47 kg-osan kövérnek érzed magad? Milyen magas vagy, 1 méter? Ha sokkal magasabb, akkor anorexiás vagy! Menj el orvoshoz, mert ez súlyos dolog így!
Igen! Nekem volt már ilyen.
Néha nálam is elõfordult már, hogy a szerelmeskedéstõl hamarabb megjött. Persze azért akkor már közel jártam a ciklusomban a mensihez. Nekem amikor már azt hiszem, hogy elmúlt, a szerelmeskedéstõl újra megjön utána.

Ha a párommal együtt fürdünk, úgy szeretkezünk és nem élvez el lehet gond?

Legjobb válasz: attól függ, mi számít Neked gondnak. Ha arra célzol.. igen, lehetsz terhes.

attól függ, mi számít Neked gondnak. Ha arra célzol.. igen, lehetsz terhes.
csak akkor biztonságos, ha azonos nemûek vagytok.

Ezen a héten van menzeszem. Ha jövőhéten szeretkezünk gumi+valami spermicid kombinálásával, mennyi az esélye annak, hogy nem leszek terhes?

Legjobb válasz: akkor 0% de ha egyiket se használjátok még akkor is csak kb 20% esélye van h terhes leszel,nem megy az olyan könnyen ám.

akkor 0% de ha egyiket se használjátok még akkor is csak kb 20% esélye van h terhes leszel, nem megy az olyan könnyen ám.
akkor 0% de ha egyiket se használjátok még akkor is csak kb 20% esélye van h terhes leszel, nem megy az olyan könnyen ám. hidd el ha nem várják akkor megy az.
"a ciklus elsõ hetében teherve ess. " Ha ezen a héten menstrál, és a következõ héten szexelnek, akkor az már nem az elsõ, hanem inkább a második hét.
Eleve, már annak majdnem nulla az esélye hogy a ciklus elsõ hetében teherve ess. A csak gumit használó pároknál kialakult nemkívánt terhesség szinte mindig a helytelen használat miatt jött létre. Ha a gumi önmagában is megbízható védelmet nyújt, bármi mással kombinálva már majdnem bombabiztos. Az ég adja hogy ne legyen így, de még annak is van egy kis esélye hogy a valamelyikõtök meddõ. ha helyesen használjátok, 99, 8%. (0, 1% esélyt fenntartok a sorozatos szerencsétlen véletlenek okozta baleseteknek, a másik 0, 1%-ot pedig arra az esetre ha az ufók elrabolnak)
Van eleve spermicides gumi, ahhoz nem kell plusz sperimicid.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a komoly válaszokat :) és melyik spermicidet ajánlanátok inkább?
A gumi önmagában is véd, ha nem szakad ki, ha még spermciddel is kombináljátok, akkor már tényleg nagyon kevés..
Kevesebb, mint 1%. Ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: igen
ez komoly kérdés?
A kérdező hozzászólása: Tudom, van ez a fajta esélyszámítás. Ez szerint még annak is 50% az esélye, hogy szembetalálkozz egy élõ Tyrannosaurusszal xD Na komolyra fordítva a szót: - tudom, hogy csak a spermicid használatával nagy az esélye - tudom, hogy a guminak is van esélye kiszakadni - azt is tudom, hogy menzesz után kicsi esélye van, hogy a méhemben van élõ petesejt De ez a 3 módszer kombinálásával mennyi az esélye, hogy nem lesz baj?
50 % vagy igen vagy nem
1-(annak az esélye, hogy terhes leszel)
Torlaszold el helyesírási szótárral az ajtót.
Zár a hálószobátok ajtajára. Ez a legegyszerûbb.
Zárd be az ajtót!!! 21 század.
Szia! Próbáljátok meg minél késõbb, amikor már biztosan alszik, de akár be is zárhatod kulccsal az ajtótokat. Ha kopog abbahagyjátok, nem lát olyat, amit nem kellene még. Vagy pedig pár órára átviszitek valakihez, esetleg ti mentek el egy kis vadromantikára, úgy is itt a tavasz. 8 évig, hogy oldottátok meg? Vagy új párod van?
Fogadjatok fel egy biztonsági õrt aki az ajtótok elõtt áll miközben b*sztok.
kötözd ki a kiscsajt a radiátorhoz a nyakánál fogva és dobj elé friss szénát hogy éhen ne haljon közben. Úristen, (komolyan ennyi agyhalott egy négyzetkilométeren más országban nem élhet!!)
Kivancsi vagyok mi lenne ha a szulok a gyermekuk elott szerelmeskednenek... Elvegre a szeretkezes miert lenne titok? nem ertem miert szegyen, titok ha egy no es egy ferfi kivanja egymast. Jo lenne hallani egy par szemelyes tapasztalatot.

Szerintetek gáz ha a barátnőmmel zokniba szeretkezünk?

16/f Szerintetek ciki ?

Legjobb válasz: Ha nektek jól esik, tõlem gumicsizmában is csinálhatjátok. Az ágyban nincs ciki nem ciki dolog, mert minden csak kettõtökre tartozik. És ha nektek úgy esik jól, akkor az úgy van jól.

Ha nektek jól esik, tõlem gumicsizmában is csinálhatjátok. Az ágyban nincs ciki nem ciki dolog, mert minden csak kettõtökre tartozik. És ha nektek úgy esik jól, akkor az úgy van jól.
XD mért lenne?XD
Egyáltalán nem ciki. A legtöbb férfi szeret egy szál zokniban szexelni.
Ha nem a szerszámodra húzod, nem gáz.
Hát ha a zokniba bele szeretkeztek, az végülis jó, védekezésnek tökéletes, bár szexnek akkor nem nevezném. Ha zoknibaN, akkor sem gáz.
néha mi is így csináljuk. nem gáz. :) mármint télen így volt, mert hiába forrósodott fel köztünk a levegõ, a lábunk az fázott. néha pedig lusták vagyunk levenni. :D
1-2x én is elfelejtem levenni, de szerintem nemgond. Bár én sokkal jobban szeretem, ha nincs rajtam, az olyan tré. 15/F
A kérdező hozzászólása: mért lenne trééé fiam ?
1.
mindenféleképp az elsõ.
HA kinyalják õket ;)
1.
ez a két dolog nem függ össze. Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy a csokit szereted, vagy olvasni? Na mindegy, a nyalás az jó, de gumi nélkül szeretkezni is jó. Gumival nem annyira. 20/L
óvszer nélkül szeretkezni:) De a kettõ közül...talán szerintem is 1.
én imádok szexelni, de a nyalásnál nincsen jobb....
1
egyértelmû az elsö:)
szerintem nagyjából mindegy h gumival vagy anélkül. mármint nekem pl mindegy. egyébként igaza van az egyik elõttem szólónak, mind2 egymás után :D
Én is kipróbáltam a gumit, nagyon jó, tényleg véd mindentõl! Csak hugyozásnál és b*szásnál veszem le...
2. nincs semmi bajom az óvszerrel, a nyalást is szeretem de szeretkezni mégis csak jobb :) 22N
a nyalást szerintem! utána egy gyors óvszer felhúzás és egy jó nagy dugás!!! ez így az igazi! :)
hm ha kinyalják sztem.. :D az nagyon jóó :D
Nyalás után szex : D
2. 28L
Én a dugást jobban szeretem. 26/L
tudhatnád...
nyaláááásss :P
Ha óvszerben kinyalnak.
A kérdező hozzászólása: A hasonlat akkor lenne pontosabb ha azt kérdezem, hogy az almát vagy a körtét kedveled jobban. Én két szexualitással kapcsolatos dolgot fogalmaztam meg a kérdésben. És ez elõfordulhat a hétköznapi életben is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.
Szeretkezés mindent überel nálam:D 18L

Miért van az, hogy ha a párommal szeretkezek, akkor az fáj nekem?

Legjobb válasz: Nem lazulsz el teljesen?!:)

Nem lazulsz el teljesen?!:)
Ha fertõzés, akkor nem feszít... akkor csíp, vagy viszket, vagy éget. Én inkább a nem megfelelõ tágulásra, a kellõ izgalom hiányára adnám a voksom.
Azért ennyire ne kapkodjuk el... Kérdések jönnek, kedves kérdezõ: 1. Milyen régóta élsz nemi életet? Régebb óta, vagy pár alkalommal ezelõtt veszítetted el a szüzességed? - Ha az utóbbi, akkor fájhat még, ugyanis annak ellenére, hogy a szûzhártyád már átszakadt, a tágulás nem egy-két alkalom után következik be. 2. Fel vagy izgulva rendesen? - Ha nem, az nem csak a nedvesedés hiányával jár, hanem nem is tágulsz eléggé. Fõleg, ha a párod komoly méretekkel rendelkezik. 3. Párodnak milyenek a paraméterei? - Ha túl vastag neki, feszíthet, de ha túl hosszú, akkor minden pozícióban eléri a méhszájat, aminek a bökdösése a legtöbb nõnek fájdalmat okoz. A megoldás egyszerû, ne nyomja be tövig, és legyen óvatosabb! Ha ezek egyike se áll fenn, akkor doki...
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm szépen a segítséget.:)
Akkor irány a nõdoki, mert az is lehet, h valami fertõzésed van!:/ Ha meg a doki azt állapítja meg, h nem akkor lelki eredetû, de erre érdemes késõbb visszatérni, azután miután voltál orvosnál!
A kérdező hozzászólása: Ahha, de mesélte a barátnõm is , hogy még mindig fáj neki is. De nem tudja Õ sem , hogy mitõl van.
Javasoltam volna síkosítót, de inkább menj el nõgyógyászhoz, hogy minden rendben van-e veled.
A kérdező hozzászólása: Feszítõ érzés, és nagyon fáj. Rosszabb volt, mint amikor elveszítettem a szüzességem.
Írd körbe az érzést.. feszül, csíp v hogy?
A kérdező hozzászólása: Én ellazulok, de akkor is fáj...
A kérdező hozzászólása: Ahha, értem.:) Megtaláltam a kérdésemre a választ:) Nagyon köszönöm nektek.:)
talán mert nem olyan érzékeny vele? :)
Kevésbé intenzív az élmény.
A kérdező hozzászólása: Tudunk csinálni valamit, hogy óvszer nélkül is tovább bírja?
rejszoljon sokat jó hosszan. ne nevess ez igy van. ne 10percig hanem elgalább fél orákig.
Ne csináljátok óvszer nélkül.
A kérdező hozzászólása: Nem nevetek. Remélem bejön, így ugyanis elég rossz..:((
A kérdező hozzászólása: 5/6-os 3 hónapja fogamzásgátlót szedek, mégis minek használnánk óvszert?

Ha óvszerrel szeretkezek, de a nő lecumiz engem (nyilván gumi nélkül) akkor nem lehet semmi komoly bajom?

Igazából van egy nő, aki elég nagy "Ká" és nem akarom kihagyni, de nem is akarok elkapni semmit... Óvszer nélküli orál szex mennyire veszélyes? Mert az orált nem szeretném gumiban...

Legjobb válasz: el lehet kapni ezt azt orál közben is

el lehet kapni ezt azt orál közben is
Tudod mennyi bacilus van a szájban? Mi van ha aftás, herpeszes a szája belülrõl?
Nem, a [email protected] nem lehet.
elkaphatsz tõle
delehet
Orális szex útján az összes szexuális fertõzõs átadható, ha fertõzött partnerrel szexelsz. Baktériumos fertõzést (pl. szifilisz, tripper) könnyû beszerezni így, vírusost nehezebb, de nem lehetetlen. Használj inkább szopatáshoz gumit! Úgyse Te érzed az ízét...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!