Találatok a következő kifejezésre: Ha a szedek, akkor is (138 db)

Ha fogamzásgátlót szedek akkor is jelentkeznek a PMS tünetei?

(Milligest)

Legjobb válasz: Nálam is ugyanúgy megvannak.

Nálam is ugyanúgy megvannak.
Elméletileg nem, de mint ahogy azt elõttem leírták, mégis elõfordul.
Nálam ugyanúgy megvannak mint amikor még nem szedtem!

Ha antibiotikumot szedek, akkor is próbálkozhatunk a babával?

hólyaghurutom van,és antibiotikumot szedek.most van a pé-m.akkor most próbálkozhatunk,vagy inkább várjak vele 1 hónapot?

Legjobb válasz: próbálkozhattok. nekem is ebben a hónapban volt hólyaghurutom és kérdeztem az orvosom, mondta hogy nincs köze a kettõnek egymáshoz, mert ha erõs az embrió akkor megtapad bármi áron és kész.

próbálkozhattok. nekem is ebben a hónapban volt hólyaghurutom és kérdeztem az orvosom, mondta hogy nincs köze a kettõnek egymáshoz, mert ha erõs az embrió akkor megtapad bármi áron és kész.
Hát nem tudom! Nekem meg pont azt mondta anno a dokim, hogy antibiotikumot szedek, akkor abban a hónapban ne nagyon erõltessem a babát!
én elõzõ hónapban hólyaghurutos voltam, most meg mandulám gyulladt be, és olyan antibiotikumot kaptam amit 560 terhes nõn teszteltek és nem okozott magzati károsodást. elsõ voltam.
Ezért a legjobb szerintem, ha dokit kérdezel meg. Nem tudni, hogy te mit szedsz, annak van-e hatása!
A kérdező hozzászólása: most jöttem a dokitól, és ö is azt mondta, mint az elsö válaszoló, hogy nincs sok köze a kettönek egymáshoz, és ez nincs veszéllyel az embrióra. köszi a válaszokat!
elsõ voltam ugye megmondtam! tudod, ha ezek a gyógyszerek bezavarnának neki akkor már régen rossz és lehet jobb is ha nem marad meg. elõször a te egészséged a fontos és ha már te az vagy akkor jöhet az egészséges baba :)

Ha tabit szedek, akkor is elmarad terhesség esetén a menstruáció?

Legjobb válasz: Igen, elmarad. Nagyon ritkán fordul elõ, hogy ilyenkor megjön a menzesz.

Igen, elmarad. Nagyon ritkán fordul elõ, hogy ilyenkor megjön a menzesz.
sok esetben még akkor sem marad el ha nincs fogamzásgátló, több ismerõsöm is a terhesség félidejéig vérzett, hát még akkor ha fogamzásgátlót szedsz, aminek az elvonásától kényszeres vérzés következik be. nah a menzesz elmaradásában nem lehet bezni, bármi más jelben igen, de ebben nem.
ha fogamzasgatlot szedsz, akkor nincs is mensziszed, csupan megvonasos verzes.
Tablettaszedésnél nem menstruáció van, hanem megvonásos vérzés. A megvonásos vérzés többnyire nem marad el, ha teherbe esel.

Ha fogamzásgátlót szedek, akkor is befolyásolja és eltolatja a mensim az antibiotikum?

Legjobb válasz: Az antibiotikum gyengíti a fogamzásgátló hatását. Nem 100%-os a védelem ezért kiegészítõ védelmet kell alkalmazni.

Az antibiotikum gyengíti a fogamzásgátló hatását. Nem 100%-os a védelem ezért kiegészítõ védelmet kell alkalmazni.

Nem szedek tabit már 2 hónapja, de ha nem szedem, akkor nem is jön meg. Hízok, már elég nagy a hasam, a sok hízástól. Hormeel S cseppeket szedek, hogy megjöjjön. Esetleg lehet baba a dologba?

Ugye nem védekezünk, de ha nincs mensesem, nincs peteérésem se??? Kb 1 hónapja er?s szomjúságot tapasztaltam, de ez gyorsan elmúlt (kb 1-2 hét). Sokat eszek, ami önmagában nem jelent semmit, de azért kiváncsi lennék a véleményetekre. Ja és szoktak er?s folyásaim is lenni, de heti 1 alkalommal kb. Szóval van olyan, hogy terhes vki, de nem szerez róla tudomást? Feltétlenül jelentkeznie kell a terhességi el?jeleknek? Így, hogy nincs mensesem, mennyi az esélye a teherbeesésnek? A hormeel S cseppek mennyi id? után fejtik ki a hatást??? Ne haragudjatok a sok kérdésért.

Legjobb válasz: Hát..szerintem terhességi teszt! vegyél Gabriel-t az MINDENT kimutat már 3 napos terhességen is és BÁRMIKOR megcsinálhatod! csak ne izgulj..nekem 27-én kellett volna jönnie helyette 14én jött most...annyit aggoidtam miatt a SEMMIÉRT....szal csak nyugi és teszt!am a teszt 800Ft és 99.98% Pusz 18/L

Hát..szerintem terhességi teszt! vegyél Gabriel-t az MINDENT kimutat már 3 napos terhességen is és BÁRMIKOR megcsinálhatod! csak ne izgulj..nekem 27-én kellett volna jönnie helyette 14én jött most...annyit aggoidtam miatt a SEMMIÉRT....szal csak nyugi és teszt!am a teszt 800Ft és 99.98% Pusz 18/L
A kérdező hozzászólása: Jóó, de nekem alapból nem jönne meg csak 4 havonta, ha nem szedek gyógyszert.Amugy köszi a választ!
Szia. Szerintem menj el orvoshoz. Nekem is így volt, hogy nem jött meg csak 3-4-5 havonta, hirtelen elkapott pár napig a szomjúság, hízékony vagyok és ha fogyózok nagyon nehezen megy le, ha megjön, az se igazi, hanem inkább barnás és darabos. Kiderült, hogy PCOS betegségem van, ami a cukorbetegséggel is összefügghet. Ha hirtelen sokat iszol pár napig, az azt is jelentheti, hogy magas a vércukrod, meg ha nagyon ki van száradva a sarkad. Nekem annyira kiszárad, hogy néha ki is reped és vérzik.
lehet baba!sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Ha szedem a gyógyszert és egy napot késik a menszeszem akkor is lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Ha szeded a gyógyszert nem lehetsz terhes. Elõfordul, hogy a gyógyszerszedésnél is csúszkál ide oda 1-2 napot. Semmi gond :)

Szia! Ha szeded a gyógyszert nem lehetsz terhes. Elõfordul, hogy a gyógyszerszedésnél is csúszkál ide oda 1-2 napot. Semmi gond :)
Általában a 3.levél után beáll!
Szia! Nekem általában a 3. napra jön meg. Az utóbbi 2 hónapban 1 napot késett, de ennek nincs jelentõsége. Bármilyen oka lehet. Túlzott stressz pl. Ne aggódj! :) 20/L
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat ám a héten elég stresszes voltam
Aggodalomra semmi okod! Nekem a 7 napos szünet 5. napján jött meg. elõtte iszonytosan ideges voltam mert mindenki írta hogy neki a 2. 3. napon megjön de ez is változó! Azért ha a 7. napon még mindíg semmi akkor nem árt dokihoz fordulni! Remélem segítettem :)
A kérdező hozzászólása: köszike és igen segíttettél:)

Ha szedek fogamzásgátlót és véletlen terhes leszek közbe akkor ha abbahagyom a gyógyszert akkor is megjön?

Lécci segicsetk nagyon félek hogy terhes vagyok mert szombaton hagytam abba a gyógyszert és még nm jött mg (5 nap) és vasárnap újra kéne kezdenem a gyógyszert

Legjobb válasz: Általában nem jön meg, hanem ugyanúgy kimarad a vérzés, mintha nem szdnél tabit. Viszont tabi nélkül is elõfprdul néha, hogy a nõnek terhesség alatt is van vérzése. Így a tabi mellett is elõfordulhat.

Általában nem jön meg, hanem ugyanúgy kimarad a vérzés, mintha nem szdnél tabit. Viszont tabi nélkül is elõfprdul néha, hogy a nõnek terhesség alatt is van vérzése. Így a tabi mellett is elõfordulhat.
miért nem veszel egy terhességi tesztet?
Nyugi, nekem is volt ilyen, a kezdeti idõszakban. Meg fog jönni, szedd rendesen a gyógyszert.

A teszt kimutatja a terhességet akkor is, ha netán valaki fogamzásgátló mellett lesz állapotos, és közben még mindig szedi a tabit?

Legjobb válasz: Igen, kimutatja, mert HCG - a terhességi hormon - akkor is termelõdik, ha fogamzásgátlót szedsz.

Igen, kimutatja, mert HCG - a terhességi hormon - akkor is termelõdik, ha fogamzásgátlót szedsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
mihez kéne hatásosnak lennie?
A kérdező hozzászólása: Haj növekedéshez..., pattanások ellen... erre gondoltam!
ne haragud, ezt konkrétan nemtudom de az biztos hogy ha a hajadat szeretnéd növesztene a B vitamin a megfelelõ választás.nemcsak gyorsabban nõ tõle a haj de szép fényes és egészsége is lesz.:D
*j
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, hanem felteszek ide még egy kérdést:D , de nem tudtok véletlen valami olyan dolgot, aminek ugyanaz a hatása, mint a sörélesztõnek(haj, bõr, köröm szebb lesz), de nem növeli az étvágyat meg?
"de nem növeli az étvágyat meg?" A helyes verzió: nem növeli az étvágyat.
igen, azt láttam is miután elküldtem, csak gondoltam nem írok utána, hogy ez így nem volt helyes és kijavítanámXD:Dde mindegy köszi:D

Ha olyan fogamzásgátlót szedek amiben kevés a hormon, akkor is hízhatok tőle?

Eddig yasminellét szedtem 3 hónapig, viszont most váltottunk egy olcsóbbra, ami csak 5000 ft abban is ugyanannyi és ugyan az a hatóanyag van, de még teljesen új a gyógyszer most adták ki, a gyógyszerész mondta így most a nevét sem tudom megmondani.

Legjobb válasz: "Eddig yasminellét szedtem 3 hónapig, viszont most váltottunk egy olcsóbbra, ami csak 5000 ft abban is ugyanannyi és ugyan az a hatóanyag van" Akkor még is mi a kérdés? Tök ugyanolyan, mintha simán folytatnád a Yasminellét. Kihagyod a 7 napos szünetet és az újjal kezded.

"Eddig yasminellét szedtem 3 hónapig, viszont most váltottunk egy olcsóbbra, ami csak 5000 ft abban is ugyanannyi és ugyan az a hatóanyag van" Akkor még is mi a kérdés? Tök ugyanolyan, mintha simán folytatnád a Yasminellét. Kihagyod a 7 napos szünetet és az újjal kezded.
Én lindynette20-at szedek már majdnem 4 éve, azóta 5kg-ot híztam csak. a te szervezeteden múlik csak, hogy hízol-e vagy sem és hogy milyen egyéb mellékhatás jön ki.
A kérdésre a válasz pedig benne lesz a tájékoztatóban.Egy olyan tablettáról kérdezel, aminek a nevét sem tudjuk, de mondjuk el, hogy hogy hat, meddig kell védekezni és hogy hízni fogsz-e.Hogy kell-e védekezni mellette ezt leírja a tájékoztató, hogy hogy fog rád hatni azt pedig majd az idõ megmondja.A dokid sem tudja, úgyhogy marad az imádkozás, hogy bírd és ne legyen gondod vele.
A kérdező hozzászólása: Egyébként kellõ mozgással nem lehet ezt egyensúlyban tartani? Ha mégis hízlalna ez a gyógyszer, de mellette mondjuk járok futni, edzek stb. ilyenre gondolok
Ha elkezdesz hízni, úgy is észreveszed. Nem tud egy nap alatt feljönni 15 kg. Ha látod, hogy kerekedsz, visszamész és kérsz másikat vagy abbahagyod. Csak tényleg figyelni kell, és nem megvárni míg "tehén" leszel.
A kérdező hozzászólása: Védekezni biztosan fogok mellette legalább két hétig, mert tény hogy tabi mellett elég kicsi az esélye a teherbe esésnek, én meg egész pontosan is szedem a gyógyszert nagyon ritkán kések fele fél órát v max egy órát a bevételével, csak nem akarok tehén lenni tõle :D Most sem vagyok annyira vékony alkatú lány, mert van rajtam mit fogni nem hiányzik még több husi :D
Hogy más lesz a hatása, az még esetleg elõfordulhat (ha más segédanyagokat tartalmaz a tabletta), de mivel a hatóanyag ugyanaz, védett maradsz. D azért http://www.orvostudakozo.hu-n meg tudod kérdezni, ha parázol. Vagy tényleg használj két hétig gumit is, akkor tuti nem lesz gond. Utolsó voltam:)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, tényleg hülyeségnek tûnik ez a kérdés, csak most úgy érzem, hogy bevált ez a gyógyszer és kicsit félek másikra váltani, én parázok az ilyenektõl :) Remélem igazad lesz és nem hízok tõle! Meg hát minden gyógyszer más...
A kérdező hozzászólása: Olvastam, de konkrétan nem írta csak más esetben hogy kell védekezni, de én is így gondolom, hogy egy hónapig kell, köszi a választ mindkettõtöknek!
Elsõ vagyok: Igen hízhatsz.Mint, ahogy mindegyiktõl, akármennyi is a hormontartalma.Hogy neked, konkrétan a te szervezetednek mi válik be és mi nem ezt SENKI nem tudja megmondani, ezt meg kell tapasztalni.Az jó jel, hogy ha a yasminelltõl nem híztál, akkor TALÁN ettõl sem fogsz.Ez majd kiderül.Én is váltottam már és nem volt gond, de ez nem biztosíték NEKED semmire.Védekezni ÁLTALÁBAN, ha az ember újat kezd el, akkor az elején érdemes kb. egy hónapig.A tájékoztató PONTOS választ ad erre!El kell EZT IS olvasni, nem csak a hatóanyagokat.
A kérdező hozzászólása: már megnéztem a betegtájékoztatót is, ugyan azok a hatóanyagok vannak benne ugyan olyan mennyiségben, egyfázisú tablettáról van szó. csak elfelejtettem a nevét annyit tudok hogy L-betûvel kezdõdik. Viszont az érdekelt volna, hogy ha ugyan úgy alacsony hormontartalmú a tabletta, akkor hízhatok-e tõle? Tapasztalatokra lettem volna kíváncsi olyantól aki már váltott tablettát, és ugyan olyan típusúra váltott csak olcsóbb pl. Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Én a Lindynette 20-tól híztam meg úgy mint a disznó, 3 hónap alatt majdnem 10 kiló plusz, pedig ez a legalacsonyabb hormondózisú. Visszaállítottak a korábban bevált 3 fázisú Milligestre, aminek a legalacsonyabb hormontartalmú sor tablettáiban is több a hormon mint a L. 20. szemeiben, ám ettõl szépen lassan visszafogytam az alkatomnak megfelelõen. Úgyhogy az alacsony hormonszintû gyógyszer nem garancia rá, hogy nem folysz el. Amúgy marhaság volt váltanod csak hogy olcsóbban szedj, ha amúgy bevált a korábbi gyógyszered.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!