Találatok a következő kifejezésre: Ha a születése óta kék szeme (2 db)

Ha a babámnak születése óta kék szeme van elképzelhető, hogy megmarad ilyennek a színe?

Most 3 hónapos. Meddig változhat meg a szemszín?Mert olyan jó lenne, ha így maradna.:-)

Legjobb válasz: Az én kisfiam barna szemmel született, pár napra rá bekékült, az kicsit sötétedett, és a mai napig olyan maradt (16 hós), pedig a családban SENKINEK nincs kék szeme:)

Az én kisfiam barna szemmel született, pár napra rá bekékült, az kicsit sötétedett, és a mai napig olyan maradt (16 hós), pedig a családban SENKINEK nincs kék szeme:)
Persze hogy maradhat, hiszen különben nem lennének kék szemû emberek. Ha neked vagy a férjednek kék a szeme, akkor maradhat kék, de ha nincs kék szem a közeli rokonságban , még akkor is elõfordulhat. Az én fiam öt hónapos és szinte világít a kék szeme.

5 honapos kislanyom szeme szuletese ota sotet kek de a pupilla korul keves barna csikok vannak. Vajon meg fog valtozni? Jo lenne ha igy maradna!

Legjobb válasz: Az én kisfiamnak is ilyen volt, és kb. 11 hós korára bebarnult. Most szép barna szeme van. :)

Az én kisfiamnak is ilyen volt, és kb. 11 hós korára bebarnult. Most szép barna szeme van. :)
Szia! Az én kisfiamnak világos kék a szeme születése óta. 5 hónapos kora körül kezdõdött el, hogy picit mintha néhol barnás lenne. Inkább pöttyökben látszik és fõleg amikor süt a nap. 9 hónapos lesz és azóta nem jött elõ több barna "pötty". Én is szeretném hogyha kék maradna.
Az én kisfiamnak is kék a szeme, de pár hónaposan lett rajta egy barna folt. Azt hittük bebarnul a szeme, de ehelyett kék maradt, csak egy folt van az egyik szemében ami barna. Most már 9 éves úgyhogy így is fog maradni, de én nem bánom, mert így különleges a számunkra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!