Találatok a következő kifejezésre: Ha a születése óta (30 db)

Mit tegyek ha születésem óta nagy a fenekem?

Legjobb válasz: születésed óta?még ekkora baromságot...csoda h kifértél akkor

születésed óta?még ekkora baromságot...csoda h kifértél akkor
Fogyj le! Sport + hozzá illõ étrend. Aztán meg gyúrd olyanra, hogy szép alakja legyen...
barátkozz meg vele.... :)
Hidd el , h többen szeretik a nagy feneket. Fogadd el. Ha ilyen típus vagy semmiképp nem tudod leadni.
Diétázzál normálisan, illetve végezz testmozgást heti 3-4 alkalommal. Diétánál számold ki a napi kalóriaszükségletedet és ez alapján állítsd össze az étrendedet. Erre van egy jó weboldal: http://www.lifetilt.hu. Itt mindent megtalálsz, amit kell. Testmozgás alatt a futást és az Insanity-t értem. Mellõzd a kangoot, zumba-t és a step aerobicot, mert ezek kamudolgok.
Nem fog. Kisfiam 7 éves és mindig ott van még neki
Bármi is legyen, és sûrgõsen megmutatnám ortpéd orvosnak
Elsõ vagyok. Ortopéd orvos azt mondta, hogy nem lehet vele mit kezdeni, ilyen a gyermek testfelépítése

Születésem óta nem tudok balra nézni a bal szememmel. Megtanultam együtt élni ezzel, mégis érdekel, hogy lehet-e műteni. És ha igen, kb. mennyibe kerülne?

Legjobb válasz: Szerintem ezt a kérdést tedd fel inkább a http://www.hazipatika.com oldalra,ott biztosabb válaszokat tudnak adni!

Szerintem ezt a kérdést tedd fel inkább a http://www.hazipatika.com oldalra, ott biztosabb válaszokat tudnak adni!
Hát igazából kórtól függ, de úgy gondolom, hogy manapság már felnõtteket is simán meg tudnak mûteni.
Persze.
Csak akkor, ha komoly a kapcsolatod a pároddal. Azt nem teheted meg a gyerekeddel, hogy az apjaként fogad el egy férfit, aztán egyszer csak meg kell válnia tõle.
Az, hogy a gyerkõc hogyan fogja szólítani a párodat csakis rajtatok múlik. Ha most a keresztnevén szólítod, és a gyermeknek is így említed, akkor az fog rögzülni. Ha a kapcsolat még pár hónapos, akkor szerintem jobb, ha nem mentek bele abba, hogy apaként tekintetek a férfira. Nem lehet tudni elõre, hogy a kapcsolat meddig fog tartani. (Kívánom, hogy nagyon sokáig tartson!) És egy esetleges szakítás nagy trauma lenne a gyerek számára. Akárhogy szólítja valószínûleg kötõdni fog hozzá.
Hát, persze, hogy megengedném! Feltéve, ha tudom, hogy azzal a férfival elég komoly a kapcsolatunk, mert szegény gyerek mivé nõne fel, ha félévente mást kellene apának hívnia.
igen. fõleg, ha a valódi apja nem kíváncsi rá. azt viszont késõbb elmondanám neki, hogy nem õ az igazi apuka.
Igen. De nem rögtön, csak ha már komoly a kapcsolat és együtt is éltek. Az én apukám is a mostohapapám. :)
Nálunk más a helyzet, mert az fiamnak van apukája, de mi sem voltunk egy pár mikor megszületett. Így alakult sajnos, nem illettünk össze. A kisfiam 3 hónapos volt mikor megismerkedtem a párommal (pedig igazán nem hiányzott és nem kerestem senkit) Ennek 7 éve. Azóta a férjem és imádja a fiam, a fiam viszont. De a keresztnevén hívja. Õt is a mostohaanyját is, akivel szintén ugyanilyen szuper a kapcsolata. De nem keverjük a dolgokat, van apja, anyja, õk "csak" mostohák. Úgy rajonghatnak kölcsönösen egymásért, ha mondjuk Pistinek és Julikának szólítja õket. Nem tudom nálatok milyen a viszony az apával. Ha tartja vele a kapcsolatot nem kellene szerintem így hívnia párodat. Ha nem látogatja más tészta, de én akkor is várnék még. Emlékszem, hogy egy ideig én is féltem hogy mi lesz ha szakítunk, vagy mi lesz ha az apja szakít a mostohaanyjával, hogy dolgozza ezt fel. Várjatok még egy kicsit a nagy családegyesítéssel, ne a gyerek sérüljön, hogy egyszer csak már nincs ott "Apa"
Ha a párodnak nincs ellenvetése, akkor igen. Mondjuk ez függ attól is, hogy a gyerkõc tudja -e majd, hogy ki a vérszerinti apukája.
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok az anyuka csak az egyik rokonom. Már együtt élnek a pasival és mindenhová viszi a pasi a gyereket magával.
A kérdező hozzászólása: Elolvastam, de nem igazán értem, hogy jön ez az én kérdésemhez?
Én pedig nem értem, miért nem érted. A gyereknek szüksége van anyára, apára. Ha az nem is a vér szerinti, akkor is. Az az anyja, apja, aki neveli, ápolja, törõdik vele. Ahogyan a másik kérdésben a kisfiú is az apja kedvesét szeretné anyának hívni. Persze itt egy kisebb gyerekrõl van szó. Mire elkezd beszélni, még sok idõ telik el. Hát persze, hogy megengedném, hogy apának hívja.
A kérdező hozzászólása: De a másik kérdésben az a kisfiú már nagyobb, ezért õ már eltudja dönteni mit szeretne.
Nem engedném. És ha ezzel a pasival is vége? Akkor a következõ lesz az apa? Aztán meg megint egy másik? Nem. A gyereknek az apja az apja. Nagyon becsülendõ, ha egy férfi felneveli más gyermekét, de attól még nem õ az "apa". Szerintem. :)
szerintem ha ez a férfi fiaként neveli és szereti a gyereket, tehát betölti számára az apa szerepet, akkor nyugodtan szólítsa apának!
én igen, de csak ha TÉNYLEG szereti meg komoly a kapcsolat.. Szerintem azt h valakit "anyának" vagy "apának" hivjanak azt ki kell érdemelni.
jaa és annyit még h nem az az apja aki megcsinálja hanem az aki szereti, szépen fel is neveli.
1, 5 évesen kezd csak el beszélni. Ha akkor olyan lesz a kilátása a kapcsolatotoknak, hogy tényleg komolyan csináljátok és tartós kapcsolatotok lesz /tehát nem 2-3-4 év/ akkor térjetek vissza erre. Egyébként ez a párodtól is függ nagyon.
A kérdező hozzászólása: szerintem sincs gond.. a ti érzésetekre voltam kiváncsi:D de azért köszi^^
Én ugyan így éreznék, nincs ezzel semmi gond! Az egyikkel együtt nõttél fel, a másikkal nem. Ilyenkor nem számít a vérkapcsolat. Úgy értem hogy én is jobban szeretnék olyan valakit aki velem együtt él, még ha nem is a testvérem, mint olyat akit szökõévben 1x látok, de egy az apánk meg az anyánk!
ez totál normális, én a 2 unokatesómmal vagyok így.
Nálam is így van. Amelyik velem él, õt imádom, annyira különleges ember, a párommal együtt õ a legfontosabb az életemben. Én szeretem a másikat is, csak õ külön lakik, ritkábban látom (bár azért nem évente, hanem havonta). Szóval nincs ezzel az érzéssel gond szerintem.

Mekkora születési súlyra számíthatok, ha a 37 hetes terhesen az UH-on 3320 g-ot becsültek?

Mennyi lehet ez nagyjából a 40. héten? Van esély arra, hogy négy kiló alatt lesz a gyerk?c?

Legjobb válasz: szia a kilencedik hónapban a magzat súlya általában 250 gr-ot nõ hetente, tehát neked 3 heted van hátra, azaz: 4070 gr, íg. ez a hivatalos , de szerintem mindenkinél egyén függõ a növekedés, meg mi van ha a 39. héten már megakar születni a babócád :) jó egészséget nektek, könnyû szülést

szia a kilencedik hónapban a magzat súlya általában 250 gr-ot nõ hetente, tehát neked 3 heted van hátra, azaz: 4070 gr, íg. ez a hivatalos , de szerintem mindenkinél egyén függõ a növekedés, meg mi van ha a 39. héten már megakar születni a babócád :) jó egészséget nektek, könnyû szülést
A kérdező hozzászólása: Hát látom a legtöbbeteknek azért jól elmérték:) Sógornõm is hasonlót mesélt a barátnõjérõl (5 kg-ra becsülték, még a 4 kg-ot sem érte el a babája születéskor...). Vajon ha a hasam nagyobb, mint az elõzõ babámnál, aki 3690-el született, ez jelentheti, hogy a második baba nagyobb lesz? Szóval a hasam méretébõl vonhatok le bárminemû következtetést?
nekem a szülésinditás elötti napon nézték uh-al a babám, s azt mondták h 3500g +/- 100g-ra becsülik...ezzel szemben 3030g-al született a baba...annyira nem lehet megbizni az uh-on becsült adatokban...
Nekem is ennyit mértek szülés elõtt 2 nappal végül 2800-al született meg a fiam.
nekem végig jól mérték, mármint a becsült adatok grammra pontosan bejöttek. A 36. héten becsülték 3220 grammra, és a 40+2 héten megszületett plussz bõ 1 kg-mal, 4330 grammal. De tényleg van, akinek elmérik. Nekem bejött ez a becsléses dolog. Valahol a 3, 5 -4 kg közöttire készülj, de nekem pl nem jelentett semmit, hogy nagy baba, 2 óra vajúdás után, 5. nyomásra kint volt, igaz, van jól csípõm, bár nem átlagfeletti, a 80 kg-omhoz pont arányos...
37 hetesen 3150g-nak mérték, 40+3-on meg 3760-nak. 40+4-en 3460-al született meg:)
Nem mindig mérnek jól. Nekem pont a betöltött 39-ik héten volt uh-m és ott 3200gr-ra becsülték a babát. Ehhez képest egy hétre rá 3800gr-os babát szültem..
szia! Nekem azt mondta a doki, hogy nagy baba lesz, kb 3, 5 kg-os. Na, az elsõben nem tévedett, csak a másodikban. 39, 2-re lett 4550gr... :)
37. héten 3500grammot mondott az orvos. 1 hét múlva megszületett a kereken 3 kg-s kislányom...
Szia. Nekem a 37.héten 2890gr-ot mértek... aztán a múlt héten szerdán 39+3naposan lett meg a kisfiam 3670gr lett... biztosan nem volt jó mérve :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! Még a 4070 is talán oks, négy kiló felett nem nagyon szülhetném meg, mert az elsõm császár volt. Pedig jobb lenne természetesen ezt a másodikat:) Szoktak tévedni ezeknél a becsléseknél? Tapasztalatok?
Nem igazán mert pl. nálam az elsõ babámmal nagyobb volt a hasam és kisebb méretei voltak mint a második fiamnak.Még féltem is a másodiknál hogy kisebb a hasam akkor vajon õ mennyire lesz picike. A magzatvíz mennyisége és a baba elhelyezkedése is számít.Ez mind befolyásoló tényezõ így biztosat majd születés után tudsz :) Majd írd meg a végeredményt :) )) A 2800 gr.-os baba anyukája

Létezhet-e az . Hogy 1 szülő, aki születésed óta megaláz kiölte belőled a szeretet igényét? Ha igen hogyan változtatnál ezen?

Legalábbis azt érzem baráti vonalon túl nem tudnék senki sem szeretni. Vagy ez csak hárítás egy újabb megalázás félelme miatt? ha megoldható komoly válaszokat kérnék. A kor és a nem is sokat jelentene a válaszok értékelése során. KÖSZÖNI 1 FFI.

Legjobb válasz: Én nem ezt gondolom (bizony!)! Nézz magadba, esténként nem szoktál arra gondolni h de jó lenne vkihez odabújni, megölelni, megcsókolni; nem vágysz vkire aki azt mondja "Szerelmem számomra tökéletes vagy!", semmi ilyesmi?! Nekünk hazudhatsz de magadnak nem!!! Még mindig 15/L

Én nem ezt gondolom (bizony!)! Nézz magadba, esténként nem szoktál arra gondolni h de jó lenne vkihez odabújni, megölelni, megcsókolni; nem vágysz vkire aki azt mondja "Szerelmem számomra tökéletes vagy!", semmi ilyesmi?! Nekünk hazudhatsz de magadnak nem!!! Még mindig 15/L
nem ölhette ki az nem olyan.És aki a szerelmünk az elõször a barátunk/barátnõnk.
Minden sztk-ban van szerintem pszichiátria. Oda el kéne menni! Viccen kívül! Amúgy meg ennyire érthetetlenül hogy lehet fogalmazni?!
A kérdező hozzászólása: Érdekes amit mondtál, ezen így még nem gondolkodtam. KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A BIZTATÁST.
Lemaradt:30N
Bocs, de ilyen nincs. Az ilyen családból érkezõ emberek vannak a legjobban kiéhezve a szeretetre és a törõdésre. Nem ritkán pont olyan nõt keresnek, akit el tudnak képzelni tökéletes anyának. Aki gondoskodik, törõdik, szeret, meghallgat, megölel, stb. Aki megadja majd azt a gyerekednek, amit te nem kaptál meg. A szeretet pedig nem aláz meg, szóval nem kell félned, csak ki kéne egyszer ezt próbálni. :) Aki szeret, annak meg tökéletes leszel. Nem azt jelenti, hogy tökéletes vagy, úgy egészében, és általában. Hanem azt, hogy NEKI tökéletesen megfelelsz, úgy, ahogy vagy.
Hát nem ezt mondom már az elejétõl fogva?! :) Dehogy nem! Nah, most már h átlátod a problémát, csak szembe kéne nézni vele, fel kéne vállalni az érzéseidet!
A kérdező hozzászólása: Esetleg az érzés elõl akarok menekülni?
A kérdező hozzászólása: Be kell vallanom gyakran képzelõdöm azokról amiket írtál. Azt azért tudom nem vagyok tökéletes ezzel nem etetném magam
A kérdező hozzászólása: Lassan 30 éves. Igen volt már hogy valaki nagyon tetszett de azt gondoltam ez csak önsajnálat miatti valakihez való ragaszkodás.
az érzéseket nem lehet kiöln nem tudom hány éves vagy (1??) de a kamaszkorban tipikus a reménytelenség és a hasonló életérzés vannak benned érzelmek és mást is tudnál szeretni, csak ismerkedj sokat
Ja bocs 15/L
Ez csak védelmi reakció, nyilván már éreztél többet vki iránt mint puszta barátságot, csak elfojtottad! Hány éves vagy?
Bizony létezhet.Nem vagy ezzel egyedül.

11 hónapos babámnak a jobb csípőjénél kipirosodott egy jó kis foltban. Lehet ez a pelenkától? Születése óta egy fajta pelenkát használunk. Mivel kezeljem? Ha pelenkát váltunk elmúlik?

Legjobb válasz: Milyen az a folt? Száraz! Mert lehet kezdõdõ ekcéma is! Nálunk is van ott is folt! De a lábán meg az arcán is!Elõször én is azt hittem hogy a pelenka okozza!

Milyen az a folt? Száraz! Mert lehet kezdõdõ ekcéma is! Nálunk is van ott is folt! De a lábán meg az arcán is!Elõször én is azt hittem hogy a pelenka okozza!
Akár az is... próbáljátok ki a bugyipelenkát amit nem tépõzárazni kell hanem csak ráhúzni mint egy bugyit. a huggies little walkers- isteni azt ajánlom v. más márka hasonló termékét. egy nap alatt elmúlik...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, ki fogom próbálni a bugyipelust is.
Csak enyhén szokott kipirosodni. Én azt vettem észre hogy fõleg akkor fordul elõ ha a sima tépõzáras pelus van rajta és sokat mozog. Ezért van belebújos ún. totyogó pelus is akkor azt adom rá. nem cserélnék emiatt pelenkát csak a piros foltot bekenem popsikenõccsel és a leirt módon tartok itthon a másik pelusból is.
A kérdező hozzászólása: Nem száraz, csak piros. Kb akkora mint a kis tenyere. Rajta is tépõzáras pelenka van, és nagyon sokat mozog. Sudocrem jó rá?
Szerintem tuti a pelus dörzsölte ki!Nálunk a liberó vált be, mert annak olyan jó puha a tépõzárnál is!De volt itthon huggies is és amióta ugye mocorog az kidörzsöli és olyan piros folt lesz mint nálatok!Én is sudocremmel szoktam kenni, estére el is tûnik!Nálunk a huggies azért nem vált be mert elég dagi még a combink, és a durva rész ér hozzá!lehet a babádnak is alakultak a méretei most, és azért dörzsöli ki a pelus! Jobbulást!

Mitöl lehet ez? 14 éves lettem most és már születésem óta fáj a fitymám. Ezt nem úgy értem hogy folyamatosan csak ha hozzáérek vele valamihez már a forró víztől is

Nagyon kellemetlen mikor például b?r lecsúszik róla és hozzáér gatyámhoz nem is csíp meg fáj hanem ilyen tök fura kellemetlen érzés:S

Legjobb válasz: Azt döntsük el hogy a fityma fáj e vagy a makk? Azért ne igen forrázgasd vékony ott a bõr és neked túlérzékeny.

Azt döntsük el hogy a fityma fáj e vagy a makk? Azért ne igen forrázgasd vékony ott a bõr és neked túlérzékeny.
Mert a fityma védi a makkfelszínt mindenféle külsõ behatástól, sérüléstõl. EE
Mármint a makkal egy tárgyhoz*
Figy ha a makkra gondolsz az a húsod nem a bõröd, ha vele hozzá érsz valamivel akkor az tényleg kellemetlen, de ha a makkon lévõ börre gondolsz akkor fogalmam sincs. Max.érzékeny vagy.
Hali! Pajtás! A suliban nem tartottak nektek szexuális felvilágosítást, ill. biológia órán nem beszéltetek még a férfi nemi szervek felépítésérõl? Sztem te keversz egyet s mást. A FITYMA az az elõbõr, amit általában hátrahúzol, ill. normál esetben akár erekció (szexuális inger okozta merevedés) hatására magától is hátrajõ. Az a szép rózsaszín fütyivéget, amirõl lehúzod a fitymát, az a MAKK. Annak alsó végén nyílik a húgycsõ nyílása, ami a fütyülõd aljában fut végig. Tovább nem folytatod, de most tisztázzuk még1x, mi is a problémád, és ezúttal le7õleg ÉRTELMESEBBEN! Kösz! Ha nem vili a férfi nemi szervek anatómiája, akkor írj privit, és kisegítlek, ha úgy érzed szükséged lenne a felvilágosításra. A kérdésedhez kapcsolódóan továbbra is itt fogok válaszolni, ha tudok... Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Jó de nedvesen is...De van aki úgy hordja alapból hogy felvan húzva a fitymája, én úgy nemtudom mert fura érzés nagyon nem is fáj csak hozzáérni nemlehet!
dehát a makknak ilyennek kell lennie... nefélj majd ha szexre kerül a sor nem fog fájni hanem hihetetlen izgató lesz... A makkban rengeteg, de tényleg nagyon sok idegsejt van, így nem csoda hogy ott erõsebben érzel mindent... De egyébként ha száraz akkor fáj inkább.. Majd ha szexre/pettingre kerül a sor úgyis nedves lesz :) Úgyhogy ilyeneken ne gondolkozz...
A kérdező hozzászólása: Fú hallod fontos lenne mivel?Vagy mivel lehetne még megoldani hogy hozzá tudjak érni mert így felhúzni is félek bõrt...
xD ez nekem is megvolt de kenegettem valamivel (nemtom mivel) és normálisan mosogattam máris megoldódott a probléma :D
A kérdező hozzászólása: De hogy tudod akkor megfogni vagy pl szex pl ha arra kerül a sor hogy használjam akkor majd beszarok olyan kellemetlen érzés lessz:S
A kérdező hozzászólása: Simogatnám de mondom hogy nemtudok hozzáérni...
A makknak az a dolga hogy érzékeny legyen. Simogasd, használd, masztizz sokat és ez az érzékenység szabályozható lesz.
A kérdező hozzászólása: hát a péniszem vége a hegye ahol a hugycsõ vége van, gondolom az a fityma nem? nem forrazgatom csak fürdés közbe mikor felhúzom bõrt akkor...
A kérdező hozzászólása: De ha pl bõr rajta van akkor nemérzek semmi üthetem is , , ,
A kérdező hozzászólása: Mindig :S Ez nálam alap dolog sõt én azt hittem normális :O
fáj mert száraz... tegyél rá valami síkosítót, és akkor is fáj?
A kérdező hozzászólása: Utolso válaszolo Hát bocs télleg hülye vagyok ezt nemtudtam :S na akkor a makkrol van szó! A problémám az, hogy nem csak mostanába "fáj" hanem mindig is fájt amikor hozzáérek valamihez vele...De nem úgy értem hogy megütöm hanem éppen hogy csak egy hajszállal hozzáérek máris fáj
A kérdező hozzászólása: Nem arrol van szó hogy erõsebben érzek e valamit, hanem alapbol ojan...

4 hetes kislányomnak a punijában az ajkak között ha széthúzom egy csomó fehéres váladék van, gondolom születése óta, ki szabad azt onnan tisztítani?

Legjobb válasz: Szia! Persze, nemhogy ki szabad, ki kell. Én textilpelussal szoktam óvatosan fürdés után. 1 éves kislány anyukája

Szia! Persze, nemhogy ki szabad, ki kell. Én textilpelussal szoktam óvatosan fürdés után. 1 éves kislány anyukája
Gondolom használsz popsi kenõcsõt, ez bele mehetett, persze ki kell tisztítani, de csak tiszta zsepivel, ne a popsi törlõvel.
Szia! Nekem a védõnõ azt mondta, hogy kamillateával törölgessem ki. Ezt párszor megcsináltam, amikor tisztába tettem, néha csak langyos vízzel, és azóta nincs semmi váladék.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!