Találatok a következő kifejezésre: Ha a szöveget (471 db)

Eszreveszik ha a szoveg koze fekete feher oldalakat szurok be es ugy akarok nyomtatni?

Tehat, hogy elviszem a nyomtatnivalot a szakuzletbe, es mondjuk 5 oldal szoveg utan 3 oldal fekete feher kep lesz azutan pedig ujra szoveg ami 10 oldal.

Legjobb válasz: Általában nem számít, hogy képet vagy szöveget nyomtatsz, ugyanaz az ár.

Általában nem számít, hogy képet vagy szöveget nyomtatsz, ugyanaz az ár.

Skype üzenőfalából hogy tudom kitörölni az elmúlt napi beszélgetéseket? Nem szeretném, ha a szöveg megmaradna.

Legjobb válasz: Beállítások- szöveges üzenetek- speciális - itt törölhetsz.

Beállítások- szöveges üzenetek- speciális - itt törölhetsz.
Bocsika - részletes beállítás:)
Amelyik neked kényelmes...
miért? a kettõ különbözik? :O
A kérdező hozzászólása: igen, mert ha lefogok egy akkordot, akkor ott adott a húr/bund/ujj de a TAB nem egyezik az akkorddal


Jó ha a szöveg grafikonnal is ábrázolva van? Ha igen miért?

Ez lesz a témám menedzsmenten és kiváncsi lennék a véleményetekre. Illetve ti milyen kérdéseket tennétek fel ezzel kapcsolatban. Hátha mondtok olyat ami még nekem nem jutott eszembe:)

Legjobb válasz: Az ember az információk nagy részét, talán 90%-át látás útján szerzi, ezért szeretik az emberek a szemléltetést, a vizuálisan megjelenített adatokat könnyebb megérteni.

Az ember az információk nagy részét, talán 90%-át látás útján szerzi, ezért szeretik az emberek a szemléltetést, a vizuálisan megjelenített adatokat könnyebb megérteni.

Miért tolja szét nagyon a szavakat a Word-os sorkiegyenlítés, sorkizárás, ha a szövegbe internetes linket is írok?

Így elég csúnyán néz ki a szöveg az oldalon. Mit lehet tenni? Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Mert a linket egy hosszú szónak veszi. Tördeld a linket, és nem lesz gond.

Mert a linket egy hosszú szónak veszi. Tördeld a linket, és nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: Köszi, erre én is gondoltam, de az nem baj? Attól még megnyitható a link?
Valószínûleg igen, de próbáld ki. Vsizont inkább írd a szövegben a honlap címét, lábjegyzetbe a linket. Szerintem zavaró egy hosszú link a szövegben.

Van olyan műfaj, ahol nem hörögnek, de a szövegük olyan (vagy hasonló) mint a black metalnak? Ha igen, akkor mely együttesek?

Legjobb válasz: Csak olyan black metalt tudok mondani, amiben nem hörögnek: -Bathory -Absurd (ez NSBM, egy része hörgõs) A szövegen mit értesz? Ha viking témákat keresel arra ott a folk/power/heavy metal (Manowar, Ensiferum, stb.). Ha depresszív szövegeket keresel akkor halgass doom metalt.

Csak olyan black metalt tudok mondani, amiben nem hörögnek: -Bathory -Absurd (ez NSBM, egy része hörgõs) A szövegen mit értesz? Ha viking témákat keresel arra ott a folk/power/heavy metal (Manowar, Ensiferum, stb.). Ha depresszív szövegeket keresel akkor halgass doom metalt.
Hallgass doom metalt. De én szerintem úgy elszáll az egész varázsa.
1. A black metalban kárognak, nem hörögnek. 2. Ez is adja a nyersségét és a brutalitását is a hangszerek mellett. 3. Képzelj el egy ilyan zenét tiszta vokállal... Most pedig menj szépen Hammerfallt hallgatni a fehér unikornisoddal.
Talán Borknagar itt ICS Vortex énekel, kib*szott jó hangja van, Cradle Of Filthbe a ugye a nõi ének, Dimmu Bogirba meg szintén ICs Vortex(régebben ott játszott, és õ adta a tiszta vokál részeket). De teljes tiszta ének csak a Borknagar.

Open. Office 4.1:ha emailt másolok"szöveges dokumentum" hely-re, rendben ki tudom nyomtatni. Amikor a NET-rõl cikket másolok be, akkor az 1-ra kiírja a cikk címét, 2-ra kinyomtat egy oldalt és elvágja a szöveget, 3-ra üreset nyomtat. Mit állítottam el?

Legjobb válasz: Valószínûleg semmit, hanem az eredeti HTML-formázás fortélyai így jönnek át a szövegszerkesztõbe. Próbáld meg Szerkesztés->irányított beillesztés->Formázatlan szöveg módszerrel behozni. Igaz, hogy így utólag kell formáznod a szöveget, viszont nem maradnak benne sunyi rejtett formázási jelek, amelyek akkor is bekavarhatnak, ha nem olyan látványosak, mint amire panaszkodtál.

Valószínûleg semmit, hanem az eredeti HTML-formázás fortélyai így jönnek át a szövegszerkesztõbe. Próbáld meg Szerkesztés->irányított beillesztés->Formázatlan szöveg módszerrel behozni. Igaz, hogy így utólag kell formáznod a szöveget, viszont nem maradnak benne sunyi rejtett formázási jelek, amelyek akkor is bekavarhatnak, ha nem olyan látványosak, mint amire panaszkodtál.
A kérdező hozzászólása: Igen ez van amikor a földi halandó azt hiszi, hogy olyan egyszerû dolga lesz amikor egy lapot szöveggel és képpel akar kimásolni és kinyomtatni drága gépén.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hm... eddig képekrõl nem volt szó. Az természetes, hogy ezek a formázatlan szövegben nem jöhetnek át, mint ahogyan az is, hogy a szövegtulajdonságoknak se lesz közük az eredetihez. Az egész megoldás csak arra szolgált volna, hogy a több oldalra széthajigált és nyilván sunyi formázókarakterekkel teli web-szöveget értelmesen szerkeszthetõ nyersanyaggá tudd formálni. Ha a szöveg már kezelhetõ formában megvan, egyszerûen bele tudod szúrni a képeket, megadni a betûtípust, etc. Te láthatólag arra vágysz, hogy efféle utólagos beavatkozásokkal ne kelljen élned, de ez nem olyan magától értetõdõ elvárás, mint gondolnád. Az office-dokumentumok feladata és szerkezete alapvetõen más, mint a weblapoké, ezért a formázásuk is más követelményeknek kell, hogy megfeleljen. Ez bizonyos esetekben nem okoz látható problémát, máskor meg a kérdésedben említett bonyodalmakhoz vezet. Azt tudatosítsd magadban, hogy amit látsz a képernyõn, az nem valami elvont eszményként létezõ szöveg "úgy általában", hanem egy _adathalmaz_, amelynek az értelmezése programonként változó lehet. Az office-programok elsõsorban nyomtatásra szánt szövegek kezelésére szolgálnak, ennek megfelelõen egyáltalán nem magától értetõdõ követelmény, inkább becsülendõ plusz-szolgáltatás, hogy a weblapokról ollózott szövegekkel is megpróbálnak kezdeni valamit -- de ahhoz, hogy ebbõl teljes értékû dokumentumfájl válhasson, szükség van a te értelmes szerkesztõi munkádra. Fordítva egyébként hasonló a helyzet: Menthetsz a programból HTML-formátumba is, az azonban mindig messze-messze elmarad az optimálistól, méretében és bonyolultságában is a sokszorosa lesz egy értelmesen megírt weboldalnak, a formázás pedig általában jóval ügyefogyottabb lesz, mert nem a böngészõkhöz, hanem a nyomtatott laphoz igazodik.
A kérdező hozzászólása: Nem sikerült.Képek egyáltalán nem másolódtak át.Szöveg pedig szintén problémás a táv-sorköz stb.miatt.
A kérdező hozzászólása: Elnézést de csak este tudok foglalkozni vele.
Hát ez nem sok infó. Mégis, megtaláltad-e a funkciót, ugyanaz történt-e, mint elõzõleg, vagy van különbség, meddig jutottál el egyáltalán, melyik ez a bizonyos honlap?
A kérdező hozzászólása: Nem sikerült.
1. Ehhez semmi köze a géped árának, mivel nem hardver, hanem szoftverprobléma, de... 2. ...valójában az sem, csak nem lehet mindent egy kaptafára csinálni. Általában helyénvaló a feladat értelmezése... 3. ...de ez esetben nem lett volna egyszerûbb kipróbálni? Legfeljebb nem sikerül, és kapsz másik tippet. De remélem, hogy azóta már hátra rettegsz :)
A kérdező hozzászólása: Elsõre elszomorodtam, hogy drága gépem nem tudja ezt. Másodjára elolvastam és megpróbáltam értelmezni. Harmadjára ki fogom próbálni, de elõre rettegek.
Már említettem, hogy ennek semmi köze a géped értékéhez, mivel ez a szoftvereken múlik. Hajszárítóval békát nyúzni aranypalotában sem könnyebb, mint újságosbódéban.
Aha. De mi a kérdés??
A kérdező hozzászólása: Mi a kódja?
A kérdező hozzászólása: http://www.facebook.com/ Itt lehet látni rá egy példát az email és a jelszó boxnál.
<input type="text" name="form_email" value=" E-mail" onFocus="if(this.value==' E-mail')this.value=''" onBlur="if(this.value=='')this.value=' E-mail'" size="18" /> Pl itt a E-mail az alap és ha belekattintasz akkor kitörli a mezõt.
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!